login |

Pilot: BrandX with Russell Brand

2012. 07. 01. 18:54 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra, standup, ,

Ez mekkora jobbegyenes volt! Bár már kiraktuk az előzeteseit a műsornak, de régen, és amúgy is elfelejtette mindenki. Erre jött a premier és WTF. Ezt így tévében? És nem a káromkodás vagy meztelenség vagy erőszak ilyesmi miatt kérdezem, ebből csak az első van benne, hanem mert…

Egy stand up műsorról van szó, amit Russell Brand vezet. A csávót láthattuk a Forgetting Sarah Marshallban, vezetett MTV-s díjátadót, vannak paródia videói, meg ilyesmi. Kicsit bohócszerű figura. Szóval kiáll a közönség elé, és elkezd a hírekről beszélni. Rögtön az első amit kiszúr, hogy Russell Brand találkozott a dalai lámával. Ami igaz is, és elkezd a találkozóról beszélni. Na, innentől szépen letért a megszokott szórakoztatás ösvényéről és elmerült intelligens kérdésekben, létünk alapjaiban.

Komolyan, egy Nietzsche-idézetből eljutunk oda, hogy az emberek hinni fognak bármiben, ami a kapitalizmusban akár egy Kardashiant is jelenthet, vagy az amerikai elnököt, vagy Oprah-t, mivel ezek már-már vallásos figuraként jelennek meg a modern ember számára. És akkor még bénán is fogalmaztam meg, hogy jobban kíváncsiak legyetek mi a fenéről van szó. Közben a kérdés adott, ha a dalai lámával vagy Kim Kardashiannal eltölthetnétek egy órát egy szobában, akkor melyiket választanátok? És miért?

Pontozni nem nagyon lehet, de már várom, hogy a jövő héten miről lesz szó. Kár, hogy a 22 percre vágás kicsit alátesz a sorozatnak. Amúgy érdekes amit az FX-nél csinálnak – ez is ott indult. Az egyik percben még az Anger Managementtel gyúrnak a nézőkre, a másikban meg már Wilfred, Louie és a BrandX megy kicsit más fajta humorral.

8 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2012. 07. 01. 18:56

korrekt volt, bár nem biztos, hogy hiányozna a “sidekick” mellőle, meg a közönség bevonása.

Vodor - 2012. 07. 01. 21:04

Én a get him to the greekben bírtam nagyon az arcot. Kíváncsi vagyok erre az új projektre.

hiruken - 2012. 07. 01. 22:08

imádom Russelt meg nagyon élveztem a műsort, de fájdalmas volt a végén látni a 99%-ban ostoba fiatal amerikai csajokból álló közönség unottságát, nem is értem hogy történt ez a közönségválogatás… remélem a tévénézők azért értékelni fogják

kasmat - 2012. 07. 02. 01:23

Köszi, hogy felhívtátok rá a figyelmem, tetszett a műsor. Egyébként szerintem is nagyon rövidre lett fogva ez az egyébként nagyon jó téma.

Rocko - 2012. 07. 02. 11:51

szerintem iszonyat humortalan figura, amit azzal ellensúlyoz hogy “privát” életében legalább visszataszító.

winnie - 2012. 07. 02. 12:24

én nem ismerem a privát életben igazán, filmben talán már láttam, de inkább az mtv-s díjátadón volt meg, ahol irritált. viszont itt semmi irritációt nem fedeztem fel szerencsére:)

Rocko - 2012. 07. 02. 14:39

ezért volt idézőjel a privát, hiszen személyesen én sem ismerem, pusztán ami a bulváron keresztül elér, de hát az semennyire nem privát a szó szoros értelmében, plusz kérdés hogy az mennyire a valója vagy mennyire játszott szerep.
nekem nem szimpatikus.

human - 2012. 07. 02. 17:12

nyilván a bulvár élete alapján kell megítélni valaki teljesítményét. Aztán mutatni csak 3 hasonló showt. Talán még Craig Ferguson szokott hasonlókat tévében.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz