login |

Délelőtti videó 3.: Moone Boy

2012. 09. 02. 13:00 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, hírek, video,

Most komolyan, Chris O’Dowd mindenhol? A The IT Crowd sztárja szerepelt előbb a The Crimson Petal and the White-ban (pont most olvashattatok róla kritikát nálunk) tűnt fel, majd a Girls több részében szerepelt, jövőre pedig egy másik HBO-sorozatban lesz főszereplő, erre itt van a Moone Boy, aminek nem csak főszereplője, de készítője is, s melyet szeptembertől kezd adni a Sky1 és a csatorna olyannyira bízik a sorozatban, hogy már be is rendelte a 2. évadot. A sorozat a 80-as évek Írországában játszódó ír szitkom egy fiúról, valamint annak képzeletbeli barátjáról. A tovább mögött egy promó.

5 hozzászólás Ne habozz!

szerintem - 2012. 09. 02. 21:37

nekem bejott ez a rovid promo, Chris O’Dowd nagyon jo volt mar az itt meltatlanul hanyagolt IT crowdban is.

winnie - 2012. 09. 02. 21:56

nálunk? azért ezt nem mondanám. ráadásul a sorozat kvázi a bloggal együtt indult:) azért elég sokat írtunk róla.

blade78 - 2012. 10. 03. 11:45

Mindig tűsarkúban lesz? XD

yeeeyha - 2012. 10. 08. 15:12

Jófej volt a pilot, nézni fogom.

hrean - 2012. 10. 21. 21:07

Hihetetlenül bejött a Moone Boy. Imádom a humorát, a karaktereket, a vágásokat. A kölyök kiválasztása telitalálat, a grimaszaitól, fineszességétől olvadozom. Örülök, hogy lesz második évad is, fűnek fának ajánlom. Nálam borzasztóan ritka, hogy alig fejeztem be, rögvest újranézném, ez a bagázs elérte. A 80-as évek ír környezete pedig amennyire azt hittem, hogy inkább elrettent, mint vonz, annyira át is csapott az ellenkezőjébe. A sorozat egyik legbájosabb esszenciájának látom, ami vastagon hozzájárul ahhoz, hogy újra és újra kérjek belőle. Az írók sztem nagyon eltaláltak valamit. Nézzétek!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz