login |

Ilyen lett az NYC-22 szinkronja

2012. 11. 08. 16:01 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: szinkron, video,

Oké, hogy Tyler Labine Kerekes Józsefet kapja szinkronhangnak, de már Adam Goldberg is? Van egy olyan érzésem, hogy a 22-es körzet – A bűn utcái tovább mögött lévő szinkronmintáját a többség szűz füllel, az eredeti ismerete nélkül tudja megítélni. Igen, még én sem kezdtem el, de ami késik, az… (Köszi a videót Razel-nek!)

10 hozzászólás Ne habozz!

Chiflado - 2012. 11. 08. 16:31

ez valami tragédia…

i'm_rick_james - 2012. 11. 08. 16:53

Jézusúristen… Ez a szőke csaj… valami botrányosan gagyi. Sz*r. F*s.

turosz - 2012. 11. 08. 18:56

Én általánosságban jónak tartom a magyar szinkronokat, de most először éreztem Leelee Sobieski szinkronhangját hallva, hogy ezt magyarul kaszálni fogom és váltok angolra, kb. az Universalos ajánlók szintjét hozza…

Lengabor - 2012. 11. 08. 19:25

Fesztbaum Béla nagy WTF a fekete fickónak, Kerekes József ide tényleg nem illik (persze ha a csávó eredeti hangja hasonlít Pubi [ahogy a kollégái hívják] hangjára, akkor nincs gond, de hogy külsőre ég és föld a két színész, az biztos). Akit Barbinek Péter szinkronizál, az olyan karakterek egy részéhez Orosz Istvánt szokták felkérni. Tulajdonképpen nem tudom, miért kell elvárni, hogy egy pár rész után törölt sorozathoz nagyon elit szinkront hozzanak össze. Arra ott vannak a tényleg nagyobb eresztések. Ez, miután véget ér, a kutya sem fog emlékezni rá, kár lenne elszórni az igazán minőségi hangokat. Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell becsületesen dolgozni vele, de azért túlzásba sem kell vinni. A csatornák így is ráfizetnek a bukott dolgokra, a nézettségük sokszor idehaza is nagyon gyenge, akkor minek költsenek sokat a szinkronra?

winnie - 2012. 11. 08. 19:40

lengabor: szerintem senki nem vár el semmit, de rég rossz, ha az ember az alapján csinál elit szinkront, hogy kasza vagy nem. (arról nem is beszélve, hogy a többségnek fogalma nincs arról, hogy milyen hosszú a sorozat.)

az nagyon káros hozzáállás, hogy “nem kell túlzásba vinni”. van munka, meg van munka. nincs munkább.

egyébként is van egy csomó példa pár részes sorozatok esetében tök jó szinkronoknak, hangoknak.

symor - 2012. 11. 08. 23:37

Sobieski magyar hangjára nincsenek szavak, de tényleg :P

A többit ragozni sem érdemes, a sorozat valami iszonyú gyenge, ezt bárki leveszi már az első résznél. Nem is nagyon lehet csodálkozni persze ezen, ha már eleve a kiindulópontjának egy olyan kanadai zsaruszappan számít, ami a középszerű kórházsorozatok sziruposságát idézi.

Nem ajánlom senkinek sem a sorozatot, hacsak az illető készakarva nem szeretné pazarolni az idejét egy középszerű és gyermeteg rendőrsorozatra, ami jól megérdemelten bukott el.

$$$$$ - 2012. 11. 09. 11:23

Engem nem nagyon szokott erdekelni a szinkron minosege, de Sobieski szinkronhangja konkretan olyan mintha ra mar nem jutott volna szinkronszinesz es megkertek volna a takaritonot, hogy olvassa mar fel a szoveget. Olyan a minosege mint mikor valami hulyeseget mondanak ala filmreszleteknek a youtubeon

Anhiouritte - 2012. 11. 09. 14:18

Sobieski magyar hangját soha többet nem engedném stúdió közelébe.

winnie - 2012. 11. 09. 16:20

akkor most már mondja meg valaki, hogy ő kicsoda:)

Rollo Tomasi - 2012. 11. 09. 16:53

Balla Eszter

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz