login |

Happy Endings – csajoknak???

2012. 11. 25. 14:11 - Írta: winnie

23 hozzászólás | kategória: kampány, video,

Továbbra sem térek magamhoz: miért csajoknak, miért humor nőknek? Miért kell azzal kezdeni a kampányt, hogy a célközönség felét eltanácsoljuk a sorozattól? Hiszen egy 3 pasi + 3 lányos szitkomról van szó, nem? De most komolyan: én nézem be vagy az új nézők is csajosnak hiszik?

Mindegy, a Happy Endings plakátja nem volt még kint, így itt a helye, főleg, hogy sajátot kapott és az utcán is látható volt. A Comedy Central már bemutatta egy idei, szerda esténként megy (emlékeztető, szinkronminta), anno az előzeteseket nem raktuk ki, ezért a tovább mögött ezeket is meg lehet nézni. Az első videó jó hosszú.

23 hozzászólás Ne habozz!

casi - 2012. 11. 25. 14:13

ráadásul úgy teszik ezt, hogy előtte ha jól tudom himym van

CyClotroniC - 2012. 11. 25. 14:24

A CC nagyon promózza ezt, ha néha átnyálazom nagyritkán a TV adókat, akkor mindig belefutok, és szerintem simán van 4-5 perces. Tipikusan olyan hatása van, mint azoknak a filmes vígjáték trailereknek (hú de rühellem őket), amik elmesélik az egész filmet.

khaos - 2012. 11. 25. 14:28

a promó túl hosszú és annyira nem is vicces,de megnéztem már 1-2 részt is és én jól szórakoztam (férfi létemre,talán hozzá kell tenni?)
sztem hülyeség h csajos,ennyi erővel a jóbarátok is csajsorozat volt hisz a felállás ugyanaz

Danee - 2012. 11. 25. 14:29

Tegnap én is meglepődtem, mert pont azon gondolkoztam, hogy elkezdem nézni. Viszont meglep, de jó pont is, hogy a címet meghagyták.

Lengabor - 2012. 11. 25. 14:35

A sorozat egy nagy nulla, és nem azért, mert csajos vagy sem, hanem mert poéntalan, steril, izzadtságszagú.
Nálunk a Született feleségeket is ehhez hasonló mottóval csinálták ki, többek között.

nagyonnagyon - 2012. 11. 25. 14:46

Ez a “plakát” nekem kb a “Breaking Bad” “Totál szívás” címadással van egy szinten. Bravó !

m76 - 2012. 11. 25. 14:49

“A sorozat egy nagy nulla, és nem azért, mert csajos vagy sem, hanem mert poéntalan, steril, izzadtságszagú.”

Számomra az összes kommersz sitcom az, amit eddig láttam.

Ettől függetlenül alapból kizavarni a közönség felét a vetítőteremből, vagy nagy hülyeségre, vagy nagy önbizalommal társult hülyeségre vall.

cefetke - 2012. 11. 25. 15:02

“Számomra az összes kommersz sitcom az, amit eddig láttam.”

Lelked rajta, szerintem pedig a Happy Endings kommersz, vagy sem – főleg a második évadtól – eléggé elborult poénokkal operál ahhoz, hogy nemtől függetlenül élvezetes legyen.

paranoid android - 2012. 11. 25. 15:12

Az emberek szeretnek mindent szépen elkülönülő kategóriákba csomagolni, de mint a legtöbbnek, ennek sincs értelme. Mert milyen az a “csajos sorozat”? Milyen a nőknek való humor? Miért is határozza meg valaki humorát a neme? Ez szerintem nem csak amiatt hülyeség mert nem látom, mitől lenne a Happy Endings “csajos”, hanem maga a koncepció egy hatalmas ökörség. Persze legalább a reklámkampányon nem kellett sokat törni a fejüket.

Irodai Patkany - 2012. 11. 25. 15:31

Nekem a mosdó hangulata tűnik fel: egy csajos fürdőszoba meghitt, csupa puha rózsaszín vacakkal teli budoár, a plakát meg egy húskombinát üzemi mosdójára emlékeztet.

Goku2000 - 2012. 11. 25. 15:34

A tévében úgy reklámozzák, hogy csajos este, nem csak csajoknak. Ebbe beletartozik az Így jártam anyátokkal is! Azzal együtt promózzák ezzel a szlogennel. Szerintem a nézettségi adatok alapján a nők kevés része választja a CC-t. Lehet ezzel próbálják őket is megfogni.

szir - 2012. 11. 25. 15:49

Szerintem a plakat az borzalmas, es ez alapjan biztos hogy nem neznem. Pedig a Happy Endings szerintem egy jo kis sorozat. Szerencsere nem a magyar plakatok alapjan valogatok sorozatokat, es eredeti nyelven nezem. Ugyanaz a kategoria mint a Rules of engagement vagy Friends with Benefits, The League, Guys With Kids, Modern Family, Perfect Couples, New Girl, Not Going Out, Cougar Town, What I Like About You, Unhitched, Roommates, Friends, How I Met Your Mother…
Egyebkent XY kromoszoma birtokosa vagyok.
Komolyan nem ertem hogy ez a plakat mi a f***, es aki csinalta annak annyit tudnek mondani stilusosan, hogy nyasgem. A masik kerdes, hogy normalis dolog-e ilyen plakatokat kirakni a jarda melle ahol gyerekek jarkalnak.

Royale Bluff - 2012. 11. 25. 15:50

Nekem az a furcsa, hogy simán lenne létjogosultsága egy csajos estének (a már megvásárolt és beharangozott) Apartment 23, New Girl, The Mindy Project, 2 Broke Girls (tudom, stúdiók meg elővásárlási jogok meg stb miatt más csatornákhoz kerülnek, de a koncepcióra célzok)-féle sorozatokkal, fura dolog ráhúzni ezt a tematikát olyanokra, amikhez nem igazán illik.
Irodai Patkany: szerintem az üzenetet pont, hogy a srác fürdőszobájában hagyta, a saját tükrére miért írna bármit a lány?

Lengabor - 2012. 11. 25. 15:59

Ezt a Rules of Engagement-hez, Modern Family-hez, Cougar Town-hoz vagy HIMYM-hez hasonlítani? Ég és föld a különbség köztük, mondanom sem kell, hogy nem ennek a javára… Még ha az alapfelállás néhol hasonló is, de ez senkit nem érdekel. Egy ember általában a poénokért és szimpatikus karakterekért néz egy sorozatot, nem azért, mert ebben is, abban is, amabban is X mennyiségű fiú/lány szerepel, ergo ugyanaz, mint a többi és a szitkom címszó alatt nyomják az ember képébe… Jó hogy azt nem állítjuk, hogy egymás klónjai.

Alonso Mosley - 2012. 11. 25. 16:27

Ezt a plakátot fél és 2 perc közötti időtartam alatt lehet összedobni, attól függően ki, mennyire tudja gyorsan használni az egér+billentyűzet kombót. 10 perc alatt még egy majmot is meg lehetne tanítani, hogyan kreáljon ilyet. A készítőnek viszont még ez az egyszerű dolog is nehézséget okozott, mert sikerült elbaszni, vagy csak ennyire lusta és beleszart?

A scrubs-os leányzó miatt érdekelne, de ez a fajta téma és felállás mindig kiábrándító számomra. :(
Talán a Whitney üdítő kivétel, már ha egy kalap alá lehet venni ezekkel.

Vskd - 2012. 11. 25. 18:00

Már próbálja a comedy central menteni a menthetőt:
A napokban láttam egy ajánlót, amiben már azt mondták, “Szerda csajokkal, nem csak csajoknak!”

Az biztos, hogy alapból mellélőttek.

tompóó - 2012. 11. 25. 19:07

A reklám kitalálója biztos úgy gondolja, hogy a nőknek rosszabb a humorérzéke mint a férfiaknak így kevesebbel is beérik…mivel ebben a sorozatban elég kevés a humor! Unalmas, erőltetett!

l - 2012. 11. 25. 19:33

Ez a plakát borzalmas!!!!!

Irodai Patkany - 2012. 11. 25. 20:33

Royale Bluff: jó magyarázat, feltéve, ha a fiú egy csirkegyárban lakik. Persze hasogatom a szőrszálat, tudom, meg a rózsaszín felirat a szürke háttéren a legfigyelemfelkeltőbb…

Zsu - 2012. 11. 26. 09:29

ezen a plakáton én is néztem egy nagyot. egyáltalán nem csak csajoknak ajánlott a sorozat. szerintem semmi “csak csajos” sincs benne….. de biztos a nőket könnyebb rávenni, hogy leüljenek valami új mellé…vagy nem tudom hogy mi lehet a comedy central elgondolása.

Dexter Morgan - 2012. 11. 26. 15:17

Csak röviden: egyrészt mindenkivel egyetértek, aki marhaságnak tartja, hogy nőknek való sorozat lenne a Happy Endings… Én végigszenvedtem magam (pont a lányok miatt, mert igen szemrevalóak)az első két szezonon… Érdekes kombináció: rég láttam ennyire botrányosan rosszul írt vígjátékot… miközben szegény színészek próbálnak viccesek lenni – ettől javarészt kínos, izzadtságszagú, szenvedős lesz az egész…

A magyar kampány szöges ellentéte az én (MAGÁN!!! :D)véleményemnek: ez a sorozat kizárólag srácoknak való, mert a három szép lányon (na jó, három, Casey Wilson is jó azért…) kívül semmi értékelhető nincs benne.

Gigi - 2012. 11. 26. 15:57

Amúgy van ugyanilyen HIMYM-plakát is, láttam a Nyugatival szemben pl.
Láttam pár rész Happy Endings-t, hát nem fogott meg, a főszereplő párocska sajnos különösen unszimpatikus lett, nem tudok szurkolni nekik, de ha olyan hangulatomban ér, tudok röhögni rajta.

Keke - 2012. 11. 26. 16:42

Jah HIMYM plakáton is rajta van ez a csajos felirat…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz