login |

The Glee Project: kezdett a 2. évad – írta JD

2012. 06. 13. 15:00 - Írta: vendegblogger

65 hozzászólás | kategória: kritika, reality, video,

Alig ért véget a Glee igencsak hullámzó 3. évadja, máris kezdetét vette az utánpótlás-kereső reality 2. szezonja, amiben a sorozat új szereplőjét szeretnék megtalálni a most érettségizett karakterek helyére, illetve mellé. Idén tizennégyen versenyeznek a fődíjért, és ha lehet hinni Ryan Murphy-nek, ezúttal valóban csak egy győztes lesz.

A műsor felépítése, a szabályok és a mentorok tavalyhoz képest változatlanok, viszont a vendégmentorok elsősorban a Glee fontosabb szereplői közül kerültek ki. Elsőként rögtön a sorozat elsőszámú sztárja, Lea Michele látta el jótanácsokkal a heti feladat nyertesét, de később érkezik még Cory Monteith, Naya Rivera, Chris Colfer, Amber Riley, Jane Lynch, s tavaly után visszatér Darren Chriss is, valamint az első évad egyik nyertese, Samuel Larsen is megosztja tapasztalatait az idei versenyzőkkel.

A szereplőválogatásnál most is igyekeztek minél sokszínűbb mezőnyt kialakítani, akad itt többek közt vak fekete fiú, tolószékes lány, extrém ázsiai srác, flörtölős török muzulmán csaj, menő fiú, félénk srác, fura csaj, túlsúlyos, country-énekes, transznemű, de valójában mindenkiben találni valami érdekeset. Az egyetlen többé-kevésbé ismert név Dani Shay, aki a tavalyi America’s Got Talentben tűnt fel, de hírnevét annak is köszönheti, hogy lány létére igencsak hasonlít Justin Bieberre.

A fentiek ellenére első blikkre ez a gárda kicsit gyengébbnek tűnik a tavalyihoz képest, de talán csak kell néhány hét, hogy megszokjuk az új arcokat és hangokat. Igen, a hangokat is, mert egyelőre nincsenek igazán egyedi, könnyen megjegyezhető hangok, bár az eddigi nem túl szerencsés dalválasztások sem hagyták túlzottan kibontakozni a versenyzőket ilyen téren.

A The Glee Project, mint műsor továbbra is nagyon szerethető, a karakterek jók, a nagy kérdés azonban az, hogy a Glee hogyan fogja majd hasznosítani a nyertest. A tavalyi tapasztalatok ugyanis nem túl jók, Damian hiába volt jó karakter a valóságshow-ban, a sorozatban nem igazán működött, Samuellel kicsit fordított a helyzet, a Glee Projectbe beleszürkült, a Glee-ben viszont jobb szerepet és sztorit kapott, Alexről kiderült, hogy nem igazán tud színészkedni, Lindsay pedig hiába volt jó, nagyon keveset láttunk belőle.

Néhány hét múlva egyvalaki biztosan csatlakozik ezekhez a nevekhez, az pedig, hogy a Glee 4. évadjában milyen szerepet fog betölteni, már csak az írókon múlik. A tovább mögött a 2×00-ban készített csoportos videóklipet nézheti meg, akit esetleg még nem győztem meg.

65 hozzászólás Ne habozz!

Rózi - 2012. 06. 13. 15:20

érdekes. :)

hangyász - 2012. 06. 13. 15:29

A második képen a bal oldali az Justin Bieber?

hangyász - 2012. 06. 13. 15:34

Ja, semmi. Elolvastam a cikket. :DD

dave - 2012. 06. 13. 16:08

hangyász: igazi tarkónlövős feje van :D

Xsz - 2012. 06. 13. 17:16

Mikor néztem az első részt, nem tudtam hogy az most fiú vagy lány, próbáltam fülelni a rész alatt hogy mikor mondják hogy most te mi vagy.

Jeol - 2012. 06. 13. 17:27

” de hírnevét annak is köszönheti, hogy lány létére igencsak hasonlít Justin Bieberre.”

LOL! Nem inkább bieber hasonlít fiú létére a lányra!?!?!?!

Pongi_ - 2012. 06. 13. 17:46

A vak srácnak nagyon jó hangja van.:D A lila felsős csaj se rossz az elején. Viszont a nagy orrú csaj és a tolószékes lány nagyon nyávognak. A lila polós feka srác meg WTF? :D Többiek kicsit átlagosak, de majd meglátjuk…

@Jeol DE!:D

moviefan - 2012. 06. 13. 18:08

Ez a klip nem a 2×01-ben készült el, hanem a 2×00-át zárta. Az első részben aztán a “Here I go again”-t csinálták meg.

winnie - 2012. 06. 13. 18:10

én írtam rosszul, javítva.

Dave - 2012. 06. 13. 18:47

a lila pólós feka srác igazából csaj… nemátalakító műtétje volt…:O

betti - 2012. 06. 14. 07:55

ha a transznemű “srác” bekerül, akkor az nálam már kiveri a biztosítékot…oké, hogy legyen színes a mezőny, és képviseljünk mindenkit, de ebben szerintem a glee eddig elég jó volt, most eddig és ne tovább. Mondom ezt úgy, hogy szeretek Klaine.t meg Brittanna-t, de ‘Unique’ nálam már rohadt sok volt.

Dr. McSteamy - 2012. 06. 14. 12:04

@betti
Na az beb*szna, már bocsánat. Nekem is már Unique is rohadt sok volt, remélem többször közelébe se kerül a sorozatnak. Remélem ez a lila pólós “he/she” kiesik a 2.részben, már az elsőben is közel volt… Szerintem az idei felhozatalból a legnagyobb esélye Shannának, Michaelnek és Charlienak van. Nekem amúgy Nellie a személyes kedvencem.

szpojleres mókus - 2012. 06. 14. 16:36

Akik előzőleg kerültek be, az ír csávót játszón kívül mind szörnyen rosszak voltak színészileg. Nem értem miért kell ezt erőltetni.

JD - 2012. 06. 16. 19:36

Azért a 2. rész kiesője eléggé meglepett… Szerintem őt mindenki nagy esélyesnek tartotta, bár ha úgy vesszük, tavaly Ellis esett ki ilyenkor…
Amúgy nekem eddig Nellie és Charlie a legszimpatikusabb, plusz Nellie-nek van a legérdekesebb hangja. A végső győzelemre talán Aylint tartom legesélyesebbnek.

Pongi_ - 2012. 06. 17. 03:43

A napokban jutottam el odáig, hogy megnézzem az 2×00-át és a 2x01et. Az első kiesőnek először nagyon tetszett a hangja az Adge of glory alapján, de hogy megnéztem a részt teljesen egyet érettem a döntéssel.

És tényleg átműtette magát a gyerek, amikor olvastam nem tudtam mire vélni a kommentet.:OO

Amúgy szerintem is már túlzásba viszik a “színes” egyéniségek keresését.

Megyek és letöltöm a 2. részt is. (nyári elfoglaltságnak tökéletes) Én a Robertet bírom a legjobban:DDD

len90 - 2012. 06. 18. 01:17

Tyler nem átműtette magát, hanem hormonterápián van, a műtt még várat magára, ettől függetlenül a műsorban semmi helye, mert a hangja nem jó.

Nekem is Nellie, Charlie és Aylin a legszimpatikusabbak, de a legesélyesebbnek valamiért Shannat és Michaelt tartom…

Cápi - 2012. 06. 28. 17:46

Végre Tyler kiesett, a hangjától a falat kapartam már, egy vicc. A vak gyerek engem baromira irritál amúgy, nagy az arca, csak tudnám mire, zeneileg a többiekhez képest 0-nak tartom. Meg a hideg ráz mindig, mikor rá fordul a kamera, olyan… áhh nem tudom :S
Aylin powa.

Dr. McSteamy - 2012. 06. 28. 21:13

Legszebb öröm a káröröm. Én is örülök, hogy kiesett Tyler. Az elején még azt mondtam hogy Shanna az egyik legesélyesebb a győzelemre, na hát mostanra megváltozott a véleményem. Számomra már nem tűnik ki annyira a többiek közül, mint az elején. A vak gyerek engem is nagyon irritál. Perpill nálam Nellie és Michael a 2 tuti befutó.
Akiket szívesen látnék a sorozatban: Nellie, Michael, Aylin, Charlie + esetleg Abraham + talán Shanna. Közülük kerüljön ki a győztes! *fingers crossed* Többieket nem igazán tudnám elviselni.

JD - 2012. 06. 29. 20:03

Hát nem tudom, nekem Tylerrel semmi bajom nem volt, tény, hogy fura, de szerintem nem volt különösebben irritáló vagy ilyesmi. Inkább semleges volt, így mondjuk engem se hatott meg túlzottan, hogy kiesett. Engem leginkább Mario és Lily idegesít, Charlie és Nellie továbbra is a kedvencem, Aylint is egyre jobban bírom, meg talán Blake-et kezdem megkedvelni. Aly aranyos, Shannától meg én is többet vártam, azt hittem, hogy ő lesz az új Lindsay, vagy valami ilyesmi, ha már neki is olyan tenyérbemászó képe van :D

Cápi - 2012. 07. 09. 21:33

Fúúú. Így a 6. rész előtt 1 nappal sikerült az 5.-et is megnézzem. Örülök neki, szórják ki a gyengéket. Borzasztóan idegesítőnek találtam Mario-t, szinte mindenki a bent maradottak közül jobb nála. Várom az új részt, érezhetően hétről-hétre fejlődnek a versenyzők.

Dr. McSteamy - 2012. 07. 11. 12:33

Na marha jó… a bottom three-ben csupa olyan volt, akit szeretek. Viszont a performance-ük alapján én is Charliet küldtem volna haza. Egyre jobban bírom Aylin-t, és úgy gondolom, neki tudnának jó karaktert írni. Perpill a top 3 nálam: Aylin, Nellie és Michael.

Cápi - 2012. 07. 11. 15:35

Egyetértek, Charlie-t is ki fogják szórni, túl profinak képzeli magát szerintem, ahogy irányítgat…
Nellie nálam a favorit, nagyon kis aranyos, tehetséges és vannak meglepő “kitűnései”, bár azt jól mondták, hogy csoportos jelenetnél kicsit olyan elveszett. Remélem ez fog javulni :) El tudnék neki képzelni, egy csöndes kis karaktert, aki meg ha énekelni kezd.. DIRR :D De Aylin is szimpi. Meglátjuk :)

Vskd - 2012. 07. 11. 22:31

Szerintem eléggé vicces, sőt, valóban irónikus, hogy az itt kommentálók gondolatai PONTOSAN szöges ellentétei azoknak az elveknek, amit a Glee Project képvisel.
Azt hiszem, nem azért válogatták be Mario-t, vagy Tyler-t, mert megsajnálták őket! Egyszerűen a műsor azt akarja, hogy bátorítsák a fiatal nézőket, közvetlen sorstársaikhoz szóljanak a tehetségesebb társaik. Az oké, hogy ezt az egészet eladható műsorként kell becsomagolni, de attól még működik a bátorítás, segítségnyújtás!
Kérdezem én, mije van Mario-nak, ha nem az önbizalma? Nem sok. Kompenzálnia kell, nem lehet a társadalom annyira önző, hogy elvárja, megbújjon a tömegben.

Éppen ezek a képviselt értékek miatt érthetetlen számomra, olyan átlagos emberek, mint Nellie, Shanna, miért kapják meg az esélyt. A hangjuk atom, de biztos vagyok benne, hogy az átlag amerikai személyiséget tükrözik.
Aylin a legnagyszerűbb, ő tényleg tündököl a show-ban, remélem megnyeri.

Cápi - 2012. 07. 11. 23:54

Oké, hogy valamit képviselnek, de attól még egy tévéműsorról beszélünk, ahova nem csak valamit képviselni kell, hanem némi tehetség is szükségeltetik ebben-abban (színészet, tánc és főleg ének ugyebár). Most attól, hogy pl. Tyler átműtetti majd magát srácnak vagy hogy Mario vak, én nem vágom magam hanyatt, mert elég jók, de vannak náluk sokkal jobbak. Ennyi erővel minek válogattak be “átlagos” embereket… Volt/van szerintem mindenféle, ami-aki kell: ázsiai, néger, mozgássérült, látássérült, transznemű, muzulmán, szépfiú, szép csaj, kövér csaj, félénk csaj, nagyon is széles a repertoár. Most az, hogy pont a “legérdekesebbek” esnek ki, az annyit jelent, hogy nincs olyan tehetségük vagy pont, hogy Ryan Murphy nem lát bennük fantáziát. Az már meg lett mondva, hogy alapvetően egy olyan tehetséges emberkét keresnek, akiben Ryan lát egy leendő Glee-karaktert. Ahogy hétről-hétre szórják ki a népet, úgyis mindenki górcső alá fog kerülni (értem ezalatt a last chance performance-ot) és kiderül ki mit tud élőben igazán.
Abban viszont egyetértek, hogy Aylin az egyik legesélyesebb.

TaDummy - 2012. 07. 12. 22:10

Hú, gyerekek ez most szerintem a kedvenc részem volt(lesz). Annak ellenére, hogy szinte mindenki akit kedvelek a bottom 3-ben volt vagy épp azért. Ezek a last chance perf.-k rohadt jól sikerültek és őszintén szólva nagyon megkedveltem Charliet is, a sok hülyeségével.

Nellie az abszolút kedvencem most, ami rohadt furcsa az előző szezonos Lindsay-hez képest, bár ha kompetitív szellem a mostaniból Lilyt is bírom (ez ahogy eddig kivettem elég ritka).

A Mario, Tyler témához: azért hogy különleges “jó” háttérsztorijuk van még nem kell őket beválogatni. Mario unszimpatikus volt sokunknak, beképzelt és ez nem a vakságából jön, emellett nem tudott színészkedni, egy cseppet sem.
Ja és az, hogy “mije van Mario-nak, ha nem az önbizalma? Nem sok.” szintén előítélet, kérlek szépen ugyanolyan élete van.

Tylerrel személy szerint semmi bajom nem volt, de az éneklés nagyon nem volt erőssége és ez túlzottan kitűnt.

Cápi - 2012. 07. 12. 23:04

Pontosan. Lily nekem amiatt unszimpatikus csak amúgy, mert sokat lett (számomra) hangoztatva, hogy ő képzett énekes. Meg a duci lányok túlzott önbizalmát én nem tudom hova rakni (pl. a Party Rock Amthemes videóban az a melldobálás nekem erős volt, jó, hogy nem szágyelli a testét, de na…)

Egyszarvu - 2012. 07. 13. 15:08

Így a 6. rész után, nekem sokkal jobban tetszik most ez az évad, mint az előző. Azért itt is van pár idegesítő arc (köhömm Ms Hűdeszigorúavallásom), de alapvetően jobb a bagázs :)

len90 - 2012. 07. 14. 08:13

Engem meg pont hogy Nellie idegesít már nagyon. A hangja nagyon jó, de tényleg vicces, hogy milyen “színtelen-szagtalan” előadó, se a videoclip-ekben nem “ragyog”, és most a Last Chance Performance-nál is, annak ellenére, hogy hatalmasat énekelt, nem tudta betölteni a színpadot. Mindezek mellett nagyon idegesítően alacsony az önbizalma, vagy nem tudom, hogy rájátszik-e, de, hogy mindenen elsírja magát, onnantól, hogy a Vulnerability-s videóban neki lett volna főszerepe, odáig, hogy nem akar fürdőruhát felvenni, plusz minden alakalommal, amikor tényleg minden sértő megjegyzés nélkül építő jellegű kritikával látják el…aláírom, hogy a 3 last chance performance közül most tényleg Charlie-é volt a leggyengébb, de én 100x inkább őt tartottam volna bent, mint Nellie-t.

Ebben a részben elkezdtem szimpatizálni Ali-vel is, pedig eddig idegesített, de most jól is énekelt, nem nyávogott, plusz tényleg dícséretes, hogy így bírta a slushie-kat, mert tényleg nehezebb lehet úgy, hogy a fél testedet nem tudod mozgatni, és normálisan még összerándulni sem tudsz a hidegben. Valahogy Michael is szimpatikusabb lett, talán mert most azzal, hogy a stúdiumban bénázik már nem akarják annyira “tökéletesnek” beállítani.

A kedvencem viszont egyértelműen AYLIN lett. Érdekes, mert az eeljén kifejezetten utáltam, az Edge of Glory-ban nagyon halványat énekelt, plusz ez a “flirtishous turkish muslim” duma is idegesített, de ellentétben Nellie-vel ő pont hogy egy érdekes, izgalmas, karakteres előadó, akit egyszerűen jó nézni, annak ellenére, hogy szerintem nem különösebben szép.

TaDummy - 2012. 07. 14. 10:38

Nos, előszöris Lily. Igen képzett énekes ezt a részt ha hangoztatják engem éppen rohadtul nem zavar (volt ez Lindsaynél is). Az hogy duci lány nagy önbizalommal a felhozott példára pont nem illik, mert ez a tipikus vicces vagyok tánc, rohadt nagy önbizalomhiányra utal. Ami egyébként érdekes, mert a teste miatt úgy érzi nem tudna táncolni, viszont a fürdőruhát simán felvette és akkor tényleg úgy tűnt semmi baja sincs magával. Ilyen szempontból nekem érdekes személyiség, kedvelem mert ki lehet elemezni.:D Egyébként például a “Man, I Feel Like A Woman”-ben amit előadott szerintem rohadt jó volt és visszafogottabb.

Nellie, tényleg csendes, de hogy “színtelen-szagtalan” előadó volna, azt kétlem. Ez úgy általában nagy félreértés, a mai világban, hogy aki nem vágja a képedbe a személyiségét, az nem izgalmas, érdekes ember. Személy szerint szeretek időt szánni arra hogy megismerjek embereket, mi van benne azonkívül hogy csendes? Sok minden, csak az ilyen embereknél jobban oda kell figyelni, lassabban érted meg és ezáltal nem unod meg annyira hamar.

Azt hogy miért szeretik annyian, egyébként nem tudom, nekem meglepő volt a népszerűsége. Bár egyértelműen szép és, szerény véleményem szerint, jobban néz ki mint a többi Glee Projectes. Ha pszichológiai szempontból közelítem meg a témát, amire hajlok, akkor azt mondanám, szeretnék megváltoztatni. Az az eset áll fenn amikor a látszólagos megközelíthetőség miatt az ember elképzeli, hogy ő biztos megoldaná a túlzott szerénység problémáját.

JD - 2012. 07. 14. 12:44

Nellie elég hasonló karakter, mint tavaly Cameron volt, ők képviselik a műsorban a művészetet, akármit adnak elő, az mindig valami egészen egyedien szólal meg. Szerintem nem véletlen az sem, hogy a problémáik is hasonló eredetűek.
Számomra inkább szürke egyéniség Blake, Michael, Shanna és Abraham. Persze, szimpatikusak, tehetségesek, szépek, meg minden, de ennyi. Egyelőre nem igazán látom bennük a potenciált.
Egyértelműen Charlie volt a legjobb fiú karakter, sajnáltam is, hogy kiesett, csak azt nem értem, hogy ha tudták, hogy beteg, és ebből erednek ezek a hülyeségei, amik miatt állandóan bekerült a bottom 3-be, akkor minek válogatták be? Szerintem ilyen szempontból lehettek volna elnézőbbek vele szemben, mégiscsak nehezebb dolga volt, mint a többieknek.
Amúgy annak örülök, hogy idén a lányok erősebbek, remélem női győztes lesz :)

agnese - 2012. 07. 19. 12:29

Charlie beteg? :O Mi a baja?

PaPe. - 2012. 07. 19. 17:32

autista.

JD - 2012. 07. 19. 21:53

Plusz figyelemhiányos hiperaktivitás-zavara van, meg valahol Aspergert is emlegettek.

A legújabb részhez: nem lepődtem meg, mert pár hete elspoilereztem magamnak, hogy Mario, Charlie és Nellie egymás után fognak kiesni, szóval az utóbbi két hétben nagyon nem örültem, mert tudtam, hogy a két kedvencem fog kiesni. Most már csak Alinak és Aylinnak szurkolok, Lily meg essen már ki…

Cápi - 2012. 07. 20. 00:10

Ohh, nem is tudtam Charlie betegségéről.. De Nellienek nem örülök, modnjuk sajnos be kell látni, sok igazság van abban, amit mondtak neki :( A legutolsó részben nem tette oda magát…
Innentől marad a drukkolás Aylinnak, bár nekem valamiért Shanna is szimpi lett. Ali elmegy. De Lilytől meg a dívát játszó Abrahamtől a falra mászom, egyszerűen irritál mind a kettő. Azt nem értem, a srác azon picsog, hogy folyton b*zisnak nevezik, hát ahogy fel bír öltözni meg előadni magát… Nem tudom mit csodálkozik. Michael meg Blake meg… Olyan semmilyen, egyiküknek sem rémlik, hogy lett volna akár 1 WOW pillanata, számomra szürkék mindketten. Bár meg kell hagyni, az előző szériához képest fényévekkel jobb a társaság.

danonino - 2012. 07. 29. 00:36

Nekem Charlie volt a kedvenc fiú karakterem, lány pedig Aylin, neki is drukkolok most már a végsőkig. Belőle lenne a legérdekesebb Glee-karakter.

Az Asperger-szindróma az autizmus egy fajtája.

PaPe. - 2012. 08. 01. 16:08

Odakint annyira nem nézi senki, hogy az eheti részt inkább átrakták augusztus 2. hajnali egy órára? Ez elég vicces. :)

winnie - 2012. 08. 01. 16:38

akkor az ismétlése van. tegnap szokás szerint normális időpontban volt rész, megvan, hogy kiesett ki, reggel linkelek interjút vele szokás szerint (jó dolgokat mondanak el általában) és jövő héten is lesz.

8/7/12 (Tu.) 10:00 PM OXYGEN (#210) Actability
7/31/12 (Tu.) 10:00 PM OXYGEN (#209) Romanticality

ha nem elérhető, idővel az lesz.

Cápi - 2012. 08. 02. 11:49

No végre sikerült megnézni, megint fájt a szívem kicsit a rész végén, de nagyon nagyon reménykedem benne, hogy Aylin nyeri.

danonino - 2012. 08. 03. 00:28

Nekem is fájt a szívem a végén. :( Nagyon rossz döntés volt. Blake-nek kellett volna mennie. Nincs semmi abban a fiúban. Főleg nem Glee szempontból.

Dr. McSteamy - 2012. 08. 03. 09:05

Uhh, hát durva volt. Szegény Shanna, egész eddig benne sem volt a bottom 3-ben, most meg durr, egyből kiesik. A 3 közül én is inkább Blake-et választottam volna. Bezzeg Lily még mindig benn van -.-“

TaDummy - 2012. 08. 03. 14:14

Őszintén szólva engem nem zavar Shanna kiesése. Ha azt nézzük, hogy Ryan ihletet keres íráshoz akkor igaza van. Kit győzött meg az a kissé hiperaktív karakter jellemzés amit Shanna eljátszana? Engem nem.
Másrészt alapból egy színésznek nem kellene ilyesmiben gondolkodnia és egy írónak kellene tudni saját karaktert kitalálni. Igazából a Glee project létrejötte is jellemzi Ryan Murphy képességeit írás terén.

És Lily azért van benn mert jó volt a héten, nagyon is. És ha a kémia megjátszása megy egy színésznek, az sokat segít a Gleeben.
Egyébként, személy szerint, érdekesnek találom ezt a love and hate kapcsolatot Aylin meg Lily közt. Örülök, hogy mindketten benn maradtak.

Most egy kissé más téma. Szerintetek nincs ezekkel a last chance p.-kel egy kis probléma? Mert az alapvetés miszerint nagy nyomás alatt megtudjuk megtanulja-e szöveget képes-e előadni stb. jó, de a szöveg értelmezése, más dolog.
Ez arról jutott eszembe amikor Michael előadta a Ben Folds Five -tól a Bricket. Pár emberben, pl. bennem, kissé visszás érzéseket keltett, ez a mosolygásos dolog. Mert gondolom az egész dalszöveget adják oda, vagy ha nem, esetleg nem érti, akkor nem kellene odafirkálni szegénynek, hogy “It’s about an abortion, don’t smile!”. Nem a srác hibája, sőt az végülis jó dolog ha nem értette meg, de előadni szerintem csak úgy lehet igazán. Így nem éreztem szerencsés dalválasztásnak.

Cápi - 2012. 08. 03. 22:59

Érdekes felvetés, nekem alapból még pár bent lévő figurával van bajom, pl. a 2 srác továbbra is olyan semmilyen, bár Blake úgy hozzáállásilag szimpatikus, tehetséges, de szürke továbbra is.
Az, hogy Michaelnek ennyi esze van vagy nem esett le neki… De hozzátenném azt is, hogy a dalszöveg is egy mű és minden mű jelentése attól függ, hogy ki hogyan értelmezi. Most az, hogy valakinek nem az abortuszt, hanem egy tök más dolgot jelent, szerintem nem elítélendő, ez a művészet szubjektivitása.

Mint leendő Glee karakter, Shanna nekem is kicsit “szürke” volt szintén, pedig valóban nagyon tehetséges és szerintem nagyon szép lány/nő. Lily pedig, bármennyire is irritál, valóban odatette magát. Valahogy úgy érzem, kezd az agyához kapni és nem a kihaénnem dívát előadni. De továbbra is team Aylin!! Esetleg team Ali, így a végére kezdem megkedvelni, csak Glee szemszögből meg még egy tolószékes karakter…. Abban amúgy aylinnak baromira igaza van, hogy amit ő tudna adni a nézőknek, az valóban egyedi és érték is, nem sok muszlim lányt látni, aki ennyire nyitott, modern felfogású, de mégis küzd a vallása hátülütőivel és sztereotípiáival. Legalábbis számomra sokkal mélyrehatóbb, mint egy jófiú Michael vagy szépfiú Blake.

TaDummy - 2012. 08. 05. 20:37

Persze ott van a művész szabadsága. De én azt próbáltam kifejteni, hogy ez úgymond a nem normális módja egy szám feldolgozásának, ezért is nehéz elvárni, hogy jó legyen. Mert amennyire benne vagyok az ilyen dolgokban, nekem lejött hogy a zenészek (már a jobbik fajtából valók) először megértik a számot, ez nem csak egy dalszövegolvasásból áll, és csak azután döntenek úgy hogy feldolgozzák. Itt ez teljesen felborul.

Arra akarok célozni, hogy sokkal több dologból áll egy dal, mint amit a versenyzők rendelkezésére bocsájtanak. Persze megértem, hogy így fér bele a formátumba, de akkor adjanak olyan dalokat amiket 2 másodperc alatt felfog az ember és utána csinálhat vele amit akar, olyat amibe lehet többet beletenni érzelmileg, értelmezésileg.

Az általam hozott példában egyébként nem hibáztatom Michaelt, mert egy sor az ami igazán utal arra, hogy most hirtelen “valaki” meg is halt “közben”. De az biztos, hogy nem értette mert ki akarna egy sima szerelmes dalt kreálni, egy ennél jóval súlyosabb dologból? Megjegyzem úgy nincs is sok értelme a szövegnek.

Egyébként a két fiút csak a műsorból nem is lehet annyira megkedvelni. De mellékinfókkal ők is beleillenek szerintem a csapatba. Ha választani kell akkor maradjon Michael, Blake Alivel és azzal az orrsimizéssel vesztett. (Szörnyen túl cukrozottnak tartom az ilyesmit.)

Cápi - 2012. 08. 09. 00:38

Fúúú, nem tudom ki hogy van vele, de nagyon várom az évadzárót, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon reménykedem benne, hogy Aylin nyeri, tényleg új színfoltot vihetne a Gleebe.

Faith Black - 2012. 08. 09. 01:00

Én is Aylinnek szurkolok, de a lényeg – csak ne Blake nyerje!

Cápi - 2012. 08. 09. 01:59

Blake jó színész és a hangja se rossz, csak most még 1 tipikus cukipasi/jófiú/jóképű rosszfiú? Nehogymár…

kri - 2012. 08. 09. 13:22

Remélem, Aylin nyeri. Blake kicsit unalmas, a hangja semmi extra. Ali pedig hiába aranyos lány, sikítófrászt kapok a hangjától. Én Charlienak drukkoltam, de megértem, ha nem merték bevállalni a figyelemkoncentrációs problémája miatt.

agnese - 2012. 08. 09. 15:38

Nem is tudtam, hogy ketten fognak kiesni :O Nem is tudom kinek szurkoljak. Így a végére szerettem meg ezt a második évadot, az elsőnél sokkal hamarabb szerettem meg az embereket. Várom már a jövőhetet :))

danonino - 2012. 08. 09. 16:40

Michael kiesésével egyetértek, de Lily sztem kezdett jó lenni a végére, és el tudtam volna nézni a Glee-ben, úgyhogy sajnálom, hogy kiesett. Meg fejlődött is a 10 hét alatt, ahogy az utolsó kisfilmjében is elmondta. Tényleg sokat tanult.

Blake hihetetlenül unalmas, nem is értem, mit keres a legjobb háromban.

Ali aranyos, de a hangját én se szeretem, ráadásul nem lenne annyira izgalmas még egy kerekesszékes karakter, amikor ott van Archie, meg Quinnel is eljátszották, hogy székbe került.

Egyértelműen Aylinnak kell lennie, ő lenne a legizgalmasabb karakter, jó a hangja, jó színész, és személy szerint én még jó embernek is tartom. De valamiért mégis van egy olyan érzésem, hogy a végén mellé lőnek, és nem ő lesz a győztes. :-S

Hajrá Aylin!

Pongi_@ - 2012. 08. 10. 03:19

Michael nekem valahogy soha nem volt elég érdekes.
Az igaz amit Blakeről egyfolytában mondanak, hogy nagyon jó színész de szerintem kicsit szürke.
Alyt nem tudom sehova rakni és a hangja nekem se tetszik. olyan semleges.
Nálam a 2 nyerő Aylin és Lily (lett volna) Nagyon sajnálom, hogy a Lily kiesett. Bevallom eleinte nem volt szimpatikus. szerintem sokunknak nem. már nem az a beképzelt csaj volt aki az elején. én ki mondottan megszerettem. :S Aylin a egyértelmű nyertes.:)

Pongi_@ - 2012. 08. 10. 03:27

és ha a Lily 4 héttel korábban esett volna ki nem így fogata volna a kiesését, ahogyan most. Emelt fővel távozott(michael is) és ha akkor esett volna ki, nagyon kiakadt volna(hányszor mondta, hogy ő nem eshet ki mert ilyen jó vagyok olyan jó vagyok) és hisztis p*csa lett vna mint az elején.
Nekem ezért is ő a nyerő(kiesettek közül)

Faith Black - 2012. 08. 10. 14:31

Lily eleinte tényleg nem volt szimpatikus, de mára megkedveltem és simán továbbjuttattam volna, a két fiúnak kellett volna kiesnie. Rendben, hogy Blake jó színész, de hangilag egy nulla. Oh Charlie, hiányzol innen, de nagyon!

Pongi_@ - 2012. 08. 10. 15:23

Charlie tényleg jó volt, de nekem azért nem volt kedvencem mert tiszta Finn volt. ugyan azt a karaktert tudtam vna csak elképezelni neki.(de hát én nem vagyok Ryan Murphy):D

Cápi - 2012. 08. 11. 02:53

Érdekes volt amúgy az írógárdát is látni, pár fazonról lerítt, kinek írják a szerepét, de azon csak poénból elmerengtem, hogy vajon melyikük feéből pattannak ki Santana sértései vagy éppen Britanny szőke megnyilvánulásai :D

agnese - 2012. 08. 11. 14:52

Erről most ez jutott eszembe: “Did you know that dolphins are just gay sharks?” :DD

Dr. McSteamy - 2012. 08. 16. 14:11

Meg voltam róla győződve, hogy vmelyik csaj fogja megnyerni… Nagyot néztem, amikor mondta Ryan, hogy Blake. Pff… Nem tudom, milyen karaktert szándékoznak neki írni, Alinak vagy Aylinnek szerintem ezerszer érdekesebbeket lehetett volna írni. Blake csak egy üresfejű szépfiú számomra. Az előadások alapján én egyértelműen Aylin-t választottam volna.

Pongi_@ - 2012. 08. 16. 14:56

Nem mondom, hogy nem lepődtem meg, mert nagyon is meglepődtem. Kíváncsian várom, hogy Ryan M. mit tud kihozni ebből a srácból. Abból a szempontból megérdemelte, hogy sztem kiegyensúlyozott volt a szereplése, és ezt a többiek is észrevették, viszont még mindig tartom magam ahhoz, hogy unalmas, és “üres fejű szépfiú” (ahogy az előttem lévő fogalmazott):D

Ali nekem sose volt nagyon szimpatikus, de ez a hisztis p*csa szerep tényleg jól állt volna neki, nem mintha a glee nem gazdálkodna belőle.an nekik elég. :D

Ailyn érdemelte volna meg a győzelmet egyértelműen. Mondjuk a Rolling in the deep nem tetszett, és az ahogy a Charlie kapálozott érte az meg egyenesen gáz volt.

JD - 2012. 08. 16. 15:12

Én a rész vége után még vagy 5 percig ültem ott ledöbbent fejjel, és nem akartam elhinni, hogy ez komoly… Mi van ezzel a Ryan Murphy-vel???

Ha jól láttam, valaki már jelezte, hogy megírja a finálékritikát, úgyhogy majd akkor oda írok valami hosszabb kommentet, talán addigra túlteszem magam a végeredményen :D

JD - 2012. 08. 16. 15:18

És ráadásul most néztem meg a Glee 4. évad első promóját, és attól sem törtem ki örömujjongásban, hogy megláttam, ki lesz a New Directions új tagja…

winnie - 2012. 08. 16. 15:27

kaptunk egy kritikát, ma vagy ha nem lesz hely, akkor holnap ki fog kerülni.

Cápi - 2012. 08. 16. 16:47

Na b@zmeg… Ennyit tudtam hozzáfűzni. Ez szar döntés volt, nagyon is. Oké, Blakenek jó hangja van, jó színész, de szürke. Baromi szürke, attól nem lesz senki érdekes, hogy akármit el tudsz játszani, 0 benne az egyediség. Ennél még Aly is jobb lett volna :S Remélem Aylin kap valami pár epizódnyi szerepet azért, de ahh… Elment az egész kedvem kb. a Gleetől…

Capri - 2012. 08. 17. 19:05

Én is láttam a Glee 4.évad promóját, én se örültem, h ki lesz az új tag az iskolai kórusban, akit tavasszal ismertünk meg.

Reméltem, hogy Aylin fog nyerni. Hát nem így lett…..

danonino - 2012. 08. 17. 21:19

Ez borzasztó. :(((

Máté - 2016. 08. 23. 10:31

Ti hop nézitek a 2.évadot feliratosan?

Máté - 2016. 08. 23. 10:32

*hol

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz