login |

Eastbound & Down: vége a 3. évadnak. És valószínűleg a sorozatnak is

2012. 04. 28. 20:27 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: kritika,

Így ér véget Kenny Powers ámokf története? A sorozat készítői 3 évadra bontották a visszatérést, ez sajnos azt eredményezte, hogy az utolsó felvonásban kicsit túlcsordult a dráma.

Ott hagytuk abba tavaly, hogy Kenny Mexikóban szabadult el, aztán az ottani fináléban visszatalált a fő útjára. Ez után kaptunk egy hatalmas évadnyitó részt, amit sajnos teljesen másmilyenek követtek. Nem hiszem, hogy igazán rosszabbnak lehetne őket nevezni, egyszerűen csak több volt bennük a dráma.

Valahol örülnék, ha tényleg ez lenne az utolsó évad. Egyrészt mert tényleg lezárták Kenny történetét, életének egy szakaszát, másrészt mert kezdett kicsit sok lenni a karaktere. Az 5. évadra tuti kevés lett volna annyi fejlődés amit az eddigiek során mutatott. Főleg ha azt vesszük figyelembe, hogy mennyivel komolyabb volt az idei adag, bár a szíve elragadta azért a végére, akármilyen bunkó is.

The shit y’all are doing. The fucking Facebook shit, the Internets, the fucking DVDS. That’s all bullshit. Your shit isn’t real.

A másik amit a 3. évad kapcsán megjegyeznék még, hogy a humor is mennyivel sötétebb lett. A fináléban meg szinte már Louis CK kezét éreztem. Akinek pedig van gyereke, az gondolom alapvetően nehezen nézte Kenny “apaságát”, kezdve attól, hogy a folyóra tette egy kosárban a kölköt, hátizsákban szállította, olyan dinoszaurusz babát gyártott neki aminek a seggében egy dildó volt, a Penthouse-ból olvasott neki esti mesét és a többi.

Sajnos az évadot magát valahol 7/10 körül tudnám kihozni. Valahogy így kellett lezárni, nyugodtan minden szereplő előkerült Kenny múltjából, még a szülei is beköszöntek idén, de kicsit sötét volt.

8 hozzászólás Ne habozz!

TorrenteXY - 2012. 04. 28. 21:01

Lehet azért, mert egyben néztem a 3 évadot, nekem nem tűnt drámaibb hangvételűnek az utolsó évad a többitől. Ugyanúgy voltak könnyesre röhögős pillanatok. Nekem simán 9/10 volt. Azért a gyerekszobáról illet volna képet betenni, a lehető legnagyobb felbontásban. :D

Zirowe - 2012. 04. 28. 21:32

Nekem végig az a lezárás volt a fejemben, amit April is kérdezett tőle az utolsó jelenetben, de persze az Kennynek túl “normális” lett volna. :D

Kár érte, de tényleg nem lett volna érdemes húzni tovább, vesztett volna az erejéből.

bkd - 2012. 04. 28. 21:33

Szerintem is egy kicsit drámaibb lett az évad, és a gyerek megjelenésével egy kicsit más stílusú humort is kaptunk de továbbra is nagyon röhögős az egész, zseniális sorozat.

Thrasher - 2012. 04. 29. 00:02

f*szt, épp a komolyabb hangvételtől lett ez a legjobb évad.
persze a drámázást itt nyilván kár lett volna komolyan venni, nem azért volt jó, mert olyan megható lett volna.
döcögősen indult, de miután Sudeikis eltűnt végre, feljavult. szörnyen humortalannak tartom azt az embert, bármiben látom, bármilyen jó anyagot kap, unalmas.
ellenben Steve Little-lel, aki egy isten volt három éven át.

matheson - 2012. 04. 29. 21:35

Nekem az előző két évad jobban tetszett, a 3. számomra kiszámíthatóbbá vált (a poénok és a történet szempontjából is).
A vége azért tetszett, jól sikerült a lezárás, de kiváncsi leszek, hogy pár év múlva innen hogyan folytatják. Mert abban szinte biztos vagyok, hogy nem most láttuk utoljára Kenny Powerst, Danny McBride egyik finálé utáni interjújából például egyértelműen lehet következtetni erre.

ryeti - 2012. 04. 29. 22:28

Nekem az volt az érzésem hogy a HBO nem merte meglépni Kenny halálát. A lehetőséget meg akarták hagyni a folytatásra, de szerintem az utolsó néhány perc nélkül lett volna az igazi a sorozatzárás. De minden esetre nagyon fog hiányozni a Kenny-Stevie páros!
9/10

naughtyL - 2012. 05. 03. 19:38

először én is arra gondoltam, hogy jobb lett volna, ha kinyiffan. De annyira Kenny Fucking Powers-ös Epic Fail amit csinált, hogy még most is mosolygok, ha eszembe jut a feje, mikor April kérdezi, hogy biztos ez volt-e a legjobb megoldás:D

imádtam minden elmebeteg percét:)

Nabu - 2012. 06. 21. 11:14

Szerintem teljesen indokolatlan lett volna megölni, én örülök, hogy nem tették. Ez nem az a típusú sorozat. Ellenben én a 3. évadot semmivel nem találtam rosszabbnak, mint az előzőeket, szerintem így is nagyszerű volt. Nekem még a dráma is bejött.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz