login |

The Secret Circle: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is.

2012. 05. 16. 12:51 - Írta: superpityu

57 hozzászólás | kategória: 2011/12 finálék, kritika,

Tavaly a CW csatorna nagy reményeket fűzött a The Vampire Diaries-t is író L.J. Smith boszorkányos regényéből készült sorozatához. A siker mondhatni adta magát, egy újabb fiatalos misztikus sorozat a The Vampire Diaries felvezetésével. Az évad elején még szép nézettséget produkált a sorozat, viszont a szezon végére hihetetlenül le is építette azt. De mi is romlott el?

Elsősorban nem mehetünk el szó nélkül a színészek mellett. Nem ismerem Britt Robertson korábbi sorozatait (Swingtown, Life Unexpected), de itt kifejezetten pocsék volt, nem akarom szépíteni a dolgot, de ő volt talán a leggyengébb láncszem az egészben. Néha a jelenetei is annyiról szóltak, hogy csak néz, mint aki nem tudja eldönteni, hogy mit is keres a díszletek között, vagy élettelenül elmond egy mondatot. Hozzá képest még Phoebe Tonkin nem túl acélos játéka is Oscar-díjas volt. A tovább mögött folytatom kisebb spoilerekkel.

A sorozat eleji tinidráma túl nagy teret kapott, ez rányomta a bélyegét az első részekre. Rossz volt az egész felütése, persze a sorozat vége felé ki is derült, hogy nem volt véletlen a Cassie és az Adam közötti vonzalom. Talán hamarabb el kellett volna sütni az elátkozott családok témát, mert jó történetet lehetett volna ebből kihozni. Ez a tinis vonal nem csak kettejüket érintette, mindegyik karakter szerelmi életét megismerhettük, pedig azt az időt, amit mondjuk Diana pasikeresésére fordítottak, azt eltölthették volna hasznosabb jobban kidolgozott szálakkal.

Az évad túlnyomó részében inkább csak átvágtattak a témákon. A készítők túl sokat akartak, pedig az 1. évadban elég lett volna csak a boszorkányvadászokat és démonok témáját normálisan kidolgozni, persze lehetett volna pár mellékszál mellette. Ehelyett kaptunk pluszba vudut, erőlopást, állandóan emlegetett Véneket, kristályokat, elátkozott családokat, valamint a múltban történt eseményeket.

Érdekes az is, hogy a béna játék ellenére a karakterek túlnyomó része kedvelhetővé vált. Kivéve persze Cassie-t, akit nem tudtam szeretni , végig kétdimenziós maradt, minden öntudat nélkül, azt tette amit mondtak neki. Míg például Melissa az első részekben semmit nem tett, mégis sikerült megkedveltetnie magát a továbbiakban. Hasonlóképpen Faye is, aki miután levetkőzte a vadóc természetét, és kicsit jobban idomult a többiekhez, az is csak a javára változtatott rajta.

Sajnos a gyenge kezdést, nem sokkal erősebb részek követték, ezt a nézők drasztikus csökkenésén is lehetett látni. Viszont az évad végére nem is igazán tudom, hogy mi történhetett, mert végre érdekes részeket kaptunk, normális történettel. Néhol meglepő fordulatokkal. Még akkor is, ha John Blackwell megérkezése a sorozat mélypontja volt – országos csatornán nem volt még ilyen gyenge belépő, mint az övé. Maga a plusz, amit adott a sorozatnak, az csak jót tett, és elvezetett minket egy eseménydús végkifejletig. Őszintén szólva végig azért maradtam, mert kíváncsi voltam, hogy mi is történt 16 éve, és ennek milyen vonzata van a jelen generációra.

Az utolsó részek a kristályok kutatása miatt kicsit jobbra sikerült. A történet összetettebb lett, érezhető volt, hogy nem céltalanul lebegnek a karakterek és random kántálnak valami varázsigét. Közben kitudódott Blackwell igazi célja, valamint, hogy a mind a hat gyermek édesanyját sikeresen megfektette, de csak kettő szülte meg az ő gyermekeit.

Az évadzáró pedig kifejezetten tetszett. Ha ilyen lett volna az elejétől, egy szavam se lett volna rá. Minden a helyén volt, végre mindenki normálisan cselekedett, volt miért izgulni. Kicsit furcsa volt, hogy ennyire gyorsan sikerült győzedelmeskedni a srácoknak, ennél azért nagyobb összecsapást vártam volna. Az utolsó pár perc pedig szépen össze volt rakva. Sajnos kaptunk egy cliffhangert is az utolsó pár másodpercben. Valamint össze lehetett rakni, hogy mégis merre akarják elvinni a történetet.

Összességében vegyes érzéseim vannak az egész évaddal kapcsolatban, a sorozatzáró rész 7,5/10, míg maga a The Secret Circle minden hibája ellenére 6/10. Plusz pont jár a forgatási helyszínért is, egyszerűen gyönyörű volt. Kicsit hiányozni fog a sorozat, pár színészpalántát sikerült megkedvelnem, valamint érdekelt volna, hogy mégis mit sütnének ki a következő évadban.

57 hozzászólás Ne habozz!

PaPe. - 2012. 05. 16. 12:58

a színészek játéka tényleg annyira borzalmas volt, hogy volt pár jelenet, mikor nem tudtam eldönteni, hogy épp az adott karakter valójában gonosz, és ezért közelít rá a kamera, miközben magában mosolyog, vagy csak szimplán nem tud játszani.
az évad végére rá kellett (sajnos) jönnöm, hogy utóbbi. (ahogy superpityu is írta.)

Shalafi - 2012. 05. 16. 13:09

Hát a szöszi hölgyemény már a life unexpectedben sem nyujtott tul nagyot, de az még jó sorozat volt, vhol miatta is probáltam be ezt a sorozatot, amit aztán kb a 3. rész magasságában el is kaszáltam

tiktak - 2012. 05. 16. 13:16

Ez az a sorozat, ahol reggelig beszélgethetnénk arról, hogy melyik színész mennyire volt szörnyű. És senki nem sértődne meg, hogyha a “kedvencét” szidják.
valahol a közepénél hagytam abba. Nekem Adam volt a legelviselhetetlenebb. Egyszerűen szörnyű fejeket vágott, és amikor kedvesen próbált mosolyogni, attól kirázott a hideg. Az csak hab volt a tortán, hogy a többiek közül sem nagyon sikerült megkedvelni senkit.

Anthony - 2012. 05. 16. 13:18

Én a pilot után dobtam a sorit, úgy látszik jól döntöttem.

BSBsubs - 2012. 05. 16. 13:19

Köszi az írást, egyetértek szinte mindennel, amiket leírtál.

Kis korrekció! Blackwell nem fektette meg mind a 6 gyerek anyját, csak Cassie-ét és Dianáét, a többi párt varázslattal vette rá a gyereknemzésre.

Evangeline03 - 2012. 05. 16. 13:34

R.I.P. Secret Circle!

lumiere - 2012. 05. 16. 13:45

És azok a szörnyűséges semmitmondó dialógusok…jaj
Nekem van még hátra pár rész, de már tényleg azért nézem csak meg, hogy mégis hogyan fejezik be…
Asszem megleszek e sorozat nélkül.

lux - 2012. 05. 16. 13:59

Valahol a 10. rész körül intettem búcsút neki, pedig nagy reményeket fűztem hozzá. Britt Robertson-t imádtam a LUX-ban, mondjuk ott is főleg a karakternek köszönhette szeretetem, nem magának a színészi játékának. Sajnálom, hogy ennyire nem jött össze ez a sorozat, de majd ha lesz időm bepótolom a maradék részeket, azért mégis csak érdekel mit hoztak ki belőle.

jiliac - 2012. 05. 16. 13:59

Nekem túl tinisre sikeredett, jó sok klisével, ezért kaszáltam 5-6 rész után annó. A főszereplő lány is irritált nagyon, nem fog hiányozni.

vidor - 2012. 05. 16. 14:13

Én is kaszáltam a 9. rész után, nekem egyszerűen szörnyen vontatott volt az egész, és akció se nagyon volt benne. A színészekről meg ne is beszéljünk… Ha legalább a karakterek nem lettek volna ilyen idegesítőek, de ez van, nem véletlen, hogy sokan nem bírták ki a végéig.

Nella - 2012. 05. 16. 14:15

Közepénél mondtam azt, hogy én befejeztem. Nem is hiányzik, hogy őszinte legyek, annyira érdektelen volt.
Hát a szöszi lány játéka az számomra is borzalom volt, de a többiek sem nyújtottak nála sokkal jobbat. A helyére inkább valami minőségibb sorozatot rakjanak

goldenboy - 2012. 05. 16. 14:18

Szerintem Phoebe Tonkin éppen hogy nagyon jól játszotta Faye szerepét. Cassie-t én se bírtam, de Faye kifejezetten üde színfoltja volt a sorozatnak. Láttam a csajt a H2O-ban, ott jó kislányt játszott, itt pedig nem, és tök jól megcsinálta mind2-t! Mintha nem is ugyanaz az ember lenne! Emellett az ausztrál akcentusán is dolgozott. Szubjektív véleményem.

Egyébként a sorozattal nekem is volt gondom: főképp a céltalanságot éreztem rossznak, hogy nem volt egy nagy főszál, ami végigment volna, hanem belekaptak ebbe is, abba is, így egy nagy semmitmondó maszlagot kaptunk. Adamtől a hideg kirázott, az erőltetett szerelmi háromszögektől pedig a falra másztam. Ígéretes sorozat volt, de elbaltázták.

BajszosBetyár - 2012. 05. 16. 14:27

Nekem Adam volt az egyik aki kiverte a biztosítékot a Sarah Connor Krónikáiban jól játszott itt meg az írók valami szar tinitakony (csak a jót szabad csinálni!) szerepet írtak alá.
Szánalmas hogy néhány színész aki tényleg tud is játszani nem használták ki, a többi ZS-kategóriást meg főszereplőnek rakták be. A történet alapból nem volt rossz, de addig vontatták az értelmetlen szálakat hogy 7-8 rész után leült a sorozat. Folyamatosan azt vártam hogy Cassie mikor gurul be úgy rendesen és aztán tör-zúz, gyilkol de amikor már majdnem megtörtént bejött Takony-Adam aki egy kis monológgal megállította őt… de miért hisz erre vártunk 1 évadon keresztül? RÖVIDEN: A TÖRTÉNET JÓ, A MEGVALÓSÍTÁS SZAR!(a Showtime vagy a HBO tuti hogy egy kúl sorozatot rakott volna össze, kár hogy ez nem az ő stílusuk)

ParaZita - 2012. 05. 16. 14:29

Én az évad első felében szinte minden rész után elhatároztam, hogy kaszálom, de aztán a második felében elkezdtek végre javulni a részek, és csak remélni mertem, hogy nem arról van szó, hogy összedobáltak százféle ötletet, hogy majd lesz belőle valami, hanem a végére egy kerek történetté áll össze az egész massza. Nekem is az az érzésem volt, hogy túl sokat markoltak a készítők, illetve a színészek sem bírtak el a rájuk bízott feladatokkal, valószínűleg élvezetesebb lett volna a sok össze-vissza megkezdett történetszál közti csapongás, ha legalább ők hitelesen teszik a dolgukat és látszik, hogy tudják, mi a helyzet és mit csinálnak, de csak bolyongtak értetlenül.

Britt Robertsont én is szerettem a LUX-ban, de itt tényleg szánalmas teljesítmény nyújtott, néha legszívesebben bemostam volna neki egyet, amikor a nagy babaszemeivel csak bámult hosszú másodpercekig.
A többiektől sem voltam elájulva, talán még Melissának sikerült megkedveltetnie magát legjobban.

Nem tudom, hogy ez írói vagy színészi hiba volt, de szerintem nagyon alul volt reagálva minden ebben a sorozatban: meghalt valakinek az anyja/apja/nagyanyja/pasija/haverja és a következő részben (részben? jelenetben!) már le volt rendezve az egész. Értem én, hogy az akció meg a történetszálak vezetése fontosabb, de sokszor hiteltelenné és nevetségessé tette az egészet.
A romantikus szálakban pedig kb. semmi töltet vagy szikra nem érződött, egyszerűen nem lehetett megérteni, hogy X és Y mitől is van oda annyira egymásért :S

A zárórész után azért úgy voltam vele, hogy megnéznék még pár részt a második évadból, érdekelne, hogy miket találtak ki, de azért így sem fog túlzottan hiányozni.

Pupi - 2012. 05. 16. 14:36

Nekem már csak az utolsó rész van hátra, múlt pénteken belenéztem, de a “borzalmas” volt az első szó, ami eszembe jutott róla. És bár már napok óta csücsül a gépemen a felirat hozzá, egyszerűen képtelen vagyok rávenni magam, hogy megnézzem. A pilot tetszett, kissé elvarázsolt a Cassie-Adam varázslat az erdőben, és a szöveg, hogy őket egymásnak szánta a sors. Aztán még tetszett pár részig, de a lejtőn nálam a “téli szünet” után indult el, amikor visszatért a 10. résszel; onnantól fogva megcsappant a lelkesedésem. Az évad végét pedig már csak kínkeservesen bírtam ki. A történetről most nem ejtenék szót, a szereplők viszont…
Jane-t szépen kivonták a forgalomból össz-vissz fél évadon keresztül. Javítson ki bárki, ha tévednék, de Cassie az egyik részben telefonált, és kiderült, hogy a nagyi másnap érkezik… aztán meg hipp-hopp abban az otthonban/intézetben volt… nem igazán értettem a dolgot. Charles és Dawn sem nyújtott annyira kiemelkedő teljesítményt, utóbbinak a leszúrását meg tökre elfelejtették. A saját lánya sem említette senkinek, hogy jé, anyámba meg belemártottak egy kést… újabb furcsaság. Charlest egy kicsit sajnáltam, mikor Blackwell “kínozta”, és azt is, hogy kiderült, a lánya nem is a lánya. Nem tudom, hogy a könyvekben is Diana volt-e Blackwell másik lánya, de az, hogy sejtették, hogy Faye az, aztán meg durr kiderült, hogy mégsem… harmadik furcsaság. Melissa és Nick semlegesek voltak, utóbbit kissé sajnáltam, mikor vízbe fojtották, de aztán csak nem halt meg… nem írom 4. furcsaságnak, de azért kissé felvontam a szemöldökömet. Dianat egészen megkedveltem, örültem, hogy nem áhítozott annyira Adam után, hanem megpróbált egy másik pasival kialakítani valamit. Faye levetkőzte magáról a vízcsepp ér és sellő leszek mivoltját, persze azért teljesen más volt a szituációja a H2O-nak meg ennek. De jó volt látni, hogy több-kevesebb sikerrel tud ő mást is játszani. Na, Jake… hát ő akárhogy is játszott, nem tudta elfeledtetni velem, hogy a 10 dolog, amit utálok benned-ben egy ne szépítsük, teljesen buta srác volt, és akárhányszor hallgattam, a hang Joey Donnerré változott át, és képtelen voltam őt komolyan venni. Adam talán nem is volt olyan rossz, bár maradandót nem alkotott. Az utolsó jelenete viszont… a fej, mikor a koponyát fogja, jesszus, gagyi a javából. Blackwellt néha egészen kedveltem, de szerintem szegényt jól elcseszték az írók. Ó, és hát Cassie… lássuk be, egy nagy nulla volt. Esküszöm főszereplőt még így nem utáltam (bár Sookie azért kezd közelíteni hozzá néhány megnyilvánulásával!), zeró tehetség. A Life UneXpectedben is ő volt a leggyengébb láncszem, és ezt a tulajdonságát tovább hozta. A végére annyira irritálóvá vált, hogy már a beszéde (főleg mikor kimondta, hogy Dark Magic), és egyáltalán a járása is idegesített. Csak bámult azzal a fura nézésével, hogy nekem sötét erőm van, és állandóan ezt akarom használni, holott megmondták, hogy azért ezzel le kellene állni, mert olyan rosszaság leszek, mint az apucim. Esküszöm néha megfordult a fejemben, hogy még tetszik is neki, hogy Blackwell gyerek, és sötét ereje van.

Visszaolvasva úgy érzem, eléggé lehúztam a sorozatot, és talán mikor néztem, nem voltam ennyire kritikus, de visszagondolok az évadra, és csak a 21×40 percnyi időpocsékolás jut eszembe. Ha a két CW-s kaszára gondolok, és választani lehetne, hogy melyik kapjon egy második esélyt, gondolkodás nélkül a Ringert mondanám. Pedig nem is hasonlít egymásra a két sorozat. Egy tanúságot mindenképpen leszűrök, Britt Robertson következő sorozatát (ha egyáltalán lesz neki) nem valószínű, hogy nézni fogom. Az évad összességéből gyenge 4/10.

cyborgwings - 2012. 05. 16. 15:24

nagy reményeket fűztem hozzá annak idején, főleg thomas dekker és gale harold szereplése miatt. aztán amikor már az 5. résznek ültem úgy neki, mintha a fogamat húznák, azt mondtam, hogy még ők sem érnek ennyit, hogy szenvedjek. rettenetes volt, ötlettelen, unalmas és hiteltelen.

salidigger - 2012. 05. 16. 17:08

Végignéztem a sorozatot,de őszintén:ez az év csalódása! Valami borzalom volt a színészi játék és a főszereplő Britt Robertson volt mind közül a legborzasztóbb. A kasza egyáltalán nem meglepő,főleg hogy az ebből a sávból a pénteki halálnapra pakolt Nikita nézettségben feltörölte a padlót az SC-vel.

Lilla - 2012. 05. 16. 17:57

Én sajnálom a sorozatot, legfőképpen Phoebe Tonkin miatt, mert őt igazán kedveltem.

A sorozat nálam a 8 részig tetszett. De a 8 rész nagyon. Nick halála pedig nagyon jól jött, hogy végre van olyan, hogy a főszereplők köréből is halnak meg. Utána bár visszakívántam Nicket, mert Jake engem rohadtul idegesített. Beleszeret Cassiebe, neki nem kell, akkor meg jó lesz Faye? magatartásbeli következetlenség. Végül hozzászoktam.

Ez az egész witchhunter szál egy nagy szar..

Lemoni - 2012. 05. 16. 19:43

Az év legrosszabb(ul megcsinált) sorozata, leggagyibb fináléja, leggyengébb színészi teljesítményei címeket simán megkapta tőlem. Ha a 4 fő boszit összehasonlítom pl. a PLL kis sunnyogóival, fasorban sincsenek hozzájuk tehetségben, pedig ott is rezgett egyik-másiknál néha a léc. Az abszolút mélypont viszont Adam alakítója volt (meg kéne jegyeznem a srác nevét, nehogy máshol belefussak). Sokszor az volt az érzésem, főleg a sorozat vége felé, hogy minden rendezés nélkül csak odatették őket a kamera elé, hogy mondjanak meg csináljanak valamit, annyira összeszedetlen volt minden. Fogalmam se volt, ki mi, miért, minek, meddig, csak történt valami, aminek semmi értelme nem volt. Amatőr, fapados volt az egész és igen, mérges vagyok, mert akár jó is lehetett volna, ha kicsit megerőltetik magukat.

Maradék - 2012. 05. 16. 21:01

Ez az a sorozat, aminél nem is tudtam megmondani magamnak, hogy miért is nézem még mindig… Az egyik szünetnél kaszáltam is, aztán olvastam pár kritikát, hogy a végére csak jobb lett, úgy voltam vele hát akkor meglátjuk.
Az utolsó pár résznél tényleg javult a színvonal, de azért itt is voltak olyan hihetetlenül banális megoldások, mint kinyírjuk a rész végén a nagyit, a következő rész elején a halotti torral nyitunk, majd később többször is elhangzik, hogy csak tegnap este halt meg! Mit ne mondjak, gyorsak Amerikában a temetkezési vállalkozók…
Vagy Nick, akit meggyászolt az egész város elmegy abba a középiskolába ahová járt és a 6oson meg az igazgatónőn kívül senki sem ismeri fel? De ugyanez vonatkozik John Blackwellre, aki minden probléma nélkül sétafikál be az összes kávézóba, kocsmába, még a gimibe is, és a kulcsszereplőkön kívül senkinek sem tűnik fel, hogy elvileg ez a pasi egyszer már roston meg lett sütve.
És annyi ilyen hiba volt benne… Igazából én nagyon sajnálom, sok potenciál lett volna ebben a sorozatban jobb írókkal és színészekkel, viszont így azt kell mondjam nem fog hiányozni.

Sanyifashion - 2012. 05. 16. 21:36

Egyetértek a kritikával, meg a többséggel abban, hogy az évad összességében elég gyenge volt, én 5/10-re értékelném, legfőképp a már említett borzalmas dialógusok, a tinidráma, meg a felületes sztori miatt. Az évadzáró rész azért izgalmas volt, meg úgy az utsó néhány rész is. Én simán néztem volna még tovább, leginkább a boszis-természetfeletti téma miatt, ez engem bőven maradásra tud bírni.
Viszont én bírtam Britt Robertson-t, teljesen jól játszott, számomra legalábbis jobban mint a többi boszi, esetleg Pheobe Tonkin ért néha a nyomába:P. Mondjuk épp Cassie volt számomra a legdögösebb eyecandy a sorozatban… de akkor sem vagyok elfogult:).

carpediem - 2012. 05. 16. 23:29

“Sajnos a gyenge kezdést, nem sokkal erősebb részek követték, ezt a nézők drasztikus csökkenésén is lehetett látni. Viszont az évad végére nem is igazán tudom, hogy mi történhetett, mert végre érdekes részeket kaptunk, normális történettel.” ez így értelmetlen…na mindegy. nem piszkálódni akarok.

winnie - 2012. 05. 16. 23:34

mi a gond vele? én így értelmeztem: az első pár rész gyenge volt, utána kicsit jobb lett, de még mindig gyenge, ezért sokan feladták (ld. a kommentekben is), az utolsó pár rész viszont jó lett. és nem érti, hiszen ha tudnak jót, akkor eddig miért nem volt?

darido - 2012. 05. 17. 08:31

én ledaráltam a sorozatot és úgy jó volt egy-két napra. érdekelt volna hogy folytatják, de tény hogy ha hétről hétre kellett volna várnom nem biztos, hogy kitartottam volna mellette..

superpityu - 2012. 05. 17. 08:51

@carpediem: szerintem nincs benne semmi értelmetlen, és úgy van ahogy winnie írta.

annak meg kifejezetten örülök, hogy nem csak szerintem volt Cassie a legelbaltázottabb karakter.

Zita87 - 2012. 05. 17. 12:49

én valahol a 10-11. résznél kaszáltam, nem elhatározásból, de egyszerűen nem volt kedvem megnézni a következőt azóta se….és mit ne mondjak ez a kritika és a kommentek se hozták meg a kedvem.
Az első rész nekem még szép reményekkel indult, bár már akkor is tudtam, hogy nem ez lesz a kedvem sorozatom, de volt benne potenciál. De nem éltek vele, maradt a tiniszappan, de a rossz féle, nekem ezekbe a mű szerelmi háromszögekbe annyira nem volt izgalom h azt elmondani nem tudom. És tényleg borzalmas volt a színészek játéka egyszerűen mindenben, ezért nem is tudtam elhinni h x szerelmes y, vagy h x féltékeny x y-ra, mert fapofával, monoton hangok közölték egymással, hogy “hát ez engem most nagyon feldúlt ám”, de úgy alapból nem is voltak jól felépítve a szerelmi szálak, úgyhogy nem is csodálom ha nem tudták beleélni magukat a színészek. De ugyanígy a misztikus dolgokba sem. Egyszerűen az is túl sokféle volt és semmit nem magyaráztak el rendesen(gondolom a végére kaptunk válaszokat, de nem ártott volna időközben is) és így elég nehéz hitelesen előadni valamit, ha azt se tudod miről beszélsz. Meg egyszerűen a forgatókönyv is rosszul volt megírva, szinte nem volt olyan rész, hogy ne halt volna meg valaki. Nekem ez már alapból nem tetszett, de, hogy úgy reagálták le, hogy “jaj szegény meghalt, de szomorú”, aztán a következő mondatában meg már a szánalmas kis szerelmi életüket firtatják, hát az nagyon gáz volt. Nem tudom, hogy a színészek alapból ennyire rosszak voltak, de mindenesetre ha még jók is lettek volna, akkor is lett volna 2 másodpercük, pl. h egy gyászoló arcot magukra erőltessenek, aztán jött a következő jelenet, úgyhogy nem is kaptak olyan sok lehetőséget, h bizonyítsanak, de tény, h a bamba kifelé bámulásukra nem sok mentség van…
De nekem a legjobban ez vette el a kedvemet, hogy mindig olyan művi és hiteltelen volt, még egy szimpla baráti szál is. Pedig egy ilyen sorozatnál különösen fontos lenne a hitelesség.
Szerintetm az ilyen misztikus sorozatok akkor jók, ha egy pillanatra elgondolkozol, hogy akár ez valóság is lehet, még ha akkor is ha nem egyébként nem hiszel az ilyesmiben. Én nem hiszek benne, de volt már olyan film, ami után/közben azt gondoltam, hogy hú, hát ez lehet az igaz is, csak én nem tudtam eddig róla. Persze utólag mindig elvetem ezeket a gondolatokat, na de itt meg se fordultak a fejemben… Ha látszik a szereplőkön h ők maguk se hiszik el, akkor én mi a ráktól higyjem el nekik?

Zita87 - 2012. 05. 17. 12:57

Hogy valami pozitívat is írjak a helyszínek nagyon jók voltak és a színészek többsége is attraktív(szerintem mindent annak szánták, csak az én ízlésembe nem esett bele mindegyik). Viszont ez nekem kevés, ahhoz h hosszútávon élvezzek egy sorozatot…

Kata - 2012. 05. 19. 12:14

Tavaly szeptemberben kezdtél el vetíteni a sorozatot, viszont én már júliusban vártam, sokat olvastam róla, megtetszett ez a boszorkányos sztori. Szerintem egy nagyszerű dolgot ki lehetett volna hozni belőle.
Most olvasom angolul a könyvet, és mit ne mondjak, elég nagyok az eltérések ott is, mint a Vámpírnaplóknál. A könyv sem tetszik igazán, de azért még mindig jobban fel van építve, mint a sorozat.
Na, először is, a szereplők. Cassie-vel kapcsolatban egyet értek mindenkivel, rohadtul irritáló volt, egyszerűen csak a megjelenése. Még nem láttam másban játszani, de ezek után nem is akarok. A gonosz lányt iszonyatosan alakította, de igazából mindent. Adam is borzalmas volt, csak úgy mint Jake. Nem értettem nagyon a végét, mert Cassie-t akarta, aztán hirtelen Faye lett a pótlék, akit két éve simán maga mögött hagyott? Faye-ről annyit, hogy néha nála is voltak furcsaságok, de Phoebe Tonkin szerintem jó színésznő, és nagyon könnyen el tudtam vonatkoztatni a H2O-tól. A többieknek sem volt valami nagy szerepe számomra, Melissáról és Nickről például alig tudtunk meg valamit.
Nagyon sok szálat behoztak. Én John Blackwellt csak a második évadban hoztam volna be például, mert ez így már nagyon sok volt. A boszorkányvadászok szerintem az elején még jól indultak, de aztán teljesen összekavartak mindent, már azt sem tudtam, hogy ki kicsoda.
A helyszínek tényleg jók voltak, nekem a Csónakház az nagyon tetszett például, és a táj is gyönyörű volt.
Én is 6/10-re értékelném a sorozatot, mert nem hagyott bennem valami nagy nyomot, örülök, hogy törölték, és remélem, hogy behoznak pár igazán élvezhető sorozatot.

Éé - 2012. 05. 19. 14:39

A pilottal kapcsolatban én is nagy reményeket fűztem hozzá, hogy VÉGRE egy olyan boszis sorozat, amiben nem olyan gagyik a számítógépes elemek (ezt főleg a Faye-es jelenetből, meg az Adam-Cassie vízbogyókból szűrtem le), mint általában szoktak lenni. Aztán megnéztem a második részt és szerintem MINDENKI nevében beszélek amikor azt mondom főleg azzal b@szták el az egészet, hogy MEGKÖTÖTTÉK AZT A TETVES KÖRT! Egy boszis sorozatban az lenne a lényeg hogy VARÁZSOLJANAK minél többet-többet és TÖBBET, ehelyett jött ez a “csak kettesével tudunk mert nincs egyéni erőnk” cucc, és onnantól kezdve kaput mágia, helyette jöttek a gagyi “szerelmi” jelenetek, meg ki-kire féltékeny és ki-kibe szerelmes és kezdett egy Barátokközt szerű szappanoperára hasonlítani, ami a sorozat halálát okozta. Onnantól kezdve egyre sz@rabbak voltak a részek, és néha komolyan elgondolkoztam rajta hogy érdemes-e még nézem, és hogy vajon miért nézem még?! És ez nem valami jó egy olyan sorozatnál, ami még csak az első évadjának a x-edik részét futtatja. De a legrosszabbak – persze csak szorosan a borzasztó forgatókönyv mögött! – a szereplők voltak(bár be kell valljam EGYETLEN egy színész volt aki miatt nem hagytam abba) Uh.
Kezdeném azzal akit szerettem:
Faye – ő volt az, aki miatt minden pénteken megnéztem, és amikor egyre jobban háttérbe szorult, és csak egy-egy jelenetben volt benne már csak belepörgettem hogy lássam. Ott cseszték el a szerepét, hogy nem ő lett a másik Blackwell, pedig annyi potenciál lett volna benne: gonosz, szeret kísérletezni vadóc, ehelyett kaptunk egy hatalommániás boszit, erő nélkül. Szerintem Phoebe fényévekkel a legjobb színésznő ebben a szörnyű bagázsban. Faye vicces, okos, szép és egy igazi rosszlány volt, kicsit hasonlított Damonra. Őt sajnálom a legjobban a sorozat, befejezése miatt. Remélem őt felkapják.
Melissa – Nagyon szeretem, de azt nem tudom miért. Jessica jó színésznő, a szerepe is tetszett.
Nick – Amikor megölte Charles a pokolra kívántam. Az egyik legjobb szereplő volt, és kinyírták. Rájuk vall.
Jake – Őt vagy utáltam, vagy szerettem. Nincs vele különösebb bajom de Chris nem valami jó színész.
És a végén akiket egyenesen utáltam: tádádádá a Cassie-Diana-Adam hármas. A legidegesítőbbek ők voltak Cassie-t mindennek el tudnám mondani, csak mivel itt nem lehet káromkodni ezért inkább hanyagolom, és elintézem annyival hogy Britt szörnyű színésznő, és Cassie egy ‘icsa. Amit ez a nőszemély összeszenvedett a sorozatban. Néha azt kívántam hogy csak így önszántából vágja fel az ereit, csak üsse el egy busz csak HALJON MÁR MEG!
Élen Dianaval aki szintén idegesített, ahogy mások felett uralkodni akart, és megmondani mit tegyenek. Azt hitte hogy olyan ‘urva okos, és az ilyen emberek mindig idegesítettek, nemcsoda hogy ezek ketten tesók. Szörnyű.
Adamre meg inkább azt mondanám hogy egy idióta. Inkább vicces milyen képeket vágott. Olyan erőltetett hogy az már borzalom. Szánalom a köbön.
DE, aztán ahogy befejezték. Komolyan mondom…AZ utóbbi 3 rész még nekem is tetszett, be kell valljam nagyon is. Izgalmas volt, volt benne varázslat, szerelem kapcsolatok..tényleg minden, és egyben volt. Rendesen ráizgultam a végére a sorira. De az a gáz, hogy a végére. Ha ez a színvonal lett volna egész évadban, szerintem simán jobb lett volna mint a TVD. És ahogy vége lett…szinte biztos voltam benne hogy folytatják erre…
Összességében egy 6,5/10-re értékelném de abba a 7 pontba bőven csak Phoebe avagy Faye tett bele – mert egy üdítő színfolt volt a többi aberrált között – avagy az utolsó pár rész. Sajnálom hogy így elcseszték az írók. Pedig esküszöm megszerettem.

Réka - 2012. 05. 20. 09:27

sziasztok. nekem nagyon tetszett a sorozat, mindegyik szereplőt nagyon kedveltem, kivéve Melissát.. :// nekem nagyon fog hiányozni, és szomorúan olvastam a kritikáitokat, hiszen szerintem nagyon jó sorozat volt.. :(

winnie - 2012. 05. 20. 09:51

a kritika miatt ne szomorkodj, az csak mutatja, hogy mindenki másképp vélekedik, az a lényeg, hogy neked bejött. a többi már csak érdekesség.

missp - 2012. 05. 22. 13:25

Tudom, hogy most most én leszek az akibe mindenki bele fog kötni, de bevállalom! Én szerettem ezt a sorozatot és sajnálom, hogy nem lesz több évad! Engem érdekelt volna tovább is a történet, ezért el is olvasom könyvben!:)
Ha belegondolunk találunk még jópár sorozatot, ami elég ratyi mégis csináltak belőle 10 évadot!:/
Én azért reménykedem, hogy valamelyik csatorna bátor lesz és igényt tart a folytatására, mert azért szerintem van benne valami, hogy ilyen “semmilyen” vége lett!Kitalálhattak volna elfogadhatóbb befejezést is, pl úgy, hogy mindenkit kinyírnak és akkor talán könnyebben le tudnánk zárni! Na mindegy nem kötekedni akartam, csak elmondani a véleményemet!

winnie - 2012. 05. 22. 13:42

??? ez nem az a hely, ahol valakibe belekötnének, mert elmondja a véleményét.

“Ha belegondolunk találunk még jópár sorozatot, ami elég ratyi mégis csináltak belőle 10 évadot!:/”

azért, mert van sokmillió ember, aki szerint az a sorozat nagyon jó és személyes kedvenc. és lehet, hogy szívükre vennék a ratyizást. és ez minden sorozatra igaz. a különbség, hogy 10 évados ratyi sorozat nem létezik, mert hogy tudhatná valaki, hogy ratyi? valami vagy nem jó és nem nézi az ember (így nem tudja, hogy milyen a sorozat, csak azt, hogy az első pár rész nem jó), vagy szereti és nézi. (oké, bitos van olyan is, aki ratyit néz 10 évadon át, de minek:)

missp - 2012. 05. 22. 14:15

jó lehel, hogy a ratyi jelző kicsit túlzás volt! Az a szomorú, hogy az emberek nem mernek újítani, mert amire nincs magyarázat vagy csak egy kicsit több fantázia van benne, akkor már nem is adnak neki esélyt!:) De hát ez mindig is így lesz! Én azért bizakodom! :)

wallee - 2012. 05. 25. 11:05

Kicsit én is sajnálom, nem volt ugyan a kedvencem, de az alapkoncepció tetszett. Az elején nagyon emlékeztetett a Hex című angol sorozatra, sajnos az is csak 2 évadot élt meg.

Kriszti91 - 2012. 05. 29. 11:53

Most sikerult eljutnom vegre a finalehoz. Az elso 4-5 resz utan en is kaszaltam, mert abszolut nem kotott le, pedig sokat vartam tole. Aztan valamiert csak tovabbneztem honapokkal kesobb, a vegen pedig mar mondhatom, hogy daraltam. Amennyire gagyi tini sorozatnak indult, a vegere annyira osszekapta magat, ugyhogy thumbs up! Szerintem teljesen jo kis sztori kerekedett ki a vegere, ugyhogy sajnalom, hogy nem lesz folytatasa.

Viszont abban egyet kell ertsek az elottem szolokkal, hogy csapnivaloan rossz szineszpalantakat valogattak ossze. Adam volt szamomra a legnagyobb antitalentum, viszont a tobbiek so-so rendben voltak. Faye-t es Diana-t meg kifejezetten szerettem :) Bar azt a mai napig nem ertem, hogy a sok huza-vona meg szerelmi haromszog utan hogy az istenbe talalt egymasra Adam es Cassie. Az egyik pillanatban meg semmi, a kovetkezo reszben meg mar halal szerelmesek.

Egyebkent cliffhangernek nagyon vartam, hogy Grant (talan igy hivtak?) is szinten Balcoin gyerek lesz, es maga melle allitja Dianat ! :D

superpityu - 2012. 05. 29. 12:20

“Egyebkent cliffhangernek nagyon vartam, hogy Grant (talan igy hivtak?) is szinten Balcoin gyerek lesz, es maga melle allitja Dianat ! :D”

ha ez lett volna, szerintem Diana fejbe lövi magát az első adandó alkalommal. egyszer kedvel meg valakit, az meg féltestvére lenne, hát az elég váratlan és beteges lenne.

jessm - 2012. 06. 01. 21:05

Nekem tetszett a sorozat, és kár hogy nem folytatják. A szinészek tényleg nem voltak a topon, de számomra összeségében elment. Mindenki azt mondja hogy a Cassie volt a leggyengébb, de nekem Melissát játszó szinésznő volt a leggyengébb. A többiek elmenetek
Nekem a történet alakulásaval ugy nem volt bsjom, ahogy végig vezették a történetet. Nem éreztem úgy hogy túl sokat akartak volna fogni, mert minden egy célt szolgált a Balcoin kör meg alakuljon.
Nekem elég vicces volt Jake elöször nagyon szerelmes volt Cassiebe. Aztán amikor szabad lett volna pálya ugymond hogy valamit tegyen érte, akkor hirtelen rájön ő mégis kedveli Faye, sőt halálosan szereti.
Én még azt is meg kockáztatom, hogy a történet jobb lett volna ha kicsit összarázzák mint a tvd. Bár ott meg a karakterek és szinészek jobbak.

vanTom - 2012. 06. 16. 16:37

Nyári darára tartogattam a sorozatot, most fejeztem be… Összességében tetszett, engem a Point Pleasant című sorozatra emlékeztetett, titkon kicsit reménykedtem is benne, hogy ahhoz hasonló lesz a végjáték.. de Cassie nem tudott felnőni Christinához…

mysteria - 2012. 06. 18. 22:32

Végre megnéztem az utolsó részt. Őszintén? Épp kezdtek belejönni… Sajnálom, hogy nem lesz folytatás, egészen megszerettem a sorozatot. Igen, sokszor tényleg nagyon gagyi volt, és Cassie tényleg rettentően irritált, de ennek a végére (rajta kívül) mindenkit megszerettem.
Szóval most egy kicsit azért szomorú vagyok, mert tényleg ki lehetett volna belőle valami jót hozni.

Eszter - 2012. 07. 08. 11:25

Én most kezdtem el nézni ezt a sorozatot és nekem nagyon tetszett csak szerintem rájöhettek volna hogy ki ölte meg Nicket vagy a Cassie nagymamáját vagy például nem is tudom úgy emlékszem még volt akit megöltek viszont leginkább annak örülnék ha megint összejönne Cassie meg Adam örülnék ha rájönnének hogy az átok csak kamu és újra szerelmesek lennének de a vége úgy végződött hogy abból kell csináljanak még egy évadot a nézők kedvéért mert így nem lehet vége egy sorozatnak ha van elég pénzük ha nem akkor is hozzanak össze pár részt .

winnie - 2012. 07. 08. 15:14

Ez nem igy megy, a sorozatoknak ritkan van vege. Ha alig vannak nezol, akkor nem csinalnak uj evadokat, hanem.inkabb uj sorozatot. A tobbi a nezo fantaziajara van bizva.

Mondjuk itt specialis eset van, hiszen ez konyvbol keszult, igy ha a folytatas erdekel, akkor el kell olvasni:) mar, ha kovette a sorozat a konyveket.

nemtudom. - 2012. 07. 11. 22:10

én már rengeteg sorozatot láttam és mint a legtöbbre erre is véletlenül akadtam.ahogy itt végignéztem legtöbben negatívat írtak róla de én nem értek mindenkivel egyet. lehet hogy a színészek és a történet nem a legjobb de szerintem a legtöbb fiatal nem is arra vágyik hogy végig egy dologra koncentráljon a film.(legalábbis én nem) a kört megkötni tényleg hülyeség volt mert ha éppen nem együtt vannak akkor baszhatják az egészet.
de éppen ez a lényeg hogy ne legyen olyan egyszerű nekik hogy mindent és mindenkit uralhassanak.szerintem nem volt rossz én 2 nap alatt végignéztem és tetszett. voltak benne hibák (elég sok) de melyikben nincsenek?nekem az is tetszett benne hogy nem ragadt le a történet csak a boszorkányoknál. mondjuk néha már olyan érzésem volt hogy a következő részeben megjelenik egy vámpír vagy egy vérfarkas. de ettől függetlenül szerintem egyáltalán volt nem rossz. én kíváncsi lettem volna a második évadra is.kár, hogy nem lesz. a karakterek szerintem jól megvoltak írva belőlük többet is ki lehetett volna hozni, de ez nem csak a színészek hibája. nekem velük nem is volt gondom jó volt egy pár idegesítő de mindenhova kell egy, két ilyen személy. a szerelmi szálakat néha egész bonyolulttá tették meg ez az átok dolog sem volt valami tiszta nekem.

összességében: szerintem az egész tök rendben van ha úgy ülünk le megnézni, hogy nincs nagy elvárásunk tőle. a sorozatot nem kellet volna egyből abbahagyni csak azért mert csökkent a nézettség…várhattak volna még a 2. évad végéig. de ők jobban tudják.
bocsánat ha valami hülyén van fogalmazva.nem volt kedvem átolvasni.

bömbi - 2012. 08. 04. 21:40

én unalmamba kezdtem el nézni és teljesen rákattantam:) sztem elég jóra sikerült az elején nem fűztem hozzá sok reményt, de az utolsó részeknél szinte függő lettem.Kár hogy nem lesz folytatás, eléggé felcsigáztak…én biztosan néznmém!

katalina - 2012. 09. 13. 14:37

csak azt szeretném mondani hogy én Cessit és mindenki mást nagyon szeretek igaz nem tud annyira jól játszani de az biztos hogy jobb Melissánál és szerintem nincs igaza pityunak mert ez a sorozat valami irtójó és szentem pont jó volt így ahogy megcsinálták nem kellet előrébb ugrani mert akkor a többi be meg nbem lessz miről beszni a múltas dolog sem gázos meg a démonos sem és én azokat a részeket is szerettem amikor el akarták lopni az erejüket de mindeggy zsentem NINCS IGAZAD PITYU MERT EZ SOROZAT FANTASZTIKUS

Gina - 2012. 09. 23. 15:55

Szerintem nem volt rossz sorozat,ma befejeztem be,és most hiányzik :/ Az eleje jól indult,a közepe felé én is éreztem,hogy ‘oké,abbahagyom,ez így nagyon fura’ de aztán mégis folytattam…és megérte! Az utolsó 5-6 rész kifejezetten tetszett,izgalmasra sikeredett a dolog. Azt nagyon sajnáltam,hogy Adam és Cassie nem jöttek újra össze(ebben reménykedtem ugyanis),de valójában még jobban örültem volna annak,ha Cassie Jake-kel jön össze. Szerintem ez nagyon jó lett volna,és őszintén csodálkozok,hogy miután Cassie szabad lett,Jake nem hajtott rá. Eléggé érdekes,h a srác ekkor jött rá,h mégis csak Faye-t szereti…??? ez így nem túl értelmes. Aztán azt sem nagyon értettem,h mikor meghalt valaki a sorozatból,kábé 3 perc szólt arról,hogy gyászolták 1 epizódban,aztán rögtön túl is léptek rajta. Cassie pl. rohadtul lesz@rta,hogy a nagyija kórházban van és valami fura betegsége van. Rohadtul nem érdekelte,1x nem látogatta meg(vagy max. 1x). ha valakit szeretünk,azzal foglalkozunk,nem???? a boszorkányvadászok körül történő dolgok is kicsit furcsák és nagyon zavarosak voltak…amennyi ‘csatlósa’ volt Ebennek…
Igazából az is furcsa volt,hogy az elején még voltak sulis jelenetek-aztán kb. a 10. epizódtól ez megszűnt,és 1-2 alkalom kivételével soha többet nem láttuk a főszereplőket a suliban…nekem ez nagyon hiányzott.
Én a szereplőket bírtam,Cassie-vel(illetve az őt játszó színésznővel) nem volt bajom,bár olykor idegesített a karaktere, alapjába véve bírtam. Adam-et is szerettem,bár néha igazán ijesztő fejet vágott. Neki mondjuk alapból fura képe van :DD Faye egy dühös,saját erőt akaró ribanc volt,de elismerésem Phobének: a félénk,csendes,döntésképtelen sellőlány után ez a szerep nagyon jól jött neki,és igazán jól játszotta el! Diana-t az évad elején bírtam,aztán belőle egyre jobban egy kis kényes ribi lett,aki mindekit irányítgatni akart…brr.
Melissával nem volt bajom. Nick iszonyúan unszipi volt,egy flegma,nagyképű gyökér. Röviden így tudnám jellemezni. Visszatérése ettől függetlenül jó ötlet volt.
John Blackwellt az elején nem kedveltem,nem bíztam benne,aztán mégis. De mikor kiderült,mit akart valójában….fúú,iszonyúan mérges voltam. A színész jól játszotta a szerepet.
Összességében nekem tetszett,hogy olyan “tinis”,s bár a színészek játéka nem mindig volt kifogástalan(khmm…),de én szerettem nézni a sorozatot,az utolsó részek igazán izgalmasra sikeredtek,kíváncsi lennék,hogyan folytatnák tovább. Szerintem jó lenne :) hiányzik,már most,hiszen nem zárták le. még kéne legalább egy 2-3 epizód-az 1. évad végére-,hogy a szerelmi szálak,a sötét mágia,a Balcoin tesók,meg úgy minden-normális befejezést kapjon. Én a sorozatot 10-ből 7 pontra értékelem.

peti - 2012. 10. 03. 15:41

Nekem tetszett a sorozat, kár, hogy vége. Sok jobb sorozat van, ezzel egyetértek, de nekem néha kell az ilyen is. Azért voltak ennél rosszabb sorozatok is szerintem, amiket viszont “tovább vittek”. Én sajnálom azért egy picit.

zsófi - 2013. 03. 09. 19:53

Nekem nagyon tetszett a sorozat és remélem hogy azért lesz folytatás valamikor. Pont az volt a jó benne hogy nem az a megszokott egy szál körül forgós. Hogy sok minden kiderült belőle, és nem csak a démonos szálat húzták vonták. Én 10ből 9re értékelném :)

supernaturalJ - 2013. 04. 26. 23:36

Nekem tetszett a sorozat, valoban nehol unatatott de voltak benne izgalmas részek! az első résztől egészen a hatodikrészig nem volt probléma. Utána valahogy kezdett lapos lenni. Aztan a vége fele bontakozott ki a sorozat! Kedvenc részeim 1-6,14,17,20,21,22 Cassiet kinem állhattam ebben a sorozatban. nem csak a szereplése miatt hanem mert mindig, minden rolla szólt! Igazából a többiek szereplésével nem volt probléma. Akár mit is mondunk ilyen-olyan pocsék színjáték volt…még is csak sokkal többet értek el mint mi! Megnézném hogy egy jó páratok hogyan játszotta volna el a sorozatot!;)
Nekem a kedvencem Faye!:D sokkal jobban lett volna a sorozat ha rolla szolt volna! Kár hogy nem lesz folytatás….szívesen megnéztem volna a második évadot!:SS BAR SOK PLETYKA KERING MEG MINDIG HOGY FOLYTATJAK. A 2ÉVAD EPIZODLISTÁJA IS KIKERÜLT! DE CSAK TALÁLGATHATUNK!:)

supernaturalJ - 2013. 04. 26. 23:37

Ja és nekem 10/8!:))

winnie - 2013. 04. 27. 03:03

nem találgathatunk. a sorozatnak vége. az, hogy valaki szórakozik vagy rosszindulatú, az nem pletykát jelent.

az írók már rég más sorozatban dolgoznak, a színészek is másban szerepelnek. ha akarnák sem tudnák folytatni a TSC-t.

Lóránd - 2013. 09. 12. 15:37

Nekem Alapjába véve nagyon tetszett a sorozat szinte minden része Bár mikor a vudus dolog Callum-mal be jött az nem nagyon volt az igazi, valahogy ellenszenves volt még maga a színész is Cassie vel nem volt problémám sem a többi színésszel. Nagyon Közel állt hozzám a sorozat és lehet hogy éppen ezért is nem figyeltem a hibákat. Alapvető problémám vagy nem is igazán probléma hanem csak megjegyzés az hogy Túl sok mindent akartak belevinni az 1.évadba! Az eleje lassan bontakozott ki és a vége hamar befejeződött Mikor Jake is elment a boszivadászokkal a hajón eltelhetett volna mondjuk a visszatérése előtt kb 3 -4 epizód illetve vihettek volna bele egy kis több izgalmat, Alapvető szálként ez a ” Mi történt 16 éve dolog ” vitte a sorozatot .. Lehetett volna több kérdés izgalmasabb részek Pl.: Mikor A Nirdvaros Koven Szellemei A frászt hozták Cassie re azt én kb 2 részben csináltam volna meg és sokkal több ” félelmetes” és akció-dús jelenetet vittem volna bele.Ez amit Most Ebbe az 1 évadba tettek kitarthatott volna mondjuk + szálakkal legalább 1,5 évadig de úgy hogy közbe ne legyen az egész lapos. Ami kicsit még nem tetszett az hogy mikor Cassie A Sötét erejét használta a beállása ahogy használta vagy a nézése vagy mije kicsit irritáló volt és a Sok harc helyet ami lefolyt rövid időn belül a koven pld csiszolódhatott volna pld jobban együtt tudnak varázsolni … Mert mikor Hirtelen varázsoltak sokan és a szöveg … na az nem volt jó mert olyan nem természetes … Viszont Az BIZTOS hogy Nekem nagyon Tetszett minden hibájával az egész sorozat ÉS nagyon SAJNÁLOM hogy nem lessz több de az tény hogy Nehéz lesz megszoknom hogy nincs folytatás mert ebből így ahogy van akkor is ki lehetett volna hozni egy nagyon jó sztorit csak nem elhamarkodva.

-xXx- - 2013. 09. 12. 15:39

Lehet hogy már mindenki mást csinál de ha akarnák újra el lehetne kezdeni a forgatást és jobb lenne ha engednék elszállni a fantáziát !

winnie - 2013. 09. 12. 16:06

“ha akarnák újra el lehetne kezdeni a forgatást ”

nem lehet újrakezdeni. nem lehet, mert ha az embernek van egy munkája, akkor nem tud mást vállalni. ha nincs szerződése, akkor nem köthetik ehhez a produkcióhoz őket. amikor elkaszálták a sorozatot, lerombolták a díszleteket, azokat sem lehet újraépíteni.

és persze bármennyire is akarna valaki folytatást csinálni, nem lenne értelme egy bukott sorozatnak, ami nem érdekelte a közönséget, hiszen egy csatornának sem érdeke, hogy ilyesmire költsön pénzt.

Raisen - 2014. 08. 22. 16:47

Kár, hogy kaszálták, nagyon jól indult, tetszett is az egész évad. Szívesen néztem volna tovább is. :(

Denis - 2016. 06. 21. 20:03

segitsetek! nem tudjátok hol forgatták a sorozatot? nagyon szep a taj és hangulatos

Rosaline - 2018. 03. 11. 13:24

VALAKI OLVASTA A KÖNYVET? Amikor megláttam hogy Cassie szőke hajú azt hittem menten végem van. A könyvben BARNA! Na de akkor kaptam agyf*szt amikor Adam barna hajat kapott akikor a könyvben VÖRÖSES! Na meg a kezdés az egész sorozat eltér a könyvtől, senki se olyan mint a könyvben. Diananak pl HOSSZU vöröses szőkés haja van. Miért nem lehet olyan szereplőket keresni akik legalább részben egyeznek és minek kell eltérni az egész történettől. ÉS A TÖRTÉNET NEW SALEMBEN JÁTSZÓDIK AZ ISTENIT MÁR! Ki ennek a fosnak a rendezője és ki engedte így eltérni a történettől???? Felrobbanok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz