login |

Revolution – 1×02: Chained Heat

2012. 09. 25. 23:41 - Írta: winnie

63 hozzászólás | kategória: kritika,

(Pilotkritika itt.) Na, folytatódott a Revolution. Összességében, visszatekintve akár még fel is húzhatnám a pilot szintjére az osztályzatomat, de inkább nem teszem, legyen egy 5/10-es a folytatás, de nem a rossz 5/10 fajtából . Valahogy annyi fejlődési lehetőséget érzek a sorozatban, hogy egyelőre biztos nem merülne fel bennem a kasza, “mert mást is nézni kell”-indokkal.

Persze lehet, hogy csak azért gondolom így, mert az elvárással ellentétben az 1×02 csak minimálisan jelez epizodikusságot, nem volt felmerülő probléma, amit a rész végére meg kell oldani – illetve nem volt ilyen érzésem, mert volt egy célja a szereplőknek, amit úgy adódott, hogy a 40. perc végére teljesítettek. Zagyvaság, mi? Mindenesetre kaptunk pár epizodistát, egy új (állandó) szereplőt, aki tippre nem egy olvasó eyecandy favoritja lenne.

Egészen töredezett volt az epizód szerkezete, akadt 4+1 szál kvázi teljesen külön, így mindegyiken haladtak pár percet sorozatidőben. Éppen ezért cseppet sem volt meglepő, hogy ezeket nem tudták kellően érdekfeszítőre megírni, bár azért derekasan igyekeztek, a végeredmény tipikusan nézhető, de nem túl izgalmas lett. Sosem hittem volna, hogy ezt mondom, de legjobban az érzelmesebb, drámai részeknél működött az 1×02, például a flashback-re gondolok, és véletlenül sem a random ember halálára.

A töredezettség miatt sajnos a karakterek is eléggé vázlatosak még, pedig az írók nagyon jól tudják, hogy 1-2 rész alatt el kell őket juttatni egy olyan pontra, hogy a bizonytalan nézők rájuk hivatkozva maradjanak. Egyelőre akad egy-két szimpatikusabb arc, de inkább a színésznek köszönhetően, nem azért, mert Kripke annyira odatette volna magát. Csak remélni tudom, hogy ez változni fog a jövőben, mert csak gyaloglással és a részenkénti kötelező kardozással engem biztos nem fognak megnyerni.

Sajnos most a társadalmi berendezkedés és az életkörülmények, meg egyébként is a világban élők érzései kevés szerepet kaptak – egyszerűen lehetetlen egy jelenettel maradandót alkotni. Itt is rávilágítottak egy problémára és kalap. Soha nem lesz róla szó. Minidráma, nulla hatása van. De persze érthető a dolog, adott Charlie és csapata, adott az uralkodó, adott a milícia, s adott a flashback, mást nem tudnak tenni, ha mindenre elég időt akarnak szánni.

Szóval egyelőre továbbra is érdeklődök, a potenciál megmaradt és amíg úgy közepes a sorozat, hogy tudok bizonyos dolgokba kapaszkodni, addig nem kaszálom, mint mondjuk a The Event-et vagy a Falling Skies-t 4 rész után. (Ja, volt WTF, amit nem mérföldekről, hanem már a 90-es évekből is látni lehetett, plusz feltűnt egy rejtélyes szereplő is – ezek csak csalik voltak. Remélem, ez a sorozat nem lesz olyan, hogy az utolsó pár percet, vagyis a csavarokat megnézve mindennel képben lehet maradni.)

ui: Giancarlo Esposito, aki ugye a világ legjobb filmjéből ismerhető az ugyancsak elég papírmasé karaktert nagyon élvezetesen hozza.

63 hozzászólás Ne habozz!

cyborgwings - 2012. 09. 26. 00:15

át kellett pörgetnem. néha meg-megálltam, ugyanabba a dögunalomba botlottam, mint előtte mindig, fogtam a fejem rendületlenül, hogy mi az isten ez, bánkódtam, hogy pedig marhára érdekelne az alapsztori, illetve nagyon szeretem a flashbackeket, de itt még ez sem tart vissza attól, hogy legföljebb is innen értesüljek a fejleményekről, merthogy én ezt nem nézem tovább, az teljesen biztos. nagyon-nagyon-nagyon untam. nem tetszik. szörnyen békategóriás mind karakterekben, mind párbeszédekben, mind drámázásban, mind színészi alakítások terén. ez alapvetően nem lenne hatalmas nagy baj, de engem most egyszerűen nem tudott megfogni annyira, hogy kitartsak.

nem kell, köszönöm.

TorrenteXY - 2012. 09. 26. 00:40

A posztapok-témából annyi minden érdekeset ki lehet hozni, de itt egyedül a flashbackes jelenet működött nekem, az is inkább a drámai hangulat miatt. Ami nem is szükséges, mert lehetne az egész egy jó kalandsorozat, csak hiányzik belőle a kaland.
Annyira érezni benne az országosTV-hatást… Szerintem ha ilyen langyos marad az egész, inkább kaszálom hamar, mint hogy végignézzek még egy high concept vergődést. Kicsit csodálkozom, hogy a Lost óta nem sikerült egy legalább közepesen jó high conceptet fenntartani. Mert hiába vannak tuti ötletek, hogy ha az íróstáb a pilot után belefullad az unalomba.
Még a CGI se hiányzik, csak legyen már végre normális cselekmény. Ez a rész nálam 3/10-nél többet nem ér.

Andro - 2012. 09. 26. 07:41

Nem rosszabb, nem is jobb, mint a pilot volt. Charlie továbbra is irritál azzal, hogy úgy viselkedik, mint egy ötéves óvodás, Miles viszont kezd a kedvenc karim a lenni a másik pasassal együtt, aki a csapatban van. A nevét még nem jegyeztem meg. A flashback meg egyenesen jól jött, bár semmi újat nem tudtunk meg belőle. A rész vége viszont tartogat még elég kérdést. Például, ha nincs áram, hogy a fenébe tud az a nő számítógépet használni? Szóval, pár részig maradok még, aztán meglátjuk.

lostfanka - 2012. 09. 26. 07:58

Ahh nemtudom hogy elkezdjem e, nem akarok ugy jarni mint a Terra Novaval, meg a FLashforwarddal:(
Szerintem megvarom meg kiforrja magat a sorozat, aztan ha meg akkor is jo akkor bepotolom.

De mondjatok hogy ebben nincs olyan bohoc csaladi szal mint a Terra Novaban:)

glarion - 2012. 09. 26. 08:11

Nekem egyelőre tetszik. Engem pl a sétálós kardozgatós jelenetek is lekötöttek. Giancarlo Esposito karaktere pedig számomra a legérdekesebb eddig.

lostgab - 2012. 09. 26. 09:17

Azt hittem, hogy az én készülékemben van a hiba. Én is unatkoztam egy kicsit, semmit sem haladtunk előre, bocs, de: megtudtuk, hogy Nate nem is Nate! Hűha. Azért Billy Burke miatt továbbra is maradok, bejön, ahogy Miles-t hozza, csak annyira logikátlan szerencsétlen karakter: hidegvérű gyilkos, de az unokahúga miatt (akit kb. 10 perce ismer) megkíméli egy mocsok életét… ugyanmár.
Számomra a legidegesítőbb Charlie, karakter is, színésznő is. Egyszerűen nem szimpatikus a képe…
Azért maradok, ha a Terra Novából kibírtam 7 részt, akkor ebből is menni fog még pár. :) Az meg azért érdekel, hogy a nénike mit is csinál egy 90-es évekből származó géppel (az csak engem zavar, hogy ha minden olyan fejlett volt már, akkor miért egy ilyen monitort mentett meg? Nem értek komolyabban a számítástechnikához, de nem tudom elképzelni, hogy könnyebb volt egy ilyen képcsöves képernyőt összeszedni, mint mondjuk egy LCD-t – na, de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás. :D )

leila - 2012. 09. 26. 09:43

Szerintem rendben volt ez, ott a lehetőség benne még mindig. Igen, túl sok minden volt benne, anyu ezek szerint él és csendben írogat valami volt kormányzói palotában, úgy tűnik, szépen megvannak étel nélkül a semmi közepén az erdőben, és a nagybácsi lazán lekaszabol 5-6 embert.

Ettől függetlenül bejött a hangulat. A volt geek is kellemes meglepetés. Célzott arra, hogy emberi eredetű lehet az egész blackout, csak nehogy az észak-koreaiak legyen a magyarázat, mert akkor sírok. Mivel náluk úgy sincs áram ma se.

Szóval maradok, kíváncsi vagyok az egészre. És nem olyan, mint a Terra Nova, szerencsére annál bevállalósabb, csak ne üljön le a cselekmény, mint ott.

Dark Energy - 2012. 09. 26. 09:56

Nem rossz, még maradok, aztán vagy beránt vagy nem.
Giancarlo Esposito nagy meglepetés.

@leila
“csak nehogy az észak-koreaiak legyen a magyarázat, mert akkor sírok. Mivel náluk úgy sincs áram ma se.”
:-)))

Foley - 2012. 09. 26. 10:51

Ez a második rész nem volt olyan erős,de biztos nem kaszálom mert látok benne potenciált.
Azt tudom,hogy a mostoha anya karakter csere lett de a srác is vagy csak rosszul emlékszem.

Ami nagyon idegesít benne,hogy miért pont csak a gonosz karaktere lett afroamerikai.

pizsamasbanan - 2012. 09. 26. 10:57

lostgab:nekem a LOST kódirogatós számítógépére emlékeztet, nemhiába JJ Abrams :D amúgy nagy csalódás Kripke, sokkal, de sokkal többet vártam ettől a sorozattól. kicsit olyan érzésem van, mint az In Time-ot mikor néztem, nagyon érdekes alapsztori, de nem nagyon tudnak mit kezdeni vele. azért még maradok, hátha.

winnie - 2012. 09. 26. 10:58

foley: nem csak ő, ott a számítógépes csaj is. a szerep egyébként nem volt rasszfüggő, ilyen színészt találtak.

Paya - 2012. 09. 26. 11:07

Szerintem kialakulóban van, és hogy ellőtték már itt a második részben a nagy fordulatot, hogy anyu él, ez nekünk nagyon jó, gyűlöltem volna, ha mondjuk ez a félévad vagy évadzáróban történik ez meg. Kripke egyébként nyilatkozta, hogy kaladsorozatot akar, és hogy onnan indult az egész ötlet, hogy egy elhagyott városban két férfi kardozik, csakúgy, középkoriasan. Szóval, akinek nem jön be a kardozás, az szerintem nem erőltesse.

Paya - 2012. 09. 26. 11:10

Foley: Minden szinészt a sorozat előnyére cseréltek le, egyelőre nekem úgy tűnik jó döntéseket hoztak. Kár, hogy a főszereplő kiscsajt nem cserélik valami értelmesebbre, de asszem tovább reménykedem, hogy egy ponton meghal. :) Érdekes egyébként, a Lost óta a castingot valahogy minden high-conceptnél sikerül elszúrni…

leila - 2012. 09. 26. 11:16

“Ami nagyon idegesít benne,hogy miért pont csak a gonosz karaktere lett afroamerikai.”

Giancarlo Esposito szerintem az évad végén dezertál és kis csapatunkkal tart majd. Nemhiába domborították emberies vonásait, ahogy a sebesült katonájával bánt. És kifejtette, hogy szerinte ez az anarchia egyedteln alternatívája.

Szerintem remek színész, és ne vessetek meg érte, de minta kicsit túljátszotta volna magát néha. A BB-ben zseniális volt.

Foley - 2012. 09. 26. 11:17

Tényleg,bocsi.
A csávó aki elakarta lopni az élelmüket,először azt hittem az lesz,hogy nem a kaja kell neki hanem egy szökevény pedofill,amúgy főcím,meg a logo tök jól sikerült.

” hogy egy ponton meghal.” az kicsit kinyírná a sztorit.Én nekem kedvenc eddig az AcDc polós csávó,aki 80millió dollárt adna egy tekercs wc papírért.XD

leila - 2012. 09. 26. 11:20

egyedteln = egyetlen
minta = mintha

Foley - 2012. 09. 26. 11:21

@leila
Nem úgy értettem,hogy az a baj,hogy ő az hanem,hogy csak ő,de aztán emlékeztettek rá hogy nem így van.

leila - 2012. 09. 26. 11:29

@Foley

Szerintem ezen nem érdemes görcsölni. Másfelől ő túl jó színész ahhoz, hogy egy éven keresztül mint 2D személyiségú gyilkológépként nézzük.

Megjegyzem a nagybácsi sokszor annyi embert nyírt már ki, igaz, azok mind “rosszak” voltak.

Foley - 2012. 09. 26. 11:41

Amúgy a pilotban nem adatokat töltöttek le a nyaklánc/pendrive/kapcsoló-ra,abból hogy jött az hogy áram tároló lett,vagy csak ez a kütyü zavar valami nagyobbat ami az áramot zavarja.

Foley - 2012. 09. 26. 11:43

Mármint a pilot elején.

NikoXXX - 2012. 09. 26. 12:34

8/10 nalam,vannak benne hibak,de az alapsztori erdekel,hd verzioban meg a taj es a kornyezet is csodaszep.
Tipikus Lost-os kezdes az elso ket resz tortenetet 1 mondatban meglehet fogalmazni:Charlie elindul megmenteni a tesojat,Miles nagybacsival es segit nekik es szep csaj.
Eddig ennyire jutottak,szerintem az elso evad utan lessz igazan jo

Oktogon - 2012. 09. 26. 12:50

Nekem a pilot 4/10 volt, ez már tényleg 5/10.
Javuló tendencia :)

Will - 2012. 09. 26. 17:01

Hát engem nagyon elszomorított a színvonala, jobbra számítottam. Úgy látszik a nyári sorozatok alatt elszoktam az ilyen csöpögős jelenetektől, mint amikkel tele volt ez a rész is(a flashback-en kívül).

A legirritálóbb, hogy Charlie karaktere nagyon egyoldalú: galamblelkű, önzetlen, ‘minden emberben meglátom a jót’. Ezt erősen ki is hangsúlyozzák. Nem valami hihető ahhoz képest, hogy milyen világban kellett felnőnie. De hát éljenek a családi drámák!

Meg ezek a kardozós jelenetek, hát komolyan dög unalom. Oké valami különlegest akartak belecsempészni, hogy ne csak mindig lövöldözésről szóljanak az akciójelenetek, de engem nem köt le, töltelék az egész.

Mindenesetre maradok, (Giancarlo Esposito miatt főként) aztán csak alakítanak még valami érdekeset az évad végéig.

winnie - 2012. 09. 26. 17:07

” ahhoz képest, hogy milyen világban kellett felnőnie”

milyen világban? a világ legbékésebb farmközösségében nőtt fel, egész életében szinte ki sem mozdult otthonról, életében nem látott idegent (csak az évnte megjelenő milíciát, meg olykor vándorokat). (nem mellesleg posztapok ide vagy oda, maga a világ is kvázi veszélytelen, teljesen stresszmentes, rend uralkodik, már-már az ideális világ. hiszen az uralkodó rendet tart, az embereknek csak maguk ellátásával és az adózással kell törődniük. ennyi. arról már nincs fogalmuk, hogy a fennálló rend ellen egy ideje már megy a lázadás szervezése.)

Gunsmoke - 2012. 09. 26. 18:21

A pilot első 5 perce nekem bőven elég volt ebből a sorozatból.

A mizantrópiámon nem igazán segít, ha hülye karaktereket, és jórészt szar színészeket kell néznem kikapcsolódás címén.

Foley - 2012. 09. 26. 18:29

” ahhoz képest, hogy milyen világban kellett
felnőnie”

Szerintem nem volt hasonlítási alapja,másrészt meg pont Giancarlo mondta,hogy miattuk nincs anarchia tehát béke van ha nem szegsz szabályt.

Kelta67 - 2012. 09. 26. 18:43

már bocs, de attól hogy nincs áram, mért kéne ilyen elhagyatottan és magukban élniük???
Nemá, a 1820 években se volt villany, és Európában elég rendesen volt társasági élet, meg utazások,és nem idióta mintafarmokon éltek az emberek…és nem hiszem ha eltünne az áram most, azonnal mindenki kibucba vonulna, meg kecskét nevelne, jó ha az emberiség 10%a meg tudja különböztetni a kcskét a bárányól…jaa:) de azér itt mindenki azonnal agronómus szakember meg kardművész lett
vajon az a kb 5 világháborura elegendő lőszer vajon hová lett?? de neeem, idióta kardokkal meg íjakkal bohóckodnak:)
naa jön a kritikám, nem usszátok emg:)

winnie - 2012. 09. 26. 18:50

ilyenkor kezdem azt érezni, hogy nem is baj, hogy az ilyen sorozatok eléggé szájbarágnak minden ötször. ez azért nem olyan bonyolult sorozat. a világ, amiben élnek, pedig végletekig egyszerű. gondmentes. aki akar így él, aki akar utazik. mi ebben a probléma? ők így éltek. rengeteg ember van, aki egész életében nem mozdul ki a farmjára manapság is.

“vajon az a kb 5 világháborura elegendő lőszer vajon hová lett??”

nagy kocka alakú raktérépületekben például. elkobozták, begyűjtötték, hiszen törvény által tiltva van.

Foley - 2012. 09. 26. 18:57

És ez csak Amerika egy része,máshol lehet akármi más.

paranoid android - 2012. 09. 26. 19:29

A Revolution világa nekem nagyon bejön. A hangulata azonnal magával ragad, izgalmas felfedezni ezt a még számunkra ismeretlen status quo-t, és az egész sorozat legjobb része a fényképezés – ezek miatt én biztos maradok még pár részig, és remélem a cselekmény és a karakterek is felnőnek az elvárásaimhoz.
Ez a rész nekem jobban tetszett a pilotnál. A sok szál ugyan felaprózta az epizódot, de legalább voltak köztük érdekesebbek, és karakter-mélyítésben is látszott szándék, Charlie-nál legalábbis, akit én kezdek megkedvelni, és nem csak a szép szeme miatt. És végre Elizabeth Mitchell-ből is többet láttunk.

Foley - 2012. 09. 26. 19:40

Amúgy ott is fizetnek a rejtett reklámért vagy csak véletlen volt az iphone?

winnie - 2012. 09. 26. 19:48

az ilyen tárgyak, márkák ikonikusak. lehet, hogy megkeresték a céget, hogy támogassák, de ha nemet mondanak vagy nem is keresték meg, akkor is alkalmazhatták. ha a műsor közben hirdetett az apple, akkor valószínű, hogy product placement. de nem rejtett:)

leila - 2012. 09. 26. 20:21

Simán lehet, hogy product placement, de az is, hogy a neve fogalom egy átlagnéző számára, és nem azt mondja, hogy Samsung Galaxy Ace, vagy bármi más, hanem iPhone. Mint a walkman is eredetileg Sony Walkman volt, amit aztán mindenki klónozott.

Ki tudja, mi lenne, ha elmenne az áram. Kétlem, hogy az emberek szépen visszamennének a 19. századba és fejben úgy élnének, mint akkor. Technológiailag is vissza kell lépni nem csak egyet, hatot, mert egyszerűen nincsenek meg azok az eszközeink, amik akkor voltak.

Ebből a szempontból egészen hihető ez a sorozatbéli világ és a “body count”-ot tekintve ez nem egy másik családi dráma gyerekeknek. Csak ne üljön le és merjék kibontani a szálakat.

gyuri - 2012. 09. 26. 22:24

A flash back jó volt.
Gus Fring hozta a megszokott csillagos ötös formáját.
Az asztmás srác és a nővére idegesítőek.
A maradék kb. 35 perc meg elment; de a közeljövőben hagyják abba a kardozgatás-lövöldözés-végtelen séta trilógiát.

zriff - 2012. 09. 26. 22:33

Nem nézem a sorozatot csak valami nem hagy nyugodni ezzel a sorozattal kapcsolatban. Nem kellett volna minden embernek azon nyomban meghalnia amikor elment minden áram? Mert a szivet ha jól tudom elektromos impulzusok hajtják, ehhez kapcsolódik az ekg. Plusz mi van a villámokkal?

winnie - 2012. 09. 26. 22:47

olyasmi történt, ami nem okozta az emberek halálát – miden hatása még nem ismert az eseménynek, de például ez igen. (nem az emberiség kiirtása volt a célja az előidézőknek.) akkor lesz erre érdekes kitérni, ha kiderülnek az okok.

HEFE666 - 2012. 09. 27. 05:04

Nem tudom ki a villámbotos csávó, de máris első számú kedvencé lépett elő.

lappa - 2012. 09. 27. 07:39

ööö, ha nincs áram, hogy nézegeti mostohaanyu a gyerekei fényképét az iphone-ján?

winnie - 2012. 09. 27. 08:11

nem nézegeti. a telefont nézegeti, mert tudja, hogy benne vannak a képek, amiket nem láthat már többé.

lappa - 2012. 09. 27. 08:49

á, értem, köszi.

Kelta67 - 2012. 09. 27. 14:48

Nos, ismét egy nagyon várt sorozat, amelyikben ismét iszonyat potenciál lenne, ha nem félresikerült, agyhalott, debil idióták írnák a történetet, de lássuk mi is történt 2 rész alatt:

Előre bocsátom, imádom az ilyen posztapokaliptikus nagy sorozatokat, meg filmeket. eleve +2 pontról indul a dolog…
Az alapkoncepcióról már sokan sokat írtunk, kár agyalni értelmetlenségén, és lehetetlenségén..legyen így, nincs delej a drótban :)bár hogy a dizel meg gőzösök mér nem mennek, nekem rejtély:)bár lehet később a készítők is rájönnek erre..és lesznek benne ilyenek.

Kezdés amcsi idill, család otthon, mikor beüt a ménkű, apuci megkapja infót, annyi a delejnek..na telcsi a tesonak, aki persze superképzett akármi katona..és láss csodát illetve ne láss, mert áramnak, elektronoknak? villanynak?? (passz)annyi… minden leáll.. mondjuk dizel autók mért álltak le, az nekem rejtély maradt :) főleg az öreg kamionok, de tegyük fel, ott véletlenül csak benzines ment:)
és milyen szépen rendben álltak meg..semmi baleset meg ide oda menő autók, ezek az amcsik nagyon fegyelmezettek, ez tudott:)
mindenki néz bután, hogy mia? és jő az okos narrátor, és szánkba rágja, még a tűzoltó autók se működtek, azok vajh mért nem?? nagy öreg dizelek, sima vizpumpával, hehe, amcsik meg az ő elképzelésük az áram nélküliségről, azért valahol vicces, hogy ezt simán be lehet etetni átlag amcsikkal..gondolom a amcsi farmerok, ha nézik a sorozatot, csak azt kérdik: te ez meg történt nem??, hisz nincs is áram a farmunkon most se??:):)oszt milyen jól elélnek, és nem bandáznak :)
de máris ugrunk az időben 15 év előre,idilli farm….kecske, meg állatkák, meg veteményes ahogy kell…15 éve nincs semmi ugyebár, de a csókán vadiúj szemüveg, meg tiszta vasalt ruci :) úgy mindenkin:)
maga a tökély amcsi álom:)
máris jön a főmaca, idegesítő már az első pillanatban..ilyen világban, biztos pont így öltöznék:)és ráakadnak egy buszra, ami nyilván nem 15 éve hever ott, ha csak most akadtak rá :)
ugrás vissza jégkrémes múltba, nekem is első dolgom lenne ilyen helyzetben, 3-5 éves gyerekemmel felzabáltatni az összes jégrémet….na közbe busz turka, és okos öcsike, aki asztmás..kissé megpusztul de ez csak azér hogy tudjuk, ennek később szerepe lesz..
Na este apucitól megtudjuk, hogy a világ tiszta veszély lett, banditák, miliciák..a lány 15 éve ebben él, és nem tudja???? okoskata meg is van :)
Na, beugat máris a dokinőnek, aki mellékesen apuci ágymelegítője.. itt a klisé konfliktus..már megint..balhés tini, meg a gazcsábító, aki apuci csúnyájára áhitozik..valami újat már pliiiiz…:):)
megtudjuk, anyu kihalt a vadonban (ide a rozsdást, hogy kint kujtorog, és szövi a nagy összeesküvést, és tojik a családra)ilyen se volt még…pfff
Na, besértődés, titkos ládika elő, na persze mert Harlem, meg egyebek akkora jó kis hely volt, vágynak oda vissza…
ééés naon tetszik a rúzs, a smink, a haj, a körmök, hibátlan, jó hogy a pedikürösök, meg a fodrászok áram nélkül is boldogulnak arra felé :)
és jó a főgonosz máris lóháton…, vajon ha apuci tudja, hogy veszélyes a vadon , mért nincs őrség, vagy valami figyelő, aki vakkantana, hogy nimá jönnek az idegenek, nőket, szüzeket elrejteni..:)
vagy valami véderő stb..?????? ugye tele banditákkal a vadon, vagymi?:)
Hah, apuci lazán bemutatkozik, persze, ez így logikus :)na főrossz, máris befenyeget, mondjuk nem értem, a falusiak lazán mindet lenyilazzák, jól elássák őket, oszt senki se látta őket, haladjunk tovább:)
Na öcsikének van vér a pucájában….mondjuk nem értem, mért nem a főnököt szedték le elsőnek?? alapszabály:)
csata ahogy kell…de főnök titkos desertje legyőz mindent..ha apuci nem ér rá,mer épp haldoklik, jó a fia is elv érvényesül..maca gyorsan haza, és apuci heverészik a porban, még jó hogy orvos a csaj, így se bevinni, se ellátni nem kell, hadd pusztuljon meg, legalább a látszatra adtak volna :)de párna az kell a feje alá, már csak a homloktörülgetést hiányoltam kis rongyocskával, ez amcsiban alapgyógymód:)
apuci átmegy Yodába, kiossza a tutit, öcsi kell ide, mer az megoldja..irány csikagó, a béke szigete:)valami szállóban kell keresni :)
majd apuci megnyiffan, milyen szépen..mint Bobby a dallasban..semmi hogy elállíto ma vérzést, vagy kibelezem, vagy akármi..minek is próbálkozna az ember..teljesen életszerű :)persze elötte pár életviteli tanács, ahogy az ilyenkor amcsi lázálmokban szokott lenni..
hajrá..két maca, meg a geek máris útrakel, kis egymás cikizése után..de ez kell:)
Közbe öcsid szekereztetik, és bölcsen megosszák vele, apuci a hibás, és különbenis:)
na séta az idilli tájon, mivel nem egy eröltetett menet, és másnapra a városhoz érnek..kb 50-60km re lehettek tőle..érdekes:)
éljen a szépfiú is megvan..robinhood maga..és hát persze, okoskata máris szerelembe esik vagymi, mer persze ebben a világban ahol felnőtt, azonnal megbízik benne..milyen hiteles.
na valami reptér..kiderül a geek, majdnem milliárdos volt, de hát az is bankban van tárolva..mondjuk érdekelne, ha visszajön az áram, és a hardverek beindulnak, akkor a tárolt adatok ugye meglesznek..a pénzzel vajh mi lesz? nagyobb lesz a káosz, mint mikor elment az áram..hehe
és mi lett a készpénzzel ami kint volt?:)
Este van ki ki nyugalomba, de itt szökés készül, amott meg lánygyalázás..az sikerül, ez nem (van aki fordítva szerette volna)vascsővel leápolt ellen megfekszik, és szökés!.., amott meg Ámor barátunk lenyilazza a széptevőt, dokinő, meg nagyon aljas, de célszerű eszközt vet be, piát adó nőben sose bízz:)
persze, azonnal befogadni a caspatba, de dokinőnk, joggal aggódik. vissza a szökő öcsihez, aki nagy okosan beszuszog avlami cuccost, de jő a feketeangyal, aki most megmentő, és 15 éves inhalálóval segít..vajh mennyi lehet az ilyen cuccnak a szavatossági ideje?? biztos nem 15 év :):)
de öcsi gyógyul meg békésen szunyál, és persze a nyomkövetők megtalálják hamar, és feketeangyalka sincs a helyzet magaslatán..így fogság megint.
Na beérünk csikágóba..érdekes világ tárul elénk..rend fegyelem sehol, társadalom valami értelmetlen rendbe ment át, aminek nincsenek nagyon szabályai, csak a szokásos, az erős kutya b@szik és kész! :)
de kocsma az van egyértelmű..Terráról átköltöztették a cuccost, ott már ugyse kellett..hihettelen, hogy a várost lese tojják, mer ugye attól még lehetne rend, és kormányok, de kocsma az van, pia dögivel..egyszerű egy faj vagyunk az biztos:)
persze, egész csikágóban az első ember akihez szólnak, az apuci öcsikéje, hát nem lett túlspilázva a ker4esés az biztos:)
Na kis eszmefuttatás, a család szentségéről, meg hogy kinek mit kéne csinálni..majd Ámor lebukik, mily meglepő..indul a bandázás..persze, itt mindenki kardművész..ha nincs társadalom, és klubok, hol a fenébe tanulnak meg?? azért az nem olyan mint a biciglizés, apropó, mért nem látni egy bicajt sem?? critikal mass most nyomathatná!!:)
De aztán megjön a nindzsa csapat, és kardozás indul..ez döguncsi..mért nincs eldugva egy pár AK?? az divat ilyen filmekben..nem is értem:)
persze, Ámorrol kiderül, hogy a vértolulás nála is gondot okoz..:)
kiderül, hogy a fő ellen, az a Monroe, régi cimbi..na lesz itt balhé:)
hűű, és ez a szittya népi tábor, vagymi…tatárok megirigyelték volna, milyen klassz kis hely:)igaz a latrina sehol, mert mező közepén vannak, de oda se neki kicsire nem adunk:) pia ott is van rendesen..a jég vajh hogyan???????????????? vagy neki is van titkos kütyü? és hütőgép üzemel ottan?? sátorban???állat:):) mer hát wiszki jég nélkül?? fúúj:)
Érdekelne az elv, a levéllel kapcsolatban, semmi azonosító vagy kód nem volt rajta, elvileg tehát bárki küldhetne bármilyen üzenetet, a kapitány helyett:) klassz rendszer:) hülyéknek:)
ééés, jön a titkos, kis padlás, az összes hülyeség megkoronázására….itt aki kicsit is konyít a fizikához, felsírt az biztos..tehát müxik valamilyen áramféle..meg háló, és kapcsolódás, meg jel átvitel, ehhez komoly átviteli rendszer kell, amik mindig müködnek, mer ugye csak úgy felkapcsolódott:)és a másik azonnal válaszolt, tehát az bevolt kapcsolva… és persze monokrom monitor, mer az ooolyan hiteles az amcsiknak..hehe :)
na jöhet a folytatás :)
ez eddig

4/10

KFC - 2012. 09. 27. 15:16

Én voltam hülye, hogy bepróbáltam ezt a sorozatot mikor tudom, hogy ez nem az én műfajom. Bevallom az alapötlet tetszett de nem gondoltam, hogy ilyen harcolós lesz. Plusz a szereplők se szimpik. Fúú az a kardozós jelenet volt a kasza nálam. Attól még a műfaj kedvelőinek bejöhet.

Kelta67 - 2012. 09. 27. 17:02

Folyt. köv.:

Na, máris elmagyarázzák, ilyenkor persze megbukik a kormány, mert azok olyanok, hogy kiengedik a kezükből a hatalmat…meg a katonaság is olyan:)
De legyen, miliciák begyűjtik a fegyvereket, azt vajon hogyan???? a mai USA kormánynak se ment:) de hát milicia az sokkal ügyesebb!!!! meg az élelmet?? miit?
Nos, gondoljunk kicsit bele…a ÁSZ-nél (áramszünet) meghalt kb 2-300 millió ember balesetben..meg kórházakban, liftekben, stb stb, nincs ugye gyógyszertermelés, így 15 év alatt még vagy 2-300 millió meghal mindenféle betegségben, meg gyilkolászásban:)
kaja termelés az azonnal elfogyasztható, növény és állati kaja…tehát farmok, és ott bezony az emberiség alig 10-20% nak lehet csak elegendő kaját termelni:) semmi nagyüzem, meg ilyenek, ugyebár…tehát 15 és éhenhalt kb 3 miliárd ember:)elvileg, ugye?:)
csak kis eszmefuttatás
na haladjunk:
egy hét telt el, és az utcák mintha Bagdadban lennénk ostromkor?? egy hét alatt?? nanemá.. azért jó tudni, hogy amcsiban egy hét elsötétítés, és kiirtják önmagukat, (tippek terrorpistáknak) :):)
érdekes, sok ruhát nem hozhattak magukkal, hogy mossák? vagy büdin ahogy kell vándorlás?:)
nők vajon hogy oldják meg a télapós csomagot, 15 év alatt csak elfogynak a készletek?, vagy az nem???:)
kötelező kardozós jelenet, humánus életvédő maca beavatkozik, leszúrni?? isten ments, micsoda barbárság?? de bezárni egy vagonba, hadd dögöljön szomjan?? na az már sokkal humánusabb:)
Vonatokat szépen benőtte a gaz, de vágány mellett szépen nyírva, ahogy kell:) heh, na Ámor barátunk is itt settenkedik
beérünk valami központba, ahol persze,káosz meg hülyeség hegyek, heroin jaa..pff:)
meg okoskata, hüle kérdéseivel.. már most elásnám a csajt az biztos, rém idegesítő…jajmá, megin egy kocsma???…fényes nappal van de ezer gyertya ég?? hehe:)Valami Nora kell nekünk, ez hát hegylakó titkos szerelme, ez egyértelmű… Na szokásos westernes alapszitu, és a bezárt visszatért:) jaaa, eltört kézzel kitörte a vagon oldalát..:) és hát persze, a csajokat elkapják, a blöff nem rossz, csak nem jön be..bilincs kattan de jó, már őt is ki kell szabadítani :)
de nem, supermenbe oltott hegylakó, simán leveri a nem túl acélos ellent, és töröttkéz vall rendesen, ahogy fojtogatott emberhez illik :)de nincs kegyelem, maca már nem aggódik töröttkéz egészségéért, mert nincs neki :)
Bazinagy kukorica föld… hehehe anyám, és ezt kézzel szedik le??????????? aha, kb 3 évig tartana…ez mekkora hülyeség:) elvetni se tudnak ennyit gépek nélkül:)
na öcsi szállító konvoj..vadászlakhoz érve, szarvashúsra vágyik….és büntetné a lövöldözőt:) próbálná eltalálni a szarvast íjjal, éhen is halnának :)
de persze megint nem a főnököt lövi le, naná….ehh..na itt a motiváció, a zászló, itt szem nem maradt szárazon a nézőknél :)
Irány az elnöki tábor…szadizva valamilyen ellenálló, majd józsaru, rosszzsaru eljátszva, nem jön be..:)
annyira abszurd ez a világ, de hát láttunk már ilyet pár ezer ember meg egy őrült :) ural milliókat..de majd a forradalom:)
elnök úr nem cicózik, késtbele..ahogy kell..
Táborozás, meg tábortűz, csak hogy jó messzire látszódjon, hátha keresik őket:)
kis eszmefuttatás, kis beépített reklám:)
Na kardozós gyorsan tanul, lerázza okoskatát, és randi 2 hét múlva, addig felhajtja a robbantós pipit. aki nélkül nem biznisz a dolog..vajh mért?:)
Na persze maca utána megy, mer az olyan menő..és mindent jobban tud..persze.és a dokinő, komolyan kiabálva keresi ott???
és vajon hogy ment utána? mire elaludtak, volt kb 2-3 óra előnye, hogy a fenébe követte????? az erdőben? apu volt winettou vagy mi? és persze már vagy 1 hete vannak úton, de makulátlanul tiszta, és ápolt, és tökhüle, ez a maca közlekedett már valaha sík úton kívül máshol is?? lebotlik, vagy micsinál azon a kislejtőn??
na persze Ámor barátunk kb 20méterrel mögötte volt mindig…és a naaagy leleplezés, micsoda kisügyes a maca..nahát:) becsapdázta Ámorkát..
dokinő elmereng telefonja felett, és rájön de jó is volt mikor még csak papír képek készültek :)
meglőtt katona, nemjó katona ebben a világban, így mennie kell..lehet, hogy feketeparancsnok jó vonásait erősítenék a filmben?
na kis visszaemlékezés a kedves bácsira a múltból, 1 héttel az áram után, és már nincs kaja, vagymi?? világos, tehát világvége: zabálni mindent:)
majd kardozós simán ráakad a csajra, jó hogy ilyen kicsi a világ arrafelé..és ez az álmoralizálás, én hibám, hadd menjek, mert azért és kész..annyira erőltetettek és életszerűtlenek ezek a beszélgetések..
Na geek megossza a tudást dokinővel, és ott a titkoskütyü, amitől majd visszajön a delej, és minden a régi lesz,
jaaa Monroe apánk egyből megtér, lemond mindenről, és a tőzsde is beindul, meg a metro:) hát nem lángelméknek készült a sorozat az biztos:)
és persze dokinőnek új a cucc, mert eddig nem apuci nyakában logott, ő meg valszeg nem látta pucéran apucit..hehe:)
Közbe látjuk ezt a Grace-t, csak hogy tudjuk, róla van szó, aki megint nyomatja a PC-t
temetés, meg ész osztás, Monroe a béke szigete, és az egész országot csak ő választja el a káosztól..az egész országot??? úgy érti USÁT??? pár ezren uralják lovakkal meg szekerekkel az egész területet??????? állati jó:)
Ráakadunk a zúg a volga amcsi kiadására, és ott Nora, aki persze így is dögös, meg szépen sminkelt:)
és vontatják a helikoptert..igaz 15 éve rohad, meg benne a nafta is..és tiszta rozsda lehet, de majd ha lesz delej, simán repül majd..naná :)
Van itt fegyver kérem szépen, csak rossz kézben, de várjunk csak, hamarosan jönnek az Ak-k az biztos:)
egy nagyongügye őr elcsalva…hibátlansmink maca meg szabadítva, de nagyon nem is kellett, mer ügyes csaj ez..és szökés, már megint:)
majd kipanaszkodja magát hogy tuti bizniszt hogy elszúrták neki….mikor elég lett volna pár haverral meg nyíllal becserkelni a bandát, oszt 3-4 őrt simán leszedni..eccerü ez kérem..de neeem, inkább helit vontat rabláncon..túlkomplikálta a tervet:)
családi kötelékek megbeszélése, a fegyver akkor is kell, és kész. most komolyan azt a terv, hogy azzal a röhejes vacakkal szedik le az ellent? nem tűnt fel nekik, hogy egy íj van a maca hátán???? ja, és persze, már gyilkolni se nagy dolog..de előtte, meg humánusan kíméljük a fejvadászt…milyen következetes a film:)
jaa, hogy a nagy embervédő felszabadító szerep jön:) meg ö lesz tücsök tihamér, a lelkiismeret:)
meg apuci is, aki persze nem lő le csak úgy olyant aki kitörné a gyereke nyakát:) de anyuci az kőkemény…ahogy kell:)
Na terv indul..kötelező kardozás letudva..a nyilat minek is használni? okos:)
és naon tetszik hogy egy kardvágástól hogy hullanak az emberek, tök élethű :)
persze, gyilkolni nem könnyű, ez jogos, tanulság hamar leszűrve.. csak a rossz hulljon..
A titoktetko minden leleplez, jueszéj jueszéj!
Le Monroeval..:)
Na irány a titkoscsajbázis árammal, ahol épp chatelés folyik, vagy receptet cserélnek..ki tudja? rejtélyes holmik szanaszét:)
mikor rosszfiú látogató érkezik, vajh mért nincs neki kinézőke az ajtón? csak úgy ajtót nyit? és semmi shotgun sehol?? felkészületlen egy csaj :)
Persze rosszfiú gondosan ügyel arra hogy elég lassan haladjon, hogy a csajnak legyen ideje gépelgetni.. naná:)jaaaj:) sokkolós bot itt is van?? dejó:) ez valami egyetemleges kellék?? vagy egy cég szállított a CSK-1-nek meg a Terrára, meg Fallingba meg ide is??:)
Monroe papa valami városházára halad pacival…és láss csodát!! ahogy megjósoltam, anyuci él és virul:) és persze fogságban van és kap jeget..jeget??? és bort, naná pia már megint:)
na rossz hír, apuci halott, és nálam a fiad, és mostan elmondasz mindent! kérdés: 15 évig miatököt csináltak ezek, most akarja megoldani eztet??:)

Háát, lenne benne ötlet, de gyerekes, klisés, sablonos, egyszerüen nem mernek újat vagy mást csinálni, csak a bebetonozott kliséket..de ez dögunalom, és még rossz is..nagyon

1/10

Ingorion - 2012. 09. 27. 22:27

Nekem tetszett, a maga módján élvezhető, a flashback tényleg működött. Heti 40 percet megér. Sőt!, talán lesz még jobb is.

hha - 2012. 09. 27. 23:09

Eddig tűréshatáron mozog (ehhe, már a víz se forr fel, hogy lenne gőzgép???), de amint valamelyik csapat mellé vagy egy kutya vagy egy gyerek csapódik, akkor cancel, az már sok lesz…

Mese - 2012. 09. 28. 02:47

@Foley
“A csávó aki elakarta lopni az élelmüket,először azt hittem az lesz,hogy nem a kaja kell neki hanem egy szökevény pedofill” Szó szerint ezt gondoltam én is :D

Joco1114 - 2012. 09. 28. 07:05

Charlie-t lelőttem volna 5 perc után. Ahogy látom, a eső még a végén átáll a Miliciához. Mekkora fordulat, s dráma lenne már… (húúúúúú)
A flashback-ek jók voltak, de apa nagyon puhap*cs, simán odaadta volna a kaját a két gyereke szájából.
A kis Charlie aranyos, ráadásul jobb színész, mint a nagy “verziója”. A nagyot már lelőttem volna… Vagy ezt már mondtam?

@Kelta: reggeli röhögés megvolt, király vagy, köszi! XD

Joco1114 - 2012. 09. 28. 08:02

*eső = tesó
Reggel volt… :)

Vera - 2012. 09. 28. 11:22

hááát… bár kaszáltam a pilot után, de ezt még megnéztem. A smink, haj és a ruházat kissé életszerűbb lett, de ez az összes pozitívum.

Tudom-tudom, a történet világában valszeg minden logikus, s nem tudjuk, mi miért van úgy, ahogy, de… ez egy nyomi koncepció így. Elmegy az áram, s ettől mindjárt mindenki nyilakkal meg kardokkal rohangál meg kimegy a pusztába. Nem tudok elvonatkoztatni tőle, hogy egy agyatlan baromság. Eddig a történet is egy nagy nulla, az idegesítő kiscsaj egyáltalán nem hiteles.

Erősen kétlem, hogy ebből lesz további évad. Szerencsére.

paranoid android - 2012. 09. 28. 13:41

“Elmegy az áram, s ettől mindjárt mindenki nyilakkal meg kardokkal rohangál”
Törvény tiltja a lőfegyver tartását. A részben valakit meg is öltek emiatt. Mennyire kell redundánsnak lennie egy információnak, hogy ne minden második kommentelő ugyanaz (már megmagyarázott dolog) miatt mérgelődjön?

winnie - 2012. 09. 28. 13:51

továbbra is fenntartom, hogy bár lehet, a sorozat tele van butaságokkal, de kommentben sokkal több ostobaságot olvasni, mintha sokan nem értették volna meg a dolgot. (mivel vadásszanak, ha nem nyilakkal? kardja pedig nem mindenkinek van, csak a katonáknak, meg pár ahhoz értő embernek – jobb híján. a főszereplők és a többi jobbágy nem rohangál sehova. éli az életét a farmon. a háborítatlan életét, ugyanis ez nem olyan világ, hogy mindenki veszélyben van, jönnek az idegenek, hanem olyan, hogy no stressz, nyugalom.)

Kelta67 - 2012. 09. 28. 14:05

paranoid android :
most is tiltja a törvény, és?? csak amcsiban 10 milliós nagyságrendben van illegális fegyver magánkézben, pedig ma a rendőrség, seriff, meg a fbi meg akárkik, sokkal többen vannak, mint pár bohóc milicista:)és ma sem tudják beszedni, betiltani..majd pont a milicia, mi?:)

winnie: vadásztál már nyíllal?? baromi nehéz..100 lövésből ha egyszer eltalálnál egy vadat, már nagyon büszke lehetnél magadra..
jaa….és az a 100millió ember usa területén aki életben maradt, vadakra vadászva élt 15 éve?? már rég felzabálták volna a mosómedvéket is :):)
de nem is ez a gond evvel, hanem hogy ilyen berendezkedésű társadalom, ki van zárva hogy kialakuljon, és ilyen egyensúlyban és rendben működjön….az adott szituban (ÁU 15-ben) kérdezz bátran bármely társadalomkutatót vagy szociológust, ez kizárt hogy ilyen világ legyen..:) és nincs veszély? bárkit kivégezhetnek csak úgy ott a helyszínen, mert pisztoly volt nála? és ha nem volt, csak a parancsnok utálta? vagy tetszik neki a csizmája?? semmi bíróság, ügyvéd, jog, védelem, igazság??:) marha nagy béke lehet..no stressz mi? belovagol a faluba és lelődöz 5-6 embert…nagy béke:) kösz:)

winnie - 2012. 09. 28. 14:29

mondom, a kommentek ostobasága végtelen (tisztelet a kivátelnek!). döntsd el, hogy troll vagy, vagy gondolkodsz. ha még egy ilyen sorozat is ki fog rajtad, akkor az rég rossz.

az a durva, hogy a készítők gondolatait sem kell ahhoz ismerni, hogy válaszoljon az ember pár kérdésre – és az a fura, hogy a többség megértette, hogy miről szól a sorozat, hogy mi történik, te meg csak kérdezel, kérdezel. lehet, hogy üdvös, ha az ember szájába rágnak mindent, de az hadd ne legyen hátrány, ha valamit csak megmutatnak és nem narrálják, hogy mi miért van. már persze, ami egyértelmű.

mi volt a 2. részben? egy ember, akinél fegyver volt. persze, hogy nem tudták beszedni az összeset. (ez de bonyolult válasz volt…) van, aki nem szolgáltatta be, a többségnél persze eleve nem is volt fegyver. amikor pedig a megélhetésért szert tett egyre, akkor úgy döntött, hogy engedelmeskedik a hatalomnak. ez természetes. az is, hogy nem mindenki tett így.

a társadalom pedig… rendben működik? nem. vannak lázadók. de tőlük eltekintve miért ne működne rendben? ki miatt ne működne? fegyveres diktatúra, sok-sok országban működött, nem egyszer jólétet biztosított. az emberek egy részének ebben a világban nincsenek ambíciói, elvannak, gazdálkodnak, élnek. eszükbe nem jut összerúgni a port a hatalommal. van egy mikrouniverzumuk, nem vágyódnak el többségében.

ennyi derült ki eddig. később, a gyengébbek kedvéért meg fogják mutatni, hogy valójában mi történt. ezt meg kell várnod.

amerikában több száz ilyen királyság lehet, vagy bármi más. nem tudjuk – azokban százféle berendezkedés alakulhatott ki.

“no stressz mi? belovagol a faluba és lelődöz 5-6 embert…nagy béke:) kösz:)”

megint csak kifogott rajtad a sorozat. 15 évig nem volt semmi baj. most lett. attól még nem lesz visszamenőlegesen stresszes senki.

Foley - 2012. 09. 28. 14:29

“most is tiltja a törvény, és?? csak amcsiban
10 milliós nagyságrendben van illegális
fegyver magánkézben”
15 év elég ahhoz,hogy az ő lőszerük elfogyjon,gyártani meg modern fegyverhez nehéz áram nélkül.
“kérdezz bátran
bármely társadalomkutatót vagy
szociológust, ez kizárt hogy ilyen világ
legyen..:)”
És akkor mi van?!
Ez nem garancia semmire,40 éve azt mondták mindenki repülő autóval fog járni 20 év múlva és nem,20 éve megint ezt mondták és nem,és ma is azt mondják.

Kelta67 - 2012. 09. 28. 15:45

ok, winnie, legyen neked, elbeszélünk egymás mellett, de nem akarom hogy trollkodással vádolj….várjuk ki mi lesz az éved végéig:) adok neki esélyt:)

Foley, igazad van..csak nem tudom ezzel mit akartál mondani :)

winnie - 2012. 09. 28. 15:48

csak arra célzok, hogy nem biztos, hogy kérdéseket kell feltenni, amire én vagy más tud válaszolni – ezt csináltad, holott minden kérdésre ott a válasz. az más, amire mi is meresztjük a szemünket és nem tudjuk a választ. ebből az lesz, hogy én kötekedek, te kötekedsz, más kötekedik, flame war.

Foley - 2012. 09. 28. 16:41

Azt hogy bárki mondhat akármit,hogy mi lenne ha ez vagy az de az nem jelent és nem is garantál semmit.

koka - 2012. 09. 28. 22:54

Furcsa de én a milíciának szurkolok. Ők tartják fenn jóformán azt a minimális rendet is. Az, hogy majd bejön a “lázadók” szál is, egyértelmű, de jelen pillanatban nem érzem azt, hogy a milícia a rosszfiúk és utálnom kellene őket.
Kicsit én is szétszabdaltnak érzem, és súlytalannak sok esetben, de ettől függetlenül maradok.
Az meg végkép ízlésektől függ, hogy valaki szereti-e a kardozást, meg barangolást. Nekem bejön, ha már kalandsorozatról beszélünk szerint alap, hogy legyen akció meg lazulás a vadonban. (Csak az a fránya ruhák képtelenek bemocskolódni :/ )

Thrasher - 2012. 09. 28. 23:00

4/10, nem szörnyű, de középszerű, nem tudom, meddig fogja tudni az eyecandy-faktor életben tartani nálam.

egyébként azért az, hogy még EBBE is sikerült egy istenverte apple-termékelhelyezést belenyomni, az remek jele annak, hogy megértünk a tűzre…

djangyu - 2012. 09. 30. 19:38

@Kelta67: akár lehetne, de ha a kliséktől eltekintünk, akkor mondhatjuk, sok benne a cucc.

Persze, azt azért ne felejtsd, 10 millió forgatókönyv készült már, hogy mi lesz az apokalipszis után, ez csak egy lehetséges utat vázol fel, szerintem a megvalósításban – értsd 40 perce – összesűríteni pár milliárd ember halálát – nem lehetetlen, csak nagy vonalakban lehet.

Az hogy mi történhet egy világvége után – mondjuk, megszűnik az Egyesült Államok – akkor azt csak azután tudjuk megmondani, hogy átéltük. addig marad pár ember képzelgése, amiből sorozatot csináltak. fikciósat :)

djangyu - 2012. 09. 30. 19:39

ja szerinte megért 6/10-et is a mostani epizód, bár ezzel nagyon nem fogja kihúzni három évadig, max kettőig.

Hans - 2012. 10. 01. 00:37

Hát gyerekek, ez egyre rosszabb lesz…
Charlie nettó idegesít, a majom fejű hős szerelmes az meg pláne!
Miles bá mondjuk még oké. Egyszer bad ass üzemmódban tarkón vághatná Charlie-t hátha észhez tér…

ui: Monroe érdekesen gondolkodik. Minek kellett elküldeni azokat a szerencsétleneket egy múzeumba? Mert hogy máshol nem találnának Huey Bushranger-t az hótziher…

Foley:
“Ami nagyon idegesít benne,hogy miért pont csak a gonosz karaktere lett afroamerikai.”
A PC-s nő mi? Skandináv?
Aztán kit izgat, hogy fekete az egyik gonosz, ha a színész amúgy a sorozat kevés jó színészéből ő az egyik?

Foley - 2012. 10. 01. 14:12

Már leírtam,hogy nem az a baj,hogy ő az hanem,hogy csak ő,de aztán felvilágosítottak,hogy nem így van,és már ez mind lelett írva egyszer úgyhogy kár ragozni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz