login |

Pilot: Men at Work

2012. 05. 29. 19:11 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Indul a nyári buli, rögtön az elejére megérkezett a TBS új sitcomja, a Men at Work. Hogy mennyire rossz vagy jó? Who the hell is Paul?

A sorozat alapja az, hogy férfiak munkában vannak. Hahaha… Ja, ez még nem vicces. Szóval jó haverok, és munkaebéd közben dumálnak, aztán munka után is közösen lógnak. Nagyjából ennyi. Az első részben az egyikük Amy Smarttal szakít, amit a szokásos “menjünk buliba, random bigét” fordulattal visznek tovább az írók.

– You can’t dwell on this breakup forever.
– It’s been like an hour.
– And yet, we are still talking about it.

Meg kell mondanom, hogy a pilot írói nem voltak igazán a toppon, mégis simán nézhető, és ronggyá ver jó pár országos újoncot, olyanokat, mint a Rob. Aláröhögve azért — többkamerás a Men at Work — nem lehet egy Community-t kihívni.

Az elviselhetőségről csak a színészek tehetnek. Még a 100 éves poénokat is annyira jól adják elő, hogy fel lehet röhögni párszor. A szokásos jóbaráti szívatás pedig természetesen alap. Ami még jó húzás szerintem, hogy ez tényleg haversitcom, így baromi kevés női hang van benne. Igazi boy’s club, ami valamennyire furcsa a tévében.

Mivel az országos csatornák pihennek, én pedig sitcom függő vagyok, így van egy olyan érzésem, hogy ezt nézni fogom. Olyan 6/10 köré lőném be a premiert drága monkey sharkjaim.

7 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2012. 05. 29. 18:10

hehe, four kings jutott eszembe, az mennyire rossz volt. a blog első kritikája?

ezen teljesen megdöbbentem, hogy mennyire bejött. nagyon kellemes volt, pedig nulla elvárásaim voltak. akár 7/10 is lehetne. lehet, hogy idővel befárad, de a pilottól nem fogja elvenni senki a sikert. persze még véletlenül sem az “ez kihagyhatatlan” kategória, nem is eredeti, egyszeráen csak jó volt.

jópofa karakterek, a színészek 50%-a tuti kedvelhető, remek haverszívatások, szegény 70s show-s csávó nem bírt végig mondani egy mondatot.

(gondolkoztam közben, hogy mennyire többkamerás, mert az elejéán is vannak összevágott jelenetek, később is annyi az extra a háttérben, hogy elbizonytalanodtam.)

Pocok - 2012. 05. 29. 20:29

Jó, hát a Robot nem nehéz agyonverni :DD
Majd belenézek.

Endeavour - 2012. 05. 29. 20:47

Heti 20 percet pont megér, se többet, se kevesebbet. A karakterekben pedig benne van a “megkedvelhetőség”. 6/10

bikkbakk - 2012. 05. 29. 23:12

hát nem tudom, én ritka gyengének éreztem, roppant idegesítő, sablonos karakterekkel.

hallak65 - 2012. 05. 30. 01:20

nálam 7/10 simán. Sírtam mikor elmagyarázták, hogy miért haragszik a bejárónő miatt :D

Gyu - 2012. 05. 30. 12:07

Nekem tetszett, igaz nem vagyok valami nagy sitcom fogyasztó így viszonyítási alapom sincs túl sok. Talán csak a 70s show-s arc miatt kezdtem el és ő itt is szimpatikus. Meglátjuk, egyelőre maradok :)

Kocsolas - 2012. 06. 04. 14:06

tetszik :) laza 20percekre pont jó, bírom az ilyen haveri szivatást.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz