login |

Pretty Little Liars: kezdett a 3. évad

2012. 06. 12. 14:54 - Írta: winnie

155 hozzászólás | kategória: kritika,

A 2. évad záró részével véget ért a tinisorozatba plántált high concept kriminek is kezelhető Pretty Little Liars első felvonása, kiderült, hogy kicsoda “A”. Ekkor jöhetett a nagy kérdés, hogy ezentúl miről fog szólni a sorozat: kapunk egy új rejtély, vagy felbukkan egy másik “A”, esetleg jön a szappanpokol? Nos, mint az a cliffhanger-ből kiderült, a készítők az első két válasz mellett döntöttek, bár valószínűleg a harmadikat sem fogják hanyagolni.

Érdekel a 3×02, nem kicsit, de ettől még összességében nagyon gyengén indult a Pretty Little Liars 3. szezonja (3/10). Amennyire tetszett az első kettő évad(kezdés), itt annyira nem sikerült felkelteni az érdeklődésemet. De ezt lehetett látni előre, hiszen az előző évad végén történő haláleset is csak a “Na és?”-kategória volt, az pedig, hogy lesz egy újabb (régibb) “A” nem változtat az érdeklődési szintemen, mivel nem változtat semmin: eddig is volt, most is van.

Épp ezért a 3×01 elején a készítők még egy rondaságot műveltek, behoztak egy újabb rejtélyt és a főszereplőket is bizonytalanná tették, valamint ismét hazugságokba kényszerítették. Kár, hogy ez az új rejtély is érdektelen, egy gödör kiásása körül forog, ráadásul hazudni is teljesen felesleges volt róla… Az egymásnak való, egész nyáron át tartó hazudozás is csak béna eszköz a történet tálalása miatt, a karakterek szempontjából abszolút nem volt megalapozott. (Így csak az jön le, hogy a csajok rohadtul nem tanulnak a hibáikból.)

Az érdektelenség és az erőltetettség mellett a hangulati változás is elég durván elvette a kedvemet a PLL-től, hiszen előtérbe kerültek ismét a popszámok, minden jelenet alatt más: az elején igazi mélypont volt a zenére csókolózás. Persze tudom, ez egy átvezető rész volt, megmutatták, hogy mi történt az eltelt hónapok alatt, hogy ki hogyan változott, felvázoltak egy új alapállapotot, szóval simán lehet, hogy az 1. rész után már nem esnek túlzásba a készítők.

Ha már zene, akkor a sejtelmes zene által teremtett baljós hangulatot is felváltotta a reklámszünetek előtti hangos, jujjmegkelleneijedni zene, ráadásul mind az Arya a WC-n, mind a Spencer az erdőben rész csak mesterségesen gerjesztett kamu ijesztgetés volt, értelme minimális. Meg egyébként is, felmerült valakiben az, hogy a PLL-ben bárkit is lemészárolnának egy éles késsel, premier plánban? Kár ezeket a horroros kliséket idecitálni, nem teremtenek hangulatot és nem illenek a sorozathoz.

Persze a fentiektől függetlenül maradni fogok, hiszen a rész végén ismét belebegtetett “A”-rejtély még mindig működik, de abban csak bízni tudok, hogy a többi érdektelen és erőltetett szál jóval kevesebb időt fog kapni és mihamarabb elhalványul. És azt is remélem, hogy a nagyon olcsó megoldásokat is hanyagolni fogják.

155 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2012. 06. 12. 14:55

spencer egyébként az UNKNOWN-t maga írta be a telefonjába a számra, vagy tényleg fel sem merült benne, hogy más is lehet ismeretlen szám? arya meg valóban annyira popkultúra szakértő, hogy egy tíz évvel ezelőtt, kvázi művészfilmre asszociál egy párbeszéd során?

naughtyL - 2012. 06. 12. 15:10

én azon lepődtem meg, hogy mindegyik kapcsolat, milyen durván be van betonozva.. de persze Arya meg Ezra a legdurvábbak. viszont tényleg felüdülés, hogy nincsenek a klisés hisztis félreértések, a lányok és a pasijaik között.

nekem olyan kis semmilyenke volt ez a kezdés.. az viszont gáz, hogy ez lett az új titkuk.. ez megint az lesz, hogy annyira maszatolnak a lányok a nagy semmire, hogy megint rohadt bűnösnek fognak tűnni a végén..

azért várom a folytatást. már úgy megszoktam őket!!

Risi92 - 2012. 06. 12. 15:14

nagyon nagyon negatív lett ez a kritika, nem érzem jogosnak. tény, hogy nem volt olyan izgalmas/mozgalmas mint a korábbi szezon nyitók, de ha úgy nézzük egy teljesen úgy helyzetből kell kiindulni (mivel már tudjuk ki ‘A’..) és hogy az évad hátralévő részében tudjanak építkezni, kellett ez a gödörásós nyitány, valamint a végére is a ‘csattanó’. gondolom senki nem gondolta, hogy Mona az első részben el fogja mondani, hogy ki irányítja stb., ahogy arra sem számított senki, hogy rögtön elkezdenek a lányok nyomozni a ‘black swan’ után.

szerintem korrekt nyitány volt, szép felvezető, minden meg volt benne, ami miatt szeretni lehet a sorozatot: kis szappan, ijesztegetés, rejtély. valahogy így képzelek el egy tipikusan átlagos évadpremiert. mondjuk Jenna hiányzott. (Mona ajtóban leselkedés mennyire volt para? hahaha)

a következő részek biztos jobbak lesznek

7/10

tessa - 2012. 06. 12. 15:37

kicsit spoileres
winnie én azt nem értem egyáltalán, hogy tudna valaki a börtönből ismeretlen számon telefonálni? Na mindegy még ez legyen a legkisebb problémám a sorozattal, elég nagy csalódás volt ez az évad kezdés, remélem kicsit összekapják a készítők magukat a folytatásra. Bár pozitívumként emelném ki, hogy tényleg Maya halt meg, konkrétan a 2. évadban megutáltam a csajt:)

P009 - 2012. 06. 12. 15:49

A cím, a csatorna és a képek alapján valahogy mindig elkerültem ezt a sorozatot. Végül tegnap megnéztem a pilot-ot, ma a 2. részt. Azt kell mondjam, nem bántam meg. Csak a pilot kritikát olvastam el, ezért akik nézik, mennyire lesz a sorozatban erős a krimi szál? El fog tini-szappanosodni?

viky - 2012. 06. 12. 16:00

P009: abszolút nem :) és erős a krimi szál.
A kritikával teljesen egyetértek, nagyon gyenge lett ez az évadkezdés, bár már a fináléval sem voltam teljesen megelégedve. Azért még persze így is bőven a kedvencek között van.

winnie - 2012. 06. 12. 16:02

“, ezért akik nézik, mennyire lesz a sorozatban erős a krimi szál? El fog tini-szappanosodni?”

végig nagyon erős a krimi, a kritikák általában ártalmatlanok, de főleg az eslő bekezdésekben szoktam is ezen rugózni. az első 2 évadban nincs gond. szerintem most sem lesz, ezt a kezdést valahogy túléljük:)

bettygirl - 2012. 06. 12. 16:17

Én egyetértek a kritikával, a rész megnézése után bennem is ezek a gondolatok fogalmazódtak meg, csalódott is voltam. Mindenesetre várom a következő részt!

vidor - 2012. 06. 12. 17:03

Nekem ez amolyan közepes kezdés volt. Mondjuk engem leginkább perpillanat a Garett szál kezdett el érdekelni, kíváncsi vagyok mégis honnan tudja, hogy ki ásta ki a sírt. Ami viszont szemet szúró volt, a sok-sok párhuzam a pilottal – nekem ettől kicsit olyan nosztalgia feelingem lett, tetszett is ez benne. Kíváncsi vagyok tényleg, hogy most hogyan tovább – amúgy igaz, ami igaz, néha valóban iszonyat ostobaságokat képesek művelni a lányok.

yeeeyha - 2012. 06. 12. 17:11

Szerintem túl sokat vártam ettől a résztől, elvégre ez volt az első premier pretty little liars nézésem a kábé másfél hónappal ezelőtti nagydarám óta, és nagyok voltak bennem az elvárások.
A Spencer-Toby jeleneteken kívül csak annyi maradt meg bennem, hog láthattuk picit ezra lábszárát, ami valamiért fura volt :D
A csalódás pedig az volt, hogy nem tudtunk meg semmi újat, és idegesített a tény, hogy a lányoknak egy egész nyár, nekünk mutatva egy egész rész kellett ahhoz, hogy kimondják: Mona nem az egyetlen ‘A’.

yeeeyha - 2012. 06. 12. 17:15

Ja, és mikor tanulják meg végre, hogy az alkohol nem nekik való????
Lányok nincs pia! Nem azért mert kiskorúak vagytok (a sorozat szerint), hanem mert mindig rossz történik utána b*zd meg! Nem beszélve arról, hogy Spencer mindig gyanússá válik nekem, amit nem akarok, mert ő a kedvecem a csajok közül.

jjujj - 2012. 06. 12. 17:56

én nagyon örülök annak hogy már most tudatosult a karaktereknek hogy Mona =/= A, féltem attól hogy egy egész v fél évadot erre fognak pazarolni amíg ezt “kinyomozzák”

ezt a sírrablást nem tudom mire vélni, és azt sem hogy ezt most muszáj eltitkolniuk ez vmiért nekem nem állt össze

daniel_007 - 2012. 06. 12. 19:20

nekem tetszett a rész, bár nyilván elfogult voltam, mert sokat kellett rá várni és már nagyon hiányzott a sorozat : ) ami furcsa (vagy inkább következetlen), hogy Spencer-t zseninek állítják be legtöbbször, és egy év (2 évad) kellett neki, hogy rájöjjön, hogy nem állhat egyetlen ember a dolgok mögött? egyébként sokszor bántóan buta mind a négy, és abba se szeretek belegondolni, hogy egy “bűnszövetkezet” miért szánja minden pénzét és idejét négy tinédzser ijesztgetésére?
ezektől függetlenül abszolút kedvenc a PLL, nekem ez a rész is simán 8/10.

Cseho - 2012. 06. 12. 20:52

Prettyvel számomra csak annyi baj van, hogy az évad kezdés illetve zárás mindig szarul sikerül :/

Synrew - 2012. 06. 12. 21:17

Gyengus volt a kezdés,az évadzárót meg csak két hete néztem,így fura volt,hogy Arya felkapott pár kilót ‘hirtelen’
De nem ártott meg neki,továbbra is jóféle :P
Nem biztos,hogy jó ötlet,hogy mindenki jól bepasizott és boldog,ez elég unalmas szituáció nézői szemszögböl.

Attila17 - 2012. 06. 12. 21:37

Ez hülyeség nem volt gyenge a nyitó rész. Szerintem jó volt. És nem mona -A csak meg lett fenyegetve, hogy ezt tegye, ő is kapott leveleket -A-tól akkor, hogy lenne -A.? Ráadásul a 2×25.ös rész végén valakinek azt mondta, hogy megtettem mindent amire kértél. Úgyhogy nem ő -A. Meg ez olyan hülyeség, hogy itt írjátok, hogy új -A meg minden. Egy -A van.

winnie - 2012. 06. 12. 21:47

hülyeség?:O vélemény. de te is leírhatod, hogy miért volt jó, érdemes.
ha azt írom, hogy mona=a, akkor mindenki tudja, hogy mire gondolok, ez csak szóhasználat. nyilván a főoldalon nem fogok taglalni ilyesmit. nem kell senkinek megmagyaráznod, hogy ki kicsoda, mindenki nézi a sorozatot, mindenki tisztában van azzal, hogy mi történt. azzal is, hogy mona-t nem fenyegette senki. (más kérdés, hogy persze, hogy mona “a”, hiszen a lányok azt tartják “a”-nak, akik ír nekik és ő is írt. nem egyszer saját kútfőből, azonnal reagálva, nem pedig parancsra, hogy “tessék, mona, itt egy telefon, írd bele azt a körsms-t, hogy…”)
attól pedig, hogy te valamit hiszel, illetve valamit valaki megírt egy könyvben, az még nincs úgy. senki sem garantálja, hogy bármikor is kiderül A személye, mint ahogy azt sem, hogy a készítők nem vernek át téged. szóval ne ringasd magad abba a hitbe, hogy tudod, kicsoda A, és, hogy hány A van:) (még azt sem veheted biztosra, hogy meg lett fenyegetve, még az is lehet, hogy mona a fő A, és aki kint maradt, ő a segéd. bármilyen csavart beletehetnek.)

Rózi - 2012. 06. 12. 21:50

valóban nagyon gyenge kezdés volt…

yeeeyha - 2012. 06. 12. 21:50

Attila17: mi van? Mona nyilván tudta mit csinál, magának intézte az ‘A’-s levelet, aztán simán elkamuzhatta a büntetését, hiszen csak azt láttuk, ahogy elmeséli Hannahnak mit kell csinálnia (ingyenkonyha, asszem).

gh - 2012. 06. 12. 21:52

attila17: a többiek is tudják, hogy egy (fő) A van, de az összes szövetségesre A-ként hivatkoznak, mivel nem tudjuk, hogy hányan vannak összesen. szerintem félreértetted (:

lostgab - 2012. 06. 12. 21:57

Nekem is vegyes érzéseim voltak az évadnyitóval kapcsolatban. Mivel a múlt héten végeztem a második évaddal, valószínűleg nagyobbak is voltak az elvárásaim, de ez tényleg kritikán alulira sikeredett.
Remélem, hogy a következő részben úgy tudják csavarni a mostani szálakat, hogy tényleg érdekfeszítő legyen. Emily – bár kezdett szimpatikussá válni – ezzel a húzásával újra a legbénább karakter. Viszont, mikor kiderült, hogy tényleg meghalt Maya kb. örömtáncot jártam. Ő volt az, akit tényleg, istenigazából gyűlöltem.
Spencer továbbra is a kedvencem, de ne akarják megmagyarázni, hogy a szuperagyával nem jött rá arra hamarabb, hogy van másik ‘A’ is.
Nem tetszik, hogy a csajok megint titkolóznak – egymás előtt is – tanulhattak volna az eddigi hibáikból…
Azért kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a második rész, az évadnyitót/zárót mindig verik a köztük levő részek, úgyhogy reménykedem egy jó folytatásban.

breakaway - 2012. 06. 12. 23:29

Nekem tetszett. En azt varom ettol a sorozattol, hogy 45percig teljesen kikapcsoljon, es ez megvan.

winnie - 2012. 06. 12. 23:43

van, aki mást vár?:) (bármelyik sorozattól?)

karit - 2012. 06. 12. 23:58

Én akkor ábrándultam ki a lányokból (na jó, a rendezőből), amikor éjjel az üvegházban legalább húsz métert rohant feléjük a kapucnis A, ők meg végig a lába elé elemlámpáztak nehogy véletlenül gereblyére lépjen, ahelyett, hogy VÉGRE JÓL A POFÁJÁBA világítottak volna.

Ez az exhumálás előtti hullalopás pedig újra megerősített benne, hogy A=A. Mármint A+lison. Akármit is jelentsen ez.

jjujj - 2012. 06. 13. 00:11

@winnie

ne fesd az ördögöt a falra ezekkel a befejezésekkel mert ez nálam már a überbrutálwtf kategória :D

amúgy remélem azt leszögezhetjük hogy “A” bárkit is takarjon ez a név, nem egyedül végzi a szívatásokat :)

Lemoni - 2012. 06. 13. 00:17

Ebben az évadnyitóban csak a stylist erőltette meg magát, hogy megint hülyébbnél hülyébb szerkókat adjon a csajokra. Szerencsétlen Tobynak meg kitaláltak egy nyálas tini frizurát és egy még nyálasabb karaktert. (Kérem vissza a soriba a vad fiút!) Azt hiszem, mindent elmond, hogy csak ezek a külsőségek maradtak meg bennem a 3×01-ből :-(

Attila17 - 2012. 06. 13. 10:29

Winnie: igazad van majd meglátjuk :)

S. - 2012. 06. 13. 11:11

a 2. rész már jobb volt sokkal! :) kicsit begyorsítottak szerencsére.

yeeeyha - 2012. 06. 13. 12:33

@karit: ezt én se értettem, kösz, hogy eszembe juttatad, király beszólás volt! :D

khhk - 2012. 06. 13. 18:46

Nekem sem tetszett az évadnyitó kivéve persze az utolsó 5 percet. Amúgy főleg azért nem tetszett, mert komolyan azt gondolták, hogy nem látta őket senki??? Mikor világos volt, hogy valaki ezt kitervelte. Arról nem is beszélve, hogy Spenceréknek és úgy senki másnak sincs riasztója…
A másik, hogy itt olvasom, hogy ti biztosak vagytok benne, hogy Maya meghalt. Szerintem még lesz itt meglepetés… és vagy tényleg meghalt vagy oh bocs mégsem. De igazság szerint én is azt remélem, hogy igen mert nagyon idegesített. Valamiért sajnos Emily is idegesítő már, Ariaról nem is beszélve, őt azt sem tudom minek van a sorozatban őt pl A sose szivatta meg úgy igazán.

vidor - 2012. 06. 13. 20:17

khhk és itt jön az én elméletem arról, hogy igazából Aria a “fő A” :D Végül is, annyira adja magát – nem volt a házban behatolás, ő tud hazudni a legjobban a lányok közül, és csak amolyan kis ijeszgetést kapott eddig “A”től. Meg szerintem Ezra is erősen benne van – de majd kiderül. Aria máris kissé érdekesebbé válna, annyi biztos. Amúgy én már az első évad óta rá gyanakszom.
Emily is már az elejétől idegesít, és én is remélem, hogy Maya meghalt – ki nem állhattam.
Viszont azt nem értem, hogy Hannah miért hazudozik Calebnek… csak saját maga alatt vágja a fát.
Meg most is, amit a lányok a 3×02 elején műveltek a wc-ben, egy vicc volt.

Lemoni - 2012. 06. 13. 23:43

Nekem is ez a teóriám, hogy Ezra nyakig sáros és valamelyik csaj a 4-ből keveri igazából a kulimászt :)
Vicc egyébként, hogy a 4-ek állandó csörtetéseit az emeletes cipőikben, amikor éppen meglesnek valakit, soha senki nem hallja meg, Emily “bocsánathogyélek” szemöldök ráncolásai meg már nagyon idegesítőek. Attól tartok, nem azt hozza színvonalban ez az évad, amit várok, bár lehet, 2 rész után még korai ezt kijelenteni.

yeeeyha - 2012. 06. 14. 09:12

3×02-ben is voltak jelenetek, amiket egyszerűen nem lehet komolyan venni… az elején a vécés jelenet, hát nem tom, kiábrándítóan gagyi volt. Oké, a suli atmoszféra meg volt, mert sulis koromban én is voltam úgy, hogy a vécéfülke volt a legbiztosabb hely, sokat dekkoltunk ott a barátnőimmel az évek alatt.
Amit nem értek, márpedig valószínűleg lesz valami szerepe, az a lányok és a pasijaik/exeik közötti kavarodás. Úgy értem Emily és Ezra, meg Hannah és Wren közötti kapcsolat elég feleslegesnek tűnik, vagy így akarnak majd gondokat szítani a párok közé? Caleb nyilván nem örül Wrennek, ez nagyon látszott.

Az évad nagy hibája szerintem most Emily lesz, szörnyen idegesít, és az hogy Aria anyukája feljavította a dolgozatát, olyan más X-kel, hogy az még az űrből is látszik, csak még egy rossz adalék.

A lányok közül egyébként szerintem nem bűnös. Persze mindenki mellett lehet érv, de ott vannak ugyanúgy az ellenérvek is. Nekem tetszik az a teória is, hogy Allison él és virul , olyan lánynak tűnik, aki imádná a felhajtást, ami körülötte van mindig.

És szerintem Aria Allison fülbevalóját találta meg, a kavart a papával.

kennedy - 2012. 06. 14. 11:28

Alison nem kavart Aria apjával, inkább csak azt akarta elérni a fülbevaló elrejtésével (ha ő volt), hogy Aria olyat tegyen, amit használni tud ellene a későbbiekben.
Olyan, hogy Emily és Ezra nem létezik, gondolom a korrepetálással szerették volna Ezrat képben tartani, hiszen jelenleg semmi hasznosat nem csinál, a rajongóit viszont ki kell elégíteni. A Hanna – Wren duó már esetleg összejöhet, már csak a feszültség fenntartása miatt is.

Az évadról egyelőre nincs konkrét véleményem, két epizód alapján nem tudok ítélni, ez így még vékonyka. Majd 5-6 epizód után, amikor már tényleg beindulnak a történések. :)

dori - 2012. 06. 14. 15:13

Szerintem is Allison csempészte oda a fülbevalót, szerette kavarni a történéseket, irányítani mindenkit.
Így az első két rész után kicsit visszaesést mutat az évad, bár azért vannak biztató jelek. Örülök például, hogy nem húzták el sokáig a “Jenna mégis lát” szálat, és Emily emlékezete is visszatérni látszik arról az estéről. Na és persze Mona végre megszólalt.:)

Nekem az volt furcsa, hogy Spencer anyja elvállalta Garret ügyét, pedig nagyon úgy tűnt, bűnösnek tartja. Nem tudok másra gondolni, mint hogy van valami bizonyíték a Hastings családban valaki ellen (Melissa vagy az apa), és így akarja eltussolni.

viky - 2012. 06. 14. 18:26

Engem csak egy dolog zavart ebben a részben: honnan tudta A, hogy Aria anyja épp belejavít az Emily dolgozatába? Ő a tanár, simán javíthatta volna a rossz válaszokat is. Vagy volt egy kamera pont a feje fölött? Persze most még nem volt semmi, de gondolom ezt akarják majd kihozni belőle, hogy ezzel fogják zsarolni. Igen, én is láttam, hogy mások az X-ek, de kinek jut eszébe, hogy ennek utánanézzen?
Amúgy Emily engem is egyre jobban idegesít.

-T - 2012. 06. 14. 19:01

Remélem a színvonal nem fog lecsúszni a Gossip Girl szintjére, mert a premier után kicsit megijedtem. De a 2. résszel éreztem, hogy kezd visszatérni a régi helyére. Ezért nekem a premier 5/10. A 2. rész 8/10.

Gubóka - 2012. 06. 19. 08:18

tegnap volt pll?

winnie - 2012. 06. 19. 08:37

kedden szokott lenni.

Gubóka - 2012. 06. 19. 08:40

LOL

azt hittem h szerda van.. éljen a vizsgaidőszak mikor összefolynak a napok :)

köszi az infót :D

jjujj - 2012. 06. 21. 12:55

Maya-nak tuti halottnak kell lennie, hisz elvitték a zsákban, ahogy Ali-t is, így egyértelmű hogy azonosították…
persze tudnának olyan csavart hozni(elég sok furcsaság történt már így is) amivel vissza lehet hozni, de az nekem csalódás lenne

-T - 2012. 06. 21. 19:54

Én egyre jobban féltem a PLL-t, mert eléggé vegyes részeket produkál. A 3×01 elment, 3×02 tetszett, 3×03 nem. És eddig ilyen sosem volt, hogy valamelyik epizód nem tetszett volna. Ráadásul a nézettség is folyamatosan esik. Remélem ez csak átmeneti állapot, és hamarosan beindul.

kennedy - 2012. 06. 22. 06:31

Nálam a 3×01 volt közepes, a 3×02 nem tetszett, a 3×03 meg rettentően bejött. Egyre jobban érzem, hogy beszippant a sötét oldal. :) Jenna eddig is kedvenc volt, de most már Mona is ott van élmezőnyben, sőt Melissa is kezd átalakulni az ütnivalóból, “a kedvelem, hogy olyan rohadt kis dög vagy” karakterré. Janel Parrish előtt a földig hajolok, amit az az aprócska lány Monaként alakít, az valami zseniális, simán elvitte az egész epizódot a hátán. A másik nagyszerű húzás a zeneválasztás volt, illetve annak ismétlődése. Gondolok itt az “In the Eye Abides the Heart” cím dalra.

In the eye abides the heart.
Every pure and tender feeling,
All emotions worth revealing,
Through the eyes their charm impart.
Words are often clothed in guile;
For the lips with fear may falter:
E’en confiding smiles may alter
Oh! believe not in a smile!

Először Aria és Jenna kétszemélyes zenekara előadásában hallhattuk, aztán creepy Mona ugyanezen nótát dalolászta, illetve a fagyasztóládába került vodka jelenet alatt is ennek a dalnak a taktusai csendülnek fel. Ezért nálam pacsi jár a készítőknek. :)

Ami kedvenc hazugjainkat illeti, Emily 3 epizód és 120 perc után elengedett egy félmosolyt, megmelengetve a szívemet. Aria és Hanna ruhatárat cseréltek, Spencer meg pont olyan volt, amilyenek imádjuk. A 3×03 meg simán megkapja nálam a 8/10-et.

NikoXXX - 2012. 06. 29. 20:21

Most neztem meg a 2,3,4-ik reszt egyszerre.Utottek,a 3-ik 4-ik resszel kezd komolyan beindulni a sorozat,de latom nagyon keves iras van.
Szerintem sokkal jobb ez az evad mint az elozoek,sokkal tobb a krimi mint a drama,es a gyilkossag kerul eloterbe nem a lanyok egyszeru szenvedese.
Mindenkit belekevernek a dologba itt sokmindenki lehet saros,de a 4ik resz vegen Jason kinek a nevere irta a csekket?
Jenna artatlan A ot is szivatja,igy egy nagy redd hering feloldodott,Melissa is artatlan,de mi van a tobbiekkel,lassan mar nem mard senki…
De Hannat sajnaltam,en akkor is onzo modon azt tettem volna hogy a telefont a kezebe adom es itt van nezd meg magad.De ez hogy csak Calebert elutazzon Montecito-ba A,az kicsit sok,tul sok.Neha embere esszel felfoghatalan dolgokat csinal A.
De jo hogy visszajott az irritalo nyomozo,remelem mar kiderit valamit,mert egy ilyen rendort 1 nap utan rugnak ki az Fbi-tol…
Valaki velemeny,esetleg egy uj post ???

yeeeyha - 2012. 06. 29. 21:24

Nekem eléggé vegyesek maradtak az érzéseim, így 4 résszel a hátam mögött.
A krimi tényleg erős, visszatért Jason, de jó :). Az FBI nyomozó nem hiányzott, kifejezetten irritál, mocsokszemét.
A szappan részből az nem tetszik, ahogy aria családját kezelik most, eltűnt öcsi is, apa is, és anyának Holly Marie Combs miatt örülök, de kicsit hiteltelen, hogy nem is ariával lakik (én ezt szűrtem le), mégis csak őt látjuk a házban. Béna dolognak tartom a válást, meg ahogy ezt kezelik.
Hiányolom viszont Ezrát és méginkább Tobyt.
Azt azért remélem, hogy nem akarnak mindent úgy megmagyarázni, hogy ‘A’ megzsarolta ezt a karaktert ezzel, egy másikat meg egy másik titokkal. Úgy értem ezt most ellőtték Melissánál, és jó is volt, de ha egy másik szereplő sötét titkára derítenek fényt a lányok, ezzel gyanúba keverik őt, majd azzal tesznek pontot a végére, hogy “Jha, ‘A’ őt is megzsarolta, ártatlan”, az nem fog sokáig működni.

Sokat gondolkodtam most Arián, mert bár Hannah pont akkor kapta az sms-t a képpel, amikor ariával beszélt, attól Aria még simán lehet az A-team tagja. Nem beszélve arról, hogy Ezra fel sem tűnt a részben, és a kezeire szépen illene egy fekete bőrkesztyű. Simán elutazhatott, hogy meg próbálja megölni caleb anyját.
Ráadásul Aria sokszor osztogat tanácsokat a többieknek, és ha bele gondolok, vele nem történtek olyan nagy szivatások és nem is szenvedett annyi.

És bár ez elég OFF, de hihetetlen sz*r cuccokat aggatnak rá. Az a barna csizma azzal a szereléssel ami rajta volt az anyás-szobás jelenetében… fúj.

kennedy - 2012. 06. 29. 21:31

A 4. epizódban most egy picit több volt a kapcsolati dráma, de ilyen is kell néha. Szerintem sem Jenna, sem pedig Melissa nem ártatlanok, csak ezt a látszatot keltik, és ez teszi a karaktereiket érdekessé, sosem tudom hányadán állok velük. Ellenben Maya unokatestvére ez a Nate fazon, akit legszívesebben már most rugdosnék vissza oda, ahonnan előkerült. Valami nem kóser nála, a sok sületlenség, amiket összehordott Emilynek, aztán meg, hogy nem tudja a nagynénje címét, pedig elmondása szerint nagyon közel állnak egymáshoz, második alkalommal meg véletlenül a kocsiban felejti? Pfff. Szerintem nem is Maya unokatestévre, hanem inkább a srác az átnevelőtáborból aki zaklatta Mayát, és most Emilynél próbálkozik.
Olyan kis naivak még mindig a lányok, mindenkinek elhisznek mindent. Vajon minek kell történnie ahhoz, hogy végre kinyíljon a csipájuk, és szkeptikusan lássák a világot? Ja és Spencernek is szólhatna valaki, hogy ne akkor konfrontálja Melissát, amikor az egy disznóölő késsel éppen zöldséget aprít. :D
Az apró hibákat leszámítva kellemes epizód volt. Imádtam, ahogy Hanna, Aria és Emily Melissa lakásán kommandóznak, illetve jó volt látni Ashleyt és Ellát kötetlen közös jelenetben. Szegény Hastings mamát meg elzavarták Paige első évados fodrászához, és kapott egy fertelem frizurát. :D

Ja és ami még eszembe ötlött az epizód végéről. Odaát az USA-ban ennyire nem tartják be a szabályokat, vagy a mi rejtélyes idegenünk 21 év felett van, hogy csak úgy szabadon kortyolgatta a vodkát a reptéren?

yeeeyha - 2012. 06. 29. 21:51

kennedy: na, igen, az A-team fejének muszáj idősebbnek lennie. Ezra bármikor ihat mondjuk vodkát ;)

NikoXXX - 2012. 06. 29. 22:32

a vodkat a repteren itta nem valami eldugott (A bazison? )
Az artatlan szot en sem 100%-osan ertettem hogy annyira artatlan mint a 10 eves szuz leany az apacazardaba.
Jenna nagyon jol nez ki nekem szinte o tetszik a legjobban a lanyok kozul (fiu vagyoK) a napszemuveggel elrejtik a szemeit es akkor gonosznak tunik tole,napszemuveg nelkul meg artatlan barany.De ez a gyere zenelni hozzam,nem baj ha egy ideig vak voltam miattad,de majd eljatszuk ezt a … szamot (hiheto? … nem)
Eddig daraba neztem a PPL-t mert nem is tudtam rola.De valahogy fura hogy a lanyok sokat jarnak mar ugyanabba a suliba,mar az elso evadba eretsegiztek es meg mindig gimisek??? WTF??? ott maskepp van?
En Mellisat valahogy nem szeretem,kovezzetek meg de szerintem csuf is a csajok kozul + gane modjara viselkedik,aztan Spence csaladjaba annyi titok van mint egy egesz Harry Potter konyvbe (egyet se olvastam kozuluk,se filmet se lattam,csak jo hasonlat)

A ahogy mutatjak,muszaly hogy ferfi legyen + eleg nagydarab is,Lucas kizarva,Caleb tul vekony,Ezra is,nem tudom ki passzaol a fiuk kozul oda.Hanna hogy halgatott az nem realis,soha senki foleg lany nem halgatott volna abba a helyzetbe (en sem).
A rendorseget magasrol letoljak ezek a csajok,de nem tudom miert,ha segitenenk es beszelnenek A-rol hamarabb megvolna a tettes,de ez sorozat nem valosag.A meg sokszor strategiai idopontokba kuldi az smst akkor is amikor nincs jelen az esemenyeknel.

Megerzesem az hogy Allison el,igaz hogy tud elni,mit eszik,hol alszik azt nem tudom,de el,99%.
Maya es a baratja se erdekel.

kennedy - 2012. 06. 29. 23:16

Amikor a vodkát issza, és áthackeli Mona látogatási engedélyét a háttérben a hangosbemondó éppen a Philadelphia járatról ad információkat. Szerencsére a mi rejtélyes idegenünk teleportálni még nem tud, így kénytelen igénybe venni a légitársaságok szolgáltatását, hogy eljusson Montecitoba.
Ami a lányokat illeti az első évadban nem érettségiztek csak valami tesztet írtak. Ráadásul a pilot epizód és a 2×25 között összesen 7 hónap telik el, szóval simán belefér.
Jenna külső megítélésével kapcsolatba egy az álláspontunk, már a 2 évad során is emlegettem, hogy bűn ilyen gyönyörű szemeket ormótlan napszemüveg mögé rejteni. De szép szemek ide vagy oda, én nem dőlök be neki. :)Melissára meg szükség van, Torrey DeVito remekül hozza az ütnivaló nőszemélyt, nélküle sivár és uncsi lenne az élet Rosewoodban. Az A-team főkolomposának személye passz, ennél a sorozatnál ezt sosem lehet tudni, simán lehet az illető férfi vagy akár nő is.

vidor - 2012. 06. 29. 23:46

Nekem őszintén ez a rész valahogy nem jött be… meg úgy össz eddig ez az évad valahogy… nem tudom, olyan fura. A 3. rész tetszett, de most megint egy helyben toporgunk én úgy érzem. Hiányoznak egy kicsit az apróbb wtf-ok. Amúgy Jasonnak én nagyon örülök, egyik kedvenc karakterem – kíváncsi vagyok, most, hogy fog bekavarni. Hannah-át meg amennyire szerettem az első 2 évadban, most annyira idegesít – mintha kivetkőzött volna magából – vagy csak én érzem így?
Melissa és Jenna meg már annyira gyanúsak, hogy szerintem kizárt, hogy komolyabban benne lennének az “A team”ben. Ettől függetlenül biztos vannak kisebb/nagyobb titkaik.
Ezrát egyáltalán nem, viszont Tobey-t én is hiányolom nagyon. Caleb meg szerintem nagyon nincs a toppon agyilag, ha nem jön rá, hogy a sok titkolózás ismét rejt valamit. Pedig őt is nagyon szerettem, de eléggé befásult a karaktere.
Emilyt meg úgy ahogy van, szenvedésestől, új fiús ismerkedőstől kiírhatnák – nekem nem hiányozna.

dori - 2012. 06. 30. 12:11

Hát igen, nekem is kicsit leült ez az évad a 2. évad végi pörgéshez képest. De végre elkezdtek építkezni, hamarosan jön Garret tárgyalása is.
A mindig Hannát szivatja leginkább, már sajnálom szegény lányt. Bár érthető, hogy nem mondott semmit Calebnek, A kvázi megfenyegette: ha kitereget, a barátja és a családja sincs biztonságban.
A személyét a fekete kapucnis/kesztyűs jelenetek alapján hiába találgatjátok, csak egy statiszta játssza egyelőre. Ilyenkor a stáb előtt is titkolni szokta az írói gárda a terveit, nehogy valami is kiszivárogjon. A 2. évadban is csak 1-2 résszel a finálé előtt tudták meg, hogy Mona az.
Azt is mindig elmondják, hogy a sorozat nem követi a könyv cselekményeit, de pl. ahogy behozták Nate-et,az is beszédes.

Off: a lányok ruhái csak szerintem egyre durvábbak? :) Mintha egy elcseszett divatbemutató folyna, sokszor hordhatatlan darabokkal. Hanna meg amilyen kis csinos volt mindig, most annyira slampos. Spencer anyjának a haja nálam is kiverte a biztosítékot.

kennedy - 2012. 06. 30. 15:10

A négy fiatal hölgy közül egyértelműen Aria kapja a legkevesebb szívatást, Hanna és Emily pedig a legtöbbet. Sokat gondolkodtam én mit tettem volna Hanna helyében, de valószínűleg elmondtam volna Calebnek az igazat. Nem hiszem, hogy minden lány szobája be van poloskázva, honnan a fenéből tudta volna meg ‘A’, hogy Hanna kitálalt? Hannán és Caleben kívül max. Aria tudhat róla hiszen ő adta a tippet, de így elég alapos gyanúba keveredne egy esetleges következő szívatás alkalmával.

Ami Nate behozatalát illeti, szerintem nincs köze a könyvekhez(remélem), elég masszív rajongótábortól esne el a sorozat, ha meghúznák azt a lépést, ami a könyvben történik Emilyvel. Az én tippem inkább az, hogy Nate-en keresztül fogják visszacsempészni Paiget a lány életébe. Ennek személy szerint örülök, mert Lindsey Shawt egy nagyon tehetséges fiatal színésznőnek tartom, és talán Paige segítségével Emily is visszatér a régi kerékvágásba. Igaz ehhez alaposabb írói munkára is szükség lenne, mert az Ő karaktere van a legsilányabbul megírva a négy kis hazug közül.

A lányok ruhatára szó szerint katasztrófa. Évad elején azt hittem szegény Hanna megörökölte Aria stylistját, de rájöttem, hogy csak szimplán osztoznak rajta. Mindkettőjük gardróbja magasan uralja a hordhatatlan kategória élmezőnyét.

Dotyi - 2012. 06. 30. 15:29

“de abban csak bízni tudok, hogy a többi érdektelen és erőltetett szál jóval kevesebb időt fog kapni és mihamarabb elhalványul”- Épp a mellékszálaktól lesz izi a sztori. Fogd vissza magad! Nekem azok tetszenek benne az egyik legjobban, Mr. Fitz:)

winnie - 2012. 06. 30. 15:39

“de abban csak bízni tudok, hogy a többi érdektelen és erőltetett szál jóval kevesebb időt fog kapni és mihamarabb elhalványul”

spoileres egy kicsit, de most castingoltak egy karaktert, hogy az egyik, jelenleg partnerrel rendelkező kapjon egy új szerelmi szálat-

NikoXXX - 2012. 06. 30. 17:35

winnie,arrol adat hogy kap-e 4ik evadot vagy befejezik iden,vagy hogy kiderul-e A,van hir?

winnie - 2012. 06. 30. 17:37

semmi, de szerintem pár héten belül kiderül. a nézettsége még így, csökkenve is csatornaelső.

jjujj - 2012. 07. 02. 13:19

személy szerint túl nagy cliffhangernek tartom azt a megoldást hogy az egyik csaj (a négy közül) benne lenne az “A-team”-ben, nagyot ütne az tény, de a jelenlegi tudásunk alapján semmi indokot nem látok arra hogy pl Aria miért kínozná meg a másik három lányt
persze ki lehet találni vmi flashback-et hozzá, de akkor annak tényleg durvának kell lenni, nem olyan h “elhappolta előlem a pasit” kategória

@NikoXXX

Azért nem mennek a rendőrségre mert a lányok füle mögött is van vaj, és a helyzetükbe belegondolva simán tarthatnak attól hogy megvádolják őket a gyilkossággal, ezt meg nyilván nem akarják megkockáztatni

Azt meg szeretném megkérdezni hogy szted miért lenne 99% esély arra hogy Alison él(persze ez is egy hatalmas wtf lenne)? Kit temettek el? Hogyan derítették ki hogy az ásó a gyilkos fegyver(ha nincs holttest)?
vagy mindent “A” intézett el? kamu temetés, kamu rendőrségi feljegyzés stb? :D

UI.: ezt a “vki megzsarolt” kifogást remélem nem erőltetik többször, mert már most is nagyon izzadtságszagú magyarázat volt…

-T - 2012. 07. 02. 18:05

Igazából remélem, hogy nem akarnak Ariából egy A-team tagot kreálni, mert az nem igazán tetszene. Aria a személyes kedvencem.

Solei - 2012. 07. 05. 13:00

Olvastam korábbról ezt az ‘A’ körüli kis vitát, és nekem annyi lenne a hozzáfűznivalóm, de biztos már más is leírta korábban, hogy ‘A’ team van, azaz vszínű azért tud(nak) mindig mindenhol ott lenni, mert azok akiket kínzott Ali alkothattak egy csapatot, akik a csajok ellen vannak. De nem tuti. Szerintem van egy fejesük ő a fő ‘A’, aki Monánál is bent járt, és vannak a segédjei. Egyébként a 2. évadzáróban elég kevés dolog derült ki, így kb. szerintem megint sok a rejtély, mivel nem volt még flashback arról, hogy Mona mikor és igazából miért kezdte el a dolgokat( bár ha igazat mondott elég piti kis indítéka volt, csak Hanna miatt, ebből látszik, hogy ő csak egy kishal lehet). Na meg mivan Lucassal, meg Jennával? Szerintem a kérdések nagyrészére lesz majd megoldás, de sok csak rejtély marad a néző számára. Ja és egy másik felvetésem nekem is, hogy Ali él, szerintem ez sincs kizárva. Ja és ne felejtsük el, hogy a kisfiú a babás boltban azt mondta, hogy egy srác és egy sötét hajú lány járt bent náluk… erre se gondolnak a csajok? Hogy egyértelmű, hogy nem egyedül dolgozott Mona? Annyi gondolat lenne még a fejemben, de hát szerintem mindenkinek, aki nézi a sorozatot. Kíváncsi vagyok, hogy ez az évad miket tartogat számunkra :)

Bogi1008 - 2012. 07. 05. 15:31

Nem hinném, hogy Aria lenne “A”, vagy az A-team tagja. Az első évadban pl. “A” kényszerítette, hogy mondja el az anyjának az apja félrelépését, azt eléggé megszenvedte.

Stell - 2012. 07. 07. 20:59

Volt egy olyan jelenet,hogy bemutattak egy ikerpárt,ahogy az egyik leszúrja a másikat, aztán volt egy rész ahol abba az elhagyatott házba jön egy autó valamilyen szanatóriumból.. az nem lehet hogy Alison és a testvére lett volna az az ikerpár,amit Ali elmesélt? És hogy a szanatóriumból hazatért testvér ölte meg Alit,és fenyegeti a lányokat?

NikoXXX - 2012. 07. 10. 13:44

Stell erdekes otlet.
Lenne egy kerdesem ez az evad telleg csak 8 reszes (imdb) vagy teljes 23-24-25?
Olyan rossz dara utan nezni egyesevel a reszeket,s kb 2 hete nem is volt resz.

winnie - 2012. 07. 10. 13:45

24 rész.

-T - 2012. 07. 10. 17:53

Van egy elméletem, nem tudom miért csak most jutott eszembe. Lehet, h. SPOILER!! Amikor Spencer-t gyanúsították, h. megölte Alisont, akkor a rész végén Aria, Hanna és Emily, kaptak egy olyan SMS-t, hogy Spencer Hastings gyanúsított a halálom ügyében. Ergó Alison él, vagy Alison ikertestvére ölte meg Alisont, hogy aztán másra kenje. Mi a véleményetek??? Spoiler vége.

NikoXXX - 2012. 07. 10. 18:56

szerintem sem biztos az hogy Allison halott,barmit ki lehet meg hozni,jo volna ha iden befejeznek es akkor mar biztos lenne hogy ki az A team csapat tagja es a fosulira mennek nyugodtan a csajok.

alessa - 2012. 07. 12. 18:44

Az a 3. évad nem is hasonlítható a 2.hoz. Az harmat gyenge volt. na meg hogy Mona mint A… nekem az volt az érzésem hogy igazából a készítők sem így tervezték, csak ugye túl sokáig ment ez a “vajon ki lehet A?” dolog és vkire rá kellett húzni. A 2. évad kb utolsó 3 részében lehetett csak érezni hogy esélyes hogy Mona, gondolom akkor jöhetett az ötlet. Na meg a második évadra jellemző “csúnyán nézett rám, biztos ő A, törjünk be a lakásába és kutassunk utána éjszaka”-tól már tényleg hányingerem volt.

Szóval kételkedve kezdtem el a 3. évadot de látható a változás (SPOILER!!) pl Spencer rákérdez Melissa vetéléses dolgaira meg a blackswan jelmezre (ahogy logikus lenne alapból, nem pedig a háta mögött intézkedni mint a 2. évadban történt volna ugye) meg Hanna amikor Jenna elé megy nyíltan és rákérdez hogy akkor most hogy is van ez a lát-nemlát dolog, ja és Aria sem titkolózik már Ezráról. Kellett ez a viszonylagos “felnövés” a sorozatnak(persze még mindig van min javítani). Örülök hogy a szülőkre is sokat koncentrálnak. Mona mellesleg nagyon jól játszik őrültet. Szintén pozitív hogy nem pittyeg minden második percben a telefon hogy “húú A megint lát minket”.
Ami idegesít:
– Caleb-Hanna szakítás.. UGYANMÁR. 5 rész és megint együtt lesznek. Nyilvánvaló.
– Aztán ha valaki fekete kapucnis felsőt vesz fel akkor “húú az BIZTOS A, úristen erre nézett!”
– Hová tűnt Aria öccse? vagy róla úgy örökre megfeledkeztünk?
– Még továbbra is betörnek mindenhová ha felmerül a gyanú…
Összesítve: a készítők összekapták magukat, tetszik ez a 3. évad… főleg a vállalhatatlan 2. után.

winnie - 2012. 07. 12. 18:55

a könyvben is ő A, nem kellett semmit ráhúzni. és azért csak akkor lehetett érezni, mert addig nem akarták éreztetni azt, hogy ki A. a végefelé szándékosan adagolták a gyanús jeleket, hogy ne a semmiből jöjjön, de ez szimplűn technikai kérdés.

vidor - 2012. 07. 13. 12:57

Nekem meg pont ez a 3. évad nem jön be eddig – Emily úgy, ahogy van egyszerűen irritál, Hannah is már idegesít – pedig ő volt a kedvencem -, Spencer mintha nem is önmaga lenne, Aria – na ő az egyetlen, aki pozitív irányba fejlődött. Olyan semmilyen volt eddig, most úgy vettem észre, hogy igenis hasznosítja magát. Mintha a lányok szerepeket cseréltek volna. Amúgy meg az üveges dolog ebben a mostani részben: ki nem jött rá? Mikor Paige előhúzta a szekrényből már régen sejteni lehetett – kicsit eltűnt a titokzatosság, ami az előző 2 évadban még ott volt. Meg ez a Lucasos dolog… mintha már nem lenne elég gyanús, egyszer már eljátszottuk a Lucas sáros szitut, kicsit újíthatnának.

NikoXXX - 2012. 07. 14. 13:53

jo volt ez az 5ik resz,most Lucas a gyanus mint par resszel ezelott Jenna,Lucas szerintem valami tok mason ugykodott,hogy minn az majd kiderul.De ezt a sorozatot heti adagokban nezni nagyon nehezen lehet,ez daraba 2-3 nap alatt jo igazan,sajna mar nem lehet ugy nezni.
4ik evad lesz-e?esetleg lezarul az egesz most,elvegre eretsegiznek a csajok es elhuznak a fenebe utana Rosewoobdol.

bebe987 - 2012. 07. 14. 21:16

Én remélem hogy elhúzzák és lesz 4. évad :) Igen Lucas még mindig gyanús, meg Jenna is szerintem. Pl mikor az utolsó előtti részben odaadott valamit valakinek, és azt mondta hogy mind a bálban lesznek tudod mi a dolgod…De egyértelmű lenne, ha a végén kiderülne hogy ők vannak csak benne nyakig, tehát csak kitalálnak valami jót. Engem ez a Paige tud olykor idegesíteni, főleg mikor ráakaszkodik Em-re. Remélem nem hozzák vele össze. Amúgy jó ez az évad is:)

winnie - 2012. 07. 15. 10:23

ne komolytalankodjunk már, hogy elhúzzák meg 4. évad. nagyon, nagyon valószínűtlen, hogy a sorozat 7 évad előtt véget érne.

dori - 2012. 07. 15. 15:45

Amerikában pár hónapja jelent meg a 13. novella. A sorozat sztorivonala pedig az 5.-nél tart, szóval még a felénél sem. :)

winnie - 2012. 07. 15. 16:44

novella? regény, de attól, hogy ott tart, a sorozat vége lehetne most is. (ha nem nézik, vagy nem akarják követni.)

NikoXXX - 2012. 07. 16. 17:32

de konyorgom nincs annyi szereplo osszesen akivel kitartanank 7 evadig,ha evadonkent jon egy A,az 6 A.
Nekem nagyon hianyzik Allison,azok a flashbackek,igaz csak a csaj miatt mert o a legszebb kozuluk.

bebe987 - 2012. 07. 16. 18:01

A 7 évadot én is sokallom kissé…de legyen :D

winnie - 2012. 07. 16. 18:54

akkor nem évadonként lesz A. ezer felé lehet vinni a sorozatot, a készítőket nem kell félteni.

winnie - 2012. 07. 16. 18:55

a 7 évad csak az alapszerződés, amit minden sorozatszínésszel kötnek, lehet, hogy több lesz:) amíg marad a nézettség, addig nem lesz okuk változtatni.

bebe987 - 2012. 07. 16. 20:44

A rajongóknak csak jó lenne, tehát legyen igazad winnie :)
Lehet tudni valamit arról a spoler gyanus hírről miszerint a 3. évadban valamelyik csaj átáll az “A csapathoz”? Vagy ez csak valami kamu hír volt?

dori - 2012. 07. 17. 11:32

Winnie, azért írtam novellát, mert egy 100 oldalas szösszenetet nem tartok regénynek. De nem is az a lényeg, hogy hívjuk, nem? (:

jjujj - 2012. 07. 18. 16:09

ebből Luca-os témából nem jöhet az ki hogy az átlag értelmes néző elvileg nem tekinti potenciális gyanúsítottnak mivel már múltkor meggyanúsították és nem lett belőle semmi és pont ezért most belekeverik az A-team-be, és akkor nagyobbat üt?

vagy ennyire nem bonyolítják túl a dolgot?

dori - 2012. 07. 19. 11:15

Fogalmam sincs, mit akarnak kezdeni Lucassal. Mióta nem rajong Hannaért és nem kell megvédeni, nincs funkciója a szerepének.

NikoXXX - 2012. 07. 21. 16:44

Megneztem a 6ik reszt,es egy nagyon kellemes meglepetesben volt reszem,egy tavalyi oriasi romaniai slager ment a templomos buliban,gondoltam WTF roman szam megy a PLL-ben,meglepo.
Amugy erdekes hogy ebben az evadban a lanyok aktivabbak sokkal,nem csak varjak a megoldast es felnek A-tol hanem tesznek is ellene,csak sajna mindig kozbejon valami.
Mar sokszor leirtam de ez a sorozat dara sorozat,nagyon rossz igy hetente nezni,nagyon elfelejt az ember dolgokat belole.

yeeeyha - 2012. 07. 23. 11:13

Én úgy látom, hogy nem szaladnak az idővel, van hogy egy éjszaka két részben is benne volt, szóval egy ideig még simán középsulisak lehetnek a lányok.
Amiben reménykedem, hogy folytatják a Hanna anyuja és a lelkész közötti szálat vicces lenne :)
Ami nem tetszik, hogy egyik fiút sem avatták be, hogy ‘A’ még mindig van. Tudom, hogy akkor nem lenne ok az összeveszésekre, de szerintem a titkolózásra nincs okuk. Caleb ugye már besokallt, és szerintem toby sincs ettől messze.

viky - 2012. 07. 26. 19:50

Én ezzel a 3. évaddal egyelőre nagyon nem vagyok megelégedve. Úgy érzem, hogy nagyon elrugaszkodtak a valóságtól. Hogy lehet már az, hogy egy pszichiátriai intézetbe ki-be járkálnak, amikor csak kedvük tartja, a beteg megszökik a szobájából, mindenféle tárgyak vannak nála, amiket észrevétlenül lopkod stb?
Nem tudom, de mintha eddig kicsit reálisabb lett volna ez a sorozat vagy csak én voltam elfogult?

bebe987 - 2012. 07. 27. 09:57

Az még csak egy dolog hogy a két csaj bement, mert tudta mikor van nővérváltás, de a végén A hogy került oda? Az elég valószínűtlen.

kennedy - 2012. 07. 27. 11:30

Szerintem nem olyan vészes a dolog, elég ha csak a magyar valóságra gondolok, ahol intézmény hiányában szabadon szaladgálnak a kezelésre szorulók, de amíg volt intézmény, akkor sem volt egyedi példa a szökés. Az összelopkodott tárgyakról meg elég megnézni egy dokumentumfilmet bármelyik büntetés végrehajtási intézményről, hány és hány illegális tárgyat koboznak el nap, mint nap. Sőt továbbmegyek nálunk a rabok mindennap kijárnak dolgozni civil ruhában, még az ajtót is kinyitják nekik. Egy fiktív történettől ennyi simán belefér.

Ennél sokkal gázosabb volt Emily flashbackje a 3×06-ban, ahol csak úgy zsupsz visszarepentették az 50-es évekbe, legalábbis nagyon ezt a hatást sikerült elérniük. Számomra az az epizód volt az évad mélypontja, lapos, és unalmas.
A 3×07-tel szerencsére ezt gyorsan el is feledtették. Nem győzőm elégszer hangsúlyozni Janel Parrish színészi játékát, amit Monaként alkot, az valami zseniális. :) Az ő jeleneti adták meg a 7. rész igazi sava borsát, nem vagyok egy ijedős típus, de néha felszisszentem. Na meg az a kódolt beszéd, meg az ijesztő babák áááá. Eddig is utáltam a babákat, ezek után meg pláne. :) Aztán itt az új leány Cece Drake sz.rkavaró egy hülye liba ez már most látszik. :)
Már csak a 4 lánynak kéne, hogy megjöjjön az esze, és nem bedőlni, és elhinni mindent, amit mondanak nekik. :)
Én továbbra is élvezem, és várom minden héten az újabb kalandokat. :)

NikoXXX - 2012. 07. 27. 12:55

Jo volna egy filmben osszefoglalni majd a PLL-t,erdekes volna ha csak a foszalat mutatnak be.
Van Mayanak egy oldala,ez most miert WTF,mi lehet ott ami olyan nagy cucc lehet,sot meg a kodjuk sincs meg,Mona enekelhette volna tovabb is a kodjat.De Mona tudta hogy A lehalgatja,ez erdekes mindenestre.
En is birom Monat,szerintem a legjobb szinesz a sorozatban,a tobbiek meg csak szepek es azert vannak ott leszamitva Spencert.

Cléda - 2012. 07. 27. 13:26

spoiler?
Hanna nem fejtett meg minden kódot, mert Mona még mondogatta Arianak az Ezrás wife-os szöveget, és az az első betűkből az lesz hogy: Maya knew. utána mondta a www-s oldalt, és hogy not safe. kérdés, mit tudott Maya….

NikoXXX - 2012. 07. 27. 20:02

majd kiderul…
de Ezra,Aria apja es tesoja,Hanna mostoha tesoja miert tuntek el latvanyosan?
Hanna mostoha tesojat olyan gonosznak mutattak mint Jennat,es ott el valahol Rosewoodba es sehol semmi?
Ez az uj szereplo Cece es a masik Nate,engem irritalnak minek ok oda?Mert eddig csak szarkavarok ezerrel.
Cece miert Allison hasonmas,kulsore tok masak,a hangjuk meg egyforma,hat kosz szepen kb 100 veletlenszeruen meghalgatott emberbol jonehanynak hasonlit a hangja.
Arra a gyilkosokra es A-ra rohadt kivancsi vagyok,nekem az ut is fontos meg a vege is,remelem hogy nem lessz nagyon semmitmondo a vege,es az se lenne jo ha mindenki Jenna,Mellisa,Garret,Lucas meg mindenki benne volna az tul sok.
A sorozat lenyege is elegge fura,Allison volt a fonok o keves szivatast kapott “csak” meghalt,ezert meg szivassak a lanyokat,de ahogy eszrevettem a 3ik evadba egyre kevesebbet nincs sms,chat uzenet meg semmi,se fenyegetesek se semmi elvannak egymas mellett.

dori - 2012. 07. 28. 13:21

NikoXXX: ez nekem is feltűnt, egyre kevesebb szivatás van. Nincs meg az a feszültség, ami anno leültetett hétről hétre a PLL elé. Nincs az az érzés, hogy A mindenhol ottvan, mindent tud. Szóval nekem Mona stílusa jobban bejött. (:
Az új A nem olyan felkészült, viszont már ellopott egy holttestet, és minden jel arra mutat, hogy most bizonyítékot hamisít. Kicsit komolyabb vizekre eveznek, bár a váltás szerintem nehézkes. Nem mindenkinek találják a helyét, sok eddigi szereplővel pedig nem tudnak mit kezdeni. Remélem a félévad-záróban kicsit meglepnek majd, mert most csak az állóvizet kavargatják.

-T - 2012. 07. 29. 16:13

Ez a 3×07-es beteg egy rész volt, persze jó értelembe!!!!!!! Kíváncsi leszek mit akarnak kihozni ebből a weboldalas dologból és, hogy mit tudhatott Maya, ami miatt meg kellett halnia. Remélem továbbra is marad ez az őrült hangulat, mert ez most nagyon bejön. :)

jjujj - 2012. 08. 02. 15:19

“Miss Aria, you’re a killer not Ezra’s wife”

Itt vajon mire gondolt Mona?

CastieL - 2012. 08. 02. 21:23

Maya knew? Valamit tudhatott Maya, talán A kilétét?

NikoXXX - 2012. 08. 04. 15:42

az utolso resz nagyon jo volt,a weboldal feltorese meg minden,kezdnek sokkal aktivabbak lenni a lanyok es tesznek is eleg sokat azert hogy utolerjek A-t.
Amugy A-nek sok penze van amitol lehet Ezra,de hogy milyen kapcsolat lessz kozottuk azt nem tudom,de nekem nagyon hianyzik Allison,ugy mint szellem ugy mint emlek barhogy.
Nagyon jo sorozat lett eddig se volt piskota de most aztan mar telleg letettek valamit az asztalra a keszitok.

Evcii - 2012. 08. 05. 02:01

Sziasztok! Azoktól kérdezném, aki már olvasták a könyvet, megéri elolvasnom úgy, ha már láttam az első két évadot?

winnie - 2012. 08. 05. 08:02

persze. (nem egy könyv van, hanem sok.) mármint, ha érdekel, mert a könyvek egyébként nem nagy eresztések.

-T - 2012. 08. 05. 09:20

Éppen tegnap néztem újra a 2. évad utolsó pár részét, és beugrott valami. SPOILER Mi van, ha Nate nem az unokatesója Mayának, hanem az a srác, akivel randizott és nem akarta békén hagyni. Zaklatta telefonhívásokkal, SMS-ekkel. Talán ő is ölte meg Mayát. Csak felmerült bennem ez, mert eléggé furcsa volt, hogy nem tudta fejből Maya szüleinek a címét sem, amikor Emily kérte és, hogy egy unokatesó ennyire odafigyel arra, hogy milyen ékszerei vannak. SPOILER vége.

kennedy - 2012. 08. 05. 17:51

Én ezt hajtogatom, amióta csak megjelent a színen, valami nagyon nem stimmt a sráccal az biztos. Egy percig nem bánnám, ha hamarosan búcsút vennénk a karakterétől, számomra nagyon unszimpatikus. Ehhez mondjuk sokat hozzátesz Sterling Sulieman, Nate megformálója, aki szerintem pocsék színész. Semmilyen kémiát nem tud kialakítani a többi karakterrel. Nézem nézem a jelenetit, de semmi, ennyire értékelhetetlen színészi játékot rég láttam.

-T - 2012. 08. 05. 19:22

Egyetértek veled. :D

S. - 2012. 08. 08. 15:43

a 9. rész kicsit olyan vihar előtti csendnek tűnt nekem. a truth or dare rész jó volt meg az új szereplők is tetszenek (Cece meg Ezra testvére), viszont azt nem értem, hogy Caleb minek küldött volna sms-t, mint A…

dori - 2012. 08. 09. 09:40

S.: Mert érezte, hogy Hanna titkol valamit, és reménykedett, hogy nem önszántából szakított vele. Bepróbálkozott az sms-sel, és bejött neki. Sejtette, hogy az igazi A megfenyegette vele kapcsolatban. Én mindenesetre nagyon örülök nekik. :) Meg Ashleynek is, végre mert lépni.
Nekem Ezra öccse nem szimpatikus, szerintem nem csak véletlenül szólta el magát.
Spoiler! Ami még tetszik, hogy a könyv szerint Aria igazi kis csapodár, itt viszont kitart Ezra mellett a végsőkig. Bár ahogy most behozták a családját, lehet, hogy nem maradnak együtt sokáig.

P009 - 2012. 08. 09. 13:46

Az első két évadot most az elmúlt 2 hónapban daráltam le. Igazából az ‘A’-tól kapott üzenetek, fenyegetések rántottak be, illetve a sötét jelenetek sejtelmes zenei aláfestéssel. Ez mindkét évadban dominált. De ezt a 3. évadot nem tudom hova tenni. Nem tett jót az 5 hónapos ugrás. Újra kell építkezni, ami a sorozat kezdetén jobban sikerült. ‘A’ sokkal kevesebbet zaklatja a csajokat, a sötét jelenetek kevésbé vannak jelen (bár a 3×07 kifejezetten jó volt ebben). Behoztak pár új karaktert (Cece, Nate, lelkész-na ő minek???), mind csak a szappant helyezik előtérbe, igazából senkinek sem hiányoznának.
Spencer továbbra is a legérdekesebb karakter és a kapcsolata Tobyval is rendben van. Hanna már kevésbé közömbös, jót tett neki az, hogy infókat próbál kiszedni Mona-ból. Aria sem annyira lapos, mint volt. De Emily-vel mi történt? Annyira nem érdekel a sorsa, hogy mit csinál, már-már irritál. Az ő karaktere elindult a lejtőn.
Jenna míg vak volt, addig olyan creepy volt. Ezt már elvesztette, olyan mint Melissa, vagy Lucas. Szimplán gyanús, és az a kis plusz elveszett.

Nem tudom, hogy milyen irányba akarják vinni az írók a sorozatot, de ez a 3. évad csak közepes eddig. Míg az első 2 évad simán 8/10, ez jó indulattal és fanatizmussal 6/10. Talán az évad másik fele visszatalál a gyökerekhez. Persze továbbra is nézős.

dori - 2012. 08. 10. 00:30

P009: egyetértek, Spencer a legjobb karakter. És a lányok közül a legjobb színész is egyben. Minden megnyilvánulása hitelesnek tűnik.
Én is remélem, hogy a félévad-záró már izgibb lesz.:)

pll - 2012. 08. 10. 15:57

Ezra olyan nyámnyila, lehetne egy kis tökösebb…

Vivii - 2012. 08. 11. 18:17

Tényleg eléggé gyengék ezek a részek… mondjk a 3×07 az tetszett.
Amúgy Spencer is benne lehetne az ‘A’teambe. Mert nagyon gyanús, hogy mindig ő van fent elsőnek amikor történik valami.(pl: Amikor Alisont megölték, vagy amikor Emily sokat ivott és eltűnt) Lehet,hogy hülyeség,de van egy olyan feltevésem,hogy Spencer talán skizofrén és nem tudja hogy ő ‘A'(vagyis,hogy benne van az ‘A’ teambe. Végülis ‘A’ neki sem ártott nagyon sokat. Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy Aria is benne lenne az ‘A’ teambe.

jjujj - 2012. 08. 11. 18:24

lehet tudni hogy mikor lesz a félévad-záró?

kennedy - 2012. 08. 11. 19:54

Hónap végén, augusztus 28.

r.zsofi - 2012. 08. 12. 14:11

Vmit azért már alkothatnának, mert ez így elég gyér…legalábbis a első évad után most már tényleg csak megszokásból nézem…:-(( Nézettsége amúgy milyen kint?

winnie - 2012. 08. 12. 14:59
Miss Keamy - 2012. 08. 13. 00:09

nekem bejön továbbra is. én meg Ariát sejtem vagy Ezrát. Ha ehhez a skizo vok dologhoz nyulnak hát hatalmas csalódás lesz. viszont bizom benne nem akarják 6-7 évadig húzni ki is A.

r.zsofi - 2012. 08. 13. 13:44

Köszönöm…uh, azért ez durva. Vajon az őszi szezonban is ilyen jól menne nekik a buli?

winnie - 2012. 08. 13. 14:05

kérdés, mennyire elszántak a rajongók. akkor sokkal több a vetélytárs, de szerintem a legtöbben kitartanának a PLL mellett.

NikoXXX - 2012. 08. 13. 22:49

Jo ez a sorozat meg mindig,valtoztattak sokmindenben,de nekem meg mindig hozza azt amit elvarok tole,azt hogy A minden resz vegen 30 masodpercet szerepel,az a sok sms nem annyira zavaro.
Vegre megtudta Caleb mi a szitu es segiteni fog a lanyoknak,mar csak Tobby kene beavatni es mehetne a nagy nyomozosdi.
De azert erdekes hogy mindig dragam-nak szolitjak A-t amikor egy fekete kesztyuben van,ez eleg fura,ha a farsangokat nem szamitom nem tudom hany ember jar fekete kesztyube.
Az hogy dragamozzak,szerintem azt jelenti hogy lany az illeto,elvegre a nagyikon kivul nem sokan dragamoznak le valakit.
Emilyt sokat szenvedtetik,a valosagban az ilyet 2-3 berugassal,bulizassal es szexel vezetnek le,nem ennyi siras-rivassal,elegge outsider lett o.
Az elso ket evadba Ally dobozabol elohalaszott cuccokbol hoztak be uj dolgokat,ebben az evadban ez Maya oldala lessz,illetve Caleb technikai zsenisege fog meg hozni valami plussz infot.
De ahogy Jennaval jatszanak,egyik reszben o a sajnalni valo kis csaj,masikban meg olyan mint Ally csak ok kivulrol is latszik hogy rossz,mig Ally csak angyalborbe bujt ordog volt,szoszerint.
A felevadzaro utan mikor folytatjak?jovo nyaron? az tul keso egy ilyen krimihez,szappanhoz meg meginkabb.

winnie - 2012. 08. 13. 23:09

“A felevadzaro utan mikor folytatjak?jovo nyaron? az tul keso egy ilyen krimihez,szappanhoz meg meginkabb.”

ha fél at évad, akkor logikus, hogy télen folytatják.

NikoXXX - 2012. 08. 14. 22:34

a teli szunet rovidebb sokkal nem?akkor a felevad egyresze egybe esik egy par nagyagyuval mondjuk The Walking Dead

winnie - 2012. 08. 14. 22:44

olyan nincs, hogy téli szünet, egy keddi abc family sorozatot meg nem érdekel egy vasárnapi amc sorozat. ez egyébként is a karácsony 1-2 hetes szünet után fog folytatódni.

NikoXXX - 2012. 08. 16. 22:44

Megneztem az uj 10ik reszt,amikor Mayat elkaptak szabalyossan osszerezzentem pedig kifejezett horror,thriller rajongo vagyok csak itt nem szamitottam ra.
Vegre ki lehet zarni valakit,sot inkabb valakiket 3 ember kiesett.En Natere gyanakszok,ahogy viselkedett Jennaval,Jenna egy paraszt te akkor sincs joga egy sracnak “molesztalni”.
En szerintem ez az evad Mayas lessz,vagyis o lessz a kozponti elem es az o tettese fog elokerulni.Jol lattam A lessz az egyik eskudt?De A meg othon is kesztyuvel jar kel,ertem en hogy nem szabad latnunk ki o,de akkoris fura…
Remelem hogy A-nek es a csapatanak van koze Maya megolesehez es nem csak veletlenul olte meg valaki a csajt,az irokbol kinezem hogy teljesen A-tol fuggetlenitik a dolgot.
A pajtas reszt nem ertem,valaki becsukta az ajtot es az ablakokat es az nem A volt?A uldozte el a masik valakit?Legyszi valaki tisztazza ezt egy kicsit bennem.Amugy sok horro filmben lattam mar ezt a fizikailag lehetetlen dolgot hogy valaki egyszerre csukjon ajtot es ablakot,holott kb 10 masodperc kellene hogy kierjen.Szoval a pajtanal is min 2-en kellett volna hogy legyenek.

jessm - 2012. 08. 18. 23:00

Én kb. 1 hónapja kezdtem bele és ledaráltam a 2 évadot, és a 3. évad is tetszik.

Én nem hiszem, hogy a lányok közül bárki is a lenne. Aria a kedvencem szóval, nagyon remélem hogy nem ő :D
De ha már igazán nagy csavart akarnék, akkor a lányok közül, azt választanám akit legtöbbet szívatnak mert ő legkevésbé gyanus…
Amugy annak is van magyarázat miért Hanna és Emily kapja a legtöbb szivatást. Mert A azt folytatja nagyban amit Allison csinált. És falshbackekből kiderült, hogy anno ő is legtöbbet Hannat és Emilyt szivatta.
Meg amugy Ariát mivel tudná szívatni, csak a szüleivel, meg hogy Ezrával van. Legfeljebb lecsukathatja Ezrát. De ezt nem hiszem, hogy megteszi, bár ki tudja…
Amugy nem értem miért utálják annyian Ariát, ő a leértelmesebb, nem követel olyan szarvas hibákat mint a többiek. Meg ő legalább elmond egy két dolgot Ezrának, ha nem is sokat. És nem kell satuval kihuzi belőle mint mit Hanna csinál, az néha nagyon idegesítő.

winnie - 2012. 08. 18. 23:36

“Amugy nem értem miért utálják annyian Ariát, ő ”

szerintem ezzel együtt ő is a legszürkébb, és olykor vezérürü akar lenni, de az nem biztos, hogy jól áll neki. a kritikában korábban ezt írtam, hogy neki nem tudnak jókat írni, csak az öltözködése feltűnő. oké, le a kalappal, hogy 2 évadon át végig ezra mellett maradt, a kettejük kitartása abszolút elismerésreméltó.

tiktak - 2012. 08. 19. 01:28

Most daráltam le az első két évadot és naprakészre hoztam magam a harmadikból. Sajnos tudtam a Mona megfejtést, mert valami díjkiosztón a csaj megkapta a legjobb gonosznak járó díjat, így nem volt nehéz összerakni, hogy miért.

Először is: adjanak már egy nőt végre ennek a Wren gyereknek! Tobby nekem most már nagyon nyálas és Spencer mellett eléggé ki van herélve. Calebre meg egyszerűen rossz ránézni. Egyáltalán nem bírom. Nem teljesen értem, hogy amikor Hanna újra elkezdett titkolózni stb, akkor miért nem rakta fel a kérdést: megint zaklat benneteket valaki?
Aki még nem bírok elviselni az Emily és az ő körülötte lévő szereplők. Emily eleve annyira unalmas, süt az egész lényéből az unalom. Mayatól már az elejétől rosszul voltam, most meg ez az új barátnő is kikészít. Nagyon örvendetes,hogy Emily az összes leszbikust (főleg az idegesítőeket) össze tudja szedni a környezetében, de én nem értem,hogy ezen kívül az elmúlt kb 20 részben mi volt a szerepe. Sopánkodáik, sírdogál, bambán néz, szerelmes. Ha még egy részben előkerül a Maya hiánya felett érzett fájdalma torkon szúrom magam. Ez az unokatesó dolog is, ahogy együtt keseregnek, meg tóparti ház, “jaj, itt nem szabad csúnyán beszélni” dolog csak ásítást vált ki belőlem. Nate szerintem egyébként a zaklató, aki mayat zaklatta. Elég furcsán agresszív volt Jennaval is, mert dobta.
még megjegyezném, hogy kifejezetten örültem,hogy Maya meghalt, de hát így még többet szerepel. És ráadásul verseket szaval!!!
Többiekkel nincs gondom. Ariat nem bírtam az elején, de valahogy megszoktam. rajta egyébként nagyon szembeötlő volt a változás a 3. évad elején.Csak bámultam,hogy mi a halál történt vele, egy kicsit mintha meghízott volna (fejre), és a ruhái is olyanok lettek,mintha egy negyvenes nő kiskosztümeit adták volna rá.Egyébként meg elég jól el vannak Ezraval, bár a faszival valami gond van. Ha tényleg ő lenne A, nem csodálkoznék. És azon sem,ha korábban Alisont is dugta volna. Számomra Spencer a legérdekesebb karakter és a legkedvelhetőbb is. Azon viszont csodálkoznék ha neki valami köze lenne ehhez az A dologhoz, mert őt szokták úgy mutatni,hogy egyedül próbálja összerakni a szálakat a szobájában stb.Minek nyomozna saját maga után? A skizo dolgot csak nem lépik meg.
Szerintem Hanna-nak jót tesz a Caleb nélküliség, Aria anyjának meg az új faszi, vele is voltak ugyanis gondjaim az első két évadban. Aria egész családja indulhatna valami versenyen, ahol a legidegesítőbb family díjat osztják.
Ja, és gondolom Ezra gyereke megszületett.

carpediem - 2012. 08. 19. 12:23

A facebookon a pretty little liars hivatslos oldalán azt kérik, hpgy a nézők tippeljék meg, hogy ki az áruló, 12 név közül egyről a fináléban kiderül, hogy az A-team tagja. A nevek a következők: Aria, Spencer, Emily, Hannah, Caleb, Ezra, Melissa, Lucas, Toby, Paige, Byron, Ashley…na ti kit tippeltek? Egyébként azt gondolom, hogy nagyon hülyén venné ki , ha ezek után melissa, lucas, byron, toby lenne az áruló, akik nem is szerepeltek az utóbbi részekben, viszont Paige is nagy csalódás lenne, annyira próbálják gyanúsnak beállítani. kiderülhetne mrá valami Ezráról, hátha akkor nem lenne ennyire unalmas karakter.

carpediem - 2012. 08. 19. 12:24

azért is, mert ez az Ezra “gazdagvagyok s van egy titkos gyerekem”annyira szappanoperás s klisés, amit eddig a sorozat megpróbált elkerülni.

tiktak - 2012. 08. 19. 13:20

Csak reménykedhetek benne,hogy Emily lesz az áruló és így próbálják meg kiírni.

carpediem - 2012. 08. 19. 13:28

egyébként szerintem is Emily, vagy Paige lesz. csak Ezra lenne a meglepi

tiktak - 2012. 08. 19. 18:03

Túl nagy a szerelem már jó régóta Spencer, Aria, Hanna környékén. Valaki szerintem keservesen csalódni fog választottjában. Lehet Hanna lesz, így jöhet majd össze Wrennel.

Miss Keamy - 2012. 08. 21. 16:36

Én csalódott lennék ha Lucast vagy Melissát hoznák ki. Valami nagyobb meglepire számitok, pl. Ezra. A lányok közül még nem hinném h bevállalnák azt hogy vmeik leányzó “átáll”.

-T - 2012. 08. 21. 19:52

Mint már írtam 1x remélem Aria és a lányok nem lesznek benne az A-teamben mert az igazi csalódás lenne. Szerintem vagy Ezra, vagy Wren lesz az. De még az is izgalmas csavar lenne, ha Alison térne vissza, vagy az ikertestvére.

jjujj - 2012. 08. 22. 23:03

nálam Shay Mitchell az első számú eyecandy szóval remélem nem írják ki, a gonoszság a karakterének (Em) lehet jót tenne, de remélem nem merik ezt a csavart meglépni (4lány közül vki A-team-es)

az én két tippem Ezra és Paige lenne, a legjobb az lenne ha Ezra lenne mert annak ellenére hogy benne van a pakliban mégis nagyot ütne
most mindenki csak a jót látja benne, meg az egész karakterét egy szimpatikus figurává gyúrták jó kis cliffhanger lenne ha kiderülne hogy csak egy kém :D

Amithyel - 2012. 08. 22. 23:39

Megnéztem az első évadot….unatkoztam és mérges voltam. (Ekkora ..én nem is tudom rakás kaka vagy minek nevezzem) sorozatot. De reménykedtem és belekezdtem a második évadba…de még mérgesebb lettem. Most már magamra, hogy adtam neki esélyt :S Én szinte mindenevő vagyok, megnézek mindent mert imádok filmet, sorozatot nézni. De ez….jáj.Sikítani tudtam volna minden egyes résznél. Sőt volt amikor sikítottam is h nemáááár ekkora baromságot, ennyi idióta gyereket meg a körülöttük élő felnőtteket.

jjujj - 2012. 08. 23. 14:35

ez a 11. rész nagyon ott volt, főleg a vége, de nem spoilerezek hátha vki még nem néztem meg :D

Dori - 2012. 08. 23. 20:25

Amithyel: nem tetszett, de végignéztél több mint egy évadot? :D És közben sikìtoztàl? Grat!

kennedy - 2012. 08. 23. 21:41

Amithyel: ha már az első évad sem tetszett, akkor miért kezdtél bele a másodikba, vagy egyáltalán miért nézted végig az elsőt??Nekem ha valami nem tetszik nem nézem, nem egy bonyolult döntés.

viky - 2012. 08. 23. 23:32

Ha már tippelünk, akkor én Caleb-et mondanám, mert gyanús volt nekem ez az öltözőfülkés jelenet… De azért mégis inkább Paige vagy Ezra lesz az, vagy ki tudja :)

-T - 2012. 08. 24. 10:49

Legyen Ezra és akkor talán Aria is kap egy kis rejtélyszálat!!!!

jessm - 2012. 08. 24. 11:33

Paige csalódás lenne. Én Nate vagy Calebre voksolok. Nate elég durván bánnik az emberekkel. Caleb meg már segített Jennának egyszer.
Mostanában azon nevetek, hogy Hanna az egyik részben Wrennel van, a másik részben Calebbel. De egy részben a két srác, még az édad elején volt egyszerre.

-T - 2012. 08. 24. 14:57

Az is lehet, hogy úgy fogják leleplezni az árulót, hogy csak megmutatják a fekete csuklyában az arcát a rész végén.

-T - 2012. 08. 24. 14:59

Mellesleg CeCe is eléggé gyanús, hiszen ő volt Ali mentora és elég sok dolgot tud a lányokról.

winnie - 2012. 08. 25. 10:50

elkezdtem felhozni magam az évaddal ,mert a 3×01 után semmi affnitásom nem volt arra, hogy folytassam, de a 3×02 is botrányosan rossz volt, csak a fejemet fogtam, hogy mennyire. a 3×03 már némi reménysugarat ad, de még így is messze van a közepestől.

remélem a folytatásra rendbe jön. megpróbálok eljutni a 3×11-ig, de ha nem változik, suhanni fog a kasza.

JD - 2012. 08. 25. 11:50

Nem hiszem, hogy olyan nagy meglepetés lesz az áruló személye (sajnos), úgyhogy nálam a három esélyes: Melissa, Paige, Lucas. Nyugodt szívvel beáldoznám Toby-t vagy Byront, esetleg még Calebet, a lányok közül Ariát vagy Emily-t. Ezra viszont maradjon meg jófiúnak :) Aria nem a kedvencem, az egyetlen, amit szeretek benne, az Ezrával való kapcsolata, szóval legalább az maradjon meg.

jjujj - 2012. 08. 25. 13:57

Lucas-t, Meliasa-t már mióta nem mutatták… most meg hirtelen kiderülne hogy A-team tag(ok), nem látom túl sok értelmét ennek
nyilván Paige-t vezették fel így ő a legvalószínűbb, de ennél (már minthogy nincs akkora meglepetés) sokkal rosszabb lenne ha most hirtelen elővennék Lucas-t vagy Meliasa-t a semmiből

JD - 2012. 08. 25. 15:53

Én se látom sok értelmét, de az írókból kinézem :D
Amúgy ha csak azt nézzük, hogy ki szerepelt mostanában viszonylag sokat, akkor marad Paige, Ezra meg a lányok. Ha pedig hihetünk a promónak, amiben úgy emlegetik, hogy “the biggest betrayal of all”, akkor vagy valamelyik lány lesz, vagy valami családtag vagy valakinek a pasija/csaja. Magyarul Lucason kívül bárki lehet :D
Mayát viszont szerintem Nate ölte meg, már ahogy megjelent, gyanús volt.

-T - 2012. 08. 28. 20:17

Na, ma majd minden kiderül. Remélem nem cseszik el a finálét!!!

winnie - 2012. 08. 28. 21:42

azért a minden kiderülésére kár számítani, hiszen még a 3. évadvól is bőven van rész, a 4-5-6. évadról nem is beszélve. miről szólna akkor a sorozat, ha minden kiderülne?:)

Raidon - 2012. 08. 29. 00:47

hát nagyon remélem, hogy nem rontják el azzal a sorit, hogy Paige a nagy áruló, mivel annyira a szánkba rágták hogy ő az, hogy unottan ülnék le nézni, pedig vagy ő vagy Nate. Ezrának én is örülnék, de nem hiszem hogy meglépik.Abba meg nagyon reménykedem h a sori legvégén, ha kiderül ki a fő A, az vagy vmelyik liar, vagy ali. Szép lezárása lenne a sorozatnak,de ne gondolkodjunk ennyire előre… :)

energy - 2012. 08. 29. 05:46

Az áruló személye számomra sokkal hihetőbb, mint Mona volt, mindig is utáltam.

gh - 2012. 08. 29. 05:50

!!! SPOILER !!!

Nate egyértelmű volt. Toby viszont elég nagy meglepetés, főleg így, hogy elvette Spenc ártatlanságát. Szerintem csavar lesz… kiderül, hogy valamilyen übermix módon csak a lányoknak akart segíteni. Viaszont Mona szövegén annyira nevettem, hogy vissza is kellett tekernem: “OMG, she must be the killer!” :’D

!!! SPOILER !!!

-T - 2012. 08. 29. 07:47

Úgy értettem a mindent, hogy amit ígértek. :)

Gubóka - 2012. 08. 29. 09:41

mi a…????

én ezen meglepődtem eléggé..bár sztem is az lesz, hogy csak segíteni akart vagy valami.

Spencer meg mióta volt ártatlan…már többször etyepetyéztek :D

Vagy tényleg vele vesztette volna el? na mind1 ez nem lényeg csak nekem nem tűnt olyan ártatlannak :d

Amy88 - 2012. 08. 29. 10:02

Nagyon megdöbbentem azon, hogy Toby az áruló, valamiért Calebre számítottam. Én is remélem, hogy csak azért épült be az A teambe, hogy segítsen a lányoknak mert nagy csalódás lenne ha kiderülne, hogy tényleg gonosz. Mondjuk olvastam még kb. egy hónapja egy interjút, amiben a sorozat készítője megemlítette, hogy a félévadzáróban bár konkrétan nem fejtik majd ki, de kiderül, hogy az első évad végén miért mentette meg A (vagyis az egyik A) Spencert amikor Ian le akarta lökni a toronyból. Nem hiszem, hogy ha Toby csak azért csatlakozott az A teamhez hogy segíteni tudjon, akkor ezt olyan régen megtette volna. Elvileg akkor még nem tudott erről az egészről ha tényleg ártatlan.

breakaway - 2012. 08. 29. 11:07

Azt a rohadt… Nem hiszem el, h Toby az! Hát ez most nagyon megdöbbentett…

winnie - 2012. 08. 29. 13:38

este jön a kritika.

panda - 2012. 08. 29. 14:08

Fuhh, hát… tátva maradt a szám. Igazából sokkolt az utolsó őár képkocka, pont Tobyra nem gondoltam volna – bár, ha úgy vesszük, logikus, hogy a kettes számú A. Nem hiszem, hogy csak a lányoknak akar segíteni és ezért épült be. Magamhoz kell térnem. Fuhh.

Henry - 2012. 08. 29. 18:12

Szerintem is lesz csavar a Tobey-s dologban.Legalábbis abból gondolom,hogy elvileg ő figyelmeztette Emily-t a telefonban,hogy tűnjön el,vagy rosszul értelmeztem volna? Messze van még a folytatás. :)

gh - 2012. 08. 29. 19:56

henry: pontosan! :D

Tüci - 2014. 08. 22. 00:02

én nem értek egyet a negatív kritikákkal :D szerintem az egész sorozat fantasztikus ^^ rászedtem a barátnőimet is h kezdjék el nézni és ők is totál rá vannak kattanva akár csak én…én nem vagyok csalódott szerintem nagyon jó :)

9/10 ^^

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz