login |

Psych: vége a 6. évadnak

2012. 04. 16. 14:48 - Írta: human

11 hozzászólás | kategória: 2011/12 finálék, kritika,

Egy dolog mindenképp pozitív a Psych fináléjával kapcsolatban: ezúttal nem a látványra mentek. Sokszor próbálkoznak az írók pörgős résszel az évad utolsó részében, de általában nem megy nekik. Ezúttal hagyták a fenébe, és inkább elővették az aduászt: a film noirt.

Furcsán, de illett a két hülye főszereplőhöz a noiros hangulat, természetesen némi poénnal beinjekciózva. Aztán jött a Kínai negyed-idézet, és végképp elvesztem. Kár, hogy muszájnak érezték a cliffhangert az évad végére, így egy borzasztó “de hát azt nem is mondtam” felvezetéssel kaptunk izgulnivalót. “Érdekes módon” pont ő változott a rész végére, tudtuk, hogy valami lesz vele.

Összességében nekem tetszett az évad, voltak benne hatalmas részek, ezekről posztot is írtam, ott a címke segítségnek a cím alatt, viszont voltak borzasztóak is sajnos. Még talán a szokásosnál is jobban hullámzott a minőség idén, de persze nézem amíg nem kasza, hiszen a főszereplők baromi jók még mindig.

Amúgy elnézve a Psych-out-okat a részek végén simán jó lenne az is, ha csinálnának egy 20 perces komédiasorozatot arról, hogy egy Psych című 40 perceset forgatnak a USA csatornára. Nagyon jó lehet a hangulat a forgatásokon.

Nincs szívem 6/10-nél kevesebbet adni, pedig átlagban lehet, hogy alatta lennénk, de a jó részek mindenképp felhúzzák.

11 hozzászólás Ne habozz!

Benjy - 2012. 04. 16. 15:05

“Még talán a szokásosnál is jobban hullámzott a minőség idén.”
Talán ezzel a mondattal lehetne jellemezni legjobban ezt az évadot.Sajnos ezúttal nem sok részre mondhatom hogy igazán elnyerte a tetszésem.Sajnos.Az évadzáró jó volt, örültem a kicsit több Henrynek, ugyanis látványosan hanyagolták őt és Vicket is egész évad alatt.A “kamucliff” nem tudom miért de tetszett, hiába lógott kicsit ki a lóláb egész rész alatt.(végén még negyedszer is pofánkba dugták a képet, hogy NÉGYEN vannak rajta)Biztos nem lesz semmi Henryvel, de remélem, hogy Shawnnal való kapcsolatában történik egy kis változás.Cukorfüggő Gusről meg nem is beszélek. :D

bibe - 2012. 04. 16. 15:30

Ezt a cukros dolgot nem értettem. Volt valami köze bármihez is? Engem special idegesített…
Maga a rész nem volt rossz, de szerintem nem fogom nézni jövőre a sorozatot, csak darálni.

Ruby - 2012. 04. 16. 19:30

@bibe: annyi volt, h Gus megejtett egy fél mondatot, h de jó, h most hagyta abba a tisztítókúrát, szóval én úgy értelmeztem, h emiatt volt kiéhezve.

az évad nálam 8/10, voltak nehezebben nézhető részek, de a 6×2 zseniális volt.

Vexi - 2012. 04. 16. 19:45

Úgy gondolom az legyen a sorozat legnagyobb problémája, hogy van néhány rész amin nem szakadsz meg a nevetéstől.

winnie - 2012. 04. 16. 19:49

például szerintem nem csak ez a baj vele:) hiába a zseniális poénok meg utalások, de nekem a többi nagyon sekélyes.

nagyonnagyon - 2012. 04. 16. 20:06

Egyszer megpróbálkoztam vele de 1-2 rész után nem néztem tovább, most kap egy második esélyt. Nyári darának egész jó kis mennyiség..

hamham - 2012. 04. 16. 20:26

Sajnos becsúszik egy-egy gyengébb rész, de engem kárpótol a többi amin vinnyogva-sikítva röhögök ezen az agymenésen.

Nikki - 2012. 04. 17. 01:19

Nálam még mindig pozitív irányba billen a mérleg; továbbra is szívesen nézni fogom ezt a két…nagyra nőtt gyereket :D
A cliffhanger nem hiányzott, de tudtam, hogy lesz és vártam is; szerintem sem lesz baja Henry-nek.
Jól szórakoztam még akkor is, ha nem röhögtem fel minden résznél hangosan :) Szeretem a karaktereket; ami pedig a Psych-out-okat illeti, ott nagyon nyüszítettem: hogy a hangulat remek abban biztos vagyok, hisz szanaszét röhögik magukat a sok hülyülésük és ökörködésük során; s meg kell jegyezzem, Lassiter-ről nem is gondoltam volna, hogy mekkora forma :D

Ademaro - 2012. 04. 17. 12:46

Továbbra is rendületlenül nézem, mert Shawn és Gus hülyülése mindig leköt:)

Csak ne hozzák vissza a műkincses-tolvaj-rabló fickót MEGINT, mert már a hideg kiráz az őt körülvevő sztoriktól, inkább kérnék még egy Twin Peaks tematikájú epizódot :)

chulo - 2012. 04. 18. 18:20

Jaj én meg le is maradtam erről a kritikáról. Na gyors pótlás…
Nekem baromira bejön még mindig, az elsők között van amit megnézek amint lejön. (na jó szerdánként csak ez meg a suburgatory – a kondom el van vetve (broáááf magyar cim :D) van)
Sokszor volt tényleg igazi nyüszitve röhögős (kösz Nikkinek a szóért, az istennek nem ugrott be hogy mit érzek olyankor) érzésem. Kár hogy időnként nem nagyon értem a psych-outokat, sok a hadarás sajna.
Jó volt, én is maradok mig adják
Henrynek szerintem se lesz semmi baja, valahogy nem illik a sorozatba egy ilyen kiirása a szereplőnek

Danee - 2013. 01. 06. 14:36

n most daráltam le a 6 évadot. Nekem mindegyik évad nagyon bejött, valószínű mert szünet nélkül néztem. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz