login |

Bob’s Burgers: kezdett a 3. évad – írta Djangyu

2012. 10. 07. 16:00 - Írta: vendegblogger

5 hozzászólás | kategória: animáció, kritika,

Mi az, ami összeköt egy motoros bandát, egy zsarnokoskodó gördeszkás suhancot és egy szülést? Ha egy rózsaszín, nyuszifüles sapkára tippeltek, akkor már-már jó a válasz, de a legjobb az, ha csak annyit mondunk: Belcher Bob. Igen, elindult a FOX másik nem Seth McFarlane-hoz köthető animációs sorozatának, Bob’s Burgers-nek a harmadik évadja. Mégpedig egy olyan résszel, amivel ha nem is tudta a sorozat felülmúlni az elmúlt szezonok átlagát, alább sem adott azokból.

A mostani nyitórész csak egy erős 5-ös, azaz 5,5/10 volt, de elnézve a MacFarlane-os animációk időnkénti botladozását, ez valószínűleg nem fogja zavarni a csatorna fejeseit. Mi is elnézzük, hiszen az évad közepére ígérik az Archer-Bob crossovert, amiben két különböző animációs stílus találkozhat, és H. Jon Benjamin duplán lesz jelen, lévén Archer Sterlingnek és Bob-nak is ő lesz a szinkronja. A tovább mögött folytatom spoilerekkel.

Bob burgerezője egy igazán mozgalmas történettel köszöntötte a harmadik etapot. Kezdődik ott, hogy mindjárt egy kis SOA-s fílinget kölcsönöztek a sztorinak a motoros bandával, az Egyszemű Kígyókkal és a meth-főzésükkel, valamint azzal, hogy Louise annyira méltó ellenfélre talál egy gördeszkás suhanc személyében, hogy rózsaszín, nyuszifüles sapkájától is kénytelen egy negyedóráig megválni („nukleáris csapást” kell mérnie a deszkásra).

A végén persze mindenki az étteremben akar leszámolni a másikkal, motorosok kontra aktatologató nyárspolgárok, azonban egy gyerek születése miatt nem lesz vérrontás, csak sör és üvegeik folynak egybe az epizód végén, mert ahogy azt már megszokhattuk valami mindig történik a Belcher család éttermével, olyan nincs, hogy megúszná éppen az epizódot.

Korrekt lett a kezdés, és mindenképp jobb pontszámot kapott volna, de sajnos a sztorinak most nagyon nem tett jót, hogy Tina karakterét hátravonták, hiszen akkor jó igazán egy epizód, ha ő és Bob vannak a történések középpontjában. Remélhetőleg a következő rész már ismét róluk fog szólni.

5 hozzászólás Ne habozz!

CogburnSAS - 2012. 10. 07. 16:21

a FOX jelenlegi egyetlen nem Seth McFarlane-hoz köthető animációs sorozatának,

Helyesbíteni szeretnék, hisz a Simpson sem Seth McFarlane sorozat, de még a Futurama sem.

Lengabor - 2012. 10. 07. 16:31

A Futurama a Comedy Centralon megy, legalábbis az USA-ban.
Ennél pedig továbbra sem bírom elviselni az eredeti hangokat, így Archer-crossover ide vagy oda, ez nálam marad magyar szinkronos megtekintésre. Jó lenne, ha a Comedy Central lassan elkezdené már. Annak azért örülök, hogy nem egy lehúzós kritikát kapott, mert az alapján, amit láttam belőle, simán kötelező – magyarul.

perfect0 - 2012. 10. 07. 17:10

Hűha, erről a crossoverről nem hallottam, de baromira érdekesen hangzik, főleg, hogy nagyon különböző a két animációs sorozat, és nem csak látványilag, hanem stílusban is.

djangyu - 2012. 10. 07. 22:41

@cogburn: jogos, totál kiment a fejemből írás közben a Simpsonék milyensége…

@lengabor: Bob-ról nem tudok lehúzósat írni…

@perfect0: spoileresen itten van róla.
http://www.ign.com/articles/2012/08/06/get-ready-for-an-archerbobs-burgers-crossover

CogburnSAS - 2012. 10. 07. 23:30

A Futurama témyleg Comedy Cetral. Én marha. :-)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz