login |

Pilot: Underemployed

2012. 10. 23. 21:36 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Amikor az MTV katasztrófát hoz össze. Na, ezt biztosan nem idézik majd tőlem, de ez az igazság. Az Underemployed olyan, mintha fogták volna a tavalyi Gatyás sorozatot, kilúgozták volna, minden minimális egyéniséget kiöltek volna belőle, aztán elindították volna a világhír felé. Nulla kampánnyal.

Nem csak azért hasonlítom az I Just Want My Pants Back-hez, mert MTV-sorozat, hanem mert teljesen hasonló korosztályról szól. Fiatalok, akik sz#r munkákkal kezdik az életüket és rájönnek, kemény lesz minden, de közben persze szép is. Amúgy meg jó barátok, és tudják, hogy végig ott lesznek egymásnak, segítenek a másiknak, ahol csak lehet. Ez lenne az összetartó kapocs a sok apróbb szál között az Underemplpyed-ban.

Igazából nincs konkrét története a sorozatnak, mindenki kezdi a karrierjét, van akinek gyerek, másnak előléptetés jut, csakhogy teljesen érdektelen az egész. Mondjuk erről a színészek is tehetnek. Mindenki amatőrnek érződik és a rendező sem segített nekik túl sokat, ami a köztük lévő nulla dinamikából következik, így nem is tudják miképp kéne kezelni az egyes helyzeteket. Ez tényleg minden jelenetre rányomja a bélyegét – talán csak a leszbikus lány vonala az, ahol némi koncepció akadt.

Igen, jól érzitek, a kevés 3 pont alatti pilotok egyikét láttam. Bár a zeneválasztás még most is egész jó, abban valóban erős volt, ráadásul még mindig tetszik, hogy ki is írják, hogy mi szól éppen, legalább könnyebb megtalálni. Részemről úgy 2/10-et érdemes a kezdés, de igazából csak dühös vagyok a semmilyenségére. Ennél még a Pants 2. évadja is több esélyt érdemelt volna.

8 hozzászólás Ne habozz!

symor - 2012. 10. 23. 22:09

És itt jár a pacsi az I Just Want My Pants Back elkaszálásáért.

Ritka értelmesnek kell lennie egy csatornának ahhoz, hogy egy viszonylag jó visszhangot kiváltó sorozat folytatása helyett egy ilyen szart csinál :)

fm! - 2012. 10. 23. 22:34

A gatyás teljesen nézhető sorozat volt, ezt 2 perc után kinyomtam…

Zirowe - 2012. 10. 23. 23:46

Azért jó, hogy a rész végi évadelőzetesbe nem csak pár pillanatot sűrítettek bele, hanem kb az egész évad fontosabb történéseit és konfliktusait, legalább is látszatra.

A Klein mániás srác kb 1az1ben úgy néz ki, mint a pants főszereplője, ezeket futószalagon gyártják?

Érdektelen, tucat fiatal cucc.

keats - 2012. 10. 30. 08:27

Nekem viszont tetszett, aki szereti a Grey’s Anatomy-t és élvezte a Life Unexpected-et az szerintem adjon neki egy esélyt, ezekhez hasonlít leginkább a hangvétele.

Orsi - 2012. 11. 11. 05:48

Szerintem is jo, nagyon rendben van! Abszolut nezos!

julcsi - 2013. 01. 22. 18:56

én se értek egyet a pilottal, sőt, abszolút élvezhető. nyilván nem kell túl komolyan venni, nem is teszem, de így pont oké.

Lui - 2013. 04. 14. 11:05

De jó h mások véleményére nem adok amikor elkezdek egy sorozatot :)
Mert ez alapján sose mentem volna neki. de megtettem, és részről részre jobb, imádom minden pillanatát! :)

Lesz 2. évad ugye? :D

winnie - 2013. 04. 14. 11:30

Nem

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz