login |

Emlékeztető: Csajok + New York-i nyomozók

2012. 06. 05. 22:19 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: ajánló, ,

Ma. HBO. 21.00. Girls – 1×01 (ism: HBO2 06.06 és 06.09 22.00 + HBO Comedy 06.10 22.00 és 06.11 2.00) (pilotkritika)
Ma. VIASAT3. 22.10. Prime Suspect – 1×01 (ism: 01.50) (kritikák: winniehumanCyClotroniC)

Vicces, hogy délután még beírtam Facebook-ra meg Twitter-re, hogy senki ne feledje a mai premiereket, erre én felejtek el emlékeztetőket írni. De azért itt van, hátha látta valaki őket, plusz lesznek ismétlések is. A Girls-ről tudjátok mi a véleményem (illetve nem, mert a pilot a leggyengébb rész, a többi simán 7/10 fölötti volt, rém vicces sorozat), a Prime Suspect meg a kezdeti botladozás után kinőtte magát igényes krimivé. Na, de milyen elsőnézősként és milyen a szinkron?

6 hozzászólás Ne habozz!

Tibi - 2012. 06. 05. 22:39

Én totálisan felháborodtam a Girls első részén. Ahogy a csaj ott veri a tantumot, hogy márpedig a szülei továbbra is tartsák őt el 24 (!!!) éves korában, meg két évig fizessenek neki 800 dollárt csak úgy, pacsiba, amíg dugatja magát és könyvet ír … és még benyögi, hogy ő a generációja a hangja. Az én generációmé.

Hülye pics@.

winnie - 2012. 06. 05. 22:52

“és még benyögi, hogy ő a generációja a hangja. Az én generációmé.”

és ez milyen vicces volt, ugye?:))

viccelek. de tényleg azt mondja másodjára, hogy “én generációm”? mert ez benne a poén, hogy a my generation után helyesbírt, hogy “a generation”, “egy generációé”, valamilyen generációé”, azaz “biztos van valahol egy generáció, aminek én vagyok a hangja”.

az a kezdő párbeszéd annyira zseniálisan pörgött, hogy rögtön beszippantott, viszont utána a bemutatásokkal eléggé döcögött minden, csak az adam-féle szex hozta vissza a “hangot”.

Lengabor - 2012. 06. 06. 00:17

Negyed órát bírtam a Csajokból, addig, amíg a csaj meg a pasi dugtak. Ez számomra az értékelhetetlen kategória, semmi sem volt, hangulat nulla, sok felesleges, semmitmondó párbeszéd, totál kínosság, viccesség nyomokban sem volt benne. Mintha a mindennapi élet egy szeletét láttam volna, de azt sem minőségi drámai kivitelezésben, hanem sehogy. A “sok” csúnya beszéddel ma már nem lehet eladni egy sorozatot. Először azt hittem az a sok csaj leszbi, mondom lesz valami érdekes, de áhhh… Ez nem a jól megszokott HBO minőség, nem is értem mit keres ott. Ha már dramedy, akkor egy-két HBO-son kívül inkább a Showtime produkciói valók nekem.

galetki - 2012. 06. 06. 01:03

Ez nem dramedy, hanem comedy. A kínosság jó szó, többek között azért is vicces. Azt nem tudom, hogy volt-e benne csúnya beszéd (volt?), de a kritikusok is azért istenítették, mert mindennapi. Az élet egy szelete. Ami semmitmondó, nem? Ezért nem tetszik sokaknak.

 • Tibi - 2012. 06. 06. 07:18

  “és ez milyen vicces volt, ugye?:))”

  Ízlések és pofonok. Igen, utána helyesbített, de akkor is. Pedig szeretem a vígjátékokat, az HBO stílussal sincs gondom, a Hung például nagy kedvenc, a Szex és New York pedig vagy kétszer megvolt, de ezek a Csajok nagyon unszimpatikusak.

  Persze, megértem, ha valakinek tetszik, mondom, ízlések meg pofonok :)

  Nyuszi - 2012. 06. 06. 09:04

  Bennem valamiféle viszolygást váltott ki. főleg ez a főszereplő csaj, aki úgy viselkedik, mint egy 16 éves. Lehet, hogy durva lesz, de nekem pont olyan érzésem volt közben, mint amikor először cseréltem felnőtt ember pelenkáját. A harmadik epizódra már enyhült a dolog, de nem azért, mert a sorozat lett jobb, egyszerűen csak kezdtem megszokni.
  Abba is hagytam.

  Ide írd


  kötelező

  (kötelező, de megtartjuk magunknak)

  Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz