login |

The X Factor US: kezdett a 2. évad

2012. 09. 18. 19:11 - Írta: winnie

269 hozzászólás | kategória: kritika, reality, ,

Hogy legyen kibeszélője a másik amerikai énekes reality-nek is, íme a poszt. A The X Factor US második szezonja elég lassan akart kezdődni, mert a 2×01 elején sokáig csak a promózás ment, valamint az új zsűri beharangozása. (20 perc alatt egy énekes? ekkora Spears-hype nem túlzás?) Mint tudja mindenki, az elvárásoktól messze elmaradt az első szezon nézettsége, s vagy ennek hatására, vagy a teljesítményük miatt Simon Cowell kihajította a zsűriből Nicole Scherzinger-t és Paula Abdul-t. Helyükre Demi Lovato és Britney Spears érkezett.


Az egy, illetőleg két fecske ezúttal sem csinált nyarat, Simon Cowell megtanulhatta, hogy a nézők nem a zsűritagok nevére kapcsolódni be az ilyen tehetségkutatókba (hmm, ha magát hajítaná ki, akkor vajon mi lenne?), a nézettség még az első szezonénál is alacsonyabbról kell, hogy induljon. Kérdés, hogy merre megy. Nem jók az előjelek, hiszen egyrészt most nem volt nagy ellenfele az X-nek (egyébként a legnézettebb sorozatok ellen megy), másrészt pedig a közönség Amerikában mindig is a válogatókat szereti jobban nézni.

Persze ez nem jelenti azt, hogy ezúttal is így lesz, hiszen, ha magas a színvonal, akkor növekedhet a nézettség is. A színvonalról én nem tudok nyilatkozni, kommentekben olvastam pro és kontra véleményeket is, valakinek nagyon bejött az amerikai stílus, másnak abszolút nem, mint ahogy a zsűriről sincs egyértelmű ítélet, bár látható volt, hogy Britney Spears-en nagyon sokat segítettek vágással, lehet, hogy nincs igazam, de jobb véleménymondónak tűnt, mint valójában lehet. (Majd az élő adásokban eldől, hogy milyen. Hátha nem sül be, mint Steven Tyler.)

A szerdai epizódban volt dráma, volt őrült ember, egy kissé creepy is, Britney Spears jó pár arcvágásra is kapott lehetőséget (szimpatikus volt, s itt jön a képbe, hogy nem kéne tudnom, hogy volt egy összeomlása és ideges kirohanása a stúdióból – aki csak elejétől végéig nézi a műsort, később plusz (bulvár)infót nem szív fel, az sokkal jobban élvezheti az ilyen műsorokat) – és tényleg nem köntörfalazott. De tudjuk, hogy hiába jó egy zsűritag, a legjobban akkor működik a műsor, ha van a 4 ítész között jó kapcsolat, kölcsönhatás chemistry. Ez megvolt? És hogy sikerült a 2×02? Vannak nagy hangok? Meg egyébként is, milyen az évad eddig?

269 hozzászólás Ne habozz!

E - 2012. 09. 18. 19:21

Britney-t vártam nagyon, de nagyon! Kíváncsi leszek rá valóban az élő showban hogy fogja megállni a helyét.
Demi-ben POZÍTÍVAN csalódtam, szeintem nagyon ügyes és nagyon jókat kommentel :D
Nekem tetszik, bár én nagyon elfogult vagyok Britney miatt, minden szereplését nyomon követem. Az első évadot nem néztem, de ezt is csak Britney miatt.

Lengabor - 2012. 09. 18. 19:24

Bár nem kapcsolódik szorosan ide, de tényleg úgy tűnik, hogy a többség, ami kint “bukás”, az nálunk siker. Lehetne itt példákat hozni, de nem offolok. Én még az első szezonba néztem bele, de ott már a kis csajnál felment bennem a pumpa, már nem is emlékszem mit mondott, de idegesítő volt, az tuti. Az egész műsor hangulata teljesen művies és megrendezett, természetellenes érzetet keltett. Talán az amerikaiak sem annyira “mindenevők”, hogy ez az ő torkukon sem megy le. Meg hát Simon-t nagyon sokan (köztük én is) egy rohadt nagyképű, beképzelt f***nak tartják, akit ha meglátnak, már összeszorul az ember keze. De hogy a kérdésedre is válaszoljak: szerintem saját magát hülye lenne kidobni, de ha meg is tenné, nem hiszem, hogy drasztikusan nőne a nézettség. Nekem már az sem szimpatikus, hogy – függetlenül attól, hogy amúgy kicsoda – egy zsűritag dönthet arról, hogy kit dobál ki a műsorból (kollégák, műsorvezető).

Xsz - 2012. 09. 18. 19:27

Hát, ott folytatta szerintem az X US, ahol tavaly befejezte. A képi vágások, meg az alattuk játszott zene együtt nagyon hangulatos, ehhez nagyon értenek az amik. A zsűrikről, Simon és L.A. alap hogy jó, sőt szerintem még Britney is tűrhető, de az a Demi Lovato (amúgy ő ki??) egész adásba 1 mondattal élt: “You are cute” Ezt mondta, ha az illető jól énekelt, ha rosszul. Nem is értem hogy annyi énekes közül miért pont őt választották. Na mind1, amúgy összehasonlítva a brit x-el, (sajnos az ausztrált nem nézem) nekem ez az amerikai nagyon nyálas volt, túl sok volt a cukormáz az egész részbe. Folytatásra maradok mert amúgy szeretem az X-factort, de még mindig ez a leggyengébb Factor.

Csilla - 2012. 09. 18. 19:28

Nekem eddig jobban bejött, mint a brit, szerintem csak egy kis idő kell, hogy beinduljon.
Demi nekem is pozitív csalódás, mert egyébként nem nagyon szeretem. :S

Neoprimitiv - 2012. 09. 18. 19:34

@Lengabor: Nem azért dönthet róla, mert ő “a” Simon Cowell, hanem mert az övé a műsor licensze, ha jól tudom. Gondolom olyan feltételekkel adta el, hogy beleszólhat ezekbe a dolgokba.

Lengabor - 2012. 09. 18. 19:49

Neoprimitiv: azért mondom, hogy függetlenül attól, hogy az ő ötlete alapján készült az egész műsor (ő találta ki), mégis soknak érzem, hogy mindenbe beleszól; véleményezi a versenyzőket és még egyéb jellegű döntéseket is hoz. Simán elég lenne, ha “csak” ő lenne a szellemi atyja az egésznek, vagy “csak” zsűritag lenne, de a kettő egyszerre azért sok.
Viszont azért azt megkockáztatom, hogy akár siker lesz nézettségileg, akár bukás, ha lesz már legalább egy olyan versenyző, aki meg tudja ragadni a lehetőséget és világszerte elismert lesz, már megéri. Neki legalábbis biztos.

lacczko - 2012. 09. 18. 19:58

Szerintem nem volt sok a bevezetés az elején… a tavalyinál még talán több is volt a mentorok bemutatás. Most talán azért lehetett fura, mert nem volt műsorvezető, aki narráljon.

Brintey elméletileg azért borult ki, mert ő mostanában csak a saját rajongói előtt lép fel, akik akármit csinál szétszedik a stadionokat a boldogságtól… Itt meg ugye azért elég rendesen hurrog a közönség, ha nem tetszik nekik, amit a mentorok mondanak. Britney-t elméletileg ez sokkolta.

winnie - 2012. 09. 18. 20:10

Ez nem sok volt, hanem rengeteg:) Nem tudom, mennyi volt tavaly, de egy perc alatt ellenorizheto. Altalaban 8 percig szoktak elmenni realitykben, de itt talan az elso enekes utan a masodik reklamszunet volt. Vagy csak az elso? Nem ma neztem, de valojaban teljesen lenyegtelen, bar az mar tulzas volt, hogy bs menedzseret is betettek. (cowell elmondta pár napja, hogy pánikrohama volt 20 perc után, beijedt, hogy nem fog neki menni, de utána sikerült rábeszélni.)

Neoprimitiv - 2012. 09. 18. 20:19

@Lengabor: attól, hogy neked elég lenne, ő még nem kell, hogy így gondolja… :)

Viccet félretéve, ő bizonyára úgy véli, hogy mint az egész kitalálója és egyáltalán nem mellesleg aktív közreműködésével sikerre vivője, jobban tudja bárki másnál, mitől dögölhet meg ez a légy. Ráadásul anyagilag is komolyan érdekelt benne, hogy ne dögöljön meg. Ergo, ha lehet, bele akar szólni, hogy ez ne történhessen meg, ahogy te is igyekeznél a saját szellemi terméked sorsát megvédeni a külsős pancserektől.

Ettől függetlenül ő lehet egy arrogáns pöcs, sőt az is lehet, hogy rosszul lát dolgokat és pont ő ront a helyzeten, de ha ebbe a Foxnál belementek, akkor ez van. Itt egyébként visszautalok winnie megjegyzésére: sokkal élvezhetőbb egy ilyen műsor, ha csak a műsoridőben történtek alapján ítél az ember és kihagyja a BTS/bulvár híreket, pletykákat.

Csilla - 2012. 09. 18. 21:02

még jó, hogy én nem olvasok bulvárt és BS kirohanásáról is csak itt értesültem :)

Evangeline03 - 2012. 09. 18. 21:06

BS menedzsere a vőlegénye és B nagyon sokat köszönhet neki, a pasi sokat segített, hogy talpra álljon. :)
Sztem ezért rakták bele, Britney biztos ragaszkodott hozzá.

Britney miatt nézném, ha tudnám. Ami nekem fura, hogy Demi-nek miért kellett a műsorra szőkére festeni a haját? Így a két női zsűri eléggé hasonló karakter..:S

David - 2012. 09. 18. 21:22

Szórakoztató, rengeteget lehet nevetni meg akár sírni is rajta, bár kissé megrendezettnek tűnik. És kifejezetten idegesítő, hogy a mentorok állandóan zabálnak és tele szájjal beszélnek sokszor (bár USA…).

Toth Tamás - 2012. 09. 18. 21:27

Szerintem egész jó rész volt kivéve hogy nagyon látszik a műsorvezető hiánya aki pörgősebbé teszi az egészet.
Britney és Demi nekem mentorként nagyon bejön

minase - 2012. 09. 18. 21:41

Továbbra is Britney fanként azt gondolom, hogy ez nem neki való. A második részben iszonyat szarul reagálta le, amikor virágot hoztak neki. Úgy viselkedett, mint valami 14 éves főpicsa, aki a barátnői előtt akarja égetni a srácot. Nem pont az ilyen lúzerekből él? De a legnagyobb elefánt a szobában mégiscsak az, hogy nála jobb énekeseknek kell a hangját kritizálnia. Elvileg a következőben hallunk tőle pár sort. Mondjuk olyan szempontból jogosan van ott, hogy benne aztán megvan az az X, ami megmagyarázhatatlanul a plazmatévére fordítja a fejeket. Két rész alapján máris lefelé ível a minőség nálam. Azért az mindenképp érdekel, hogy ki milyen csoportot kap meg mentorlásra.

Joco1114 - 2012. 09. 18. 21:42

BS elég jó, a régi arcát nem látom sehol, szerencsére. Viszont ez a DL kislány nekem nem jön be. Eddig nem láttam semmilyen építő kritikát, mindenre általánosságban válaszol, ráadásul szinte csak pozitívan. Ja és olyan buta arcokat vág, hogy na! :)
A dráma viszont kiakasztó, az e2-t már a felétől tekertem, mert 10 percből 2 az éneklés, 8 dráma. Elhiszem, hogy kell, de mintha most több lenne, mint az S1-ben.
A 13 éves kislány (Nina Simone dallal) nagyon jó voooolt! :)

crabman - 2012. 09. 18. 22:02

Joco1114: Ha Demi buta arcokat vág, akkor Britney milyeneket? :D szerintem kollázsvideót lehetne csinálni Britney borzalmas grimaszaiból

Nella - 2012. 09. 18. 23:35

Nekem ez az első külföldi tehetségkutató, meg reality is amit nézek. Elájulva nem vagyok tőle, bevallom, Britney-t nagyon szeretem, igazából miatta kezdtem el nézni. Tetszik, bár nem az igazi Britney sem, de maradok, kíváncsi vagyok az élő adásokra.
Ez a sok dráma engem is idegesít, de jó látni, hogy itt is vannak eltévedt, önkritikával nem rendelkező egyének.
Egyébként a válogatókat nem szeretem, még most is egy ilyen rész jön, és engem nem érdekel…. nem szeretem nézni a tehetségtelen, nagyképű, önkritikával nem rendelkező embereket. Viccesnek vicces, de szánalmas.

Katey - 2012. 09. 19. 01:44

Én régebben nagyon szerettem Britney-t. A Circus éráig. 1-2 éve már nem kísérem figyelemmel a dolgait.

Viszont nekem is feltűnt, hogy isznyatosan sokat grimaszol, felhúzza az orrát, szánakozva néz, és így behadarja hogy “Ihavetosayno”. Meg sorolhatnám és nekemezzel iszonyatosan antipatikus lesz, mégha a sok gyökérre mondja, akkor is. Meg ahogy a régi énekes társára is reagált basszus. oké, hogy kellemetlen volt a szitu, de meg lehetett volna neki mondani normálisan is a dolgokat. MEg az őrült srác virágját is fogadhatta volna kedvesebben, hiszen tényleg a rajongókból él.

hát nem tudom mi lesz itt még…

Lolly - 2012. 09. 19. 01:51

Én kint élek jelenleg az államokban már egy ideje, de itt kb semmi hájp nincs is a műsor körül… Nem láttam se plakátok még eddig, se nagyobb hirdetéseket, egy-két pletykalap, semmi több. Fura mert a tavalyit meg orrba szájba nyomták, bár lehet, hogy maga Britney szerepeltetése már elég nagy reklám, de még ő se tudja megmenteni a műsort. Nem rossz, de hihetetlenül idegesítően nyálas és nagyon hiányzik belőle egy műsorvezető, mert így olyan kurtán furcsán összecsapottnak tűnik vagy nem is tudom. Britney meg annyira öregnek és furának látszik, nem igaz hogy ez még senkinek nem tűnt fel! Valaki felvehetne mellé egy normális sztájling csapatot, mert tök lerobbantan néz ki a durván fiatal Demi Lovato mellett…

tompóó - 2012. 09. 19. 10:26

Végig szenvedtem kíváncsiságból, de nagy csalódás volt. Britney úgy néz ki mint egy öreg trampli. Szerintem a magyar Xfactor sokkal jobb lett, ami azért elég ciki az amcsiknak.

Blessed - 2012. 09. 19. 12:31

Neked eddig nagyon bejött. Bár kicsit kezdem unni hogy egész műsor alatt csak Britneyt nyomatják, a másik 3 mentort pedig mellőzik. Ezzel a mondattal pedig kifejezetten egyetértek “Majd az élő adásokban eldől, hogy milyen.” Ott majd nem fogják tudni megvágni a dolgokat, így fény derül a tényleges tudására. És ha Demi arckifejezéseit butának nevezi valaki, akkor Britneyét mivel jellemezzük? Mást sem lehet látni, mint hogy minden egyes produkciót végig grimaszol. Egyébként számomra Demi Lovato pozitív csalódás volt. :)

Benn - 2012. 09. 19. 14:59

Tény ,hogy egész műsoridő alatt Britney volt a középpontban ,de ez érthető -vele akarnak még több nézőt szerezni.Sokat grimaszol ,de ez se nagy újdonság aki ismeri Britneyt tudja milyen.Az interjúk, szereplések alatt állandóan grimaszol ,de ez nem nagy baj.Az hogy a rajongói odamennek és az ő számait éneklik neki nagyon kínos lehet.Nem akarja őket megbántani ,de nem is kivételezhet velük…
Maga a műsor nekem tetszik a legjobban az hogy elég sokszínű és mindenki egyenlő eséllyel indul.
A “kiborulásáról” pedig annyit hogy annak a szünetnek semmi köze nem volt összeomláshoz ezt ő maga cáfoltam.Jason pedig már nem is a menedzsere egy jó ideje…

winnie - 2012. 09. 19. 15:07

“A “kiborulásáról” pedig annyit hogy annak a szünetnek semmi köze nem volt összeomláshoz ezt ő maga cáfoltam.”

ha ő maga cáfolja, akkor minden rendben:) a celebek csak igazat mondanak magukról a sajtóban.

anno, amikor megtörtént és a bulvár hírt adott, mindenki sietett cáfolni, naná. de most, hogy elindult a műsor, a készítők elismerték, hogy tényleg megtörtént, és hogy nem tehettek mást, csak cáfoltak, hiszen ők nem tehették meg, hogy elismerik, hogy az új zsűritag rögtön az elején besérül.) (nem mintha nem lenne teljesen mindegy, a teljesítmény számít, ezért mondom, hogy az csak magával szúr ki az élvezet szempontjával, aki bulvárhíreket olvas, hogy mi történik a forgatáson, melyik versenyző milyen a való életben, kinek milyen zenei múltja van – vagy akár arról, hogy a duettes sráccal pontosan mi is történt és miért borult ki ennyire)

Lolly - 2012. 09. 19. 18:50

Na most derült ki, hogy lesznek műsorvezetők: Mario Lopez meg Khole Kardashian esélyesek, egyik jobb mint a másik XD

winnie - 2012. 09. 19. 19:09

Azt eddig is lehetett tudni, hogy ők a valószínűk, de ha csak esélyesek, akkor még nem derült ki, hogy ők azok.

danonino - 2012. 09. 19. 19:12

Lolly, azért én New Yorkban, a Times Square-en ott láttam a műsor plakátját, hirdetését a New Girlé és a 666 Park Avenue-é mellett. :)

Nekem bejön a műsor, Britney-t tinédzser korom óta imádom. Szegény Don Philipet (akivel az első lemezén, az 1999-es Baby… One More Time-on énekli az I will still love you-t) sajnáltam. Mégsem volt igaz, hogy örökké szeretni fogja. Tény, hogy nem volt jó, de azért ő szavazhatott volna rá igennel.

Szerintem nem grimaszol sokat, és megérdemli a hype-ot, ő a legnagyobb szupersztár a műsorból. Simonnál is nagyobb.

Demi nekem eddig jó. Kis kedveske, nem zavar sok vizet. A két pasi kritikusabb, ők se zavarnak eddig.

Ki lesz a műsorvezető?

DQ - 2012. 09. 20. 00:25

Nekem eddig kellemes csalódás az amerikai verzió, az Angolnál jobban tetszik, pedig nem vártam sokat tőle. Persze igazából ez még semmit nem jelent, majd az élő showban lesz izgalmas a verseny, de nem volt különösebb gondom sem a zsűrivel, sem pedig a szereplőkkel.

Lolly - 2012. 09. 20. 01:35

Na nekem new york pont kiesik itt, de Boston-ban nem nagyon láttam

Lacrosse - 2012. 09. 20. 13:11

“Who the hell is Louis?” xD

crabman - 2012. 09. 20. 13:33

utána mikor bemondták, h Simon beteg és nem tud itt lenni, a feka csaj aki a sípját fújta örömében, hát az priceless :D

baaloo - 2012. 09. 20. 14:50

Nekem bejott a 3. resz…eloszor is volt Louis :) aztan eltelt 25 perc benak nelkul mikor megjott Deangelo akirol persze Pako jutott eszembe :D tok poen volt ahogy otthagytak ot es az egesz vegen kiirtak hogy “he will not be going to bootcamp”…hat mondom DUH :D

Majd visszajott Simon es egy fiucsapat a Don’t Let Go-t tolta ami nekem nem tetszett, gyorsan vissza is neztem mit alkotott tavaly a LittleMix ezzel a szammal…az sokkal jobb :) Simon beszolasain megint szakadtam…

Jott nehany igazan remek hangu enekes meg az a 2 srac akik elpiritottak Britney-t :D aztaaan OMG az a fekete PANDA epic volt, szetrohogtem magam a vegen meg elvitte a mento XD

a legvegerol meg ezt lottem :D http://i45.tinypic.com/w0hu8n.png

crabman - 2012. 09. 20. 15:03

a sister c-s hell on heelsnél egyből raelynn jutott eszembe a voiceból :)

Xsz - 2012. 09. 20. 16:26

Hát én nem értem ezt…Az, hogy Simon 1 napot hiányzik akkora dráma hogy mindenki pánikol hogy hol van? De hogy szegény Pandát viszi a mentő, az alá meg betolnak ilyen cirkuszi zenét, mintha valami vicc lenne. L.A megjegyzése hogy “Who the hell is Louis?” az no comment, de komolyan… Meg nem értem ezt, hogy amíg várakoznak az énekesek, addig mindenki kimeszéli a másikat és ezeket mutogatják. Ez az egész nagyon nem volt cool. Zsűribe megfordult nálam a helyzet: Britney szegény nagyon nem tudja hogy mit keres ott, Demi még mindig nem tudom hogy ki, de vannak egész konstruktív hozzászólásai. Amúgy nem unják még hogy, állandóan azzal jönnek, hogy fúú te Simon milyen gonosz, még a zsűri is. A boyband akit leoltott egy az egyben selejt volt, erre meg mindenki sztárolta őket. Csak Simonnak van füle?? Ez a rész nagyon nem tetszett, szerencsére azért akadt pár nagyon jó énekes.

helixhedera - 2012. 09. 20. 17:57

Belenéztem, pont az Britney őrült hapsis részt láttam. :D Szegény BS nagyon lestrapált, meg nem nagyon tudja lereagálni a helyzeteket, de azért nehogy már egy pszichopatának kelljen nyalnia a seggét, mert hogy kvázi ebből él.:D Még jó, hogy nem megy oda hozzá a virágért. Az ilyet jobb kerülni, nem észrevenni, mert még jobban belelovalja magát, meg is támadhatja, fogdoshatja stb, nagyon kínos szitu volt. A pofavágás persze nem volt szükséges, de ahogy elnéztem folyamat ezt rakra :D

Csilla - 2012. 09. 20. 20:56

Ebben a részben nekem úgy tűnt, hogy BS nem is tudja, mit keres itt (mint ahogy valaki már írta). Meg az sem tetszett, hogy mikor meglátta a tetovált pasit (akinek a fején is tetkó volt), rögtön grimaszolt és alig akart odanézni meg meghallgatni, pedig jó hangja volt. Nem tud mit kezdeni a helyzetekkel.

Másrészt szerintem ez volt eddig a legjobb válogató a 2.évadból.

Már várom a mait. vagyis holnapit :)

DQ - 2012. 09. 22. 01:30

Britney jól kezdett, de mostanra szerintem is nagyon visszaesett, ugyanazokat mondja mindenkinek, idióta grimaszokat vág, kicsit unalmas.
A 4. rész első fele egész jó volt, voltak igéretes fellépők!

MrSpock - 2012. 09. 22. 10:15

Van pár jó hang,és arc is. De ez a műsor már inkább a mentorokról szól lassan. Vagy is inkább a fórumok,kibeszélők. Lehetne egy mentorX-et készíteni,a versenyzők már mellékesek. Főleg Britney,akinél ma napig nem értem,hogy viszonylag közepes hanggal,hogy juthatott ekkora magasságokba?! Persze megfelelő marketinggel,jó háttérrel,minden szart ellehet adni. Itt is a nézettség számít,ezért “kénytelenek”voltak valami nagyobbacska nevet hozni. Demi meg..izéé..ő kicsoda? Jó,azért tudom,csak nem értem,bár még néha jókat is mond. Nem hiszem el hogy hatalmas celeb,sztárvilágban nem tudtak odaültetni valami tényleg nagy kalibert,hogy azért a pár milláért zsűrizzen már,és próbálja ki magát mentorként. Bár ha egy egyszerű néző,mint mi itt páran meg tudjuk hallani ki igazán jó akkor nem valami óriási dolog ez.
Simon habozás nélkül leállítja azt aki vagy egyből tuti,vagy nagyon gáz :D Persze ha szépfiúk akkor a 2 csaj elolvad,és ilyenkor bambán néznek mi van :D De azért ők sem tűrik meg ha egy lány jó,szexi! Csak ha már nagyon kihallatszik,hogy gáz volna nem igent mondani rá :D

danonino - 2012. 09. 23. 14:20

Az oldalsó sávban az szerepel, hogy X Factor US 3. évad. Nem lesz ez egy kicsit sok? :)

winnie - 2012. 09. 23. 14:22

de:)

carpediem - 2012. 09. 26. 12:47

nagyon erőltetett lett az évad, ezek a kirohanások, rendőrség, mikrofonlopás, vihar, Simon kaját vesz? simon nincs ott, nem tudják ki Louis…Louis?:) a csaj ex-pasija és a banda reméli, hogy a csajnak nem jön össze a fellépés…uh, annyi a műbalhé, hogy atya úristen. kész szappanopera.
Nem szoktam káromkodni és remélem nem törli winnie vagy human a hozzászólásomat, de két ilyen “picsahangú”énekesnőt hogy lehet összeszedni? a legszörnyűbb orrhangú, nyávogós, amcsi beszédstílus, amelyet egyedül Miley Cyrus tudna überelni, vele nem tárgyaltak? :)
Na , de a pozitívum, a csapatot sokkal egységesebbnek érzem, meg van a kémia, s vannak nagy hangok, megjegyezhető arcok, bár (ugyanezt írtam a the voice 3.évadjára is) hiányolom azokat az egyéniségeket, akik a végén általában sikeresebbek lesznek , lásd Cher az x factor uk-ből.
@Xsz: Simont meg kezdem megkedvelni, amint arról a nyálas fiúbandáról mondott…:)igen, egy az egyben fos volt

A leginkább egyébként arra lennék kíváncsi, hogy az elkövetkező években bármelyik tehetségkutató fel fog tudni e építeni, vagy felfedezni még egy akkora bandát (lehet az lány csapat is), mint a One Direction…

Lacrosse - 2012. 09. 27. 22:46

Kinyomtam az ötödik rész negyedénél. Unom. :( Kasza-esélyes.

MrSpock - 2012. 09. 28. 09:52

Pedig most volt pár jó előadás. De nem értem miért kell kinyomni? Én speciel “pörgetve” nézem,mert a sok közbenső duma,és mentorok szenvedése nem igazán érdekel. Így is megnézem kb 20 perc alatt azokat akikben látok,hallok potenciált. És legalább körvonalazódnak hogy kik juthatnak a végső döntőbe. Drámák nagyon nem érdekelnek,csak a jó szereplések. itthon sem hallgatok direkt szar zenéket,vagy nézek rossz filmeket! :D Na jó utóbbi azért kell! :D

Lacrosse - 2012. 09. 28. 11:48

Ezaz, hogy már nálam az előadások is érdektelenek.

baaloo - 2012. 09. 28. 17:47

ezt most en is tekergetve neztem de az ‘if i were a boy’-os csajt meg hallgattam volna tovabb…az a kinai(?) noci meg vicces volt meg kicsit ijeszto…valamelyik SouthPark reszben volt egy hasonlo karakter XD Demi mar megint jott a ‘cute’ meg ‘sparkle in your eyes’ bekopesekkel, kezd elegem lenni belole… az agyontetovalt csavo eszmeletlen jo volt!

MrSpock - 2012. 09. 29. 10:40

Meglestem a 6.részt. Hmm Lett egy kedvencem a lányoknál Lauren.:) Könnyedén énekelt,és nagy potenciál van benne. A tolószékes túlsúlyos versenyző sem volt piskóta. Azon vettem észre magam,hogy nem kell itt mozogni ugrabugrálni,csak egyszerűen jó hallgatni! :) Ami azt illeti elég erős mezőny lesz ez! Jah LMFO-t előadó kissrác :D

fetomy - 2012. 09. 30. 15:13

Xsz: LA tavaly mit is nem tudott? Xtina egyik topslágerét? Olyan ez az ember, hogy tudja ki az a Justin Bieber aztán jónapot.

Tavaly se volt a kedvencem a US verzió, de idén végképp nem… Van legalább pár jó csaj, de ennyi. Túl kiszámítható az egész, és túl sok a parádé. Túl túl minden csak a valódi tehetség/egyediség nem.

btw a BS-Demi párosban én kellemeset csalódtam…

danonino - 2012. 09. 30. 21:17

A dehidratált LMFAO kissrácnak a hangját is kellett volna dicsérni, nem csak azt, hogy szórakoztató, mert iszonyatosan jó hangja van!

A kerekesszékbe szorult telt fickó engem megríkatott. Szép volt a hangja, a története, és ahogy a felesége kiállt mellette…

Britney szépen mosolygott, és sokszor meghatódott, könnyezett, nem tudom, miért nem vágják be többször az ilyen pillanatait.

fetomy - 2012. 10. 01. 00:29

látom az lmfao-s gyerek már megint csak engem irritál masszívan.. :D

MrSpock - 2012. 10. 04. 20:46

Nyugi,elbúcsúzott a srác,nem fog irritálni már senkit! :D
Ez a táboros első fele igen jó volt,bár nagyon sűrítették,én azért megnéztem volna párat,nem csak képileg bevágva. Nem értem miért nem lehet mindenkiről beadni kicsit,hogy halljuk mit énekelt,és hogyan. Csak azt látjuk,hogy tovább mentek és kész. De azért gerjesztik a feszültséget egyes versenyzők között,vagy rámennek direkt erre,ha rivalizálnak egymással. Mint itt a kettő, Whitney számot éneklő,felnyírt hajú,és tetovált arcú lány. Nekem utóbbi jobban bejött,és főleg face to face lesznek a következő adásban. Countrys fekete srác nagyon ott van,bírom a hangját,Britney húzta a száját! :D
És a széttetovált kigyúrt bandatagnak kinéző rockerfazon is szuper! Vad külső,de hihetetlen jól előadta a dalt.Így hallgatván,látván a jókat,erősebb a mezőny mint elmúlt évben! Sőt szerintem nagyon is az! Ami nagyon bírok,hogy a bevágások arcokról amikor énekelnek. Csajoknál hatalmas a féltékenység,ahogy nézni tudnak.:) Most kivételesen várom a holnapi részt! Azért volt pár baklövés,elcseszett produkció,mikor a mentorok sem tudták hogyan jutottak be.:)

fsanyee - 2012. 10. 04. 20:53

ez a resz rendben volt, hallhattunk jo hangokat es a rosszakat se vittek tulzasba, szerencsere ket kis irritalo gyerek is a kiesettek kozoe kerult. meg a vegen jo lesz :D

Katey - 2012. 10. 05. 10:09

Hogy lesznek szét osztva a csoportok?
Kor szerint?

Mert még anno néztem justjareden Britney-s mentorházas lesifotókat és azokon kiscsajok volt meg fiúk is.
Szal az ilyen vegyes?

Meg most a bevágásban is úgy tűnt, hogy Ilyen vegyesek csoportok, csapatokat kivéve.

Szal frucsa mindenesetre.

Kiváncsi leszek a jövő hétre.

L.A azért akadt ki mert a csapatokat kapta és azt nem akarta vagy mi?

carpediem - 2012. 10. 06. 10:44

nekem úgy tűnt, hogy kor szerint, az utolsó csapat, amit mutattak a 16 év alattiak voltak…

Savanah - 2012. 10. 07. 20:12

16 éven alattiak?? Olyan csoport is lesz??

Geri - 2012. 10. 10. 18:11

Azért a bootcamp odavágott, előkerült pár jó hangú, szerintem az ausztrál után itt vannak a legjobb hangok.

Katey - 2012. 10. 11. 12:27

Csoportok:

Teens – egy kissrác van akit nem is hallottam, vagy csak egyáltalán nem emlékszem rá. Talán az a Diamond a legjobb közülük. Meg a barna hajú hosszúnevű kiscsaj. Nagyon tehetségesek ez tény, de nekem túl fiatalok, hogy valóban érdekeljenek.

Young Adults – Jézus azt a leopárdmintás csajt mennyire nem kedvelem, nagyon antipatikus…
De akkor is a feka csaj tetszett a legjobban, ha Demi le is szólta, bár az igaz, hogy a kézmozdulatokat kissé túlzásba vitte.
jaaa meg a country énekes csákó nagyon jóóóó.

Over 25s Nemcsoda, hogy L.A. kiakadt. Számomra is teljesen érdektelen a csoport. Az az egy nő meg aki bekerült kegyetlenül idegesítő volt végig a verseny során…

Groups – Vegyes az érzelmek itt is.
A Lylas, az az 5 kiscsaj akiket úgy rakata össze bazira jók voltak, leesett az állam is teljesen, hogy hogy összerakták meg milyen jó a hangja mindegyiknek!
Az Emblem3 is szimpatikus.

Én most kicsit erősebbnek érzem ezt a mezőnyt, mint pl. a UK-t. Tavaly fordítva gondoltam.

Katey - 2012. 10. 11. 12:38

nem küldi el a hozzászólásaim, pedig nem is irtam semmi csúnyát benne. nem értem miért.

winnie - 2012. 10. 11. 12:41

visszatettem. lehet, hogy a “teens” volt a baj, mert azt lehet, hogy automatikusan szűri a spamszűrő. (az xxx-tartalom áthallása miatt.)

Katey - 2012. 10. 11. 12:49

ja lehet!!!!
Én meg itt irok mint egy hülye és átvariálom.
Akkor többit már ne tedd be winnie ha lehet ilyet kérni please :D

legikutya - 2012. 10. 11. 13:58

a whitney dalt éneklő 2 csaj közül nekem a néger lány szimpatikusabb sokkal,a leopárdfejű csaj nagyon irritál (bármennyire is igaza volt abban, h a párbajban a másik csaj rontotta el a dalt,neki kéne hazamennie).
fiataloknál nagyon szimpatikus diamond white, habár kicsit színpadiasra sikerült a párbaj végén az a leülése :)
srácok között viszont nem nagyon van olyan,akinek tetszik a hangja, esetleg a sapkás,tetováltarcú emberke :)

MrSpock - 2012. 10. 11. 19:37

Húú ez eddig kemény volt! Nagyon erős amezőny az biztos,és akik kiestek,némelyiket sajnáltam,főleg a gyerekes rockert,aki ugye Halleluját énekelte a válogatón. Pedig tök szimpi volt,és hangilag is jó. Nagyon összetört,de hát voltak így páran. Csajoknál a szöszit sem vitték,akinek bandája volt,és elvoltak tőle ájulva,hogy kész sztáralkat. Nálam csajoknál CECE egyértelmű befutó,a leopárdmintája kemény,de hangilag szerintem nagyon jó. Igaz kicsit fura,meg minden,de én csak pislogtam mikor mondta,hogy LMFAO-t énekel főleg ugye eredetileg nem is éneklős nóta :D Nekem ez az előadásmód egyedi,és ütős volt. És jobb,érettebb hang mint a fekete lányé,már a párbajban is jobb volt és szerintem mindig.(ezzel egyedül vagyok:P) Jennel Garciát kedvelem,olyan nem tudom aranyos,és megvadul picit ha énekel.:) Jilliannak a fátyolos hangszíne tetszik. Nem tudom,én vinném őt is,sok érzés van benne,és ha magasba megy át hallható hogy igen jó. Fekete countrys srác Willie,igen,a másik fiú nem jött be,sokkal gyengébb. Nehéz döntés kit vinnék,bár fehér srác+fekete csaj nálam kieső.
Csapatok: Az összerakott kis társaságok nem is rosszak,főleg az 5 lány! Így hirtelenjében jól megoldották,és elég változatos hangjuk van. Szimpik..én vinném őket :) Viszont az emblem3 nekem nemjött be most. Válogatón okésak de ez itt kicsit lapos,hamiskás is volt,és kicsit számomra arcosak. Az 5 srác jó volt,és jó hangulatot is csináltak. 2 fekete pasi+1,na ők igen,bár ugye nem ének,inkább rap,de mondhatni átjött:) Jól működtek együtt és ez bejövős volt. A páros elment de nekem nem volt kiemelkedő,és a 3 csajszi,csinik arik,hangjuk is rendben,de nem tudom,talán vinném őket is. De nem tudom hogy belehet e vállani 2 csajbandát is. Főleg ha a szavazókat nézzük,inkább a cuki pasik a lányoknak. Tehetségben egyértelműen erősebbb a gyengébbik nem.
Mindenesetre csak nem jól döntenek,és azért lesz kikért néznem! :)
Kíváncsi leszek LA-re és Britneyre,hogy ők hogyan fognak dönteni. Nekem a felnőttmezőny nagyon erősnek tűnik. És mindegyiket bírom,bár az egyszem csaj kissé”idegesítő”de nagyon jó adottságai vannak. ;-) A fiatalok..hmm ott nem tudom,talán a 2 csajszi szöszi,és a hosszúnevű.:) De majd holnap meglátom és kifejtem véleményem. Én azt hiszem bár még nem látva teljesen kik jutottak tovább,és mi lesz a kimenetel,de vagy lány,vagy idősebbek közül nyer valaki. Bár tiniknél ott a cukifaktor,de max 4-5ig jók lehetnek. Talán csapat okozhat meglepit,csajoknak örülnék nagyon! :D De ez tényleg nagy csoda lenne!

fsanyee - 2012. 10. 11. 20:52

az 5 csaj akit osszeraktak azoknak eleg jo hangjuk van, es az 1 csaj + 2 sracnak is.

Chris London - 2012. 10. 12. 00:46

@Mr Spock – nem csak szerinted volt jobb Cece Paige-nel mar a bootcampben is.

A legtobb tovabbjutoval egyet ertettem – talan csak Jeffrey Gutt (Hallelujah) hianyzik nagyon. Az osszerakott csapatokbol 2 telitalalat, egy nem.

17-24: Cece szimplan zsenialis volt, elkepzelhetetlen, hogy ne menjen tovabb. Amikor legeloszor lattam, akkor meg nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fogom kedvelni ezt a lanyt. A masik, aki gond nelkul megy tovabb, az Willie Jones. Volt egy kis botlasa bootcampben, de a legutobbi dala nagyon jol sikerult. Raadasul a maradek negy versenyzo nem szerepelt annyira jol.

Jennel halovanyabb volt megint, mint amit megszoktunk tole, de szerintem meg igy is tovabbjuto. Jillian es Paige igazan sosem nyugoztek le – az egyikuk szerintem most kiesik (valoszinuleg Paige). A rapper eselytelen, nagyon meglepne, ha tovabbvinne Demi.

Csapatok: Amennyire jo volt az 5 lany, annyira nem jott be nekem az 5 fiu. Ki nem allhattam oket. Erdekes lenne, ha kiesnenek, mert nem maradna klasszikus fiucsapat a versenyben (az emblem3 ugye nem az). Lanyoknal mintha latszananak repedesek, kivancsi vagyok, hogy kepesek lesznek-e osszekovacsolodni. En kivennem Dinah Jane-t a csapatbol, meg ha szoloeloadokent imadtam is.

Lyric + 154 nagyon jok voltak, az egyik kedvenc eloadasom volt. Sister C valoszinuleg tovabbmegy (nem erdemtelenul, de nem fognak sokaig jutni), Dope Crisis biztos kieso. Vagy az emblem3 vagy az 5 fiu jut tovabb a 4. helyen – kulonosebben nem izgat egyikuk sem.

A tobbirol majd holnap. De ha Diamond es Carly Rose nem jutnak tovabb, morcos leszek :D

dragon1986 - 2012. 10. 12. 07:01

Lyric145 szerintem szörnyű volt végig rappelték az egészet :D Nick Youngerman azt hiszem így hívják egész jó volt a mashup-jával de ő is “one trick pony”-nak tünik nekem :D

Love You Like A Sister (LYLAS) szerintem tuti, hogy tovább jutnak Ally Brooke nagy kedvenc :D

Paige Thomas a kézmozdulataival az idegeimre ment, legszívesebben odakötöztem volna a csípőjéhez, bootcampban sokkal jobb volt.

Cece Frey: az a piros ruha ;) Sexy and I know it, illett is a ruhájához :D

Jennel Garcia: remélem ő is befutó, már meg van a 2×10 csak meg kell nézni majd kiderül :D Mondjuk kicsit kényelmetlenül éreztem magam sokat volt a kamera a köldökénél, elég szexin öltözködött :D

Jillian Jensen: arckifejezések és a plafon bámulása, nem hiszem hogy tovább jut

Willie Jones: kicsit egyhangú nekem a pasi, unom a monoton hangját, nincs bajom a countryval szeretem a stílust csak az ő reket hangja unalmas nekem.

Dope Crisis – rájuk egyáltalán nem emlékszem a válogatókból, lehet hogy nem is nagyon lehetett látni őket, nekem nem szimpatikusak :)

Emblem3 – az egyik tag még a válogatáson és a kiképzőtáborban is az idegeimre ment, nagyon beképzeltnek tűnik, egy kis önbizalom nem baj, de elég lenézően beszél más együttesekről. Természetesen beképzeltséghez vagy önbizalomhoz nem társult tehetség, legalábbis nem mutatkozott, amikor Simonék előtt kellett produkálniuk, az egyik tagnak a dal elején lemaradt majd a levegője is elfogyott.

Playback – Szerintem nagyon jók voltak a srácok, a dal is tetszett és mindegyiktagnak volt esélye megmutatni, hogy mit tud. Bár Magyarországon elég rosszul jönne ki ez a név, ne hogy azt mondják rajuk amikor sikeresek lesznek, hogy playbackelnek (aminek az angol megfelelője lip-singing vagy lip syncing szóval oda át ez nem gond). A név ügyebár kötelez. :D

Sister C – A lányok gyönyörűek, eyecady faktor tuti van bennük, az X már kérdéses, ne értsetek félre nekem tetszett az előadásuk, de valamiért nem emlékeztem rájuk vagyis az első megjelenésük nem volt elég emlékezetes a számomra.

MrSpock - 2012. 10. 12. 11:35

Megnéztem a mai részt.
Bajban lennék LA helyében,mert nagyon jó hangok jöttek ott össze. Bármenynire is bosszús volt ,hogy ő kapta ezt akorosztályt. Nehéz lehet nyerni,idősebb versenyzőkkel,de persze még ők sem veteránok. Nekem tetszett mindegyik előadás,és az volt érdekes,hogy mindegyik más stílus,hangilag is.
Jason Brock: Nagyon jó hang,de kissé színpadias,lehet “mássága”miatt van. Nem tudom többféle stílus hogy feküdne neki.
David Correy: Ő nálam abszolúte továbbjutó,eszméletlen hangi adottságai vannak.
Daryl Black: Ő rá nem is emlékeztem,és most figyeltem mennyire jó hangszíne van,jó..tetszett.
Vino Alan: Nálam nem kérdés,tovább vinném. Egyrészt rockosabb vonal,jó hang,és kicsit kilóg a stílusával.
Tate Stevens: Countryban jó,kellemes hang,rendben van,csak kérdés lehetne vele nyerni? De szimpi,nincs elszállva sem,látszik,hogy azért érettebb.
Tara Simon: Jóó,bár ezt tudja is magáról (fiatal Lucy Lawlessre hasonlít,kis Xena kiáltás befigyelhetne)Én vinném őt is tovább,bár elég megosztó lehet,de csini,szexi,hang tuti,X-faktor benne van :)
Nehéz kategória: David,Vino,Daryl,Tara nálam:)

Ifjak: Itt nem is nagyon ragozom tovább. Hárman nálam biztosak lennének. Arin Ray,Beatrice Miller,és természetesen az abszolúte favorit,és nem esélytelen a végső sikerre Carly Rose Sonenclar! :) Fiatalon ennyira jó hangot ritkán hallani. Még talán Radics Giginél is jobb! :) :P

dragon1986 - 2012. 10. 12. 12:18

Én is most néztem végig, pedig reméltem meg tudjuk kik jutnak tovább na mindegy majd jövőhéten addig ne fussak össze spoilerbe :D

baaloo - 2012. 10. 12. 14:15

nagyon bejott ez a ket Judges’ Home resz, jobban elveztem mint az UKt es AUSt… tok jo atdolgozasokat hallhattunk es mostmar minden kategoriaban van legalabb 2 aki nagyon tetszik… alig varom a dontest, jo lesz ez :] jah, az emblem3-t ki nem allhatom, remelem nem jutnak tovabb, bekepzelt barmok

Katey - 2012. 10. 12. 15:55

Azta. Ahogy néztem az idősebbeket, úgy voltam vele, hogy bár én sem szerettem volna őket kapni, azért nagyon jó volt mindegyik.
Én a nőt ki nem állhatom, valahogy mindig túlspilázza a dolgokat, pedig tényleg jó lenne.
Egyedül a cowboy pasi tetszett kevésbé, de ő is nagyon jól énekelt, csak nekem túl semmilyen.
Vino jó dalt választott, nagyon tetszett.
Az a tetkós piercinges kapalos csávó is nagyon jó, de sajnos ő is mindig túlzásba viszi a dolgot a kézmozdulatokkal…

A fiatalok között továbbvinném, Diamond-ot, Arint, Carly Rose-t és a Beatrice-t. Bár nem tudom kit választanék közülük Wild Cardra… mert elvileg az is lesz.
Az a baj nekem a Carly Rose és Beatrice Miller között, hogy kb. ugyanolyanok.

nehéz dolga lesz Britney-nek. Remélem a kis Bieber hasonmást meg a rapper gyereket még véletlenül sem választja ki…

MrSpock - 2012. 10. 12. 16:55

Ahogy elnézem kb egyetértünk itt. :) Mindig nagy viták szoktak lenni ilyen műsoroknál,de valahogy itt nincs! Egyszerűen annyi jó van,és tényleg ugyanazokat halljuk,és látjuk annak. Ha a 16ba,mondjuk bekerül 10 kedvencem ,már bőven jó lesz nézni!Csak itt néha úgy mellé tudnak nyúlni a mentorok,mert ők nyerni akarnak,és nem az a lényeg kiből lesz tényleg sztár! Ugye mennek majd a szavazatokra ,mérlegelik,hogy hmm erre akkor tinicsajok,anyukák,pasik esetleg. Ez a rákfenéje az egész mentoros versengésnek. De azért bízom,hogy jól fognak dönteni! Nagyon mellényúlni ebből a mezőnyből talán csak fiataloknál lehet,és esetleg a csapatoknál.
Ahogy fentebb is lett írva,ne újabb Biebert akarjon Britney! :D Cece-t mindenképp szeretném még látni :)
Carly,Vino,az 5ös lánycsapat kell!

fetomy - 2012. 10. 12. 22:46

Na, jó ez az új csoportosítás, így legalább egy kategóriát (tín) zusammen ki tudok hagyni.. :D

btw semmi és senki nem érdekel, csak Cece jusson be az élőbe :D Két dolgot rühelltem mindig is az X-F-ekben. A nagyképű embereket és az ilyen Whitney Houstonokat éneklőket. Cece mindkettőt megtestesíti, mégis Cher Lloyd óta a legnagyobb kedvencem.

Az a baj, hogy túlzottan érzem a 4 preferált énekest (Paige, Willie, és a két barátnő) és bár szerintem Paige egyszer sem volt jobb, mégis ő fog továbbmenni mert “szerethető”…

dragon1986 - 2012. 10. 13. 09:23

fetomy:

jaja meg,hogy fiatalon már van egy picike lánya, tuti ha bejut akkor látni fogjuk a kislányt legalább egyszer, közönség között a nagyszülőkkel :)

De aranyos a pici szavazzunk rá. :D Aranyos-faktor idén számított, lásd a két got talent műsor, abban is kis kutyusokkal versenyzők nyertek. :D

MrSpock - 2012. 10. 13. 11:12

Cece sokkal,de sokkal jobb,mint Paige! És nem cukifaktor meg stb. Minden éneklésénél jobb volt,párbajuknál is simán leénekelte,magabiztosabb is volt. De ez látszott is Paige arcán mindig is,mikor őt figyelte,hogy basszus,jobb nálam,de útálom,én akarok bejutni! Nekem annyira nem szimpi,és még igazán örülni sem tud. Tiszta göcsös akarás az egész csaj. Cece,ari volt mert legalább mosolyogni láttuk,főleg az LMFAO szám után.:) Sokoldalúbb,ezt itt bizonyította is. Ha nem ő megy tovább,az csak nem hozzáértésről ad tanúbizonyságot. Azért a 4ben mindenképp ott kell legyen!
Ohh azt azért kifelejtettem,hogy Demi és tsi,kapnának egy erős konkurenciát,mert elég figyelemfelkeltő jelenség.:) Extrém,csini,jól fotózható,ez sem elhanyagolható szempont,és persze hangilag most jobb mint közölük bármelyik is :D Ha nem viszi tovább,pusztán féltékenység,és nem szakmai döntés,mert én speciel ráalapoznám a győzelmemet! (Arifaktorban Jennel Garcia ott van,ő az,és mellette szexis is tud lenni.)
Az,hogy van egyfajta önbizalma,de kell is,és nem lenéző azért,meg királynősködik,csak tisztában van képességeivel. Ezt mi is hallhattuk,láttuk,hogy nem rossz. Ellentében sok versenyzővel,nagy arc stb..de mire? Mint pl az emblem3-as csávó.

Shepard - 2012. 10. 15. 23:23

Cece (magam se értem miért) nem csak hogy jobb mint Paige de még valahogy szimpatikusabbá is vált… Egyébként a legtöbb kommenttel abszolút egyetértek. Így nálam Cece Jennel és Vino a favoritok. Am valaki el tudná nekem mondani, hogy hogyan működik a wild card? (Ez az első X-em)

Katey - 2012. 10. 16. 01:27

Fogadjunk, kik most fentebb Cece-ről nyilatkoztatok,mind pasik vagytok és nem veszitek észre, hogy CeCe mennyire idegesítő alapból…
Szép és mosolygós és ennyi elég.
Ez sztem is mind meg van, de az a leopárd minta sok mindent elárul a szellemi szintjéről. És az, ahogy a Judge’s housban énekelt, az volt a megjátszás része, mert előtte Demi leoltotta, hogy nem szerethető karakter,ha úgy viselkedik, mint általában, tehát ahogy addig.
Még a válogatón amilyen pofákat vágott másra, meg azért úgy emlékszem odamondogatott Paige-nek is rendesen, hogy “Én akkor is jobb vagyok mint te nyenyenye” szinten, nem csoda hogy fél tőle a csaj…

Szerintem kifejezetten idegesítő CeCe és önmagában egy antipatikus jelenség, az tény, hogy jó hangja van és gyönyörű, de sosem kedvelném akármilyen jól is énekel,mert a személyisége az egész előadásában benne van és úgy meg már nem szívesen hallgatom. Tehát én egyáltalán nem szurkolok neki…

Katey - 2012. 10. 16. 01:31

Shepard: minden mentor kiválaszt egy 4. potenciális versenyzőt, és azok közül szavazással dönti el a közönség,hogy ki legyen a 13. Ez általában az első adásban derül ki.
Mindenki készül egy dallal (hiszen csak live show előtt vagy közben derül ki, hogy ki az) de csak az lép fel, aki legtöbb szavazatot kapta.
Legalábbis a britben így volt, sztem az amcsi is ugyanaz.

MrSpock - 2012. 10. 16. 15:26

Katey: Igen pasik vagyunk,vagy is én az,de mi ez a sztereotípia? Óó mert a csajok nem azt szokták,jaj de cuki,de édes,hazavinném,fúú..lásd itt mentorok,Brit,és Demi legtöbb pasis megnyilvánulását. Én nem azért mondtam ,mert CeCe jó csaj lenne,vagyis csak annyi,és semmi más! Paige fél tőle? Hmm joggal,mert egyszerűen jobb. Nekem nem jön be a pici gyerekem van,és ugye ő is elég extrém csaj,és majd most megváltom a világot,de ki nem állom aki jobb nálam,mert olyan nincs,nem is lehet!Ilyen szempontból akkor Tara-t hogy jellemeznéd? :D Mert ő hozzá képest egy díva smafu!
Hány világsztár szerethető? Inkább megosztó személyiségek.
Én a hangot ,és a színpadiasságot,az eladhatóságot nézem. Persze egy csinibb csaj,vagy egy szépfiú ugye egyértelmű. Még ha nem is olyan atomjó. Ritka mikor Adele-hoz hasonlók tényleg szupersztárok lesznek. Bár Lady Gaga sem szépségével hódít :D ( Nem is kedvelem nagyon)

kábé - 2012. 10. 17. 00:21

Nekem Cece előadásai jobban tetszettek de Paige is nagyon szimpi és tehetséges. Sok mindent ki lehet hozni belőle olyan mini Rhianna. Jó lenne mindkettő leányzót látni az élő műsorban.
Egyébként Spears-en meglátszik elég jól az a pár év alkohol és drogmámor. Nem is értem, hogy tudtak belőle ekkora sztárt faragni anno. Átlagos külső, átlagos hang.

kobe - 2012. 10. 17. 15:28

Kábé, Spears-ből azért lett nagy sztár, mert a jók a dalai és megfogta a közönséget… Rengetteg jobb hangú énekesnőnek ez egyátalán nem sikerült! Csak jó marketingel nem lehet eladni 100 millió lemezt és Grammyt sem lehet nyerni, egy nagyon tehetséges nő… Kár, hogy a nevét adta ehhez a bukott müsorhoz! Egyébként nem lenne rossz a müsor, de Britney mellé kellett volna még egy nagyobb név, bár nem minden a zsürin múlik!

MrSpock - 2012. 10. 17. 17:56

Hmm ez elég erős megfogalmazás volt! Épp nem a hangja,hanem igazából a mögötte levő gépezet ami profi volt,és őt eladta a nagyvilágnak. Épp nem nagyon volt kis iskolásruhában ugrándozó tini csaj a piacon. De ezen ellehetne napestig vitatkozni,de számomra nem világmegváltó tehetséggel párosult a merketingje.
Ebben a számodra bukott műsorban 10x jobb hangú versenyzők tűnnek fel. De ez van,ezt nézzük..mert érdekel,és én tuti nem Britney miatt. :)

kobe - 2012. 10. 17. 19:38

MrSpock, minden világsztár mögött profi gépezet van :) Elég egyedi és kiváló a hangszíne,valószinüleg kevés dalát hallotad! Nem véletlenül adott el ennyi lemezt… Egy karizmatikus nagyon megosztó előadó! De mindegy, ezzen kár vitatkozzni… Egyébként kiváncsi leszek, hogy az általad 10-szer jobb hangúnak titulált- egyébként mások dalait éneklő- énekesek mire fogják vinni a müsor után… Nyilván ez is csak marketing kérdés :)))

MrSpock - 2012. 10. 17. 21:20

De nem azért nem viszik semmire,mert nincs jó hangjuk,csak nem nyomatják annyira mint egykoron szebb napokat látott Britneyt.:) Hmm kevés dalát hallottam? Épp eleget az elmúlt 14 évben,mivel ugye akkor jelent meg első atomgigaslágere. És az említett tini korosztályt célozta meg.Persze elismerem rengeteg eladott lemez,és sok-sok fellépés,és persze lecsúszás,majd visszatérés,ami valljuk be nem sikerült fényesen. Főleg a”tátika”fellépések stb. Mostanra talán összeszedte magát,de már messze nem olyan,mint “fénykorában”,köszönhetően önmagának,és életvitelének.
Bocsi ha te nagy fanja vagy,de én megpróbáltam reálisan értékelni munkásságát,illetve tehetségét. Én nem vitatkozni akartam,csak nem szeretem az egyoldalú rajongói megnyilvánulásokat. Én mindig is tárgyilagos voltam bármely nekem tetsző műfaj előadóival,és ugyanúgy megmondam a véleményem,ha alkoholista,narkós,és önpusztító életmódot folytatnak,ami tőlem nagyon távol áll. Elég széles zenei körben “hallgatóztam” eddig,és magyarokat leszámítva,úgy 1984-től számolom,mikor már nemzetközi kedvenceim voltak. Egyébként Christina Aguilerát jobbnak tartottam indulásnál ,mint Britneyt. De egyikuk sem ért fel hangilag Mariah Carey 1990-es debütálásával. Britney popszakmában utazik,és mondjuk a tehetségkutatók során pl.Carrie Underwood(country)simán jobb,ha már csajokat nézünk. Persze aki nem kedveli eme műfajt..szóval no para,elfogulatlanul kell véleményt mondani,hogy igen vannak jobbak is,csak ugye media,marketing gépezet szépen tudja igazi szupersztárrá “csinálni”az embert.
Legutóbbi példa: Adam Lambert mire vitte? Pedig csak 2. lett :)

winnie - 2012. 10. 17. 21:36

“Épp nem a hangja,hanem igazából a mögötte levő gépezet ami profi volt,és őt eladta a nagyvilágnak. ”

mi volt előbb, a hang vagy a gépezet? vagy a hatalmas munka, amit a hozzá hasonló gyereksztárok végeznek, míg közülük 1000-ből lesz valaki?:) az olyanok előtt, akiket nem csak úgy felfedeztek, mint egy terméket, hanem szép lassan felfejlődtek, szerintem nagyobb elismerés illeti.

LaCRossE - 2012. 10. 18. 00:27

“Fogadjunk, kik most fentebb Cece-ről nyilatkoztatok,mind pasik vagytok és nem veszitek észre, hogy CeCe mennyire idegesítő alapból…”

Katey, te mindenhol általánosítasz és hülye sztereotípiákat állítasz fel?
Az a baj, hogy lassan már sértegetsz itt mindenkit, akinek nem egyezik meg a véleménye veled (vagyis a sérteget rossz szó, hanem rásütsz jelzőket, mint “pasik vagytok, azért tetszik nektek” vagy “homofóbok vagyok, azért nem” – lásd Rylan a UK-ben.
Én pasi vagyok.
Nekem mondjuk nem tetszett Cece annyira, de tényleg jobb, mint Paige, csak egy picit idegesítőnek tartom. Még nem néztem meg azt a részt, amiben eldöntik, ki megy tovább, és szerintem nem is fogom, már csak az első élő adást. Bár már egyszer kaszáltam, de remélem, az élő adások jobbak lesznek.

fetomy - 2012. 10. 18. 03:19

Katey: Igen, én is pasi vagyok. Nem veszem észre, hogy idegesítő? Elmondom neked hogy volt. Először megláttam, azt gondoltam, de k.va jól néz ki, remélem jól énekel. Aztán jött ez a mindenkit leoltok téma, ami után szabályosan kívántam, hogy szar legyen. Csak nem volt. Ahogy egyre többet láttam, annál inkább megtetszett. Persze, ellenszenves, mert nem hazudik. Nem hazudja a pofádba, hogy szép vagy, okos vagy, jó vagy, stb… Az ilyeneket mindenki utálja. Paige az imádnivaló, mikor egy megjátszás az egész nő. Ráépíti(k) az egész jelenlétét arra, hogy minden adásban elbőgi magát (hello Mrs. Stacey Francis), és hogy milyen szerethető. Tudod mit? Amíg a bootcamp első napján nem hallotta Cece-től ugyanazt a számot amit ő énekelt, lenézte mint a sz… Látszott minden gesztusán, hogy nem jobbnak, messze sokkal jobbnak gondolja magát. Csak éppen ő volt a szerény fiatal anyuka, aki jajj tuti nem is gondol ilyet, mert ő nem olyan gonosz mint Cece. Cece pont olyan típusú ember, mint Dr. House. Ha csak a felszínt tudod látni, akkor utálod. Ha ennél többre is képes vagy, akkor rájössz mi is a valóság…

Paige az első auditionjáig tetszett. Amíg nem jött át az álszentsége és amíg nem jöttem rá, hogy iigen bizony, minden alkalommal mikor a képernyőn lesz, sírni fog, mert ő olyan cuki és szerethető és érzékeny… pff bullshit.

Tudod mit Katey? Szerintem neked kéne gondolkodnod. Egy pasi nem szeret egy meleg énekest? A rohadt homofób szemétláda!!! Egy pasi bír jól kinéző énekes csajt? Tuti mert nem is érdekli a hangja, meg a személyisége, csak dugni akarná. Mindig a másik az, aki komolytalan, akinek nevetséges indokai vannak, aki gyerekes, stb… Nem fárasztó, minden egyes alkalommal erre játszanod a vitákban? Mert nekem már egy kissé az.

fetomy - 2012. 10. 18. 04:01

Okkéé. A másodikat sem küldte el. Mindegy.

Végigmegy az egész BS, mindent megtudok ami nem érdekel, és akkor amikor jönne, hogy Cece továbbmegy-e, akkor hoppá, majd kedden megtudod kisfiam. Erre várok már egy hete, és ezt nem, majd kedden… Én ezt nem hiszem el, hogy tényleg képesek voltak az érdektelenséget leadni és a lényegnél elvágni az egészet mégegy hétre…..

fetomy - 2012. 10. 18. 04:30

Thank you CTV!! A FOX meg… :)

SPOILER ALERT

Mindent megtesznek a szerkesztők azért, hogy Cece-t megutáltassák mindenkivel. Csak nem értem akkor minek küldetik tovább? Először végigmutogatják kinek hogy szól be, majd jön az állandó verseny a “szerethető Paige”-el, majd most úgy jut be, hogy “miatta” esik ki Jillian, aki nyilván az egyik legszimpatikusabb figura a műsorban. Imádom, hogy bejutott, csak miatta nézem tovább a műsort, de nem tudom megérteni mire jó ez.

winnie - 2012. 10. 18. 09:01

cece: érzelmeket akarnak, legyenek akármilyenek, de őt a zsűri küldi tovább, nem? a szerkesztők már azt tesznek vele, amit akarnak. plusz ugye utólag történik a vágás, így ki tudnak minden versenyzőre találni egy koncepciót, hogy hogyan tálalják.

fetomy - 2012. 10. 18. 10:51

Fene tudja, mennyire a zsűri és mennyire végig szerkesztői cucc, mindenesetre fura, hogy mennyire negatív image-t csináltak neki.

Közben látom utólag elküldte mindkét tegnapi hsz-em :) Naccerű, bocs hogy kettő lett belőle, azt hittem nem lesz meg.

amúgy így, hogy a CTV-n leadták végig, a FOX-tól elég nagy mellényúlás jövő kedden leadni. Nem is értem ezt hogy gondolhatták komolyan. Lehet felvettek néhány korábbi tv2-es szakembert a stábba és ez lett belőle :D

LaCRossE - 2012. 10. 18. 11:47

Az X Factor kezelése a FOX részéről most egy vicc.

winnie - 2012. 10. 18. 11:52

“amúgy így, hogy a CTV-n leadták végig, a FOX-tól elég nagy mellényúlás jövő kedden leadni. Nem is értem ezt hogy gondolhatták komolyan. ”

a keleti parton is lement, hiszen az pár órával korábban volt, azt nem befolyásolta a baseball, viszont a nyugatin nem.

de az, hogy kanadában lement, az semmilyen szinten nem érinti az amerikai nézőket, akik nem látták a részt. legalábbis a kaliforniaiakat és a többieket. ők még a keleti parti fox-adást sem tudják nézni, nem hogy a kanadait. az amerikaiaktól külföldi csatornák nézését nem érdemes tömegesen elvárni:)

na, ja. a baseball. már eddig is voltak “vicces” következményei.

LaCRossE - 2012. 10. 18. 12:36

“na, ja. a baseball. már eddig is voltak “vicces” következményei.”

Na, igen, de azért egy ilyen jellegű műsornál ez kritikusabb. Mi lesz majd az élő adásoknál? Nagyon jó lesz a versenyzőknek a teljes bizonytalanság, hogy akkor este fellépnek-e, vagy csak holnap, esetleg ki tudja mikor. Nem jó ez így. :(

MrSpock - 2012. 10. 18. 13:07

Megnéztem a mostani adást,és viszonylag elégedett vagyok,bár nem tudom a csapatoknál ki jutott be még,mert ott elvágták,nem volt meg a vége.:D 2+1es afro formáció,és sajna emblem3 igen,többi passz.
De most Britneyt dícsérem,mert jól döntött,pedig megijedtem,de aztán okés lett a dolog!Egy virtuális pacsit kap! :P Demi..huh,izgalmasabb volt mint egy BL-döntő. Szegény Jillian :( Kedveltem a lányt,és szívesebben láttam volna Paige helyett! Nem értem miért tolják nagyon,megakarják vele nyeretni? Cece ott van,és most “rendesen”nézett ki :) És valahogy igaz a fenti írás is(fetomy),hogy kettejükre rivalizálására építenek,és egyik a jó,másik a gonosz,holott én is úgy láttam,hogy Paige volt az aki először lenézte a másikat,meg atöbbi versenyzőt is. Az külön szívás volt neki,hogy ugyanazon dalnál gyengébb volt :D Szar érzés ám az,mikor fölényeskedünk,magabiztosak vagyunk,és hoppá a másik jobb! :) LA választása kissé meglepett,bár erős volt nagyon a csoport,de Vino-t vitte,ez nekem pozitívum. A “királynőt”hazaküldte :D
Lényeg,hogy engem nem érdekel,pasi,vagy csaj ,meleg,vagy hetero,csak jó legyen,és számomra szimpatikus,vagy fogjon meg.

Winnie: annyit a gépezethez,hogy nem mindegy az,ha valaki gyerekkorától énekel egy klubban(Mickey Mouse),lásd Brit,Christina,Justin,aminek országosan is nézettsége van,illetve kedvelik,és módja,lehetősége van rá,hogy bekerüljön. És természetesen ott csiszolódik,és “felfedezik”. Más ha mondjuk életkörülményei,egyáltalán földrajzilag távol fekszik,és kénytelen elindulni efféle tehetségkutatókon. Ott évek vannak arra,hogy beindítsuk majd a kis gépezetet,cseperedjen,és találjuk ki a marketinget. Itt max fél év és már effektíve bekell dobni a mélyvízbe. Ez gyorsabb hírnév,de nem biztos,hogy tartós ha nem tud élni vele.
Ha megnézzük kikből lett igazán elismertek? Leona Lewis,Kelly Clarkson,Carrie Underwood,Adam Lambert,így hirtelen,de lehet vannak még mások is. De sokakra csak a neve ugrik be,hogy jéé ők nyertek Idolt,vagy bármi mást.

Bubble - 2012. 10. 18. 14:22

valaki tudja, hogy a csapatok közül melyik ment tovább? az emblem3 meg a néger csapat megvan, de a többi? :)

Katey - 2012. 10. 18. 14:24

Én még csak L.A. ig éztem meg, de kiakasztott, hogy a country csávót választotta.
ÁIgaz, hogy nem kedveltem Tara-t és igaz, hogy idegesített, de azért a country-s öregnél sokkal jobb volt.

Katey - 2012. 10. 18. 14:41

fetomy.

Ha nem bírod elviselni a kritikát, akkor ne olvasd el amit írok, aztán kész.
Mindig is lesz olyan amiben nem fogunk egyetérteni, és amiben valakivel nem értek egyet azt általában szóváis teszem. Ez van.

Ti is ugyanúgy fikáztok másokat, mint ahogy én teszem CeeCee-vel. És én elismertem, hogy tényleg jó énekes és szép, de nem fogom tudni sosem kedvelni, mert idegesítő a személyisége. ÉS sztem egyáltalán nem olyan, mint Dr. House. Sztem csak egy hülye kis p*csa, és engem nem érdekel Paige milyen, ezúttal nem hasonlítgatom. Nekem ez a szimpibb, nem meg az.

És amúgy megint felhozod a Rylanes témát, megint csak annyit tudok mondani, hogy ne írj olyat ami alapján be lehet skatujázni (eléggé sértő dolgokat) és akkor senki sem fogja szóvá tenni.
Most én is pampoghatnék, hogy unom, hogy mindig más a véleményed mint nekem, csak a különbség kettőnk között, hogy én el tudom viselni. Mert ilyen az élet. És azért vannak itt a hozzászólások, hogy meg lehessen vitatni mindenki között, hogy mik a jók meg mik a rosszak és mik a különbségek.

dragon1986 - 2012. 10. 18. 17:24

Nem akartam beszállni a Paige vs. Cece vitába, előbbivel különösebb bajom nincs egy dolgot leszámítva, mi 2×11-ben művelt már megint, lassan ívós játékot lehetne csinálni megint sírva fakadt és előhozta a lányát. Kíváncsi leszek, hogy az előadásokban hányszor fog minket emlékeztettetni Mrs. Rihanna 2.0, hogy fiatal anyuka: :D

emblem3 persze, hogy vízbe ugrott, mert az nem jó ha csak úgy leveszi a pólóját, legalább FOX megsporol pár felsőt. :D

Én nagyjából elégedett vagyok az eddigi tovább jutókkal :D

Amúgy CTV is rohadjon meg, nem lehet normális képeket lopni, amin láthatóak az énekesek vagy csapatok nevei, mert pont akkor jelennek meg Two and a half men, TBBT és Grimm reklámok :D

vareka - 2012. 10. 18. 19:02

Én is elégedett vagyok nagyjából a továbbjutókkal, de azt nem tudom megállni, hogy ne adjam ki magamból, hogy mennyire csalódtam Britney-ben (bocsi, kénytelen vagyok itt intézni ezt az ügyet, mert Ti legalább tudjátok, miről van szó, senki nem nézni a környezetemben a műsort:P).
Gyakorlatilag miatt kezdtem el nézni, igen nagy fan voltam ifjabb koromban, és tök jókat hallottam róla, hogy milyen megmondó figura lett, kíváncsi lettem. Ehhez képest nagyon-nagyon egyhangú, robotszerű, ahogy viselkedik:( A tegnapi részben érződött a legjobban, hogy mennyire fura. Annyira nem érződött át, hogy most tényleg együtt örül a bejutottakkal, vagy bánkódik a kiesők miatt, és a szövegek is annyira egyformák voltak, ráadásul annyira monotonan adta elő őket, szinte hallottam, ahogy a fülébe mondják, vagy nem tudom, szal csalódás volt, egyáltalán nem tűnt őszintének és természetesnek.
Ezzel szemben Demi iszonyú szimpi kezd nekem lenni: lelkes, érzelmes és elhiszem neki, hogy valójában örül, vagy szomorú.
De sajna kénytelen vagyok nézni, mert túl kíváncsi lettem, hogy mi lesz eredmény:)

Bubble: nem lehet egyelőre tudni, mert az Emblem3 után a kanadaiak is pánikszerűen nyomtak egy válogatásismétlést, hogy ne derüljön ki sokkal több az eredményből, mint Amerikában. Legalábbis ezt olvastam:)

fetomy - 2012. 10. 18. 19:34

winnie: Jó én azt értem, csak hát szerintem jóval kevesebb nézettsége lesz úgy, hogy a felét már látták, a maradékot megtudják ki jutott tovább… jó nyilván sokan nem olyanok mint én, hogy ha már tudják az eredményt, akkor nem igazán képesek végignézni, de akkoris. Plusz szerintem a ctv-ét le lehet majd tölteni netről (legalábbis volt már onnan verzió tavaly is). Na mindegy, ez nagy mellényúlás akkoris. És nem is a baseball miatt, én szeretem azt is, és tényleg lehetetlen esőben játszani, csak nem értem miért kell közel 1 héttel eltolni?

Katey: Kezdek elbizonytalanodni, hogy nem tudsz érvelni, vagy tényleg ez az érvelési technikád. Csak mert annyira félrebeszélsz, hogy nem igaz. Ki mondta, hogy az a baj, hogy nem szereted CeCe-t? Vagy hogy rosszat írsz róla? Régesrég megszoktam, hogy egymás kedvencét a másik mindig utálja mint a … :D Én azt nem szeretem, amikor gyakorlatilag leidiótáznak, lehomofóboznak, stb… ha nem egyezik az ízlésem valakivel. Márpedig te rendszeresen erre alapozod itt minden vitádat, amit úgy látom nem csak én vettem észre…

fetomy - 2012. 10. 18. 19:41

Ja, Dr. House-os párhuzam. Érdekes, aki nem nézi a sorozatot, az éppen azt gondolja House-ról is hogy csak egy idióta bunkó fkalap. :)

Rylan kapcsán pedig zusammen lehomofóboztál mindenkit, tök mindegy volt mennyire sértő dolgokat mondott, keresd csak vissza ;)

És ha túl komplikáltan fogalmaztam volna: Világéletemben olyan kedvenceim voltak, akikkel “egyedül voltam”. Sosem volt problémám azzal, hogy ez így van, és a hosszú évek során teljesen természetessé is vált, szóval nem, nem vagyok annyival butább, hogy ne tudnám elviselni, akármennyire szeretnéd ezt így beállítani ;)

LaCRossE - 2012. 10. 18. 21:47

fetomy, hagyjad, teljesen felesleges neki érvelni. :D Nyilván az lesz a válasza, hogy ne írjunk olyat, amibe bele lehet kötni. :D
A FOX pedig úgy kezeli a műsort, hogy neki mindegy a nézettség, szerintem nincs kizárva, hogy látva a bukást (mert az) nem fog berendelni többet belőle.

Katey - 2012. 10. 18. 23:51

Igazad van. Nem érveltem. Semmi ellen és mellett. csupán válaszoltam arra amit írtál.
És te voltál az aki felháborodtál meg letámadtál engem, pedig én csupán viccesen felszisszentem magamban, hogy biztos fiúk vagytok, hogy ennyire bejön nektek a CeeCee.
Ebben pl semmiféle rosszindulat nem volt. és utána nyilván leírtam, hogy én miért nem szeretem.
De én meg pont az ellenkezőjét gondolom, hogy nektek nem szabad semmi olyat leírni, amivel nem értetek egyet, mert pont ti vagytok akik kiutáljátok miatta az embert.

És még mindig a Rylanes vitán vagy fennakadva (ugysem fogunk egyetérteni ezért is zártam le azt a vitát a másik topicban) és a LeCrosse meg adja alád a lovat, hogy “hagyjad felesleges neki irni bármit is”, na ez az igazi rosszindulat. De már csak nevetni tudok rajta.

Katey - 2012. 10. 19. 01:19

pardon moi – LaCrosse.

dragon1986 - 2012. 10. 19. 05:41

Ez a James (rapper gyerek) hol volt eddig, már megint azzal jött hogy ő az egyetlen rapper a versenyben :D Ott van Nick Youngerman és Lyric145 :D

fetomy - 2012. 10. 19. 09:05

Ilyenben nem lehet alám lovat adni, ritkán jutok oda, hogy valakinek felesleges írni… :DD

Azt pedig ne mondd, hogy kiutálunk, mert én pl. biztos nem, mivel az utolsó olyan akit én nagyon szerettem és az oldal többsége is szerette, az Cher Lloyd volt, akkor meg még nem voltam itt :D Többször gondolkodtam is, hogy írjak-e egyáltalán mert úgyis egyedül leszek, szóval lényeg, hogy én nem utálok ki senkit, de ha nem tetszik valami, szóvá teszem :)

LaCRossE - 2012. 10. 19. 10:16

Katey, kiutálunk? :D Jó vicc.
Fogd fel, nem azzal van a baj, amit írsz, hanem ahogy írsz. Semmi gond nincs azzal, hogy nem szereted Cece-t, én sem szeretem annyira, bár a hangja akkor is nagyon jó, hanem a szerinted vicces megjegyzéseddel volt gond. Mert már bocs, de ugyanúgy esett le, mint a (és igen, még mindig ezen rugózok) Rylanes esetnél. Nem kell ilyeneket hozzáírni, és nem lesz jogos sértődés, ahogy mi sem írunk semmilyen hímsoviniszta szöveget. Én mindenkinek elfogadom a véleményét, elég csak ránézned az ausztrál X kibeszélőjében, szinte mindenkivel ellentétes a véleményem nem egy versenyzőnél, mégsem játszom el ott a nagy tragédiát. Itt sem tenném, ha végre felfognád, hogy itt igenis a te megnyilvánulásoddal van baj, és ha többen is támadnak valami miatt, akkor talán nem a bácsik gonoszak, hanem te mondtál butaságot.
Részemről ennyi volt az egész, felesleges erről még tovább folytatni az eszmecserét, de azért ne gondold már itt azt, hogy te itt egy hatalmas összeesküvés áldozata vagy. Válogasd meg jobban a szavaidat, hogy lehetőleg a véleményeddel ne sértsd másokét. Nem nehéz, csak nem kell személyeskedni (hom0fób és társai) és általánosítgatni.

Az előzőt nem küldte el.

MrSpock - 2012. 10. 19. 11:14

Nyugi van skacok! :) Egy rossz mondatból nagy por lett,ilyenkor illik egy mea culpát mondani,és levan zárva. Főleg egy ilyen műsornál ahol nem kifejezetten az számít,hogy hú de jól néz ki valaki,ha tiszta szar ahogy énekel. Pl.ott volt Simmons lányka..tök ari,nem nagy arcú,kedves volt,és tele volt a hócipője ,hogy apuka híres,és nincs nyugta,de hangja nem volt elég jó,így be sem jutott. Cece jól nézett ki most is, a fehér ruhában,de nem azért kedvenc ,mert húú de csini,de tök kappanhangú :D Majd eldől mire képes a továbbiakban.
Nem kell itt egymást csesztetni,hisz a való életben is mindenki magához mérten(vagy azon túl) megpróbál keresgélni. Pasik kedvelik a csini lányokat,csajok meg a jó pasikat(pénztárca is legyen vastag),válság van kell a lóvé! :) Jah lehet kicsit eltúloztam..mert tudjuk legyen jó humora,kedves,megértő ,tök mindegy hogy néz ki!:P (ezt szokták mondani,de persze szóba sem jöhetnek ha előbbiek nem érvényesek)
A lényeg,hogy a külső megfog,belső megtart,itt is érvényes,csak közbe jön a HANG!
De valaki árulja már el,hogy csapatoknál ki jutott be! :D
Katey: Bírtam a countrys fazont,de azért a fekete srác,vagy Tara jobb lett volna. De ha lesz wildcard kör ahol kilehet esni,lehet pont ő lesz az. Countryt szeretjük egyébként! :)

Katey - 2012. 10. 19. 13:06

Igen LaCrosse. De neked az volt sértő amit én írtam, nekem meg az amit ti írtatok. Ezért indult ki a “vita”.És ha ti nem írtatok volna olyanokat, akkor én nem tettem volna szóvá és nem általánosítottam volna. Azért írtam “ti”t mert már nem tudom ki írt mit és ki mit nem, és nem neveztem meg senkit sem, csak mivel te vagy emiatt olyan nagyon felháborodva, ezért téged automatikusan belevettelek.
Lehom0fóbozok valakit (Szerintem nem nevesítettem, ha magadra veszed, az azért jelent valami), aki valakire azt írja, hogy hülye idegesítő b*zi (nem pontosan ez volt, valami hasonló, és azt sem mondom, hogy te írtad, de volt hasonló és már nem tudom ki írta, nincs kedvem visszakeresni), és akkor még az illető van felháborodva…Nem fogunk egyről a kettőre jutni ezzel.

Katey - 2012. 10. 19. 13:46

Előbb szépen összeszedtem a gondolataim, de nem küldte el.

Tehát kedves LaCrosse. Kicsit utánanéztem a dolgoknak.
Onnan indult ki a vita, hogy felháborodtam Gary kivonulásán, mikor szerintem tavaly Frankie-vel ő sem volt jobb, mint most Nicole Rylan-nel.

Az írásom, amit te annyira magadra vettél így szólt:
“Én csak azért védem (Rylan-t), mert mindenki azért támadja nagyrészt, mert kissé deviáns és más mint a többi, és nem szeretem a hom0fób megnyilvánulásokat semmilyen szinten…és habár nem is támogatom, akkor is a védelmére kelek emiatt.”

Az előbbit erre és a hasonló hozzászólásokra reagáltam, amit persze utólag moderáltak:

“annak a díszb*zinak csak annyi az érdeme, hogy általában még jobban csillog, mint a glitterben hempergő csillámfaszláma és nyan-cat zabigyereke.”

ez még szellemes is lehetne, ha nem tömény utálat övezné a részedről, amit ezekből a kommentekből szűrtem le: (Rylan produkció alatti megnyílvánulások)

“Na, ha ezt megnézem, este csúnyát fogok álmodni.”
“Ettől a csávótól előbújik belőlem a hom0fób vadállat.”
“Kifolyik a szemem, ilyen ocsmány emberi lényt ritkán láttam eddig.”

Szóval elnézést kérek, ha ezzel a “csúnya” hozzászólásommal megsértettem bárkit is. Eddig nem nevesítettem senkit, de most megjegyzem, hogy LeCrosse ezek a te hozzászólásaid itt alul.
Lehet sok embernek nincs ezzel baja, de én nem találtam őket annyira viccesnek. Ez már az én bajom az is biztos.

Szóval még egyszer mondom a hozzászólásaimban ezidáig senkit nem nevesítettem, aki úgy érzi, hogy rá nem vonatkozik, akkor ne vegye magára.
És ez csak egy magyarázat, hogy miért nem helytálló, hogy le lettem támadva, hogy állítólag, mindenkit “leh0mofóboztam.”
Köszönöm.

Katey - 2012. 10. 20. 01:41

Én is remélem, hogy a country-s bácsi esik ki.
Csapatok közül meg a Lyricsvalahány.
Tinik közül senkit sem szórnék ki, mert mind jó. aranyosak és jól énekelnek.
fiatalok közül is passz, mert mind jó. mindegyik más. nehéz lesz…

Bár a hasmutogatós lány helyében nem mutogatnám a hasam, mert azért nincs sixpackje hogy kipakolja…szerintem.
Engem kicsit kezd zavarni. de mellékes, az tény.

De hogy a szöszben választják ki a wild cardokat? Utána a szavazás része okés.
Mert ez megint más mint a Uk-ben, mert ott nem válogatták be őket a 16-ba eleve, hanem megmondták nekik h te leszel a 4. rád szavazhatnak és csá.

Szal számomra ez még rejtély…

LaCRossE - 2012. 10. 20. 02:22

Katey,
Szerintem ismerjük be, ez az eszmecsere kettőnk között sosem fog eredményesen zárulni. :) Lehet, hogy én hibáztam, talán hevesen fogtam fel a dolgot, de jelen pillanatban ezt nem tudom elismerni. Ahogy te sem tudsz igazat adni nekem. De tudod, mit? Nem is kell! :D Épp elég az, ha kijelentjük, ez a “vita” elég ideig tartott ahhoz, hogy véget vessünk ennek. Ha valamivel úgy érzed, megsértettelek, fogadd bocsánatkérésemet. Ha ugyanerre számíthatok tőled is, akkor már boldog vagyok.

CeCe miatt felesleges vitázni, hiszen nekem amúgy sem annyira szimpatikus, Rylan meg remélhetőleg kiesik a britből, mert nem való oda.

Katey - 2012. 10. 20. 03:16

Beismerem, hogy nem fog. :D De nem baj.
És nem vagyok haragtartó.
Nem igazán sértettél meg semmivel sem, csak védekeztem. És igen számíthatsz rá…Bocsánatot kérek én is ha bármi olyat írtam amivel megsértettelek téged vagy bárki mást.

Az utolsó mondatoddal kapcsolatban, pedig teljesen egyetértek.

Szóval szent a béke. ;)

chlio - 2012. 10. 22. 10:11

nick youngerman-ról mi a véleményetek? tudom, hogy már kiesett, de szerintem olyan szórakoztató volt amit csinált.

fetomy - 2012. 10. 22. 20:54

De ki mondta, hogy itt wildcard lesz? Sosem volt -a műsorokban- szó arról, hogy wildcard. Azt mondták végig, hogy 6-ból 4-et vihetnek be. Szerintem maximum az lesz, hogy mindenhonnan kiesik egy rögtön, mint tavaly, vagy több kettes elimináció lesz, vagy nem tudom, de azt kétlem, hogy majd élő showban bejelentik, hogy 3-an fel sem léphetnek, főleg hogy senkinek nem mondták, hogy WC lenne, egyenrangúan jutottak be úgymond.

Amúgy sztem a mindenhonnan 1 kieső lesz, amit nagyon sajnálok, mert akkor ugye valószínű byebye CeCe. Meglátjuk.

Chris London - 2012. 10. 22. 23:13

Cece miatt nem aggodnek kulonosebben – youtube-on a judges houses videojat majd ketszer annyian lattak, mint barmelyik mas versenyzoet Demi csapatabol. Meg van neki a tabora.

Azt tudjuk mar, hogy ki az utolso 2 tovabbjuto csapat? Pontosabban: ki ment meg tovabb a Lylas mellett?

Katey - 2012. 10. 22. 23:37

A csapatok: LYLAS, playback, az a Lyrics valahány 145 talán. és az Emblem3.

Chris London - 2012. 10. 23. 00:01

Kosz Katey. Legalabb a 2 kedvenc benn maradt.

fetomy - 2012. 10. 23. 01:26

Chris: De én úgy gondoltam, hogy a mentorok raknak ki 1-1 sajátot, és akkor a tábor mindegy :) Meg hát egyébként is mindig féltem a kedvencemet, tavaly is végig attól féltem, hogy Janet kiesik az UK-ból, aztán mint utólag kiderült, amíg nem erőltették rá a baromságot, simán első volt végig :)

Na mindegy. Egyébként nem tudtok valamit arról, hogy a világ legeslegjobb dolgát, az X-Factor Halloween Week-et nem akarják-e az USÁban is bevezetni? Elvégre náluk sem kisebb hagyomány mint az angoloknál, sőt…

kábé - 2012. 10. 23. 20:03

Sziasztok! Kezdő X factor US néző vagyok és nem értem, hogy miért lett vége az előző résznek a továbbjutó csapatok kihirdetése előtt. Illetve mutatták, hogy továbbmegy két csapat egy kiesik és utána bevágások voltak a műsorról. Egyébként a 16 továbbjutóból, hogy lesz 12 vagy itt 16-an mennek az élő showba? A mentorok választásával egyetértek eddig Cece nekem tetszik továbbra is de örülök Paige továbbjutásának is. A 13 éves lánykák nagyon tehetségesek a 25 év felettiek is iszonyat jó hangúak.

winnie - 2012. 10. 24. 02:47

a fox egy baseball meccs csúszása miatt csinálta ezt. kedden jön egy újravágott epizód a lényeggel.

baaloo - 2012. 10. 24. 11:33

hehe, volt egy Britney-s reakcio a legujabb =3 epizodban! http://youtu.be/6f-z_hFpwQk

MrSpock - 2012. 10. 24. 11:58

Most megnéztem rendesen az újravágott verzóban. :) a 2 csaj csapat bejutott,szupi! Mert jók is csinik,megérdemelték. De akkor ahogy elnézem 16an lesznek az első élő showban,ami abszolúte nem baj,mert igazából senki nem lóg ki :) Nem úgy mint nálunk,mert itt jó ha 1-2 versenyző megüti az helyi X-szintet.
November1-én lesz a liveshow,az még bő 1 hét. De legalább jól feltudnak készülni,és remek produkciókat láthatunk.

Savanah - 2012. 10. 24. 12:45

Sziasztok
Csak kérdés az új résszel kapcsolatban.. A judges home résznél, amikor már mondják az eredményeket a Simon eredményhirdetése megszakadt és válogatót adtak tovább..
Hogy volt ez? Mennyit adott le a FOX és menynit más? Vagy mi van?
Mert nekem kn 20-30 perc hiányzott, Simon utolső 3 csapatának a sorsát nem tudom. amúgy végig láttam

dragon1986 - 2012. 10. 24. 14:18

híreknél megírtam neked most bemásolom

Savanah

igen 2×11 amit CTV adott le a FOX kérésére az utolsó 10 perc a 4. rész vége lett, eső miatt eltolódott egy meccs ami felrúgta a FOX műsorrendjét :) az új 2×11 amit nem rég adott le immáron a FOX, kiegészíti a CTV-és 2×11-t, bár LA és Britney tovább jutóit csak felsorolják, ezzel szemben Demi és Simon csapatait végig leadták :D

Katey - 2012. 11. 01. 11:57

Nem nézte meg senki a Wild Card kör 1. részét?

Katey - 2012. 11. 01. 13:29

Én most nézem…Tök fura, hogy kb az Emblem 3 tetszett a legjobban. És őket nem kedveltem egyáltalán…

Xsz - 2012. 11. 01. 13:46

Mielött megnéztem volna, a Demi csoportját tartottam a legerősebbnek, de szerintem olyan szinten elrontotta az összes énekesét, hogy rossz volt nénzi. Talán Jennel Garcia volt jó, de Paige meg Cece a 2 legjobb hangú énekes, egy az egyben pocsék volt. Britney és kis tinijei összeségében jól szerepeltek. Simon és a csapatok: Vicc kategória az egész, kivéve a 3 rapper a Lyric 145, ők valalmi hatalmas jók voltak. L.A és az öregek: David Correy jó volt, a többiek az dalválasztások miatt nem tetszettek, pedig sztem erős ez a kategória. Amúgy tök felesleges a 2 műsorvezető, a csaj nem illik oda.

vodka03 - 2012. 11. 01. 15:28

Cece meg Paige nem a két legjobb hangú énekes, szerintem ez egyértelmű. Demi csapatából egyedül Jennel volt kiemelkedő, Winnie-nek mellé nyúltak a dallal. Simon csapataiból nekem a Sister C tetszett a legjobban, LYLAS-tól sokkal többet vártam, a másik kettőt áttekertem. LA over kategóriájában, szerintem is Correy volt a legjobb, Vino a szám elején iszonyat bizonytalan volt, de a végére felerősödött, Jason Brock-t szeretem, de a dalválasztása szörnyű volt a cowboy pedig nem érdekel. Tinik közül egyedül Beatrice dalválasztása volt jó a többi mellé ment csúnyán, talán még ez az Arin gyerek volt értékelhető, de ő meg nem érdekel abszolút.

Xsz - 2012. 11. 01. 16:16

Jó nem a 2 legjobb, hanem a legerősebb, nincs még 1 olyan még Jennel se akinek olyan magas és tiszta hangja lenne mint ennek a kettőnek. Ez egyértelmű. Talán még a tiniknél Diamond White-nak.

vodka03 - 2012. 11. 01. 17:10

Cece-re még azt mondom, hogy jól képzett és tiszta a hangja, de Paige az overrated definíciója

Bubble - 2012. 11. 01. 17:36

hát…szertinem carly rose-nak ugyanolyan magas meg tiszta a hangja, mint cece-nek. iszonyat jó hangja van.

vodka03 - 2012. 11. 01. 18:35

Ezt gondolom én is, hogy a 13 éves kislányok jobbak, mint Cece, de főleg jobbak, mint Paige

james - 2012. 11. 01. 18:54

Britney csapata egész jól szerepelt, egyébként a zsüri nem rossz… Nem drámáznak, és nem játszák túl magukat, mint mondjuk nálunk, örülök hogy a müsor a versenyzőkről szól! Egyébként nekem kellemes csalódás az amerikai verzió.

baaloo - 2012. 11. 02. 00:18

eleg rossz dalvalasztasok voltak es legtobbjuk bizonytalan vagy ideges volt ami ertheto…azert volt 1-2 jo eloadas, de csak lesz ez jobb is :] a zsurizes rendben volt Britney-n kivul aki full robotszeruen viselkedett… erre a Khloé-ra meg rossz ranezni, en nemtudom kinek volt agyverzese amikor kitalalta hogy o kell ide, Lopez eleg lenne egyedul

Toth Tamás - 2012. 11. 02. 11:27

Sokkal jobbak az új műsorvezetők

Maccs - 2012. 11. 02. 13:02

Most nézem, hogy melyik versenyzőket viszik tovább, és azt kell mondanom hogy LA bekaphatja..

VeroRosyth - 2012. 11. 02. 13:13

Maccs: LA döntése engem is nagyon meglepett… mondjuk én onnan csak Vinot szeretem, bár ez a Nickelback szám elég furcsa volt neki sztem, de azon, hogy kit ejtett ki eléggé meglepődtem, még Simon is eltátotta a száját…

MrSpock - 2012. 11. 02. 13:49

Én most néztem a döntéseket. Az előző körről lemaradtam,és ahogy itt abejátszásokat elnéztem,lehet jobb is. Ennyire szarul választani dalokat hihetetlen! Profi producerek,énekesek,és nem tudják eldönteni,hogy mentoráltjaik miben alegjobbak? Nem kisérletezgetni kell,hanem ami fekszik,abból kiválasztani a tutit!
LA-döntése számomra érthetetlen,ahogy Simon is megmondta neki,hogy aa 2 befutó lovat méretteti meg,és egyiket hazaküldi? Mert Vinot bírom,de basszus tényleg ők ketten a legjobb hanggal rendelkezők,ahogy itt is hallatszott mindkettő előadásában. Tate rendben van,maga műfajában nem rossz,de mondjuk én a mentorházba sem őt vittem volna.(Gutt) Demi is rendesen beválasztott ami aszámokat illeti,nem tudja mit kezdjen a csajokkal. Cece egyértelmű a legjobb hang,Paiget meg valamiért kegyetlen nyomják.Jó nekem Cece abszolúte kedvenc,és azért szépen előadta a párbaj dalt,de megállt bennem az ütő,hogy hazamegy. Britney pedig elég jól döntött,bár fene tudja azért Diamond nem volt rossz,de nem éreztem azt apluszt ami még viheti őt tovább. Gondoltam úgy sem visz 3 csajt. Carly a legtutibb,ez egyértelmű nekem.
Simon: Nehéz dolga volt,és gondoltam hogy a nővérek távoznak,mert Emblem3at viszi,kell a tinicsajoknak,de engem még mindig iszonyat irritálnak,és hangjuk sem egetverő. Ahogy mondták hogy ők igazi sztárok lehetnek,hát ezért tart ott a zeneipar ahol.
Az 5ös csajszik nekem nagyon tetszettek,valahogy az ő előadásuknál éreztem,hogy igen,ez már valami. Egyenként is nagyon jók,és 5ök hangja lefedi az össz tartományt. 3 tesó meg aranyosak,bájosak voltak,és kiesésük ellenére mosolyogtak. Érdekes hogy a beszédhanguk is menyire hasonlít egymásra.
Összegezve azért elégedett vagyok,mert maradt azért bent potenciális kiesőjelölt,akiért nem fogok izgulni.
Ja,és Jennel-t még mindig szeretem :)
Demi,és Britney külseje meg érdekes volt,a 2 adásban pont ellentetjei voltak,Demi frufrus haja szupi,és ugyanez Britre is igaz. De másik 2 külső..ááá Deminek olyan kerek arca van,és Brit meg kicsit mamásabb volt.
Szóvolt átlósan néztek ki jól :)
A 2 műsorvezető pedig,a pasi jól nyomta elég lenne ő oda,a csajszi meg mondjuk backstageben ügyködhetne,és csak néha jönne fel.
A lényeg,hogy várom akövetkező hetet,és az már egységesebb lesz. Hajrá Cece,Jennel,Vino,Carly,és az 5ös csajcsapat,aki ugye új néven fut :)
Hmm azért elég erős ez mezőny most!:)

Xsz - 2012. 11. 02. 15:00

Demi döntésével egyetértek, LA meg Britney OMG, pont hogy a 2 párbajozót vittem volna tovább egyből. Simon pedig jól döntött.

vodka03 - 2012. 11. 02. 17:14

Nálam a kiesők így néztek volna ki: Paige, Tate, Arin, Lyric145.

Amit az élő show után gondoltam: Cece, Arin, Sister C, Vino

Demi: igazából nem nagyon érdekel ez a kategória Jennel messze a legjobb a 3 csaj közül, remélem sokáig menetel majd.
LA: tuti volt, hogy a cowboyt nem viszik párbajozni, mert tetszett a zsűrinek. A másik 3 embert nagyon szeretem, de féltem, hogy Vino esik ki, aki nekem az abszolút kedvencem. Spock írta feljebb, hogy Jeffrey Gutt elfért volna a cowboy helyett a mezőnyben, amivel egyetértek.
Britney: Várható volt, hogy ezek ketten párbajoznak, de nem gondoltam volna , kiejti a Diamondot egyértelmű, hogy jobb volt, mint Arin.
Simon: Nem is értem, hogy mit keres a versenyben az a rapper brigád, ilyeneket nem is engednék versenybe. A sister c meg borítékolható volt, hogy menni fog.

Szerintem a cowboy vagy cece esetleg valamelyik csapat fog menni jövőhéten.

sebien - 2012. 11. 02. 18:03

@vodka03: láttad a lyric145 mit művelt egy olyan számmal, mint a party in the usa a mentor-házban? engem ott kilóra megvettek. és szerintem simon is tisztában volt azzal, hogy a két lánycsapat egymás elől venné el a szavazatokat, ezért logikus döntésnek tűnik, hogy ők párbajoztak.

chlio - 2012. 11. 02. 18:08

Szerintem Britneyt kivéve, mindegyik mentor jól döntött.
Britneyben nagyot csalódtam, Diamond nagyon jó énekes, érdekes külsőre, énekhangban, előadás módban. Habár az élő előadása nem fogott meg annyira, nagyon dedóra sikeredett, de Britney hibája, sokkal több van Diamondban, komolyabb előadással nyerőbb lett volna, olyannal mint pl Milleré.
Cece nekem is az egyik kedvencem, örülök, hogy bent maradt, és remélem még megél 1-2 élő showt, kicsit utálatos nőszemély meg pityereg mindig, de akkor is olyan jó amit csinál, jó hangja van, nagyon szép, csinos, nem lehet ellenálni neki, ő egy kis Madonna.
Annak is nagyon örültem, hogy a Lyrics 145 egyből tovább jutott, szerintem ők szinesítik a showt, remélem még ők is megélnek 1-2 adást :)

james - 2012. 11. 02. 18:26

Diamond pródukciója szerintem nem volt az igazi, és nem biztos hogy a dallal volt a próbléma… Ráadásul tavaly is próbálkozott, igaz csapatban, de akkor sem tünt kimagaslónak! Lehet hogy Arin-ban több fantáziát látott Britney.

Summer - 2012. 11. 02. 18:32

Én nagyon vártam ezeket a live show-kat végre..de most akkorát csalódtam a zsűrikben…Simon is nagy hibát követett el a lylasokkal,(mi volt az a verzió meg nyikorgás??) meg az az uj név borzalmas…La közepes volt, de Demi meg Britney inkábbb menjen vissza playbackkelni a színpadra. Rossz songchoice mindegyiktől, és amit a végén döntöttek…most komolyan Diamond?? Beatrice meg továbbment??? Willie?? inkább ment volna Cece aki Kesha-t másolja…A sister C-t annyira talán nem is izgatta h kiestek, de el kell mondani a 2 szőkének durván jó hangja van…nemtom mit esznek ezeken a szörfös fiúkon, nekem egyáltalán nem jönnek be sehogyan sem. De amin a legjobban kiakadtam, hogy David Corey-t nem vitte tovább LA…hihetetlen…olyan hangja van a csávónak h kb. az angyalok énekelnek igy…talán adok még egy esélyt ennek a shownak, de nagyot csalódtam mennyire nem értenek a zsűrik, és a producerek sem ahhoz h összetegyenek mindegyik énekesnek, v csapatnak egy erős produkciót…az ausztrál messze jobb.

chlio - 2012. 11. 02. 19:01

sajnos igaz, Diamond produktja tényleg nem volt az igazi, tudott volna jobbat is, az tuti. de hát ha valsz Arinban többet látott Britney, akkor ennyi. Arin sem kutya, jó énekes.

vodka03 - 2012. 11. 02. 19:03

sebien: nem láttam a lyric145-öt mert élből áttekerem, egész egyszerűen rühellem a tehetségkutatókban azokat a versenyzőket, akik nem tudnak énekelni, tavaly is ott volt az astro gyerek egy produkcióját hallgattam meg, amikor rock héten elkezdett rappelni. Engem nem érdekel, hogy mekkora showt csináltak, mert tudom, hogy soha nem mennék koncertjükre vagy venném meg a cd-jüket.

afterix - 2012. 11. 02. 19:10

Aggódom, ahogy az első élő show-t figyeltem, rendben, hogy Level1 de szerintem gondok voltak a zenei alapokkal, híg dubstep betétek és gagyi remixek, valahogy nem harapott rá a fülem, ha pedig klasszikus hangszerelésről van szó miért nem áll oda egy-két zenész csak úgy pengetni, meg ütögetni egy kicsit a háttérben, csak úgy a hangulat kedvéért, szerintem az inkább show mint a visual effectek…

Ok Hollywood meg minden, de mi a fenének 2000 négyzetméter LCD fal? meg a sok sikítozó statiszta, mintha a torkukra léptek volna, tapsoljon a közönség ha kell de állandóan…? Plusz nem nagyon tetszik ez a fiatalítás, Britney egy vicc, Demi meg kicsoda? szóval nem, hiszem, hogy 13 éveseknek kellene itt szerepelniük, nem egy gyerek csatornát nézek, néha káromkodhatnának nyugodtan nem akarok mindig karót nyert droidokat nézni. Tulajdonképpen lövésem sincs, hogy ki nyerhet, és nem is szívesen nézném vissza egyik produkciót sem, nem tudom mire hajaznak, ilyen még nem volt Egy pár “kedvencet” megint kinyírtak mint tavaly szegény Jazzlyn Little-t, és úgy egyébként borzalmasak voltak a dalválasztások, tök’ látszik, hogy a Show-ra mentek rá idén ami szerintem nem jó irány.

Az Ausztárl X faktor messze viszi a prímet idén, nem csak a műsorvezető profi és végtelenül normális, az ítészek is becsületből jelesre vizsgáznak hétről-hétre, kifinomult, eredeti, tiszta és emberileg is példamutató lehet a fiatalabbaknak, nem is beszélve arról a furcsaságról, hogy az eredményhirdető show-ban nagyon jók a sztárfellépők, és nincsenek homik meg kamucelebvitézek.

UI: A SisterC.sinibabáknak egy nyalást küldök akárhová és mindenhová :)

james - 2012. 11. 02. 19:12

Pedig Diamond egy Elton John dalt kapott, nem értem miért fogjátok a gyenge dalválasztásra? Én semmi extrát nem láttam az előadásában, Arin sem volt kimagasló, de tegnap jobb volt!

jim455 - 2012. 11. 02. 20:17

LA egy idióta, Correy volt Vino mellett a kedvencem, mekkorát énekelt már, sztáralkat, erre az unalmas Tate nem is párbajozik, meg Brock is továbbjut.Hát vicc komolyan.
Amúgy a mezőny gyenge.A tini csoport úgy ahogy van nem érdekel, a csapatok se nagyon, de ott az Embelem tetszik, van bennük potenciál.Willie is még maradhatott volna.Britey meg értékeljen már 1 mondatnál hosszabban könyörgöm, még a saját versenyzőinek is csak annyit mond, hogy “nagyszerű volt, szeretlek”.A műsorvezetőkről, Kardashian mit keres ott, őt akarta annyira Cowell?No comment, Lopez egyedül megoldaná, így csak hülyén néz ki, hogy a csaj kétszer akkora mint ő…

kábé - 2012. 11. 02. 20:22

szerintem tavaly Arin próbálkozott és berakták valami fiúcsapatba. Nem néztem azt a szériát de kiderül az idei évadból. Egyébként hangilag sokkal gyengébb mint Diamond. Az első élő showban borzasztó dalválasztások és sminkek, ruhák voltak főleg Deminél. Sikerült elcsesznie Cece-t, Paige-t sajna pedig én bírom őket. Britney döntésével nem értek egyet de abban igaza volt, hogy a két leányzót megmentette. Csapatoknál a Lyric145 csúcs és az 5 lány is nagyon tetszik van bennük lehetőség bőven. Az a fiúcsapat nagyon nem bejövős de nyilván a tinilánykák szavazatai kellenek. L.A csapatában jó hangok vannak érdekes volt a döntése de velem ellentétben Ő egy világhírű producer, úgyhogy jobban átlátja a dolgokat.

LaCRossE - 2012. 11. 02. 21:03

Na, ugyanúgy, mint az ausztrálnál és a britnél, jöhet a részről a kis összegzésem. :D
Simon nagyon kemény volt azokkal a vámpírfogakkal. :D
Mario Lopeznek örülök, mint host, Khloe pedig meglátjuk, milyen lesz. Ő sem tűnik mondjuk rossznak egyelőre.
A közönség viszont elég hangos, kicsit idegesítő.

Paige Thomas: ááá, levágatta ilyen rövidre Paige haját. Esküszöm, ez a Demi nem normális. Bár amit a fejére tettek, még borzalmasabb, túlságosan elvonta a figyelmem az énekről, így nem is tudtam annyira koncentrálni. A dalt azért viszonylag hamar felismertem, de nekem kicsit vérszegény volt. És nem is illett hozzá. Ahogy a ruhája és a haja sem. Semmi kiemelkedőt nem találtam az énekében, volt egy-két jobb pillanata, de a többi csak… unalom. 5/10

Arin Ray: azt hiszem, a staging már megint sok volt. Most nem a haj vagy a fej vonta el a figyelmem, hanem az a hülye sistergés. És mintha a kihangosítással is bajok lennének. Nekem ennek a srácnak sem tetszett a hangja, a dalválasztás sem. Néhol hamis volt és gyenge, szóval egyáltalán nem vagyok elégedett eddig. Talán Paige egy fokkal jobban tetszett. 4.5/10

Ami kicsit zavaró, és ez szerintem a release hibája, hogy nagyon halk.

David Correy: a hangja a csávónak viszonylag tetszett, viszont Simon kritikája teljesen jogos volt, és az sem tetszett, hogy néha ordított. De hangilag eddig ő volt a legjobb, szóval mondhatni ő jött be nekem eddig a leginkább. A staging most nem vonta el a figyelmem, ez megint pluszpont. 6.5/10

Sister C: amikor a két csávó behozta azt a lépcsőt, felvontam a szemöldököm. Elfelejtették volna? Na mindegy, nem erről kell beszélni. Nem voltak rosszak, de nekem ez sem tetszett nagyon. A dalválasztás megint rossz volt, a jó dalválasztásról ma már lemondhatok. 5.5/10

Ez a Halloween-es ijesztgetés nekem volt kínos. :D

Jennel Garcia: dögös kis csaj. A staging bejött, egyszerű(bb), de mégis látványos. Nagyon tetszik Jennel hangszíne, a kicsit rockosabb beütés, de remélem, lassú számokat is jól fog énekelni. Nekem eddig ő tetszett a legjobban, a dalválasztás is nagyon jó volt. 7/10

Diamond White: ez a lány nagyon fiatal, bár emlékszem rá a válogatóról. Ez a szám nekem tetszett, viszonylag szépen énekelt, fiatalos volt, és vidámságot sugárzott, épp ezért bejött. Na persze el kell mondani, nem a legjobb hanggal lett megáldva a kisasszony, néhányszor még talán hibázott is, de voltak szerintem jó pillanatai. Talán még Jennel akkor is jobban tetszett egy fokkal. :) 7/10

Vino Alan: az eleje nagyon nem tetszett, szóval ott már temettem, aztán húsz másodperc múlva már váltott szerencsére, és jobb irányba. A számválasztás szerintem totálisan nem hozzá, ezzel megint csak nagy bajom volt. Nem tartom nagyon különlegesnek a hangszínét, igazából Vinót nem nagyon hallgatnám el rádióban – nem kapnám fel a fejem, hogy ki ez, még nem hallottam volna. Lehetett volna jobb is. 4/10

Az újabb ijesztgetésen most szimplán elröhögtem magam, nem volt félelmetes.

Lyric 145: ejj, hogy mondjam ezt, hogy ne legyen túl sértő? Ez kritikán aluli volt. Nem értem, hogy rakhatták össze őket, ahogy azt sem, hogy kerülhettek be az élő adásba. Az, hogy végig ordibáltak, az még oké, a rappel sincs semmi bajom, ha legalább egy kicsit is kiemelkedne valamiben. Ez viszont eddig a verseny legalja volt, és akkor még a Gangham style is benne volt. Hát köszönöm, ebből én nem akarok többet. Az az esőkabát a csajon pedig egyenesen nevetséges. (Britney nagyon építő kritikával élt) 1/10

Cece Frey: és jön az a csaj, aki miatt éles vita alakult ki köztem és Katey között. :D Deminek pedig az a mániája, hogy mindenkinek tönkreb*ssza a haját? Komolyan, nem ennyi a mentormunka, édesem. Na, de a produkcióról. Csak én hallottam néhol rémesen hamisnak Cece-t? Eddig ez nem jött elő nála. Néhol pedig nagyon nem hangzott jól. És akkor ehhez még hozzátesszük az egész kurvás koreográfiát. Ez megint csak nem volt jó. 2.5/10

És a felén már túl is vagyunk. :D Áh, ez a 16 nagyon sok.

Tate Stevens: le kell szögeznem valamit. A country nagyon nem az én stílusom. Baj, mert ettől egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni. A hangja amúgy szép, még talán kellemes is, de nekem ahogy énekelt, amit énekelt, az egyáltalán nem jött be. Tudom, az amcsik szeretik a countryt, de talán már így is túl sok countryénekes van. Nem tudom, kell-e még egy. Nekem nem igazán. Ez bizony unalmas volt. 2/10

Beatrice Miller: ezt a számot valami fergeteges módon imádom, szóval már jól kezdődik. :D Nem értem, hogy a csaj mit aggódott, szerintem nagyon illik hozzá a lassú ének is. Szépen hangzott, és azt hiszem, hogy eddig vokálisan őt tartom a legjobbnak. Aranyos ráadásul a csaj, ami egy plusz faktor nálam. Viszont a végén a háttérnél felröhögtem. :D És sajnos hiányzott a katarzis is, az egész produkció túlságosan egy síkon mozgott, nem volt egy nagyobb rész, ahol kitört volna. Szóval nem volt legjobb pillanat, hanem minden másodperce kivétel nélkül “csak” nagyon jó volt. Ezért kap “csak” 8/10-et.

Jason Brock: ezt a csávót már totálisan vártam, imádtam a válogatóját. :D Vicces is volt, és valami cseszett jó hangja van. A dalt nem igazán szeretem, de nagyon szórakoztató volt, annak ellenére, hogy totálisan rossz döntés ezt bárkinek odaadni. A staging is látványos volt (azt a ruhát a férfiakon viszont nagyon nem értettem). Nem tudom, van valami Mr. Entertainmentben, ami nagyon megfogott. :D Szóval ez jó lesz, csak így tovább! 8.5/10

1432: az újabb összeeszkábált banda. :D Viszont mi ez a név? Na, szóval, ezek a csajok sokkal jobban működtek nekem együtt, mint a másik csajbanda. A számválasztás is jobb volt. :) Viszont ami hatalmas baj volt (és LA Reid) is megemlítette, hogy karaoke volt. Az ég világon semmit sem alakítottak benne, ami csalódást keltő, de még így is jobban tetszenek, mint a Sister C. 6.5/10

Willie Jones: vagy tízszer elásítottam magam az előadás közben, és ez azt mondja el (nem azt, hogy álmos vagyok!), hogy ez gyenge volt és unalmas. Nem tetszik a hangszíne, nem volt szórakoztató, csak egy tömény unalom. Simonnal most egyetértek, semmi énektudást nem igényelt a dal, így nem is mutatott semmit. És értetlenül állok azelőtt, miszerint Britney és Demi “sztárnak” tartja őt. 3/10

Carly Rose Sonenclar: hosszú csaj lenne ez egy popsztárnak. :D Nagyon érdekes dalválasztás, bár nem túl jó, de ami azt illeti, és ez mégis dobott rajta egy nagyot. Ami pedig még nagyobb pozitívum, hogy a műsor legegyedibb produkciója biztos, hogy Carlynak jár. Nem mondom, hogy imádtam a számot, de ez is a jobbak között volt. Demi kommentje arról, hogy a csajnak van a legjobb hangja… nos, nem tudtam komolyan venni, mert tényleg látom, hogy nagyon jó hangja van, de a szám totálisan nem mutatta ezt meg. 7.5/10

Emblem 3: nagyon jól működik együtt a három srác, és nem is volt olyan tipikus boybandes a beütése a produkciónak, mint pl. a britben a Union J-nek. Közel sem olyan kiemelkedőek, mint a The Collective az ausztrálban, de látom bennük a potenciált. Hmm, nem vagyok boyband fan, de ez tetszett, és bár nem a legjobban, szerintem esélyesek lehetnek a végső győzelemre. 8/10

1. Jason Brock
2. Beatrice Miller / Emblem 3
2. Emblem 3 / Beatrice Miller
4. Carly Rose Sonenclar
5. Diamond White / Jennel Garcia
5. Jennel Garcia / Diamond White
7. David Correy / 1432
7. 1432 / David Correy
9. Sister C
10.Paige Thomas
11.Arin Ray
12.Vino Alan
13.Willie Jones
14.Cece Frey
15.Tate Stevens
16.Lyric 145

winnie - 2012. 11. 02. 22:38

“meg a sok sikítozó statiszta, mintha a torkukra léptek volna, tapsoljon a közönség ha kell de állandóan…?”

egy ilyen műsorban nem kell statiszta. elég a rajongó. és nekik nem is nagyon kell mondani, hogy sikítozzanak, ezt teszik a koncerteken is. persze irányítani kell őket olykor, de röhögve összeszednek egy létszámot, ha akarnak.

fetomy - 2012. 11. 03. 15:32

Nos első hét után:

1.) Kloé és Britney takarodjanak. Előbbi idegesítőbb mint Ördög Nóri, utóbbi meg akkora hulladék volt hogy az hitetetlen. Eddig nem volt bajom vele, de most egyetlen építő jellegű szót nem mondott senkire. Mindenki amazing meg cute meg surprising.

2.) Demi mi a tökömet csinált??? A párbajban Willie és Cece is megmutatta, hogy ha nem Demi rakja össze őket, akkor messze sokkal jobbak. Willie-nek kicsit se rakták bele a mélyhangját, amitől egyedi CeCe-vel meg én nem tudom mit csinált, hogy ilyen hamis volt… Reméltem is, hogy párbajozni fog, hogy talán megmutassa, hogy bizony tud ő énekelni. Sikerült is elég szépen szerencsére, ráadásul megmutatta azt is, hogy mi rejtőzik a kemény magabiztos külső mögött. Kivéve persze annak aki ígyis-úgyis utálja, de ő csak akkor fog 1-2 héten belül kiesni ha Demi továbbra is elkúrja, máskülönben köze sincs a kiesőzónához, főleg mert Amerikában kevésbé utálják az ilyen mentalitású embereket. Amúgy érdekes, hogy mások esetén a fő megítélési pont hogy milyen a hangja, hogy tud énekelni, ez alapján akarják sokan hogy alakuljanak a kiesések, Cece esetében viszont senkit nem érdekel hogy az egyik legjobb énekes a mezőnyben, menjen haza rögtön :D

3. ) Fura, de minden szimpatikus versenyző továbbment, pedig ez nálam ritka :D Illetve hát Willie helyett Paige mehetett volna, de segond. Egyébként szerintem nem rossz ez a mezőny, inkább a mentoroknak voltak érdekes mellényúlásai, de az mondjuk elég sok. Viszont alapvetően messze sokkal jobb mint a UK idén.

Ez a kinek van a legjobb hangja téma meg szerintem felesleges, főleg 1 élő produkció után, hiszen a felvettekből nem nagyon lehet kiindulni, 1-1 alkalom pedig szerintem nem elég ezt eldönteni. Meg két nagyon jó hangú között úgyis csak egyéni szimpátia dönt.

A csajoknak meg én új nevet nem nagyon adnék, inkább haza küldeném őket jövő héten. Nem is lesznek szerintem tovább, mert nagyon jól illenek a sémába: Összerakunk 3-4-5 középszerű/nem rossz csajt, akik lehetőleg nem nagyon különböznek egymástól majd búcsúzunk tőlük 2 hét után.

dragon1986 - 2012. 11. 03. 16:10

Lylas új neve valami szörnyű, The Lylas meg menjen a fenébe, amúgy meg van Lylas névvel egy kávézó is, szóval Bruno Mars nővérek nem találták fel a spanyolviaszt. :D

Emblem3 tetszett, pedig nagyon ellenszenvesek voltak, de így sem lettek a kedvenceim

Cece élőelőadása valami förtelmes volt, pedig amikor ma tovább jutásért kellett énekelni akkor nagyon jó volt. Demi nagyon elb@szta a dolgott.

Garciaból is klónt csinált, igaza volt Simonnak, mondjuk ő legalább jó volt :)

Én elégedett vagyok a tovább jutók személyével, Sister C-ért kár, meg is keresem hogy van-e youtube csatornájuk. ;)

LaCRossE - 2012. 11. 03. 18:14

Hát, az én szememben a Lyric145 továbbjutása egy szégyen, ahogy Diamond kiesése is.

zero - 2012. 11. 04. 00:27

gyakorlatilag egy tini-show szintre süllyedt az amerikai verzió. borzasztó.

Katey - 2012. 11. 04. 03:27

Nekem az egyik kedvencem a LYLAS – 1432. Alig várom,hogy új nevük legyen, remélem valami szellemesebb lesz. :D
Sztem nagyon jól énekelnek külön külön a lányok, egyáltalán nem középszerűek és csodásak együtt is.
Csütörtökön külön szupik voltak a Skyscraper-rel.
ÉS a mentorházas Impossible-jük az meg egyenesen egy csoda.
Szte jobbak külön külön mint a legtöbb szólóénekes.
De mi az hogy a LYRIC145-öt továbbjuttatja Simon csont nélkül? Kezd megbuggyani…Én őket nem vittem volna.

L.A. Meg mi a sz*rért erőlteti azt a Tate-et?
Egyszerűen nem hittem el, hogy a Vino meg ők jutottak tovább csont nélkül…Sztem tate-nek kellett volna mennie…

És Britney – a hét csalódása. Minden véleményét úgy lezdte, hogy “I wasn’t so sure last night…” A 6-nál már kissé idegesítő volt. Értem én, hogy kellett egy fiú a csapatba, de akkor már Beatric-t küldtem volna haza…Túl egyformák Carly-val. azonkívül, hogy Carly sokkal jobban énekel…

És a fiatalok…hát nem tudom. Minda4en mások. De ha CeCe és Willie között kell választani akkor Ceceből többet ki lhete hozni, viszont sztem Demi nagyon elrontotta. Annyira széo volt az a lány. Minek kellett kihidrogéneztetni a haját? Tök félelmes lett így. és paige-nek meg hova tünt a haja? Kész vagyok…

fetomy - 2012. 11. 04. 11:09

Tate-nek én azért örülök, mert nagyon jó country énekes, amiből -megint- nem sok van a versenyben. Igaz nem különleges, de nem is rosszabb mint sok más country énekes. Egyébként az engem is nagyon meglepett, hogy Tate és Vino alapból továbbment, azt gondoltam ők lesznek a két kiesőjelölt. (nem mintha nem örültem volna, hisz a 4 közül őket bírom jobban)

Britney ja, igazából úgy kellett volna folytatnia a mondatot, hogy “I wasn’t so sure last night….and that’s why i said you were amazing” mert ha jól emlékszem csak Cece és Vino kapott tőle valamennyire negatív kritikát, de előbbié is csak félig-meddig volt az, utóbbit meg már az elejétől kezdve utálja, de mindenki más amazing volt meg hasonlók. Bár lehet az angol szótárak rosszak és az amazing náluk azt jelenti, hogy szar.

Demi-vel nem tudom hogy legyek, mert zsűrizésben egész normális szokott lenni, sokszor mond értelmes és változatos kritikát, de mentornak…. Beleértve a botrány stílusérzékét is akár önmagával (mentorházas szőke haj-vörös rúzs-kiszeltündi szemöldök) akár a három csaj versenyzőjével kapcsolatban… Igaz Jennel haja illett a dizájnba, de akkoris, a személyiségéhez egyáltalán nem illik a fekete haj szerintem…

MrSpock - 2012. 11. 04. 11:19

Katey egyetétek veled! :)
CeCe-t így elrontani,a mentorházban amikor kiderült,hogy ki megy tovább,semmi fastés,semmi csicsa,abban a fehér ruhában tényleg szép volt. Egyszerűen önmagát adva,nem “álarc”mögé bújva,ahogy ő is jellemezte magát. És itt azt hittem rosszul látok,kihidrogénezve,hozzá abszolúte nem illő cucc,olyan Chrinstina Aguilerás,kurvás stílus,ami őt is fémjelezte a gyerek előtti korszakában. Pedig a Genie in a bottle klibben milyen szolíd,és szép volt. 1432 pedig szerintem is szupi! :) És igen,bármennyire is bírom acountryt,de Tate-t nem kellett volna tovább vinni egyértelműen. Bár amerikában lehet nyerni vele,lásd Carrie Underwood,Scotty McCreery (Idol),nem érdemtelenül.
Jó lenne ha mentorok kicsit komolyabban vennék az egészet,és nem rontanák el a versenyzőket. Komolyan,én jobb dalokat,és normálisabb stílist tudnék adni,lennék az összesnek egyedüli mentora. :D Mindenkinek megtalálnám a legjobban testhez,hanghoz illő előadást.
Amiben maximumot lehet nyújtani,és a közönség csak ámuldozzon:) Szinte minden énekesnek elég jó hangja van,ez nem lenne nehéz feladat. De hát nekünk az marad,hogy figyeljük mennyire szúrják el a szakemberek. :( :D

kábé - 2012. 11. 04. 14:26

Cece-nek esküszöm küldök egy barna hajfestéket. Miért kellett belőle ilyen lady gaga utánzatot csinálni? Bőven elég egy kis szemceruza, szempillaspirál, szájfény és már színpadképes is a leányzó. Az első előadásban azzal a sárga sminkkel, hidrogénezett hajjal borzasztó volt és látszott rajta, hogy idegen tőle az egész koreográfia, zene. Paige-nél dettó! Remélem Demi-re rásóznak valami jobb ízlésű stylist-et mert ez így kínos lesz. Egy pozitívum, hogy Jennel-ről lerángatták azt a borzasztó előnytelen rövidgatyát.

Benn - 2012. 11. 04. 18:38

Az első élő adásról röviden: AMAZING!
Nem teljesen… ;)

Chris London - 2012. 11. 04. 19:30

Mindent elmond a mentorokrol, hogy a versenyzok legalabb felenek a szerdai volt az eddigi leggyengebb eloadasa. Raadasul csutorokre mindenki (Davidet leszamitva, de o jo volt szerdan is) sokat javult.

A mentoroknak nagyon gyorsan ossze kell kapniuk magukat es a mentorhazas produkciokbol kiindulva ujragondolni, hogy mit akarnak az egyes emberekkel. En pl. nem ereztem ugy, hogy Paige-nek es Cece-nek komoly imidzs problemai lettek volna, hogy Vinonak rockot kellett volna enekelnie, vagy Carly Rose-nak tancolnia. Lyric145 is sokkal jobban bejott a mentorhazas monokrom szerkoban. Amit Demi Cece-vel csinalt az hulyeseg volt, pont az ellenkezojet fogja elerni, mint amit szeretett volna (ti. megkedveljek a nezok).

Remelhetoleg a versenyzok is tanulnak az eheti adasbol, es jobban bele mernek majd szolni a dalvalasztasba jovo heten. A heten ertheto volt, ha nem nagyon akartak konfrontalodni a mentorukkal.

A szerdai es csutortoki eloadasok alapjan a kiesokkel nagyreszt egyet ertek. Diamondert nagy kar, de meg tudom erteni Britneyt, hogy inkabb vitt tovabb egy fiut, mint 3 lanyt.

MrSpock - 2012. 11. 08. 11:41

Most végeztem az aktuális résszel!
Először leszögezem,hogy Demi egy 0 mentor eddig!
Ennyire rosszul választani acsajoknak,nem hiszem el. Én látom bennük,nem világsztárként,hogy mit kellene énekeltetni. Nem az aléyneg minél több színben pompázzanak,hanem maga a hang,az előadásmód.
Lehet ez miatt kell búcsúznom pl. CeCe-től. Bár ha párbaj lesz akkor odateszi magát. Britney most jól látta,mit is kell adni a fiataloknak,és be is jött,nálam is. LA is 2/3adában megoldotta. De lássük csak versenyzőkre bontva.
Arin: Jó volt,kifejezetten jól állt neki adal,és hangulatot csinált. Így kezdő előadásnak megadta az alaphangot.
Paige : Hmm engem picit untat,valahogy nem jön át az egész csaj. a dalválasztás rendben,de abszolúte nem hozott lázba,mégha lassú is.
Vino: Ő viszont nagyszerű volt,számomra az est egyik nagy produkciója.Itt minden klappolt!
Emblem3 : Nem értem még mit keresnek itt,nem szimpik,és énekelni még mindig nem tudnak. Bár ugrabugra,és “show”van,de más nincs. Nekem fontos az énektudás,vagy legalább hasonló valami.:)
Beatrice: Hmm nem volt rossz..bár picit untam,de nagyon tetszik az a fátyolos,kissé reszelős hangszíne. Kap egy piros pontot! :)
Jennel: Szeretem és kész! És a rock’n’rollt is :) Előadta jó kis iparos módra,érezni,hogy megvan a hangja,hangulatot is teremt,de több kell! Deminek odakelene jobban figyelnie,hogy kihozza a legjobbat belőle!
Tate: Korrekt kis előadás volt,egy kultikus számot énekelvén,nagyot hibázni nem tudott.
Lyric 145 : Ez rossz volt,ennyi! Nem is tudok mit mondanir á,abszolúte nem jött be!
Diamond: A nayg visszatérő :) Jó volt,szolíd,egyszerű,és nevéhez illően megfelelő koreográfia.:) Bár nem ment nagy magasságokba,de van benne hatalmas potenciál. Ha még képezi magát,akkor igazán ígéretes lehet!
CeCe: Nem tudom..ha kiesik,abszolúte Demi miatt! Pedig hatalmas kiaknázatlan energia van a hangjában. És itt is látszott,hogy nagyon színpadképes. De már a hajával elszúrták,nem kellett volna a szőke :( Vissza akarom kapni a “régi” CeCe-t!
Carly: Nálam ő az egyik befutó,bár nem lóverseny,de hatalmas tehetség! Szemtelenül fiatalon ennyire jó hang ritka. Nagyon nagy pacsi neki,és óriási igen! :)
Jason: Jól megoldotta,de nem volt extázis. Sok újat nem rakott bele az eredeti dalba,előadta maga módján,és kész. Hangilag azért rendben volt.
Végére pedig az új nevű Fifth Harmony ,remélem végleges név lesz :)
Na kérem szépen,nekem ők tetszettek a legjobban. Abszolúte ott voltak a szeren. Már az elmúlt előadásuk is,de ez vitte a prímet. Tényleg tökéletes összhang van,együtt hihetetlen jól szólnak, szép,lágy,tiszta. Bár a kezdő lánynak érdekesen kissé selypítő hangja van,de jó. De a 2 szólórész az fenomenális volt!
Csillagos 5öst érdemelnek! Hatalams gratula Simonnak,és a lányoknak! :) így kell ezt csinálni! Most meghallgatom őket mégegyszer :)
Ha összegeznem kellene,vagyis kit gondolok párbajozni: Lyric 145,és Emblem3,vagy CeCe :( Bár lehet ,hogy utóbbi a múltkori esetből kiindulva megmenekül,mert azért sokan kedvelik,és vigyáznak rá :)

Xsz - 2012. 11. 08. 12:34

Én is egyetértek abban hogy Demi nagyon mellé lőtt a héten a mentoráltjaival.
Arin: egész jó volt, okés dalválasztás, rendben volt az egész.
Paige: a 3 fiatal csaj közül talán ő kapta a “legjobb” számot. Kicsit unalmas volt, meg mikor ereszkedett le, akkor a szoknyája az arcába volt végig de oké :)
Vino: remek dalválasztás, lehozta ezt a számot nagyon.
Emblem3: hangilag ezek 3-an sehol sincsenek szerintem, amúgy nem lett volna rossz.
Beatrice: hát én őt küldtem volna haza Diamond helyett és nem lett volna ez a rész eleji parádé. A tinik közül ő volt a leggyengébb és most is.
Jennel: imádom a csajt, de ezt a számot úgy utálom… Kihozta belőle amit lehetett, de Demi grat.. :(
Tate: Imádom ezt a számot, meg még pár millióan szóval tuti bent marad. Amúgy nagyon tetszett az ő produkciója.
Lyric 145: WTF was that? Még a számot se ismertem fel, nem hogy melyik filmbe volt ez. Bírom őket, de megint úgy néztek ki mint valami szivárvány színű bohócok komolyan. Mondjuk a zsűrinek tetszett szóval biztos én nem értek hozzá.
Diamond: ezt vártam hogy odategye magát egy ilyen számmal. Be is jött, welcome back!
Cece: Demi megint megcsinálta, pocsék dalválasztás, az egész produkció nekem volt kínos, pedig olyan hangja van ennek a csajnak.
Carly: tetszett, jó volt, ő is odatette magát.
Jason: bírom, de ma valahogy nem volt az igazi.
Fifth Harmony: annyira felejthetőek, túl sok ez az 5 csaj, elég lett volna 4 is bőven. Közülük egynek nem tudom a nevét, meg semmit.

Párbajra szerintem esélyes a Lyric 145, Cece, Fifth Harmony, de ne adj Isten talán még Jennel is.

Bubble - 2012. 11. 08. 14:33

na akkor én is elmondom a véleményem:D

Arin: eddig nem figyeltem fel rá, de most megfogott, szerintem jó volt. Talán a mezőnyéből ő a leggyengébb, de ennek ellnére tetszett.

Paige: mikor az első adásban megláttam, nagyon szimpatikus volt, és úgy gondoltam, hogyha bekerül az élő showba, ő lesz a kedvencem. Hát mégsem ő lett az, mert néha eléggé beképzelt. szerintem tehetséges, de nem volt túl jó most sem a dalválasztás. A haját meg hogy elrontották:(

Vino: hát valahogy nem izgat ez a +25 kategória, egyiket sem hallgattam végig, de azért be kell vallani, tehetséges, tud énekelni.

Emblem3: én bírom a srácokat, tényleg csinálják a show-t, de be kell vallani, hangilag a leggyengébbek között vannak. Potenciál van bennük, de szerintem, ha befutnk, ugyanolyanok lesznek mint a többi fiúbanda, semmivel sem több.

Beatrice: nagyon tetszik ez a rekedtes-mély hangszíne. És ahogy a mentorok is mondták, tényleg szívvel-lélekkel énekel. Tényleg érettebb, mint az átlag 13 éves.

Jennel: hát nekem ő az egyik kedvencem, szerintem most is jó volt. De kíváncsi vagyok, hogyan állná meg a helyét egy líraibb számban. Nagyon jó hangja van, és nagyon aranyos is, meg szerény.

Tate: hát őszinteén ő sem érdekel. Belehallgattam, jó volt, a mentoroknak is tetszett, de szerintem nincs meg benne az “X”.

Lyric145: ők is, akárcsak az Emblem3, jó show-t nyomnak, de hol a hang?? én nem értem, mit keresnek ott… viccesek, meg bírom őket, de szerintem nem ott a helyük.

Diamond: hát ez a kislány nagyon tehetséges, néztem is nagyokat, amikor múlt héten kiejtették. Neki itt a helye, jobb, mint Arin. És nagyon szimpatikus is, olyan életvidám.

Cece: ő az egyik legtehetségesebb énekes, de a dalválasztás szerintem sem volt jó, pedig hatalmas potenciál rejtőzik benne. Akármennyire is szeretem Demit, most nagyon elrontotta :/ Remélem, jövő héten jobba dalokat választ majd.

Carly: abszolút favorit. Szerintem nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy ő a legnagyobb tehetség. hihetetlen, hogy mit tud ez a kiscsaj. Bárkit leköröz, imádom! :D

Fifth Harmony: nagyon jók voltak. Amikor együtt énekelnek, az nagyon szépen lágyan szól. Tehetségesek mind, és nem is nagyon hibáztak. És mind szimpatikusak. Like!

afterix - 2012. 11. 08. 16:50

Csak én érzem túlzásnak a felkonfot?…

LIVE FROM HOLLYWOOD WOW…

Emblem3: Már csak a fincsi pom-pom lányok hiányoztak a háttérből valami gimnasztika gyakorlattal amcsizászlós bikiniben, a srácok így is nagy hangulatot csaptak, bevették a színpadot, és a visual effectek is jók voltak.

Beatrice Miller: Ezt a számot bizonyos kor alatt ne énekeljék!

Tate Stevens: Hát igen a Country varázsa, hogy élőben szól a legjobban, ott pötyögtek a skacok a háttérben ezért plusz pont, akár egy album szólt volna.

Diamond White: Remélem mást is tud énekelni, ezt már hallhattuk tőle, így nem volt nagy puff.

Carly Rose: Jolly Joker

Fifth Harmony: Na 2 percre végre komolyan lehetett venni ezt a műsort is, messze a legjobb volt, simogatta a fülemet aztán lassan belemászott…

Shepard - 2012. 11. 08. 21:54

Demit az elején nagyon jó zsűri tagnak tartottam és jó választásnak a műsorba, de most úgy gondolom mentorként megbukott. Cece-vel nem tudom mit csinált, de nagyon visszaesett hangilag (és külsőre se jön be ez az új szőke (?) haja). De ezt még megbocsátanám. De amit az én kis Jennelemmel tett az nem megbocsátható, de még mindig ő a kedvenc. Paige meg nem érdekel de maradjunk annyiba neki se tett jót. Britneynél viszont pont fordítva érzem csapnivaló zsűri tag, de mentorként eddig nagyon is jónak tűnik.
Akik ma jók voltak: Beatrice, Jennel (azért is), Vino és Tate is kifejezetten tetszett bár az ő száma nagy kedvencem amúgy is. Carly most nem nyűgözött le annyira mint szokott ezt kicsit sajnálom. A Lyric145 mit keres itt azt nem értem nagyon rosszak voltak most is, a SisterC-t sokkal szívesebben nézném.

vodka03 - 2012. 11. 08. 23:33

Csapatok: Fifth Harmony zseniális volt egyértelmű, hogy a csapatok közül nekik kell a legtovább menni. A másik két csapat abszolút érdektelen és az énekesek együtt negyed annyit nem tudnak, mint bármelyik 13 éves kislány.

L.A: Vinonak jó volt a dalválasztás és remekül énekelt és ezt ellehet mondani Tate-ről is. Jason hangja, valami elképesztő nagyon kíváncsi vagyok, hogy tudja-e hozni azt, amit a válogatón mutatott.

Britney: Arin abszolút nem érdekel. Beatrice hangja iszonyatosan érdekes, néhol rekedtes, néhol egészen könnyed. Carly szerintem az egyik legnagyobb esélyes a győzelemre és én rátenném a pénzem jelen pillanatban, most is jó volt. Diamond produkcióját untam annak ellenére, hogy hangilag nem volt rossz, remélem következő körben valami újat mutat.

Demi: Cece-t totál elrontotta Demi, ha kiesik az abszolút az ő hibája lesz. Paige-et rühellem egészen antipatikus jelenség a produkciójában a vokalisták voltak a legjobbak. Jennel az egyik nagy kedvencem jó lenne, ah egyszer találna neki valami értelmes számot Demi.

Egyébként ha már visszahoztak valakit a show-ba David-nek jobban örültem volna. Szerintem Cece és Arin lesz a botomban esetleg az a rapper bagázs.

dragon1986 - 2012. 11. 09. 03:45

Elég fantáziátlan a Diamond White, fehérben és gyémántokkal a hátérben :D Worst pun ever :D

Demi tényleg szörnyű mentorként valami makeover showba kellett volna hogy menjen mindenkit átalakít :D És mindig Simon szavába vág, rohadt idegesítő, nem képes végig hallgatni egy kritikát.

dragon1986 - 2012. 11. 09. 03:56

DW visszatérése kicsit unfair, így hogy Britneynek eggyel több énekese van. Ha mondjuk lesz double elimination és az egyik nem Britney énekese így még nagyobb előnye lesz :D

Bubble - 2012. 11. 09. 12:06

Megnéztem a tegnapi részt is, szóval aki nem látta, annak SPOILER

Nagyon megkönnyebbültem, hogy nem Cece esett ki. Szerintem ő a legjobbak között van, olyan kár, hogy a műsorban rossz fényt vetettek rá :/ AZ sem fair, hogy a lyric145, emblem3 jobb helyen végzett, mint pl Beatrice, vagy persze Cece, látszik, hogy nem a tehetség számít…
De ami a legjobban meglepett az az, hogy Tate lett az első. KOMOLYAN? TATE??? ez számomra hihetetlen. Nekem ő a “szürke egér”. De azért a Fifth Harmonynak meg Carly Rosenak, Diamondnak és Vinonak nagyon örültem.

Xsz - 2012. 11. 09. 12:41

Miért nem tudta ezt éneklni Cece a liveshowba Demi hm? Jó ötlet ez a megmutatjuk hogy hányadik voltál. Bon Jovi lehozta Tate-nek ezt a hetet.

MrSpock - 2012. 11. 09. 13:18

Huhh..rezgett a léc! Jasont sajnáltam,mert inkább ott lenne a helye,mint mondjuk a Lyricknak,vagy Emblem 3 nek.
CeCe végén megyeri,legyilkol mindenkit a párbajban. :D
Demi jó lenne ha észrevenné,hogy tud énekelni,és olyan dalt adna neki. És követelem vissza a barna haját is!
Tate nekem nem volt meglepő,met jó volt. Bon Jovi dal ugye klasszikus,és sokan nézik ezt délvidéken is,az úgynevezett farmerállamokban :) Potenciális szavazók inkább onnan kerülnek ki.Szeretik a countryt ennyi. Az úgynevezett nagyvárosokban,sok fekete,latin és egyéb él,így megoszlanak voksok. Nekem nagyon bejön,hogy megmutatják a sorrendet,így látjuk,hogyan alakulnak hétről hétre,na és ezzel ösztökélik a szavazókat.
LA-nek így 2 erős embere van,ami top 5ig jó lehet. Britneynek is legalább 2. Simonnál a csajokban bízom,mert ha ezt nyújtják akkor tapsikolni fogok.
Demi meg…esélytelen,és Paige előbb fog kiesni ,mint CeCe erre most fogadnék! Arin még evickélhet egy darabig talán.

afterix - 2012. 11. 09. 15:54

Jól döntöttek a nézők felőlem mindkettő mehetett volna haza, legalább egy homival kevesebb, a csajt pedig nem értem miért istenítitek itt, nem hallani a hangját annyira kiabál, hamis volt és többször el volt csúszva, én 2 versenyzőpajtást ejtettem volna ki az egyiket “hang” nélkül (ez lett volna J.Brock) és küzdhetett volna Cece-Aronnal, ahogy az kiderült a szavazási lista alapján.

fetomy - 2012. 11. 09. 22:29

Jajj de jó hogy Diamond visszajött! Szegény, látszott múlt héten az arcán, hogy felháborítja hogy kiesett, vissza is hozták gyorsan. Iszonyat unszimpatikus, de mindegy, szerencsére át lehet tekerni :D

Nagyon meglepett, hogy sorrendet mutattak, de nagyon jó volt. Álmomban nem gondoltam volna, hogy Tate első lesz. Vagy hogy egyáltalán top5. De nagyon örülök neki, nagyon jó country énekes, megérdemli, hogy kapjon egy ilyen pluszt, mégha valószínű ennek következtében innentől vissza is esik a szavazók száma. Plusz jó volt azért is, mert megláthatta mindenki, hogy az alapvetően top kategóriából, ahol ráadásul tényleg komoly erők is vannak, Demi micsoda foshalmazt rakott össze. Utálom Paige-t, de nagyon jó hangja van, Cece-t imádom, de ettől függetlenül szintén nagyon jó hangja van ( :D ) Jennel pedig a maga stílusában nagyon jó. És egyik rosszabb mint a másik, amióta Demi kezei alatt vannak…

LA: Vino és Tate is tetszett nagyon, meg is érdemlik a helyüket. Remélem Vinonál marad ez a vonal. A kieső faszit nem szerettem sose, szóval tök jó hogy kiesett.

Simon: A Lyric145-t bár itt mindenki utálja, én nagyon bírom. Nekem ez a dal is marhára bejött. Igaz műsoron kívül egy percig nem fognak érdekelni, de itt szórakoztatóak. Az embl3m meglepett, hogy itt ennyire nem bírjátok, szerintem nagyon jók. Igaz nem tudom megmondani miért. Az 5 csaj pedig végre most tetszett, ráadásul nagyon is. Nem szeretem őket külön-külön, viszont mikor együtt énekeltek az valami gyönyörű volt.

Britney: Csak Beatrice-t hallgatom innen, tetszett is, bár örülnék ha kicsit rockosabb irányt kapna. Felesleges mutogatni balladákkal, hogy milyen jól énekel, hisz nyilvánvaló hogy mindkét másik csaj jobb hangú nála, inkább hagyni kéne hogy mondjuk úgy énekeljen ahogy öltözik.

Demi: Botrány. Van itt nekünk Rihannánk Keshánk meg Joan Jettünk. Jennelnél pont arra gondoltam, hogy mintha Jettet másolná Demi, erre pont jott az ILRR… Nagyon szeretem ezt a számot, de ez nekem pocsék volt. Egyetértek a mentorokkal, mint egy rossz paródia. Kinézetre és hangilag is lemásolták Joant, ami viszont nagyon nem jött össze egyik téren sem. Egyediség kéne, mivel nem tribute actokat keresünk. Paige nagyon szép Rihanna másolat, ha halloweenre készülnek, jól sikerült a jelmez, máskülönben ez egy gagyi Rihanna tribute. Pocsék. Cece-től az Eye of the tiger nekem tetszett mondjuk, mert elég fura volt, hogy tettszen, de ettől eltekintve ismét megmutatta a singoffban, hogy össze sem lehet hasonlítani azzal, amikor Demi irányítja… 50%-ban csak miatta nézem a műsort, de lehet jobb lenne neki, ha kiesne, mert nem tesz jót neki, hogy ki kell állnia Demi véleménye mellett, mert az az idióta kiköveteli, de közben szerintem ő is érzi belül, hogy nem akar ő Kesha lenni. És akkor még át kell élnie a párbajozást állandóan, miközben marhára nem a mezőny alján van alapvetően…

Összességében Karajsinyan még mindig baromi idegesítő, Demit jó lenne ha már most kirúgnák a rohadásba, de legalább jó volt, hogy láthattuk a sorrendet.

fetomy - 2012. 11. 09. 22:36

Ja, és elmehetnek a francba a twistjeikkel is már. Igazságtalanabbnál igazságtalanabb ökörségeket találnak ki évről évre. És akkor majd jöhet a húdenagy meglepetés, hogy Diamond besétál a döntőbe… Akkora szar kliségyár lett az X-Factor, hogy hihetetlen, pedig mennyire szerettem…. :(

Jah és úgy látom Britney-nek tanítottak még pár szót. Így se mond semmi értelmeset, de azt legalább összetett mondatokban teszi, így legalább úgy néz ki mintha érne is valamit.

Katey - 2012. 11. 10. 00:46

Most hallgatom épp CeCe párbjdalát. Hát valami borzalom. Elfelejtett énekelni??? Végig nyivákolja a dalt, kiabál, az éneket nem lehet hallani. És múlt héten sem tetszett ahogy énekelt, és ezen a héte sem egyik dala sem. Nem értem. a Judge’s house-ig tök jól nyomta…

fetomy - 2012. 11. 10. 01:33

Mi nem érthető ezen? Hiszen pont elkaptad a lényeget :) Onnantól kapott instrukciókat Demitől. ;)

Egyébként egyértelműen látható, hogy ő nem magabiztos csak próbál az lenni, mert tudja hogy annak kell lenni. Onnantól, hogy Demi a JH-ban mondta neki, hogy nem szerethető, kb. onnantól van mélyzuhanásban lelkileg is és teljesítményben is. Gondolom attól függetlenül, hogy szép, nem egy elkényeztetett gyerek. Ez látszik abból, mennyire nagy szüksége van arra, hogy dícsérjék vagy legalább segítsenek neki abban, hogy miben fejlődjön. Márpedig itt az élőkben semmi mást nem kap, csak szidást, és semmi olyan kritikát, amiből ő tudna változtatni. Látszik rajta, hogy minden erejéből próbálkozik, de köze nincs ehhez az ugrálós rohangálós énekléshez. És nem tud mit tenni, mert ezt erőlteti rá Demi.

Ugyanazt érzem nála, mint tavaly Janet Devlinnél. Amíg azt csinálhatta, amiben jó, amíg önmaga lehetett, addig nagyon jó is volt, szavaztak is rá szépen. Aztán mikor elkezdték neki is nyomatni az ilyen vidám ugrálgatós hülyeségeket, hamar bele is bukott.

Nem értem miért kellett Abdult kirakni innen. A csapatainak erejétől függetlenül jól kezelte őket, kiemelte az erősségüket és a saját irányukba terelte őket. Deminél meg látszott már a judges house-ban, hogy bárkinek adott valami tanácsot, tiszta szar lett a produkciója. A négy döntősön meg főleg. Gyorsan kiaknázta mindegyiknek a pozitívumait. gratulálok neki

dragon1986 - 2012. 11. 10. 02:24

Cece ezzel a hajjal olyan mint X-men Storm-ja akit Halle Berry alakított a filmekben :((

Amúgy engem nem lepett meg az első helyezett személye, mivel Blake Shelton (The Voice mentor) idén 3 zenei díjat is elvitt köztük “the entertainer of the year” (az év előadóművésze), úgyhogy a nép szereti a country-t ugye Taylor Swift is gondolom sok fiatallal megszeretette a country-t, meg talán a Nashville is hozott pár új rajongót. :)

Amúgy így elégé igazságtalan, hogy így Britney-nek, 4 énekese van, gyakorlatilag eggyel több “játékosa van” főleg, hoggy ha egy ideig egyikük sem lesz utolsó 2, addig a többi mentor csak nagyobb hátrányt szerez. :D LA Reidnek úgy már csak 2 maradt, a többieknek 3, míg Britney-nek 4 :D

Xsz - 2012. 11. 10. 10:05

Az UK-ba is az egyik mentornak 4 énekese volt, de ott úgy hoztak vissza valakit, hogy minden mentor kiválasztott valakit, akit nem vitt a liveshowba és a nézők szavaztak a 4 közül, nem pedig csak bejelentik hogy hoppá ő mégse esett ki, mert Britney elkúrta a JH-nál a választást.

fetomy - 2012. 11. 10. 10:19

Így van, nem az az igazságtalan, hogy 4 van neki, hanem hogy így játszották el. Főleg úgy gagyi, hogy tavaly ugyanez volt, csak akkor Simon vétett hatalmas, óriási, elképesztő hibát Amaro kiejtésével, most Britney Diamond-al, és gondolom jövőre is jön majd a “A twist you never expected” LA hatalmas hibát vétett és visszajön az embere, aki minő meglepetés, bemenetel a döntőbe… Amelia Lily sem volt igazságos, de ott legalább a nézők választhattak, plusz nem játszották el ezt a hatalmas hibát, hanem normálisan, HITELESEN lett megoldva…

MrSpock - 2012. 11. 10. 11:12

Ez akkora baromság,hogy hatalmas hibát követ el ,és így visszahozzuk! Akkor lehetne,hogy húú,mekkorát szívtunk,hogy nem vittük mentorházba ezt vagy azt.
Kiejtette,vállani kell a következményeket. Mert így nem fair a többivel aki később esik ki,hogy ő kapott még 1 esélyt. Főleg ebben az esetben,mikor annyival nem kiemelkedőbb énekes. De ez van,ezt el kell fogadni,és remélni,hogy nem ő fogja megnyerni. Demire meg valaki szólhatna,hogy térjen már észhez,vagy fogadjon egy hozzáértő tanácsadót,mert elkúrja a versenyzőit. Nem értem miért ilyen fiatal,és effektíve nem hozzáértő személyt ültetnek oda. Egyébként bírom a csajt,de itt nagyon mellényúlt eddig.

dragon1986 - 2012. 11. 10. 14:58

igen engem is inkább módja böki a csőrömet, nem hogy most 4 van Britneynek, talán csak akkor ha kap plusz pénzt ha az ő énekese nyer :D

nekünk nem nagyon tűnik igazságtalannak, de a többi énekessel szemben szerintem nagy kib@szás, mindenki halálra dolgozza magát, és csak egy olyan mákos, hogy kap második esélyt. Mondjuk lehet kicsivel jobb ha olyat hoznak vissza aki eleve nem került be az élőadásba mint Christofer a mostani brit verzióban. Mindkét esetben kiszúrnak a többiekkel, a nyerési esélyüket nehezítik ezzel a 2. esély adással.

Más versenyeken sem adnak újabb esélyt a versenyzőknek, nem úgy megy az hogy másnap azt mondják, hogy hé gyere próbáld meg még egyszer hát ha most meg lesz az arany :D

Sok reality t nézek, szóval megszoktam az ilyen csavarokat, de ott úgy oldják, meg hogy harcolni kell a visszatérésért (sok kiesők közül csak egy tér vissza) vagy legalábbis a nézők döntik el hogy kijön vissza. Nem úgy hogy te vagy a tanárok kedvence ezért gyere vissza te. :D

Most már lényegtelen, hiába ellenkezünk ezen. Megoldhatták volna másképp is, pl. bejelentik hogy hehehe ezen a héten senki sem esik ki, majd a következő körben (ketten). Ha már úgy döntöttek, hogy elküldenek valakit akkor az legyen végleges döntés, több évtizedes tapasztalatuk van a mentoroknak, ne hogy már alszanak rá egy napot, és csak akkor jönnek rá, hogy hoppá ezt elszúrtuk. :D

Kevésbé lennék keserű, ha azt mondják Arin és Diamond közül mind a ketten rohadt jók ezért ebben az esetben mindketten maradhatnak, ennyi.

Mondjuk jó, tényleg tehetséges a kislány, de elég sok tehetséges ember küldtek el és azok sem kaptak 2. esélyt.

fetomy - 2012. 11. 10. 19:25

Plusz egyébként azért Arin-nek milyen jó érzés lehet már, hogy bejelentik, hogy hatalmas hibát követtek el, amikor őt tartották bent, nem a kis gyémántot…

“Kevésbé lennék keserű, ha azt mondják Arin és Diamond közül mind a ketten rohadt jók ezért ebben az esetben mindketten maradhatnak, ennyi.”

Én meg nem. Meghatározták hogy mi a rendszer. Ott is kiesik 1 ahol négy szar van és ott is ahol 4 istenkirály. Nincs olyan, hogy túl jó mindegyik. Mi lesz a következő? A nézők kiszavazzák Diamond-ot és jövő héten visszajön, mert túl jó ahhoz, hogy ilyen korán kiessen? Ez a műsor rendje, rendre esnek ki jó énekesek, néha úgy hogy gyengébbek maradnak bent, mégis ez a rendszer. Ebben is jobban tetszik a Voice. Kitaláltak egy rendszert, és hiába nem rosszabb valaki mint a másik, hiába fantasztikus énekes, kiesik, mert ez a szabály. Nem nyerhet, nem döntőzhet 25 ember akkor sem, ha van 25 egyformán kiváló énekes.

Garibaldi - 2012. 11. 11. 18:53

Demi elmehet a ..csába! Cece-t telesen leépítette. Abból a gyönyörű lányból csinált egy rút lédigyagyakesha hibridet.
Spears és Lovato szörnyen választ számokat, nem mentornak valók.

kábé - 2012. 11. 11. 20:02

Én komolyan sajnálom Cece-t. Demi most azért választotta a csapatába, hogy leégesse teljesen? Egy gaga hasonmást kreált belőle szörnyű dalokat választva. Demi nem való mentornak az eddigieket nézve.

MrSpock - 2012. 11. 11. 20:58

Főleg az a gond,hogy Demi erőltette CeCe-nek,sőt elhitette,hogy őt nem szeretik anézők,vagy fogják,és változtasson. Holott csak enyhén zárkózott volt,illetve nem merte magát valójában mutatni,és csak álarcot vett fel,úgy mutatván,hogy ő erős. De legbelül meg lelkiegben kiss megvolt törve. Na most ezt űzte ki belőle,de sajnos eddig nem jó irányba. Haja meg egyszerűen nem illik hozzá! Milyen jól nézett ki a mentorházban,simán egyszerűen afehér ruhában,semmi festék,minta rajta. Pár a piros kis ruciban is csini volt. Hangaj meg van ahhoz hogy jó legyen,de sajna a külsőségek elrontják.

MrSpock - 2012. 11. 15. 12:28

Mai előadásokat megnézve,úgy érzem CeCe-ről lemondhatok.
És sajnos teljes joggal,mert egyszerűen ez nem megy. Nem kell erőltetni,Demi nem tud neki rendes dalokat adni,és hagyni ,hogy saját egyéniségére formálja,és adja elő. Úgy éreztem,hogy szinte megkell erőszakolnia megát,vagy nem tudom. Tele volt bizonytalansággal.
Itt már nem sok kérdés maradt,bár még messze a vége.
Carly abszolúte esélyes,hihetetlenül jó,ennyire fiatalon.
Fifth Harmony ,nagyon jól,és megbízhatóan teljesítenek,és együtt frenetikusan szólnak.( főleg kezdés volt jó) Tate hozta a formáját,és tisztességesen előadta Shania Twain számát. Vino még okés volt,hangszíne tetszik,mehet tovább. Beatrice sem volt annyira rossz,a Cindy Lauper dalt szeretem,és az ő hangját is. Bár kissé monoton volt,ahogy Simon is jellemezte. Jobban rá kellene mennie a magasabb erőteljesebb hangra,többet kellene játszania vele.
Többiek úgy ahogy teljesítettek,bár számomra kissé érdektelenné váltak.

Bubble - 2012. 11. 15. 13:28

Szerintem a tegnap a legjobb, amint azt már megszokhattuk, Carly Rose volt :D de mellette a 5th harmony (annyira jók együtt), Tate, Vino, Jennel is jók voltak szerintem.
Cece nagyon szarul kezdte, de a végén elég jó volt. Úgy sajnálom szegényt, olyan jó volt a meghallgatásokon, és hova vitte őt Demi…:(

A Lyric145 még mindig nem tudom, mit keres ott (Queen és Katy Perry???), de sajnos még sokáig maradni fognak szerintem :S.
Beatrice előadása tényleg unalmas volt kicsit, de azért jó a kiscsaj. Diamondról ugyanez a véleményem.
Az Emblem3 “frontemberének” egyáltalán nem tetszik a hangszíne, szerintem olyan, mintha erőlködne, idegesítő. Szerintem ők se túl jók. Nem tudom mit vannak úgy oda hogy 6. lettk. Az tök jó helyezés…jobbat ne is várjanak.

Katey - 2012. 11. 15. 14:35

Bubble??? Az éneklése nem Demitő függ. Demi max a külsején változtatott, meg nem a legjobb dalokat válastja neki, de abba azért neki is van beleszólása valamennyi és ha jó hangja van, igazából bármit el tudna énekelni…
És amit mondott neki a Judge’s Houseban, hogy nem szerethető, abban meg teljesen igaza volt, csak valszeg a csaj nem építő kritikának fogta fel, hanem bezárkózott tőle, de erről már nem Demi tehet…

Félre ne értsen senki, Demit nem tartom jó mentornak és felelősnek is tartom ezért valamennyire, de azért nem teljesen az ő hibája, hogy Cece elfelejtett énekelni.

Katey - 2012. 11. 15. 16:01

Na most nézem őket.

Jennel Gracia: Nem volt rossz, de nem is kiemelkedő. Viszont plusz pont, hogy most sokkal jobban nézett ki.Jobb neki a világosabb haj. És szeretem ezt a Tina dalt.

Beatrice Miller: Mi volt rajta az a sapka? Uncsi dalt választott neki Britney, viszont jól elénekelte és sztem röhejesen néz ki, akkor is ha csak 13 éves,nem kéne minden szirsz*rt magára aggatni. A Judge’s House-ban olyan jól nézett ki…

Lyric145: Mehetnének haza, kifejezetten idegesítőek, unalmasak. Divas héten Queen és Katy Perry, utóbbi még érthető, mert legalább nő…Borzalmas volt. Nagy kínok árán szenvedtem végig.

Paige Thomas: Mi ez a hacuka és mi ez a dal??? A múltkori fellépése sokkal jobban tetszett. Ez valahogy annyira nem jött be. Viszont sokkal magabiztosabb CeCe-nél és a hangja is jobb. De Demi adhatna neki valami normális dalt, mert nálam azon múlik minden.

Emblem3: És ezennel megcáfolom az utóbbi kijelentésem. Jó dalválasztás, borzasztóan uncsi előadásmód. Nem tetszett. A mozgásuk, minden fellépésük egyforma, koncepciótlan. Nem értem miért van Simon úgy elteve tőlük, hogy brilliánsak. a fenét.
Viszont érdekelne, hogy öltönyben hogy énekelnének egy lassú dalt, anélkül, hogy pattognának mint a majmok a pálmafán.

Carly Rose: Britney cselesen kiválasztotta neki a leghatásvadászabb dalt, ami miatt még ma is mindenkinek libabőrös lesz kezelába. És ügyesen teljesítette is. Őt miért tudják normálisan öltöztetni, Beatrice-t meg nem?
Tetszett nagyon, de továbbra is csak 2 kedvenc.

Fifth Harmony: A kedvenceim a Judge’s house óta. Nagyon tezsett a daluk, pedig utálom Mariah-t. Annyira jól ki vannak osztva a szólamok és mindegyik lánynak külön külön is szuper a hangja és együtt meg plána csodálatosak. Ahogy az a kis stöpszli elnyomta a Mariah vinnyogást azt hittem leesik az állam. NAgyon szurkolok nekik.

Arin Ray: Sztem nem volt olyan rossz, mint amennyire lehúzták. Madonnának fele akkora hangterjedelme nincs, mint a srácnak, és sokkal jobban eléneklte a dalát, nem tudom mit kötözködnek vele. Nem a kedvencem, de nem is volt olyan rossz. összességében élveztem.

Diamond White: Remek dalválasztás. Imádom Beyoncét. és reméltem, hogy nem hagyják ki a Divas témából. Diamond nailed it ahogy mondani szokás. Gyönyörűen kiénekelt mindent. Egyetlen dolog ami idegesített az a bazi nagy Peace-es ocsmáy fülbevaló, az nem volt oda illő. Nálam ő volt a 3. helyezett az este a Fifth Harmony és Carly Rose után.

Tate Stevens: Tudom, hogy az amcsik szeretik a country-t. De hogy ő nyerte a múlt hetet, amikor olyan semmilyen??? Egyszerűen Sima. Nincs benne semmi különös. Nagyon cuki az tény, de nem egy sztár alkat és bár a hangja magabiztos, az is teljesen átlagos…Egyszerűen nem értem…

Vino: Nagyon szeretem és ahogy látom Amerika is. Na ő különleges, mind hangilag, mind kinézetre.
De ő sem a legmagabiztosabb. Al Greene sem épp egy Díva. De nagyon illett a dal Vinohoz, az már tény. De ha azt vesszük, hogy Michelle Williams a Destiny’s Childból feldogozta a dalt, akkor már elmegy dívának is. :D
Tetszett nah.
utálom Demi-t hivatalosan is!Ez a dlaválasztás volt a legrosszabb. Nem értem. Építeni kéne, nem lerombolni.
Jó pont, hogy most nagyon szép volt. Szép ruha, sima smink, szép haj.Gyönyörű volt msot. Hamár ilyen szőke a haja, legalább legyen normális és ne olyan mint egy alien-nek.
De a dal, sokat csúszkált, sok helyen sokat akar a szarka esete volt, nem tudta kiénekelni aminek neki indult. Uncsi is volt. És Demi stílusa hogy belebeszélt L.A. szavába. Fejbe kéne húzkodni nagyon sürgősen…

Shepard - 2012. 11. 15. 22:52

Ez az adás nagyon gyenge volt. Fifth Harmonyt és Carlyt volt jó hallgatni a többiek háttérzenének elmentek… Demi meg nem csak Cecet építette le hanem az én kis Jennelemet is, de valóban jobban nézett ki mint az elmúlt hetekben, jövő héten jobb lesz! :)

gepard - 2012. 11. 15. 22:57

Nekem annyira nem tetszett a heti show, több dalt is unalmasnak találtam és átpörgettem (még Jennelt is, pedig őt tökre szimpatikusnak találom és kedvelem ahogy énekel). Egyetértek többekkel, és én is úgy látom, hogy Cece kifejezetten rosszul szerepel az élő showban, pedig a bootcampben még leénekelte Paige-t. Ehhez képest Simonnak igaza volt, a mostani produkciója nagyon rossz volt, és jobb lett volna, ha csak magának énekli. Egy jellegtelen Lady Gaga paródia lett a csajból. A másik gázos fellépő a Lyric245, akik szerintem alig haladják meg a PJZ szintjét, és még rendkívül ellenszenvesek is.
Nekem Tate unalmas úgy általában véve, de a múlt héten nem volt rossz – most nem tetszett. Az öt csaj (5th Harmony) és Carly szerintem is kiemelkedtek. Carlyt a rossz dalváltással szerintem csak azért nem ejtette ki Britney az első héten, mert mindenki tisztában volt a kiscsaj tehetségével. Azóta viszont nálam tarol, tényleg hihetetlen.
Akit még nagyon kedvelek, Beatrice, tök vagány és jó, érdekes a hangszíne, de most őt sem bírtam végighallgatni, annyira unalmasra sikeredett az előadása – szerintem sem volt jó a dalválasztás. (A YOLO feliratért meg külön mínusz pont.)

Katey - 2012. 11. 16. 03:09

Most néztem végig a Result Showt.

Végre megszabadultunk a Lyric145-tól. Juhúúúúú. Azért van igazság is.
Hála égnek Jennel esett ki.
Tudom, hogy itt sokan nem szeretik Paige-et. De nagyon jó hangja van és nagy potenciál van benne. Sztem javult sokat még ha Demi rossz dalokat is ad nekik. Ez a mostani Diana Ross csoda botrányos volt, de amit tudott kihozott belőle.

És a párbaj dala egyszerűen fenomenális volt és ezt senki sem vitathatja. Úgy leénekelte Jennelt a kis jelentéktelen dalával, mint a sicc. Úgyhogy végülsi örülök a kiesőknek.

De az a baj, hogy kezdek biztos lenni benne, hogy Tate-et senki sem fogja kirobbantani az első helyről és ez elkeserítő.

Az pedig, hogy Cece 7 helyet ugrott az biztos nem a dala és az éneklése miatt volt, hanem, hogy Tate pátyolgatja a kisfilmjében és, hogy most sokkalta normálisabban nézett ki, gyönyörű volt.
Viszont Demi 20 éves. Hogy a fenébe választ a mentoráltjinak ilyen rossz dalokat??? Egyszerűen nem tudom épp ésszel felfogni.

Bubble - 2012. 11. 16. 10:48

na én is megnéztem a results showt.
A lyric kiesésének nagyon örültem, nincs mit keressenek ott!! Viszont jennelt nagyon sajnálom…:'( De be kell vallani, Paige jobb volt nála. Cecenek nagyon örültem és egyre szimpatikusabb, itt látni, hogy tényleg nem az a nagyképű csaj, akit a meghallgatáson láttunk. Igaz, hogy nem énekelt most túl jól, de megérdemli, hogy továbbjusson.
De nem Jennelnek kellett volna kiesnie :(

gepard - 2012. 11. 16. 10:56

Engem meglep Cece magas helyezése, a Lyric145 mellett ő volt a leggyengébb. Ebben a mezőnyben pl. viszonylag ritka, hogy hamis valaki, ő pedig az volt a héten :(
Kíváncsi vagyok, ha Beatrice kiesik, akkor nő e Carly támogatottsága. Nagyon úgy tűnik eddig, hogy Carly és Tate között dől el a verseny. Vino kurva is jó, de a szavazóknak tényleg túl extrém kinézetű lehet.
Azt sem értem, hogy a 5th Harmony miért végzett a 6. helyen, arra számítottam, hogy a 2-3. helyre futnak be. És hogy az Emble3 megelőzte őket…
Jennel kiesését én is sajnálom :(

dragon1986 - 2012. 11. 16. 11:38

tetszett, hogy Simon nem akart Demi előtt választani, szerintem “bűntettni” akarta, hogy érezze a döntéseinek a súlyát. Mivel úgye Paige 2 vs. Jennel 0 volt akkor az állás, ha Simon választ előbb akkor meg kevésbe nehéz Demi számára a döntés. Simon 2:1-re hozz a az állás, akkor befolyásolhatja Demi döntését, hogy ne legyen ő itt a rossz ezért döntetlenre hozza, ergo a nézők szavazatai a döntök, jobb lesz a lelkiismerete. És ha Simon 3:0-ra hozz az állást akkor meg tök mindegy mit mond Demi :D

Sajnos én is a többséggel értek egyet Demi nagyon rossz mentornak, hát ha ez az esett helyre teszi. Jennelnek meg minden jót. :)

dragon1986 - 2012. 11. 16. 11:41

*bűntetni :)

Amúgy pont két klón mérkőzött meg, miniDemi és Rihannya :D Lehet, hogy a szavazóknak nem tetszett, hogy másokat másolnak :)

MrSpock - 2012. 11. 16. 12:32

Az eredmény elfogadható volt. Bár Jennelt kedveltem,de itt tényleg gyengébb volt párbajban. CeCe meglepett,hogy egész jó helyen volt,ez ad még neki pár részre erőt.
Azért dúrva,hogy Emblem3 előrébb van a csajoknál! Meg sem közelítik őket,főleg hangban! :) Mert Fifth Harmony utóbbi 3 előadása,sőt a mentorházast is nézzük nagyon jó volt. Kissé az első élőben gyengélkedtek,de ott mindenki,lámpaláz stb,de azóta sziporkáznak.
Dobogó bebetonozva,ott kemény lesz majd a végjáték. Tate-nek hatalmas tábora lehet,ugye sok country kedvelő,nem elenyésző szám. És ő inkább atradícionális vonalat képviseli,nem mint Taylor Swift. Ohh Taylor..rettentően vékony az a lány! Nem ártana kissé táplálkoznia többet! :)
Jennelnek sok sikert,és szimpi,ari csaj volt! :)

vodka03 - 2012. 11. 16. 20:17

Ha Paige ment volna Jennel helyett, akkor lettem volna a legboldogabb, de remélem jövőhéten repül. Demi hihetetlen, hogy még normális survival song-ot sem tud adni az embereinek. Simon nagyon állat volt, szakadtam a nevetéstől:D. Egyébként a két show együtt borzasztó gyenge volt. Hajrá Vino és Carly.

Katey - 2012. 11. 17. 01:57

vodka3:

Nem értek egyet. a Paradise nagyon jó választás volt Paige-nek. Simán leénekelte vele Jennelt a színpadról.
Eddig kb mióta megy az élő show, Paige most volt a legjobb.

Megmagyarázná nekem valaki, hogy az Emblem3 kinek tetszik? Idióta egoista srácok ugrabugrálnak meg pattognak a színpadon mint a pöttyöslabda közepes szintű énekléssel (amúgy is a 3-ból csak 2 tud valamennyire) és akkor Simon azt mondja, hogy “brilliant”????

Bubble - 2012. 11. 17. 11:14

Egyetértek, Katey. Szerintem se jók az emblem3-s fiúk, annyira zavaró a hangszínük. Ilyet bárki tud.. Lehet, hogy jó show-t csinálnak, de ez nem csak ebből áll, énekelni is tudni kell. Persze a kis 14-15 éves tinilányok ezért rajonganak, úgyhogy még sokáig benn fognak maradni. Félek, hogy többet, mint a Fifth Harmony.
Simon végülis csak jót tud mondani róluk, hiszen neki is az érdeke, hogy nyerjenek.

MrSpock - 2012. 11. 17. 11:16

Katey: Ne csodálkozz ezen,aki létrehozta korunk atombandáját a One directiont,mit is mondhatna? :D
Amúgy bírom Simont,de ő is a pénztárcájára gondol,mint minden hasonló “felfedező” :) Mert ez nagy üzlet,és a tinilányokank mindig kell(enek) valaki(k). Persze nem sok zenei értéket hordoznak,ez van.

Shepard - 2012. 11. 17. 13:42

Paige az elő showk során egyszer volt jobb Jennelnél és az a párbaj volt, pedig ő azért jobb számokat kapott, mint az én kis Jennelem. Sajnálom nagyon már csak azért is mert a következő kis videójában hallgathatom megint, hogy ő milyen egyedülálló anyuka (19 évesen k*félt félre szóval ne álszentkedjen nekem). A Lyric kiesésének örültem. És egyébként bekövetkezett az amitől Diamond visszahozásánél féltünk. Simon Demi LA 2 Britney 4 emberrel rendelkezik. De meglennék lepődve ha Arin még egy kört kihúzna.

afterix - 2012. 11. 17. 20:12

Hát, ez mi volt ez? Ez show? Vino még valahogy nyomta, de a többi…1-es! Megszoktam, hogy a végére rakják a bumm-ot de placcs lett belőle, és volt legalább 4 idegesítő produkció amit áttekertem.
A vezérshow ami csilli-villi from hollywood, így magyar szemmel sehol sincs még, mintha hétről-hétre koncepció nélkül formálgatnák újjá a műsort és az előadókat.
Aztán a “Simon is the Boss” showban ami kb 4X jobb volt mint az élő show, Taylor k*rva jó volt, szerencsére a Liryc145-ot nem hagyták énekelni még egyszer, a két lány pedig ott volt, Janelle-t sajnálom, a jövőben jó lenne ha nem az eredményhirdetőre készülnének az élő show helyett…

Katey - 2012. 11. 18. 15:01

Jó de a One direction-ös fiúk legalább tudnak énekelni külön külön és együtt is.
Az Emblem 3 azért egy nagyon más kategóra. A One Direction nyomába sem érnek, pedig aztán nem vagyok egy nagy fan, de még én is megállapíthatom.

Katey - 2012. 11. 18. 15:04

Hát igen Britney azért nem sokkal van előrébb, mert a nép nem igen szavaz Arin-re meg Beatrice-re.

De tök mindegy, mert úgyis Tate Stevens fogja megnyerni. Amilyenek ezek az amcsik…

yeemen87 - 2012. 11. 20. 18:13

Akik szerint az Emblem 3 nem tud énekelni ajánlanám ezt a videót.Egyik saját számukat (Tequila Sunrise) adják elő és tényleg tehetségesek :D

http://www.youtube.com/watch?v=rSs4i7ggp6k

MrSpock - 2012. 11. 20. 21:43

Video ide,vagy oda,szerintem akkor sem tudnak énekelni,vagy is olyan szinten,mint itt pár versenyző.
Az,hogy aműfajukon belül elugrabugrálnak,és megpróbálnak jók lenni,és esetleg tehetségesek. Bár szerintem aki gyerekkora óta zenél,és szereti is,csinálja az valamennyire el is tud lavírozni. De persze nem vagyunk egyformák,és minnnekinek más jön be. De én szeretem ha énekről van szó,akkor az legyen,és totál független a műfajoktól.

Xsz - 2012. 11. 22. 11:19

Megnéztem a tengapit, Thanksgiving téma…Három lassú szám még talán elmenne adásonként nálam, de hogy mindegyik és mindenki bőg a kisfilmbe, a dal közbe és még az értékelésnél is az nekem sok. Ha amerikai lennék talán még én is bőgnék, de így csak tekertem.

MrSpock - 2012. 11. 22. 12:06

Persze ott mindneki sír,főleg hálaadáskor. Nem beszélve,hogy azért aversenyzők nagy része fiatal lány,és ugye érzékenyebbek mindenre.
Szerintem jó adás,és végre mindenkinél az ének volt előretolva,persze dícséret a színpadi látványért.
Én még jelenleg is nézem,de megállapítom,hogy Fifth Harmony nálam hetek óta mindent visz! :) Főleg Laurent(L),és a 2 kis pöttöm lányt :),ők olyan szerethetők. Nem gondoltam volna ,hogy a Bangles óta lesz még női csapat akit megtudok nagyon kedvelni. Jó a Girls Aloudot is bírom azért,de Fifth talán mégjobban énekelte,érdekesebbé tették a dalt. :)
Tate kezdésnek nagyon jó volt,hozta az amerikai feelinget. CeCe is javulóban,és kapott sok dícséretet. Beatrice valahogy elveszett a dalban,neki erőteljesebben kellene használni hangszínét. Vino hozta magát,és jó! Arin a hero-val kissé lájtos lett,több energiát eltudtam volna képzelni. Diamond most tetszett,jó volt,nem vitte túlzásba. Paige pedig,nekem bizonytalannak tűnt a hangja,főleg a váltásoknál.Ahogy hallom mentoroknál sem volt igazán ott a szeren. Emblem3,a dalválasztás okés,előadás sem volt rossz,de még énekben van még hova fejlődni,de most nem csóváltam a fejem. :)
Carly szépen hozta amit tud,jól énekelt,bár ezt a dalt kitiltanám az efféle műsorokból. :)
Nálam most Arin,Paige,és Beatrice nem volt meggyőző.

Bubble - 2012. 11. 22. 14:35

Szerintem is Arin, Beatrice vagy esetleg Paige fog távozni a versenyből. Arinben szinte 100%-ig biztos vagyok, hogy távozik.

A legjobbak szerintem Carly Rose, Fifth Harmony, Vino, Diamond voltak. Cece is sokkal jobb volt, mint a múlt héten, én nagyon sajnálnám, ha kiesne, ő az egyik kedvencem:( Beatrice sajnos tényleg unalmas, pedig én annyira bírom a kiscsajt, jó lenne, ha nem esne ki. Paige eléggé elrontotta, szerintem párbajozni fog. Emblem3-nek ez volt az eddigi legjobb előadása, de még mindig a rosszabbak közé sorolnám őket. Tate jó volt, de most tuti nem lesz 1. Arin volt a leggyengébb.

afterix - 2012. 11. 22. 16:41

Biztos velem van a gond, de az e heti show-t végignéztem, sőt, Diamond-nál még egy pillanatra el is érzékenyültem, és Carly robbantott a végén ami nagyon tetszett, ehhez kapcsolódva Simon értékelésével maximálisan egyetértek.
Kritizálni pedig nem szeretnék senkit ez nem az a hét volt amikor szívesen rugdosom a szereplőket.
Britney-vel pedig valamit kéne csinálni, nem valami BritneyBitch, inkább úgy viselkedik mint a szülői munkaközösség országos szövetségének elnöke… a bakia pedig vetekszik a múlt heti kavarodással…
A műsorvezetőkről meg amúgy, nem tudom Lopez mit szed?.., de Khloé Kardashian-ról ma, már csak a foltok hiányoztak…
Ketten pedig megint kiesnek, tetszik ez a haladós forma.

gepard - 2012. 11. 23. 06:29

Beatrice-t szerintem a mentora ronthatta el, mert annak ellenére, hogy az egyik legegyedibb hangja van a mezőnyben, tényleg kissé unalmas volt – bár az az érdekes, hogy egy kifejezetten jó produkció után esett ki, a múlt héten sokkal gyengébb volt.
Vino az egyik kedvencem, de az eheti produkcióját nem vette be a gyomrom. Mindenesetre nálam ő döntőzne Carlyval. (És végre nem a teljesen jellegtelen Tate volt az első a héten!) Az kissé meglep, hogy Cece ilyen népszerű itt, a kommentelők között, én őt látom a mezőny egyik leggyengébbjének, akinél sokkal jobbak estek már ki (a döntős mezőnyből szerintem csak a Lyric 145 volt gyengébb nála, de ők minősíthetetlenek voltak).

Katey - 2012. 11. 23. 10:12

Cece-t egyszerűen fáj hallgatni.
Még a műsor elején én is úgy gondoltam, hogy tud énekelni. De ahogy elkezdődtek az élő show-k egyre inkább bebizonyosodott, hogy iszonyatosan bizonytalan, rengetegszer hamis, és nem csak simán hamis hanem fülsértő, vinnyog össze vissza.
Tény, hogy nagyon szép és a kisfilmek alapján én is belátom, hogy nem egy mean girl, hanem aranyos, de egyszerűen nem tud jól énekelni.

Mostani Survivol dalát is annyira rossz volt hallgatni, majd kiszakadt a dobhártyám.
Édesapám erre azt mondaná: Fájdalmas mikor öülik az embert.

És mondhattok akármit vele kapcsolatban, Cece-vel már az egyetlen probléma a gyenge éneklése és arról meg nem Demi tehet. Ennyi Live Show után, ha tudna valamit, már összekpahatta volna magát.
Remélem jövő héten kiesik.

Nem mondom, hogy Beatrice sokkal jobb, de neki legalább különleges a hangszíne és jó hallgatni.
Bár őt is elrontotta Brtiney azzal, hogy Carly Rose-hoz képest túl kislányossá tette, mert minden szirszart ráaggatnak. Meg hát nem a legjobb dalokat választotta neki Britney. De most tényleg sokkalta jobb volt. Sztem nem neki kellett volna hazamenni.

MrSpock - 2012. 11. 23. 11:13

CeCe akkor jó ha úgy lágyan énekel,és magas hangokat is beleviszi. Itt is volt pár rész amikor volt benne potenciál,de a erős kiabálós részeket azt én sem szeretem. Rezeg a léc nála,nem sokáig fogja húzni,ha nem kap rendes dalt ahol nem kell “üvöltenie”. Beatrice-t sajnálom,szimpi kis csajszi volt,és érdekes hanggal. Neki egy Alanis Morrisette dalt adtam volna, vagy valami hasonlót. Britney úgy járt vele mint előző szériában Simon a szöszi kiscsajjal,neki is egyedi hangja volt,de nem tudta kihozni belőle a legjobbat.
Carly megérdemli az első helyet,kiegyensúlyozott,szinte nem tud hibázni.Tate szavazói kicsit lazítottak,de ez tudható annak is hogy biztosan ott van a3ban :) Most még nem pörögnek be. Fifth Harmony-nak meg szurkolok,hogy előrébb legyenek,mert sokkal jobbak ,mint az Emblem3. Lauren simán ott lehetne szólóban,az nekem anno meglepi volt,hogy nem vitték tovább,de végül jó ez így,aranyosak együtt,izgulnak,nevetnek. :) Szerintem érik a Paige-CeCe párbaj :D Ja,és Arin távozott,ami nem volt meglepő,őt is vártam,kissé elszürkült,egyébként nem volt rossz hangja.

afterix - 2012. 11. 23. 12:44

“A bőgés hete”

Az elmúlt három hetet a tisztogatás jellemezte, kellett is, és remélem azért mert nagy durranásra készülnek a folytatásban. Amennyire belemásztak a hálaadás témába, nem bánnám ha a továbbiakban a hangilag és zeneileg tökéletes és fegyelmezett produkciók mellett valódi pluszt nyújtanának, ha már a műsor 75%-át nem a produkciók teszik ki.
B2:
Cece kinyírta a Becouse of You-t leköpte és rátaposott, Beatrice pedig tökéletesen megmutatta, hogy milyen bőgés és ordibálás után rekedten énekelni. Azok estek ki akiknek ki kellett, így talán reménykedhetünk, hogy nem fajul el úgy a helyzet mint a UKX-ben.
Mindenesetre ahogy látom az eredményeket, nagy feladat vár a zsűrire, Demi konkrétan kiesett, Britney viszont lehet, hogy a nyertes lapot tartja a kezében, Simonnak pedig valahogy bent kell tartania a Fifth Harmoney-t ha b2-ben lesznek, nem lesz könnyű, lehet, hogy hamar elveszítünk egy jó hangot a műsorból. LA pedig sokáig elevickélhet a két játékossal, de olyan hatalmas potenciál egyikben sincs, hogy amolyan Global Superstar lehessen belőlük.

Xsz - 2012. 11. 23. 18:18

Na végre Beatrice kiesett, azért várjuk meg míg vége a számnak és csak utána sírjunk, már nagyon sok volt amit művelt.
Cher számát imádtam, örülök hogy neki összejött az éneklős karrier.

pompom - 2012. 11. 25. 01:59

Arin elég szürke volt de Beatrice-ből többet ki lehetett volna hozni,őt sajnálom. Az emblem3 mehetett volna helyette. Cece teljesen más mint a válogatón lassan többet sír mint Paige :(

Benn - 2012. 11. 25. 22:27

De legalább CeCe-nek vn oka sírni. Paige az egy random önsajnáltató sírógép.Egyébként CeCe az ékes példa arra, hogy Demi-t 100 lábbal kéne kirúgni a műsorból. A legrosszabb mentor ever…

dragon1986 - 2012. 11. 26. 13:49

Beatrice szimpi volt de megértelek titeket, hogy neki kellett hogy kiessen. Nem is tudtam, hogy őt is örök befogadták (mivel két anyukája van).

Az meg érdekes, hogy a Vinonak nincs olyan ismerőse vagy rokona akinek hálát adhatott volna. Pont a katonaságnak kell, persze valahogy elő kell hozni a témát :D

gepard - 2012. 11. 29. 08:09

hát CeCe továbbra sem javul. ziccer lett volna, amit énekelt, de egyszerűen hallgathatatlanra sikeredett. Tate a szokásos, kellemes áruházi zene. Carly tegnap is kiemelkedett (bár a csapatokat még nem hallgattam meg)

MrSpock - 2012. 11. 29. 11:34

gepard: CeCe azért javulóban,bár ez a 2. zene amit kitiltanék ezekből a műsorokból. Ezt nem lehet “jól” előadni,van egyfajta stílusa,nem lehet hangilag brillirozni. Még az eredeti,vagy amit Christina,Pink,Maya előadott anno sem bejövős ilyen szempontból. Hangtartománnyal lehet játszani,de mint igazi éneklés az felejtős.
Na de Carly!! Egyszerűen fenomenális a kiscsaj! Ugye eleve a szám is hatalmas siker lett,de ahogy most ő előadta 13 évesen! Nem lehetne a hazai X-előtt ezt úgy élőben levetíteni a mentoroknak,hogy legyen viszonyítási alapjuk mikor dicsérik Adélkát és a többieket? :D
Simon,is megmondta,Alien,külön kategória! Csak 1 valaki vehetné fel a versenyt vele,Lauren a Fifth Harmonyból!
ahogy elkezdte az csodálatos volt. Mai napig nem értem,hogy nem vitték be szólóban,simán esélyes lehetett volna az ő adottságaival. Meg volt a heti dráma is,nagyon sajnáltam szegény Allyt,ilyen rossz hírt kapni.:(
Többiek megoldották,de Carly után,sajna nálam sem volt most sanszuk. :D

Bubble - 2012. 11. 29. 14:47

Tényleg megint Carly volt a legjobb a héten is. De a Fifth Harmony is tetszett, és Lauren hangja tényleg csodás, érthetetlen, hogy miért nem ment tovább szólóban. Amúgy a héten az Emblem3 is nagyon tetszett:D
Cece megint nem volt túl jó, pedig éns szurkolok neki :(

MrSpock - 2012. 11. 29. 16:49

Bubble: Úgy néz ki egyetértünk! :)
Most megnéztem rendesen az egészet,(délelőtt csak az előadásokat láttam),de még mindig nem térek magamhoz Carly produkciója miatt. Én láttam sok tehetségkutatót,voltak is nagy kedvenceim,nagyon jó hangok,egyéniségek,de ez az előadás ott van a legjobbak között! Abszolúte megérdemelné a végső győzelmet,fiatal,és nagyon nagy hanggal rendelkezik. Benne ott az X! És így látván mindent,ez egy kifejezetten jó adás volt! Diamond is jól énekelt,tetszett adal verziója. :) Paige is jó volt,pedig valamiért nem szeretem őt,de itt minden klappolt. Vino talán kicsit nem olyan lendületes,de jól állt neki,hangszínéhez feküdt a produkció. Tate,egészen vidám lettem,jó dalválasztás,hozta a hangulatot,igazi jó kis hallgatható countryzene! CeCe: Most ismét hallgatván azért nem volt ez rossz,kap egy pacsit,erősödnie kell azért,és jó dal! Emblem3: Őket nem kedvelem nagyon,bár show remek volt,dalválasztás is okés,csak énektudásban messze elmaradnak a többiektől,de most ők is hozták magukat,jár a piros pont! Fifth Harmony meg..áá nem is mondok semmit úgy szeretem őket ahogy vannak,kedvesek,aranyosak,bájosak,Laurent meg “imádom”!
Huh..ennek örömére megnézem Carlyt mégegyszer :D

afterix - 2012. 11. 29. 20:41

Mi volt a téma?

Diamond = 0
Whitney Houston – Dance With Somebody, ez a szám egyébként is kínzás, de Diamond-tól kínosan kínzó volt.

Vino = 0
Levette a sapkáját, hú de jó nekünk, borzalmas volt.

Page = X
Ez érdekes volt, nálam talált sűlyedt. Hihetetlen mennyire szimpatikus lett egyből, ahogy mosolygott egy kicsit, mintha kicserélték volna, dögös volt. Egyetértek a zsűrivel mintha ők is egy kicsit felszabadultak volna, nálam a Paige-Cece csata eldölt.

Fifth Harmony = 0
RTL Fókusz. Hiányzott az a varázslatos harmónia.

Carly = X
A zeneileg megerőszakolt Rolling In The Deep-et hozta vissza a semmiből, a hangjával és a tehetségével, ennek a számnak lüktetése van amit kikaptak Carly alól, ennyire szétzúzni egy számot és ilyen semmilyen stílusban odadobni ennek a lánynak, minimum szakadjon szét a dobhártyája annak aki ezt összekomponálta. De Carly a közepétől szinte teljesen elnyomta a hangjával a zajt, úgyhogy visszasétáltak az agysejtjeim a hangszórók elé…

Tate = X
Hangulatos, letolja a Cuntry-t a fülemen, minden héten, pozitív energiát közvetít, úgyhogy bekarcoltam az X-et.

Cece = 0
Majd jövőre… de maradhatna még.

És most Britney új videója… úgy látszik még csak félig van meg… :)

Emblem3 = 0
Nulla.

Emblem3, Vino mehetnek. Cece, Fifth Harmony rezeg a léc…

gepard - 2012. 11. 30. 07:01

na, most meglepődtem… Vino kiesésére nem számítottam. Paige-nél viszont már rég érett, annyira semmilyen az a csaj, hogy nem is lehet szavakba önteni.
Diamond a legjobban az első élő showban énekelt, amikor a bennmaradásért küzdött, az alapján teljesen jogos volt a visszahozatala. azóta viszont csak lefelé halad. remélem, a jövő héten végre tényleg a mezőny leggyengébbje távozik, az úgyis teljesen egyértelmű, hogy Tate-Carly küzdelem lesz a végén

alessa - 2012. 11. 30. 10:57

Vino kiesett és én ANNYIRA ÖRÜLÖK NEKI!
Imádom Vinot, a hangját, a személyiségét, de az élőshowkban mindvégig annyira szerencsétlen dalokat kapott, mintha az lett volna a cél hogy kiessen.
Egyetértettem Simonnal, mert tényleg nem az ő dala volt a szerdai (meg úgy összességében egyik sem), és Britneynek is igaza volt, hogy már unalmas lett (mint Ella a brittben) hiszen hétről hétre ugyan azt hozta. De ez nem az ő hibája hanem LA Reid a bűnös ebben sztem.
Akik benn vannak .. hát nemtom Tate se Carley se Diamond nem az én világom. Cece-t szerettem – amig Demi kezelésbe nem vette. A csapatok meg sosem érdekeltek.
Szóval összeségében az usxfactor innentől érdektelen számomra.

Én am nem értem. Olyan volt nekem mind Cece, mind Vino esetében, mintha a mentorok tönkretették volna őket. :D Vagy Cece-nél biztosan ez történt, Deminél rosszabbat nem is kaphatott volna.
Vinonak is 1000x jobban sikerült a Sober és a Trouble, mint amiket az élőshowkban hozott LA Reid segítségével.

remélem Vino ettől függetlenül nem tűnik el örökre, és lesznek saját dalai..

afterix - 2012. 11. 30. 10:59

Pezsgőt ide!, végre kiesett Vino, megszabadultunk a veszélyes elemtől, de Page helyett őt küldtem volna haza szó nélkül, Page-ért kár, énekelhetett volna még egyet Diamond-dal, aki szerintem elfogyott.
Alicia Keys pedig kb. 2x jobban nyomta el, a Girl on Fire-t mint a UKX-ben, ez is érdekes.
Már csak hat kicsi indián megy tovább…
Lopez pedig a végén azt mondta, hogy jövőhéten már a Semi Final helyekért fognak küzdeni, nem vagyok nagy sakkbajnok, de az azt jelenti, hogy még 3 adás és GameOver.

Így összesen 27 rész lesz az idén, az ausztrál 33-hoz képest, viszont, hahó! a Live Show-k ahol nézői szavazatok számítanak összesen 6!!! WTF?

6 darab Show, erre várunk egész évben? Ezért koptatjuk a szánkat? Ez énekesenként 15 perc produkció, már ha a nyertest nézzük. Agyament.

MrSpock - 2012. 11. 30. 11:04

Diamond valamiért “fontos”az X-nek! Hisz egyszer már kiesett,visszahozták,és most is simán 3:1 arányban jutott tovább. Pedig nem volt jobb szerintem. És tuti aszavazatokban is gyengébben állt,hisz Vino azért mindig top 3as volt,biztos nem utolsó előtti lett. Itt nem bízzák a közönségre úgy látszik,és főleg mikor ezt Simon is tudta,hogy akkor Diamond búcsúzik. Én attól tartok nagyon papírforma eddig,hogy a végén majd Diamond-Emblem3 döntő lesz. CeCe szépen menekülget,még van 1-2 kör benne. Arra lennék kíváncsi,hogy Fifth Harmony-Emblem3 párbajból kit vinnének tovább! :D
Carly továbbra is nyerőnek számít,de Tate-t sem írom le,nagy country tábora van :)

MrSpock - 2012. 11. 30. 11:12

Alessa: Kérdésem a következő lenne. Mi a te világod? Mivel a felsoroltak kb 3 különböző stílus,plusz csapatok sem egyformák,de az alapból nem érdekel. Csak nem valami technofan,rap, vagy,esetleg hard-grindcore hörgések? :D Ja még lehet komolyzene,vagy lakodalmas? :D

Shepard - 2012. 11. 30. 13:08

WTF? Vino? Komolyan? És főleg mikor még olyanok vannak a mezőnyben mint Emblem3 Tate Cece vagy Diamond aki ellen párbajozott is… Nem hiszem el. A mezőnyben ha nem vesszük az első és mostani elő show-s számait akkor számomra a legjobb énekes volt Carlyt és túlszárnyalva. Amúgy érdekes hét volt mindenki sokkal jobb volt mint múlt héten (kivéve Vino ezzel egyetértek, de ezt L.A. baszta el, és nem lennék meglepve, hogy azért mert reménykedett h a szavazói majd átpártolnak Tatehez akinek a top1 helye megingott a múlt héten… És most is hahaha) Paige is kiesett legjobb előadását követően, őt nem sajnálom annyira bár ha folytathatta volna azt a stílust amit most felvett lehet, hogy meg is kedvelem. Cece is egész jó volt most. A Fifth Harmony nekem nagyon tetszett most is mint mindig. Carly szépen énekelt de nekem a számnak ezen feldolgozása ellopta a megszokott eufóriát. Tate, Emblem3 és Diamond meg nem érdekel.

vodka03 - 2012. 11. 30. 15:35

Kiejtették a kedvencemet pedig jobb volt, mint Diamond ez egyértelmű. Innen már csak Carly érdekel, de azért nem fogom megnézni a showt hétről-hétre. Nekem kasza.

alessa - 2012. 11. 30. 18:48

MrSpock
Tatenek jó hangja van de egy country énekes. nem nagyon mozgat hogy mi lesz vele.
Carly meg Diamond. egyszerűen nem fogtak meg. fiatalok még. persze Carly csodálatos hangilag, de nem éreztem azt mint Vinonál amikor először hallottam hogy “aztakrvaéletilyennincs” vagy Julia Bullocknál (aki sajnos nem jutott el sokáig).
nem stílusilag értettem.
de ha már ennyire érdekel, van itt minden:
youtube.com/playlist?list=FLaHnyeMVWOjLr3xUWCjZ2eg

MrSpock - 2012. 11. 30. 19:08

Jóó csak azért kérdeztem mert úgy nagyon “leírtad”az összes résztvevőt! :) Vino-nál persze meglepi volt,hogy akülső után nem ezt várná az ember,mert azért nem szokványos,bár manapság már nagyon mindegy. :)
Én is sok-sok év alatt regneteg stílusban mozgom,mindenhol találok valami jót. Persze mulatós az nem jön be :D
Carly fiatal nagyon,de bele gondolok hova fejlődhet. Főleg hogy sokkalta kisebb tehetséggel megáldott emberek meddig jutottak. Szóval no problem,hisz mindenkinek egyedi ízlése van,és vagy fedik egymást,vagy sem.
De azért az szögezzük le,és talán egyetértesz hogy ami X-ünkben az itt idáig megmaradt versenyzők eséllyel indulnának.:)

alessa - 2012. 12. 01. 00:29

carly tényleg erre született. furcsa lenne ha nem ő nyerné.
hát a mi xünkben ki nem indulna eséllyel? :D

jim455 - 2012. 12. 01. 12:50

Szánalom ez a műsor, kiesik Vino Diamond ellen?WTF?Komolyan mondom vicc az egész, kezdődött Jeffrey Gutt táborbeli kiszórásával, majd Correy, most meg Vino.Beszarás ami itt folyik, de komolyan.
Azt már nem is mondom, hogy Diamond már egyszer kiesett, csak eltörölve a szabályokat visszajött, ja és a párbajban kifejezetten szar volt, Vino meg megint hatalmasat énekelt.Az is rohadt érdekes, hogy Vino eddig 3. helynél nem volt rosszabb, most meg hirtelen párbajozik.Mivan?
Cowell is egy majom, Diamond meg protekciós, nekem ez itt kasza.Nem csodálkozom a rossz nézettségen, ezt már az amcsik torkán se nyomják le.

MrSpock - 2012. 12. 06. 12:48

Egész jó lett a mostani rész. Főleg,hogy mindenki 2 dalt adott elő. És ami dúrva,hogy megint 2en búcsúznak,és 4en maradnak.
Többen felemásan teljesítettek,bár nagyon rossz nem volt. Carly még mindig hozza magát,és szerintem a végéig tartja,és megnyeri. Fifth Harmonyt még mindig nagyon szeretem,bár LA leoltotta őket első dal után,hogy harmónia semmi,nagyrészt szólóztak(Lauren (L) ). Csak akkor az Emblem3-nél se harmonia,se ének tudás nincs,de mégis ajnározzák őket. Félek,hogy top4ben ők lesznek,pedig egyáltalán nem olyan jók.
Top 4 ami sajna lesz Carly(jogosan),Tate,Emblem3,és Diamond,ha már idáig elhozták.
CeCe nem ússza meg,és sajna Harmony sem fogja. Bár ne legyen igazam,mert a csajok megérdemelnék!
De hát majd amerika dönt!

Bubble - 2012. 12. 06. 13:17

nem értem LA-t, már hogy lenne harmonikusabb az Emblem3 a Fifth harmonynál??? számomra ez rejtély.
remélem nem fog kiesni a Fifth Harmony .. :(

afterix - 2012. 12. 07. 00:11

Kellemes kis műsor volt, bár elképzelni sem tudom, hogy lehet ezt végigszenvedni a sok Brake-kel…
Bár Tate még énekli a második számát, mégis elkezdem… Carly-t emelném ki és a Fifth Harmony-t. Utóbbi úgy ahogy van eltaposta a Demi féle Heart a Break-et, mostantól csak az ő verziójuk létezik a számomra, cukik voltak a csajok és nagyon jó volt a színpadi látvány, tényleg jobb volt mint az eredeti. Carly pedig…
Carly második előadása (Beyonce – If I ware a Boy), tényleg nagyon tetszett, a szám eleje tökéletes volt, gyönyörűen szól a hangja, erőteljes refrén, szép magas kitartott hangokkal a végén, az neki nagyon meg.
Meg nem remegett egy pillanatra, egyszerűen sugárzik a magabiztosság a produkciójáról. A viselkedése és a megjelenése pedig egyszerűen példamutató.
Nem tudom elképzelni, hogy más nyerjen, talán ha Adele beszállna a versenybe lenne egy kis izgalom, de úgy ahogy van veri a mezőnyt, ráadásul 13 éves, nézzük meg mit össze hisztiznek a nála sokkal idősebb felnőtt emberek.
Egyetlen aggályom csak annyi, hogy akkor most neki milyen stílus is lenne a megfelelő? Az biztos, hogy most ő az X faktor szenzáció, aminek nagy része most még abból fakad, hogy 13-évesen korához képest kicsit előrehaladott önbizalommal, hanggal, tehetséggel, és szépséggel rendelkezik.
Őszinte leszek, valószínűleg nem fogok 13-14 éves gyerekekért rajongani. Ez a műsor amúgy is erősen “csinálva van” amellett, hogy a többiek nincsenek vele egy súly csoportban. Szerintem 16-nál kéne húzni egy jó vastag vonalat, az idősebb korosztály érdekében.

gepard - 2012. 12. 07. 08:16

nem értem, hogy előzhette meg Tate Carlyt (és az emblem3 a 5th harmonyt…) ezen a héten. simonnak szerintem teljesen igaza volt a Bon Jovi számmal kapcsolatban: rossz dalválasztás volt, és egyetlen emlékezetes pillanat volt benne. az egyik leggyengébb produkciója volt.
Carly pedig… libabőrös lettem az unplugged dalát hallgatva. Tate biztosan kurva nagy sztár lesz, több tízmillió lemezt ad majd el, de Carly kiemelkedően a legjobb.
Cece és Diamond végre kiestek – utóbbi kapcsán LA-vel értek egyet, már unalmas volt, előbbi pedig utoljára a bootcamp-ben volt igazán jó, és így is túl sokáig jutott

MrSpock - 2012. 12. 07. 09:41

Huh..kicsit izgultam,de eszméletlen jó voltak a csajok! :) Már pánikoltam,hogy Diamond tovább megy,de mondjuk a párbajdaloknál érződött esélytelen,de azért jó volt hallani mikor Demi kimondta a valóságot! Egyszer sem bízták a borítékra,mindig eldöntötték a mentorok.
Carlynak kellene megnyerni,mert mindig jó,és tényleg nagy tehetség. Hangban nincs ellenfele,talán 1 lehetne de ő a Fifth-ben van (Lauren) :) Ahogy ő általában elkezdi,bár most nem elsőként énekelt,de ott sem a szél fújta össze a hangokat :D
Már abban reménykedem,hogy Emblem 3 nem fogja megelőzni őket,mert ezt a mai napig nem értem,szinte semmi hanggal idáig eljutni. Ez érződött is a tegnapi produkción,hiába ugrabugra meg feszítés. Nem is beszélve backstageben fejhallgatóval fekvőtámaszozunk! :D
Carly-Fifth kész ennyi! :)
Egyszerűen szerethetők,és persze jók is! :)

afterix - 2012. 12. 07. 17:30

Szerencsére még mindig ép a biztosíték…

A lányok nagyon szépen énekeltek. Remélem Carly nyer.

Gyerekek ezt a Ke$hát szereti valaki? Ki ez? – Borzasztó.

gepard - 2012. 12. 07. 17:46

most, hogy minden produkciót meghallgattam, annyit még hozzátennék, hogy két teljesen hallgathatatlan előadás is volt a héten: Cece és az Emblem3 fans’ choice dala. előbbi fülsértően hamis volt, amivel már a válogatóról sem ment volna tovább, utóbbi pedig megmutatta, hogy ezek a gyerekek egyszerűen nem tudnak énekelni, csak a tinilányok szavazatai tartják benn őket, mindegy, hogy milyen szarok

jim455 - 2012. 12. 07. 23:03

Sok értelme volt kiszórni Vinot, most egy jó dalválasztással simán továbbjutott volna.Idióta Cowell.

f.fredericks - 2012. 12. 09. 19:01

Na megtaláltam ezt a kibeszélőt is.
Elolvasva a kommenteket, az én ízlésem látom nem nagyon egyezik a többségével.
Nekem a döntők kezdetén 4 kedvencem volt. CeCe, Vino, Lyric 147 és Beatrice.
Carlyt a bootcampben megutáltam. Azok a fejek, amikor Beatricszel együtt énekelt, te jó ég, ekkora flegmaságot. Viszont azt el kell ismerni, hogy zseniális hangja van. De attól még nem lesz jó előadó. A népek meg odáig és vissza vannak tőle. A kategoriájában, kb mindkét másik lány sokkal szerethetőbb számomra mint ő.
Beatrice hangja nagyon egyedi, én nagyon sajnáltam amikor kiesett. (a White flag végén már könnyeztem, pedig előtte 2-3 héttel előadta ugyanezt a britben Jade, azt hittem nem lehet überelni). Ja és sírás és sírás között is van különbség. Tavaly amit Rachel Crow leművelt az botrányos volt. Egyáltalán nem tudtam sajnálni. Beatricért meg szinte megszakadt a szívem.
Diamond meg miután elénekelte a Halot, hát az is fantasztikus volt.
Tate egy szerethető figura, aki countryt énekel. Ez amerikában nagyon bejön. El tudom képzelni, hogy ott lent délen szerda estétől, csütörtökig amíg véget nem ér a szavazás, a népek ezerrel nyomják neki az sms-eket. Az 5 millió dolláros lemezszerződéssel vele biztos nem futnak lesre.
Azt nem értem a Lyric 147 miért esett ki olyan hamar, sztem nagyon egyedi volt amit előadtak, és tavaly az az idióta Astro gyerek sokkal tovább jutott.
A másik két banda számomra nem tényező. A szörfös gyerekek aranyosak, a csajok megvesznek értük, de kb ennyi. Én már a mentorok házából se engedtem volna őket tovább. A csajok meg, hagyjuk. Nem az én világom.
Vino akkor vágta el magát nálam, amikor a God bless Americát énekelte, ekkora hatásvadász hülyeséget. Ha LA találta ki neki, akkor sajnálom szegényt, de ha az ő ötlete volt, akkor nagyon gáz.
És akkor a végén elértünk CeCehez. Nálam ő volt a kedvenc. Igazi sztár. Egyedi stílussal, egy átlagosnál jobb énekhanggal. Szerintem simán nagy karriert futhat be. Rajongói már most vannak, a hatereknek meg nem kell lemezt venni. (ma láttam, hogy már magyar rajongói csoportja is van facebookon).
A kiesése borítékolható volt, mert Amerikának a Carly félék kellenek, a Miss Tökély. Aztán majd megnézem ki veszi a lemezeit.
Az idei évad viszont jobban tetszik a tavalyinál, mert ott Drewn és Chris Renén és Joshon kívül nem nagyon volt szerethető karakter, de itt azért vannak.
A döntőben nagy verseny lesz Carly és Tate között, de ha Simonéknak van egy kis eszük, akkor Tate győz. Carly meg megy a Disney Chanelre, és ő lesz Amerika kis kedvence.

MrSpock - 2012. 12. 09. 19:25

A döntősökben egyetértünk,de azért a többi részével részben csak. Persze mindenkinek más az ízlésvilága,ezért ilyen dolgokon kár is vitázni.
CeCe nagy kedvencem volt az elején is,gondolom olvastad. A legaribb az mentorházban volt,ott megzabáltam volna mikor LMFAO-t énekelte. Na azt a vonulatot,és stílust kellett volna Deminek vinnie,mondjuk festés nélkül. De amit művelt vele,teljesen elszúrta! Hangban jó volt,még jobb lehetett volna,de egyes dalok nem feküdtek neki. Lyric 147,egyedi volt,de engem abszolúte nem tudott megmozgatni belülről,de ha mondjuk együtt maradnának,és tényleg komolyan gondolnák lehetne belőlük valami.
Carly amerika kis kedvence lehet,az hogy milyen személyiség,vagy mit mutat az más kérdés,mert még gyerek. Nagyon jó hanggal,és azért ez nem hátrány ebben amásorban,és nálam sem. Emblem3-ben egyetértünk,nem igazán odavalók. Fifth Harmonyval viszont elfogult vagyok,mert egyenként legalább 3an simán jobbak szólóban is mint a bejutott csajok nagy része.
Tate is rendben van,countryt szeretem,meg is érdemelné talán,bár nem értem miért mondott le az éneklésről,mint az apja,mégha családos is lett. Bár most itt alehetősége rá,hogy valami történjen,és ne útépítő maradjon. Carly nagy falat lesz neki az biztos!
Na de már nem sok van hátra,és azt mondom az Emblem 3-n kívül bárki megérdemelné ezt a győzelmet. Nem szomorkodnék az biztos!

f.fredericks - 2012. 12. 09. 21:54

Demi nem jó mentor. (mondjuk a műsor előtt azt se tudtam, hogy kicsoda ő) Nem véletlenül nincs egyetlen versenyzője se már versenyben. Én a bent maradók közül Tatenek szurkolok. Bejön a country, és az ő előadásában hiteles is.

gepard - 2012. 12. 12. 07:45

Tate-tel nekem a legfőbb bajom, hogy miközben mindenkinél felmerül, hogy unalmas, hogy hasonló/ugyanolyan dolgokat csinál, addig Tate tényleg semmi mást nem tud, mint a country (pl. a Bon Jovi számot nem is énekelte jól). amit jól csinál, egyesekkel ellentétben pl. nem hamis, bár nekem nem jön be a műfaj, szóval én eléggé unom

afterix - 2012. 12. 12. 20:01

Akkor egyetérthetünk abban, hogy Tate és az Emblem3 kieshetne a fenébe, és lenne egy jó kis csajos döntő a végére?

Bubble - 2012. 12. 13. 13:09

igen egyetértünk :D de ez úgysem fog megtörténni.

gepard - 2012. 12. 13. 20:32

hogy a francba lehet egyszerre azt mondani, hogy Carly predictable, és lelkendezni a műsor kezdete óta teljesen ugyanazt éneklő Tate-re?! utóbbi egyetlen meglepetést nem okozott még…

gepard - 2012. 12. 13. 20:35

ja, és a három mórikáló hülyegyereket a Beatleshez hasonlítani… atyaúristen…

Shepard - 2012. 12. 14. 00:24

Nem lenne rossz ez a műsor ha Simon elküldené a jobbján ülő bohócokat…

Bubble - 2012. 12. 14. 07:44

ééés ez hihetetlen!! örül a fejem nagyon az eredménynek :D

winnie - 2012. 12. 14. 08:07

la reid biztos megy, demi lovatoról meg korábban is szó volt, hogy cowell elcsapja.

afterix - 2012. 12. 14. 09:57

Azért ez a Show leveri a Voice-t nem mondja nekem senki, hogy csak a hang számít, a tv-ben vagyunk könyörgöm..-

Az 5 cukorbaba 1. dala lenyűgöző volt, tökéletes volt a dalválasztás és a színpadi összkép már-már fenomenálisra sikeredett, hirtelen azt kívántam bárcsak megnyernék, már teljesen odavagyok a hangjukért.
Carly “csak” jó volt a 2. dalát tényleg túltolták, egyébként én nem szeretem a kavarást, nő énekeljen női előadóktól.
Tate pedig baromi jó, de én a lányokért vagyok oda, úgyhogy bocsi…

Van még valaki? Ja hogy nincs… na ez a beszéd!!!

Bruno Mars pedig valószínűleg lecseréli a stúdiófelvételt erre az előadásra, mert ez a szám jobban szólt iitt mint az albumon…
És gyerekek ki az a Briget Mendler? most tényleg, hogy került ez ide? biztos olcsó volt, nem értem miért nem nyomja el Demi a Skyscraper-t.

MrSpock - 2012. 12. 14. 10:32

Igeeen! :D Fifth Harmony a döntőben! :) Komolyan el sem hiszem! Amerikában van még remény! :D
Az biztos volt,hogy Tate ott lesz,és azért Carlyt sem írtam le. De az,hogy a csajok,főleg mikor elsőre kimondták őket! Annyira aranyosak így együtt,és persze az első előadásuk az tényleg fantasztikus volt. Úgy az összkép,mint egy kis tündérország,és még énekelni is tudnak! :D De ami legdúrvább volt: Britney feje amikor meghallotta! Nem tudom eddig ő hol volt,mert ha átlagot nézzük ők teljesítettek talán legegyenletesebben,szinte mindig jók,vagy még jobbak voltak! Azt hitte hogy az emblem3 jut be? Persze örült volna,mert nem nagy konkurencia lett volna Carlynak. De így most azért remeghet,mert 5 lány,és ráadásul ami még frusztrálóbb,hogy 5 féle náció kb.:D És ha mozgósítanak mindenkit,akkor akár győzelem is meglehet!
Örülök,mert egy jó kis lánycsapat,akiket összedobtak,és milyen jól tette Simon!
Nekem már megvan a nyertes,akármi is lesz a vége!

Shepard - 2012. 12. 14. 15:39

Nem hiszem el… :D Fifth Harmony döntős. Azok után, hogy Britney meg LA tegnap hogy leírta őket, elégtételt vettek, jó volt látni Britney fejét. Carlynak is örültem, de egyértelműen a Fifth Harmony-nak szurkolok. Tate lehet jó de a harmadik elő show óta csak átpörgetem. Emblem3-vel nem volt bajom csupán annyi, hogy őket istenítették míg a sokkal jobban és szebben éneklő FH-ba meg majdhogynem mindig belekötöttek, ezt valahogy nem értettem. Köszi az infot winnie ez csak még szebbé tette! :D

gepard - 2012. 12. 14. 18:30

Britney feje a 5th Harmony továbbjutásakor a show egyik csúcsa volt :D

dragon1986 - 2012. 12. 15. 06:23

afterix: Good Luck Charlie főszereplője, aki mellesleg énekel is, tudod Disney :D

afterix - 2012. 12. 15. 12:47

Ja, hogy ő az új Hannah Montana? Hmm…
Nem olyan ez egy kicsit mint amikor a klón, klónjának, a klónja… egyre rosszabb…

Matthew - 2012. 12. 16. 18:04

Azért azt bírom ahogy letudtok szólni egyeseket anélkül, hogy alig tudtok róla valamit.Ő Bridgit Mendler. Én kifejezetten örültem, hogy ő lépett fel, mert Bruno Marsért nem vagyok annyira oda. Attól még, hogy valaki van olyan tehetséges és bekerül a Disney-hez nem kell leszólni. Egyébként a Hannah Montana poén nem nagyon jött át…

afterix - 2012. 12. 16. 23:28

Matthew: Ezer bocs, büntetésből megnézek néhány Hannah Montana Forever epizódot…

MrSpock - 2012. 12. 20. 13:25

Ez egy jó kis adás volt! :)
Mindenki hozta aformáját,és tényleg elnézve-hallgatva az előadásokat,hát mi X-ünk nagyon elmaradt ettől.Duettekben Tate-ék hozták a hangulatot. Carly,és LeAnn kissé nekem szétesettenk tűnt,de azért látszott hogy nem a szél fújta össze ahangokat.
Fifth Harmony-Demi Lovato volt a legjobb :) Kellett iparkodnia ,hogy felvegye hangban a versenyt.
Megint happen hangulat volt :P Bárcsak ők nyernék meg,mert hétről-hétre nagyszerűek voltak. Laurent még mindig”szeretem” :) Az utolsó 3 előadás is önmagáért beszélt,nem volt kivetni való egyikben sem.
Én azt mondom soha rosszabb döntősöket!
Hajrá csajok!:)

Bubble - 2012. 12. 20. 21:43

annyira jó a Fifth Harmony!:) Azt hiszem, nekik fogok a legjobban örvendeni. Végülis jobban eladhatóak, mint Carly. Carlynak nem tudok elképzelni túl komoly témát, amiről énekelhetne 13 évesen…
imádom a Fifth Harmonyt, akkora csalódás lesz, ha Tate nyer :(

afterix - 2012. 12. 21. 07:09

Na most látom, hogy Tate nyert, hú de boldog vagyok…
Ami kicsit furcsa, hogy a winner kb. 1 féle stílust nyomott végig, és mindenki döntse el, hogy ez mennyire jó irány, de szerintem egy már stílusában feltalált és a korából adódóan valószínűleg sokat próbált előadót egy ilyen mamut tehetségkutatóban megtalálni és befuttatni, nem éppen nagy dolog.
Én bizony Carly-t hoztam volna ki győztesnek, hátha tényleg ér valamit ez a műsor és egy tehetségnek induló lökést adhat amiből még valami jó is kisülhet idővel.
Számomra így ez az évad semmi meglepőt vagy újat nem hozott, bocs Simon de már kezdem unni…

gepard - 2012. 12. 21. 07:17

hát nyert az amerikai Mészáros János Elek… döbbenetes

Bubble - 2012. 12. 21. 07:38

nem hiszem el :'(
mindketten tehetségesebbek voltak, mint a nyertes :(
mélységesen csalódott vagyok.

MrSpock - 2012. 12. 21. 13:01

Nekem nincs bajom a nyertessel. Tate végig egyenletesen hozott a saját műfajában,és tudjuk azért a country amerika tradicionális zenéje. Nem sokoldalú énekes,ne ki az amai popszakmában? Abban legyen jó ami fekszik neki,és Tate enenk az elvárásnak megfelelt. Azért ne hasonlítsuk már Elekhez! miért is,az említett okok miatt.
Én szeretem ezt a műfajt,jó kis utazós zene. És azért többen nyertek,vagy döntőztek már,pl.idolban.
Persze én Fifth Harmonynak örültem volna,de “csak”3.hely.
Ahogy néztem a kis összefoglaló filmjüket a kieséskor,lehetett érezni mennyire jók is voltak,azok a dalok,előadások,és nagyon édesek,aranyosak,ennivalóak! :) Nagyon fognak hiányozni,de ha szomorú leszek akkor megnézem őket. :) Értük érdemes volt végig nézni!! Carly 13 éves múlt,előtte az egész jövő,hihetetlen tehetséges,és nem fog elveszni,hisz pár év múlva sok rutinnal,még több fejlődéssel tényleg világsztár lehet! Tate-nek ez az 1 sansza volt,már családos,középkor,egy szebb életet kapott. Én azt mondom megérdemli!

alessa - 2012. 12. 26. 13:14

én Vino kiesése óta nem néztem (na jó Cecenek még azt a pár “éneklését” youtuberól ami még volt hátra, azt behoztam)
de örülök hogy Tate nyert. Azok alapján amit láttam a második évadból, a három finalista közül ő volt a legszimpatikusabb. bár a countrytól még mindig elhatárolódom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz