login |

Baby Daddy: vége az 1. évadnak

2012. 09. 17. 20:30 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: kritika,

human anno a Baby Daddy pilotját eléggé lehúzta, én kvázi megmagyarázhatatlanul találtam benne némi bájt, szóval néztem tovább annak ellenére, hogy a közepesnél gyengébb volt természetesen. Az évad nemrég ért véget, én pedig a finálé után döbbentem rá, hogy az 1×05-öt nem is láttam. És amikor rádöbbentem, akkor arra is rádöbbentem, hogy nem is nagyon akarom megnézni. És ez mindent elmond a sorozatról.


Persze gyenge voltam, megnéztem az 1×05-öt, de tényleg nem érdekelt, pedig az még az évad első felében volt, amikor erősebb volt a Baby Daddy is. Ez a jelenség afféle tévén nézős, “ha belefutnék, lehet, hogy csekkolnám”-típusú sorozattá teszi ezt a szitkomot, tényleg nem több annál. Nem is volt, nem is lett, habár a minőség a szezon második felére csökkent, igaz a Greg Grunberg-féle 1×09 magasan a legjobb epizód volt az évadban.

Azt, hogy miért nem jött be annyira az évad második fel, nem igazán tudom. Meglepett, hogy a szerelem, a titkos vágyódás témakörében nem arra indult el a Baby Daddy, amerre a papírforma lett volna (ez jó), de talán ez az aspektus, ami mínuszt kapott, mert addig valahogy aranyosabb volt, míg a lány vágyott a fiúra, mint a (másik) fiú esetleg nyálcsorgatása a lány után. Az is mínusz, hogy a kisbaba hanyagolva lett az évad második felére, kevesebbet is mutatták, sokat volt képernyőn kívül.

A készítőknek rá kell jönniük, hogy babázós vagy romantikus sorozatot akarnak-e készíteni, mert a Baby Daddy fiúk közti haverszitkomként olyan szinten nem működik, hogy az hajmeresztő. Nem tudom, talán egy új, női szereplő behozása dobhatna az összképen, hiszen jövőre 2. évad.

7 hozzászólás Ne habozz!

lappa - 2012. 09. 17. 20:57

Most sem értem, hogy hogyan, de nekem bejött. A pilot bájos volt, utána meg már a karakterek elvitték a hátukon.

Garibaldi - 2012. 09. 17. 21:41

“Ja, és remélem a meleg barát végre rájön, hogy tényleg meleg.”

mikor vagy miből derült ki, hogy meleg?

Tibi - 2012. 09. 17. 21:53

“mikor vagy miből derült ki, hogy meleg?”

Az első részben volt egy erőteljes utalás, amikor megszólalt a srác, hogy biztos nem ő a gyerek apja, mert ő nem lehet … és nagyon gyanús nézés, amiből az jött le, hogy meleg. Lefogadom, hogy eredetileg az is lett volna, de az ABC Family beintett, hogy sok lesz már a melegek karaktekből, ott van Emily meg Paige a PLL-ben, ezzel ki van merítve a keret.

winnie - 2012. 09. 17. 21:59

gribaldi: csak hülyülök, de a pilot tényleg olyan volt, de azóta semmiből, sőt, a végén ugye még poénkodnak is ezzel, de ez a karakter a leghiteltelenebb csajmágnes.

hallak65 - 2012. 09. 18. 00:39

aranyos nyári sitcom. Nekem tetszett, olyan Melissa and Joey kategória.

yeeeyha - 2012. 09. 18. 09:43

Szerintem nem meleg a srác, és csak a bőrszíne, a latinos kávés szín miatt mondta amit mondott hogy ő nem lehet az apa. Szerintem.
Esténként néztem meg a legtöbb részt, körömlakkozás közben remekül elszórakoztam rajta.
Egyébként nekem Danny a húzóerő, miatta folytatom, mert az a pasi OMG, de dögös ;)

elliot - 2012. 09. 18. 18:29

Nem meleg a srác, szerintem is a bőrszíne miatt mondta vagy pedig mert ő mindig “vigyáz”, annyira profi csajmágnes.

Csak a főszereplő srác miatt érdemes nézni szerintem. Miatta is csak azért, mert furamód a fényképarca nem tökéletes, élő képen jobban lehet ábrándozni róla:D

A Disneys lány idegesítő, miért mozgatja így az állkapcsát? tudja, hogy csinálja? vagy ez a szexepilje? őrülten szörnyű.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz