login |

Ilyen lett a The Forgotten szinkronja

2012. 11. 14. 14:24 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: szinkron, video,

Nem tudom, hogy van-e ember itthon, akit érdekel a The Forgotten, s főleg az, hogy miképp sikerült a szinkronja, de legalább ki lehet próbálni, hogy milyen kvázi szűz füllel véleményt mondani a magyar verzióról. Hányan is néztük meg anno a sorozatból legalább 4-5 részt? Mert az biztos, hogy az RTL2-n már több tízezren kedvelték meg a sorozatot.

A tovább mögött az Elfelejtve szinkronmintája. Na, ki lett Christian Slater? És miért nem mondta nekem senki, hogy Botos Éva szinkronizálni is szokott? (A videót köszi Razel-nek!)

5 hozzászólás Ne habozz!

Kolbászból Kerít - 2012. 11. 14. 15:13

Jók ezek a szinkronok szerintem… nem értem, miért fanyalognak folyton. Ha ugyanolyat akarunk, mint az eredeti hangok, akkor az eredeti színészeket kellene magyarul tanítani.

winnie - 2012. 11. 14. 15:17

nem hiszem, hogy bárki ugyanolyat akarna. a legjobban fogadott szinkronok sem azért jók, mert ugyanolyanok a hangok. de például itt botos éva hangjára simán rémondhatja valaki, hogy nem megy ahhoz a kjarakterhez, legalábbis én meglepődtem, amikor így szólalt meg.

Omen - 2012. 11. 14. 16:49

Szabo Mate az uj gyerek hangaja ugye, marmint aki festeget. Mostanaban sok rtl-es sorozatnak hangja: Terra Nova, Dallas… sorolhatnam

Lengabor - 2012. 11. 14. 18:48

Az gáz, ha még soha nem hallottam Botos Éva nevét? Nem hogy szinkronban, de amúgy sem.

winnie - 2012. 11. 15. 08:43

miért lenne gáz? nagyon sokan nem járnak színházba. a legtöbb színpadi színészt, akik máshol nem tűnnek fel, sokan nem ismerik. és ez nem kritika, mert aki jár és látta valamiben, annak sem kell emlékeznie rá, csak van, akinek feltűnik valamiben és megjegyzi:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz