login |

Pilot: Bent

2012. 03. 25. 19:36 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: 2011/12, kritika, pilot-mustra,

Még egy aranyos sitcom, amire 2 év múlva senki nem fog emlékezni. A csatorna kettesével adja le a Bent részeit, összesen 6-ot rendeltek be, a premier nézettsége nem volt erős, szóval a kasza valószínűsége 95%. Na, így üljetek neki, ha megkedvelitek, akkor csalódás lesz belőle. Pedig basszus, kedvelhető, hiába vérzik sok sebből.

Mivel sitcomról van szó, így csak alapfelállás van nagyjából, semmi hatalmas átívelő történet. Viszonylag frissen elvált nő felfogadja Pete-et, hogy újítsa fel a konyháját. A poénforrások alapja természetesen a két főszereplő eltérősége, míg a lány, Alex ügyvéd és pontos és mittoménmi, addig Pete nőcsábász, gyógyuló játékfüggő és egy közepes munkás. Nem találjátok ki, hogy némi vonzalommal fűszerezik meg az írók a történetet.

Ha már a negatívumoknál tartok, akkor a Bent körülbelül összes emberét rúgják ki, akinek a hanghoz bármilyen tekintetben köze volt. Aztán nézzenek körül a vágószobában is, hiszen néha eszméletlenül bénán vannak összerakva a színészek reakciói, kínos helyen random illesztve a jeleneteket és kameraállásokat. Ezen kívül még említhetném az egyik mellékszereplőt, aki mintha csak azért lenne az egészben, hogy teljesen nem kapcsolódó szálra elüthessenek 5 percet, ezzel növelve a játékidőt.

Ami miatt mégis működik valamennyire, az David Walton, akinek megy ez a pofátlan nőcsábász karakter simán, na meg Amanda Peet, nekik köszönhetően mintha lenne valami kémia a képernyőn a két főszereplő között. Mivel egy romantikus filmre hajaz inkább a Bent, így ez nyilván fontos.

És akkor tényleg ennyi. 6/10, de szerintem simán megnézem a 6 részt, hiszen sitcom függő vagyok. Egyelőre igazán ajánlani nem tudnám, csak amolyan tingli-tangli szórakozás, ha épp nincs más.

7 hozzászólás Ne habozz!

Dohi - 2012. 03. 25. 19:40

szerintem pocsek.

winnie - 2012. 03. 25. 20:00

teljesen szerethető sorozat, viszont szitkomként nem annyira működik, pár jópofa poén sajnos nem elég, de nekem ez a 6 rész elfér, mert kellőképpen aranyos volt. az is, ahogy húzza egymást a két fő karakter, de az olyan szituk is, mint az első kép, mert ugye ki van a takaró alatt.

apu karakterét ezerrel kéne kiírni, rettenet felesleges és megszakítja a flow-t.

dave - 2012. 03. 25. 20:11

amit human említett, béna összevágások (háztetős jelenet) nekem is baromi idegesítő volt. De szimpik a főszereplők. Maradok.

bmarthu - 2012. 03. 25. 21:59

Estére tökéletes lesz :D , 6 rész.. rég néztem már ilyen sitcomot :)

Tonyiommi - 2012. 03. 26. 10:59

Kellemesen szorakoztato.

ldavid - 2012. 03. 30. 21:34

az új hosszú főcím nagyon tetszik
meg az egészből tök jól lejön a venice hangulat

sPk - 2012. 04. 02. 15:20

highly entertaining :)

– Is there some universe where 35 and constantly baked is cool?
– Yeah, venice!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz