login |

5 hozzászólás Ne habozz!

Gabe - 2012. 10. 09. 13:55

Én már 11 éve sírok, hogy Melissa George kapjon egy saját sorozatot, ráadásul lehetőleg ügynökös/kémes témában, erre amikor végre kap, akkor egy ilyet…engem a pilot nagyon idegesített, kb. mindenben egyetértek, ami negatívumként a kritikában szerepelt, rossz fényképezés, szűrőzés, béna akciók és még George karakterét se kedveltem meg.

sidewinder - 2012. 10. 09. 17:04

Teljesen egyetértek!Olyan szűrőket használnak az Angolok,mintha a fürdőszobában rögzítenének minden jelenetet.Emiatt az egy dolog miatt nézem a Brit sorozatokat kicsit kritikusan.Spotnitz öreg róka a szakmában,nem hiszem el hogy ne tudná mi a jó,dehát szerintem olyan anyaggal dolgozik ami van.Strike Back csúcs eksön,szerintem a csókos szájú Amanda is fog még gólyózáport tolni a képünkbe:)

CyClotroniC - 2012. 10. 09. 17:15

Nem hiszem, hogy anyagiak miatt lenne ilyen a külcsíny a sorozatnál, és ahogy már a kritikánál írtam egy kommentben, elég ránézni a The Shadow Line-ra és a Top Boy-ra, ahol kifejezetten kiemelkedő a fényképezés, sőt mindkettő esetében kifejezetten hozzátesz az összképhez.

Itt azért Spotnitz vastagon sáros a pilot hibáiban, ha másért nem, hát a nevetségesen műanyag párbeszédekért biztosan.

mayday - 2012. 10. 09. 20:24

az akciójelenetek tényleg nagyon gagyik voltak kb kisváros szintű..de összességében nem volt rossz a pilot rész én nézem tovább.

sidewinder - 2012. 10. 09. 20:49

Lehet hogy alakul majd,de mennyire hitelesek például a lövések és a vér a Strike Back-ben mint egy Amerikai sorozatban ahol általában csak puff és fekszik a fazon no seb vagy csak egy petty:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz