login |

Homeland – 2×06: Full fucking disclosure

2012. 11. 09. 20:50 - Írta: winnie

43 hozzászólás | kategória: kritika,

A Homeland – 2×05 levitte az ember arcát, a 2×06 már langyosabb vizekben mozgott, de persze még így is jó rész volt, hiszen a Homeland-nél ami langyos, az más sorozatnál lehet, hogy a csúcs. Oké, ez elfogultság. Ráadásul langyosság ide vagy oda, hogy legyen miről komolyabban is beszélni, a vége felé bedurvultak az írók (nem kifejezés), mi pedig találgathatunk, hogy ami történt, az miért történt, miért nem korábban, nem volt-e túl kockázatos és effélék.

A 2×06 ismét kellemes emlékeket idézett fel az 1. évadból, hiszen ismét kaptunk megfigyelős jeleneteket, amik annyira egyszerűek, általában tartalmatlanok is, és mégis nagyon jó őket nézni, főleg, ha Virgil és Max is a képben van. Megtörtént az évad második felére szánt történetelem felvezetése is (elég 24-es lesz így a sztori), bár ahogy ismerem az írókat, a jövő héten már el is varrják a szálat, hogy másik 5-öt kezdjenek el felvezetni, náluk csak így megy.

A feszültséggel teli és meglehetősen statikus CIA-részek mellett megkaptuk a másik két szál tovább görgetését is: Dana-n továbbra is látszik, hogy belül sokkal törékenyebb, mint azt kifele mutatja az emberek zömének, most egy klisésnek tűnő dilemmát kapott, aminek komoly hatásai lehetnek a Brody-házra – abban azonban már nem vagyok biztos, hogy a Mike-féle nyomozgatás és kitálalás bírni fog-e komoly következményekkel, vagy csak red herring-ként funkcionál. (Az mindenesetre pozitívum, hogy az 1. évados felesleges karakterből csináltak valakit, s nem simán elfelejtették.)

A legérdekesebb megint Carrie és Brody közös jelenetei voltak persze, melyek nálam jobban működnek, ha üzletről van szó, mint amikor előmásznak az érzelmek, mert előbbi esetben folyton zajlik a mindgame, az “én tudom, hogy te tudod, hogy én tudom, hogy tudod, de tudod-e azt, hogy én tudom, hogy te tudod azt, hogy én tudom, hogy te tudod, hogy én is tudom.” Brody-ba tényleg kódolva van a hazugság? Még akkor is muszáj hazudnia, amikor végre igazat mondhat.

Oké, a Carrie-Peter-vonal is jól alakult, ez az ambivalens bizalmi-bizalmatlansági viszony kifejezetten érdekes, főleg, hogy mennyire másképpen látják Brody-t.

43 hozzászólás Ne habozz!

Bush84 - 2012. 11. 09. 21:01

Azert az “amerikai földön automata gépfegyverekkel halomra ölünk CIA-ügynököket” kissé erős húzás volt, remélem a valóságban ilyen nem nagyon fordul elő. :)

A Carrie-Brody jelenetek pedig önmagukban annyira jók, hogy már ezért megéri nézni a sorozatot.

unrealnoise - 2012. 11. 09. 21:16

az agyam eldobtam ettől a résztől.

ha annyira fontos lett volna az a cucc, a menekülés során miért nem pakolták volna fel a csávóval együtt? Mi a faszért kellett eddig várni?

Logikátlanság, és ezt nálam nem dumálják ki már, az meg kevés, hogy figyeltek a boltra, jóval előbb kellett volna cselekedni az elszállítás ügyében.

és ha már annyira fontos dolog van ott, komolyan ennyire nem tudták volna jobb helyre eltenni azt a szart? Egy kopogós fal mögé? ÁÁÁÁÁhhhh. Az ilyen hülyeségeket nem tudom elviselni.

Hiába szeretem a sorozatot, ha az ilyenekből több lesz, úgy lehúzom a pontszámot, hogy én magam is csak nézni fogok…

napocskin - 2012. 11. 09. 21:16

Basszus, majdnem szívrohamot kaptam a lövöldözés miatt. Igen, számítani lehetett rá, hogy valami történni fog, de hogy így… Mondjuk az lesz abszolút hihetetlen, ha Peter tényleg túléli. Másrészt remélem. Nagyon tetszik a dinamika közte és Carrie között – hogy bízik Carrie-ben, és hisz a megérzéseinek.

MrSpock - 2012. 11. 09. 21:26

unrealnoise : Mi ebben a hihetetlen? Ja ,hogy “átlagos” szabónál bevan falazva a cucc egy ládában? És azért nem vitték el még onnan,mert biztonságos hely volt. Épp ez a lényeg,hogy senki nem gondolta hogy lehet ott valami. Nem őrizték fegyveresek stb. És mivel Látta a csaj is hogy odament egy csapat CIA-s és tudja megtalálhatják,hát intézkedtek ennyi. És miért nem élhette túl? Nem kapott halálos lővést,elterült kész,gyorsan cuccoltak és mentek. Nem mindenki hal meg egyből ha golyó éri,vagy,hogy 5-6 találatot túlélnek.
De akkor ez nem ate sorozatod,ha ilyeneken kiakadsz,ami szinte kézenfekvő.
Egyébként nézd meg a való életben is milyen banális hibák vannak bűnözőktől,hogy buknak le. Vagy a csempészek is hova rejtik a cuccot!
Még mindig nagyszerű sorozat,és jókat lépnek,hogy érdekes feszült maradjon.

Lajoska67 - 2012. 11. 09. 21:31

Nem volt ezzel probléma,a jó volt, csak a két gyerek szála idegesít iszonyúan. Amikor ezt mutatják, megint azt érzem, mint az első évad elején, hogy sok neki az 50 perc részenként, elég lett volna mondjuk bő 42 hetente.

Kissur - 2012. 11. 09. 21:41

Engem az érdekel, hogy Galvez túlélte-e. Ő jó srác volt. Kár lenne érte. A vége pedig szépen elcsendesült, semmi cliffhanger, semmi falkaparás. Ilyen is kellett már.

winnie - 2012. 11. 09. 21:48

kissur: az előző részben is ez volt, amikor carrie hazament inni. az még csendesebb volt, nem?:)

Shannen - 2012. 11. 09. 21:52

Persze a 2×05-öt nem ütötte, de nem is kellett. Szükség volt egy ilyen valamivel “nyugisabbnak” mondható résznek, már ha ezt annak lehet nevezni…
A totális pusztításnál csak tátottam a számat perceken át, alig hittem el…! Nagyonr remélem, meg hát úgy is tűnik,hogy Peter túlélte. Nagyon jó a Carrie és közte lévő dinamika.
A Dana-s szál továbbra is, sőt egyre jobban idegesít, nem szeretnék a Homelandbe is egy Kim-szálat. Remélem hamar lezárják ezt a részét a történetnek.

cece - 2012. 11. 09. 21:55

Ahogy az első 5 résznél, ennek a végén is ültem a gép előtt és csak bambultam, h úristen de király rész volt EZ IS!! És rögtön meg is nézném még egyszer… :-)
Nálam ez a sorozat a legjobb, nincs mese!

yaze - 2012. 11. 09. 21:58

Az előző, valóban brutális résszel ki is ölték a sorozat lelkét. Brody már nem terrorista, és innentől baromi egyszerű az egész, lesüllyedt a sima kém-terrorista történetek szintjére. Goody guy amerikaiak és gonosz kávébarna emberek. Most még picit reménykedem, hogy ezen fordítanak esetleg egyet valamivel, de ha nem is, attól még egy erős középszernek megmarad a heti programomban.

A “cucc” témához: Én is azt mondom, ha érdemes érte megölni egy tucat ügynököt, akkor talán előbb ki kellett volna szedni a kopogós falból, vagy esetleg nem is ott tartani. Ja, és szabóért meg nem Brodyt küldeni. :) Ez mindig fájni fog.

Bruzsy - 2012. 11. 09. 22:03

én egyre biztosabb vagyok benne, hogy Nazirék nagyon is jól tudják, hogy Brodyval mi történt, és most csak improvizálnak. és ha így van, most dől el, lesz-e ikonikus főgonosz az arabból, mert kevés olyan van, aki nem csak profin tud tervezni, de jól tud alkalmazkodni is.

yaze - 2012. 11. 09. 22:06

természetesen good guy nem goody :)

minase - 2012. 11. 10. 02:04

OFF: jó ötlet, hogy az aktuális poszt átveszi a kibeszélő helyét

ON:
@yaze: ha így is lenne, hogy ilyen irányba fordul a történet, attól még nem feltétlenül “süllyed le” a sorozat. Eddig is voltak benne olyan szálak, amik nem újszerűek, de a megvalósítás mégis erős lett.

Tulajdonképpen csak ámulok, hogy kábé 2 évadra elegendő történetszálat lejátszottak 6 rész alatt. Ehhez képest Dana sztorija szinte vontatott (a megismerkedéstől a baleseten át a mostani dilemmáig és még csak most jönnek a következmények). Ennek ellenére nem idegesít, csak néha aránytalannak tűnnek a részek, hogy a randizgatással ennyit foglalkoznak.

Ez a mészárlás kegyetlenre sikerült. Mondják, hogy jön az erősítés stb. Látod, hogy bejönnek és már tüzelnek is. Hirtelen nem esett le, hogy ez egy másik csapat.

Messze van a hétfő!

janoka34 - 2012. 11. 10. 07:23

Szerintem meg ez jóval erősebb rész volt,mint az ötödik, bár a valóságban a CIA soha nem követne el olyan hibát,hogy nem állít 1-2 fegyverest az átvizsgálás alatt álló helyszínre, de az a jelenet jócskán a legkeményebb, legfeszültebb volt így is ebben az évadban, az valóban az első évad legjobb jeleneteit idézte.
Tudom,hogy mindenki marha jófejnek tartja Virgilt és Maxot, Virgil jó is volt az 1. évadban, de a 2. évadra sikerült totálisan lúzer balfékeknek beállítani őket,akikre az ember még közterület-felügyeletet sem bízna rá jó szívvel, nem még terroristák követését, lehallgatását.

janoka34 - 2012. 11. 10. 07:24

Ja igen, szerintem is régesrég lebukott már a Brody a Nazirék előtt, szopó…

digweed - 2012. 11. 10. 12:53

És szerintetek Brody adott jeleket a riportercsajnak,amikor kb fél percig kussoltak?

rapator - 2012. 11. 10. 12:57

Szerintem is elég valótlan volt a bolti lövöldözés. Számomra teljesen életszerűtlen, hogy a CIA egy rakás ügynökkel kivonul átkutatni egy terrorista boltját, erre hipp-hopp megjelenik az üzletben pár ember állig fegyverben és szétlőnek mindenkit. Ezt leszámítva teljesen jó rész volt.

winnie - 2012. 11. 10. 13:08

azért mi annyira nem ismerjük a cia vagy a terroristák belső működését, csak hallomásból, de ettől eltekintve az élet tele van életszerűtlen dolgokkal:) legalábbis a hazai “terrorelhárítás” és a terroristák világszerte is mutattak már olyasmit, ami meglepne pár embert. de ami fontosabb, hogy egyelőre nem ismerjük a hátteret, így lehet, hogy tisztázódni fog egy-két dolog.

de persze ezért is kérdezem az első bekezdésben leírtakat, mert nekem is fura volt, de biztos akad olyan, aki levágott mást is.

Brynden Rivers - 2012. 11. 10. 13:29

Nem fura inkább kockázatos lépés volt Nazirék részéről, de úgy tűnik bejött. A CIA béna volt.

Az első számú főellenség főemberére (Roya) két amatőrt állítanak rá az utcán és elvesztik szem elől a terrorista fickót. A mészárlás már csak következmény volt.

winnie - 2012. 11. 10. 13:39

royáról azért nem tudni, hogy mennyire van szabad akarata, lehet, hogy csak sokadik, de virgil profi,a legjobb:) de másképp meg lehetett volna oldani, hogy ne legyen feltűnő? roya még az épületben is elkezdett gyanakodni a mobilos fickóra, max eleve esélytelen lett volna, hogy közelebb menjen pont akkor, amikor a legfontosabbnak tűnő emberrel találkozik. persze lehet, hogy lett volna másik megoldás, ahhoz már nem értek.

abcd - 2012. 11. 10. 14:25

sztem nem állíthattak őrt az ajtó elé, mert nem akarták, h. bárki észrevegye, h. mozgás van.
de egyetértek, tényleg nem lehet(ne) ennyire egyszerű cia-s ügynököket legyilkolni.
engem is mindig idegsítenek a gyerek sztorik, de a dana-szálban van kakaó.

digweed - 2012. 11. 10. 15:01

Attól,hogy CIA-ügynökök,semmit nem érnek egy csapat,felfegyverkezett terrorista ellen,főleg nem egy hirtelen támadásnál. Azért egyből fegyverhez kaptak,amikor csengett az ajtó,de láttuk mennyit ért.

kaktusztea - 2012. 11. 10. 15:33

A boltban a CIA ügynökök egy nagy része technikus volt, aki nem ért olyan magas szinte a fegyverhasználathoz.

A másik:
automata(!) fegyverek + golyóálló mellény&sisak + meglepetés
vs
öltöny+pisztoly+készületlenség

Elég egyenlőtlen felállás.

Hagi - 2012. 11. 10. 15:52

Csak én jutottam arra a következtetésre, hogy van egy áruló a CIA-n belül?

Én azért gondolom, mert az alapján, amit láttunk, nem Brody-tól tudták, hogy mi történik a szabónál, tehát valakinek belülről kellett súgni.

Ez az éved nekem kicsit sci-fi-re kezdet hasonlítani. Már az elég gáz volt, amikor egy magas rangú CIA-s egyedül hagyta Brody-t a szobájában.

Nekem az is elég furcsa, hogy Brody ennyire könnyen átállt, hiszen úgy tűnik, hogy Issa halála után még 1 évig készítették fel a feladatra. Vagy valami nagy csavar van itt is, és valamit titkol Brody, vagy nagyon közhelyes volt ez a fordulat.

Minden esetre amíg Damian Lewis marad, addig én is maradok, mert azért még mindig ez a kedvenc sorozatom a most futók közül. :-)

r.zsofi - 2012. 11. 10. 16:01

Jó rész volt megint! Petert sajnálnám, remélem tényleg marad, végre egy potenciális “érzelmi ellenfél” Brody mellé. Nagyon kellett már….

Nekem sokakkal ellentétben tetszik a kamaszok története is….egyrészről már írtam, hogy sokakat lehet mindkét oldalon sakkban tartani ha kiderül, másrészről meg ez egy karakter-sorozat, az egy dolog, hogy most pörög, mint a veszedelem, de azért a legtöbb ember mégis csak Brod-Carrie, illetve most már Peter-Carrie jeleneteket értékeli a legjobban. Nos, most ugyanezt kaphatjuk meg kamasz színészekkel. Sztem marha jól csinálják. Dana karakterébe is jó mélyen belemászunk lassan, meg a kis alelnök palántáról is kiderül hogy messze nem az a hősszerelmes-intelligens-szeplős-ártatlanka, akit próbáltak eladni nekünk az elején. Erre mondják hogy nem esett messze az alma a fájától, hiszen lazán elkenné a cserbenhagyásos halálos közúti balesetet, sőt, egyenesen egy fél mp lelkiismeretfurdalást sem érez a történtek miatt, úgyhogy édes apuka remek értékrendet közvetített felé….tippre talán az egész történetszál erre lesz kihegyezve, legalábbis én tutti kijátszanám ezt a kártyát. :-)

Na, és ki lesz végül a tégla?

Nem hiszem, hogy Brody jelzett volna Roya-nak…bár nem néztem vissza…én emögött is a beépített téglát sejtem…

Brynden Rivers - 2012. 11. 10. 16:11

@Hagi: a CIA-s árulóra szerintem már sokan gondoltunk :) De a szabónál elég volt a terroristáknak figyelni a boltot.
Brody szerintem nem teljesen állt át (vissza?)

@winnie: mondjuk nem 2 embert küldenek rá 2 emberre, hanem raknak embert minden környékbeli közlekedési csomóponthoz.
Oldják meg, könyörgöm ez mégis csak hazai terep. :)

@kaktusztea: Nem az a kérdés, hogy megölhetőek-e a CIA-sok automata fegyverrel (meg), hanem hogy jutott 3 (feltételezem muszlim) terrorista-kommandós be az országba, ilyen fegyverekhez és hogy tűnhetnek el.

Annyit azért tudunk az USA-ról, hogy egy terrorista-gyanús elemek megfigyelésére jelentős erőforrása és széleskörű felhatalmazása van a ügynököknek.

adi - 2012. 11. 10. 18:50

Teljesen jó a forgatókönyv, de valahogy egy szálat nem tudok hova tenni? A kis csaj Dana meg az alelnök fia. Na az meg minek kellett bele? Értem, hogy a családja is széthullott Brody-nak és a feleségével való affér meg a hirszerző tisztel való románc is belefér, de a Dana vonalat nem értem.

Bár nem most debütlált – mármint ebben a részben -, de ez a Peter gyerek nagy király karakter és a színész is nagyon jól adja. Jó hogy nem nyirták ki. Remélem még sok jó évadot élvezhetünk ebből a sorozatból.

SpockCooper - 2012. 11. 10. 20:52

Megjegyzem, hogy a belföldi terroristaelhárítást az FBI végzi, ha nem tévedek. A CIA hatásköre az USA határain kívül kezdődik szerintem. Nehéz egy ilyen sorozatot úgy megírni, hogy ne rakjanak bele sok irreális sületlenséget. Anno egyébként Brody adta oda a borotvapengét az elfogott terroristának?

Arsenal93 - 2012. 11. 10. 21:08

@spockcooper:”Anno egyébként Brody adta oda a borotvapengét az elfogott terroristának?”

Ez nekem is eszembe jutott.Ez végül kiderült?Vagy lehet későbbre halasztják,de lehet csak elfeledkeztek róla?

Quantumleap - 2012. 11. 10. 21:20

Ahhoz, hogy szerintetek mennyire logikátlanok és életszerűtlenek az általatok felhozott dolgok a CIA-vel és a terroristákkal kapcsolatban, csak annyit tudok szólni: Ha 2001 előtt egy filmben vagy egy sorozatban közel-keleti terroristák repülőgépeket vezetnek a WTC-be, szerintem ugyanúgy azok lettek volna egyes nézők reakciói, hogy ez lehetetlen, életszerűtlen, meg ilyenek. Lássuk be, mi nem igazán értünk ezekhez a dolgokhoz.

adi - 2012. 11. 10. 21:26

Elhangzott a múlt részben pont Roya mondta, hogy FBI-osok lepték el a szabó boltját. Ők kutatták át plusz Galvez, Peter.

A pengéről nem derült ki szerintem egyelőre semmi. Ott inkább a hazugságvizsgáló befolyásolása körül volt valami kavar, hogy kiderüljön Brody simán át tudja verni.

Hagi - 2012. 11. 10. 23:00

@adi:
Igazából nekem is a penge körüli történések miatt van még mindig bajom Brody átállásával (vagy visszaállásával). Abból a részből az derült ki, hogy A)vagy rendesen ki van képezve, mert át tud verni egy hazugság vizsgáló gépet vagy B)tényleg teljesen szétesett a személyisége, és maga is elhiszi, amiket hazudik.

Én egyelőre az A)-ra tippelek és várok még néhány meglepő fordulatot Brody-val kapcsolatban.

NikoXXX - 2012. 11. 10. 23:25

Nagyon jo resz volt,en Quin-re gyanakszok mint arulo,a legjobb alca ha meglonek (24 klise).Peter masik neve Quien igaz? Azert Agent Q mar rogton maskepp hangzana.
A csavo tuleli,es ad infot,mondjuk hogy a mexikoi akit keresnek fegyveres es profi nem valami most kezdo Hezbollah palanta.
Erdekes hogy mi fog meg tortenni,Carrie most vagy megtort megint,vagy eljatsza mindezt hogy Broddy elhiggye hogy tudja ot befolyasolni.Azert kivancsi leszek hogy a biztonsagi kamerak (amik a szabo kornyeken voltak) felvettek-e hogy milyen kocsival jottek,hogy neznek ki,milyen fegyverrel jottek,esetleg valodi Fbiosok akik beepultek (24 stilusban).
Ennyi golyot nem lottek ki az egesz sorozatban mint abban a par percben.
Quin nalam Carrie utan a legszerethetobb karakter,Brodyt valahogy ruhellem,siman ki is irhatnak es mukodne a dolog ugy is.
En varok egy olyan fordulatot hogy nem is Nazir a fogonosz hanem valaki a CIA-nal.
Mike havert is hogy leallitottak… o meg mindig nyomoz,eleg nagy xarba fog kerulni o meg ezert.
Varom a kovetkezo reszt.

Quantumleap - 2012. 11. 11. 05:29

Ha jól emlékszem, az egyértelműen kizárt, hogy Brody adta a pengét, mert amikor az történt, akkor ő a szemünk előtt volt.

Cancer - 2012. 11. 11. 09:38

Mivel én nem vagyok teória gyártós, nem nagyon szoktam előre találgatni, hogy na vajon akkor most vajon ez lesz vagy az lesz, nekem tetszett a rész. Amikor kezdődött a lövöldözés majdnem leestem a székről és utána vagy 5x megnézem még a jelenetet. A Dana-szál számomra nem is érdektelen, de nem is érdekel. Van és kész. Mike: ha nem lenne sem hiányozna. Amin elindult, kíváncsi vagyok meddig jut.
Rupert Friend viszont engem megvett kilóra!!! Eddig is bírtam, mint színészt, de ezzel a karakterrel végleg belopta magát a szívembe. Szóval kérek még belőle! :$

mse - 2012. 11. 11. 17:36

Brody átállásával kapcsolatban: annyira azért ez nem történt hirtelen, évad elején is láttuk, hogy mennyire nem fűlött a foga ahhoz, hogy átadja a támadási kódokat, illetve eddig is tudtuk, hogy meggyőződése, hogy ő bizony nem terrorista. Legbelül képtelen elkötelezni magát bármelyik oldal felé is, viszont a 2×05-ben Carrie-ék sarokba szorították, úgyhogy nem maradt más választása minthogy együttműködjön, de szerintem hamarosan ez elől is próbál menekülni majd, még az sem kizárt, hogy ehhez meg Naziréktól kér majd segítséget. Lesz itt még kavar. A Brody/Carrie-féle macska-egér játszmának még koránt sincs vége.

A lövöldözés annyira nem necces szerintem, bár az nekem is szöget ütött a fejemben, hogyha Nazirék tudták, hogy van valami a boltban és tudták, hogy a CIA-sok is tudnak a helyről, akkor miért nem léptek korábban. Azonkívül viszont nem látom akadályát, annak sem, hogy Petert véletlenül életben hagyták, egész ügyesen tettette a hullát.

Danának örülök, hogy kapott valami történetszálat, de ez eddig tényleg iszonyat sablonra sikeredett. Bár eddig sem a családi mellékszálakért néztem a sorozatot.

T.Tomi - 2012. 11. 11. 23:04

Engem csak az idegesített fel, hogy miután rommá lőtték a terroristák a boltot utána nyugisan elővettek egy kis dekopír fűrészt, hogy óvatosan kivágják a kb 1 cm vastag gipszkartont. És persze kis kalapácsot is vittek magukkal. :D Annyira irreális. Legalább tussal beütötték volna vagy valami…

NikoXXX - 2012. 11. 12. 00:02

Biztos voltak kamerak a szabonal,es a kornyeken,azonositsak a kocsit es az elkovetoket es akkor elindul egyfajta 24,Carrievel.

mivanmar - 2012. 11. 12. 00:16

Én nem éreztem logikátlannak a rajtaütős részt. Amikor Brody elment a szabóért, abban a pillanatban érkezett oda a CIA, ezért a hátsó ajtón mentek ki. A szabónak előtte nem szóltak, így ki se vehette előre a ládát a falból (ott és akkor meg már nem volt idő, a CIA már a küszöbön volt). Ettől kezdve a CIA (és esetleg az FBI) folyamatosan figyelte a boltot, a visszatérő szabóra várva. A terroristák meg figyelték a boltot figyelő ügynököket. Feltételezem, hogy ki akarták várni, hogy elunják a megfigyelést, és mikor már nem parkolnak sötét autók napszemüveges öltönyösökkel az utcában, akkor mennek be a ládáért, ez a legtitkosabb megoldás, a legkisebb esély arra, hogy közülük valaki fogságba esik és netán bevall valamit.

Ezek után a CIA megtudja, hogy a szabó halott, és egy FBI-CIA közös csapat bemegy szétszedni a boltot, hátha maradt ott valami terhelő bizonyíték. A terroristáknak nem marad más választásuk, mint azonnal és brutális erővel lecsapni, megszerezni a ládát. Biztos állt kint is két ügynök, de azokat is gyorsan, csöndesen kinyírták (pl. a szemközti háztetőről mesterlövész puffantotta le őket, netán két járókelő kést döfött beléjük). A terrorista nehézosztag a meglepetés erejével, óriási tűzerővel és testpáncéllal könnyedén átvette az uralmat.

De mi lehet a ládában? :)

mivanmar - 2012. 11. 12. 00:18

Amúgy Roya mondja is Brodynak, hogy a CIA figyelte a szabó üzletét, tehát tényleg tudjuk, hogy a terroristák is figyelték.

Sunsetjoy - 2012. 11. 12. 11:07

A ládában egy bombagyárosnál befalazva szerinted mi lehet? Fotóalbumok… :)

mivanmar - 2012. 11. 12. 11:28

Szerintem nem robbanóanyag lesz ott, szegény bácsi valószínűleg nem falazott újra minden mellény készítésekor :) Én legalábbis morcos lennék, ha rendszeresen falat kéne bontanom, hogy hozzáférjek a munkaeszközeimhez. Inkább valami Abu Nazir szervezetére terhelő bizonyíték, ami talán még a CIA-s tégla személyéről is elárul valamit.

mivanmar - 2012. 11. 12. 12:56

Vagy legalábbis nem “csak” bombakellékek, szerintem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz