login |

Mike & Molly: kezdett a 3. évad

2012. 10. 02. 20:10 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: kritika,

Nagy dolgok történtek a 2. évad fináléjában, melyek folyománya egy igen érdekes, sőt, szokatlan 3×01 lehetett volna. De nem lett az. Oké, tudom, hogy keretek közé vagyunk szorítva, de azért bíztam abban, hogy lesz némi Párizsozás a részben, nem pedig csak pár perces szobajelenetre fog korlátozódni a “nyaralás”. És az is reméltem, hogy mernek a készítők legalább annyiban szakítani a megszokott rutinnal, hogy mondjuk az egész részt Mike és Molly köré írják, hiszen mégiscsak ők a főszereplők. Nem így lett. Persze ahhoz kicsit több erőfeszítés kellett volna.

De persze, aki nézi a Mike & Molly-t, az szerintem egyáltalán nem bánta, hogy a többiek is megkapták a saját B- meg C-sztorijukat, tesó és anyuék örültek, hogy senki nem kövér odahaza, Carl pedig kapott maga mellé ideiglenesen egy új társat, egy ősprofit, de persze a végén visszasírta Mike-ot. Sőt, még a Samuel-t alakító Nyambi Nyambi is megkapta a saját egy jelenetét, miközben én gondolkodni kezdtem azon, hogy kéne egy toplistát írni azon szitkom mellékszereplőkről, akik mindig szerepelnek, de részenként kábé egyszer szólalnak meg.

A részt hangsúlya tehát nem a “Mike és Molly Párizsban” volt, hanem a “Mike és Molly a repülőgépen”, a színvonal viszonylag stabil, ami a rajongóknak jó, nekem annyira nem – de szégyenkeznie nincs miért a sorozatnak, ha tipikus, de szerethető, mindössze a nézőssége kérdéses. Az viszont komolyan érdekelne, hogy a készítőknek még mennyi kövérpoén van a tarsolyukban, mert még mindig csak ezeket durrogtatják.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz