login |

Pilot: Beauty & The Beast

2012. 10. 18. 23:02 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: 2012/13, kritika, pilot-mustra,

(Előzmény: winnie kritikája.) A CW-ban néha az a szép, hogy tényleg tudják, kiket akarnak elérni, és nem is próbálkoznak mással. A Beauty & the Beast is főleg tiniknek és fiatal felnőtteknek szól, így nem is fárasztják magukat igazi forgatókönyvvel vagy profi színészekkel.

Kell bele egy szenvedő szépfiú, aki darkos, kell bele egy traumás lány, meg persze egy kis misztikum, és meg is vagyunk. Azon csodálkoztam, hogy a nyomozást egyáltalán erőltették a pilotban. Ilyen max. 10 percnyi elnagyolt valamit kaptunk bűnügyi szálként. A címből amúgy kitalálható, egy Szépség és a szörnyeteg-sztorit kapunk modern korba ültetve. A nő nyomozó, a Beast pedig orvos/katona, akit egy genetikai kísérlet során alakítottak Hulk-szerűvé. Kész. Ennyi derül ki 45 percben, meg 1-2 múltbéli dolog.

Igazából tudtam, hogy ez nem nekem fog szólni. Nyomozós sorozat a Twilight receptjére húzva, nagyon fiatal közönségre gyúrva. Egyszerűen nem hatott meg. A végén ugyan ott volt az érzelmes felfedésnek szánt mondat a “nem a te hibád”-dal, de ennyire nulla töltésű drámai jelenetet rég láttam. Részemről 4/10, de igazából pontozhatatlan, mert nagyon nem nekem szól.

További írások az évadról:

5 hozzászólás Ne habozz!

Fanni - 2012. 10. 19. 00:38

Engem Kristin Kreuk idegesített ebben az első részeben! Nem tudom miért, de ez a szerep nem igazán illik hozzá! Volt 1-2 jó pillanat , még a második részt megnézem, aztán döntök, hogy maradok e…

Lemoni - 2012. 10. 19. 01:19

Óhatatlanul az Arrow-val hasonlítom össze, hát, Katie Cassidy sokkal “tökösebb” igazságvadász nő, sokkal jobb a szerepében, mint KK és a férfi főszereplőknél is Stephen Amell javára billen a mérleg. Még 1 vagy 2 részt bevállalok, inkább az előd-sorozat iránti nosztalgiából, de ha nem lesz javulás, ejtem a B&B-t.

dragon1986 - 2012. 10. 19. 06:42

kamerába fröccsenő vér nagyon komoly :D A végén még azt hiszük, hogy realityshow :D

Katie-t azért több szerepben is láthattuk, törtető újságíróként is, Gossip Girlben gondolom ott sem angyalkát játszott :D Amíg a többség Krisin-t csak Smallville beli szerepe alapján ítéli meg :D Ezért szerintem nem fair a hasonlat :) Utóbbi színésznő arca túl kislányos, hogy badass nyomozóként lássuk vagy valami komolyabb szerepben :) Nem véletlenül a beauty-n van a hangsúly, nem badass investigator and the beast a címe a sorozatnak :) Igaz találhattak volna mást aki mindkettőt hitelesen eltudja játszani :D

Danny - 2012. 10. 19. 08:02

Azért kérlek ne emlegessük a Twilight szintjén a sorozatot, attól azért ez messze van. A Twilight egy szánalom tócsa, ennek legalább van valami értelme.

winnie - 2012. 10. 19. 08:10

azért mások hadd hasonlítgassák ahhoz, amihez szerintük hasonlít. human tweetjét idézve: “beauty and the beast akkora trash, hogy még inni is lehetne rá” – szóval lehet, hogy szerinte még a twilight jobb is. (és nem mellesleg, a twilightnak tippre rengeteg értelme van )

amúgy te láttad a twilight-ot?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz