login |

6 hozzászólás Ne habozz!

Han Solo - 2012. 05. 27. 12:40

Ez a Partners vmi borzalmasan rossz.

minase - 2012. 05. 27. 13:02

Tetszik a Made in Jersey, bár az gyanús, hogy belekerült néhány elég lagymatag poén a promóba. De azért biztos bepróbálós.

Partners eléggé a 2 Broke Girls vonalát erősíti mínusz kedvelhető karakterek (legalábbis így elsőre).

AbyssR - 2012. 05. 27. 13:57

David Krumholtz miatt abszolút felejthetős a Partners. SZVSZ totál tehetségtelen; szinte minden téren kipróbálták már a szerencsétlent, de valahogy nem akaródzik rájönni, hogy menjen inkább tubásnak egy zenekarba, vagy betonozzon, esetleg vezessen himzőkört, de ezt a mesterséget felejtse már el, egyszer s mindenkorra.
Továbbá a Partners hatalmas klisé-kártyákat lebegtet megint az orrunk előtt; a szokásos new yorki “zsidózás”, “meleg barátok mindent tudnak a párkapcsolatokról” sablon-kártyák már kissé unalmasak.
A MiJ-ben van potenciál. Mindig bírtam ha a főhős(nő) háta mögött buzdító/megértő/civakodó nagy család áll. Kájl Mekleklen meg mikor nem jó? (DH-n kívül:))))

.tnm - 2012. 05. 27. 14:14

egyik?

Bandita - 2012. 05. 27. 15:18

Ez a Made in Jersey kritikán aluli. Ez a csaj egy katasztrófa, kb. annyira hiteles ügyvédnek, mint… hát még hasonlatot se találok.
Partners… Szegény David Krumholtz, a Numb3rs az egyik kedvenc sorozatom, nagyon gáz ez az után. :-( Brandon Routh-t se kényeztetheti az élet, ha ilyet elvállal. :-(

Casey Novak - 2012. 05. 27. 18:49

Jöhet mindkettő. A Made in Jersey nagyon bejön (ennyi alapján), de remélem kevés családi szál lesz benne, mert az nem érdekel. Ja, és csinálhatnának valamit a csaj hajával, mert elképesztő. Stephanie March! És jogász! Yaay! SVU életérzés 4ever. Lehet, hogy csak ezért tetszett a promó? Mindegy, megéri.
A Partners nem egy kiemelkedő valami, de vigyorogtam, úgyhogy marad. Ennek a szerencsétlen Krumholtznak azért klasszisokkal jobban áll a comedy, mint a dráma, bár még most sem az igazi. De a poénok egész jók. Azzal vettek meg végleg, mikor a meleg srác kéri meg a lány kezét. Csak ne lenne aláröhögős.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz