login |

Gossip Girl: kezdett a 6. évad – írta Sasha86

2012. 10. 12. 11:57 - Írta: vendegblogger

56 hozzászólás | kategória: kritika,

Welcome back Upper-East Siders! This I know, the best is yet to come.

Vagy mondjam inkább, hogy elindult a hattyúdal? A CW valamikor szebb napokat megélt kultikus sorozata már évek (pontosabban évadok) óta nem a minősége, hanem csupán a megcsappant rajongótábora és nyilvánvalóan annak pozitív hozama miatt marad talpon. Ám idén már belátták az alkotók és a csatorna képviselői is, hogy ez nem mehet így tovább. Megegyeztek hát, egy 10 részes záró etapban.

Ez két okból is jó döntésnek tűnik. Egyrészt ez a mennyiség elegendő ahhoz, hogy minden szereplő, illetve szál megfelelő befejezést kapjon, másrészt viszont ahhoz már nem elég, hogy ismét előjöjjön az évadzáróban már kitárgyalt mókuskerék-effektus. Így érkeztünk tehát el a hétfőhöz, és a nagy várakozásnak örvendő nyitányhoz. Hogy javult-e a szint? Némileg. Hogy ezt vártuk-e? Semmiképpen. Spoileresen folytatom a tovább mögött.

Történt ugyanis, hogy összeverbuválták nagyjából az összes szereplőt, és mindenkivel foglalkozni akartak, de összességében csak-egy két értékelhető jelenet maradt meg bennem az adott részről. Na de maradjunk inkább a konkrétumoknál, nézzük szépen sorban.

Monte Carlóban nyitottunk még májusi dátumozással, ahol Blair és Chuck megint összejöttek, és nagyon jó volt nekik, de ez annyira érdektelen és elcsépelt, hogy inkább szóra sem méltatom, ezerszer kitárgyaltuk már. Ugyanakkor mutatták még az évadzárásban is ígéretesnek tűnő Serena-szálat, miszerint megint drogozik és eldurvul, ezt nagyon vártam, hogyan alakul, hiszen ilyet még tényleg nem láttunk a sorozat történetében, mármint a jelenben.

Jelentem, most sem kaptuk meg, az időugrással és némi idétlen „mindenki Serenát keresi”-nyomozással később megtalálja a banda főhősnőnket egy elegáns vidéki villában újdonsült szerelme mellett (szegény Barry Watson csúnyán öregszik, már nem olyan eyecandy, mint volt mondjuk a 7th Heaven babaarcú nagyfiújaként) egy új névvel, Sabrinaként. Az okokat megtudjuk, Serena lelepleződik, és sikerül kissé összekuszálni egy meleg esküvőt, de ez már rég nem olyan hangulatú kavarás, mint régen, az első pár évadban.

Blair és Dan között is harag van a szakítás óta, bár Dan (akin végre átment a nullás gép, de valahol a feje búbja körül zárlatot kaphatott) láthatóan még mindig odavan, főleg, mikor kiderül, hogy Blair nem Chuck-kal töltötte a nyarat. Dan egyébként Olaszországban nyaralt Georgina társaságában, hogy megírja új, leleplező könyvét. Ez azért fontos, mert Michelle Trachtenberg jelenléte sokat dobott a rész szórakoztató hangulatán, talán neki voltak egyedül frappáns, karakterhű beszólásai.

Nate egyedül viszi a Spectatort, közben chatelget Gossip Girllel, feltűnik a színen egy fiatal kislány, akinek interjút ad, de részemről az ő sztorija már csak akkor lesz érdekes, ha Jenny-t hozzák vissza neki: Pedig nagyon fontossá akarták tenni azzal a bizonyos videóval, de ismét pofára esett, akárcsak a karaktere lassan évek óta. Sajnos Lily is kezd idegesítővé válni, ezt az egész kibékülését Barttal sem értettem eddig sem, most meg aztán főleg, féltékenykedik Rufusra, sipákol végig, egyedül Chuck-kal mutat még mindig jól.

Bart Bass viszont nálam meglepetés, a visszahozatala eddig nagy pozitív csalódás, badassként nagyon működik, amolyan csendes gyilkos ismét, lehet, hogy csak a többiek sivársága miatt, az ő szála érdekesnek tűnik. Chuck ugyanis előrángatott apuci álhalála előtti időkből egy nőt, aki maga sem tudja, mi okból, de nagyon nem kellene, hogy jelen legyen, talán végre fény derülhet erre az egész sírból visszatérés rejtélyre?

A rész végi OMG-jelenetnek szánt esemény Ivy és Rufus között meg olyan szappanos lett már, hogy szinte hallottam alatta a latin amerikai sorozatok drámai zenei betéteit, sajnos azonban ez még mindig a Gossip Girl. És köszönjük meg, hogy nem ismételtek rá a Chuck-Blair-féle limós szexre, bár az ő külön-válásukat még így, elmagyarázás után sem nagyon értem.

Jó, jó azért több pozitívum volt, mint legutóbb, a zene ismét rendben volt, a ruhák ezúttal jobbra sikerültek és akadt pár kifejezetten jó jelenet is. Dan dupla pofonja mindenképp, akárcsak a Georgina-összes, de nálam bejött az össznépi útleveles rész is.

Összességében maradok a reménykedéssel, mert még nem nagyon látom, hogyan tervezik a zárást az alkotók, bízom a beígért visszatérő szereplőkben, és továbbra is őszintén remélem, hogy méltó befejezést kap ez a sorozat, ha másért nem, legalább miattunk, megmaradt rajongók miatt. Ez most még egyelőre nem sikerült, de nagy jóindulattal ráteszek, egy lapáttal, legyen a 6×01 egy erős 4/10, de sajnos azt kell mondjam, ha ez így marad, nézhetetlen lesz a maradék pár rész.

Javítsunk! xoxo, még mindig rajongó.

További írások a sorozatról:

56 hozzászólás Ne habozz!

vidor - 2012. 10. 12. 12:31

Hm, én nem értek egyet, szerintem a nyitó rész legalább olyan rossz volt, mint a finálé. Két pozitívumot tudok elmondani; Georginát – ő legalább a régi, hozta is a poénjait – és Dant. Dan szerintem megkapta a rész legjobb dialógusát, mikor is Blair arcába tolta a rideg igazságot nagy “epic love”-járól Chuckkal – csak bólogatni tudtam.
A többi továbbra is ugyanaz, mint eddig. Chuck az apja után nyomoz – tényleg, tényleg, tényleg? nem hiszem el, hogy 4 év alatt nem tudtak mást kitalálni neki -, Blairrel még mindig nincsenek együtt, hanem hülye paktumokat kötnek -.-“, Serena megint az aktuális férfi vendégszereplővel kavar, Nate megint az aktuális női vendégszereplővel kavar stb. De a legalja számomra az Ivy/Rufus volt. Nagyon jó szívvel 2/10 volt ez a nyitány, de csakis Georgina és Dan miatt.
(Amúgy csak én éreztem azt, mintha Leighton Meester végigszenvedte volna az egész részt? Vagy csak Blair viselkedése volt ennyire kínos? Nem tudom eldönteni.)

trisztin - 2012. 10. 12. 12:51

4. évad elején maradt el nálam a sorozat… most jó volt átolvasni,hogy mik is történtek azóta…
…ha vége valszeg ledarálom a megmaradt részeket,a kezdeti rajongásom tiszteletére :)

Harlequin - 2012. 10. 12. 12:52

:O
Barry Watson volt Serene új pasija… ismerős volt, de rá nem jöttem volna :)
Megszokásból kitartok, szerintem megvárom az évadot, és utána ledarálom, aztán elbúcsúzunk egymástól. Az elején nálam guilty pleasure volt, de utána már csak a szokás hatalma.

Pettya - 2012. 10. 12. 13:07

én már csak azért nézem, mert na, csak ne hagyjam abba az utolsó évadnál, de őszintén szóval semennyire nem fog hiányozni, ha vége. Georgina meg mindig poén, elég favorit nekem, Dan haja meg végre értelmes lett :D

dante_zoli - 2012. 10. 12. 13:25

Nekem tetszett a rész, jókat nevettem rajta. Talán én vagyok az egyetlen gg fan, aki rühelli az 1. évadtól kezdve Georgina-t, idegesít a hangja, a feje! De többi rendben volt. 7/10 gg viszonylatban.. Várom a folytatást.

Fanni - 2012. 10. 12. 14:35

Tényleg nem volt valami nagy dobás ez a rész!!! Georgina beszólásai tetszettek, de a többiek szerepe mintha kicsit erőltetett lenne és semmitmondó……Én is kitartok még, mostmár kíváncsi vagyok, hogy zárják az évadot!! Remélem méltóképpen..mert régebben ez volt a egyik kedvenc sorozatom, de sajnos egyre rosszabbak lettek az évadok amit sajnálok! :( De persze még egy szép befejezés , és nyugodtan búcsúzok a sorozattól!!!

exile - 2012. 10. 12. 14:40

Huu, ez nagyon rossz volt. Ilyen bemutató rész volt, amiben prezentálták, hogy mi a rossz ebben a sorozatban. Mondanám magamnak h ezt a 9 epizódot már be kéne vállalni, de most már halvány fényt se látok az alagút végén. Részemről kasza és ezt már így is régóta halogattam

bbarbi89 - 2012. 10. 12. 14:45

Én is utálom Gerginát. Valószínű a színésznő miatt, mert a Buffy-ban is útáltam. Lily viselkedése röhejes. Imásom Leigtont, de most pocsékul játszott. Dan haja így is brutál rossz. Chuck és Blair paktumát úgy látom senki nem érti… Szerintem is baromság. Remélem S. ezzel a pasival marad már végig. Szegény Nate meg csak van oszt cső..:D

dante_zoli - 2012. 10. 12. 14:48

egész sorozatban csak van és kész az a baj :D

bbarbi89 - 2012. 10. 12. 14:50

Ja és nem tudom, miért, de nekem olyan, mintha csúfítanák Blairt. Az első évadhoz képest sokkal rosszabbul néz ki.

Kajuska - 2012. 10. 12. 15:29

A kritika és a hozzászólások csak megerősítettek benne, hogy varjam meg a 10 részt és egyben daraljam le. Igy nem kell hetente csalódnom. Kár érte, mert az első évadok simán hetinézősek voltak.

holly - 2012. 10. 12. 15:55

@vidor:

ÁMEN! teljes mértékbe egyetértek mindennel, amit írtál. röhejes volt a rész, számomra tök értékelhetetlen. ugyanott vagyunk kb., mint az elején, mintha semmi nem történt volna az elmúlt 5 évad alatt. de tényleg.
egyedül georgina és dan voltak a “fénypontjai” az epizódnak, és a dan&blair dialógus/számonkérés volt az egyetlen szenzibilis dolog, amit a rész alatt hallottam.

holly - 2012. 10. 12. 15:55

*teljes mértékbeN

Nina - 2012. 10. 12. 17:22

Uh, Serenát valaki fojtsa már bele a bamba nézésébe és a Prada-cipőibe… borzasztó rész volt, és a többi is az lesz, már csak azt várom, mikor írják ki, hogy The End. Mivel mazochista vagyok, természetesen végignézem… és adok Szent Antalnak egy ezrest, amikor végleg lehúzzák a rolót.

Dor Ka - 2012. 10. 12. 19:05

A ruhákért, a miliőért és ezért a másfajta életérzésért még mindig megéri számomra nézni, de jobb h. maradtak a 10 részes záró évadnál, mert tényleg csak a felesleges köröket futják már jó ideje. Remélem, azért a színvonal romlás ellenére is valami frappáns csattanóval zárják a sorozatot.

Miss Keamy - 2012. 10. 13. 00:13

jézusatyaúristen és tényleg mindenki-mindenkivel volt már. lassan barátok közt szinvonalra esik a gg. még jó hogy abbahagytam valahol a 4. évadnál. ámen:)

bbarbi89 - 2012. 10. 13. 07:51

Mondjuk nekem akárki akármit mond, a Dan-Blair páros volt a legalja.. De vajon a végére megint összehozzák őket?!Ugye nemmm???

limem - 2012. 10. 13. 14:34

Michelle Trachtenberg és Georgina Sparks karaktere miatt nem hagytam abba ezt a sorozatot. Egy nagyon jó alappillérje a sorozatnak Cecily Von Ziegesar regénye. Ám a sorozatkészítők fantáziája nem vetekedik az írónőjével, ez a gond. Semmi újat nem tudnak már behozni a képbe. Az 5×13-as epizód nagyon jól meglett csinálva, és örültem, hogy végre elkezd lezáródni a sorozat legfontosabb kérdése: Ki Gossip Girl? De utána azzal, hogy kiderült nem Georgina az igazi, el is rontották a szálat. Blair karaktere egyre unalmasabb. Serenáé pedig már a harmadik évadban is az volt. Jenny kiírása egy nagy hiba volt, várom hogy mit kezdenek vele majd a végén. Az biztos, hogy végignézem a 6.évadot, de örülök, hogy nem lesz folytatás, és nem rontják tovább a sorozat eredeti hírnevét.

Dreya - 2012. 10. 14. 02:25

Barry Watson… hát ez kész! Nekem még csak ismerős sem volt! o_O De jobban megnézve tényleg!

Nem tudtam, hogy csak 10 részes lesz a záróévad, de örülök neki. Ha nem ez lenne az utolsó, nem is nézném tovább, de 10 rész már nem olyan sok, ennyire azért még engem is érdekel, hogyan fogják lezárni ezt a rengeteg drámát.

Nikol - 2012. 10. 14. 17:52

Az első 3 évad összes részét végignéztem, ami addig tetszett is, a 4. évadtól csak 3-4 részt néztem meg, nem is bánom, hogy nem többet. Ez a rész már az alja, semmi új, csak a szokásos felállás, már mindenki volt mindenkivel…

tiktak - 2012. 10. 16. 09:56

10 részt már féllábon is…
Szóval annyira nem volt szar mint vártam, bár nagyon-nagyon alacsonyan volt a léc. És hozzátartozik a dologhoz, hogy a szereplők kb annyira érdekelnek mint a barátok közt szereplők. Néha látok halvány reményt, hogy majd jó lesz, de aztán ez gyorsan elmúlik. Kb ugyanaz a véleményem mindegyik karakterről és a vele történetekről, mint itt a többieknek.
Volt egy pillanat azonban, amikor Chuck, Blair és Nate álltak a benzinkút előtt a csini ruháikban és akkor eszembe jutott, hogy na ezt még nézném is. Ahogy ők együtt valami vidéki környezetben (kis városban) nyomoznak Serena után. Nem tehénfejésre gondolok és a rengeteg elcsépelt klisére. Csak egyszerűen annyira látszott hogy milyen furán néznek ki egy átlagos benzinkúton, szerintem még sose voltak ilyen helyen hárman együtt. Akár érdekes is lehetett volna.
Egyébként meg Rufus és Ivy a legundorítóbb pár a sorozat történelmében, pedig nagyon sokan próbálkoztak a cím megszerzésével…

Sasha86 - 2012. 10. 16. 14:25

Az a baj, hogy már nincs kedvem megnézni a második részt sem… :(

flotaska - 2012. 10. 17. 13:29

Nem vagyok híres arról, hogy abbahagyok egy sorozatot, de ezt valahol az 5. évad indításakor befejeztem. Már a negyedik évad is igen gyenge volt, de adtam egy esélyt az 5.-nek: hiába. Látom sokan vagytok ezzel így, és azóta sem javult a sorozat… Mégis elgondolkodtam, hogyha kijön az utsó 10 rész, ledarálom. Elfogott azabizonyos nosztalgikus hangulat, hogy milyen jó is volt az első 2 évad, és mennyire hiányzik. Másrészt viszont nem akarok teljesen csalódottam elválni a sorozattól…namindegy, majd olvasgatom a cikkeket, és elválik :)

Faith Black - 2012. 10. 17. 14:05

A második rész egy fokkal jobb volt, de föl nem tudom fogni, hogy lehet huszonévesen valakinek az az élete vágya, hogy minél több nagyszabású, dögunalmas jótékonysági gálát szervezzen meg. (Serena)

crabman - 2012. 10. 18. 20:19

azért Barry Watson már lassan 40 éves, nem csoda, h nem eyecandy :) ettől függetlenül örülök, hogy újra láthatom, imádtam a 7th heavenben Matt Camdenként :)

GG - 2012. 10. 23. 14:35

Alig bírtam befejezni az 5. évadot. nagyon unalmas, vontatott, szájbarágós.
de most akk elhatároztam, h befejezem jó sorozatfüggő módjára. 10 részt még csak kibírok és hátha megmentik ezt a jónak induló és egyre csak lejjebb és lejjebb süllyedő sorozatot.
Chuck és Blair kapcsolata felfoghatatlan, abszurd. Nate szánalmas szegény, Serena egy buta liba.
És remélhetőleg kiderül a végére, h ki is Gossip Girl, mert ha nem agyvérzést kapok, addig is reménykedjünk:D

Anna2 2 - 2012. 10. 23. 16:34

Annyira nem volt borzalmas.:-)) Azt kaptam amit vártam.
Elég nehéz egy sorozat szintjét megtartani 6 éven keresztül.A karakterek felnőttek..változtak!Ahogy természetesen a sorozat is.Nem lehet olyan mint az első 2 évadban mikor még a gimibe voltak.Nekem nincs semmi bajom vele.Valóban nem az a szuper sorozat mint ami az első 2 évad alatt volt,de attól még szívesen megnézem.
Azokat se értem akik arról panaszkodnak milyen rossz.Akkor nem kell nézni.:-))
Ahogy néztem a Spoileres képeket elég érdekes évad lesz.
Azt pedig nagyon remélem,hogy eszük ágába sincs az íróknak erőltetni a Dan-Blair párost,mert nagyon szánalmas.

Anthonz - 2012. 10. 24. 10:24

Hmm, most olvasom, hogy ez az utolsó évad. Én valahol a 3-ik körül elkaszáltam (otthon megnézem pontosan). A sorozat finálét megnézem majd, lássuk mégis merre vitték a sorozatot.
Olvasom, hogy Dan-Blair páros, ez már valóban a legalja :D

crabman - 2012. 10. 26. 20:13

nem hiszem, hogy bárki olyan lenne gossip girl akit ismerünk, de az első évad óta nem is izgatott soha, hogy kicsoda. a fontos szereplőket milliószor kizárták, ők csak tippeket küldtek neki, szóval nem igazán izgat.

hakapecimaki - 2012. 10. 30. 20:41

az imdb szerint tegnap volt új rész, de sehol nincs feltöltve.. volt vagy nem?:)

winnie - 2012. 10. 30. 21:52

az imdb-ben nem érdemes bízni, inkább bármilyen utolsó tévés oldal vagy a hivatalos.

vagy nálunk is választ kaphatsz:) http://www.sorozatjunkie.hu/2012/10/30/hirkedd-235/

Timi - 2012. 11. 02. 10:14

@Anthonz: Olvasom, hogy Dan-Blair páros, ez már valóban a legalja :D

Miért, Chuck és Blair kínlódása jobb? Én Dan és Blair mellett teszem le a voksomat, kár h úgysem ez lesz a végén. Amúgy én is a 3. évadnál kaszáltam a sorozatot, akkor kezdtem el újra nézni amikor Dan és Blair összejött, mert annak láttam értelmét. Most már csak “távolról” figyelem, h merre tart az esemény (értsd: havi 1-2 alkalommal utánaolvasok h mik történek az új részben), de egyáltalán nem bánom h végre befejezik.

Frs Dia - 2012. 11. 06. 14:22

Na jó, ez már nézhetetlen…

julcsi - 2012. 11. 11. 18:03

@Frs Dia
egyetértek… fostenger

jessm - 2012. 11. 15. 22:47

Én mostanában néztem meg a sorozatot.
És tényleg nagyon lesüllyedt, nekem ez a 6 évad sem jobb mint az eddigiek, Barryt sem értem minek vették be erre a 5 részre.
Sajnálom hogy Serena nem lett drogos, pedig az nagy fordulat lett volna.
Dan és Blairt szerencsére nem folytatták, az volt a sorozat legmélyebb pontja.

Dan-nél jó volt, hogy elindult arra az utra, hogy igazi szemétláda legyen, de nem merték meglépni az írók, azt , hogy igazán utálhassuk, mert gondolom fináléra vissza kell térnie a jó fiú státuszba gondolom.

Chuck amilyen jó volt, annyira mélyet zuhant.

Blairt pedig az első évados énje kis kanállal megenné.

Serena kedvencem, de amit utóbbi 2 évadban müvelnek vele…,őt tényleg csak a drog mentette volna meg. Én régen el tudtam hinni, hogy az összes férfi belé szeret, de ez a báj teljesen eltünt a karakterből, Blaken is látszik, hogy nem tudja mi van a karakterével.

Nate is teljes érdektelenségbe süllyedt, elvesztette azt a bájt amivel az első 3 évadban rendelkezett. Az írók ugyanugy nem tudják mit csináljanak vele mint Serenával, még itt a 6 évadban sem.

A legjobb szereplő az utóbbi 3 évadban Georgina, bár az ő kavarásai is már vesztettek a fényükből.
De ő miatta nézhető még a sorozat valamilyen szinten.

jessm - 2012. 11. 15. 23:11

Sanszos , hogy még a befejezés sem fog boldogsággal elöltenni, abból amit ebben az 5 részben láttam.

A párokról :
Nekem a Balir és Chuck elég hiteles páros és még mindig szerettem őket, de kb. már 2 évaddal ezelött is végleg összejöhettek volna. A végén 100% hogy összejönnek.

Dan és Serena páros, jó volt az első évadban, de mióta meglépték a közös testvér dolgot, azóta komolyan ugy vagyok vele, hogy nem kellene ezt eröltetni ezt a kapcsolatot. Az írókról is kiderült , hogy nem valami bátrak ezért a 90% ra teszem, hogy összejönnek.

Én nem igazán értem, hogy Serena miért szereti még Dant, nekem teljesen logikus volt amikor 3. évadban összejött Nate-tel. Mert ahogy Chuck megjegyezte Natenek, Serena és Natenek azon kell aggódni kinek csillog fényesebben a haja.
Mert teljesen hasonlóak, mindketten vonzák az ellenkező nemet, szépek, kedvesek.
Ezért teljesen reális lenne, ha ők végén összejönnének.
Szóval számomra az ideális befejezés az lenne, ha Chuck és Blair, Serena és Nate, Dan egyedül vagy VAnessával.
Az sem lenne rossz, ha Serena és Blair rájönnének , hogy nem a srácok teszik ki az életet és új életet kezdenének vhol máshol. Ez mondjuk erős befejezés lenne, amiért megbocsátanám az elmúlt 2 évadot is.

De a valószinű a leggyávább befejezés fog le futni az pedig, Chuck és Blair, Dan és Serena. Ezt a befejezést csak akkor bocsátanám meg, ha Natenek visszahoznák Jennyt esetleg Vanessát.

jessm - 2012. 11. 20. 22:14

6×06 egész elviselhető rész volt,kb. a 3×22 óta nem élveztem ennyire egy részt sem.

julcsi - 2012. 11. 21. 17:57

a végén úgy lesz minden, ahogy az elején; Dan és Serena..?

jessm - 2012. 12. 05. 04:33

Hát ez olyan unalmas rész volt, hogy majdnem hogy az utolsó rész sincs kedvem megnézni.
Dan és Serena megint szétment, Balir és Chuck megint összejött, az utolsó 2 részre.
Az évad legjobb pillanata szerintem ebben a részben volt, amikor Nate orrba vágta Dant, és szerintem már az is marad a legjobb pillanat. A íróknak is kijárt volna ez az orrbavágás, kár hogy csak Dan kapott.
Nem tudom, hogy lehetett ezt a jó sorozatot így elszúrni…..

VanillaSky - 2012. 12. 14. 10:30

Mi lett ebből a sorozatból?:O

Valahol a 3-4. évad határán kaszáltam, de a finálé utolsó két részét azért megnézem. A történések kissé homályosak (Bart nem meghalt már ezelőtt is?) viszont a koncepció semmit sem változott.

Még középiskolás korukban néhol vicces, néhol számító dolgokat műveltek egymással, de magyarázható volt éretlenségük és elkényeztetett életvitelükkel, hogy ilyenek lettek. Viszont itt már felnőtt embereket játszanak, akik egy gyilkost a barátnőivel cselszőve (Blair) próbál lebuktatni néhány tejfogú. Danből aki mindig is egy logikusan gondolkodó, kitörni vágyó figura volt lett egy ugyanolyan eszetlen, mint a többi. Serenának megmaradt a világfájdalma, ismét költözik. Blair ugyanaz a szeretethiányos, feltűnési viszketegségben szenvedő ember maradt. Chuck Bass (:DDD) szót nem érdemel, a hangtónus még mindig nevetséges. Nate meg újságtulajként a GG leleplezésében látja a kitörést.

Szánalmas egy produktum lett ez!

Kicsit bíztam benne, hogy a Kegyetlen Játékok – szigorúan az első rész – hangulatát sikerül megközelítenie, nem sikerült. A karakterek maradtak ugyanazok, sőt inkább még idiótábbak.

Caroline - 2012. 12. 15. 14:58

@VanillaSky: Úgy tudtuk, hogy meghalt, de az előző évad végén kiderült, hogy csak megjátszotta.

A 9. rész is gyenge volt, azért remélem a sorozatzáró valamennyire értelmes lesz. GG személye még mindig izgat, remélem valamennyire hihető személy lesz az.

sam - 2012. 12. 18. 14:02

Hát, legalább a legutolsó rész jó volt :)

danonino - 2012. 12. 18. 15:41

Elárulja vki, ki volt Gossip Girl?

winnie - 2012. 12. 18. 15:56

dan.

julcsi - 2012. 12. 18. 18:14

LOL.

danonino - 2012. 12. 18. 18:46

Komolyan? :DD

Na, majd az utolsó részekre visszatérek. Nagyon rég kaszáltam a sorozatot.

danonino - 2012. 12. 18. 18:47

Ja, és köszönöm az infót.

VeroRosyth - 2012. 12. 18. 19:51

Volt magyar utalás, Lola Budapesten forgat :)

És Kristen Bell és Rachel Bilson cameo volt a legjobb :D :D :D

Marley - 2012. 12. 18. 19:57
Faith Black - 2012. 12. 18. 23:10

Hát ez is eljött…utálom a sorozatok záróit, szomorúnak és üresnek érzem magam tőlük, így történt most is, pedig a Gossip Girl az utóbbi 3 évadban ritka rossz volt. Kicsit azért hiányozni fog, ennyi idő után se tanultam meg azt a mesteri sz*rkeverést (akarom?nem!) amit műveltek, stílusérzékileg fejlődtem, anyagilag nem. Jók voltak a bulik, néha irigykedtem, gyakran elborzadtam… Határozottan guilty, pironkodvavallomcsakbehogynézem, de azért elszórakoztattál GG! xoxo!

gyuromoj - 2012. 12. 19. 05:19

Most fejeztem be és nekem tetszett. Végén meglepődtem rendesen, de így lett kerek egész. Lehet pár év múlva előveszem darára az egészet.

vidor - 2012. 12. 19. 16:11

Nem néztem meg a finálét, de tumblr-nek hála, igencsak képben vagyok a résszel kapcsolatban. Pedig gondolkodtam rajta, h. ezt az utolsó részt mégiscsak… de ezek után KIZÁRT! Borzalmas, borzalmas, borzalmas! Komolyan, csak szerintem nevetséges az egész?! o.O Az meg, h. ki GG egy VICC! Persze, ráhúzták a vizes lepedőt a karakterre, mert miért ne?! A sorozat morális értékeiről meg nem is beszélek inkább… -.-” A karakterek nem fejlődtek, hanem visszafejlődtek, nem nőttek fel, ugyanolyanok, mint az elején – sőt! a morális értékeket képviselő Danből (sőt még Rufusból is!) – aki szerintem mindig is a normalistást képviselte -, is sikerült egy igazi kis szörnyeteget csinálni! Gratulálok! Ja, a Plot hole-okról meg ne is beszéljünk…
Carina MacKenzie összefoglalt mindent, amit gondolok: http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/12/who-gossip-girl-is-and-why-finding-out-ruined-everything-a-final-disgruntled-review.html

Tényleg bravó, sikerült végleg tönkre vágni ezzel a szememben az egész sorozatot! Pedig szerettem egykor…

VanillaSky - 2012. 12. 20. 00:07

Rettenetes volt, egyedüli pozitívum a Rachel Bilson cameo. Nem csak 1-2 apróbb részletben volt ellentmondás, de teljes évadokat állítottak egymással szembe. Sajnálom, hogy megnéztem ezt az utolsó 3 részt, keserű szájíz maradt:(

Anthonz - 2012. 12. 20. 09:00

Én a 3-ik évad környékén elkaszáltam, most megnéztem az utolsó részt. Nekem teljesen logikus volt, hogy az lett a Gossip Girl, aki. Az is egyértelmű volt, hogy Dan-Serena együtt lesznek a végére, meg Chuck-Blair is. A Kirsten Cameon röhögtem, bár nem értettem teljesen ott, mi van, majd vissza kell nézzem.
Szóval én már rég kaszáltam, de valami ilyesmire számítottam.

azilcsi - 2012. 12. 20. 23:49

akárhogy is, nekem egy az egyben az az érzésem, hogy ez a danes végkifejlet max 1-2 évada született meg a készítők fejében, amikor rájöttek, hogy csökken a nézettség, és kéne valami hatalmas csattanó a végjátékra. ‘miért ne?! legyen egy srác a gossip girl!’ logikus…:D ha egyszer majd rávisz a lélek, megnézek pár régi részt, kéjes élvezettel keresve az így keletkezett hatalmas bakikat :D

petraa - 2013. 03. 05. 17:03

http://www.magyarvagyok.com/videok/28-Film/258602-Gossip-Girl-SE06EP10-magyar-felirat.html ha valaki még nem látta volna itt van a záró(!!) 10. rész! jó szorakozást ;)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz