login |

Two and a Half Men: kezdett a 10. évad

2012. 10. 01. 15:27 - Írta: human

46 hozzászólás | kategória: kritika,

Úgy néztem a premiert, hogy John Cryer alakítása Emmy-díjas. Tudom, hogy kapott már a sorozatért, de az mellékszerepért járt, most viszont elvihette a főszereplőért járót. Mi vaaan? Tök ugyanazt hozza, mint 5 éve. Mi változott, hogy most főszereplőnek számít? Értjük, hogy ő maradt csak igazán a régiekből, meg Bertha, de akkor is…

Ezen túllépve amúgy azt kell mondom, és a finálénál is említettem, hogy Ashton Kutcher simán jó. Az általa lecserélt Sheen sem túlzottan sír már, hiszen az Anger Management-jével is lapátolja haza a milliókat, mint a kirúgása előtt a Two Men-ből, bár tény, hogy a TAAHM-ből távozva még annál is többet veszített.

Visszatérve a premierre: azért olcsó húzásokkal volt tele. Mondom ezt úgy, hogy már ennyi éve nézem. A részben történt szakításnak sokkal reálisabb okai lehetnének, mint ez a “van másik” magyarzat. Persze még lehet, hogy kiderül az ellentettje, de akkor is, a nő már megégette magát házassággal, Walden nem rég vált és még nem áll készen ennyire komoly dologra, hasonlók. Lehetne válogatni sokkal ésszerűbb magyarázatot mint a random “van másik”. Még akkor is, ha az ebből következő Nevezzük Dick-nek-jelenet elég vicces volt. Ezen kívül még Bolton összes feltűnésén röhögtem ezerrel, hiszen vendégszerepelt az énekes, és elég sok mindent bevállalt.

Azt mindenképp említsük még meg, hogy a Half Men a címből ezúttal egy fél perces videóchatre volt jelen. Ahogy tavaly is megjegyeztem: mindenképp jobban bele kéne fűzni Jake-et a történetbe. Lehet ezt még megteszik, hiszen egy ekkora idiótát gyorsan nyugdíjaz majd a hadsereg. Már így tippre.

Szóval van itt még mit kibontani, én meg simán maradok.

46 hozzászólás Ne habozz!

Kelta67 - 2012. 10. 01. 15:44

Simán működik ez Charlie nélkül is, bár nem hittem volna..nem jobb, de nem is lett rosszabb :)
Anyuka beszólása a zenésznek, hogy ő mit tenne, az nálam vitte a pálmát:)
ha nem lesz rosszabb az átlag színvonal, hadd jöjjön…)

7,5/10

horathius - 2012. 10. 01. 15:46

nekem sem hiányzik sheen, a heti 20 percet még mindig megkapja a sorozat. Jakenek ennél többet kéne szerepelnie, van benne potenciál bőven.

ThomasGreg - 2012. 10. 01. 15:46

Én sem értek azokkal egyet, akik azt mondják, h Charlie kiszállása óta szar a sorozat. Nekem simán bejött a 9. évad is, és a 10×01 is. Szerény véleményem az, h még így, a csúcson túl is, sokkal jobb ez a sorozat, mint jónéhány tavalyi/idei újonc. Ashton vicces, de személy szerint engem Alan karaktere inkább idegesít, mintsem megmosolyogtat. Azóta is vakarom a fejem, h ez az Emmy akkor most így hogy?! sőt, mire fel?
Egy szó, mint száz, én továbbra is maradok rendszeres nézője. Egy biztos pont a hetemben.

Vicsu - 2012. 10. 01. 15:50

Nem vagyok egy nagy sitcom-rajongó, de a Two and a Half Man mindig jöhet. Kutcherrel, vagy anélkül. Najó, inkább Kutcherrel. :)

Vicsu - 2012. 10. 01. 15:51

Alan engem is rohadtul idegesít!!

Benjy - 2012. 10. 01. 16:04

Én kaszáltam a tavalyi évad végén.Egyszerűen szerintem ellaposodott.A poénok nem a régiek, Alan alakítása nem volt rossz, de már nem alkotott maradandót, a szerelmi szálak dominálása nem tetszett, és az sem, hogy Jaket meg Bertát rettentően hanyagolják.Ettől függetlenül pölö a 9×16 nagyon jó rész volt, de számomra beszédes, amikor egy évadból csak 3-4 részt tudok felidézni.

Zirowe - 2012. 10. 01. 16:08

Ezt már csak megszokásból nézem, mert ami tavaly óta lett, az no comment, ahogy szintén az emmy ezért.

westhammer - 2012. 10. 01. 16:09

@Benjy: egyetértek. én is az előző évad végén kaszáltam, hiába 20 perc egy rész, néha annyira átmegy altesti poénokra, hogy az már sok. Beszarós, hányós, fingós, öregséggel viccelős poénok meg sajnos nem viccesek – nekem. Vannak ennél sokkal jobb vígjátékok, kapásból tudnék mondani ötöt.

jim455 - 2012. 10. 01. 16:31

Jó kezdés volt.A rész első fel nagyon erős volt, a vége felé aztán kicsit leült, de nem volt ezzel gond.Bolton vebdégszerepe kifejezetten tetszett, vicces volt.Kutcher egyébként tök jó, de még mindig tartom, hogy nála egy erősebb, Charliehoz hasonló karakter kellett volna.Remélem, hogy Zoey végleg távozik mert nekem ő a sorozat egyik nagy negatívuma volt, mostmár jó lenne ha elindulna egy új átivlő szál, jön Miley Cyrus, úgyhogy lesz azért frissítés.Tetszett, hogy volt megint báros jelenet, azokat szeretem, az viszont unalmas volt, hogy megint elővették a képzelgős, halucinálós témát, ezt már hanyagolhatnák, tényleg sokadszorra lövik el.Legalább ezt a szintet hozzák és azt a heti 20 percet idén is simán megnézem.

Evangeline03 - 2012. 10. 01. 16:36

Tetszett az évadnyitó, kellemes 20 perc még mindig. Nekem Ashton/Walden jobban is bejön, mint Charlie.. :) És nem csak az érthető női okok miatt! Felfrissült a sorozat.
Nekem is hiányzik Jake, de igazából Rose is. Allant bírom, bár néha már tényleg sok és a story is picit életidegen. (milliomos befogad egy számára noname senkit.. :S)

jim455 - 2012. 10. 01. 16:40

Jake amúgy nemsoká visszatér, Miley az ő csaját fogja játszani.

Mr. X - 2012. 10. 01. 17:09

@Evangeline03: Az a noname senki beszélte le az óceánba fulladásról + megkedvelték egymást? Végül is ez mindegy.
Az idétlen Jake-et szerintem is kivágják a seregből és hamar visszajön. Nem érzem ésszerűtlennek a “van valaki más” kifogást. Nyilván az eheti részből majd kiderül ki az. (biztos egy híres vendégszínész lesz az) Az Emmy-díjas alakítása az volt amikor kijött a diliházból amiben simán az évad legjobb játékát nyújtotta.

philippe - 2012. 10. 01. 17:40

Na ez így nem okés. Annyira még mindig jó, hogy elkerülje a kaszámat, de ez az idegenen élősködés nagyon lehúzza. Baromi kínos, nem vicces. Ha ezzel nem csinálnak valamit, morcos leszek, mert elkaszálni, mint mondtam, nem tudom, ha marad ez a színvonal.
Anno írtam. Walden elveszíti minden vagyonát a házon kívül, jake valami idióta ötlettel milliomos lesz, oszt máris megint legalizálva van Alan piócáskodása.

Coimbra - 2012. 10. 01. 18:35

Jó volt ez, bár én amúgy sem gondoltam egy percre sem, hogy itt hagyom a sorozatot Sheen nélkül.Jake-nek tényleg több járna, de ezt már régóta hangoztatom én is.A kritika inkább csak rövid volt (még ha a részek is rövidek), mintsem rossz.

Dexter-kritika jöhetne már, az beszarós. :D

Nitzer - 2012. 10. 01. 19:11

Nem lehet, hogy Zoey a “van valaki más”-nál a lányára gondolt?

Alan nekem is egy kicsit sok.
Jake és Berta szerepelhetne többet :-)

human - 2012. 10. 01. 19:26

nem, mert a lányával való para már megvolt az előző évadban

jim455 - 2012. 10. 01. 19:40

Az egy pasi lesz, Bertából meg szerintem ennyi éppen elég.Itt legalább nem úgy van mint a TBBT-ben, hogy mindenki sokat szerepel és túlzsúfolt az egész.

Leslie01 - 2012. 10. 01. 19:48

Nekem teljesen úgy jött le, hogy a lányáról beszélt, Walden meg félreérti. A csaj meg meghagyja a hitében. Továbbra is úgy gondolom, hogy a lánya lesz, akármi is volt korábban.

Flanker - 2012. 10. 01. 21:32

Nekem bejött az évadzáró, szórakoztató volt és vicces, a szokásosnál kevesebb Alan-nel
Fél OFF: Vazze human ,csinálhatok új printscreent, az első képet 98%-ban én is elkaptam..:)

tobias88 - 2012. 10. 02. 00:35

“Azt mindenképp említsük még meg, hogy a Half Men a címből ezúttal egy fél perces videóchatre volt jelen” – Tavaly ha összesen fél órában volt benne Jake a 8ból, nagyon hanyagolják. Ha régen nem lett volna ennyire meghatározó, szerintem simán kiírták volna a sorozatból mert nem tudnak vele mit kezdeni, pedig egy 18 éves kamasszal azért lehetne sorozatírás szempontjából: pia-nők. Átvehetné Charlie szerepét katonaként simán :P

K3rnel - 2012. 10. 02. 00:43

Én csak örülnék, ha Zoey karaktere nem szerepelne többet, maga nő külsőre megfelelő, de ahogy megszólal kitépném a fülemet és hozzávágnám, van az az angol akcentus ami még tetszik is, de ez már az a fajta volt amelyet nem tudok hosszú távon elviselni. És a sorozatba sem illett volna, hogy ebből kialakul egy hosszú távú kapcsolat. Az, hogy Alan szájába adták azt a meleg szöveget, te jó ég, mindig azt hiszem, hogy tovább már nem tudja alázni magát a karakter, de mégis, mindig van lejjebb :) Ettől függetlenül aranyos, bár régebben azért volt még tartás benne, ha nem is sok, de manapság már valóban igazi mester pióca lett. Jake keveset szerepelt, de abban a pár mp-ben is hozta amit kellett, igazi együgyű idióta, veszélyt jelent Amerikára nézve, tuti elzavarják, lehet még fizetnek is neki, hogy leszereljen :D Miley C. érkezése érdekes húzás, főleg azért, mert most éppen a lázadó korszakát éli és, mint általában ilyenkor, most sem éppen a legszebb formáját hozza, nem az a tipikus eyecandy… Vanessa Hudgens-t, vagy Selena Gomez-t el tudnám képzelni pár részre konfliktusforrásnak, most úgyis nagyon nyomják őket az új film miatt. De pont Miley, most, érdekes választás.

LiszkaY - 2012. 10. 02. 18:37

Szerintem A Two and a Half Men-ből már nagyon régóta hiányzik a Half Men. Az első néhány évadban még sokkal több volt a Charlie-Alan-Jake interakció, aztán valahogy a 6 évad fele fokozatosan csökkent a szerepe.

Ezen Walden megjelenése semmit nem változtatott, gyakorlatilag Jake már csak asszisztál a két főszereplőhöz.

Valamint, hogy Alan még mindig ekkora lúzer, és folyamatosan csak alázva van, szerintem már unalmas.

tróger - 2012. 10. 02. 23:00

Hát ez már így nem annyira adja. Charlie nélkül Alan csak lóg a levegőben, meg vele együtt a kölke is. Folyamatosan csak kepeszt, h ki ne basszák a házból, mint valami tré parazitát. Ashton jó lenne, tök jó volt ez a geekes, exfeleséges vonal, de az is leült már. Remélem most, h kidobta a csaj nekiáll inni meg kurvázni ;)

LiszkaY - 2012. 10. 05. 16:17

Szerintem azért kell a másik csávó Zoey-nek, mert különben nehezebb lett volna megoldani, hogy miért nem laknak együtt és Alan-nek megint kampó. Nagyon gyenge volt ez a második rész. :(

Zirowe - 2012. 10. 06. 20:39

Az eheti rész vmi kritikán alulian szar volt!
Főleg Cryer alakítása.

De persze ő egy dupla emmy nyertes. :(

Coimbra - 2012. 10. 21. 04:03

Ki a fene volt ez a szőke csaj az új részben?Nagy ováció volt, mikor belépett a lakásba.Én Katy Perryre tippelek, de amúgy rohadtul nem vágom ezt. :D

Coimbra - 2012. 10. 21. 04:05

Miley Cyrus… according to imdb… mintha valahol hallottam volna ezt a nevet, tán valami énekesnő, de durva, hogy még tesómnál is fiatalabb…

winnie - 2012. 10. 21. 09:06

színész – azért illik ismerni a legnagyobb sorozatsztárokat, még ha az ember nem is nézik a sorozataikat:) egyébként kiírják a végén, nem?

nfsu17 - 2012. 10. 22. 21:17

Gyerekek, ennyire nem szenvedtem még végig egy TAAHM részt sem. Oké, nem mondom, hogy ronda, mert nem az, na de szép sem, ellenben testben eléggé ott van, amitől nálam már 4/10-ről indul egy rész, de ettől még a csaj rém irritáló volt és ez sem mentette meg a részt. Szívlappáttal…..
Kb volt 3 poén és azon kívül azon kellett volna röhögnünk, hogy milyen sokat beszél a csaj…a semmiről. Hát az nem volt vicces.
Ja, 4. részről (M. Cyrus) beszélek.

Mindegy, túléltük, ennél rosszabb ne legyen már idén.

pumpika666 - 2012. 11. 02. 15:58

sajna miley csak arra az 1 részre volt megvéve, pedig jó csaj, na mind1, csak kicsit levethetné ezt a tóthgabi-s fazont :)
zoey remélem visszatalál waldenhez, bírom az érdekes hangjával 1ütt is

winnie - 2012. 11. 02. 17:21

nem, jövő héten is lesz.

Coimbra - 2012. 11. 11. 14:22

Talán nem túlzok, ha azt mondom, az évad legjobb része volt.Missit már megszoktam annyira, hogy tudjak rajta nevetni, az új barátnő szerintem nem leszbi, de meglátjuk, tényleg csak egy részre lett-e benne a sorozatban.

Coimbra - 2012. 11. 11. 14:38

Hét idézetét hova lehet írni?

“I come here ’cause they have a great collection of Thomas Edison diaries. They’re very illuminating.” – Walden Schmidt, 10×07.

Coimbra - 2012. 12. 09. 17:15

Tetszett ez a rész is.Félek, hogy Walden el fogja rontani a szőke csajjal megint, ahogy az eddigiekkel tette, mert normálisan ki tudná magyarázni ezt, úgy, hogy a csaj se csalódjon benne, de hogy mi lesz belőle… normálisabbnak tűnik a nő, mint az angol csaj, az biztos.Ahogy nevet szinte mindenen, kissé gyerekessé teszi, de elmegy.

LiszkaY - 2012. 12. 17. 19:03

Kegyetlen gyenge ez az évad. Charlie Sheen-től függetlenül a 9. évad egész nézhető volt, de ez az évad valami halálosan unalmas.

Coimbra - 2013. 01. 16. 23:09

Sose gondoltam volna, hogy mint a HIMYM-ben, itt is behozzák a musicales részletet, azért annyira nem volt siralmas.Waldent azért sajnálom, hogy nem jött össze neki ez a nő se, gondolom a NY-ba költözése egyértelmű utalás erre.Másrészt a holnapi vizsgámra készülve belefutottam egy Széchenyi-idézetbe, az pont illik Walden karakterére: az az igazi szegény, akinek a pénzén kívül semmi mása sincs.

_Peter - 2013. 02. 01. 16:47

Jake már Skype-on se köszön be, Bertha egy-egy mondat, Alan anyja él még? Az előző Zoey-s évad jobb volt.

Zirowe - 2013. 02. 02. 12:23

Rögtön az jutott eszembe, hogy Alan miért nem kapta vissza a lakását, ha Judit kiköltözött.
Hiszen az az övé, Herb pedig gazdag, hiszen orvos.

De felesleges már itt logikát keresni.

Coimbra - 2013. 02. 11. 00:02

A magyar felirat miatt csak most néztem meg a 14. részt, a folyamatos változások ellenére jól szórakozok rajta.Herb már hiányzott, de ennyi elég is volt belőle a következő évadig. :D Lyndsey most tényleg jól nézett ki az estélyiben, ill. már a nyitó jelenetben is jól összerakták smink- és ruházatügyileg.
Én már maradok, míg véget nem ér a sorozat.

Coimbra - 2013. 02. 26. 21:36

Nem értem.Az előző rész úgy ért véget, hogy Walden újra együtt volt Kate-tel, most meg magányos és társkereső klubba megy?

_Peter - 2013. 02. 27. 14:01

Én úgy emlékszem hiába jöttek össze újra, de a karrierje miatt nem tudtak volna együtt lenni, amikor beszélték ki mikor nem ér rá. És ugye az volt a csattanó, hogy Rose az új üzlettársa aki a munkával távol tartja a csajt Waldentől. Persze ez az egész így gyenge poén, mert egy milliárdos magángéppel megoldhat bármilyen távkapcsolatot. De hát a Zoey szálat is meddig építették, aztán hirtelen eltűnt. Néha van 1-2 jobb rész, de elfáradt már a sorozat.

laza_kivi - 2013. 04. 05. 21:04

Jó kis rész volt. Jerry Spinger show. :D
Ahogy visszajött a gyűrűvel, mintha csak egy vásárlót akarna megszédíteni. :)Jake meg 2 szék között…
+ Berta is, hogy nem kér fizetést. :D
Ja és még a Bazingával vettek meg. :D

kiwagyok - 2013. 04. 07. 17:12

Az utóbbi 2 évad legjobb része volt ez 20. rész. Jaime Pressly szebb mint valaha.:-) Sokkal jobban néz ki mint az Earl-ben. Azok a jó részek amikor Jake itthon van, de ez kiemelkedett közülük. Én is egyetértek azzal hogy már nem olyan a sorozat mint régen, de azért remélem marad még 1-2 évadot.

Coimbra - 2013. 04. 08. 22:01

Rég jelentkeztem, de ugye csak mostanra készült el a magyar felirat, anélkül meg az ilyen amerikai szlengszöveget nem értem…

19. rész jó volt, Herb nagy állat, de nem értettem, hogy Judithot alakító színésznő se forgat már, hogy 1 jelenete volt?
20. részben Ashley nagyon szép volt, talán jobban bejön, mint a másik szőke, akinek az anyját Walden környékezte meg.A végéig kb. tetszett is a rész, míg a kovboj vissza nem jött.

Bpeti12 - 2013. 04. 12. 15:35

Én s10 e3-nál kaszáltam,pedig addig rongyosra néztem. Megérné
visszajönni? Javult a színvonal?

Coimbra - 2013. 05. 03. 14:53

Ismét jó rész.Bertán szakadtam.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz