login |

Workaholics: vége a 3. évadnak

2012. 08. 02. 14:45 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: kritika,

She’s gonna cut off my dick and then feed it to me. I have a very cut off-able dick and I’m hungry.

Huhh, elég hullámvasút volt ez a Workaholics-évad, ez egy kicsit a nézettségen is meglátszott, hiszen még nincs berendelve a 4. évad, s ha akarom, azt is mondhatnám, hogy értem a nézettségesést, de nem mondom, mert tudom, hogy nem az én minőségre vonatkoztatott véleményem alapján mozognak az adatok, sőt, elvileg pont ellenkező irányba szokásuk… Mindegy, az esély megvan a folytatásra, ez a lényeg, hiszen maga a sorozat minden csak nem drága.

Az évadnyitó korrekt volt, erről már írtam, azt követően viszont a 2-3-4-5. rész valami hihetetlen módon nem jött be, 2-3/10-es epizódok voltak, itt már éleztem a kaszát, de gyenge voltam, és bevállaltam “még egy utolsó részt”, s milyen jól tettem, hiszen a 3×06 végre visszahozott valamit abból, amiért kedvelem a Workaholics-ot, s engem is visszaránthatott, mert a 7-10. rész már bejött, ahogy szokott.

A nagy kérdés, hogy mi a franc volt a 2-3-4-5. részekkel, de válaszolni nem nagyon tudok. Lehet, hogy azért, mert semmi nem volt velük és másnak gond nélkül bejöttek, de amilyen izgatottan vártam a darát, akkorát csalódtam bennük. Oké, (talán) a 3×02-essel kapcsolatban megint előjött belőlem, hogy nem vagyok túlságosan oda a belőtt, befüvezett, bedrogozott főhősökkel operáló epizódokért (oké, majdnem minden rész ilyen, de ahol a drog a fő téma, az nálam bealvós, a klasszikus föves filmek, mint a How High sem a szívem csücskei), ráadásul a drogdíler Carl karaktere is idegesítően rossz a szememben, bár idén kapott egy részt, ami elviselhető volt.

Mint ahogy azt sem tudom, hogy az utolsó 5 rész miért rántott vissza. Lehet, hogy azért, mert elvetemültebbek voltak? Vagy tematikusabbak (ahogy látom elkezdték hanyagolni a munkahelyet és próbálják egy témára felfűzni a részeket), vagy végre megint szerepelt Alice? Passz, mindenesetre a 3×10 mindenképp kiemelést érdemel, hiszen jópofa flashback-epizód volt, mely elmesélte, hogy találkoztak anno a srácok a koleszban.

A Workaholics továbbra is elvetemült, ezúttal elég sok testnedv is övezte az epizódokat, még a srácok barátságát is megpróbálták kikezdeni, de amikor kellett, akkor felültek a házuk tetejére és ejtőztek egy nagyot. Ahogy kell. A lényeg, hogy 4. évad esetén vissza fogok térni, de tényleg csak “ennyi” hiányzott a kaszához a 3×05 után, s a mélypontok miatt így az évadra sem tudok 5/10-nél többet adni, maximum valami törtszámot még hozzá lehet képzelni.

6 hozzászólás Ne habozz!

getsome - 2012. 08. 02. 15:41

Érdekes…
Nekem bejött, végig erősnek éreztem kivéve az utolsó részt.

Rozália - 2012. 08. 02. 18:53

nekem valahogy nem jön be az egész … :s

Artie - 2012. 08. 03. 17:35

A S03E04 To.Kill.a.Chupacabra (Small claims court) mondjuk szerintem a sorozat legjobb része volt, kb. 10x néztem meg!

asd - 2012. 09. 28. 17:53

1. évad bejött, néha volt pár nevetős rész, 2. évadtól kezdve már fapofával néztem végig a részeket, nem olyan jó már.

clark - 2013. 01. 19. 13:51

úgy látom nem nagyon pörög a kibeszélő.
a 3 évad szerintem jó volt,és most folytatódott is a 11 résszel:Dami szerintem megintcsak jó volt.rengeteget nevettem,kicsit undi volt,de belefér:D

clark - 2013. 04. 16. 12:53

na ez a fél évad vagy a 3 évad folytatása a 10 rész szerintem elég felemásra sikerült,voltak nagyon jó részek,de rosszak is.mintha kezdene kifogyni az 5let.mondjuk az évadzáró az nagyon ott volt a terminátoros párhuzammal:D,de pl a 15. rész v a 19. nagyon semmilyen volt.kár hogy nem sokan nézik.

remélem a 4 évadban nem lesz ilyen hullámzó a részek színvonala,és rem addig kitalálnak még egyedibb hülyeségeket a srácok.

az évad kb 7/10 (bár kicsit túlzás,de mégis bírom a sorit)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz