login |

Még több Stewart és Colbert!

2012. 07. 25. 19:13 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: hírek, talkshow, ,

A Comedy Central meghosszabbította a két legjobb politikai és kulturális talkshow nagyágyújainak a szerződését. Jon Stewart 2015 közepéig már biztosan marad a Daily Show élén, Colbert pedig 2014 végéig folytathatja amit csinál Colbert Report-ban.

Amúgy már rég akartam írni arról, hogy a magyar Comedy Central egyik legjobb következménye az volt, hogy mind a két showt online nézhetjük ingyen, mert nem vagyunk geobannolva róluk. Aki még soha nem látta őket akcióban annak: thedailyshow és a colbertnation az ajánlott.

Esetleg ha nem volt meg pár ismert arc mostanában náluk, akkor Louis CK, Seth McFarlane és Denis Leary (nem 10 DVD-vel állított be!) volt Stewartnál, Sorkin(g) pedig Colberthez ugrott be. Ez utóbbi amúgy a jobban sikerült Colbert interjúk egyike.

7 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2012. 07. 25. 19:39

kívéncsi vagyok, meddig fogják csinálni és ki lehet az utódjuk. annyira durván ikonikus alakjai a csatornának. de nyilván még mindkettejüknek van út feljebb.

Dregnarr1 - 2012. 07. 25. 20:27

Colbert kinézetéről mindig a Firefly-os Simonra asszociálok.

Sassy - 2012. 07. 25. 20:45

Stewart-tól pont múltkor kérdezte Leary, hogy hogy képzeli a jövőt, azt mondta, hogy nem tervez és fogalma sincs, hogy mi lesz a show jövője. De természetesen úgy gondolja, hogy még x évig csinálja aztán valami fiatal leváltja őt. Előre sajnálom.:(

TorrenteXY - 2012. 07. 26. 08:18

Még mindig ez a 2 late night show az, amit a legtöbbet nézek, úgyhogy én szurkolok nekik. Még pár évtizedet! :D

Tehetséges fiatalok mindig jöhetnek, Jimmy Fallontól se vártam sokat, mégis veri a nagy öregek elfáradt műsorait(Leno, Letterman).

Keli - 2012. 07. 26. 19:03

Melyik ilyen late night show-kat tartjátok a legjobbaknak? A saját weboldalukon meg lehet nézni teljes részeket?

winnie - 2012. 07. 26. 20:11

itt meg lehet, egyébként csak részleteket, de ott a youtube. late nightból a late late show a legjobb, de nyilván mindenkinek más jön be, valakinek craig ferguson, másnak letterman, conan, leno, jimmy fallon, jimmy kimmel, chelsea handler…

human - 2012. 07. 27. 02:36

ez oylan nesze semmi válasz, “próbáld be mindet” :)

szerintem craig ferguson és a daily show a legjobb. a hagyományos late showk közül pedig fallon, de ő nagyon az ezeréves formátumot nyomja amit Leno és Letterman, abban próbál fiatalos lenni. Megy neki, de érhetően nem jöhet be mindenkinek, míg mondjuk egy Ferguson pedig direkt felrúgja a szabályokat sokszor. A Daily Show pedig csak azért, mert a legjobb politikai talkshow néha hatalmas vendégekkel.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz