login |

The Walking Dead – 3×03: Trust?

2012. 10. 29. 16:37 - Írta: human

58 hozzászólás | kategória: kritika,

Na, végre egy unalmas rész, már aggódtam, hogy túlpörög a The Walking Dead. Csak viccelek! Bár ez a rész inkább csak érdekes volt, mint izgalmas számomra, de csak mert olvastam a képregényt. Legalábbis a magyarul megjelent részeit. Mondjuk ha így folytatja a sorozat, tartja a tempót amit idén diktál, akkor gyorsan le is fogja hagyni a hazai megjelenését. Na innen spoilerekkel folytatom.

Mondom, szerintem jó rész, viszont még a változások ellenére is elvette az élét a képregény. Nem spoilerezek előre, ti se tegyétek kommentben (a képregényes kibeszélő itt), egyszerűen csak tudtam, hogy a Kormányzó nem jó fej, de fejeket néz. Így nem ütött szinte semmi a rész vége felé. De a pár ténylegesen képkockán kívül szerintem a sok susmogásból mindenki sejtette, hogy valami szemétséget fog csinálni a csávó. Már a “2 female” is baljós volt, na meg a félkarú befogadása…

Ja igen, visszatért Daryl tesója. Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy végül családon belül lesz a kemény, morális döntéses leszámolás. Daryl már fejlődött emberileg, így még ha vissza is esik kicsit, szerintem végül jól dönt majd.

Ezen kívül még válaszoltak a nők által láncon rángatott zombikra is, hogy milyen jó álcák voltak, és utaltak rá, hogy Michonne ismerte is őket. Ennek ellenére egy egész gyors döntés után vágta le a fejüket amikor bajba kerültek miattuk. Úgy tűnik amúgy, hogy a fekete színészeknek a nem túl sok szöveg a sorsa. Michonne is mennyit beszélt, “kérjük vissza a fegyvereinket” “nem bízom benne”. T-Dog 2.

Mindehhez hozzátenném, hogy Rick-ék csapatát jobban bírom, végtére is ők voltak sokat építve 2 év alatt, így az ő sorsuk jobban érdekel, még ha nyilván lesz is átvezetés a kormányzó szálra onnan. Igazából most is történtek dolgok, szóval tényleg csak az lehet, hogy mind nyilvánvaló volt valamennyire. Nem egy élet a farmon azért idén, kemény a 3. évad még mindig. Na, de jövő héten mi lesz.

58 hozzászólás Ne habozz!

Vasile - 2012. 10. 29. 16:40

Jó volt ez is,de mik azok a fejek??Vagy kik?

Vasile - 2012. 10. 29. 17:02

Mischonne az alcímet követi,fight the dead,fear the living :)

digweed - 2012. 10. 29. 17:06

@Maxim:Persze,minden bizonnyal lesz valami cinkje,hisz erre utal minden. De ezekről még nem tudhat a csaj. Ezért idegesítő,hogy amikor ilyen szar szitu van(zombivilág),lassan egy éve a vadonban élnek,éjjel-nappal halálfélelemben, valaki fedelet,meg normális életet biztosít számodra,egyből hőbörögsz,meg görcsölsz h adják vissza a fegyvereidet. Két kezemet összetenném,ha egy ilyen “városba” kerülnék,közel 80 ember közé,full ellátással…tököm akarna visszamenni a falakon kívülre, a járkálók közé. És itt tökmindegy hogy mekkora 6.érzékes megérzései vannak a csajnak.

i'm_rick_james - 2012. 10. 29. 17:08

Én nem nézek se képregényt, se trailert, se semmit előre (de még a rész végén se nézem meg azt a “jövő heti részből” előzetest), így nekem minden új volt.

Viszont így, hogy egyszercsak a semmiből bedobnak egy egész epizódot erről a kolóniáról… engem baromira nem érdekelt. De hát ez van.

ALDO - 2012. 10. 29. 17:09

” T-Dog 2.”

Az utóbbi két részben T-Dog önmagához képest rengeteget szerepelt és beszélt.
Nem volt rossz rész, egy kicsit nyugisabb volt, mint az előző kettő, most hanyagolták a szervezett zombi irtást. Az eredeti csapat egy kicsit hiányzott. Furcsa, hogy egyetlen pillanatig sem szerepeltek. Kíváncsi leszek, hogyan érnek majd össze a szálak, vagy lehet, hogy az egyik rész a városban, a másik a börtönben fog játszódni és így váltják egymást?
Ha jól láttam a stáblistát, akkor Merle is állandó szereplő lett, tehát hosszabb távra terveznek vele. Vajon mit hoznak ki abból, ha a tesók újra találkoznak?

Maxim - 2012. 10. 29. 17:11

@digweed: Ebben a világban senkiben nem lehet bízni, esetleg akkor ha már eltelt egy hét és még nem vágtátok át egymás torkát. Én egyetértek Michonne viselkedésével. Ebben a pokolban ha valami túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, akkor ott valami súlyosan bűzlik.

Cs.Andris - 2012. 10. 29. 17:15

Iszonyú FAIL volt ez a nagyon hosszú kar. Nem hittem a szememnek, hogy ilyet megengedtek maguknak. Láthatóan 10 centivel hosszabb volt a “levágott” testrész. KÁR

Ja és végig minden szereplő irritált, pedig engem nehéz.

stargatelost - 2012. 10. 29. 17:41

@digweed: Egyetértek, engem is zavart, hogy össze-vissza hőbörgött. Annyi viszontagság után egy ilyen, első ránézésre “idilli” helyre jutni, hát én még a lábát is megcsókoltam volna :D Meleg víz? Megváltás lehet ennyi idő után :D

sracz - 2012. 10. 29. 17:47

Érdekes volt ez a rész. Először csak néztem, hogy mi a fasz… Utána rácsodálkoztam a “kormányzóékra, azt nem vártam hogy lecsapja a “két zombisrác” fejét a négerpicsa. De érthető volt, az öncsonkító gonosz figura üdítően hatott. Újabb remek “főellenséget” érzek a levegőben.

A kolónia kiépítése érdekelne, igaz remélem inkább Rickéket fogják előtérbe nyomni. A kormányzó az első pillanatól unszimpatikus számomra. A végén a zombi fejek pedig már betették a kiskaput. A katonákat sajnáltam.

Amúgy meg várom a további részeket, érdekes lesz még így történet az új szálal.

Nema - 2012. 10. 29. 18:08

Jó lett az a rész is, a színvonal még mindig magasan a 2. évad fölött van.

Pár kérdés a résszel kapcsolatban:
– Az elején mitől zuhant le a helikopter? Mert nem ütköztek semmivel, és talán az üzemanyag sem fogyott ki. Random alkatrész-meghibásodás történt?
– Kíváncsi vagyok, mit terveznek a két nővel. Lehet, hogy elengedik, aztán követik őket, hogy hátha elvezetik más túlélőkhöz?
Azt nem igazán tűnt realisztikusnak, amikor legyilkolták a katonákat, és azok közül egyik sem lőtt vissza. Na meg az is érdekes volt, hogy elég messziről lőttek a kormányzó emberei, mégis kb 20 mp alatt mindenkit megöltek. Ráadásul úgy, hogy a járművek még viszonylag fedezéket is nyújtottak a katonáknak. Ilyen hatékonyság is csak a filmekben van. :D

És miért kell ezt a “puskatussal megölős közeli kameraállással” jelenetet nyomatni, szinte minden fegyveres sorozatban?
Az viszont továbbra sem derült ki, hogy a 2-es rész végén ki leskelődött Carol után, amikor az zombianatómia leckét vett.

Pocok - 2012. 10. 29. 18:13

Nekem nagyon szimpatikus volt a Governor. Aztán bumm… ratata. A végén meg milyen fejeket vág. Foggalmam sincs, mi lesz ebből… :D

digweed - 2012. 10. 29. 18:16

Azért ha a katonák kinyírása miatt vádoljuk a kormányzót,akkor ennyi erővel Rickék is ugyanolyan gecók voltak már a bárban pl,meg most a börtönben a kis fekával. A fejek a végén meg…hát,mindenkinek kell egy hobbi:D

Pocok - 2012. 10. 29. 18:23

digweed

Szerintem egyik eset sem volt olyan, mint a mostani katonás. Nem ugyanaz.

marcilu - 2012. 10. 29. 18:35

Governor elképzelése egészen idillikus is lenne, ha nem akarná mesterségesen ilyen gyengének, férfimentesnek fenntartani a kolóniát. Ennyi katona befogadása jó eséllyel megrendítette volna az egyeduralmát, azt meg láthatóan nem szeretné. Ebből fakadóan számítok még összetűzésre közte és Michonne között, mert benne nő létére megvannak azok a tulajdonságok, amik “károsak” lehetnek számára…

@digweed: Rick döntése a kis feka rabbal valóban vitatható volt, a többi esetben viszont a megölt emberek nem a hatalmát (mint itt), hanem az életét, a csapatot veszélyeztették.

Megvalósítási hibákkal általában nem szoktam foglalkozni, de azért a “műkar”, meg a szupermagas-szupererős védőfal nagyon béna volt.

Desmond Wallace - 2012. 10. 29. 18:38

Jó volt ez a “spinoff” epizód, de azért hiányzott a régi csapat.
Eddig egyenletesen jó a színvonal. 7/10
A kormányzó már az elején is gyanús volt. (A képregényben még nem tartok itt.) Úgy hiszem, hogy lesz még bajuk vele Rickéknek, mert nyilván összeérnek még a szálak.

Nabu - 2012. 10. 29. 18:53

Voltak béna dolgok, ezek most nem érdekeltek, mert a színvonal így is messze üti az első két évadot. Először is nagyon tetszett, hogy szemben a képregénnyel itt a governor kifejezetten szimpatikusnak tűnik az elején. A színészi játék is nagyon rendben volt és az egész karakter. Az új karakterek is rendben voltak szerintem, a doki, aki arról beszélt, hogy a zombikban még benne rekedt valahol az eredeti személyiség (mint a Holtak hajnalában) pl. érdekesnek tűnt. Ráadásul ez is előrevetít pár dolgot, meg talán jó metafora lesz a kormányzóra is, aki a múltját és mindent maga mögött hagyva még a nevét sem árulja el, szóval benne is már csak darabkái vannak meg az eredeti énjének. Érdekes rész volt szóval, noha a katonák legyilkolása valóban elég ostobára sikeredett, de azért így is működött. Jó lesz ez az évad, ez volt a kedvenc periódusom a képregényben is, bízom benne, hogy marad a színvonal.

casi - 2012. 10. 29. 18:57

Érdekes, nekem egyáltalán nem hiányzott a másik csapat. Rick és Lori baromira idegesít, a kis srácról ne is beszéljünk. A többi karakter még viszonylag érdekes is számomra, de főleg Daryl.
Nekem az jutott eszembe, hogy ha Andrea együtt bujkált a levágott kezűvel, tudja, hogy milyen egy fasz, nem tudja kordában tartani magát, és mégis szinte 100%-ig megbízik abban, hogy jó helyre kerültek, és itt baromi jó lesz nekik. Szerintem lesz egy kis közeli barátkozás is Andrea meg Governor között és utána derül ki, hogy ő nem is az, akinek mutatja magát. Várom a fejleményeket:)

holeee - 2012. 10. 29. 19:10

Hány részes lesz az évad?

masterfun - 2012. 10. 29. 19:20

16

Mark Bolt - 2012. 10. 29. 19:31

Nem olvastam a képregényt, szóval nekem ütős volt a vége. Kormányzónak Liam Neeson kisugárzása van, jó választás volt. :)

Ha találkoznak Rickel, véres vége lesz. :)

Kissur - 2012. 10. 29. 20:35

Engem Mitchon (vagy hogy kell írni) jobban zavar, mint a kormányzó. Bírom a fickót. Jobban tetszik ez a kisvárosdi, mint a farmozás tavaly. Az egész rész tetszett, kellett már egy ilyen is. Várom a jövő hetet, mert valami nagy durranás lesz. :)
Ha a 3×01-re adtam 9/10-et, akkor erre adok mondjuk 7,5/10-et. Csökken a pontszámom, de ugyanúgy kitartó néző leszek, mert állatira bejön! :)

Bandido - 2012. 10. 29. 20:43

A legjobb az volt amikor megszabadultak végre a két láncon vezetett zombitól…
Whoopi Goldbergel még most sem vagyok kibékülve.
Nagyon rossz színész. Ahogy ott fancsali pofával sunyin nézett. Az valami borzalmas volt.

cat - 2012. 10. 29. 21:37

Jó rész volt, engem csak egyvalami kezd zavarni úgy összességében: ha jól emlékszem, az első évados, nyugdíjasotthonos csókák óta bárkivel futottak össze főhőseink, mindenki ártani akart nekik így vagy úgy. Érthető, hogy farkastörvények, meg minden, csak az a baj, hogy emiatt már kicsit sem tudnak meglepni az új arcok köcsög húzásaival.

poirobi - 2012. 10. 29. 22:09

A kormányzó háza előtt a leveleket stílusosan egy latin-amerikai srác gereblyézte. Van ami sosem változik :)

zulu - 2012. 10. 29. 22:15

Első pillantásra egyértelmű volt az elemi ösztön 2 után, hogy nem lesz teljesen ép a kormányzó. Nem is jut eszembe olyan aki jobban el tudna játszani egy ilyen őrült figurát.

Szabadtéri lövöldözésben röhejes volt, hogy a kormányzóval szemközt voltak az emberei a fák mögött és egymásra tüzeltek kb. Akkor már inkább a visszaúton mészárolták volna le a katonákat, miután összehaverkodtak velük… (egyszerűbb és logikusabb)

superpityu - 2012. 10. 29. 22:21

Nekem bejött. Andrea mindig is kicsit szimpatikusabb volt, mint a többi női karakter (mondjuk azóta van Maggie is). Valahol megértem, hogy a Micchone nem bízik meg a főnökben, elég hihetetlen, hogy most hirtelen segíteni akarnak rajtuk. ki tudja, ő nem volt félálomban a szállításuk alatt, mint Andrea, hallotta miket mond a csávó. A zombis magyarázatnak örültem, de rohadtul meglepődtem amikor lecsapta a fejüket. Merle megjelenése nem volt rossz, kíváncsi vagyok Daryl mit szól majd hozzá.
annak a teának tuti van valami jelentősége, nem hiszem, hogy semmi miatt jegyezték meg 2×. aztán azok a fejek is megleptek, szinte sejtettem, hogy a pilótáé is ott lesz.

paranoid android - 2012. 10. 29. 22:43

A rész nem volt olyan jó, mint az előző kettő, de tetszett. Főleg, mert a Kormányzó igen érdekes karakternek tűnik. Michonne engem is zavar. Pontosabban a színésznő. Magával a karakterrel nincs bajom, és a bizalmatlansága is érthető, de hogy az egész rohadt rész folyamán csak a “citromba haraptam” arcot volt képes vágni, baromira idegesített. Amit meg nagyon várok az a Merle-Daryl találkozás.

santiago - 2012. 10. 29. 23:03

szerintem nagyon jó rész volt a mostani is.ám nekem a niggagirl is bejövös :) remélem szétkaszabolja majd a kormányzóékat . akkor mostmár úgylesz,h fele rick csapat sztori az évad másik fele meg kormányzó sztori és valahol összeéR?

umek - 2012. 10. 29. 23:24

Ez a kisváros vonal nekem egyáltalán nem bejövős… A Rick féle csapat sokkal jobban érdekel. Nem is tudtam olyan átéléssel nézni ezt, és ráadásul kiszámítható is volt úgy is, hogy semmilyen képregény-ismeretem nincs. A fejek megleptek a végén, de nem tudom mi a célja vele a fickónak.

Remélem, hogy az első évadból a néger fickót és a kisfiát viszontláthatjuk majd valamikor, mert az viszont érdekelne, hogy velük mi van. :)

PatrickBurnsRed - 2012. 10. 29. 23:29

Hát mi a ************************************************************************ volt a vége???? De nagy!

painkiller91 - 2012. 10. 29. 23:56

Nekem ez a kormányzó figura nagyon nem jön be.Mindenki fölött akar uralkodni és ezért még embereket is öl.A fejek a vízben meg nagyon debil emberre utalnak.Micchone-nak meg adhatnának több szöveget mert nagyon jó kis karaktert lehetne kihozni belőle.Andrea meg ahogy látom most mindent be fog nyelni ennek a palinak akármit mond.
Csak nehogy az legyen belőle hogy Rickék tábora és a kormányzóék faluja háborújáról szóljon az egész évad a zombik meg csak úgy legyenek.Ahogy láttam az előzetest vmi ezt sugallja.

buxen - 2012. 10. 30. 00:03

egyébként azt a fejet a legvégén (dagadtabb a kupac legtetején külön) azt kellett volna ismerni? :) vmi régi arc? a kommentek szerint nem, csak annyira kiemelték azt hittem van jelentősége.. mindenesetre érdekel ez a kísérletezés azt vizsont nem tudom hova akarnak majd menni?

koka - 2012. 10. 30. 00:13

@Pocok: te nem kaszáltad a sorozatot? :D

Kormányzó úr eddig bejön, nyilván neki szurkolok, mert Machete nálam nagyon unszimpatikus. Pedig a karakter jó, csak idegesített, hogy végig egyetlen arckifejezéssel egzisztált.
Egyébként engem kivételesen pont nem izgat, hogy mi a helyzet Jerico apuval és fiával. Valahogy már túl távolinak tűnik.

CharlieSierra - 2012. 10. 30. 00:32

buxen: az a pilóta feje volt

Pocok - 2012. 10. 30. 00:34

koka – 2012. 10. 30. 00:13

Előző évadban? Kétszer is.
De évad elején adtam egy részt neki még. Egyelőre elég jó. TBBT-t viszont tényleg elkaszáltam, utóbbi 3 részt nem is láttam. De amúgy jah… :D

arphead - 2012. 10. 30. 00:37

ezt az egész kolóniát sokkal durvábban és titokzatosabban is fel lehetett volna vezetni és akkor nem lennének senkiben ilyen kétes érzések. szerintem ezzel nagy ütőkártyát játszottak el a semmire.

superbad - 2012. 10. 30. 02:14

Két remek rész után alig hittem el, hogy egy ilyen dögunalmas következik. Ez a kolónia számomra teljesen érdektelen. A kormányzó meg az első pillanattól átlátszó, és rendkívül idegesítő, hogy Andrea nem veszi ezt észre. Én nem olvasom a képregényt, így csak remélhetem, hogy nem eme körül a kolónia körül fognak forogni a következő részek.

Brúszi - 2012. 10. 30. 03:13

Rick a bárban azért ölte meg azt a két hapsit, mert látszott rajtuk, hogy rosszban sántikálnak, és Ricknek megint az istenverte reflexe jelen volt, mert a pasi rántotta elő a fegyvert a bárpult mögül, Rick igazából csak fel volt készülve az önvédelemre. A katonák pedig teljesen ártatlanok voltak ebben a részben, tehát már összehasonlítani sem lehet a két esetet. A kisvárost valahogy be kellett mutatni, szerintem egyáltalán nem volt baj, hogy most 1 részig nem volt szó Rick csapatáról, a következő részben már a kettőt mixelni fogják, mint ugye valaki megemlítette, hogy az előző részben Carolt meglesték a bokorból, valószínűleg a városból lehetett valaki, aki majd szól a Kormányzónak, hogy a börtönbe is menjünk, tuti vannak fegyverek és hát láttuk, mit tesznek egy rakás fegyverért, úgyhogy szerintem így lesz Rick vs Kormányzó. :D És Michonne nagyon jó karakter, épp az a lényeg, hogy Andrea picit naív még mindig és elhiszi, hogy minden rendben van a kisvárosban, míg Michonne nem bízik senkiben, ez is a feszültség forrása. Sok elvarratlan szál van még, pl. Rick és a Hershell szőke lánya közötti szemezés amiből lesz valami, Daryl-Merle és így tovább. Nagyon jó volt eddig mindhárom rész a 3. évadból, remélem így haladnak tovább, nem kell mindig zombitrancsírozás, hiszen ez dráma-horror kategória.

kempmove - 2012. 10. 30. 04:03

Ez nekem nem jött be. Maga ez a szál. Végén ki ne hozzák ebből azt, hogy Rick meg a fia meg Daryl végig öli a Governor minihadseregét. Mikor még a zombikkal is alig bírnak néha.

Joco1114 - 2012. 10. 30. 06:29

Azon gondolkodtam, hogy Micc 2 ex-zombija apu-anyu volt eredetileg?

heyho - 2012. 10. 30. 06:30

7/10

Az előző kettő 9 körüli volt, de eddig jó évadnak tűnik.

szpojleres mókus - 2012. 10. 30. 09:32

így kezdődött a farm ahol élünk évad is. Teljes érdektelen, unalmas, szőke meg whopi goldberg (aki a kardocskájával röhejes, de anélkül is szerintem irgalmatlanul gagyi karakter) drámázik úúáááúúáá.
Aforgatókönyvet képregény alapján írják?
Ott lehet hogy elmegy, de filmes terítéken eszméletlen gagyi olyan mondatot betenni, hogy
“miért véditek, hisz ez egy szellemváros”
OMG
ki volt ez után a mondat után aki nem tudta, hogy most úúú meglepődünk és kiderül van egy nagy város ott úú, hatalmas.

redlips - 2012. 10. 30. 10:32

Szép meg jó ez a közösséges vonal, de nekem a kormányzó a Lostos Ben Linus zombie outbreakes, elcsépelt kopiája. Próbálják nyomni ezt a titkokkal teli lakóközösség vonalat, de nekem végig a Lost ugrik be. Ott is egy “kisérlet” miatt zuhant le a gép, itt is egyértelműen a Governor emberei szedték le a vasmadarat…

minase - 2012. 10. 30. 12:45

@redlips: nekem is ott volt a Lost utánérzés.

Először nem tudtam eldönteni, hogy jó -e ez, hogy kinyitották az univerzumot helikopterrel meg lakóparkkal. Valószínűleg igen, mivel én az első rész kivételével nem tartom túl erősnek a sorozatot, de hátha majd most. Az kifejezetten tetszik, hogy ezeknek még van is némi hátterük, hogy kísérletezgessenek.

Soldierdsgn - 2012. 10. 30. 13:34

Biztos az lesz, hogy a kormányzó lesz a főellenség és Rick, vagy Daryl fogja kinyírni! Kíváncsi leszek a találkozásra a 2 csapatnál, főleg Merle látványa a másik csapatnak… :)

Lajoska67 - 2012. 10. 30. 13:34

Jó volt a rész, tetszett, hogy lecserélték végre a szereplőket. Ha megint elkezdenék a vidám életre berendezkedést a börtönben, sőt még a szülési fájdalmakat is részletesen megbeszélnék, megint olyan volna mint az előző évad. Így legalább kitaláltak valamit. Ügyes.

Soldierdsgn - 2012. 10. 30. 14:23

Brúszi : Rick és Hershel szöszije közötti szemezés? Nem Carl és a szöszi?

Joco1114: Az két férfi volt, egy fekete és egy fehér, ha jól tudom, és nem rokoni szál fűzte hozzájuk…más! :)

Laonda - 2012. 10. 30. 16:27

Szerintem jó ötlet volt ,hogy egy kicsit elszakadtunk tőlük.Én speciel totál kiváncsi voltam eddig is ,hogy más helyeken hogy vészelik át ezt az időszakot.Szóval szerintem telitalálat.
A másik : nem lenne túl nagy gond, ha nem utalgatnátok abból a k. képregényből a hozzászólások során.

winnie - 2012. 10. 30. 16:29

próbáljuk törölgetni a képregényes spoilereket, utalásokat. látsz még olyat, amit kéne? ott a képregényes kibeszélő erre.

Laonda - 2012. 10. 30. 16:34

Nem is neked , nektek szól.Ott van az összefoglalóban feketén fehéren ennek ellenére csak nyomják.
Délelőtt olvastam végig a hozzászólásokat akkor még voltak igen.

winnie - 2012. 10. 30. 16:45

persze, értem. a kommentedre töröltem ezt-azt, de ez a többieknek is szól, hogy ha bárki belefut olyasmibe, ami átmegy rajtunk (simán előfordul), akkor szóljatok, azt jobban észrevesszük. nem egyszerű, de ez a minimum részünkről.

Csigusz - 2012. 10. 30. 19:36

Nekem tetszett ez is, nem tudom mi ez a pár “unalmas” vélemény (nem csak itt olvastam ezt). Mondjuk az s2 után mi nem felüdülés? :D Idén eddig szuper. Élet a farmonnak meg úgy illő ha az hívja aki utálta a második szezont, és human neked bejött az is (ha jól emlékszem :)

Isteee - 2012. 10. 30. 20:22

Hát nekem ez a rész nem tetszett…
Merlet utálom (persze ez a szerepe, jól is hozza, de akkor is undorítóan unszimpatikus).
A Kormányzóról is lerí, hogy a szeme sem jól.
Hiányoltam Rickéket.
Nem olvastam a képregényeket, de remélem nem fogunk itt időzgetni a városban, mert nem érdekel…

Isteee - 2012. 10. 30. 20:22

*a szeme sem áll jól :)

kempmove - 2012. 10. 30. 22:49

Jobban megnézve végén a Kormányzó ránéz egy képre amin valszeg a kislánya és volt felesége volt, és mintha az ő fejeik is ott úszkáltak volna, no meg a pilóta, aki túlélte az esést. Aki valszeg meg lett ölve vmi miatt, hisz nem volt halálos sebesülése elvileg.

Valezius - 2012. 10. 31. 00:25

Helikopter, szervezett ellenállás, váó :)
Azt hittem, hogy a többiek jönnek megmenteni őket, de sajnos nem. A zombik kinyírása az tényleg kicsit megdöbbentő volt.
A female tényleg gyanús volt, de utána próbálták jófejnek beállítani a kormányzót. Melegvíz és tiszta ruha, ölni tudnék érte ennyi idő után.

A baros jelenetnél bennem az merült föl, hogy akkor ezután már így lesz? Találkozunk másokkal és gyorsan kinyírjuk egymást.
Itt se volt igazán választás, egy csapat tök ismeretlen katonát nem lehet beengedni a városba. A fegyver meg kell.
De ez a mese, hogy a walkerek előbb értek oda, atyaúristen mennyire átlátszó. Tele voltak fegyverrel. Egyrészt ahhoz sok zombi kell, és nincs minden sarkon egy horda. Andreáig hetekig táboroztak, mire jött egy és kinyírták őket. 1 nap alatt elég pechesnek kell lenni, hogy pont jöjjenek.
A katonákat kinyírták, de a bátor kormányzó csak el tudta látni a bajukat, vagy maguktól továbbmentek, mire odaértek…

Van elég emberünk, védjük az összes falat.
Hányan vagytok?
73.

Komolyan? kb 25 ember elég védeni az összes falat?
De ha ilyen kevesen vannak tényleg nem lehet befogadni a katonákat is.

Összességében nem rossz, hogy van szervezett ellenállás, meg egy egész épen maradt város. De egy szervezett katonaságot jobban elnézegettem volna.

Lehet, hogy a teában valami drog van, hogy ne izegjenek összevissza a lakosok. Azért látom van pár férfi is. De nőkre csak nagyobb szükség van, ha be akarják népesíteni a földet.

Amúgy ezek is ostobák, én age of empiresben mindig építettem a belső fal mellé egy külsőt is, hogy azt baszogassa az ellenfél, míg odaér a seregem. Szerintem zombik ellen se lenne egy rossz stratégia felhúzni egy gyengén védett külső vonalat, ami pont addig feltartja őket, míg elmenekülünk, ha kell.
De, hogy az 1. évadban semmi védelmi rendszerük nem volt az tragédia :)

“mindenkinek kell egy hobbi:D”
A legjobb komment :)

Hegedda - 2012. 10. 31. 09:48

Sziasztok!
“Whoopi one face” hölgy engem is irritál egy kicsit, habár inkább Miskának magyarítanám a nevét:).Érdekes hogy felpörgött az egész történet az előző évadhoz képest, habár ez a rész nem “all eksön zombifejlukasztó” volt, de érdekesen hozták vissza “jobbkézzelpengető” Merle barátunkat…..
Azért valljuk be a Nagy Téli Túrát elég huszárosan kezelték, vajon hogy lett komplett kommandó a Rick Team-ból, érdekes lett volna az is… Jó a cucc remélem nem ül le ennél jobban, jó az irány eddig….

Isteee - 2012. 10. 31. 10:23

A következő rész az előzetes szerint jó pörgős lesz és végre Rickék is benne lesznek és tutira lesz vmi konfliktus :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz