login |

Miért találnak sokszor egymásra a sorozatsztárok?

2012. 05. 09. 17:08 - Írta: winnie

61 hozzászólás | kategória: bulvár, ,

Gondolom, a sort lehetne folytatni, csak pár példa a közelmúltból. Ráadásul nem egyszer a sorozatban is szerelmes párokat alakítók találnak egymásra. Az újonc sorozatokból a Once Upon a Time duója (Ginnifer Goodwin és Josh Dallas), valamint a Revenge két szerelmese (Emily VanCamp és Josh Bowman) van együtt, ha minden igaz.

Ilyen egyszerű lenne? Egy castingos dönt az emberek sorsáról?

61 hozzászólás Ne habozz!

rellip - 2012. 05. 09. 17:19

Azért gondolom ilyenkor nagyon sokat vannak együtt a szinészek és akarva-akartlanul beindul a kémia.
Ezért volt érdekes a Michael C. Hall & Jennifer Carpenter házasság, mert ők nem párt alkottak a sorozatban.

clegane - 2012. 05. 09. 17:21

hát ezért nem létezik férfi-nő között (pusztán) barátság, mert ha szimpatikusak egymásnak (barátok) és külsőre is tetszenek egymásnak (színészek, nyilván jól néznek ki) és történetesen szinglik is, hát ugyan miért ne jöjjenek össze.

w - 2012. 05. 09. 17:32

peldaul nina dobrev es ian somerhalder is egyutt vannak mar egy ideje

Roxi - 2012. 05. 09. 17:33

Ugyanúgy ahogy a munkahelyi szerelem is gyakori,mert sok időt töltenek együtt,is is ugyanez van,csak ez benne van a hírekben!(aztán ha valamelyik fél tilosban jár,akkor persze nincs benne)

goodjohnwin - 2012. 05. 09. 17:35

nekem már régóta “bűzlik” ez a dolog, összeesküvés-elméleteket kovácsolva odáig is elmennék, hogy pl. rom.komok esetén kifejezetten bátorítva vannak arra, hogy lépjenek kapcsolatra (publicitási érték), legfeljebb utána egy kis idővel szép csendben szétmennek (pl.: Jennifer Anniston+ Vince Vaughn)
TV-sorozatoknál nem mennék ennyire messzire, de ha nagyon cinikus akarnék lenni (nem kell nagyon nekifutnom), akkor ott is tudnám ezt feltételezni. Azonban a hosszabb munka miatt ezeknél hihetőbb, hogy valódi románc alakult ki. Goodwin és Dallas pl. tényleg nagyon “aranyosak” együtt.

kiskiraly - 2012. 05. 09. 17:41

Azért van ellenpélda is (jó, mondjuk nem mostani):

A Remmigton Steele-ből a főszereplő páros (Pierce Brosnan és Stephanie Zimbalist) között állítólag eléggé feszült volt a hangulat.

Snooker_ - 2012. 05. 09. 17:46

Például érdekes, hogy James Roday és Maggie Lawson (Psych) is egy párt alkot a való életben, és most már a sorozat béli karaktereik is összejöttek, viszont ebből mi nézők alig látunk valamit. A sorozatból egyáltalán nem jön át, hogy ők együtt vannak, nemhogy az, hogy a valóságban is. Persze a Psych nem erről szól, de akkor is, látszódjon valami ha már összehozták őket.
Először azt hittem, hogy valamiért nem erőltetik a kettőjük közötti intimebb kapcsolatot a képernyőn, biztos valami személyes, de így, hogy tudom, hogy valóságban is együtt vannak, elég furcsa.

Llew - 2012. 05. 09. 17:46

Mozifilmeknél is ez van, pedig ott még kevesebbet is vannak együtt.

Llew - 2012. 05. 09. 17:48

A Dexter azért érdekes, mert ott szerintem pl. tökre nem látszott semmi abból sem, hogy összejöttek (miért is látszott volna, és szerencsére az sem, hogy nem túl vidáman váltak el (ami azért sajnos átjöhetett volna).

elliot - 2012. 05. 09. 17:51

A gilmore girlsből a Bledel csajszi, meg a srác, aki később a Heroesban volt, elég sokáig együtt is maradtak a forgatások után is.

Attól is függ szerintem, hogy mennyi idősek, mert pl. a Jóbarátokban mire megismerték igazán egymást, már 30-40 évesek voltak, így már addigra kialakult magánélet.

Ezen már én is gondolkodtam, de szerintem ha valakivel a munkahelyeden együtt vagy, főleg hogy egy film kedvéért elutaznak, kb. csak őt ismeri jól a stábból, együtt drogoznak és sírnak a szüleik után, és bumm! szerelem:)

Bandita - 2012. 05. 09. 17:52

Ha vége a sorozatnak vagy valamelyik karakter kiszáll, általában a szerelemnek is vége… Sokan voltak együtt, amíg együtt forgattak (pl. Milo Ventimiglia – Hayden Panettiere, Jennifer Morrsion – Jesse Spencer így hirtelen akik eszembe jutottak), aztán mostanra már rég vége a kapcsolatnak.

REni - 2012. 05. 09. 17:53

nincs benne semmi meglepő. ha mondjuk napi 14 órát dolgoznak együtt legalább, akkor túl sok idejük nem marad randizásra vagy egyáltalán kikapcsolódásra és így alakul. kicsi a napi interakciós kör, meg általában a hollywood-i színészek (a sorozatszínekre gondolok inkább) ismerik egymást. nincs idejük az ‘átlagemberekre’ és inkább az adott biztonságosnak gondolt körben keresnek valakit, aki megérti hogy milyen követelményeknek kell megfelelni és nem fog kiakadni, ha a PR valami nagyon nehézre kényszerít valakit például, mert tudja hogy milyen áldozatokkal jár a színész foglalkozás.
de attól hogy sokat van valaki együtt nem jelenti hogy össze is fognak jönni, sokszor átok ez.
ja meg a Hollywood Closetről nem is szólva, na erről tényleg nem beszélnek sokan, pedig nagyon tömött, de ha nagyon kíváncsiak vagyunk akkor meg lehet tudni érdekes dolgokat.

bettygirl - 2012. 05. 09. 17:56

Nekem az volt fura, hogy ha minden igaz Ian Somerholder és Nina Dobrev már az első évad forgatása alatt összejöttek, de hivatalosan csak nemrég vállalták fel a kapcsolatukat. Eddig még csak egy kézfogást sem láttunk tőlük, most meg a Coachella fesztiválon nyilvánosan csókolóztak. A bújkálás nagymesterei még mindig Kristen Stewart és Robert Pattinson (igaz ők filmben jöttek össze). Mondjuk azt aláírom, hogy ne teregessék ki a magánéletüket, de ennek a nagy bújkálásnak nem látom értelmét. Miért ne mehetnének végig az utcán egymás kezét fogva, mint egy normális szerelmespár?

superpityu - 2012. 05. 09. 17:59

a TVD ebből a szempontból nagyon durva. Ott van Ian Somerhalder és Nina Dobrev. Valamint hallottam olyat is h Candice Accola és Zach Roering is egy párt alkotnak. Ja és a bónusz Paul Wesley aki valahogy elintézte h az asszonykája is szerepeljen a sorozatban.

elliot - 2012. 05. 09. 18:00

Kristen Stewart és Robert Pattinson múlt héten derült ki, hogy a teljes kapcsolat fake volt:)nos, ezért nem mentek ki az utcára együtt:D

bettygirl - 2012. 05. 09. 18:05

@elliot ehhez képest állandóan jelennek meg róluk paparazzi képek, hogy együtt mennek ide-oda azóta is.

Gigi - 2012. 05. 09. 18:05

Ginnifer Goodwin és Josh Dallas együtt vannak? :D De jó! A Once Upon a Time-ban is nagyon jól mutattak együtt, úgyis részükről arról szólt az egész, hogy mennyire összeillenek, sőt, egymásnak teremtették őket, ha ez a valóságban is így van, annak csak örülök :)

elliot - 2012. 05. 09. 18:07

Ginniferen milyen ruha meg cipő van??? most látom…szerencsétlen hörcsögarcú kislány.

wannabe - 2012. 05. 09. 18:09

Emily :(
Joseph Morgan szerintem jobban illett hozzá mint ez a… sorry de nem birom a nagyon buta tekintetű embereket :/ (nem csak a szerep miatt, egyszerűen a fejéből sugárzik..)

amúgy persze, sokan jönnek így össze, elvégre ez a munkahelyük, ott vannak legtöbbet stb.. pláne a főszereplők: kényszerített testiség és rengeteg beszélgetés (poénkodás, ebédszünetek stb) elég jól megismerhetik egymást.

REni - 2012. 05. 09. 18:10

bettygirl: nem véletlen, hogy paparazzi képek készülnek róluk. és ha sok kép készül, akkor még egyértelműbb. ez a tipikus ‘pr couple’ esete. csakúgy, mint Lea Michele meg Cory Monteith. elég szar lehet nekik, hogy kénytelenek ilyesmit tettetni, mert pénz múlik rajta.

paranoid android - 2012. 05. 09. 18:19

Ez szerintem nem olyan durva, mint amilyennek tűnik. Egy kapcsolat lehetősége az együtt töltött idővel arányosan növekszik. Az meg, hogy kivel töltesz sok időt, nem feltétlenül csak rajtad múlik, ergo véletlenek sora “irányítja” az embereket egymás felé. Hogy a fenti esetekben a véletlen-sorozat egyik eleme egy személy, a castingos, érdekesebbé teszi a helyzetet, de nem olyan, mintha puppetmaster-ként döntene a színészek sorsáról.

bettygirl - 2012. 05. 09. 18:22

Főleg, hogy ha azt vesszük, hogy a castingosok ügyelnek arra, hogy meglegyen a kémia a szereplők között, akkor nem meglepő, hogy előbb-utóbb egymásra találnak.

LoGi - 2012. 05. 09. 18:23

Ha jól tudom Lea Michele és Cory Monteith is egy pár. Újabb példa, tényleg sok van.

LoGi - 2012. 05. 09. 18:24

Közben olvasom itt, hogy “PR couple” :D Tetszik a kifejezés!

mgitta - 2012. 05. 09. 18:30

A Big Bang Theoryből Kaley Cuoco és Johnny Galecky is egy párt alkottak egy ideig a valós életben is.
Érdekes, hogy közöttük abszolút nem jött át számomra semmilyen kémia…

bettygirl - 2012. 05. 09. 18:31

Kris Stewart és Rob Patt kapcsán pont azt olvastam, hogy azért bújkálnak ennyire, mert a Jakob-rajongók miatt megtiltották nekik a Twilight készítői pont a PR miatt…Lehet ugyanez van Nina Dobrev és Ian Somerhalder esetében, csak ott a Stefan-rajongók miatt. Bár akkor nem értem, hogy a Kris-Rob páros miért bújkál még mindig, a Nina-Ian meg miért nem :D

Cuna - 2012. 05. 09. 18:41

Van egy ismerősöm aki a nem tudom melyik Asterix-film forgatásán volt statiszta. Egy lánnyal kellett a háttérben sétálniuk mint egy gall pár, aztán úgy maradtak, már együtt vannak egy ideje :)

symor - 2012. 05. 09. 18:53

Szerintem napi 15 óra együttlét, amelynek egy részében smárolniuk kell, vagy szerelmet vallaniuk nagyon ösztönző tud lenni :)

marcus - 2012. 05. 09. 18:57

Valóban van sok példa ezekre, de a sorozat vége után legfeljebb 3-5 éven belül a 80%-ának vége. Biztos egymáshoz csiszolódnak aztán rájönnek, hogy ők mégsem passzolnak valójában.

Gwen - 2012. 05. 09. 19:00

Szerintem itt azért az is bejátszik, hogy színészkedés ide vagy oda, van, amivel nem lehet játszani, és ez az érzelmek: ha a sorozatbeli/filmbeli karaktereknek túl közel kell kerülni egymáshoz, akkor az ember, mint olyan is beindul, ez természetes. Ezek a kapcsolatok viszont nem hosszú életűek, ami azért elég szomorú… egyik sorozat/film/partner után már jön is a másik. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek (bár most hirtelen egy sem jut eszembe…)! Nagyobb esélye van az olyan kapcsolatoknak, ahol a két ember az adott filmben/sorozatban nem szerelmespár volt, hisz valószínűleg ott a saját kémiájuk, saját igazi érzéseik kerültek elő.

symor - 2012. 05. 09. 19:09

Ewan McGregort bírtam, amikor régebben lenyilatkozta, hogy szexjelenet forgatása alatt gyakran vannak merevedési problémái, és itt a “problémát” úgy értsétek, hogy probléma mert van neki és nem az, hogy nincs a jelenet közben :D

Azt hiszem a szerelemhez sok út vezet, bár McGregor maga nem is kicsapongó.

patrik - 2012. 05. 09. 19:20

A lostban is volt egy pár akik szerintem totál nem illettek össze. Lestem is amikor meghallottam.
Most nem googlizom ki a nevüket Charle és Kate volt az.

patrik - 2012. 05. 09. 19:28

Ja és a 24 ben Cloie és a volt férje a kopasz pasi az életben is a volt férje.:)

sam - 2012. 05. 09. 19:31

egyetértek, érdekes pár voltak: Dominic Monaghan és Evangeline Lilly ;)

mrzed - 2012. 05. 09. 19:40

És még lehetne említeni a Buffyból Alyson Hannigan – Alexis Denisof párost (pedig ők nem párt alakítottak ott), akik azóta is szépen megvannak.

JKJ - 2012. 05. 09. 19:54

Fringe-ből Anna Torv feleségül ment az első évad, első részében szereplő (meghaló) partneréhez. Azóta már el is váltak persze.

Whitelighter - 2012. 05. 09. 20:00

Alyson Hannigan és Alexis Denisof házasok már majdnem 10 éve. Pedig anno nem is egy párt alakítottak.

vivi.k - 2012. 05. 09. 20:11

ÓÓ…pedig Emily VanCamp+Joseph Morgan párost de bírtam.Aranyosak voltak:).

Nikk - 2012. 05. 09. 20:19

Jared Padalecki és Genevieve Cortese :)
Sam és Ruby 2.0 (Odaát) :D

tomex - 2012. 05. 09. 20:19

Nem hiszem h ez olyan nagy dolog lenne. Egész nap együtt vannak és beindul valami. Ennyi a történet. Pl nekem is a 3. barátnőm van a munkahelyemről. Gondolom hasonlóan működik ez a színészekkel is. Nekik az a munkahely :)

VanillaSky - 2012. 05. 09. 20:46

Anno Sophia Bush meg Chad M. Murray is egy pár voltak, talán házasok is. Aztán elváltak:)

Bia - 2012. 05. 09. 21:05

Sophia Bush-ról olvastam hogy nem csak Chad M. Murray-vel volt kapcsolata,akivel egyébként házasok voltak egy évig de kavart James Lafferty-vel (Nathan) és Austin Nicholsal (Julian)is.az a nem semmi. elég ciki tud lenni!
Vagy ott van még Jared Padalecki és Genevieve Cortese ők az Odaát forgatásán jöttek össze,házasok és azóta gyerekük is született.
Jensen Achles és Danneel Harris habár ők filmben jöttek össze ha jól tudom ők is már összeházasodtak!

Shannen - 2012. 05. 09. 21:22

Tényleg sok hasonló példa van, de hát ha már az újonc sorozatok is szóba kerültek ott van példának a Smash-ből Debra Messing és Will Chase, akik mindketten mostanság fejezték házzaásgaikat és a forgatáson jöttek össze.Így nem is volt véletlen az a képernyőn is átszűrődő kémia köztük. :)

Titt - 2012. 05. 09. 21:33

True Blood és Castle páros is van. Előbbi kapcsolatban már érkezik a baba.

winnie - 2012. 05. 09. 21:39

(eszembe sem jutott a reality aspektus, ott is hatványozottan vannak összejövések.)

niknikk - 2012. 05. 09. 23:05

Meglehetősen szkeptikus vagyok. Szerintem ezen kapcsolatok 90%-a marketing.

breakaway - 2012. 05. 09. 23:56

Sot, Jared Padaleckinek es Ruby 2nek asszem nemreg szuletett meg a gyerekuk is.

breakaway - 2012. 05. 09. 23:57

Bocsi, most nezem, irtak felettem.

Dani - 2012. 05. 10. 00:04

milyen badass kép már az első. Badass hófehérke és badass herceg :)

Buzz - 2012. 05. 10. 02:30

Ezek szerintem azért kockázatos kapcsolatok m. simán szét is mehetnek és ha egy sorozatból be van rendelve még két évad és egy párt kell alakítaniuk akkor elég necces a dolog. Pláne ha egy másik stábtag miatt szakítanak…

Réta - 2012. 05. 10. 06:04

A hosszas együttlét mellett tényleg lehet valami a castingban is. A való életben is megfigyelhető, hogy a szerelmespárok közül sok külsőleg is jól összeillik. Persze ebbe belejátszik az öltözködés, az életstílus is.

Neoprimitiv - 2012. 05. 10. 08:46

Titt: a Castle-ban nincs. Seamus Dever sorozatbeli felesége ugyan valóban a felesége, de már jóval a sorozat előtt házasok voltak. A Nathan-Stana románc pedig csak a sötét rajongók mániája. Nathan hol együtt él valakivel, hol nem, de egyikből sem csinál titkot. Stana Katic pedig elég zárkózott, de neki is van egy hosszú távú partnere (nem színész).

qwertzuiop1 - 2012. 05. 10. 09:38

Amúgy a postban említett Emily VanCamp pasija az a Chris Pratt volt korábban, akivel testvérpárt alakítottak az Everwood-ban. Lehet, hogy ez valami kényszer?

Arthuro_Adam - 2012. 05. 10. 09:50

Akartam is írni az Everwoodot, de megelőztek :)

A Brothers&Sistersből nem jött össze valakivel? :)
Sajnos megint foglalt, tovább kell várnom rá :)

qwertzuiop1 - 2012. 05. 10. 09:56

Arthuro_Adam:
Szerintem próbálj meg bekerülni egy sorozatba mellé… :)))

Niki - 2012. 05. 10. 10:43

Ian Somerhalder és Maggie Grace is összejöttek a Lost forgatása alatt. Úgy látszik a pasi szereti az aktuális sorozatából szedni a nőit :-)

lostgab - 2012. 05. 10. 12:35

Pont a múltkor egy magazin címlapján láttam, hogy Ian S. mindig a kolléganőire bukik, állítólag Maggie Grace előtt is volt, hogy egy sorozat/filmbeli barátnőjével jött össze a való életben is.
Szerintem nem furcsa, hogy a színészek általában összejönnek a filmbeli/sorozatbeli partnerükkel. Ahogy valaki fent írta, ha egy héten csak egy olyan forgatási nap van, ahol szerelmet vallanak egymásnak, esetleg testileg is közel kell egymáshoz kerülniük, az akkor is elég hatásos lehet :D
Nekik ez a munkahely, a különbség az, hogy közben játsszaniuk is kell. A “civil” emberek többsége is munkahelyén/főiskolán stb. találja meg a párját – mivel ott tölti az ideje nagy százalékát.

Aryll - 2012. 05. 12. 02:23

Ian Smolderholder:) Kate Bosworth-al jött össze a “Young Americans” c. (Will és a haverok) sorozat forgatásakor. Kate jelenleg Alexander Skarsgard partnere aki meg a True Blood Ericje. Bár nem a forgatáson jöttek össze…

khaleesi - 2012. 06. 16. 15:28

Rachel Bilson és Adam Brody. Náluk aranyosabb pár kevés volt!

kiváncsifáncsi - 2012. 06. 28. 10:43

joseph morgan most állítólag claire holttal randizik, akivel ugye a vámpírnaplókban játszanak együtt.
a Nikitából az Alexet és Michealt játszó színészek is állítólag randiznak (lekapták őket kézen fogva sétálni).

Anzi - 2012. 07. 30. 13:24

Ezekhez a párokhoz jön még Sophia Bush is, aki a One Tree Hill (Tuti gimi) Brook-ja, aki össze jött a sorozat főszereplőjével Chad Michael Murray-val, akivel 2 év után összeházasodtak, 5 hónap után pedig elváltak. Ezután Jon Fosterrel randizott, akivel az egyik filmje forgatásán találkoztak, majd a sajtó összehozta egy újabb OTH-es sráccal James Lafferty-vel, de ezt mindeketten cáfolták, ezután pedig összejött egy újabb OTH-es fiúval, Austin Nicholssal, akivel nemrégen szakították. Ő kb. olyan mint Ian S. csak lányban :D

Egyébként Josh Dallas nem Lara Pulver színésznővel házas? Vagy már elváltak?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz