login |

Második blikk: Arrow + Beauty & The Beast

2012. 10. 24. 17:50 - Írta: winnie

58 hozzászólás | kategória: kritika, ,

Arrow – 1×02: 3/10. (Pilotkritika itt.) Míg az első részre azt mondtam, hogy látni, hogy mi jött be sokaknak, ezúttal nem tudom ezzel kezdeni. Egy szó szerint random verekedés után, elindult az epizód, én pedig párszor ránéztem az órára, hogy mit írjak majd a kritikába, hogy “x percig nem történt az ég világon semmi, csak utána villant meg valami“. Eltelt 5 perc, 10 perc, 15, és 20 perc környékén az első szigetes flashback volt érdekes kemény egy percben, majd pedig tovább folyt a méla unalom, így a végső értékelés sem lehet más, mint a fenti.

Persze már az hajtépés volt az elején, hogy az 1×02 alapját egy jogi eset képezte, hirtelen CW-s jogi drámában érezhette magát az ember, amire végképp senkinek nincs szüksége. Szerencsére idővel kiléptek a tárgyalóteremből, de ezúttal a komor hangulat ellenére sajnos kicsit röhejes momentumokat is hozott a folytatás, amiben nagyon kevés volt a flashback – gondolom annyi lesz részenként, amennyivel a jelen történései kevesebbre sikerednek. (Pedig az lenne az érdekesebb része az Arrow-nak, de ilyen jelzésértékű, de a tartalmukhoz képest még így is elhúzott jelenetekkel meg zaklatott stílussal nem tudnak nagy izgalmat generálni bennük.)

Ami nagy, nagy pozitívum, hogy az Arrow-ban nem találni semmi igazán CW-sat. Ami jellemző a 18-34 éves nőket célbavevő csatornára, az nincs benne ebben a sorozatban. Nem CW-s a hangulat, nem CW-s a zene (a zenekari muzsikáért plusz pont!), még a karakterek gondolkodása sem, kivéve nagyon szürke és rosszul megalapozott Laurel-t és az ő gyerekes duzzogását. Verdikt: a 3. rész szokás szerint megkapja az esélyt, de ha az is hasonlóan érdektelen lesz, akkor természetesen kasza. Pedig mostanság a legtöbb képregényes sorozat simán bejött, legalábbis az elején.

Beauty & The Beast – 1×02: 5/10. (Pilotkritika itt.) A Beauty & The Beast második része könnyen elintézhető: ugyanolyan volt, mint a pilot. Krimisorozatról van szó, tehát volt heti ügy, nyomozgatás, Kreuk-bunyó, egy kis üldözés, mellette pedig interakció a Szörnyeteggel (nem lett nagyobb a forradása a pilot óta?), aki ahogy azt kell, egyszer életet ment, egyszer pedig mérges lesz és majdnem lecsapja azt, akit nem kéne. Ja, és persze az összeesküvés terén is volt némi előrelépés.

Nem túl érdekes, de egyelőre elfér – ahogy a csajos akciófilmeket is szeretem, úgy a csajos nyomozósok is jöhetnek. Meg aztán hátha idővel találnak egy érdekes irányt vagy a karakterekkel tudnak valamit kezdeni. Jó lenne, ugyanis senki sem túl érdekes, és most ráadásul bejött a képbe a főhősnő tesója lakótársnak és állandó szereplőnek, de ő sem túl izgalmas. Egyelőre. Majd jól összejön a Szörnyeteggel. Tippre. De egyelőre nem erőltetik a romantikát.

Ja, a narráció továbbra is teljesen felesleges. Verdikt: maradok még egy kicsit, de ha nem javul fel, akkor le fog morzsolódni és amolyan “havi rész belefér”-kategóriába kerül.

58 hozzászólás Ne habozz!

Pocok - 2012. 10. 24. 17:52

Ez nagyon érdekes… Nálam:
Arrow:
1×01: 8.5/10
1×02: 8/10

goodjohnwin - 2012. 10. 24. 17:56

Arrow: a fentiek nekem annyira nem tűntek fel, igaz péntek esti alapozós hangulatban nem pont erre figyeltem… ami viszont feltűnt, az egyrészt a szigetes flashbackek snittenként eltérő képminősége, másrészt a főszereplő srác kicsit merev mozgása. 1×02-ben van az a cikis (szerintem nagyon is CW-s) jelenet, amikor ahúga rányit, miközben félmeztelen és sebhelyes – ott, mintha deszka lenne a hátára kötve… utoljára a gumibatmanruhás Michael Keaton mozgott így ’89-ben…

Adreee - 2012. 10. 24. 18:08

Az Arrow-ban számomra a főszereplő csapja agyon az egész sorozatot. Azt még nem tudtam eldönteni, hogy a színész ennyire bűn rossz vagy a karaktere az, ami olyan abszolúte semmilyen, de egész egyszerűen én nem tudok szimpatizálni vele. Az égvilágon semmilyen érzelmet nem vált ki belőlem, meg úgy összességében a többi szereplő sem. Egyedül a testőre az, aki érdekes karakternek tűnik.

FeketeS - 2012. 10. 24. 18:13

Szerintem király az Arrow, nekem tetszik, 3/10-nél mindenképp jobbat érdemel. Aki szereti a Batman-filmeket, meg úgy egyáltalán a képregényeket, sztem simán rááldoz heti 40 percet erre. 8/10

gal9marcell - 2012. 10. 24. 18:14

Érdekes, mennyire széles skálán mozognak a vélemények az Arrow-val kapcsolatban… Nekem eddig simán bejövős sorozat, pedig általában észre szoktam venni, ha valami nem stimmel… Én biztosan maradok még jó sokáig. Ha túléljük ezt a flashbackes részt, biztosan következnek majd a jobb részek. Az epizód végi cliffhanger pedog odab**ott…

winnie - 2012. 10. 24. 18:17

“mennyire széles skálán mozognak a vélemények az Arrow-val kapcsolatban…”

az nem lenne túl érdekes, ha megoszlanának a vélemények, inkább tipikus. épp az az érdekes, hogy az arrow-nál oszlanak meg legkevésbé a vélemények, nem?

itt a pilotlista bizonyítékként: http://www.sorozatjunkie.hu/2012/10/22/201213-a-pilotok-toplistaja-szerintunk-es-szerintetek/

Csigusz - 2012. 10. 24. 18:18

Részemről semmi gond az Arrow-al, sőt nekem elég kellemes csalódás lett, mert nagyon nem vártam. Tv-skálán egy 7-es simán megvan, lehet több is.

Itsuki - 2012. 10. 24. 18:29

Arrow első része tetszett,érdekfeszitő volt érdekelt mi lesz most,a 2.rész az tragédia volt számomra,remélem a 3.jobb lesz :)

vidor - 2012. 10. 24. 18:30

Ouch… Arrow 3/10? Hm, tényleg nem volt olyan jó a 2. rész, mint a pilot, de szerintem ennyire rossz se. Erre én 5/10 adnék, mert azért volt/van, ami fent tartsa a figyelmet. A flashback részek, amik igazán érdekelnek, a cliffhanger meg szerintem is nagy volt, én totál meglepődtem, és nagyon birizgálja a fantáziámat a szigetes szál. Jó, a jelenben történt dolgok tényleg nem a legerősebbek, de az átívelő szál van olyan érdekes szerintem, hogy kitartsak.
Viszont a Laurel karakterével leírtakkal abszolút egyetértek.

gal9marcell - 2012. 10. 24. 18:37

“az nem lenne túl érdekes, ha megoszlanának a vélemények, inkább tipikus. épp az az érdekes, hogy az arrow-nál oszlanak meg legkevésbé a vélemények, nem?”

Én arra gondoltam, hogy a szerkesztők és az olvasók véleménye mennyire elütnek egymástól ezzel kapcsolatban. De egyébként igen, Neked is igazad van.

sityu8411 - 2012. 10. 24. 18:40

A pilotnál tényleg gyengébb volt de azért még így is tetszet én maradok én 7/10 adok

GodBadka - 2012. 10. 24. 18:42

Nekem maradt 7/10 az Arrow. Par hiba a pilotbol itt mar nem jelentkezett, helyette jott par uj, de nekem siman nezos marad. Gondolom egy darabig marad ez a heti esetes, kis ativelos felallas, de remelem ez azert majd valtozi fog a kesobbiekben.

bkd - 2012. 10. 24. 18:42

Arrow pilotja nekem is tetszett, de ez az 1×02 nagyon gyenge volt, megmosolyogtató akciójelenetekkel. A rész végén megint szép wtf pillanatok, de az utolsó 2 percért nem fogok rááldozni 40 percet. Részemről ennyi, kiszálltam.

winnie - 2012. 10. 24. 18:54

gal9marcell: ja, értem. jogos. ennyire valóban nem szoktak elütni. engem is meglep a dolog.

Wynonna - 2012. 10. 24. 18:58

Az Arrow nálam is a főszereplőn bukik el. Hiába eyecandy Stephen Amell, egyszerűen nem bírom elviselni, ahogy “színészkedik”. Valahogy mintha nem tudna eggyé válni a karakterével. A narrálás pedig nagyon nem kellene. Azért még nem kasza, mert van, ami tetszik benne, és majd jön John Barrowman is, de ahhoz képest, hogy mennyire vártam, eddig nagy csalódás…

LaCRossE - 2012. 10. 24. 19:24

Arrow 3/10!? Hát, te tudod. :) Nálam a B&B volt merő unalom, húsz percnél ki is nyomtam, mert nem bírtam tovább. Pedig nézni akartam, hiszen a CW-n ritka a nyomozós sorozat, de nem ez lesz az, amire vágyom.

Sasha86 - 2012. 10. 24. 19:25

Szerintem tartja a szintet az arrow, nekem nem jött be a trailer, viszont a sok pozitív vélemény után, amit a pilotról olvastam, végül megnéztem, és pozitív csalódás. Valóban kapkodós lett picit a kettes rész, de a szint maradt, így én is maradok.
És egyenlőre nálam a főhős srác eyecandy faktora elég ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjam a színészkedését. :)

Niki - 2012. 10. 24. 19:27

Arrow – 1×02: 6/10 – szerintem. A B&B második részét pedig meg sem nézem.

Pocok - 2012. 10. 24. 19:29

sry winnie, ha megsértettelek… nem akartalak. Nincs harag remélem…
Csak írtad, hogy unalmas volt meg minden. Szerintem nem volt unalmas. Tényleg rosszabb volt, mint az első. Tényleg volt egy kis drámázás a tesóval… de szerintem ezekkel nem volt gond. :D Ami a legjobban bejön nekem, hogy tényleg bele tudom magam élni, mert szerintem ilyen a jelleme egy szuperhősnek. :D

winnie - 2012. 10. 24. 19:30

pocok: nem sértettél meg, csak az olyan mondatok feleslegesek:)

de tényleg annyira nekigyürkőztem a folytatásnak, hogy kétszer nem lépek ugyanabba a folyóba, olvastam pozitív véleményeket, és tényleg csak vártam, hogy legyen valami. kezdtek a bunyóval, jó, kell valami az elejére, oké (ott az “adják vissza a pénzt a nyugdíjasoknak” dumánál nem tudtam, hogy zseniális poén vagy roppant gáz duma:)

utána otthon beszélgetnek (random bejön a tenyérbemászó barát, akivel nyilván terveik vannak, mert egyelőre felesleges), majd a bíróságon jön egy kis ismétlés, majd jön egy találkozó a csajokkal, laurel a tárgyalóteremben, egy kis fenyegetőzés és eltelt 10 perc.

az a fura az egészben, hogy nem is az akciózásra várok, hiszen általában a verekedések unalmasak (az íjas eksön az jópofa), de valahogy semmi olyasmi nem ütötte fel a fejét (egyelőre), ami felkeltette volna a figyelmemet, persze a flashbacken kívül, de az olyan kevés volt. de a person of interest csak egy fokkal jobban kezdett ennél a maga ingatlanpanamás sztorijáva, s lám hova nőtte ki magát, szóval a remény hal meg utoljára.

jimy29 - 2012. 10. 24. 19:32

Általában egyetértek winnie kritikáival, sőt a Cold Case-nek ma álltam neki, mert a Homeland-nél írta, hogy brutál és tényleg az (mai nap első 6 rész le is ment), de az Arrow mindkét része nagyon bejött.:) Bár Smallville fanként ha nem tetszene, még akkor is nézném, így meg pláne.

fuhaaa - 2012. 10. 24. 19:35

ja nálam is arrow 10/10, nagyon állat mind két része, de végül is azért mert én szeretem az ilyen stílust, na meg a sok képregény és anime :D

Coimbra - 2012. 10. 24. 19:36

“Ami jellemző a 18-34 éves nőket célbavevő csatornára, az nincs benne ebben a sorozatban.”

A szénné gyúrt főszereplő nem lehet csábító annak a korosztálynak?!

Dav3883 - 2012. 10. 24. 19:43

érdekes hogy neked a B&B jobban bejön mint az Arrow. szerintem és a többség szerint is pont fordítva ahogy látom, no meg a nézettség…

winnie - 2012. 10. 24. 19:43

“rdekes hogy neked a B&B jobban bejön mint az Arrow.”

ez igaz, hogy nem kicsit vicces, de bevállalom, hogy ezért nevetség tárgya legyek:)

de maga a kifejezés, hogy jobban bejön azért erős. egyik sem jön be, de tény, hogy az egyiket tök közepes nyomozósnak éreztem (írom is a kritikában, hogy a kreuk-faktor nálam nem negatívum, olykor mulattatóan szórakoztató), ezért 5 pont és nem volt változás, míg az arrow esetében már az első részben sem tudtam valamiért “szórakozni hátradőlve”, a folytatás meg egy kicsit kevésbé jött be. így számszakilag valóban így jön ki a dolog:) de azt nagyobb élmény volt nézni.

winnie - 2012. 10. 24. 19:44

coimbra: nem sima külsőségekre, hanem szellemiségre gondolok. meg a sorozat jellemzőire. az, hogy kemény gyerek a főhős, az adja magát, de ez már a karakterben is benne van:)

ALDO - 2012. 10. 24. 19:44

Az Arrow egy kicsit emlékeztet a Revenge korai részeire. Van egy lista a rossz emberekről, akiket el kell intézni. Persze itt nem a bosszú a lényeg, hanem valami igazságosztás.
A második rész tényleg gyengébb volt, mint az első. Igazság szerint a szigetes részek lennének érdekesek, de azokból eddig még nem sok volt és még a mellékszereplők sem bontakoztak ki igazán, de remélhetőleg ezen szépen lassan változtatnak.

Aszusz - 2012. 10. 24. 19:53

Nekem mindkét rész bejött (mondjuk nekem sok, mások által gagyinak titulált sorozat is bejött, míg agyonhype-olt sorikat kaszáltam 5-6 rész után) nyilván ilyen az ízlésem. Nem is vagyok túl kritikus a sztorival szemben, elég, ha szórakoztat. Az Arrow ilyen. Pont annyit kell rajta agyalni, amennyi nekem elég.
A második részben is sok olyasmi volt (az elsőben is), amit le kell tudni szerintem, hogy a sztori valamennyire koherens legyen. A szükséges “kötelező körök” – de ezek egyrészt elcsépeltnek, másrészt unalmasnak tűnnek. Én eleve nem nézek túl sok sorozatot, úgyhogy engem nem zavar az “elcsépeltség”.
Valamiért nem hiszem, hogy egy rész-egy név lesz majd hosszú távon, de valahol a sztorit el kellett indítani, és ez megfelelőnek tűnik. Meg alapot ad egy (valamilyen) átívelő szálra is. Aztán majd meglátjuk.

Casey Novak - 2012. 10. 24. 19:56

Beállok már én is a sorba :D Nálam az Arrow simán 6-7/10, viszont a szörnyes csajos csak 4/10, nekem az sokkal gagyibb, le sem köt. Meg a főszereplő csajt nem nagyon bírom elviselni. De hát, ízlések és ficamok :)

Lehet, hogy elcsépelt már a hasonlat, de szerintem nekem a Batman-felé hajazás miatt jön be az Arrow. Végül is nem érdekel miért, tetszik, nézem, kész. Általában nem szeretem a flashback-es sorozatokat, de ebben még azt is tolerálom, mert érdekel, hogy mi történt a szigeten. Csak nehogy valami ócska megoldás legyen. Kérdés, hogy minden részben lesz egy elintézendő gonosz bácsi, vagy egyszer meglépik a legfőbb főgonosz szálat, és őt kell üldözni heteken keresztül. Nem tudom, melyik lenne a jobb, mert mindkettő hamar unalmassá válhat.

Niki - 2012. 10. 24. 20:02

a Nashiville & CF post pedig úgy tűnik senkit sem érdekel:P

szabi90 - 2012. 10. 24. 20:09

Tényleg érdekes dolog ez. Én is alig várom a 3. részt az Arrownál.Engem nagyon jól leköt.Idén számomra eddig legjobb újonc.(A Vegas mellett bár az tényleg kezd ellaposodni) Ez a rész szerintem 10/8 volt.

Pocok - 2012. 10. 24. 20:12

Niki – 2012. 10. 24. 20:02

Lincselni jöttünk :D Azért van ennyi komment.

Amúgy kiváncsian várom, mit fognak kezdeni a testőrrel… már belengettek valamit… szerintem csatlakozni fog valahogy majd.

-E. - 2012. 10. 24. 20:17

Igenis Arrow kell a népnek :D Szakmai szemmel lehet 3-as nem vitatom, de a mezei néző azt kapja ami kell: cliffhangert a részek végén. A heroes, anno a sorozat közepén is anno ilyen volt nekem 40 perc: “elment ahogy elment” majd az utolsó percben felkiáltás: “aztak.uva” vagy “miccsoodaa?? “:D Ez kell az embereknek :D
Arrow 8/10

tiktak - 2012. 10. 24. 20:32

érdekes,hogy az arrow ennyire gyenge lett az értékelés szerint. Nincs összehasonlítási alapom a Szörnyessel,mert ott csak az első részt néztem,de még így látatlanban is azt mondom, nálam simán fordítva van a pontszám, főleg,ha a szörnyes nem is változott a pilothoz képest sokat.

dzsiaj - 2012. 10. 24. 20:34

Bizony, én is fordított véleményen vagyok: az Arrow simán nézhető kategória, miközben a B&B nem hogy egy “átlagos nyomozós”, hanem egy vérciki rettenet, ahol 30 másodpercenként szisszenek fel vagy a tűrhetetlen és hiteltelen színészi játékokon, vagy a totál blőd történéseken.

izellajos - 2012. 10. 24. 20:46

Arrow 1×02: 6,5/10. Jó ez, a legjobb amit ma kaphatunk szuperhősös kategóriában. De lehet, hogy valamiről lemaradtam, segítsetek ebben az esetben. thx.

winnie - 2012. 10. 24. 20:51

ha szuperhősös=”városvédő”, akkor nincs sok választás, ha csak szupererőt (ami neki nincs is), akkor még misfits, meg a mostanság pozitív véleményeket kapó alphas például, de mindkettő csapatos.

Klaus - 2012. 10. 24. 21:27

abszolút bejövős.. 2. rész még jobban is tetszett, mint az első.

Benjy - 2012. 10. 24. 21:31

Szerintem azért 3/10-nél jobb volt Arrow, habár tény 2. rész kicsit gyengébb volt.

Érdekes, hogy elég szélsőségesek a vélemények a sorozattal kapcsolatban.Két véglet dominál eddig többnyire kibeszélőben.Szerintem.

Llew - 2012. 10. 24. 21:34

Erős közepes volt. Kelly Hu nálam a hülye paróka ellenére is mindenképpen pozitívum és a jelek szerint még visszatér. A rendőr fater, ügyész lány kicsit fárasztó, meg a főhős, bunkónak kell lennem mindenkivel hozzáállása is. Előbb utóbb remélem abbahagyják. Mondjuk neki sem lehet könnyű. Nincs beavatott Alfrédja, helyette van hülye család, meg bébiszitter testőr.

Aszusz - 2012. 10. 24. 21:41

A bébiszitter testőrt nem sokáig fogja ám hülyére venni – előbb-utóbb be kell avatnia.
A “bunkó vagyok” hozzáállás engem is zavar, szükséges rosszként tekintek rá, bár szerintem ezt is hanyagolni fogják idővel.

Kissur - 2012. 10. 24. 21:59

Nem értek egyet én sem az Arrow pontszámmal és kritikával. Nagyon tetszik a sorozat, és nálam már a SupNat elé lépett fontossági sorrendben. Körülbelül ugyanannyi, mint az 1.rész, tehát olyan 7/10.
És nagyon örülök, hogy berendelték a teljes 1.évadot, és lehet, hogy jobban örülnék egy vendégblogger kritikájának. :)

winnie - 2012. 10. 24. 22:07

kissur: nekem a supnat elé a gyors kasza után már több mint 100 sorozat lépett:)

oké, viccen kívül. abban mi az izgalmas, ha ugyanazt olvasnád, amit te gondolsz? így viszont megismersz más véleményeket is. bár ki tudja, hogy a vendégbloggernek be fog-e jönni.

évad végén mindenesetre találkozunk, s addig az is kiderül, hogy fog sikerülni a finálé – megvan az esélye annak is, hogy addigra már te is kiszállsz:)

Kissur - 2012. 10. 24. 22:16

winnie, úgy értettem, hogy a csütörtöki nézéskor. :) 3 sorozatot nézek ekkor, és az Arrow van most már első helyen. Mondjuk mindig bírtam az ilyen sorozatokat, Katie Cassidy-be pedig konkrétan szerelmes vagyok, de próbálok nem elfogult lenni. :D Na jó, az a villámbunyó kb a 30.perc környékén a fehér hajú csajjal nagy hülyeség volt. Kettőt legyintettek egymás felé, aztán elfutottak, mert jött a rendőrség.

winnie - 2012. 10. 24. 22:20

a china white-os dolog annyiban jó húzás volt azért, hogy ez azt jelenti, hogy még visszahozzák, ami ugyancsak azt jelzi előre, hogy nem csak tipikus heti gonosztevős a megközelítés, hanem lesz olyan, akivel sokáig fognak szemben állni.

Nikki - 2012. 10. 24. 22:20

Hárompertíz, háromper…mennyi??!! Hol a baseball ütő? :))
Komolyra fordítva: mint már írtam a sorozatok kibeszélőjéhez is, az Arrow-ot imádtam, viszont a B & B -et elkaszáltam a második rész után.

bettygirl - 2012. 10. 24. 22:47

Arrow nekem maradt a pilot színvonalán, 8/10, tuti nézős. Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy egyáltalán nincs semmi testvéri a főszereplő és a húga kapcsolatában? Nem tudom, nekem inkább tűnik szerelmi szálnak, ami hülyeség tudom, hiszen testvérek, de akkor is ezt érzem. Bár lehet, hogy csak a színészek között alakul valami a kamerákon kívül :P
BatB 2. része jobb volt valamivel, mint az első, úgyhogy adok neki még egy résznyi esélyt.

Isteee - 2012. 10. 25. 09:57

No offense winnie, de abszolúte nem értek egyet az Arrow kritikáddal. Engem megvettek kilóra, egyáltalán nem unatkoztam a részek alatt, nekem bejön ez a sztori.
Bár nem tudom pontosan mi számít CW-s dolgoknak, nekem nem hiányzott semmi az első 2 részből. :)

winnie - 2012. 10. 25. 10:02

Hianyzott a nyalas popszamok, a picsogas, meg a szanalmas szerelmi sokszogezes. Ezek gyakran jellemzik a cw sorozatokat, tisztelet a kivetelnek. Peldaul az arrownak.

Seth (GIE) - 2012. 10. 25. 13:30

3/10 az Arrow? wow! Nálam egy jó 8/10, az tuti.

Dávid25 - 2012. 10. 25. 14:22

Nem hiszem hogy sokáig tartogatnák a szerelmi 3 szöget.
Előbb utóbb úgyis jönni fog, kérdés mikor és hogyan.
A sok hülye pop zene nekem se hiánycikk, baromi jók ezek amik vannak benne, amúgy is utálom ha beszéd közben szól valami hülye zene.

kiväncsi-fäncsi - 2012. 10. 25. 16:26

En pont forditva vagyok az Arrow reszeivel, az elsöt unalmasabbnak talältam mint a mäsodikat, nälam abszolut bejön 8/10.
A B&B-tel meg kicsit ugy vagyok mint a Nikitäval, szivesen elnezegetem hetröl hetre, de nem fogom miatta tövig rägni a körmöm! :)

Bandido - 2012. 10. 25. 17:10

Egyet kell értsek winnie vel.
Csapnivaló ez a sorozat. Habár csak az első részt láttam eddig de ott nekem kasza is volt rögtön.

soliduss - 2012. 10. 25. 17:43

Arrow nálam is nagyon megy. Igazi Smallville dark :D

A történet, a karakterek mind-mind a képernyő elé szögez.

sorozat/gyilkos - 2012. 10. 25. 20:26

Arrow nálam: 1-7/10

Egyesítettem a szélsőértékeket. :)

Hihetetlen, hogy egy ilyen nevetséges színészi játékkal megvert, miscastingolt, orrfacsaróan célközönségre targetált, buta, egymásrahányt sablonkupac engem érdekeljen.

De érdekel!

– A főszereplő színész nevét nem akarom tudni, neve pusztuljon el az örök feledés mocsarában.
– szeretnék 1 olyan szereplőt aki ronda és 1 olyat aki tud játszani.
– rossz tűzjelzőket forgalmazó gonosz tőkés? :))))
Ki lesz a következő? A hanyag kéményseprő?

deviszont

– a kaszkadőr&akció jelenetekért kalap le! Tán A listás filmeken is megállná a helyét.
– a feka testőr jó (a többiekhez képest meg..)
– minden borzalmával együtt van ritmusa, van húzása
– MÉG el tudják velem hitetni, hogy tudják mit akarnak.
– K. Cassidy lopott bicikli, de ez érthető

kabuki - 2012. 10. 25. 21:59

Csatlakoznék a (többségi) előttem szólókhoz, az Arrow nekem is maximálisan pozitív csalódás volt, bár egyáltalán nem készültem jóra. Nyilván nem világmegváltó sorozat, de szórakoztató, látványos, pörgős, és kiválóan alkalmas arra, hogy 40 percre kikapcsoljam az agyam.

A kontrák (csak, hogy ne legyek teljesen elfogult :)
– a hugica hisztije extra irritáló
– a főszereplő valóban nem egy Gary Oldman (mondjuk a többiek se fognak beruházni sose új ruhára az Oscar-átadás miatt)
– a gonoszok gonoszsága lehetne kicsit agyafúrtabb

Mindenesetre nekem nettó 3 rész után átlagolva 6,5/10, és maradok.

Ezzel szemben a B&B, amitől szintén nem vártam semmi jót, hát nem is hozott semmi jót. Hiteltelen szereplők, fantáziátlan megvalósítás, nevetségesen blőd sztori. Mikor a két “főszereplő” másodszor feledkezett egymás tekintetébe romantice, jelesül épp a nyomozás közepén a tetthelyen, egyben illegalitásban, akkor már majdnem felsírtam, és nem a gyönyörtől. Első rész jóindulattal 5/10, második 2/10, részemről ennyi volt.

kalap - 2012. 10. 26. 10:49

Az Arrow nálam 3/10.
Majd megnézem a 2. részt is de egyszerűen nem tetszik. Ja és az új Batman filmeket pl imádom és még a Bosszúállók is lekötött, sorozatokban szintén szivesen nézek ilyet szóval nem a stílussal van bajom :)
BatB meg még megnézésre vár… :)

Bányár László - 2012. 12. 24. 01:15

Nem értem. Hogy nem jön be ez a sorozat valakinek ?? Meg néztem az első részt és egy huzamba mind a 9részt ami eddig kijött meg néztem. 1-2 cigi közte belefért. Ez a sorozat valami eszméletlen király. A sztorija, csavarok , maga a karakter a húg … hmm imádóm. Nem tudom hogy fogom kibírni Januárig. De tényleg ajánlom mindenkinek. És lassan Krixos (spartacus) és jön rendesen mint Deathstroke. Nálam ez a sorozat 10/10. És láttam én már jó pár sorozatot, igazából sorozat függő vagyok, nah m1 és van amire lehet húzni a szánkat de tényleg ez a sorozat valami k**** jó lett. Legyen már január …..

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz