login |

Pilot: Bunheads

2012. 06. 12. 23:27 - Írta: human

56 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls) új sorozata. Kész. Ennyi komolyan elég kéne legyen arra, hogy mindenki esélyt adjon a Bunheads pilotjának. Azért még gügyögök pár sort róla, de aki szerette a Gilmore lányokat, az mindenképp próbálja be. A többieknek pedig jöjjön egy ajánló.

A Bunheads egy kiöregedő táncos útkereséséről szól. Las Vegasban durván pofára esik egy komolyabb szerepre való válogatáson, valószínűleg a kora miatt, így kénytelen rádöbbenni, hogy már nincs sok hátra… a karrierjéből. Gyorsan el is fogadja egy iránta évek óta rajongó férfi házassági ajánlatát, és elmegy vele annak szülővárosába, Paradise-ba, ahol megállt az élet sok éve. És ennyi az alapozás.

A megállt az élet kijelentést tessék komolyan venni. Fantasztikus kisvárosi hangulat, de úgy, ahogy csak a Gilmore-készítő ért hozzá. Ha a Hart of Dixie ellen menne, akkor semmi esélye nem lenne a dokinőnek, de így, hogy a Bunheads nyári és kábeles, nyugodtan aludhatnak annak a készítői. Visszatérve a városra, természetesen fura és szerethető alakok, nincs mozi (ááá!), de vannak táncos lányok (ne már, a főszereplő múltját tekintve ez váratlan), akik méghozzá tanuló korban leledzenek. Ide pofátlankodik be a főszereplő, az utóbbi hetek legkellemesebb sorozatjelenetét elhozva. Igen, az a bizonyos Ain’t She Sweet, aki látta most érti, a többieknek meg tényleg muszáj megnézni a részt.

Őszintén szólva a legnagyobb problémám a főszereplővel van. Az az idegesítő fajta nő. Tudom, hogy mit tett le az asztalra eddig, és nem véletlenül ő kapta a táncos főszerepet, így legalább hihetőbbek azok a jelenetek, de valahogy zavar, néha olyan kőbutának néz ki, nem intelligens nőnek. És borzasztó pálcika, mondjuk ebbe felesleges lenne belekötni azért, amikor balettről is szó van. A többiek viszont marha jók. Láthatóan 4 tinilány lesz még főszereplő, meg a férj anyja, mindet remekül castingolták.

Teljes adja az egész a Gilmore-hangulatot. Oké, a főszereplőt szokni kell, de a kisváros (már megint kiemelem, de muszáj), az életvidámság, pár iszonyat pörgő párbeszéd, csodálatos. Sokkal rosszabbra számítottam a tündibündi promók alapján, így örülök, hogy a 8/10 elfért ide.

További írások a sorozatról:

56 hozzászólás Ne habozz!

kennedy - 2012. 06. 12. 23:57

Én nem tudom, hogy csinálják, de ezzel a kisvárosi hangulattal teljesen levesznek a lábamról. A Bunheads esetében is remekül működött a formula, pedig egyáltalán nem úgy indult a pilot, hogy én ezt kedvelni fogom. Nyitánynak Las Vegas, casino, showtánc, és egy unszimpatikus főszereplő. 5 perc után komolyan elgondolkodtam, hogy kikapcsolom, és ennyi volt. Szerencsére lebeszéltem magam róla és folytattam, a 10. perctől pedig a mosoly is megjelent az arcomon, hála a Paradise nevű kisvárosnak. :) Hihetetlen, hogy egy kis környezetváltozás mennyit dob egy karakteren, az epizód végére még a főszereplőt is megkedveltem, akárcsak a városka többi lakóját. :)
Kellemes nyári kikapcsolódás lesz ez, a pilot pedig simán megérdemli a 8/10-et.

SeSam - 2012. 06. 13. 00:39

Hát ez kurvajó volt, de tényleg.

Nina - 2012. 06. 13. 00:42

Ha GG-s, akkor egyértelműen jöhet- persze majd a bepróbálás után lesz ítélet…

Klaus - 2012. 06. 13. 00:48

Na akkor töltsük le szépen… kedvet kaptam hozzá. :D

Mammut - 2012. 06. 13. 07:00

ehh, pedig tudtam, hogy le kéne szedni, mikor szembejött, csak azt nem tudtam, mi az, és félreraktam :D de kisváros bármikor jöhet, szóval előrekerül :)

Sophie19 - 2012. 06. 13. 08:15

és Kelly Bishop ;)

JimmyL - 2012. 06. 13. 08:34

hm… én 40 évesen még mindig tinikorszakban lehetek, sőt.. tini lány lehetek családapa részemre, mert a GG-t rendszeresen újranézem :)

kri - 2012. 06. 13. 09:19

Megnéztem, jó volt. A főszereplőt valóban szokni kell, bár nem mondanám,hogy “kőbutának” tűnik, de nagyon nyers. Öröm Emily Gilmore-t nagyon más szerepben látni. Viszont ami engem zavar, bár nem tudom, miért,az a zene. Pontosabban a specifikus Gilmore-zene. Azt valamiért annyira hozzájuk kötöm, hogy itt furcsa.A vége felé dobtam egy hátast.

Shauchtern - 2012. 06. 13. 12:12

Nem volt rossz, nézni fogom. Kisváros bármikor jöhet, bár a GG nem a szívem csücske.

(De nekem továbbra is egy igazi Everwood-pótlék kéne.)

Klaus - 2012. 06. 13. 12:15

Everwood, mekkora jó sorozat volt… ott aztán nagyon megvolt a kisvárosi hangulat :)

that cool guy with the sunglasses - 2012. 06. 13. 12:16

a főszereplő csajt még szoknom kell, de ez eddig kiváló.

Michelle = Lorelai
táncosnők, talán Sasha = Rory
Fanny (egyébként ennek nincs valamilyen “más” jelentése?) = Gilmore mama
Truly = Kirk

jó lesz ez :)

kri - 2012. 06. 13. 12:22

@the cool guy
De van, viszont inkább az angolok használják “más” értelemben.
Engem is Rory-ra emlékeztet Sacha, bár inkább csak a lány színei miatt, nem a személyiség okán.

tiktak - 2012. 06. 13. 13:14

A kisvárosi hangulat miatt mindenképpen megpróbálom. kicsit elriaszt amit a post író írt magáról a főszereplőről, de egy próbát megér mindenképpen.

kiskiraly - 2012. 06. 13. 14:21

Csak nekem tűnik rossz választásnak a Fanny az anyós esetében? Mert angol szlengben ha jól tudom a szó másra is utalhat.

Frs Dia - 2012. 06. 13. 15:10

Nekem nem annyira tetszett. Nem vagyok kibékülve vele, hogy ,,meg kell szoknom” a főszereplőt. Nem tudom elviselni ezt a Gilmore-pótlékot.

Klaus - 2012. 06. 13. 16:23

Én nem is néztem a Gilmore-t, egy darab részt nem láttam belőle… szerintem nem is baj, hogy anélkül kezdek bele a sorozatba.

len90 - 2012. 06. 13. 20:10

A Pilot nem volt kiemelkedő, nem is értettem, hogy miért dícsérte ennyire human egészen a cliffhanger-ig, az győzött meg a folytatásról. Gyakorlatilag ez az egész rész csak egy gyors felvezetés volt, és a sorozat majd a 2 nő kapcsolatáról fog (szerintem) szólni, a megváltozott helyzetben, egy mellékszálon meg majd a 4 kislány karakterfejlődését figyelhetjük meg. Épp ezért nekem eddig Sasha tűnik a legérdekesebb karakternek és természetesen Kelly Bishop-ban itt sem kellett csalódnom, bár szerintem Fanny karaktere pont, hogy nagyon is hajaz Emily-ére, ellentétben egy-két előttem szólóval, akik azt írták, hogy jó őt “teljesen más karakterként látni”…

julcsi - 2012. 06. 13. 20:48

nyárra tökéletes lesz, pont ilyet kerestem. de azért szembetűnő, hogy a lálázós zene pont ugyanolyan, mint a GG-ben:)

ebiku - 2012. 06. 13. 23:27

Nehezen állok neki a 40 perc körüli sorozatoknak, de most elrepült ez az idő, nagyon hamar véget ért a pilot. Nekem nem kell szoknom Michelle karakterét, mert egy kedves ismerősöm nagyon hasonlít rá, így olyan, mintha őt látnám főszereplőként, és ez nagyon viccesnek ígérkezik. Eddig semmi stressz, semmi doktorosdi, így maradok, az biztos.

mgitta - 2012. 06. 14. 22:21

Huh, a 4 lány nagyon aranyos volt, a főszereplő csaj kezdetben nekem sem tetszett, a cliffhanger tényleg ütött…
És megtudtuk, hogy a Glee zongoristája hol tölti a nyári szünetet :)

kri - 2012. 06. 15. 16:55

Annyira örültem a zongoristának:)

r.zsofi - 2012. 06. 17. 16:44

Én is elsiklottam fölötte, de meghoztátok a kedvemet, remélem tényleg jó lesz. Két állítólag top1 sorozat is bebukott nálam az elmúlt pár napban , jó lenne vmi mellett leragadni nyárra…:-)

montanosz - 2012. 06. 18. 22:07

lett felirat, meg is néztem…remélem minőségi szinkron lesz majd mert vannak tényleg dara szövegek benne

külön öröm hogy több színész felbukkant a GG-ből. és mégeccer kösz a fordítást

yeeeyha - 2012. 06. 19. 10:29

Imádtam nagyon a pilotot, igazán lovely volt (szeretem ezt a szót :D), Boo volt a kedvencem, no meg Hubbell….
én az utolsó perc miatt nagyon elszomorodtam :( vigasztalásképp még vagy háromszor megnéztem a Ain’t She Sweet jelenetet.

rkity - 2012. 06. 19. 11:19

ààà Logan apja kocsmàros!

Fanni - 2012. 06. 19. 14:26

Kerestem valami nyári sorozatot, mondom megpróbálom ezt, és eddig tetszik! :) ez a kisvárosi feeling nagyon bejön nekem is! Úgy szeretem az ilyen sorozatokat! :))

Lora - 2012. 06. 19. 16:50

Meg az utálkozó nő a ruhaboltban nem Gypsy a GG-ből?

Hát, a karakterek ugyanazok, a hangulat ugyanaz, még a szereplők is ugyanazok.

Ami persze nem baj, hiányzott a GG hangulat:)

rkity - 2012. 06. 19. 17:38

Igen, az Gypsy! Remélem lesznek még szinészek GG-böl.

Pearly - 2012. 06. 19. 18:36

Hát, nem tudom. A hangulat nekem is tetszett, de nekem a főszereplőt nagyon nehéz elviselni. Annyira idegesít, hogy el sem tudom mondani. Az, hogy egy kisvárosi fickó Las Vegasba megy a feleségéért pedig érdekesnek tűnt, és kíváncsi lettem volna, miért pont ezt a valakit választja. Alapsztoriként nem kötne le, de érdekes lett volna megtudni, mert hogy abszolút érthetetlen volt. De a fickó már a pilot végén halott. Azért adunk a dolognak még esélyt, főleg, mert GG nagy kedvenc.

Rannak - 2012. 06. 20. 11:44

Na, megnéztem, még csak az első részt, de nagyon tetszett, bár nem szabad úgy gondolni-gondolnom rá, mint Gilmore folytatás, bár nem teszik könnyebbé az aláfestő zenével, a kisvárosi hangulattal, a sok beszéddel, a színészekkel, akik a GG-ben is szerepeltek… de ha igen, az sem baj! Jó kis hely volt az a Stars Hollow.:)

Nagyon jó kezdés volt, bár olyan fura a leglegeleje, annyira nem tűnt összeroppantnak Michelle karaktere, hogy ott hagyja a show bizniszt, és férjhez menjen valakihez, akit nem is kedvel, a tengerre néző házáért. ??? De ahogy jöttek a mellékszereplők, úgy lett egyre jobb és jobb. Csak elképzelni nem tudtam, nem szereti Hubbell-t, mi lesz így az egészből? Szóval számomra váratlan, de cseppet sem bánós, hogy meghalt Hubble. Persze aranyos volt, de az elején nagyon úgy tűnt, hogy ajándékokkal akarja megvásárolni Michelle-t. (És ez meg is történt.(?))

Sutton Fosterre kíváncsi voltam (a Shrek musical-beli Fionája után :)), igaza volt humannak, néha nagyon bambán tud nézni, de jó lesz.

Kelly Bishop nagyon hasonló karakter, csak más környezetben, pár változtatással – pl. hogy híres az olcsó boráról. (???) De nem is lenne jó őt elképzelni jóságos-elfogadó nőként, nem?

A kiscsajok meg… fel sem tűnt igaziból a negyedik leányzó, Melanie, megtudtunk róla valamit? Főleg Boo meg Sasha volt előtérben, Ginnyről meg annyi, hogy két melltartót húz fel (de ő már előzőleg megmaradt, mert sokan a fiatal Megan Hilty-nek tartják :) http://www.tumblr.com/tagged/bailey+buntain )).

Azt hiszem, szeretni fogjuk a sorozatot.:)

missAddict - 2012. 06. 20. 16:12

beszippantott körülbelül 10 perc után. a főszereplő csajszit szokni kell, de jó szövegei vannak.
mindenképpen maradok. régen fogott meg így egy pilot :)

ebiku - 2012. 06. 20. 20:28

Most akkor jól elfelejtem a második részt, és úgy várom a harmadikat, mint a pilot után.

len90 - 2012. 06. 21. 08:06

Nekem a második rész is tetszett. Érdekes mert én magam nem szeretek táncolni, és a balett sem mozgat meg, de mint az eheti, mind a múltheti rész táncjelenetét vagy 100x láttam, annyira hangulatosra sikerültek…

Sue - 2012. 06. 21. 16:11

Direkt vártam a második rész végéig, hogy megmarad-e a lelkesedésem. És igen. Tetszik, amit látok. :)

Kisvárosi hangulat: megvettek vele kilóra.
Zene: nehéz elvonatkoztatni miatta a GG-től, de egyébként nagyon jó
Karakterek: nem tudom, nekem semmi bajom Michelle-lel, de néha tényleg rettenetes bambán néz:); Fanny – nehéz elvonatkoztatni Emilytől, és ezzel mindent elmondtam; a 4 kiscsaj – kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőlük, érdekes szál lehet az övék

Azért a sztoriban vannak itt-ott gikszerek (motivációs háttér kérdéskör több szereplőnél), de egyenlőre nem zavarnak, nagyon szurkolok nekik-értük. :)

khaos - 2012. 06. 21. 23:35

háát,nem éreztem ezt hogy semmi esély nem lenne HoD-nak ha versenyeznének
míg az szinte rögtön beszippantott,ezt majdnem kinyomtam az első 10 perc után,nagyon gyenge volt a bevezetés
aztán maradtam,eljutottunk végre a kisvárosba is,de nem lett jobb számomra
a karakterek,még így h van pár ismerős arc nem meggyőzőek
persze van egy két jó megnyilvánulás részükről,de ez egyelőre nem volt elég
a főszereplő csajjal van a legtöbb gond,egyszerűen nem nyújtja azt amit elvárnék a GG készítőitől,a GG után: szerethető főszereplő,egyelőre elég nehéz elképzelni h kedvelhetővé válik

pedig az “aki szerette a gilmore-okat annak kötelező” után bizakodó voltam nagyon,de ez most nem nyert meg azonnal
azért még 1-2 részt megnézek,a cliff és a kisvárosi téma miatt főleg,de..

winnie - 2012. 06. 21. 23:46

bepróbálni kötelező – aztán majd eldől.

kennedy - 2012. 06. 23. 09:33

No sikerült megnéznem a 2. epizódot is, számomra továbbra is kellemes meglepetés. A kisvárosi hangulat még mindig elvarázsol, a főszereplőnőt fokozatosan, de meg lehet szokni/szeretni, Fanny és a 4 balett tanonc pedig az elejétől fogva belopták magukat a szívembe. Ehhez hozzájönnek még a mellékszereplők, akiken én rendkívül jól szórakozom, illetve a táncbetétek. Nem vagyok egy nagy balett rajongó, de itt öröm nézni a táncos részeket, igazi feelgood érzést keltenek. :) Akárcsak a 2. epizódban megjelenő főcím is, szerintem nagyon eltalálták, passzol a sorozat hangulatához. :)

Rannak - 2012. 06. 26. 18:40

Ginny anyukája a Született feleségek idegesítő Kayla anyukája.:D
(Egyébként azt soha nem értem a sorozatokban, hogy aki fekete hajú, annak miért full szőke hajú szülőt adnak, és fordítva.)

len90 - 2012. 06. 27. 02:49

Eddig a harmadik rész vitte nállam a pálmát, bár hiányoltam a heti balett adagot és a “lopott” kutyát. Az egyetlen idegesítõ dolog számomra az elsõ és utolsó jelenet olcsó és egyáltalán nem vicces poénja volt: én azon nem tudok röhögni, hogy a fõszereplõ minden részben több alaklommal fapofával lehúz 2-e felest, remélem ezt a továbbiakban nem fogják erõltetni…

kri - 2012. 06. 27. 19:28

Egyre jobban irritál Sutton Foster játéka, így nem biztos, hogy sokáig fogom követni. Sajnos, ha nem tudom megkedvelni a főszereplőt, nem bírom nézni a sorozatokat. Pedig a 4 lány sorsa nagyon érdekelne, sőt maga az alapszitu kibontása is.

pumpika666 - 2012. 06. 30. 18:03

jó kis sorozat lesz ez, az eddigiek alapján sztem kap 2. season-t is, ha a kintiek is nézik, nemcsak mi, letöltők :)
a táncos csajok jók :)

CuncC - 2012. 07. 03. 21:16

Na kíváncsivá tettetek… Gilmore Girls az egyik függőségem :) akkor valamelyik nap el is kezdem :)

tiktak - 2012. 07. 04. 19:23

Megnéztem két részt. Nálam a legrosszabb sorozatok címért vetekszik, amit mostanában láttam.
Nem tudok mit kezdeni a főszereplő pofavágásaival. A koncepciót még csak-csak értem, hogy ő ilyen ironikus, saját szerencsétlenségét flegmán és lazán kezelő valaki, de számomra még ez sem indokolja azokat a fejeket, amiket vág.
Mondanék pár jó szót a többiekről, de sajnos nem tudok. Az összes szereplő halál unalmas. A táncos lányok is. Anyós is, anyós barátnői is és úgy alapvetően mindenki. A párbeszédek számomra gagyik, a történeten besírok, annyira kiszámítható.
Az olyan jelenetektől mint anyós tánca a csajjal az első rész végén és a másodikban a meghatónak szánt közös tánci a gyerekeknél annyira kínosak számomra, hogy én égek a képernyő előtt.
Nem tudom mit akarnak ebből kihozni, de ez így számomra pocsék. Ráadásul én nem is érzem a kisvárosi hangulatot. Utáltam a Gilmore G-t egy idő után, de ezerszer jobb párbeszédek voltak benne.
Lehet valamit nem veszek észre, és itt valami gyöngyszemről van szó, de egyszerűen eszem nincs hozzá, hogy a négy unalmas gyerekszereplőből mit akarnak kihozni, azon kívül, hogy van egy gonosz, egy buta, egy kedves és egy kétmelltartós (biztos ő lesz a terhes vagy aki elveszíti először a szüzességét).

Kelta67 - 2012. 07. 06. 17:23

tiktak

biztos van valamelyik nagyon kedvenc sorozatod, amitől én hánynék be..ez van. :)

Kelta67 - 2012. 07. 07. 10:07

Pár gondolat

Így 3 rész után kezd kirajzolódni a kép. Érdekes dolog ez, adva van ugye a recept, egy klisés, kisvárosos, tipikus helyi emberekkel, és történetekkel. Dögunalmas lehetne, valljuk be, és mért is nem az?
Mert a mesterei a szakmának, és ennek a stílusnak, Palladinoék írják a történetet.
Csak ezért élvezhető a történet. Nyilván kell hozzá befogadó készség, mert aki alapból hányt a Gilmore-n pl, annak nem fog bejönni :) Na és? Én a Lost-t tartom nagyon trének, és vacaknak..de hát, akinek az tetszett, nézze:)
Hihetetlen szerethető karaktereket tudnak beleírni, akik alapból tán unalmasak és furák lennének, de kívülről nézve, vicces, és érdekes, mert kivált az emberből valamilyen reakció, és vélemény félét. Egyszerűen szeretni vagy utálni kezdi őket, mert így van megírva:)
Ez pedig itt működik,már tudjuk kit kell utálni, ki az aranyos, és a főszereplő, akinek a kiválasztásánál nyilván szerepet kellett játsszon a tánctudás, máris sokan utálják, vagy kedvelik, éppúgy az anyós szerepében Bishop, aki tökéletesen hozza Emilyt (aki nem érti, bocs), és mégis más.
Nekem máris kedvencem a sorozat, de hát gyarlók vagyunk emberek, kell ilyen is, a Strike Back, meg Maffiózok mellé..
Jöhetnek a kövek, én vállalom, ez egy nagyon jó, és kedves sorozat, kellenek az ilyenek is.

9/10 (csak mert kicsit túl kiszámítható, fogadok hogy megfogant a csajszi)

tiktak - 2012. 07. 08. 13:30

továbbra is tartom,hogy a hart of dixie szerethető,vicces stb tehát nem a kisvárosi hangulattal van a probléma. ez viszont unalmas.
megnézem a harmadik részt hátha…

montanosz - 2012. 07. 08. 18:30

nálam a top most, bár remélem lesz egy GG-hez hasonlo minőségibb szinkron is.
Amúgy asszem ez a legtöbb alkoholt fogyasztó balett táncosok sorozata. Legalábbis amennyit isznak az kiütne egy torrentét is))

Én nagyon élvezem a finom kis poénokat, már előre rettegek mi lesz ha vége az első évadnak DDd

rkity - 2012. 07. 11. 10:05

Mikor jön ki a negyedik rész?

nok - 2012. 07. 11. 10:47

A 4.? most volt hétfőn!

Voidwalker - 2012. 07. 11. 17:53

Szerintem az írók miatt van a folyamatos alkoholizálás. A Gilmore csajok mindig kávéztak, szóval ide maradt a tea meg az alkohol, de mivel a főhős vegas-i, így a tea kiesett.

A sorozat szerintem is kellemes felüdülés, remélhetőleg a színvonal és az amerikai nézőszám is magas marad.

erimari - 2012. 07. 17. 11:59

ez a sorozat egyszerűen borzalmas…imádtam a gilmore girlst, nem tudom hányszor láttam, és a készítőitől nem ilyen színvonalat vártam volna. szinte az összes szereplő gyenge, kb nulla az értékelhető színészi játék. amíg kelly bishop a gg-ben sziporkázott addig itt mesterkélt, erőltetett, a főszereplőről nem is beszélve.
5 részig bírtam csak:(

Casey Novak - 2012. 07. 17. 19:51

Sosem szerettem a GG-t, sem a “csajos” sorozatokat, és biztos voltam benne, hogy ezt sem fogom, de azért belenéztem a sok pozitív vélemény miatt.
Top. Tíz. Egy. Rész. Után.
Imádom! :) Nem tudom mi történt velem, de alig várom a következő részt!

Nusi - 2012. 08. 21. 22:09

Szuper volt a finálé, különösen az utolsó jelenet tetszett, eszembe juttatta a sok Gilmore Girls beli filmes utalásokat. Nem egy nagy cliffhanger, de szerintem ezt a sorozatot nem is ezért lehet szeretni.Teljesen feelgood az egész és a végére még a főhőst is megkedveltem, pedig az elején…hát..Remélem sok évadot meg fog még érni.

Judit - 2012. 08. 25. 13:20

Nekem tetszett , azért mert olyan Gilmore Girl-ös. Ha pihenni akarok és gondolkodni nem , pont ilyen sorozatot kell néznem. Nem zavar a két sorozat közti hasonlóság, egy viszont igen, hogy a főszereplőt miért kellett ennyire Lorelai-osra csinálni, ugyanúgy jár a szája , ugyanolyan cserfesnek és viccesnek akarják mutatni, de ennek a színésznőnek valahogy nem áll jól, olyan mintha utánozni akarná Lauren Graham-et (Lorelai).
Igyekszem ezen felülkerekedni és tovább fogom nézni, főleg a kiscsajok miatt és mert kikapcsol.

kri - 2012. 08. 30. 21:49

Nem láttam még a finálét, a többi részt is csak úgy ímmel-ámmal.A lányok szála engem jobban érdekelne, mint Michellé.(Nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy nem bírom Sutton Fostert.) A sok hasonlóság ellenére a Gilmore Girls-nél sosem éreztem, hogy ezt azért nézem, mert pihenni akarok és nem gondolkodni, még a számomra kevésbé jó 6-7. évadok alatt sem. Ezt pedig csak úgy nézegetem, néha háttérként. Tudom, tudom, annyi jó sorozat van, kaszálni kellene, akartam is, de még nem megy:)
Aki viszont esetleg látta már Broadway-darabban S.F.-t, tényleg annyira jó, mint amekkora a hype körülötte? Végignéztem rengeteg videót a youtube-n, de én sem a hangjától, sem a tánctudásától nem vagyok elájulva.

f.fredericks - 2012. 10. 01. 22:19

Nekem egy ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet, mert tudtam, hogy imádtam a GG-t.
Ma este megnéztem az első két részt, és berántott, a héten még le is darálom az eddigi részeket, nagyon jó. Amy Sherman-Palladino nagyon tud valamit.
Nekem elsőre szimpatikus volt Sutton Foster, és amikor meghallottam Kelly Bishop hangját, már akkor megvettek kilóra.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz