login |

Guys with Kids: minden, amit tudni kell a sorozatról

2012. 09. 12. 22:14 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: 2012/13, ajánló, kampány, video,

Tudom, hogy Kanadában már lement az első rész, de az amerikai premierre most fog sor kerülni, pár óra múlva. Szóval Guys with Kids… – címében a sztorija, erre sem kell marketing-energiát pazarolni. Aki olvas kritikákat, az tudja, hogy már előre elásta mindenki a sorozatot, mondván rettenetes és a legtutibb bukta. (Ez a kettő nem feltétlenül kell, hogy  együtt járjon, de itt hiszik, hogy ez a helyzet, hiszen az időpont sem túl szerencsés.) Egy filmben nem egyszer feldolgozott téma többkamerás szitkomként.

Eddigi posztok a sorozatról:

Azt mondják, hogy az NBC csak Jimmy Fallon producer kedvében akart járni a berendeléssel. Holnap jön a kritika, addig ki fog derülni, mindenesetre annak ellenére, hogy nem nagyon várom (kevésbé, mint májusban), a gyerekek olykor a gyengéim tudnak lenni, hiszen a Baby Daddy is bejött, ami végképp skandallum. Szóval ki tudja, ha átlépnek a kliséken, akkor elkezdek pozitívan viszonyulni hozzá. Arra a pár(?) részre?

A tovább mögött, a plakát alatt videók ezerrel: az első egy hosszú bemutató, Jimmy Fallon felvezetésével, majd, 2 rövidebb, olimpia promó, 3 részlet a pilotból, és 4 interjú az állandó szereplőkkel. És a végén egy színfalak mögött egy perces is van.

1 hozzászólás Ne habozz!

Balint - 2012. 09. 12. 23:45

En nem biznam a gyerekemet Antoine Mitchellre… :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz