login |

Délelőtti videó 1.: Star Wars és Disney

2012. 11. 02. 10:00 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: video,

Akkor most a Lucasfilm – Disney üzletről már rég tudott az A.N.T. Farm stábja? Vagy csak véletlen a dolog? A Star Wars és a Disney új kapcsolatának első bizonyítéka a pénteki A.N.T. Farm-epizód lesz (a Disney Channel sorozata itthon Zsenipalánták címen fut), melyben R2D2 és C3PO fog vendégszerepelni. A tovább mögött az A.N.T. Farm – 2×15 részlete, melyben hőseink George Lucas-hoz indulnak.

12 hozzászólás Ne habozz!

Foxtrot - 2012. 11. 02. 10:41

A hírhez kapcsolódó kép:
http://9gag.com/gag/5730886

leviske - 2012. 11. 02. 11:04

Azért gondolom ez elég nagy értékű üzlet volt ahhoz, hogy ne pár hét alatt bonyolítsák le. Főképp, hogy azért csak Lucas élete munkájáról beszélünk.

Meg gondolom a Disney is az után kalkulált, hogy azért egy minimális elképzelés már felmerült a SW folytatások irányáról.

Borzi - 2012. 11. 02. 12:33

@leviske: igaz, 4 milliárd dolláros üzlet volt és biztos, hogy nem egy hét alatt hozták össze. És igen a folytatásoknak is képben kellett lenniük, hogy ennyit fizessenek érte.

winnie - 2012. 11. 02. 12:36

igen, ez természetes, csak arra célzok, hogy most jelentették be és rá pár nappal az első ant farmban máris van jelenésük:)

Dávid25 - 2012. 11. 02. 16:15

Bírom amikor egyesek keverik a szezont a fazonnal. Attól, hogy megvették a jogokat még nem a Disney Channelre fogják csinálni majd a filmet, karöltve a sok idióta tini sztárral. -.-” Erről folyik már napok óta a neten a vita hogy ÚRISTEN mi lesz itt Disney mesét csinálnak majd a frencsájszból. Mondhatom gratulálok. Attól, hogy feltüntek a fentebb látható videóban nem jelent semmit.

Érdekes mód azt mindenki elfelejtette, hogy a The Avengers 2012-es filmje ugye szintén Disney produkció és ugyebár 2012 legsikeresebb filmjei közt szerepel. :) Ha ebből indulok ki akkor mindenképp örülök a váltásnak. Lucas amúgy is amihez mostanában hozzáér az egy rakás szemét lesz. Már az új trilógia is az volt. Ennél nagyobb örömhírt nem is adhatott volna hogy átadja másnak a stafétát. Épp eleget kaszált rajta eddig is.

winnie - 2012. 11. 02. 17:29

szerintem azt azért a többség tudja, hogy a disney normál star warst fog csinálni, már a marvel vásárlásnál disney-ztek, de a disney-ről tudják az emberek, hogy egy nagy birodalom, ami évente, kétévente csinál egy saját, disney-animációt is – meg 20 másik filmet.

a tervezett élőszereplős sorozat is elég felnőttes lenne. de azt is tudják, hogy lesznek gyerek star warsok, hiszen arról máris szó van, hogy a disney xd-re készülne egy, ami a fenti disney channelnél is fiatalabb csatorna.

Dávid25 - 2012. 11. 02. 19:01

Természetesen Winnie végre egyet értünk valamiben. :D Tök hihetetlen. De a héten már annyi hülye kommentet olvastam hogy elfelejtettem hogy azért van pár ember aki tisztában van a dolgokkal. mondjuk én azokat akik tudják mi a pálya nem nevezném “többségnek” mert szerintem inkább ők vannak kevesebben. A héten már a sokadik embert világosítom fel hogy a Disney nem csak Hannah Montanát csinál. :D A vicc, hogy akikkel eddig beszéltem állítólag mind nagy SW fan meg képregényben is otthon vannak meg geek-ek erre alap dolgokat sem tudnak.

Mindenesetre D-XD-nek örülök mert a jelenlegi SW animációs sori nem nyerte el túlságosan a tetszésem.

Nem értem minek erőltetik ezt a hülye grafikát manapság minden új sorozatban. Teknőcöket is ezzel cseszték el sztem ahogy az SW-t is meg sok más új mesét. Valami borzalom a grafika. Pedig kétlem hogy drágább lenne ha bevált módot használnák. :)

Dávid25 - 2012. 11. 02. 19:02

Amúgy most hogy a Disney kezében lesz az SW talán végre megcsinálhatják az élőszereplős sorit is. Nem mindenki olyan lóvémániás mint Lucas. Legalábbis nem annyira. :D

Foxtrot - 2012. 11. 02. 20:31

Félreértés ne essék én poénból linkeltem be a képet.
Én személy szerint nem bánom. Lucas nem csinált semmit az elmúlt 5 évben csak ígérgetett, hogy majd egyszer lesz élőszereplős sorozat. Eddig azt hittem h csak nyugdíjasan látom, most viszont tudok reménykedni, hogy a Disney csinál majd vmit…

Duur - 2012. 11. 03. 11:40

Már volt terv a 7-8-9. rész forgatásáról, meg folytatásokról, de Lucas megvétózta, mivel legalább olyan szintű számítástechnikai háttérral kell rendelkeznie meg díszlettel, mint legalább a 3. rész – semmiképpen sem akar engedni a színvonalból. Ami szerintem jó jel, hogy az nem fog romlani – legalábbis ilyen szinten – a sztorit nem tudom hova fogják tudni még tovább vinni. (mivel az eredeti kb Darth Vader történetét fedi le)

Raziel Anarki - 2012. 11. 03. 18:28

nekem bejön a clone wars animációs stílusa, bár meg tudom érteni h valakinem nem tetszik a genndy tartakovsky-féle animációs clone wars (ami nagyonállat volt a sorozathoz képest) 3D-sített változata.

és továbbra is fenntartom, h szvsz a 12-16 éveseknek készülő “menő” (tranformers, penguins) 3d animációs sorozatok közül még mindig itt vannak a legjobb scriptek.

(és azzal is egyetértek h voltak eléggé waddöfakk részek, átívelő szálak is benne, főleg a tavalyi 4ik évadban. az 5ik egyenlőre jól indul, ha minden igaz ez lesz a vége, és elérunk a SW.III elejéhez vele)

persze én olyan SW rajngó vagyok aki az I-II-III-t, meg az EU-t is tudja értékelni, nem csak az originál VHS-es trilógiát :D

Raziel Anarki - 2012. 11. 03. 18:30

témához kapcsolódva pedig: én bízom a disneyban (vagyis reménykedem) h nem herélik ki a franchise-t.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz