login |

Pilot: Apartment 23.

2012. 03. 28. 21:51 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: 2011/12, kritika, pilot-mustra,

Eredeti címén Don’t Trust That Bitch in Apt. 23, valahol csillag is lehetett benne, de úgyis arról lehetett megjegyezni, hogy James Van Der Beek (Dawson) magát alakítja benne, mármint a színészt, egy mellékszerepben.

De ha Dawson mellékszereplő, akkor miről is van itt szó? Hát, két lányról. Az egyik szemét New York-i, a másik pedig most kapott munkát a nagyvárosban, vidékről költözik fel. Úgy kerülnek össze, hogy utóbbi épp kezdené az első napját, amikor a cég, amelyik a szállását is biztosította volna épp tönkremegy. Gyorsan kesereg is egy kicsit, aztán a Macbookján keres lakótársat. Pár “vicces” jelölt után köt ki a bekezdés elején említettnél.

Ki nem találjátok, hogy mi lesz az egésznek a mozgatórugója. Természetesen a női barátságon kívül. Hát az, hogy mennyire különböző személyiségek! A pilot is erre ment el, azon kívül még Dawson méreteiről, és még most is rengeteg és gyönyörű rajongóiról volt szó.

A probléma ott van, hogy semmi komoly írói kvalitás nincs a sorozat gárdájában. Jó pár poén kilométerekről látható, a két lány interakciója nem az igazi, főleg a naivnak kell még pedálozni a megkedvelhetőségért, és a legjobb szálból meg alig kapunk. Bizony, “Dawson”. Persze gyorsan kiapadna a poénforrás, de pilot legjobb pillanatai azok voltak, amikor Van Der Beek önironizált valamin. Legyen az a rajongóinak helyzete, vagy épp a szokásos japán kitérő.

Mivel nem volt vállalhatatlanul rossz a pilot, így gondolom az ítéletet tudjátok: human ott lesz a végéig, főleg, hogy ez nem sok részt jelent idén. Inkább az a kérdés, hogy rajtam kívül még kinek ajánlott. Sajnos nem vált meg semmit, egyszerűen csak egy aranyos, néhol furcsa vígjáték, egyszerűen nem tudok nagy dolgot kiemelni belőle. Meglátjuk hogyan folytatódik, akkor majd talán.

(Hivatalos start 04.11-én az ABC-n, szerda 21.30-kor a Happy Endings helyén. 13 részes az első szezon.)

4 hozzászólás Ne habozz!

ldavid - 2012. 03. 28. 23:14

egy-két dolgot kivéve szerintem egész jó volt, valószínűleg maradok majd én is (már csak Ritter miatt is) – a főcím pedig kimondottan tetszett

.tnm - 2012. 03. 29. 20:57

sztem vicces volt, persze “rajzfilm”, de ez a Dawson csavar nagyon sokat hozzáad a “rakjuk össze két össze nem illő lányt egy lakásba”. de persze a perverz szembeszomszéd, a laza feka srác, a biszex szomszédcsaj mind olyan karakter, akiket még ki lehet kerekíteni a további poénok céljából. 2-3 részig tuti maradok, de valszeg évad végéig is. (viszont brutál nehéz volt itthon beszerezni a pilotot, három nappal a megjelenés után tudtam csak megnézni)

dragon1986 - 2012. 04. 12. 10:34

én is maradok, good wife csaj itt is szimpatikus :D

dragon1986 - 2012. 04. 12. 10:47

amúgy az energia ital reklám utolsó szövege (amit feliratoztak) nem vietnamiul volt és valószínűleg google translatet használtak a reklám elején :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz