login |

Délelőtti videók 3.: Witness

2012. 11. 06. 11:55 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: reality, video,

Oké, ez kötelező. Mármint annak, akit érdekel a téma. Hétfőn kezdte el adni az HBO új, 4 részes dokumentum sorozatát (producer: Michael Mann), mely olyan fotóriporterekről szól, akik mindenféle konfliktussal teli övezetbe utaznak. Vagy háborúba (Líbia, Dél-Szudán) vagy gengszterek uralta környékre (Juarez, Rio).

4 rész – 4 helyszín, a kamerák a háborús fotósokat követi, de még véletlenül sem objektív, több oldalt megmutató doksikról van szó, hanem éppen hogy személyes tapasztalatokról, no meg persze emberi drámákról. A tovább mögött egy fél perces és egy 2 perces előzetes.

1 hozzászólás Ne habozz!

Gedeon74 - 2012. 11. 07. 17:24

Szeretem az ilyesmi dokumentumfilmeket. Ahhoz képest, hogy milyen rövid volt, legalább akkorát ütött. A vége konkrétan belémmarkolt. Ez az a fajta, ami után az ember ül még vagy tíz percet, bambul ki a fejéből és hálás lesz Magyarországért. Kíváncsi leszek a másik háromra is. Köszönöm az ajánlót!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz