login |

Hírhétfő

2012. 04. 09. 10:30 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek

 • Mai magyar premier: Star Wars: A klónok háborúja 4. évad,
 • Premier: The Borgias S2, Nurse Jackie S4, The Big C S3, The Pitch S1, The Client List S1 + Finálé: The Real Housewives of Atlanta S4, CSI: Miami S10  + 2 GCB-epizód volt
 • Unknwown címmel készít antológia sorozatot a Crackle.com. A horror/thriller sorozat megmagyarázhatatlan jelenségekről fog szólni olyan színészekkel, mint Frances Fisher, William Atherton, Jay R. Ferguson és Taryn Manning. 30 perces részekre kell számítani.
 • Kurt Sutter, a Sons of Anarchy készítője elmondta, hogy szívesen csinálna valamikor, a SOA vége után egy előzménysorozatot is.
 • Sorozatot terveznek Karin Slaughter Grant County-könyvsorozata alapján, mely kötetei itthon is megjelentek (Nadragulya, Sebek, Sikoly, Kín, Hitetlen). Író: Scott Shephard és Karin Slaughter, és krimiről van szó, melynek főszereplője egy georgia-i kisváros halottkéme (és gyerekorvosa), plusz volt férje, a rendőrfőnök.
 • Felmerült az ABC-pilotoknál: a Mistresses, bár a pilotja most készül, rögtön sorozat lesz. Az ABC 2013. nyarára tervezte, mint a Missing-et, vagyis pilot nélkül rendelték be, de lehet, hogy már az évadban leadják – mint a Missing-et.
 • A Fox stúdió angol nyelvű remake-et tervez A Dél királynője (La Reina del Sur) című telenovellának. Író: David T. Friendly. Egy kisvárosi mexikói nőről, aki meg akar bosszulni egy személyes tragédiát és ezáltal a drogkereskedelem egyik legbefolyásosabb asszonyává válik.
 • Sorozatokat rendelt be a Comedy Central: az In The Burn-ben Jeff Ross komikus társaival kommentálna heti eseményeket, a Review with Forrest MacNeil-ben (író: Charlie Siskel) Andrew Daly főszereplésével nehéz élethelyzetek kritikái hangzanának el, miközben a főszereplő megéli őket (az ausztrál Review With Myles Barlow című sorozat alapján), míg a Nathan for You, melyben Nathan Fielder próbálna segíteni kis vállalkozásoknak talpra állni, de mindezt nagyon bénán.
 • Vendégszerep: James MacDonald, Erin Beute – The Vampire Diaries (mint Elena szülei)
 • Mark Burnett Mark Burnett’s Alaska címmel készít a Discovery-nek sorozatot, de emellett jönnek még egyéb sorozatok is a csatornára: a One Car Too Far-ban egy angol egykori különleges egységes katona és egy amerikai autóőrült kerül a vadonba egy kisautóval, hogy kijussanak, a Fast and Laud-ban klasszikus autókat újítanak fel, míg a Top Engineer egy verseny lesz a legkreatívabb szerelők között.
 • A Spike és a TNA meghosszabbította és kiterjesztette szerződését.

10 hozzászólás Ne habozz!

Csiki - 2012. 04. 09. 10:50

A Borgiak magyar premierjerol nincs valami info? :?

punyapapa - 2012. 04. 09. 10:55

Hmm… a Nadragulya az remek könyv volt. Kíváncsi lennék a sorozatra.

wilkox - 2012. 04. 09. 11:08

vicces lesz Elena szüleinek két kék szemű színész, na mindegy

mike - 2012. 04. 09. 13:40

CSI Miami már vége is a 10.évadnak? Miért ez a korai befejezés? Vagy a sorozatnak is vége ezzel? És csak 19. részes lett, a CSI NY pedig csak 18 lesz. 22 beszoktak rendelni az ősztől-tavasz végéig tartó sorozatokból, nem?

winnie - 2012. 04. 09. 13:56

igen, visszavették évad közben, hogy legyen hely másnak. a cbs kevés sorozatot rendel be és szinte alig kaszál, így néha ilyesmire kényszerülnek. a miami helyére megy az nyc-22. bepróbálják. ha siker, megtartják, ha nem, kidobják

peet - 2012. 04. 09. 14:03

Én pedig szívesen nézném azt az előzménysorozatot.

len90 - 2012. 04. 09. 20:03

Friss: Raising Hope 3. évad berendelve, yuhhhhéééé!!! :D

Kissur - 2012. 04. 09. 20:47

New Girl 2.évad úgyszintén berendelve! ;)

Tumm - 2012. 04. 10. 08:20

Remélem megbukik a NYC-22…Szerintem majdnemhogy lehetetlen jó nézettséget produkálni vasárnap 10 órakor(főleg az overrun miatt)

Tommy - 2012. 04. 10. 22:06

Ha már antológia. Tavaly nyáron volt egy hír miszerint feltámasztják újra a Mesék a kriptából sorozatot. Azóta viszont nagy a csend róla. :( Gondolom egy ideig semmi nem lesz belőle.

Na nem baj, addig darálom szép lassan a régi részeket.:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz