login |

Workaholics: kezdett a 3. évad

2012. 05. 31. 20:43 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: kritika,

Az egyik legjobb haverkomédia visszatért. Nyilván ezzel nem mondtam nagyot, mert nincs is olyan sok haverszitkom, amely tényleg pár fiatal barátságáról és egymás szívatásáról szólna, de a Workaholics az (írásaink róla: pilotkritika, 2×01 + remek főcím). Oké, nem olyan jólfésült, mint mondjuk a Men at Work és jóval idiótább, mint az ugyancsak zseniális The League, de ettől még remek, főleg azért, mert látszik rajta, hogy mint a The League, tele van improvizálásokkal. Ráadásul most, hogy a Comedy Central megejtette a magyar premiert (A munka hősei) már kifogásokat nem lehet találni a nem nézésére.

Mondjuk a 3×01 nem biztos, hogy az a rész volt, ami egy új nézőt megfogna, mert az egész kábé egy elszállt drogos tripet mutat be, hiszen a srácok elhatározzák, hogy acid bulit rendeznek, fel is díszítik a házat jól, pszichedelikusra, még villanynyakörvet és szereznek be, hogy magukra csatolják, nehogy elkóboroljanak a házból, míg hat a drog, de ekkor jön a hívás, miszerint Ders-nek mennie kéne valami konferenciára Alice-szel, így Adam és Blake hoppon marad. Vagyis…, azt csak hisszük.

Nagyon elvetemült volt a nyitány, idióta látomásokkal és még idiótább haverjelenetekkel, bár a túlzott elszálltság annyira nem jött be (6/10), de bőven megvolt a kompenzáció, az meg külön öröm, hogy Alice (Maribeth Monroe) a kreditek szerint állandó szereplővé vált, őt mindig jobban csíptem, mint a hamar befáradó Jillian karakterét.

7 hozzászólás Ne habozz!

lijacska - 2012. 05. 31. 21:03

nem tudom, nekem nagyon bejött a a rész a túlzásai együtt…nem nézzem hétről hétre, de majd végig nevettem a szezonkezdést… pedig pont ezek a túlzások taszítanak… de a rész bejött.

bkd - 2012. 05. 31. 21:05

Nagyon jó, mindenkinek ajánlani tudom, talán a Hé haver hol a kocsim?-hoz hasonlít a legjobban. Hasonló sorozatot esetleg tud valaki ajánlani? Jól jönne nyárra.

winnie - 2012. 05. 31. 21:13

talán a leghasonlóbb amerikában a blue mountain state és a the league. nem ilyenek, de hasonlítanak egy-két dologban.

bkd - 2012. 05. 31. 21:56

a league-t már ismerem, a blue mountain state-t meg bepróbálom akkor, köszöntem!

Dohi - 2012. 05. 31. 22:08

man up!

breezer - 2012. 06. 02. 13:31

Imádom:) Bárcsak sok-sok ilyen sitcom lenne még!

Artie - 2012. 06. 25. 15:26

A 304 olyan kemény volt, hogy sírtam a röhögéstől! Azokat is figyeld, akik éppen nem beszélnek!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz