login |

7 hozzászólás Ne habozz!

M76 - 2012. 10. 17. 13:59

Ez az egyik olyan sorozat ami a kezdeti nehéz indulás után szerintem egyre jobb lett. Na meg strike back mellett az egyetlen futó igazi akciósorozat.

G. - 2012. 11. 02. 21:34

Kis szösszenet, mert bizony itt nagyon mellőzve van a sorozat: (SPOILER!!)
Nos, az újragondolt Divízió jobb, mint hittem. Ugyan (egyelőre) kicsit idilli a hangulat -már amennyit két részből leszűrhetek: az a tipikus “Minden összejön” dolog- de JÓ. Nekem ez mondjuk bejön. Kifejezetten érdekes számomra az új főnök dilemma, átérzem, hogy milyen lehet döntéseket hozni úgy, hogy a barátaink a beosztottjaink is. Visszatért gyakorlatilag mindenki az új évadra, akit szerettem az előzőben, szóval ez is pozitívum! A szokásos, “Ha két főszereplő (nő/férfi) van, akkor abból szerelem is lesz” szállal már tele van a padlás, ez számomra kő kemény negatívum, tekintve, hogy már most érzem a jövőbeli “Jaj, de ne kockáztassunk, mert a szerelmem élete a tét” c. klisés unalomgombócokat.
Nagyon halványan megjelenik a zs kategória árnyéka is (pl. 2. rész vége), de ez számomra egyáltalán nem bizonyult -eddig- zavarónak.
Szóval ajánlom a sorozatot, az oldal íróitól pedig kérem követelem, hogy írjanak a sorozatról! :)
G.

winnie - 2012. 11. 02. 22:15

tervezem, csak az elmúlt egy hétben nem volt időm – viszont nem biztos, hogy pozitív lennék:)

m76 - 2012. 11. 03. 19:49

Szerintem külön sorozatot nézünk. Én eddig kedveltem nikitát, de ez az új reboot, valami iszonyatosan elbaltázott. Eddig volt egy középszerű highconcept sorozatunk. Most kaptunk egy gyenge heti-ügyes valamit. Nem tudom, hogy showrunner váltás is volt e, mert az eddig lement 3 rész valami eszeveszett gyenge volt, és a 3. rész teszi fel eddig a pontot a gagyira.

m76 - 2012. 11. 03. 19:51

És a gagyiság nem minden, akkora plothole-ok vannak benne, hogy én szégyellem magam.

Az első rész 4/10, a 2. 3/10, a 3. eddig 1/10, le kellett állítanom negyed óra után, mert nem bírtam.

m76 - 2012. 11. 10. 17:06

A 4. rész minimálisan jobb volt, de a plothole-ok és logikátlanságok ebben is nyüzsögnek.

G. - 2012. 11. 12. 05:43

Nos, látom a többiek nem értenek velem egyet. Ez nem is baj, az viszont igen, hogy már lassan én sem. :(
Nekem nagyon tetszett a kezdés, de nem hittem, hogy végig ez fog menni. Az utóbbi rész (4.) már valóban gyenge lett, én ezt érzem a “legaljának”. Hát van ilyen, de őszintén remélem, hogy javul még a dolog, mert az egyik kedvencem.
G.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz