login |

Teen Wolf: vége a 2. évadnak – írta Somnium

2012. 08. 14. 18:33 - Írta: vendegblogger

56 hozzászólás | kategória: kritika,

Gyorsan véget ért, és nyugodtan hozzá lehet tenni, hogy sajnos. Legalább a 3. évad már szuperhosszú lesz, jóval tovább fog tartani. Nem győzöm ismételgetni azt, amit már eddig is sokan megtettek: a Teen Wolf lehet, hogy nem indult túl fényesen, de ahova eljutott a második évadra, az előtt le a kalappal! Aki esetleg kaszálta, adhat egy újabb esélyt a sorozat. Maximum elkaszálja másodjára is, de erre nem mernék mérget venni.

A finálé remek volt, de ide nem is merek semmit írni, inkább a tovább mögött folytatom spoilerekkel.

A sorozathoz hű pörgős, és érdekes finálét kaptunk. Allison pálfordulása, Scott látszólagos összejátszása Gerard-dal, Peter visszatérése ezek mind ehhez a fináléhoz vezettek, ahol végre Jackson megszabadult a kanima énjétől, és végre ő is vérfarkas lett, amire annyira áhítozott. Egyébként a kanima bőr jobban állt neki, és sajnálom, hogy végül nem láthattuk a szárnyas verziót. Ráadásul övé lett a csaj is, Stiles legnagyobb bánatára.

– What about you and Lydia?
– Ah. Well, the 10-year plan for making Lydia fall in love with me may have to stretch to 15, but the plan is definitely still in motion.

És végre nincs több badass-nagyon-elszánt-vadász Allison. Nagyon nem állt jól neki ez a szerep, főleg amilyen arcokat vágott közben, inkább tűnt egy durcás kislánynak, mint egy bosszúra szomjazó gyereknek, akinek megölték az anyját pár nappal ezelőtt. Az évad legjobb karaktere egyértelműen a kegyetlen, és szívtelen Gerard volt, aki minden jelenetet uralt, amikor képernyőn volt. Többször elmondták (kicsit túl szájbarágósan is), hogy mindent kitervelt, és minden a szerint is halad. Ami igaz is, amíg Scott át nem húzta a számításait. A gyógyszer csere ötlete jó volt, főleg Scott-tól, aki nem az eszéről volt híres eddig.

When it comes to survival, i’d kill my own son!

Aki felveheti vele a versenyt, mind színészileg, mind manipulálásban az csak is Peter lehet. Aki egy remek B tervvel tért vissza az élők sorába, közben Lydia-ra is ráijesztett egy kicsit.

– Who is he?
– He’s Peter. Derek’s uncle. Little while back, he tried to kill us all, and then we set him on fire, and Derek slash his throat.
– Hi.

A sorozat egyik legnagyobb erőssége továbbra is, hogy nem hagyják a kérdéseket a levegőben lógni, hanem gyorsan megválaszolják őket, amivel persze általában újabb kérdéseket hoznak magukkal. És egyet-kettőt mindig pihentetnek, például az állatorvos és segédje kilétére vonatkozókat. Nem hiszem, hogy ők is emberek, az túl snassz lenne, de ha azok is, akkor honnan tudnak ennyi mindent a természetfelettiről?

A másik, amit remekül csinálnak, hogy jól félre tudják vezetni a nézőt. Gondolok itt például a mester kilétére. Sokáig Gerard és a Mr. Harris volt fókuszban. Előbbi a sűrű gyógyszerfogyasztás miatt, még gyanúsabb volt. Mellesleg, elég olcsó megoldásnak tűnt, hogy a fotóssrác, Matt a mester. De kapott egy normális indokot végül. Egyébként, ha lehet ilyet mondani, szép keretet adott neki a vízbefojtás. Sajnálni nem tudtam igazán, de szerintem nem is ez volt a céljuk vele, inkább csak megmutatni, hogy Gerard milyen gonosz is valójában.

Egyedüli negatívumként az utóbbi részekben volt pár oda nem illő zene, ejnye MTV… A legzavaróbb az volt, amikor “Jackson kontra Mindenki”-harc ment. Ha már harcok, akkor a suliban lévő Jackson-Scott verekedés nagyon el volt találva minden szempontból, meg úgy általában jól sikerültek az akciójelenetek, s az is nagy-nagy plusz, hogy Derek soha nem változott át a nagy CGI farkassá.

Az is kiderült és ezzel felvezették a 3. évad főszálát, hogy Derek miért akart gyorsan nagy falkát magának. Jönnek az alfák, vagyis már itt is vannak, de azt nem tudni még, hogy miért, de már Ericáék találkoztak is velük. Scott már nem húzhatja tovább, hogy nem csatlakozik Derekhez. De az is előfordulhat, hogy trónfosztás történik, és Scott lesz az alfa. Isaac tuti őt támogatná, talán még Peter is, amíg az érdekei úgy diktálják.

A finálé, és az évad is 8/10.

56 hozzászólás Ne habozz!

Lacrosse - 2012. 08. 14. 19:15

Minden tekintetben egy kitűnő évadot láttunk. Hihetetlen, micsoda fejlődést mutatott be a sorozat az első rész óta, nagyon csalódott vagyok amiatt, hogy most egy jó darabig nem lesz új Teen Wolf rész. :( Az évadra 8.5\10-et adnék, bár a kilencet is simán megérdemelné. Nem voltak üresjáratok, végig feszes volt az évad, az egyetlen negatívum a durcás Alison volt, akit legszívesebben szájbavágtam volna, annyira idegesített az a pofázmány, amit néha vágott. Amíg a badass Alison a saját halucinációjában nagyon jó volt (Lydia születésnapján), addig az anyja halála után lévő Alison egyszerűen csak irritáló.
Azért én még abban nem vagyok biztos, hogy Gerald meghalt. :)

Klaus - 2012. 08. 14. 19:44

Simán adok neki 9/10-et, mert olyan rész nem volt, hogy unatkoztam volna. 5 percnek tűnt minden egyes epizód és sajnálom, hogy júniusig várni kell rá, bár 24 rész azért jó lesz. És nem hinném, hogy akkor unalmas lenne… 2x jönne 12 awesome rész. :P Gerard-ban én se vagyok 100%-ig biztos. Peter-nél is azt hittük, meghalt. Nem?

sleepwalker - 2012. 08. 14. 19:57

Évad tetszett. Egyedül pszicho-Allison volt rohadt idegesítő, erőltetett. Utolsó részben túl sokat lelkiztek, kicsit lehetett volna pörgősebb. 8/10

Gabe - 2012. 08. 14. 20:06

Pff, akkor ezzel egyedül leszek, de szerintem eszméletlen sokat esett a sorozat színvonala a 2. évadban, a fináléról meg egy jó szót sem tudok elmondani azt leszámítva, hogy Allisonnak talán megjött az esze. Most komolyan, az egy dolog, hogy az effektek még mindig a ’96-os Xena szintjén vannak, de a sztori is eszméletlen tinidrámás, pedig az első évadot éppen azért szeretettem, mert nem a megszokott bugyutaságokat hozta. Az olyan apróságokról nem is beszélve, hogy Gerard 10 liter fekete vér kihányása után nem csak életben maradt, de még meg is szökött. Az a legnagyobb bajom a sorozattal jelenleg, hogy sok benne a kihasználatlan potenciál, pl. Scott anyjával lehetett volna csomó jó jelenet, mikor a fia elmagyaráz neki mindent, ebből semmit se kaptunk. Jacksonnal az egész évadban nem tudtak mit kezdeni, csak bábuként rángatták, Allison ugye ok nélkül bepi.sult (mert ugye az anyjával sose álltak közel egymáshoz, na meg Derek csak a lány szerelmét védte), a rész végi cliffhangernek szánt “jönnek az alfák” dolog meg lóg a levegőben, nem tűnik valami nagy durranásnak. Ja, évad közben Peter visszahozatala volt még eszméletlen erőtlen, nem kellett hozzá más, mint egy pasi Derekkel és a holdfény. Szóval nagyon remélem, hogy a 3. évad ennél sokkal értelmesebb és átgondoltabb lesz, na meg azt is, hogy Stiles továbbra is hozza a poénok 90%-át.
ui: Komolyan ez volt a nagy durranás Gerard-dal? Már rég megharaptathatta volna magát bárhol bármilyen vérfarkassal, hogy ne haljon meg. Ráadásul ugye elég álszent karakter, hiszen mindennél jobban utálja a farkasokat.

Cápi - 2012. 08. 14. 20:18

Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy Jackson szeme miért lett olyan kék, nem pedig sárga, mint a többieké? (annyira nem zavar, mert baromi szép színű kis effektet kapott :D)

Gabe - 2012. 08. 14. 20:23

Sztem ezért: http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2011/227/b/4/werewolves___teen_wolf_by_fastmike-d46lg6a.png
Nem emlékszem már, hogy anno kinek milyen színű szeme volt, de azt hiszem, hogy anno az alpha piros volt, szóval elvileg lehetséges, hogy mindenkié másmilyen legyen.

BSBsubs - 2012. 08. 14. 20:30

Remek évadot láthattunk. Az elsőt sokszorosan verte. Remélem, a 3. még rá tud tenni egy lapáttal jövőre.

Sida - 2012. 08. 14. 20:35

Az évad jó volt, de a finálé nem jött be annyira. Peter jelenetein viszont jókat röhögtem.
Jackson farkassá válása kicsit Terminátoros volt sztem, de örülök h végre több szerepe lesz majd mint h meredt szemmel tekergeti a nyakát.
Az h Gerard vérfarkas akart lenni sztem nagy melléfogás volt és abszolút karakteridegen.
Nagyon kíváncsi vagyok a következő évadra.

Velma Kelly - 2012. 08. 14. 20:51

@Sida
Ha igazán beteg az ember akkor bármit bevállal, hogy meggyógyuljon.

Allison idegesített. De nagyon.

Zsuzs - 2012. 08. 14. 21:06

Végig nagyon izgalmas volt az évad.
Nekem kicsit az hiányzott – hacsak le nem maradtam róla -, hogy megmagyarázták végül, hogy Derek azért harapta meg anyucit, mert az meg akarta ölni Scott-ot?…

Granty - 2012. 08. 14. 21:14

@Cápi
Jackson szeme azért lett kék mert újjá született, és a született, nem megharapott farkasnak kék a szeme. Az is lehet, hogy nem az újjászületés miatt, hanem született volt csak valamiért lappangott, meglátjuk kapunk-e infot a 3.évadban erről vagy csak ennyi volt.

koka - 2012. 08. 14. 21:38

előre várom a dvd borítót :) (az első évados szenzáció után)

btw az első részt láttam még régen anno de ott nagyon komolytalannak tűnt. ezek szerint a 2. évad valamivel érettebb?

koka - 2012. 08. 14. 21:40

utóirat: a segg jó, de azé’ a csaj elmehetne egy manikűröshöz ;)

Pathfinder - 2012. 08. 14. 21:42

Engem teljesen megvett a sorozat, a finálé tökéletes volt. :D Igen, ez is az egyik nagy kérdése lesz a harmadik évadnak az alfák falkája mellett: miért is lett Jackson szeme kék? Mivel kék szeme csak annak a farkasnak van, amelyik annak is született. Mi barátnőmmel olyan teóriákat gyártunk, hogy hujuj, kíváncsi vagyok ebből mi fog beigazolódni. A finálé színfoltja egyébként szerintem Chris Argent volt, aki végre rájött arra, hogy melyik oldalra is kell állnia. :) Izgatottan várom a jövő nyarat és a 24 részes következő évadot.

Gabe - 2012. 08. 14. 22:04

“Mivel kék szeme csak annak a farkasnak van, amelyik annak is született” – segítsetek már ki, ez mikor és hol volt benne?

Klaus - 2012. 08. 14. 23:07

nem volt benne, de Boydnak, Erica-nak, Scott-nak és Isaac-nek is sárga a szeme (megharapott), egyedül Dereké volt kék, mert ő már így született (farkasgént hordozta magában).. amúgy Derek kék szeme másmilyen kék volt, nem ilyen világoskék, mint Jackson-é.

Horcsog - 2012. 08. 14. 23:19

Ez ilyen csajoknak való sorozat? :o

winnie - 2012. 08. 14. 23:22

milyen csajoknak? van olyan sorozat, hogy az egyik nemnek “való”?:O

Norbi_023 - 2012. 08. 14. 23:40

Lehet,hogy nem lesz igazam winnie,de szerintem van Pl.a Szex és New York,ami abszolút csajos sorozat(ruhák,divat,férfiak,tipikus csajos dolgok) legalábbis én még férfit nem hallottam azt mondani,hogy az milyen jó.
És hogy ne legyen annyira off én bepróbáltam ezt a Teen Wolf-ot de engem nem fogott meg sem a sztori sem a karakterek de a kritika és a kommentek alapján gondolkozok,hogy folytatom.hátha nem bánom meg:))

winnie - 2012. 08. 14. 23:48

tényleg nagyon OFF, de ne hidd, hogy az annyira csajos lenne. nőkről, de nemcsak nőknek, mint mondjuk a girls. ilyen szinten szerintem már csak jó vagy rossz sorozat van. elismerem, hogy én sem hittem volna, de csak azért, mert nem ismertem a sorozatot. most sem ismerem, de idővel csak be fogom pótolni. (persze gondolom a férfiaknak azért másért tetszett, mint a nőknek.

http://www.sorozatjunkie.hu/2011/03/01/az-utolso-szex-es-new-york/comment-page-1/#comment-884386
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/07/28/szex-es-new-york-kell-harmadik-mozifilm/comment-page-1/#comment-785198
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/07/28/szex-es-new-york-kell-harmadik-mozifilm/comment-page-1/#comment-785085
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/07/28/szex-es-new-york-kell-harmadik-mozifilm/comment-page-1/#comment-785129

Cápi - 2012. 08. 14. 23:54

@Granty
Köszi. :) Így már értem.

paranoid android - 2012. 08. 15. 00:49

Remek kis évad volt ez, egyértelműen javult a színvonal az előző évadhoz képest. Maga a finálé nekem kevésbé tetszett, mert a sok esemény miatt itt kicsúcsosodott, ami a sorozat legnagyobb hibája, hogy néha engedik az írók, hogy az események irányítsák a karaktereket. Értem ez alatt, hogy egy bizonyos pontra el akarják juttatni a dolgokat, de nem fektetnek elég energiát, hogy a karakterek irányítsanak, tiszták legyenek a motivációk. Pl. Allison pálfordulása túl hirtelen volt, vagy a Gerard-féle betegség-farkasharapás dolog is. Mert nekem tetszett volna, hogy Allison lassan a másik oldalon találja magát, és Gerard-nak sem volt ez rossz motiváció, ha szánnak rá időt, de így kicsit karakteridegen volt. Remélem csak az időhiány volt ennek az oka, és a hosszú 3. évadban nem lesznek ilyenek. Persze ez csak a negatívum a sok pozitívum mellett; mindent összevetve egy 8/10 kijár az évadnak.

Norbi_023 - 2012. 08. 15. 01:20

@winnie
Igazad lehet a kommentek láttán.Meg is lepődtem,nem gondoltam volna.A Teen Wolf mellé lehet bekerül ez is a dara listára,ha lesz időm:)

sandor555 - 2012. 08. 15. 01:33

Akkor ez mégse egy szirupos tini twillight csak farkassal? Hm…talán bepróbálom.

GentleD - 2012. 08. 15. 05:47

Történetvezetésileg rendben volt a finálé, bár a legvégén, a lezárás után nekem kicsit kapkodónak tűnt az egész, túl sok mindent vezettek fel túl rövid idő alatt.

Az effektektől már megszoktam, hogy nem kell sokat várni, viszont itt szerintem a harcok is kifejezetten gagyira sikerültek, gondolok itt például a Jackson vs. farkasok harcra, kinézhetett volna egy kicsit emészthetőbben is.

Gerard utolsó húzása eszméletlenül karakteridegen volt, de ezt már írták előttem is, sebaj, fátylat rá.

Mindenesetre tetszett az évad, a résszel sem volt problémám ezeken kívül, várom a következőt. ;)

Somnium - 2012. 08. 15. 08:15

Szerintem teljesen belefér Gerard húzása, mivel „a cél szentesíti az eszközt” megoldást igencsak a magáénak mondhatja. Ha annyira utálna a természetfelettit, hogy csak az elpusztítása érdekelné, akkor soha meg se fordult volna a fejében, hogy felhasználja Jackson-t. A másik meg, amit már írtak, hogy ha az élete múlik valamin, akkor az ember bele megy olyanba is, amit amúgy normális körülmények között nem tenne meg (farkasharapás). Az tény, hogy könnyebben is elintézhette volna a dolgot.

Cseho - 2012. 08. 15. 11:05

Az imént néztem meg a finálét. Nagyon jóra sikerült. Gerard eltűnt a végén, így szerintem a 3. évadban is számíthatunk a vén tetűre. Nem lepődnék meg, ha az öreg valami új lénnyé változna, esetleg az upgradelt Kanimává. Alpha pack pedig érdekesnek tűnik. Várós lesz nagyon, egyik kedvenc sorozatom lett.

Csajos sorikról meg annyit, hogy én sokáig azt hittem, hogy a Pretty Little Liars csajos, mert tini csajokról szól az egész, pasiznak, műszempilla etc, aztán bepróbáltam egy barátom javaslatára és azóta is nézem. Én nem hiszem, hogy létezik kifejezetten “only for girls” sorozat.

manutdfan93 - 2012. 08. 15. 11:37

A 3.évad ismételten több szálon fog futni ez biztos.Sok a lehetőség a 3.évadban.Állatorvos és a csaj az alfa falkához lesz köthető szerintem ugyanis 8.rész párbeszédük állatorvos a csajnak:mondtad már nekik h mi közeleg? valami ilyesmi volt.
Gerard visszatérése is egyértelmű hogy miként az még 1ehetőség történet alakítására. Jackson kék szeme pedig szerintem nem fog ennyiben maradni szerintem annak is nagy jelentősége lesz.

winnie - 2012. 08. 15. 11:51

a reggeli hírekben ajánlom a két interjút a készítővel, rengeteg érdekes dolgot mesél és lebegtet be.

holnap nekiülök a sorozatnak, mese nincs.

krigin - 2012. 08. 15. 12:02

tetszett az évad, nagyon jó volt.
Remélem a 3.évad 24 része is marad ilyen jó. :)

Lacrosse - 2012. 08. 15. 13:09

winnie: jó döntés. ;)

Az interjút meg olvastam, tényleg érdekes dolgokat lebegtet be. :D Azért az Alison WWF birkózó lesz dolgon jót röhögtem. :D

moqus - 2012. 08. 15. 22:07

Az évad nagyon jó volt. Egyedül csak Psycho-Alison idegesített az utolsó pár részben, de olyan szinten, hogy bele is tekertem a jeleneteibe.

Fanni - 2012. 08. 17. 00:17

Nagyon tetszett a 2.évad! A finálé is jó volt, izgalmas! Én az első évad utolsó pár részét kaszáltam annó, nem nagyon jött be. De adtam neki még egy esélyt, és nem bántam meg! Már várom 3.évadot, szerintem az is jó lesz tényleg sokat fejlődött a sorozat!!! Újabb várós sorozat a listámon! ;)

yeeeyha - 2012. 08. 17. 12:14

Allisont vágjuk szájba, egyébként minden szuper volt :)

Nikki - 2012. 08. 17. 13:57

A nyár legjobb szórakozása volt! Izgalmas, feszes; ritka volt az olyan epizód ami light-osabb lett volna a többinél. Szerintem nagyon szépen megmaradt az összes epizód egy színvonalon. Az biztos, hogy rég lestem ilyen érdeklődéssel és ilyen sűrűn, hogy mikor van már fent új epizód. Kb. a 7-ik ep. gyűjtögettem darára, de aztán elfogyott a türelmem, de aztán a várakozás…még próbáltam összegyűjteni a részeket, de inkább kevesebb sikerrel. Rég éreztem ezt a mostakaromdeideveleazonnal-t.
A kritika jó lett, egyet is értek vele; remélem én is, hogy visszakapjuk a régi Allison-t mostmár. Egyedül a mester kilétére vonatkozó “olcsó megoldással” nem értek egyet; nem tudom megmagyarázni, de én rögtön őrá gyanakodtam, a másik kettőt nem hittem el, akármennyire is rájuk próbálták terelni a gyanút.
Amúgy – javítsatok ki, ha tévedek – nem úgy van, hogy csak egy alfa harapásától változik át valaki?
Egy szó, mit száz, egy hihetetlenül jó évadot kaptunk remek zárással; szeretettel és nagy reményekkel várom a 3-at :)
S mi a tanulság? Amit Snake olt, az csak jó lehet :D:D:D

Aszusz - 2012. 08. 19. 10:02

Végre én is megnéztem a finálét, és nagyon elégedett vagyok, minden téren. Örülök, hogy Jackson nem halt meg és végre normális vérfarkas lett, Lydia, amilyen hülyepicsa volt az első évadban, annyira megszerettem a végére. Peter – amikor visszahozták, nem tudtam, mit akarnak vele kezdeni, de nagyon tetszik, hogy fizikailag gyenge, így nem kell ellene harcolniuk, mint az első évadban, viszont remek tanácsadó lesz – Derekre rá is férne, ő inkább az “előbb üt, aztán kérdez”-típus.
Arra azért kíváncsi vagyok, Scott csatlakozik-e a falkához. Derekkel jó csapatot alkotnának, ha bíznának egymásban, de ugye tudjuk, hogy nem bíznak. Peter talán valamelyest segít ezt elsimítani. Peter amúgy is elég jó véleménnyel van Scottról, nem véletlenül küzdött anno ő is, hogy Scott a falkájában legyen.
Ja, és remélem, Gerard visszatér. Remek főgonosz volt. És annak is örültem, hogy Chris is rájött, melyik oldalon kell állnia.

@Nikki: Amúgy – javítsatok ki, ha tévedek – nem úgy van, hogy csak egy alfa harapásától változik át valaki?
Szerintem is így van, de eddig is mindenkit alfa harapott meg, nem? Most nem jut eszembe kivétel. Scottot (és Lydiát) Peter, a többieket mind Derek.

hummel - 2012. 08. 22. 12:09

Gerard terve idegen lett volna a karaktertől?
Nem hiszem.
‘Csak a teremtő szolgálhat gyógymóddal’ idézet az első évadból. Derek pedig figyelemztette Scottot az évadzáróban, hogy a harapás után Gerard végezni fog vele.
Ebből számomra az következik, hogy Gerard csak annyi időre akart átváltozni, míg meg nem gyógyul. Utána ember lett volna megint.
Úgy hiszem ez a verzió jobban passzol a krakteréhez.

clark - 2012. 08. 22. 12:27

sikerült megnéznem a finálét.az első évad is pozitív csalódás volt,de ez a második simán veri!eleve nagy plussz az új főcímért,ami az egyik legjobb mostanság.Minden karakter tudott valamit hozzá dobni a történethez ,látom nem csak nekem szúrta a szemem a “vérengző” Allison ,na az gáz volt,nem tudta eljátszani a szerepet:D.Egyre érdekesebb,több dolgra is fény derült,nagyon várom a 3 évadot.remélem nem megy a minőség rovására a több rész,nem lesz sok üresjárat,és nem fogynak ki az írok a jó ötletekből és fordulatokból,mintpl a Walking dead 1-2 évad.

az évad egy 8.5/10 et simán megérdemel.

marveL - 2012. 08. 25. 00:05

Ez a 2.évad zseniális volt!!!!!

nino - 2012. 08. 28. 18:56

markoits tamás hangja nagyon idegesítő.. hány évig fog még ez a csávó tiniket szinkronizálni????????????, már bőven 30 felül van… már min 15 éve tiniket szinkronizál…. -.-

nino - 2012. 08. 28. 18:56

v

pumpika666 - 2012. 08. 31. 22:16

most darálom az utolsó smallville évadot, kibe botlok, a nagypapiba, persze ott sem jófiút játszik… :)

Nikki - 2012. 09. 01. 11:11

@Aszusz
Köszi, hogy megerősítetted, mert én is úgy tudtam. Ezért nem értettem egy fentebbi kommentet, miszerint a nagypapi bárhol megharaptathatta volna magát bármilyen vérfarkassal. Mivel csak egy alfa teheti meg, s az egy vadászt biztosan nem fog, csak kényszer hatása alatt (mivel feltételezem, hogy egy alfa csak tudja/megérzi, hogy ki vadász).

maya08 - 2012. 09. 01. 11:25

Kár, hogy a 2. évad fináléjában Allison és Scott szakítottak….! A 3.évad mikor lesz ,és melyik tv csatornán fog menni?????

winnie - 2012. 09. 01. 11:42

a sorozatoknak nem szokása csatornát váltani. marad az mtv-n. és várhatóan nyáron folytatódik.

maya08 - 2012. 09. 01. 15:23

Köszönöm szépen! :)

Gurumon - 2012. 09. 11. 21:30

Elég komoly dolgokat meg mertek lépni a második évadban*, az első évad még tinidráma volt gyengécske effektekkel, addig itt már kapott egyfajta stílust, még ha néhány verekedés elég amatőr is volt. A főcím, ahogy külön be is tettétek hírnek, zseniális!

*Az emberiessége erősen fogyatkozott a karaktereknek, volt pár horrorhoz közelítő jelenet (pl. kígyó az élő ember szemgödréből kimászik; véres hullák; vízbefojtás). Ez már felnőtt sorozat volt, távolról sem tini…

Gurumon - 2012. 09. 11. 21:34

A szem színéről:

Az alfáé vörös, a többi falkatag szemének színe szabadon változhat, nincs meghatározott minta (volt már borostyán, narancs, kék is).

http://teenwolf.wikia.com/wiki/Werewolf

lora - 2012. 10. 16. 20:28

Nekem nagyon tetszett a finálé,örülök,hogy Jackson végül nem halt meg.(: Amúgy akkor a 3-évad jövőre lesz,mert én azt nem bírom ki várni!? És amúgy nem csak lányoknak való, aki még ezt így gondolja jelezzen.

winnie - 2012. 10. 17. 09:26

persze, minden évben egy évad. azért ÉVad:)

Max Smith - 2012. 11. 30. 22:06

Szerinte az nem jó felfogás ,hogy csak lányoknak való…,nem tudom ,hogy ki kezdte el ezt a badarságot ,én is fiú vagyok és az mtv csatorna Teen Wolf sorozatja az élettemben látott sorozatok legjobbja,még a Vampire Diaries-t is elkerüli,meg mindegyik mást….!!!!!

HAJRÁ TEEN WOLF!!!!!!!!!!!!!!!

superpityu - 2012. 12. 02. 14:44

hoppá, tegnap fejeztem be a darát, pedig az első részt először kb a szarvasokig bírtam… de tényleg brutál jó irányba ment el a sorozat, habár vannak benne hülyeségek, meg logikátlanságok, de nem igazán zavart.
azért azt meg kell jegyezni, hogy legbalszerencsésebb vérfarkas egyértelműen erica meg a néger srác, akik nagynehezen megmenekülnek argentéktól, és beleszaladnak az alfa falkába. kíváncsi vagyok életben maradnak e.
peter jó húzás volt, lydia szintén jó lett. azért remélem megmagyarázzak mi miatt immunis a lány. allison megint normálisabb, bár az örömteli, hogy ő nem szerencsétlen karakter. Scott-tal sincs különösebb baj.
a következő évad érdekesnek ígérkezik, akármennyire összecsapott volt a finálé. jönnek az alfák, aztán ott a doki meg a kiscsaj, sőt a nagypapi is eltűnt. arra van egy tippem, hogy visszatér, de nem emberként. ugye a fényképész srác is elkezdett átalakulni amikor a terven kívüli embereket kezdte kinyíratni jacksonnal, ő is áthágta a szabályt amikor mindenkit meg akart öletni, bár ez mire lehet elég. na szóval remélem, hogy hasonló minőségű évad lesz a következő is. ja és stiles továbbra is ekkora arc marad.

Máté - 2012. 12. 25. 22:57

A 2.évad 3. részénél amikor Scott megveri Isaacet és Ericat,aztán pedig Derek megy neki alatta megy egy zene!Annak valaki nem tudja a címét?Nagyon fontos lenne!

LaCRossE - 2013. 01. 01. 15:00
Réta - 2013. 04. 05. 20:15

Most fejeztem be a két évad daráját és tényleg szembetűnő a javulás a kezdetekhez képest. Azt azért nem mondanám, hogy ez a legjobb sorozat, amit valaha láttam, inkább a guilty pleasure típusba sorolnám. Abból a szempontból csajos sorozat ez, hogy ennyi félmeztelen izmos eyecandy pasit még nem láttam más sorozatban.
A karakterek közül Lydia és Stiles a kedvenceim, remélem az őket alakító két fiatal színésszel fogunk még találkozni a jövőben. Nem tudom, hogy az írás teszi vagy a színészi játék, de nekem a két főszereplő elég ellenszenves. Az idegbeteg Argent nőkből meg már nagyon elegem van. Jó lenne, ha a jövő évadban nem nagyon szerepelnének, elmehetnének más vadászmezőkre. Egyáltalán nem bánom, hogy a harmadik évadra Jackson lelép, sosem bírtam a srácot, a Scavo ikrek érkezése pedig teljesen felvillanyozott. Sajnálom, hogy a felnőttek viszonylag keveset szerepelnek, de ez a tinisorozat velejárója.
A történetszövés sosem volt a sorozat erőssége, valljuk be, senki sem azért nézi. Gerard nagypapa bonyolult tervét nem igazán tudom felfogni, hiszen ha olyan nagyon vérfarkas harapásra vágyott, megkérhette volna rá a menyét vagy Scottot is, nem hiszem, hogy bárki nemet mondott volna neki.

Szemszín - 2013. 09. 23. 00:22

Nem tudom, hogy olvassa-e még valaki ezt az írást, de kék szemre megvan a válasz a 3. évadban.
Annak a farkasnak lesz kék a szeme, aki valamilyen lelki sérülést/traumát szenved pl. Dereknek meghal a szerelme a karjaiban, vagy Peter ugye átesik a halálon és feltámad.
Ez a 3. évadban meg is van említve.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz