login |

Fairly Legal: kezdett a 2. évad

2012. 03. 21. 16:28 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: kritika,

Na, most vagyok bajba, hiszen a Fairly Legal maximum guilty pleasure, viszont ezekből sem fér el sok az ember napjában, szóval felmerül a kérdés: a Hart of Dixie vagy ez? Bár a Dixie mesésebb, viszont itt is akad szórakozni való. Konkrétan Sarah Shasi, és miért is cancel a Life, az előző sorozata. Az örök seb, bár a Homeland rajongói biztos örülnek neki, mivel így Damian Lewis ráért.

Természetesen itt sem bízták a véletlenre a kezdést, van idő visszarázódni, belerázódni. Bevallom férfiasan, nem emlékeztem sok mindenre az előző évadból, viszont az új nézőknek szánt jelenettel engem is felzárkóztattak. Konkrétan az első jelenetben elmesélik az egész sorozat érzelmi alapjait, amit természetesen megbolygatnak majd idén. A csaj munkáját pedig nyilván az aktuális ügy fedi majd fel. Szóval aki eddig nem nézte, az most nyugodtan bekapcsolódhat. Gondolom, sok ilyen junkie lesz!

Úgy tűnik elvetették a tavaly behozott férfiakat. Nyilván nem a majdnemvolt férjet, viszont igazi háromszöget a frissen behozott kicsit kölykös ügyvéddel fognak kiépíteni. Mert a női szereplőknek mindig legalább két lovag kell, szappanírás 101. És ez a sorozat bizony szappan, nem véletlenül emlegettem a poszt elején az édes bűnöket.

A Fairly Legal amúgy egy olyan cégről, és annak egyik őrült vezetőszerűségéről szól, aki segít közös közös nevezőre hozni a feleket, hogy azok elkerüljék a tárgyalást. Általában win-win a cél, hogy mindkét fél meg legyen elégedve a kimenetellel, de az igazságérzet miatt ez ritkán jön össze. A premierben sem sikerült, inkább a szívhez szólásra mentek rá a rákos beteg kontra nagy cég ügyben. Semmi extra nem volt.

Igazából ez illik az egész sorozatra, semmi extra, viszont ha bírod a főszereplőt akkor irány a gp-sáv. 5/10. Maximum.

9 hozzászólás Ne habozz!

monana - 2012. 03. 21. 16:43

Inkább a Hart of Dixie

ldavid - 2012. 03. 21. 19:39

az első évad eléggé tetszett, de ez most “annyira lekötött”, hogy alig emlékszek belőle valamire. remélem lesz még jobb is.
ja, és vajon mit kezdtek a főcímmel? most nem is volt ha jól rémlik

Nina - 2012. 03. 21. 21:00

Az első évadot imádtam, de ez a kezdés… rosszvót bizony…

wannabe - 2012. 03. 21. 21:53

hmm az első évadot láttam, az új részt még nem…
érdekel? nem. nagyon limonádé sorozat.
hiányzik Sarah Shahi? igen. azon kevés(tényleg!) eyecandyk közé tartozik akik rá tudnak venni.

Encsi - 2012. 03. 21. 22:30

Én annyira szerettem az előző évadot (bár az évad vége felé egyre kevésbé volt szerethető, inkább idegesítő a csajszi, de Leo, mostohaanya, stb elvitték a sztorit), de ezután a kezdés után gondolkodom a kaszán.

akh - 2012. 03. 22. 00:24

Nekem tetszett az első évad, úgyhogy ezt is nézni fogom.

bibe - 2012. 03. 22. 12:43

Azt lehet tudni, hogy hány rész lesz a 2. évad?
Mert, bár az elsőt néztem, de ezt nem fogom.
Max dara később, csakis Sarah miatt.

Valahogy vissza kellene hozni a Life-ot…

winnie - 2012. 03. 22. 12:52

13

ldavid - 2012. 03. 24. 23:05

második rész már elég jó volt -és Don Salamanca! még egy kis szuszogás is volt… :)

Virginia Williams meg marha csinos (bár ez nem újdonság)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz