login |

Misfits: kezdett a 4. évad

2012. 10. 29. 14:48 - Írta: CyClotroniC

95 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, kritika,

Ey, how about that, then? That’s quite a tale, that is. Took twists and turns, didn’t it? New powers. A hint of sexual possibilities. Tears, laughter, horribly graphic violence. Oh, mate, mutilated testicles! Yes, mm-mm-mm… something for all the family.

Érdemes-e próbát tenni a Misfits negyedik szezonjával? – teszi fel a kérdést a sorozat jó pár rajongója, akik esetleg középszerűnek vagy egyenesen gagyinak találták a nem kicsit megosztó harmadik évadot, ráadásul az idei évre már csak a legsótlanabb Curtis maradt talpon a pilotban bemutatott eredeti csapatból. (Anno a sorozat 2009 egyik legjobb újonca volt, emlékeztek?)

Mivel két részt leszámítva, én is húztam a számat tavaly a Misfits minőségén, arányain és irányán, így gyakorlatilag egyáltalán nem is vártam a szezonnyitót, csak úgy eljött egyik napról a másikra, és legnagyobb meglepetésemre végig remekül szórakoztam a 45 perc során.

A legszembetűnőbb dolog, hogy a Misfits mostanra egyértelműen fekete komédia lett, sőt simán felvállalja azt is, hogy régi önmagának a paródiáját hozza, és furcsamód pontosan ezért működik. Aki feszültségre, kreatív sztorira és némi drámára is vágyik az egyszerre frappánsan kreatív és mégis kissé olcsó, prosztó humor mellett, annak kétségtelenül nem fogja már ugyanazt nyújtani a sorozat, mint korábban, cserébe viszont a poénok jobban ülnek önállóan, mintha rossz arányban kevernék a komolysággal, ahogyan azt az S3 tette.

Lefutottuk a szokásos köröket: megkaptuk az új felügyelőt (Shaun Dooley), ismét beköszönt egy – az előzőek sorsára jutott – heti mellékszereplő, de ami a legfontosabb, érkezett két új karakter a csapatba Rudy, Seth és Curtis mellé, aki továbbra is csak díszletként teng-leng a képernyőn. Igen, aki nem hallotta volna, Kelly se lesz velünk idén, mert Afrikában hatástalanít háborús aknákat. Nem viccelek. Folytatom a tovább mögött, spoilerek nélkül.

– And what’s your story?
– We’re new.

A csapat új hölgytagjára, Jess-re (Karla Crome) nagyon ráérzett a készítő, Howard Overman, ugyanis egy végtelenül cinikus és egyenes lányt kaptunk, aki remekül működött együtt Finn-nel (Nathan McMullen), az első ránézésre meglehetősen éles és pontos fantáziával megáldott naiv lúzer figurával, arról nem is beszélve, hogy a lány Rudy-nak is remek ellenpontját képezi.

Ami a szuperképességeiket illeti, semmi extrát nem kaptunk, sőt érezhetően olyanokkal rendelkeznek, amik ugyan ötlettelenek, ellenben pont jók arra, hogy komikus szituációkat lehessen majd rájuk építeni. Átívelő szál nem igen lett belengetve, hacsak az új felügyelőt, vagy Finn kis titkát nem tekintjük annak, a környezet pedig továbbra is minimalista és steril, járókelők és a külvilág érzete nélkül.

Összességében egy 7/10-es komédiát hozott a szezonnyitó, amit ha kvázi új sorozatként kezelünk, akkor abszolút lehet szeretni azt a gátlástalan együgyűséget, amit képvisel. Nem hiszem, hogy valaha is hozná már azt a hangulatot és színvonalat, amit az első két évadot ínyencséggé emelte, de végre egyértelművé tette, hogy már nem is próbálkozik ezzel.

Arra persze semmi garancia nincs, hogy végig marad ez a felfogás idén, de mindenképpen olyan vízválasztó ponthoz érkeztünk, ahol könnyű búcsút inteni egy régi kedvencnek, vagy csak elfogadni a változást, és nézni tovább valami hasonlót, de azért érezhetően mást. A Skins nézői már járhattak hasonló cipőben, a kérdés itt is csak az, hogy ki találja szorosnak és ki kényelmesnek az új lábbelit.

– I’m going to die in a freezer on my first day of Community Service. I thought I’d have kids, grow old and ugly. I’d die in my sleep with all my family around me.
– I always thought I’d die in a car crash. A silver Mercedes 300SL Gullwing. I’m off my head on prescription painkillers. Just finished getting sucked off by Angelina Jolie. I open me eyes and bang! I hit a tree, a big, fuck-off oak tree, on top of a hill, looking out at the sea. Angelina lives, but she’s horribly disfigured.

95 hozzászólás Ne habozz!

Pocok - 2012. 10. 29. 15:03

Borzalmasan volt felépítve a rész. A rendezőnek le kéne verni két pofont. Emiatt az új szereplőkkel sem tudtam mit kezdeni. Ennél rosszabbul nem is kezdhetett volna.

Még 3at sem adtam rá.

Jena - 2012. 10. 29. 15:20

Határozottan jobb volt, mint az S3. Az kifejezetten unalmas volt. Eleinte féltem, hogy mi lesz Kelly nélkül, de imádtam a részt. Kíváncsi vagyok, mikor nyírják ki a felügyelőt. Három részt adok nekik.:D

Lemoni - 2012. 10. 29. 15:26

Nem tudom hová tenni az évadnyitót. Tudtam szórakozni rajta, ugyanakkor nagyon hiányoznak a régi szereplők. Legjobb lesz, ha függetlenül az előző évadoktól megpróbálom kvázi új sorozatként kezelni, mindenképpen marad nézős az elmebeteg humornak és Sethnek köszönhetően :)
6/10

Biohazard - 2012. 10. 29. 16:10

Ez meg mindig beteges…pont ahogy szeretem :)

Hor1 - 2012. 10. 29. 17:47

Nagyon nem vártom, de azok miatt a szemek miatt mindenképp nézem. :)

psztrnk - 2012. 10. 29. 18:17

Én konkrétan besírtam… :D
7/10, simán.

fsanyee - 2012. 10. 29. 20:48

szerintem ez eleg gyenge kezdes volt, egyaltalan nem tetszett…

CyClotroniC - 2012. 10. 29. 21:12

Amúgy rutin kérdés, tényleg csak érdekel, mert kíváncsi vagyok. Van olyan, akinek a 3. évad nagyobb részben bejött, de ez a mostani nyitás annyira nem?

Norbi - 2012. 10. 29. 21:23

Nekem például, pedig még a 3. évad is eléggé tetszett.
Egyetértek Pocokkal, a rendezőnek tényleg járna pár tasli.
Amúgy a poének meg a szövegek megint jók voltak sztm, és Rudy persze hozta a formáját :D

Castor86 - 2012. 10. 29. 21:57

Sajnos tényleg úgy csengett le ez a rész, mint egy rossz Misfits remake, mely átcsapott egy pár jó beszólással tömött 45 perc kettősségbe:mikor tudod, hogy nem jó ,de próbálsz azért a poénokba kapaszkodni,csak át-átlendítik a dolgot.Az új csaj pont Kelly és Alisha keveréke szóval még bele is férne a képbe, bár egy teljesen új karakter nagyobbat dobott volna rajta. Míg az új srác sajnos nem vicces és beteg, rossz kombo. Curtis az egész sorozat alatt csajként volt jó, Kelly pasija meg sehogy. Rudyban lehet bízni, bár a 3. évadban megvoltak a nagy pillanatai, itt már csak fellángolások lesznek. De ha tévedek, legalább jól jártunk:D Az új probation worker viszont nagy mindfuck-ot nyomott a végén. Reméljük innen felfelé visz az út.

Szaladam - 2012. 10. 30. 00:05

Nekem speciel a 3. Evad tetszett, voltak eleg jo reszek benne (3×06 leginkabb), nekem meg a 3. Evad hangulatat se hozta el ez a resz, de nem volt szörnyü, ennel mar csak jobb lesz a kovetkezo reszben. Az uj csajszi egesz csinoska, es viszonylag jo karakter, az uj sraccal nem tudok mit kezdeni, az olyan semmilyen. Az uj probation worker viszont szimpi, lesznek nekinis beteg dolgai rendesen.:D

Miss Keamy - 2012. 10. 30. 01:10

nekem is jobban bejött a 3. évad. de ez sem rossz, csak marhára hiányzik kelly és a “fokin lov ya” :D az új lány valóban találó, a srác elmegy, van benne némi potenciál. curtis és seth semmilyenek. rudy meg rudy. most rajta röhögtem 1-2x, 3. évadban jobban idegesitett azért. egyelőre maradok, 10/5 :)

paranoid android - 2012. 10. 30. 01:50

Nekem nagyon tetszett a rész. Szétröhögtem magam, Rudy nagy kedvenc, és az új karakterek is jók első ránézésre, főleg a csaj. Hogy nem fogja már hozni az első két évad színvonalát? Talán. Az biztos, hogy a harmadik évad ott csúszott el, hogy a dráma és a humor része egyáltalán nem alkotott elegyet, nem állt össze, így szétdarabolódott az évad, néha maguk a részek is. Igen, az is egy megoldás, hogy lemorzsoljuk a komolyságot, de én nem zárom ki, hogy idővel újra felépíthetnek valamit. De ha marad ilyen, én akkor sem panaszkodom.
Egyébként mi is volt a gond a rendezéssel? Lehetne példát hozni rá? A non-lineáris elbeszéléssel volt gond, vagy mi?

cyberfuker85 - 2012. 10. 30. 01:55

majd meglátjuk. utolsó évad már nem volt igazán mindfuck. tegnap véletlen az előző szezon utolsó részével kezdtem, az utolsó 10 percben esett le kb. de jó finálé volt végülis.

CyClotroniC - 2012. 10. 30. 02:41

A rendezéssel én se tudom, hogy mi volt a gond. A non-linearitás szerintem kifejezetten jó volt, sőt azon kevés esetek egyike, ahol tudatosnak éreztem, hogy így akarják elmondani a sztorit, főleg hogy nulla volt maga a kerettörténet. Az operatőri dolog és a vágás meg tök ugyanolyan volt, mint korábban, csak belterjesebb volt a hangulat a szokásosnál is kevesebb helyszín miatt, de én se éreztem, hogy itt most valami szokatlanul gagyi jött volna elő, ami korábban nem volt a sorozat sajátja.

santiago - 2012. 10. 30. 12:22

nekem tetszett bár azért ez már nem fog felérni szerintem az első két évad színvonalához.hiányzik kelly simon és nate :D az új csaj jó lesz érzem .

kiskiraly - 2012. 10. 30. 22:19

Nekem is bejött a 3. évad, bár kevésbé, mint az első kettő. Hiányoznak a régi karakterek, de mivel a Being human-t is követem, lassan kezdem megszokni ezt a “szereplők cserélődése” dolgot.

Nem volt rossz epizód, de évadnyitóként lehetett volna jobb. Rudyban és az új csaj karakterben van potenciál, de Kelly expasija nem tudom minek kellett bele.

attackattack - 2012. 11. 01. 14:24

Szerintem jó volt :) Bár, nem volt annyira nyomasztó hangulata, mint az 1. évad 1. része, és ez nemjó :( 10/8

dragon1986 - 2012. 11. 01. 17:39

bocs az off-ért, Alisha és Simon hova lettek, mi lett velük? Láttam végig a 3.évadot, de nem rémlik hogy hogyan magyarázták volna a távollétűket. :)

4×01 nekem is tetszett, non linerális történetvezetéssel nekem sem volt gondolom, én sem értem hogy mi a baj a rendezéssel. :) Az új csaj meg eyecandy addig jó :D

CyClotroniC - 2012. 11. 01. 17:54

Alisha-t konkrétan kinyírták ugye, Simon pedig visszaloopholeozik folyamatosan, hogy az örökkévalóságig fenntartsa azt pár közös évüket. Elvileg… Már én sem emlékszem annyira precízen.

V - 2012. 11. 02. 15:01

jó az pár közös hónapnak is… szerintem :D

Egyszarvu - 2012. 11. 04. 10:44

Én nagyon félve kezdtem bele a 4. évad nézésébe.
Már a 3. évadnál is eléggé “megviselt” Nathan hiánya.
De az, hogy tudtam, hogy se Kelly, se Simon karaktere nem marad (Alisha mondjuk engem hidegen hagyott, bocsi fiúk :D), eléggé kétségessé tette számomra a folytatást. Hát mit ne mondjak, amire végignéztem a részt, addigra jutott eszembe, hogy jé, nem is hiányzott egyikük sem.
Sethet imádom és az új csajszi is baromi jó választás :)
Sokkal jobban tetszett ez a rész, mint a 3. évad nyitója :) Remélem marad ez a szint ^^

yeeeyha - 2012. 11. 05. 20:28

Az előző hozzászólásom sajnos “eltűnődött”, és bár akármilyen jól is sikerült összeszedni benne a gondolataimat, a lényeg röviden és tömören: 8/10 a 4×01, Joe Gilgun – Rudy 10/10 :D

LaCRossE - 2012. 11. 05. 20:49

Looooool, harmadik Rudy. :D

radawz - 2012. 11. 06. 23:22

Úgy ültem le a rész elé, hogy könnyen lehet, hogy ez lesz az utolsó, amit megnézek a sorozatból (nagyon sajnáltam a távozókat, főleg Nathant és aztán Alishat), de aztán ez nagyon bejött. Jók az új karakterek, Rudy sem Nathan-pótléknak tűnik már, szóval nagyon bízok a sorozatban. :D

A már leírtak mellé meg egy: “Will you please just shut the f*ck up and let me piss myself? ”
tudom, tudom… de én itt is szakadtam :D
8/10

dragon1986 - 2012. 11. 07. 15:26

4×02

7/10 tetszett hiába volt love story :D
Lola a gyakornok próbaidős felügyelő ja persze, szerintem valamelyik halottnak a nője :D

r.zsofi - 2012. 11. 07. 22:33

Megleptek, én is kicsit csalódottan ültem le, Simon nagy kedvencem lett, Rudy ellenben nem nőtt annyira a szívemhez.
A történet tényleg nem volt felejthetetlen, évad közi epizódnak talán jobban elment volna, de:
Habár az új csaj sem elvetendő…még női szemmel is csini, és a kiejtése miatt azonnal megkedveltem.:-)
De az új “naív” srác egyenesen CSÚCS! Csak azért mert őt még senki sem említette, de számomra benne van a legnagyobb potenciál! Kész lettem az utolsó pár perctől, nagyon érdekel a háttérsztorija.
Az új felügyelő is azt hiszem első benyomásra tutti lesz, jó kis pszichopata!
Rudy utolsó beszólása volt a csúcspont, azzal hogy ne is izgassák magukat rajta, valószínűleg úgyis halott lesz egy héten belül.:-))) Az epizód legjobb jelenete ez meg a belassítás a háztetőn…

Én maradok, kap egy esélyt, bár közben lehet hogy darálom újra az első évadot….

Lui - 2012. 11. 08. 22:27

Ebből most csak a szövegek, poénok voltak jók, meg talán az utolsó jelenet érdekes. Minden más katasztrofális. A rész felépítése, a történetmesélés szála, az indokolatlan brutalitás.
HJa meg az új felügyelő, az legalább érdekes.

Nem is értem, mi volt ez.
4/10

LiszkaY - 2012. 11. 10. 15:28

Én pozitívan csalódtam eddig mind a két részben.

Nagyon jó, hogy nem próbálnak erőlködni. Végülis egyik rész sem volt valami egetrengetően izgalmas, az új karakterek sem annyira “harsányak”, de attól függetlenül mégis működik az egész.

play93 - 2012. 11. 10. 17:34

rudy csak úgy sziporkázott a 2. részben. mostmár eszembe se jut, hogy de jó lenne nathant látni. kiváncsi leszek a 3. rudyra. biztos valami elk*rt pszichopata, mert mintha rudy eddig nem lett volna agresszív, vagy csak rosszul emlékszem :D

gyuri - 2012. 11. 11. 23:25

Nekem az első rész nagyon nem jött át. :\

A második rész viszont egészen jó volt. Rudy nélkül unalmas lett volna/lenne? Egyáltalán nincs meg az első évados érzés, poénok. Szerintem már nem is lesz (nem is lehet) meg. El kell fogadnunk ilyennek a Misfitset; és csak remélni tudom, hogy legalább ez a 2. részés színvonal marad.

Szerintetek?

Harmadik Eva - 2012. 11. 12. 09:01

Most jutottam el az 4/1-ig.

Amiben egyetértünk, hogy kicsit más lett mára a Misfits, mint az 1. évadban volt. De az első rész nekem legalábbis bejött, az abszurditás töretlen. :)

Amiben viszont nem értünk egyet:

“Ami a szuperképességeiket illeti, semmi extrát nem kaptunk, sőt érezhetően olyanokkal rendelkeznek, amik ugyan ötlettelenek, ellenben pont jók arra, hogy komikus szituációkat lehessen majd rájuk építeni.”

1. Fertőző pénzéhség
2. Röntgenlátás
3. Tárgyak mozgatása (vagy inkább tárgyak leverése)

Nem tudom mekkora verseny van a képesség-piacon, de mifelénk ezek elég ötletes extra képességek. :)

“Átívelő szál nem igen lett belengetve, hacsak az új felügyelőt, vagy Finn kis titkát nem tekintjük annak.”

Ez, ha jól számolom, éppen két átívelő szál belengetése. Szintén nem vagyok képben az átívelő szál-piacon dübörgő verseny terén (képzavar!), de szintén mifelénk két átívelő szál belengetés per évadkezdés egész jónak számít, sokkal többet nem is mernék belengetni, nehogy elveszítsem az egyensúlyt.

wondorog - 2012. 11. 12. 15:18

A harmadik rész rohadt jó lett, nálam már meg is van a hét idézete:
” I didn’t travel through time to fuck his mother”

play93 - 2012. 11. 13. 00:30

nagyon ráfeküdtek az új szereplőkre. a 3. rész remek volt. mother-sucker hozta az abszurd humort, jess pedig a drámát, szerintem megfelelően tálalva. plusz talán ez a felügyelő tiszt érdemelne meg legginkább egy 40 centis homok réteget és szerintem pont ezért lesz “hosszú” élete :D

korum - 2012. 11. 14. 11:31

Minden új évad előtt félek a változásoktól, aztán mindig kiderül hogy teljesen alaptalanul, bárki újat hoznak be, az jó lesz. Úgy tűnik ezek még a Barátok közt szereplőivel is képesek lennénnek brutálisan jó részeket csinálni.

peetee - 2012. 11. 15. 19:25

Ha Nathan nem kerül vissza hamarosan, sem Kelly, akkor lehúzhatják a rolót.

winnie - 2012. 11. 16. 08:57

nem nekik kell lehúzni, hanem előbb a nézőnek. és nem kerülnek vissza.

naughtyL - 2012. 11. 19. 01:36

annyira nem akartam már nézni.. erre jött ez az írás és.. jaaaahjj utáállak junkie:)

semmit nem vártam az új brigádtól, aztán jól meg lettem lepve.
nagyon tetszik a hangulata az egésznek. és tényleg baromi jó döntés volt, hogy cseppet sem próbálnak komolykodni.
teljesen abszurd és beteg az egész. és a szövegek, amiket tolnak..:D magasságos.

szegény Curtis gyenge. mindig az volt, de most valahogy jobban kilóg. meg őt teljesen külön kezelik, ami egyáltalán nem tesz jót neki.

a kutyakajásfolpackos szex azért kicsit durva volt..:D

mazsi - 2012. 11. 19. 10:49

Nekem bejött a 4. evad. Persze, mas, es hianyoznak a regiek, föleg Nathan meg Kelly :D, de.. Valahogy megkedveltem Rudyt, meg en is kivancsi vagyok, mennyit bir ki az uj felügyelö. :D
Amugy, meg tudja mondani nekem valaki, hogy Curtisnek tulajdonkeppen most mi is a kepessege? Mert eddig adott-kapott többet, es most nem emlekszem, hogy melyik maradt nala. :) Köszi!

Tamas - 2012. 11. 19. 11:04

“Amugy, meg tudja mondani nekem valaki, hogy Curtisnek tulajdonkeppen most mi is a kepessege?”
Nézd meg a negyedik részt :)

Ax3 - 2012. 11. 19. 12:56

Egyre jobb, ez a 4ik rész hatalmas volt, Rudy zseniális.

LaCRossE - 2012. 11. 19. 14:40

Hát… erre azért nem számítottam.

Lemoni - 2012. 11. 19. 16:16

Wtf, akkor most Curtis …..? :o
Folyamatosan meglep ez az évad és jó értelemben, a 4×04 is nagyon erős volt, Finnt egyre jobban kedvelem, olyan Rowan Atkinson-feje van :)

Navia - 2012. 11. 19. 20:14

VÉGRE!!! :)

wondorog - 2012. 11. 19. 23:32

WTF? Errő volt hír, hogy ő is távozik?

LaCRossE - 2012. 11. 19. 23:53

wondorog: nem tudok róla, de így nagyobb meglepetés. :D Már, ha nem támasztják fel, de az előzetes arra enged következtetni, hogy nem.

Katey - 2012. 11. 20. 02:22

Miiivaaaan??? nem mondom, hogy nagyon hiányozna. de ő maradt már csak az eredti gárdából és nekem ő egy biztosíték volt.
ne írják már őt is ki basszus.

Tamas - 2012. 11. 20. 13:25

LaCRossE: Amilyen bénácska a Misfits sztorivezetése (most pl hiányzik egy teljes átívelő szál), bármikor előkaphatják azt a hatalmas ötletet, hogy véletlen összefutnak egy feltámasztóval :D

LaCRossE - 2012. 11. 20. 13:29

Tamas: egyelőre örüljünk annak, hogy megpusztult, ne rontsd el a kedvem. :D

dacecc - 2012. 11. 20. 21:26

az első kettő közepesebb után nagyon jó volt a 3-4.-et nézni. Végre voltak rendes poénok, meg valamilyen szinten megdöbbentő jelenetek is. Bár még mindig nem ér fel az első két évaddal. Nem hiszem, hogy találnak feltámasztót, Curtis képességét is sokáig kereste a dealer

gyuri - 2012. 11. 21. 00:13

Tetszett ez a 4. rész. Különösebb bajom soha nem volt Curtis-sal, de még a 2 új szereplő is színesebb, érdekesebb, jobb volt, mint ő. Rudyról nem is beszélve, nagyon jót alakít!

Bertollnok - 2012. 11. 21. 12:47

Az eredeti castból Curtist kedveltem legkevésbé, de a mostani csapatban abszolút favorittá vált számomra, mégis csak ő volt az utolsó szereplő, aki a sorozat hőskorára emlékeztet.

Hatalmas búcsúrészt kapott, az évad magasan legjobbja volt a 4×04. Végignézve viszont az utolsó képsorokat, látva a megmaradt három jómadarat, számomra is itt ér véget a Misfits. Szép volt. Az első két évad főleg. De ez már valami más.

paranoid android - 2012. 11. 21. 18:20

Rohadt jó eddig az évad. Eddig minden részt nagyon élveztem. A sorozat humora még mindig verhetetlen, jók az új karakterek is, ez a 4×04 pedig rendesen ütött is. Engem valahogy nem zavar annyira, hogy elfogyott az eredeti csapat, mert bírom az újakat is. És legalább lassan, fokozatosan történt az átmenet, nem úgy mint a Skinsnél.

Nicholas - 2012. 11. 21. 22:29

Ez a negyedik rész… Hű…
Rudy beteg, meg amilyen hangokat kiad. Szegény tengerimalac :(
A 4 évad alatt most tudott legjobban meglepni a Misfits. Durva volt.

LiszkaY - 2012. 11. 23. 00:30

Meglepően jól viszik az új karakterek a sorozatot, de nem lesznek kevesen hárman?

A bártenderes csávó vajon “enemy” lesz vagy csapódik majd hozzájuk?

dragon1986 - 2012. 11. 25. 16:17

jól van nem csak engem lepett meg ez az utóbbi rész :D amikor közeledett a kamara Curtishez azt hittem kinyitja a szemét vagy megmozgatja az ujjait a lényeg hogy élet jelet ad mint a béna horror filmekben :)) de szerencsére nem történt meg :D

A csajnak ezek szerint nem volt képessége, csak a vihar miatt benne maradt a Lola szerepben? :D Hát elég sok színészre ráférne ez a vihar jót tenne a karrierjüknek :D

wondorog - 2012. 11. 26. 13:44

“Show me your cock”

Ezek komolyan egyre betegebbek :D

LaCRossE - 2012. 11. 26. 15:20

Az biztos, ilyen beteg szövegek még nem voltak a Misfitsben. :D
Az új felügyelőtiszt a kedvencem, azok a szövegek néha. :D

Lemoni - 2012. 11. 26. 17:55

A 3. szezonos nyűglődéshez képest a lehető legjobb történt a sorozattal. Ha már nincs a teljes kezdőcsapat, akkor lecserélni a bandát; a történeteknél, a karaktereknél pedig minél messzebb elgurítani a gyógyszereket és nyomni az agybajt ezerrel. Az egyik legjobb visszatérő sorozat most :)

Főző - 2012. 11. 27. 14:47

nekem nem tetszik, kéne még 1 új helyszín, meg 1 új név, és kész egy tök új sorozat..semmi köze a régihez, olyannyira h értem én h le lett cserélve a kezdő szereplőgárda, az egész, oké, de hogy a képességekről is alig esik szó..áh

yeeeyha - 2012. 11. 27. 14:50

Én imádom ezt az évadot :)

cece - 2012. 11. 28. 08:38

Szerintem is elég jó eddig ez az évad!Rudy egy igaz beteg állat, és hát a felügyelő….óriási!!

Fallenintoashes - 2012. 11. 28. 14:49

Remélem egy rész kedvéért még látjuk a régi szereplőket!

Miss Keamy - 2012. 12. 01. 04:21

Curtis :( egyre betegebb télleg. Rudy aki eddig idegesitett, kurva jól hozza és röhögök rajta csomót:) meg az új gyerek is kezd alakulni. még a csajt kéne kicsit jobban szinezni és rendben leszünk. gondolkodtam már nem 1x a kaszán, de a durva állatságok mindig meggyőznek..:D a felügyelő is hatalmas. viszont kellene még 1 fix szereplő mert curtis nélkül télleg kevés..és a mai részben seth sem szerepelt..

LaCRossE - 2012. 12. 02. 18:38

Miss Keamy: Seth nem is fog szerepelni, ha jól tudom.

V - 2012. 12. 02. 20:24

tessék, van már feltámasztónk is. gyanús ez nekem, nagyon gyanús.

LaCRossE - 2012. 12. 03. 17:12

Én nem vettem észre valamit akkor? Feltámasztó? (az nem Curtis volt, csak zombie version?)

Ez beteg… :D Faszlopó képesség. xD

wondorog - 2012. 12. 03. 17:15

Azt hittem a múltheti utolsó jelenetnél nem lehet betegebb. Tévedtem…
Hát az biztos, hogy nem ismerek másik sorozatot, ami ennyire beteg poénokra építene, mindig meg tudnak lepni :D

Lemoni - 2012. 12. 03. 17:45

“My cock is out there somewhere!”

Beteg, beteg, beteg, de én így szeretem :D

Castor86 - 2012. 12. 04. 23:51

Lemoni megelőzött, de most már azért is megosztom a kis kreálmányom. http://kepfeltoltes.hu/121204/Misfits_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mintolyan - 2012. 12. 05. 21:11

Nekem Kelly hiányzik legjobban… Rudy még egy kis reményt ad a jó poénoknak! Nathan is nagy törés volt…De már hozzászoktam hogy folyton cserélődik a szereplőlista.

Nicholas - 2012. 12. 05. 22:33

Amikor a végén Alex hozzácsapja a nyulat a csövekhez, csak én hallom úgy, hogy azt mondja “dögölj meg!”.

Ezt írhatnánk magyar jelenlétnek is :D

V - 2012. 12. 06. 22:01

LaCRossE: Finn húga.

cyborgwings - 2012. 12. 06. 22:53

de ő nem feltámasztja az embereket, hanem meghosszabbítja az életüket. :)

EvilHellix - 2012. 12. 06. 23:41

Feltámasztotta az, mivel a csávó már egy rakatszor meghalt, mondják is, csak meggyógyítani nem tudta. Bár így nem sok értelme van, maximum a dráma miatt.

Az új részről: Annyira imádom, főleg amiatt, hogy angol, bármit megenged magának(f*sz lopó transzi) és a castingokon mindig eltalálják ki való a sorozatba. Mondjuk mindenhol azt látom, hogy Nathant sírják vissza. Ne már! 2 évad eltelt azóta. Én nagyon örülök, hogy József Gilgun :) benne van a sorozatban, én már a “This is England”-ban is imádtam amit csinál. Ő az aki tudja úgy művelni az alpári humort, hogy nem zavar.

Egyébként a Walking Dead-el párhuzamot/ellentétet vonva, itt a feka bírta legtovább. Ez is ritka. Legyen még fektetett nyolcas évadnyi Misfits :P

cyborgwings - 2012. 12. 07. 10:41

hát már csak visszanéztem a jelenetet. azt mondja a hapsi, hogy “grace has a power, she’s been using it to keep me alive”. nem tudom, volt-e még máshol is szó erről, most nincs kedvem az egészet aprólékosan végignyálazni, de ebből nekem nem az jön le, hogy meghalt és föltámasztotta, hanem simán életben tartotta.

yeeeyha - 2012. 12. 08. 12:29

Ez a 4×06 nagyon beteg volt XD

gyuri - 2012. 12. 09. 00:01

Váááá, ez a 6. rész. Nagyon eltalálták. Fantasztikus rész volt!

liberatore - 2012. 12. 11. 02:45

Rohadtul sajnálom Curtist :( Lehet ő volt a legunalmasabb karakter, mégis ő maradt meg az eredeti castból. Ez van. Legalább szép búcsúrészt kapott. Kíváncsi vagyok mennyire fog bejönni a 5-6. rész. Aztán már kijött a 7. is, vasárnap meg szezonzáró.

gyuri - 2012. 12. 12. 04:33

Szerintem ez a 7. rész is kiváló volt. Jól működik a sorozat az új szereplőkkel. Más lett a Misfits, mint ami volt az első évadban. Azonban nekem így is nagyon tetszik. Várom a következő évadot. :)

yeeeyha - 2012. 12. 12. 10:10

4×07: apám…! Lestem mint a moziban, nagyon jó rész volt. Kár hogy Alex egy p*cs, eddig kedves volt, meg minden, de a bambulása a tükörbe… piperkőc bohóc.
Rudy meg az apáca kész, Abbey az új lány meg nagyon jó. A felügyelő is király volt, tényleg minden király volt :D

gyuri - 2012. 12. 12. 13:55

“yeeeyha – 2012. 12. 12. 10:10
4×07: apám…! Lestem mint a moziban, nagyon jó rész volt. Kár hogy Alex egy p*cs, eddig kedves volt, meg minden, de a bambulása a tükörbe… piperkőc bohóc.
Rudy meg az apáca kész, Abbey az új lány meg nagyon jó. A felügyelő is király volt, tényleg minden király volt :D”

+1

LaCRossE - 2012. 12. 12. 18:30

A felügyelő karaoke-ját végigröhögtem. :D

Voga9 - 2012. 12. 14. 00:33

Ez a 4×7 k*rva jó volt! Végre igazi Misfits hangulat az új szereplőkkel. Nekem az eddigiek is tetszettek, de ez most tényleg odavert. Az új probation worker nagyon király, az első csávó a vihar után nem volt ennyire durva :D

liberatore - 2012. 12. 15. 02:52

Ez rohadt jó volt. :D Alexnek úgy néz ki nem véletlen volt 46 dugása eddig. Lehet, hogy Jess is csak egy sima 47es volt. Azért az nagy elismerés a készítőknek, hogy ilyen könnyen be tudták építeni az új csajt. Ez kb mindenkire igaz, aki a sorozatba volt eddig. Alig volt másfél részben még csak, de máris elfogadtam.

Rudy óriási volt. Nem olyan már, mint a harmadik évadban. Sokkal többet röhögök rajta. :D

Mikor Alex benyit a wc-be, erre Rudy:
-Here he is. Big man. How you doing? You alrig… ohhh, fuck

Hét idézete nálam. :D

dragon1986 - 2012. 12. 16. 09:50

4×07 ezek szerint ketten is tudnak egymástól lopni és átadni dolgokat, a transz mint f@szlopó, és a terhes anyuci odaadta a gyereket majd visszavette a gyermeket a vöröstől. :D

wondorog - 2012. 12. 17. 15:18

Kemény volt az évadzáró is, egyszerre elmebeteg, mégis érzelmes. A Supernaturalben kocsikkal jöttek a lovasok, erre itt még rátesznek egy lapáttal és BMX-szel. Ezek az állatok meg ott köröznek velük a végén, iszonyat beteg.

Lemoni - 2012. 12. 17. 16:39

Nem volt egy egetrengető cliffhanger a végén, de azért most rághatom kb. egy évig a körmeimet, mi lesz Alexszel :o
A finálé talán nem volt annyira pöpec, mint a 4. évad többi része, inkább Rudy jutalomjátékának tűnt, de azért nagyon várom a Misfits 5-t és nagyfilmet is. Örülök, hogy az egyik kedvenc sorozatom a 3. évados visszaesés után vissza tudott kapaszkodni :)

Nicholas - 2012. 12. 18. 10:58

Hát ez nem volt túl erős évad.
Még mindig jó a sorozat, de sokkal jobb lehetne, ha tényleg lennének valami hasznosabb/viccesebb képességgel megáldott főhősök.

Az egész évadot Rudy vitte el a hátán.
A kiscsaj nem vicces és a pasis ugyeit unom.
Alex from the bar sem egy kedvelhető figura.
Abbey-t nem is értem miért kellett behozni. Nem egy színes egyéniség, legalább lenne képessége könyörgöm.

Igazából azt vártam hogy a négy bmx-es majd a probation worker-t csinálja ki. Szerintem belőle is kihoztak mindent a 8 rész alatt, és 5.-re megint behozhattak volna egy más személyiséget.

Amúgy nem akarom lehúzni a sorozatot, mert még mindig jó, bár kevés volt az igazán jó rész. Ötletek vannak, csak tényleg hiányzik valami belőle, ami korábban volt.

Ja és majd meghaltam amikor Rudy először elkezdett Nadine-nak apácás vicceket mesélni, majd őszinte sztorikat mesélni :D

ha pontoznom kéne, akkor:
1. évad: 8/10, 2. évad: 9/10, 3. évad: 8/10, 4. évad: 7/10

gyuri - 2012. 12. 18. 14:10

Nekem határozottan tetszett ez az évad. Még 2 részt szívesen megnéztem volna ebben az évadban. Egy erősebb cliffhengert is szívesen elfogadtam volna a végére. Azonban ez sem változtat azon a tényen, hogy már nagyon várom az 5. évadot!
Nekem szimpatikusak az új szereplők. Remélem, nem fogják már őket cserélgetni, nem szállnak ki. Egyedül “Alex from the bar” karaktere nem jön be annyira. A többiek szuperek. Kíváncsian várom, milyen humortól hemzsegő, elborult részt találnak ki, amikor Abbey megtudja, ki is ő valójában. :)

yeeeyha - 2012. 12. 20. 13:35

Nekem bejött ez az évad, rudy hatalmas jellemfejlődésen ment át, főleg ez a finálé volt Gilgunnak a jutalomjáték.
Na, milyen képességet kap Alex…? Tuti nem nyomnak be kamu-cliffet, valami lesz. Hétha nővé változik :p Megutáltam most nagyon, kis köcsög

NeonPink - 2012. 12. 25. 03:50

Én hiába próbálkoztam többször is meg vele, de egyszerűen nem bírom 15 percnél tovább egyik részt sem. Pedig már teljesen elvonatkoztattam az előző évadoktól és még sem sikerül megkedvelnem. Azt sem értem, hogy miért pont a szinte legjelentéktelenebb szereplőt hagyták meg. Simon távozása még oké, kell ilyen negatívum is. Alisha halála olyan értelmetlen de elég megdöbbentő így az se volt rossz, de Kelly?? Szerintem már csak Rudy az aki tényleg egy izgalmas és vicces karakter. Az első két évad brutál jó volt, a harmadik is tetszett. Sajnálom, hogy ugyanúgy járt mint a skins… ott is kész szánalom volt a harmadik generáció.

AT - 2012. 12. 29. 12:30

Neonpink@ Nem csodálom, ne is beszéljünk a 3. 4. évadról…

Bevallom fogalmam nem volt pár nappal ezelőttig, hogy mi a sz*r az a misfits, végigdarálva az évadokat az első 12 rész az amit A. Misfits-nek hívok a többi már csak jelentéktelen felesleges nagyipari hulladék.
Jól látható, hogy maga az eredetiség az “ötlet” a második évad hatodik részében ér véget. Ez a 12 rész egyszerűen kötelező és pótolhatatlan, mert valami olyat látni amit még soha.

Szürke élettelen képek valami betonrengetegben, ahol narancssárgán virító angolul vakeráló elcseszett fiatalok valami vihar után szuper erőt kapnak. Na erre kíváncsi vagyok megnézek egy részt gondoltam…
Már az első néhány percben beszippantott a sorozat, mert
majd’ pofára estem ahogy a nagymellű csajt meghallottam, vagy ahogy a torzomborz gyerek már-már gátlástalanul paraszt humorával pár perc alatt megszerettette magát, amikor a magasfeszültségű vezeték vágókép is *urvajó, minden szürke és monoton de mégis valahogy művészi, nincsenek felesleges karakterek, és monológok, mindenki csóró, jó a zene, jók a témák, van szex és ott vannak az erők, amit általában “rosszra” használnak az IQ-val nem éppen ellátott főhősök. Simon “frodó” karaktere pedig egyenesen briliáns, ahogy félelmetes sorozatgyilkosból átmegy időutazó szuperhőssé az nem mindennapi. Aztán persze az időben ugráló afro jófiú is aki minden elcseszett szitut helyrehoz ha kell. És végül ott az egyetlen normális életképes karakter aki megkapja a legszarabb erőt amit nő kaphat, ez is jó poén, amolyan társadalmi bünti, de rengeteg apró üzenete van a sorozatnak, amit meg kell tudni érteni és tudni kell kezelni…
18-as karikát érdemel a rengeteg erőszak és káromkodás miatt a megtekintését pedig semmilyen korosztálynak sem ajánlom, de mindenkinek látnia kell.

S0m30n3 - 2012. 12. 30. 23:18

Most daráltam le az évadot, szerintem jó volt, Curtis azt hittem marad az évad végéig, de igazából a kiírása után egy résszel már nem is hiányzott, sosem szerettem annyira. Az új karakterek eddig mind szimpatikusak (kivéve Alex), a régiek nem hiányoznak nekem… Abbey pedig egyelőre nagyon jópofa, semmi bajom nincs vele, már első jeleneteinél megkedveltem.

Zita87 - 2013. 01. 28. 13:53

Én utálom Rudit. Látom én vagyok az egyetlen, de azért gondoltam megírom, hogy legyen egy ilyen vélemény is. Nekem elrontotta a sorozatot. Nem az a baj, hogy vannak durva jelenetek, az elejétől vannak és elviseltem őket, néhol tetszettek (pedig egyébként nem vagyok vevő az erőszakra sem semmi ilyesmire), hanem hogy kifejezetten ezekre mennek rá, hogy sokkoljanak meg elvigyék a sztorit.
Nevetni sem tudok rajta, mert csak egy szánalmas figura, aki még csak nem is érdekes, tele van ilyenekkel a kocsma.
Nathan egy kifejezetten szerethető karakter volt számomra. Kellyt nagyon bírtam és Simon is jó volt, főleg az elején. Curtis karaktere lehet kissé unalmas volt, de rendben volt ő is szerintem. Alishat mondjuk nem bírtam, akkor inkább az új csaj.
Ezt az évadot nem néztem…4×01 után úgy voltam vele, főleg ami a kézlefűrészelést illeti, hogy kell ez nekem? Nem kell. Nem tudom változott-e Rudi karaktere, így a kommentek alapján nem. Gondoltam elnézek ide, hátha azt mondjátok h érdemes megnézni ezt az évadot, de ha ilyeneket írtok h “Rudi vitte el ezt az évadot” akkor szerintem felejtő…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz