login |

Pilot: Guys With Kids

2012. 09. 16. 16:12 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: 2012/13, kritika, pilot-mustra,

(Előzmény: winnie kritikája) Kicsit félek az őszi vígjátékoktól, mert eddig maximum közepesnél egy kicsit jobbakat láttam, vagy épp rosszabbakat, mint például a Guys With Kids. Mostanság míg az országos tévéken az erős drámák lassan kihaltak, addig a sitcomokban virágzott a kreativitás, remélem ennek még nincs vége. De térjünk a csávókra, akiknek van gyereke.

A cím alapján azt gondolnánk, hogy 3 amatőr apa magára marad a gyerekeivel és közösen igyekeznek szerencsétlenkedni, boldogulni és szórakoztatni minket. Vagy csak én gondolnám ezt? Hát marhára nem erről van szó. A Kids a megtévesztés, valójában párkapcsolati sitcomot kapunk ezerrel. Az egyik viszonylag nem rég válhatott, a másik friss házasnak tűnik a felnövés határán, a harmadik pedig már jó rég házas és sok gyereke van, ami erőteljesen megnehezíti a dolgokat.

A fő gond nem az, hogy más a hangsúly, mint amit vártam, hanem annak a teljes hiánya. Abszolút középszer aláröhögős sitcomot kapunk. Vagyis én lejjebb fogom pontozni, hiszen a Guys With Kids a legjobb pillanataiban sem látja a zsenialitást messziről sem. A legszomorúbb, amit winnie is említett, hogy van egy tipikus poén benne, erre még meg is magyarázzák. Nem az, hogy az elmagyarázott poén amúgy sem vicces soha, de aki alapból nem érti az miért néz tévét az iskolába járás helyett?

Pedig basszus, a szereposztás marha jó, kivéve a töketlen karaktert, ami amúgy természetesen kötelező volt a három pasis felállásba és ismét csak negatívum. Szóval Anthony Anderson és Zach “Whitest Kid” Cregger tud ennél sokkal jobbakat, láttuk már tőlük, a pilot egyetlen poénját pedig Jamie-Lynn Sigler tökéletesen leszállítja. Velük nem is lenne baj, ha a forgatókönyv nem lenne ennyire rossz. Az új NBC, a komédia fellegvára…

Igazából nincs kedvem többet írni róla, annyira 3/10 az egész. Igazából az egész olyan, hogy az ötletet eladták, de aztán semmi nem volt mögötte: “Láttátok a What To Expect When You Are Expecting filmet? Abban a pasikat? Olyat csináljunk.” Katasztrófa.

1 hozzászólás Ne habozz!

Shalafi - 2012. 09. 16. 20:31

Én szeretem az ilyen buta sitcomokat, és ha nem rontják el az epizodikusságát (igen is szeretem ha egy sitcome epizodikus igy bármikor előveehetsz egy részt h röhögj) akkor nekem megfelel heti 20 perc mosolygásnak :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz