login |

Elementary: minden, amit tudni kell a sorozatról

2012. 09. 27. 17:11 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: 2012/13, ajánló, kampány, video,

Az egyik legbiztosabb idei siker? CBS. Krimi. Jó időpont. Oké, mindenki tudja, miről van szó, hiszen mostanában menő a Sherlock Holmes-os tematika.

Amerika megcsinálta a sokadik SH-mozifilmet, Anglia megcsinálta a sokadik SH-tévésorozatot és most Amerikai is csinál egy SH-tévésorozatot. Nem írom, hogy a sokadikat, mert talán az elsőt, de ez sem biztos. Az viszont biztos, hogy tökéletes főhőst szereztek Jonny Lee Miller személyében (igen, ennek a pilotja is kint van egy ideje), ráadásul Watson doktort Lucy Liu alakítja, amivel újféle dinamikát is kaphat a sorozat, és még véletlenül sem romantikusat, ettől nem kell félni.

Eddigi posztok a sorozatról:

A helyszín New York lesz, s bár erről nincs konkrét infó, de szerintem az angol sorozattal ellentétben itt saját sztorik lesznek, bár lehet, hogy Conan Doyle-től fognak meríteni, de szerintem ez felesleges, hiszen a karakter a lényeg, aki rendőrségi tanácsadó lesz, de mégiscsak kvázi magánnyomozó és mostanság Amerikában nincs sok magánnyomozós sorozat.

A tovább mögött 5 rövidebb tévés promót lehet megnézni, majd pedig egy készítői beszélgetést (érdekes lehet hallani a sorozat eredetéről), s végül egy színészinterjús előzetest.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz