login |

Délelőtti videó 2.: Legyen Ön Is Milliomos

2012. 06. 18. 12:15 - Írta: winnie

30 hozzászólás | kategória: vetélkedő, video,

Hátha valaki nem nézte a magyar Legyen Ön Is Milliomos-t. Anno, a finálé után többen is jeleztétek, hogy igencsak érdekes volt az utolsó rész, Friderikusz totálisan összeomlott és kiakadt benne. Az viszont már megítélés kérdése, hogy zseniális epizód volt, vagy mindennek a legalja. Majd ti megmondjátok. A tovább mögött a Legyen Ön Is Milliomos évadzáró része.

30 hozzászólás Ne habozz!

Klaus - 2012. 06. 18. 12:22

Sokkal jobb lett, amióta ő van Vágó helyett…. szerintem. Annyit állatkodott ez az ember xD

Haenilion - 2012. 06. 18. 12:25

Szvsz tudatos műbalhé volt az egész “összeomlás”, a célja a finálé minél emlékezetesebbé tétele, hogy a nézők visszatérjenek az RTL2-n is a műsorhoz.

Szórakoztató volt, nem hinném hogy ez lenne mindennek a legalja (hello, Alekosz).

Anon - 2012. 06. 18. 12:41

Hát nem tudom, évekkel ezelőtt amikor még néztem, volt egy hasonló eset a Vágóval, szintén egy nagyon megfontolt játékos, és szintén annyira kiakadt a Vágó, hogy elkezdett sétálni… Szerintem is csak műbalhé volt az egész. Lehet Vágóé is az volt, de ez sokkal gyanúsabb. Meg amúgy sem bírom a Friderikuszt.

Maxxid - 2012. 06. 18. 12:44

Nagy összeomlás azért nem volt, és bár nem kedvelem Fridit, de ez a tag kegyetlen volt tényleg, én is kikészültem volna :D

masterson - 2012. 06. 18. 12:47

Hát nekem pedig ez a Fridis LÖIM abszolút nem jött be, pedig alapjában véve bírtam a fószert, pl. a Megában. Itt viszont kábé annyira hiteles egy ilyen műveltségi vetélkedő műsorvezetőjeként mint Fábry volt. Nálam a műsor addig volt élvezetes míg Vágó vezette, nekem ő egyet jelentett ezzel a műsorral.
Igazából az volt a baj a mostani adásokkal, hogy nem a játékon, az izgalmon volt a hangsúly, hanem azon hogy Fridi mit beszélget a pártízezres rohadt egyszerű kérdések alatt a játékosokkal, akik ráadásul a műsor története során soha nem alacsony értelmi színvonallal rendelkeztek. Szerintem nemhogy itt, de egy Széfben se lettek volna képesek semmit se nyerni!

Dr. Atom - 2012. 06. 18. 12:48

Először furcsa volt Fridi ebben a székben, és neki is szokni kellett a szerepet, de az évad közepére összeállt.

Viszont a műsor maga helyenként rémesen idegesítő – pontosan az ilyen gyagyás játékosok miatt. Meg az olyanok miatt, akik elmennek egy műveltségi vetélkedőbe úgy, hogy irtózatos nagy homályos foltok vannak az általános műveltségükben, aztán fél órát pöcsölnek egy 25ezer forintos kérdéssel.

radamo - 2012. 06. 18. 12:49

Vágó régen a kezében tartotta a műsort, Fridi ezt nem tudja, vagy nem is akarja megtenni. a legelső kérdéseknél fárasztóan sok időt használnak el, ráadásul elég szerencsétlenek a játékosok is (legalábbis akiket én láttam), plusz HATALMAS poénokkal van tele a műsor…(talán a legrosszabb az egészben az erőltetett röhögés :D )

kicsit OFF

az ÁtVágó milyenre sikerült?:)

LoGi - 2012. 06. 18. 12:54

Csak a régit néztem anno mindennap. (van néhány nagy kedvenc, pl. a postás + a hapsi a Harry Potteres kérdéssel :D de azóta még az angolba is belenéztem youtube-on, remek részek vannak fent pl. uccsó 1 millió dolláros kérdésnél az apját felhívó :D)
Na de most ezt is megnéztem némileg tekerve, és elején ezek a bemutatkozó szövegek nagyon gázak, na meg a jelentkező emberek is. A kérdés is rémkönnyű (ehhez kellett neki 5.81 sec?), régen nehezebbek voltak nem? :D Elején a kérdések előtti duma is idegesítő és felesleges számomra. Elmosolyogtam néha a hülyén, de én inkább szánalmasnak tartom ezt az egészet. Legalább nem nyert semmit :D

Kolbászból Kerít - 2012. 06. 18. 13:51

Hűűű, micsoda paródia lett ebből a sorozatból. Vagy épp sitcom? :D

kiskopasz - 2012. 06. 18. 13:53

@radamo
Az ÁtVágó szerintem remek, a Story4 (…) honlapján fenn vannak az eddigi adások, nézz bele bátran, ha normális műveltségi vetélkedőt akarsz látni. (Bár az 5. adás idiótája még a LÖIM!-ban is sok lenne…)
Változatosak a kérdések, gyors a tempó, a lexikális tudás mellett pedig a rendszerben gondolkozásnak és az asszociációs készségnek is nagy szerepe van.
Nincs felesleges szócséplés, a játékosok tényleg csak annyit beszélnek magukról, amennyit egy ilyen műsorban szükséges, a LÖIM-sal szemben ez nem egy vetélkedőnek álcázott show-műsor, de pont ezért sokkal szórakoztatóbb. (Legalábbis annak, aki egy műveltségi vetélkedőtől művelt emberek vetélkedését, és nem egy rakás idióta erőltetett humorizálást várja:)).

Akira8 - 2012. 06. 18. 14:05

Fridi nagy arc a médiában, de amit ezzel a műsorral tett(ek) az valami undorító…

radamo - 2012. 06. 18. 14:19

@kiskopasz
köszi szépen az infót, jól hangzik, be lesz próbálva :)

AJ - 2012. 06. 18. 14:35

Nincs értelme összehasonlítani a Vágó vezette vagy a mostani Friderikuszos LÖiM-et. Előbbi tényleg klasszikus műveltségi vetélkedő volt, utóbbi pedig pótolni akarja az esti (Fábry távozásával kieső) showműsort. Nem is költséges annyira, mint az Esti Showder volt és szórakoztató, pont annyira, mint az ES volt.

Hatalmas arcokat sikerült beválogatni, a taxis, az állapotos hölgy, a Harry Potter-es kérdéses, székben ugráló férfi hatalmasok voltak; beszólogattak Friderikusznak, poénkodtak. Igaz, hogy sokan a Vágós Istvános LÖiM-et várták, de mivel VI saját gyermeke (ÁtVágó) fontosabb volt, mint újra beleülni a magas székbe, ne is várjunk egy másik, hozzá hasonló komoly arcot.

Már csak az a kérdés, mi lesz az RTL Klub-on esti showműsor, ha a LÖiM is elköltözik. Remélem összeszednek egy műsort Hajóssal.

deku82 - 2012. 06. 18. 14:49

Jézusom!
Az 1. kérdést nézem, és nem hiszem el!

marcus - 2012. 06. 18. 16:06

Ahogy beszél is látni a szemén a sunyiságot, beképzeltséget, a másik ember lenézését. Mindenbe beleköt. Nagyon nagyra van magával. Engem kifejezetten idegesít. Ez nem szórakoztató, ez szánalmas. Egyáltalán nem viccelődik, csak cinikus a viselkedése. Vágóval jobb volt sokkal!

marcus - 2012. 06. 18. 16:09

Vágónál igazi játék élmény volt, ahogy filozofáltak a kérdésekről kulturáltan, nem ilyen nem normális stílusban, mint Friderikusz. Ez meg csak sietett meg szánalmasodik, egyáltalán nem veszi komolyan a játék részét.

Meg sem maradt egy kérdés sem bennem, régen maradandóbb volt néhány válasz, de már teljesen nem az van a középpontban sajnos!

AJ - 2012. 06. 18. 16:22

Feltettek egy jelentkezésre buzdító videót az RTL honlapjára, kicsit suta lett szerintem.

http://rtlklub.hu/musorok/milliomos/videok/170515

godan - 2012. 06. 18. 17:15

Igen május 30.-án volt az évadzáró.
Nincs elkésve egy kicsit a poszt???
Talán a Killing évadzárórol kellene írni nem arról ami tavaly volt.

Alfréd - 2012. 06. 18. 17:28

Elég hülye kérdéseket tesznek fel mondjuk, de ez akkor is gáz így :D Szegény csóka, kinevették :(

Csak tudnám minek indul akkor egy ilyen vetélkedőn :D

Lengabor - 2012. 06. 18. 17:30

Amikor anno megtudtam, hogy ő vezeti a műsort imádkoztam, hogy ne hívjanak be castingra, pedig jelentkeztem (mondjuk nem is hívtak…), mert egy: nem volt szimpatikus, kettő: Vágóval akartam játszani, mert tényleg a műveltségre akartam a hangsúlyt helyezni, nem a pofázásra. Aztán belenéztem az első adásba, majd onnantól mindbe. És ez nem véletlen. Friderikusz megnyert magának. Noha ez tényleg egy show-elemekkel tarkított, nyomokban vetélkedőt és kérdéseket is tartalmazó műsor lett, mégis szórakoztató és vicces maradt, amit a VV-n nevelkedett kevésbé értelmes közönség is képes volt befogadni (mondom ezt úgy, hogy én is néztem a VV-t, de sosem picsogtam, hogy ettől hülyülnék vagy elszívnák az agyamat, mert a helyén tudom kezelni, nem úgy, mint sokan mások). Lassú volt a játékmenet, csak egyszer jutottak másfél millió fölé, mégis megérte nézni. Az utolsó adás baromi jó volt, egyedül a fickó egy szánalomhalmaz, de ez pont jót tett a finálénak. Nem hiszem, hogy megrendezett, mert sok ilyen töketlen, lassú beszédű, tudálékos, de semmit sem tudó embert ismerek, amin nem csoda, ha a másik kiakad, én is ezt tettem volna. Várom a folytatást, de tegyék fel az RTL Mostra mindenképpen!

Bazsi - 2012. 06. 18. 19:27
Paleee - 2012. 06. 18. 20:41

Pontosan, Vágó inkább a műveltségre helyezte a hangsúlyt, még Friderikusz inkább a show-ra. Más igazán nem változott, hisz a cél itt is a játékosok szándékos összezavarása, ami miatt a tévénézők kiabálhatnak otthon a villódzó bádogdobozzal, hogy “még ezt se tudod, te barom” ;)

RoyStampler - 2012. 06. 19. 00:16

Kicsit túlzónak érzem a felkonfot, Fridi teljesen kulturáltan és poénosan vette az akadályt, nem volt megasztáros hiszti vagy “tanár uras” “nincs csokif**!”. Pedig ebben a szituban még az is érthető lett volna. :) Amúgy nem kedvelem Fridit, de a LÖIM már rég elfáradt, és ez a váltás a műsorvezetői székben inkább jót tett a műsornak. Persze így az egész jellege megváltozott, de van helyette tucatnyi másik vetélkedő, és azért a Vágós időket se sírjuk vissza; voltak akkor is hajmeresztő kérdések, amelyek inkább a bulváros műveltséget kérték számon…

Mr. Teddy - 2012. 06. 19. 02:27

Fölötébb “bulváros” megcsinált lett, valóban önmaga paródiája már a műsor. De úgy vélem ezt a stílust jobban kajálják az emberek, mint a komolyabb hangvételű kvízműsort. Elején, amikor néztem ennyire nem volt durva viccelődés, játékos csesztetése, oltása, idővel egyre többet és többet enged meg magának a Fridi. Más kérdés, hogy nagyon sokszor jogosan, mert tényleg buta a játékos, megérdemli az oltást.
Összességében úgy vagyok, ezerszer inkább ez, mint a való világ és társai. Ebből legalább egy minimálisat tanulni lehet, és az embert gondolkodásra készteti. Ja és, én sem tudtam melyik ez a település…

secret - 2012. 06. 19. 10:24

pontosan hol is akad ki friderikusz?

Cseho - 2012. 06. 19. 10:54

Lényegesen sokat javult a műsor minősége mióta nem az a kukacoskodó, szereplési mániás Vágó vezeti. Herótom van attól a faszitól, mindenhova bekönyörögi magát. Neki mindig kell valami műsor. Egy kalap szart nem ér szerintem a mostani műsora az Átvágó sem. Az a dögunalom Fábrys verzió is jobb volt, mint a Vágó féle. Fridi sem a kedvencem, de fogyaszthatóvá tette számomra az egészet. Ha nálam lett volna oylan játékos, mint amit Fridi kapott, én nem kiborultam volna, hanem ráhajlítottam volna a széket. Meg is érdemli, hogy nem nyert semmit, sőt én még fájdalom díjat szedtem volna be tőle. Maga az epizód nagyon jó volt.

betty500 - 2012. 06. 19. 14:32

Szerintem Fridi nagyon jól csinálja..Elvégre ez csak egy játék..miért is kéne véresen komolyan venni???? Sokszor saját magát is alázza..van öniróniája..és nagyon vicces!!! Én jókat szórakozom rajta..Vágón már elaludtam a végén..

Alfréd - 2012. 06. 20. 09:11

Bazsi: Jajj Riusz! Őt imádom :D Csak azt sajnáltam, hogy nem nyert több zsét, mert ő még meg is érdemelné :D

ÉVIKE GÁSPÁR - 2013. 04. 02. 12:09

csáááááááááá

Janó - 2013. 10. 19. 21:33

Nekem a legjobban a Vágó Istvános részek tetszettek (még ovis fejjel is), Fábry elrontotta, Friderikusz is jó, de egy idő után már unalmas ezeket a már majdnem talk-showkat nézni. Mellesleg, ezeket a bemutatkozó szövegeket
a német RTL-től vették át. Tudjátok, RTL Group.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz