login |

Revolution: vége az 1. évad első felének

2012. 11. 29. 18:34 - Írta: winnie

51 hozzászólás | kategória: kritika,

Folytatás március 25-én. Már persze annak, aki még kitartott – én a 3. rész után szálltam ki, utána már csak a heti 5 perces “Kripke mesél”-videók révén követtem a sztorit  – részemről ennyi bőven elég és olykor már így sem olyan érdekes a sorozat, szóval abszolút nem bántam meg. A rész közepesen gyenge és eseménytelen volt, lövöldözésekkel, kardozással, de nem ez a lényeg, hanem hogy lássuk, hogy mik a vélemények az első etapról. A mostani epizódra, az 1×10-re én speciel azért voltam kíváncsi, mert érdekelt, hogy mi lesz az a húde cliffhanger (akit érdekel, nézzen a tovább mögé) és persze az is érdekelt, hogy mi váltott ki kollektív sírást az írókból.

A sírásra még csak tippelni sem tudok – viccelődni lehetne persze ezzel, biztos akadt néző, aki sírt legbelül az epizód nézése közben, de az érzelmes pillanatok (sem Charlie-é (durva, hogy ez kicsit sem…), sem Miles-é) nem okoztak akkora katarzist, hogy elszabaduljanak a könnycsatornák. A cliffhanger pedig…, komolyan ezt szánták valami nagy durranásnak? Oké, hogy az előzetes simán ellövi, hogy nagyjából mi lesz, de ha nem is tette volna, akkor sem hiszem, hogy egy “veszélybe kerülnek hőseink”-húzást bárki is komolyan tudna venni.

Ez egyébként az 1×10 egyik nagy hibája volt, hogy a fő karakterek egyike (sőt, másika is) elvileg belekerült egy végletekig kiélezett szituációba, egy élethalál helyzetbe. Ez működött is volna önmagában. De itt jön be az, hogy a néző sem hülye és tudat alatt tisztában van azzal, hogy egyik bajba került figurának sem fog baja esni. Aki ezt az énjét ki tudja kapcsolni, az lehet, hogy ennél a csúcspontnál lerágta a körmét, de az íróknak inkább olyan helyzeteket kéne teremteniük, amelyek minden nézőnél működnek, nem? (Lehet azzal jönni, hogy a Revolution-ban senki nincs biztonságban, de ez kamu, hiszen az egy megölt főszereplőt egyéb okok miatt írták ki, már a forgatás megkezdése előtt.)

Igazából az 1×10 csak a folytatásnak ágyazott meg, mindössze egy átvezető rész volt, hiszen kidomborítottak két fő ellentétet, amik közül az egyiket talán a végletekig ki fognak játszani. Az évad második felében már komolyabban meg fog indulni a Forradalom, s továbbra is csak azt kérem a készítőktől, hogy ne húzzák meg a szezon végén azt, hogy hirtelen mindenki egy oldalra kerül, mert megjelenik egy külső fenyegetés.

Azt mindenképp sajnálom, hogy a flashback-eket továbbra sem használják hatásosan a készítők, nem fűznek fel rájuk sztorit, nincsenek bennük minikatarzisok – most is csak pár random eseményt villantottak fel azzal a céllal, hogy eláruljanak egy-egy szelet információt, vagy kacsintsanak aprócskát (a kardozás, a Monroe-jel). Nem mondom, hogy ezek nem jók, mert érdekesek, de nincs szerepük – az pedig minden sorozatban érdekes, ha láthatjuk az általunk ismert karaktereket korábbi életét, hogy milyenek voltak anno.

Az 1. évad folytatásával kapcsolatban Eric Kripke, a készítő elejtett pár morzsát: egyrészt a sorozat szerkezete marad, továbbra is vándorolni fognak a karakterek, minden részben lesz egy megoldásra váró probléma, mely köré folyamatosan alakítva fűzik fölfele az egyéb szálakat. A hangsúly, mint írtam, még inkább a Forradalmon lesz, illetve az előkészületeken, s most fog előtérbe kerülni Randall és Grace.

Az a baj, hogy nézőként sem tudom, hogy mi miatt érdemes nagyon várni a folytatást. A cliff feloldása miatt? Hogy kiderüljön, mégis mit tudnak kezdeni Danny-vel (ebben a részben zseniálisan odatette magát)? Hogy mi a háttere a Rachel-féle pofon előtti összenézésnek? (Úúú…!) A tovább mögött pedig a cliffhanger képei, ha valakit érdekelne, de nem nézi.

Ja, nem, hanem ez.

51 hozzászólás Ne habozz!

dendu - 2012. 11. 29. 18:41

Minden héten megnéztem, minden héten adtam neki egy új esélyt, minden héten csalódtam. Véleményem szerint ez egy szar sorozat. Tényleg megpróbáltam =( … nagyon sok a potenciál a sztoriban, de csak ezt tudta sajnos felmutatni. Kihasználatlan lehetőségeket…

Desmond Wallace - 2012. 11. 29. 18:41

Egy hangyányival jobb volt, mint az előző részek. Ez még mindig nem túl sok, de ahhoz elég, hogy érdekeljen a folytatás.

“mert megjelenik egy külső fenyegetés”

Pedig mekkora cliffhanger lenne már, ha Magyarország lerohanná a Monroe Köztársaságot.:)

Vitya - 2012. 11. 29. 18:42

Terra Nova ehhez képest csúcs volt.

mmonitor - 2012. 11. 29. 18:52

Mint ha már láttam volna olyat egy másik filmben mint amikor a főhős simán lelőhetné a gonoszt pofázás helyett de valamiért ez mégis elmarad…
Iszonyat gagyi ez a sorozat, fogalmam sincs miért nézem.

Worb - 2012. 11. 29. 18:54

Nem tudom, mi lehetett a sírás oka az íróknál, belőlem “csak” egy kaszálást tudott kiváltani ez a rész. A kasza már szinte a kezdetektől fogva érett, de eddig kitartottam a sorozat mellett (hiba volt!), mert valahol nagyon mélyen reméltem, hogy egyszer csak magára talál és olyan zseniálissá válik, amilyen lehetne. Ez nem történt meg. Az elejétől fogva középszerű volt ez a sorozat, és bár ez a rész egy hangyányival pörgősebb volt a korábbiaknál, a minőség teljesen ugyanaz maradt. A cliffhanger feloldása egy cseppet sem érdekel, ahogy a karakter sorsa sem. Ismét egy high concept sorozat, mely nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. És sajnos már tele a padlás az ilyenekkel…

TJ - 2012. 11. 29. 18:56

@mmonitor:

Szerintem azért nézed, mert annyira szar, hogy már-már jó. :)

Az utolsó rész valemennyire nézhetőbb lett. A cliffhangertől viszont nem lehetett elájulni.

Nem fog hiányozni.

Gabe - 2012. 11. 29. 18:56

Ez a sorozat egy vicc, tele elbaltázott potenciállal, igazából két okból nézem csak: angol gyakorlás az egyik, a másik pedig Elizabeth Mitchell, aki amikor csak 2 percet volt egy részben, akkor is simán lejátszott mindenkit.
A Monroe jelet kíváncsi voltam, hogy mikor sütik el, már a 2. részben tudtam, hogy Matheson-t is jelenti, az írók sírása meg remélem, hogy kamu, bár ha ők ezen tudtak sírni, az kb. megmagyarázná, hogy miért úgy írják a sztorit, ahogy.
Az csak nekem volt fura, hogy Monroe úgy indította útnak a helikoptert, hogy ő maga nem ült rajta? Mármint ez az első működő haditechnikai jármű 15 éve és nem akar ott lenni az első repülésen? : ) És J.D. Pardo hova lett közben? Túlzottan nem hiányzik, csak az évad elején még abszolút főszereplőnek tűnt.
A nyaklánc otthagyása is óriási hülyeség, utánaolvastam, azt írják, hogy leforgattak egy olyan jelenetet, amikor Rachel vissza akar menni érte, csak Miles nem engedi, de eleve nem kellett volna otthagynia. Mármint akármennyire is épp akkor döfte le a pszichocsávót és megdöbbent Mileson, azonnal zsebre kellett volna dugnia, pont ő tudja, hogy milyen értékes.
Más: arra van már valahol elmélet, hogy miért ment el az áram, mármint mi a tudományos magyarázat?

Foley - 2012. 11. 29. 19:02

Desmond neked kéne oda menni írónak :)

Amúgy nem volt bűnrossz rész,de sírni max akkor tudtam volna amikor megláttam,hogy annak ellenére,hogy szinte zöld utat kapott mindenki ott hagyták az asztalon a nyakláncot.

ALDO - 2012. 11. 29. 19:09

“most fog előtérbe kerülni Randall és Grace.”

Az jó lenne, mert kb. az egyetlen vonal, ami szorosan kapcsolódik a központi rejtélyhez, ráadásul érdekesnek tűnik a két szereplő. Habár nekem Randall nem tűnik olyan agresszív, masszív alkatnak, aki simán rátöri az ajtót bárkire, ahogy tette kb. a harmadik részben.

A cliff feloldása tippre olyan lesz mint, anno a Prison Break első évadzárója: sötét, a hat szökevény nekivág a mezőnek, miközben körbevették őket, de a 2×01-ben kiderül, hogy eltelt nyolc óra és simán leléptek. Gondolom a szereplők itt is az erdőben fognak rohangálni. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy anyut és a srácot hogyan fogják kihasználni, mert eléggé megnőtt a csapat száma. Nem olvastam az interjúkat, de olyan érzésem volt, mintha nem ezt a részt akarták fall finalnak szánni, hanem mondjuk a 13,-at. A sorozat simán lehetne jobb is, de nálam még nem került a nézhetetlenül rossz kategóriába, lévén végignéztem az eddigi részeket.

Junkieka - 2012. 11. 29. 19:17

Szinte kéjes örömmel nyomtam deletet a Revolution mappámra… de egyelőre még nem vagyok biztos, hogy tavasszal nem kezdem-e újra nézni, mert azért elnézegettem eddig hétről hétre és mégcsak nem is aludtam el rajta.
Azért én is morcos vagyok, hogy ennyire sablon és szinte semmi extrát nem ad. :(

mse - 2012. 11. 29. 19:18

Komolyan azt mondták az írók, hogy sírtak ezen? Mondanám, hogy én meg fájdalmamban könnyeztem, de azért még ez sem igaz. Ha viszont úgy döntenek, hogy a nagy dráma kedvéért épp Rachelt írják ki, én távoztam. Bár ennyire hülyék tán nem lehetnek…

Gabe - 2012. 11. 29. 19:21

Aldo: emlékeim szerint nem mutatják, hogy ki töri rá az ajtót Gracere, de szólj, ha tévedek : )

Desmond Wallace - 2012. 11. 29. 19:23

Amúgy ebből a sorozatból simán jöhetne pár remake, ami az adott ország elektromosság mentességére fókuszálna.
És azok még akár élvezhetőek is lennének, mert az alapötlet jó, csak a megvalósítás gázos.

jim455 - 2012. 11. 29. 19:25

Azért marha érdekes, hogy ezt a sorozatot kb. mind szidjuk, erre ez a nagy siker, pl. a Park Avenue-t meg a többség dícsérte, erre az meg akkorát bukik mint a ház.

Ezektől a “veszélybe kerülnek hőseink” cliffhangerektől meg a falat kaparom már, tényleg a legolcsóbb húzás, ezt senki nem veszi komolyan, szerintem ennél a junkie közösség simán jobbat kitalálna.Tényleg olyan nehéz lett volna odatenni egy WTF jelenetet a végére?

m76 - 2012. 11. 29. 19:29

Biztos kínjukban sírtak az írók. Amúgy nem értem, mi a cliffhanger? Az, hogy monroe-nak van 5 helikoptere? Már az 5 részben amikor végleg kaszlátam a sorozatot is sejthető volt, az meg a lőtéri döglött kutyát sem érdekli, hogy 1 vagy 3 vagy 5 vagy 125 van neki.

mark - 2012. 11. 29. 19:36

Én is tudtam volna sírni azon, hogy ezt komolyan gondolták! :) Az írók talán azon, hogy ha mindent beleadnak, akkor is csak ennyi megy… Amúgy TJ-nek igaza van, szerintem ez annyira rossz, hogy az már vicces =szórakoztató. Esküszöm, nem lepődök meg, ha simán bele fogok nézni a következő etapba is.

És hát ne felejtsük el, megvolt a non plus ultra is: búcsúzhattak volna-e önmagukhoz méltón kardozós jelenet nélkül?? Nem, ugye? Na ugye! :D

Shana - 2012. 11. 29. 19:38

Kiakadtam. Kész… Nem mintha bíztam volna benne, hogy én is sírva fakadok majd, de mégis majdnem sírva fakadtam, akkorát csalódtam.

Lenne egy kérdésem, csak nekem hiányzott a Miles és Monroe közti kapcsolat felépítésének flashback-jeiből az, hogy mi a büdös f*@&sz-ért vesztek össze???
Mert az a pillanat, amikor végülis Miles nem lő, de azt mondta “megváltoztál, mosmár nem vagy a tesvérem blabla” akkor annyira nem tudtam beleélni magam hogy mi a francról beszél?
Szépen fel lett építve kettejük barátsága, csak ez hiányzott ahhoz a jelenethez, így viszont nem jelentett semmit… Ahhhh…

Vazul - 2012. 11. 29. 19:56

Gabe: Randall-t tényleg nem mutatták, de Grace azt írta, hogy “itt van Randal”, mielőtt rárúgták az ajtót.

A sorozat egyébként nekem még mindig tök jó kikapcsolódás. Tény és való, hogy többet is ki lehetett volna hozni belőle, de mindig is bírtam az ilyen Herkules és Xena szerű “baktatunk a tájon és egyszer csak probléma” szerű sorozatokat. Nem kihagyhatatlan darab, de azért annyira nem is rossz, mint amennyire egyesek beállítják.

Gabe - 2012. 11. 29. 20:08

Vazul: na erre már nem emlékeztem, de Randall szerintem nem egyedül érkezett, annyira nem tudnám kinézni belőle az ajtórúgást : ) Egyébként azt is szeretném tudni, hogy ők min dolgoznak és hol.

Shawn84 - 2012. 11. 29. 20:25

Desmond Wallace: Egy Frey Tamás könyvre alapuló gázos remake simán összehozható lenne. Kicsit felturbózva persze. :D

Bazsi - 2012. 11. 29. 20:34

Se a sírás, se az “epic swordfight” nem jött át nekem. Ez is elég gyönge rész volt.

Aquarius - 2012. 11. 29. 21:05

Én már az első résznél tudtam, hogy ez szar, de elkezdtem a másodikat is, aztán mivel hozta ugyanazt a színvonalat, be sem fejeztem :).

CaveMaN - 2012. 11. 29. 21:32

@jim455: Egy jó WTF-et én is el tudtam volna képzelni pl, felszáll a helikopter, elkezd forogni a gépágyú 1 másodperccel később meg szépen belecsapódik egy rakéta és darabokra robban. Miles és Monroe fején meg a döbbenet látszik, hogy ez meg mi a f.sz volt?

paranoid android - 2012. 11. 29. 21:59

Tőlem is röppent egy kasza a rész végével. Bár félek, hogy a hosszú szünet miatt a jövőbeli énem elfelejti a sok rossz élményt, és a sorozatban lévő lehetőségek miatt újra belenéz, mikor visszatér. De erősnek kell lenni, mert ritka sok lehetőséget kapott a Revolution a javításra, de egyszer sem élt vele.
Számomra az egyetlen érdekes dolog az egészben Monroe karaktere, de belőle meg alig kaptunk valamit. Meg persze a világ is érdekes lenne, de ebben a tíz részben pár elszórt információn kívül nem sokat kaptunk belőle. Ez is el van maszatolva, úgy érzem menet közben találják ki a kiképzőtáborokat meg a heroin kereskedőket. Szóval egy felskiccelt világban mozognak a két dimenziós karaktereink. Nem is értem, hogy tartottam ki eddig.

Waldi - 2012. 11. 29. 22:07

Hat talan az anya-lanya talalkozon kellett volna konnyezni, de szerintem elegge ki lehet borulva az idegileg, aki ezen elmorzsolt nehany konnycseppet.
A Miles-Monroe showdown utanni smuzolas se sikerult tul eletszagura, Miles sejthette volna, hogy elobb-utobb csak betoppannak Monroe emberei.
Hacsak nem vittek fel a helikopterre az erositot, akkor nem fog tul nagy tavolsagra eljutni az eromutol :D

Hegedda - 2012. 11. 29. 22:11

Azok a drága írók azért sírtak, mert meglátták, hogy egy ilyen jó és ígéretes alapötletből mekkora sz@rkazlat tudtak összehozni…………..

ANOka - 2012. 11. 29. 22:21

Tényleg csak Elizabeth Mitchell és Giancarlo Esposito színészi játéka élvezetes.
A többiek hozzájuk képest csak kivágott papírfigurák: csak az időt rabolják.

Csárlit nem lehetne már végleg kivonni a forgalomból? Katasztrófa! :(

r1pp3rj4ck - 2012. 11. 29. 22:35

CaveMaN: ez tetszik :D bar valszeg az mas iranyba vinne el a sorozatot, mint amit ok terveznek (ami lehet, hogy nem lenne baj persze).

godzilla2 - 2012. 11. 29. 22:38

Ez most valahogy nagyon semmilyen volt… ez a cliffhanger a végén meg viccnek is rossz… pedig eddig nálam tartotta a sima középszintű, még nézhető státuszát de ez most kevés volt… még meglátom, h visszaülök-e a folytatásra, mert igazából az érdekel, h mi a fenét találtak ki az írók az áramszünet megmagyarázására, no meg amúgy se sok sorozatom van, amit hetente nézek, és nincs a helyére más :)
U.I: más is észrevette, h megváltozott a gépfegyver Miles kezében, miután szembekerült Monroe-val? Charlie még egy távcsőmentes M16-ost adott át neki, amire menet közben ránőtt a semmiből a távcső :) (a fegyver típusa nem 100%, na de nem a típushiba volt, ami feltűnt :) )

bruti - 2012. 11. 30. 00:26

Szegény Elizabeth Mitchellnek írhatnának már valami olyan sorozatot, amit nem fognak elkaszálni pillanatokon belül. Én is nézem, de nem tudom minek. Már rég abba kellett volna hagyni, csak az alapötlet olyan ütős, hogy mindig azt hiszem, kitalálnak valami okosat. A legjobb szó rá, hogy bugyuta, de szombat délutáni szunyókáláshoz elmegy.

winnie - 2012. 11. 30. 00:28

hát, ezt nem úgy tűnik, hogy kaszálnák:)

CaveMaN - 2012. 11. 30. 00:52

Alapvetően nem baj, ha nem kaszálják el és a második évadra összekapják picit magukat az írók és kerekítenek valami tényleg jót belőle, volt már ebben a helyzetben sok sorozat, csak mostanság kevés ilyen kerüli el a kaszát.

Foley - 2012. 11. 30. 06:49

Amúgy a helikopter max 700-800 méteren tudja majd üldözni őket,de az is lehet,hogy LEHETSÉGES SPOILER

,hogy a bombát csak átépítette,hogy késleltetetten kapcsoljon be.

winnie - 2012. 11. 30. 08:08

“a második évadra összekapják picit magukat az írók és kerekítenek valami tényleg jót belőle”

ki az, aki 2-3 részen túl nézne olyat, ami nem jó? aki azért néz valamit, mert talán jó lesz. inkább olyat néz az ember, ami tényleg jó, nem?

Dark Energy - 2012. 11. 30. 09:15

Nem tudom miért de néztem eddig és nézni is fogom. Volt egy-két rész, ami tetszett, de inkább csak mp-ek vagy percek, ami épp jó volt minden részben.
Az írók sírása: talán csak számukra valós tragédiából építették fel, ami pl Monroe-val történt, vagy épp túlreagálták, amivé Miles és Bass testvéri kapcsolata fajult, amiben azért volt némi tragédia és szívfájdalom de sokkal jobban és ütősebben is lehetett volna az egészet tálalni.

RolloJuve - 2012. 11. 30. 10:42

7 részt megnézve nekem az jött le, hogy Kripkének van valami baj a fejével, kábé mint Shawn Ryannek, csak itt nem úgy sült el.

Elliot_scrubs - 2012. 11. 30. 12:22

Szerintem nagyon jó rész volt, végig izgultam, hogy mi fog történni. Végre kiszabadították Dannyt és mindenki együtt van.
Viszont pár dolgot nem értek.

Monroe tábornoknak nem az volt a célja, hogy odacsalja Milest? És amikor végre találkoznak nem képes megölni. Miles sem volt képes meghúzni a ravaszt. Akkor mire jó ez az egész üldözés, ha úgysem képesek végezni egymással? Az még mindig nem derült ki, hogy miért utálták meg egymást. Miles korábban miért akarta megölni Monroet? Vagy lehet csak én nem figyeltem.
Kíváncsian várom a folytatást. :)

ALDO - 2012. 11. 30. 14:10

Azért akarta Milest odacsalni, mert abban reménykedett, hogy tud valamit az áramszünetről.
Abban a percben, amikor elment az áram Miles és Bass a kocsiban ültek és előbbi éppen a bátyjával beszélt, aki tudta, hogy mi okozza az elsötétülést.
Monroe így azt gondolja, hogy Miles tud valamit. Az, hogy miért utálták meg egymást ennyire, az egyelőre nem túl tiszta. Miles olyasmit mondott, hogy Monroe túl sok vért ontott és neki ebből elege lett.

mntn - 2012. 12. 01. 16:55

Nézzétek meg az ep11 promot, egy csomó itteni kérdésre választ kaptok.

Engem amúgy az érdekelne, hogyan vitték oda a helikoptereket :D Lovaskocsin? :P

Waldi - 2012. 12. 02. 06:41

Abban a reszben, amikor Norat osszeszedtek, foglyok vonszoltak egy helikoptert az erdoben, szoval nyilvan hasonloan.
Az is jo kerdes, hogy 15 evig elall a kerozin vagy mivel mennek ezek az uzemanyagtartalyban vagy azert idonkent ujratankoltak biodizellel, biztos ami biztos?

CaveMaN - 2012. 12. 03. 02:44

@winnie: persze, leginkább olyat néz az ember. De jelenleg scifi sorozatokkal sajnos nem lehet Dunát rekeszteni, így én pl nézem tovább a nem annyira jót is. Nyilván ha akkora marhaság, akkor dobom persze, de ezzel a sorozattal még nem tartok ott.

NikoXXX - 2012. 12. 03. 19:16

Tetszik es bejon,sok benne a hujesek es utalom Charliet,de miert nem a spanyol csaj a foszereplo maris + 2 pontot hozna imdb-en :D
Jo kis sori ez.

Hans - 2012. 12. 05. 00:11

Félévzárásra kapott egy esélyt, de az egyetlen ami tetszett, hogy sehol sincs az a JD Pardo vagy ki a herepöcök, az még Charlie majmot is alul múlta.
Miles és Monroe ugye nem Nora miatt lettek rosszba?
Monroe meg sokat nézett “Apokalipszis most”-ot vagy “Katonák voltunk”-at, mert nagyon rágyúrt a Gunship Huey gyűjtésre….
Tiszta Vietnam feeling, mikor felpörgött a Minigun géppuska! Kellett volna még alá zenének pl a Creedence Clearwater Revival – Fortunate Son…

Tomisz - 2012. 12. 06. 15:57

Jah… otthagyták a nyakláncot, amiről az utóbbi pár rész szólt hogy mennyire fontos stb… bakker. Ennyire hülyék is csak ebben a sorozatban lehetnek. :D

winnie - 2012. 12. 06. 16:31

nem azért mert lőttek rájuk? inkább az életüket mentették.

Tomisz - 2012. 12. 07. 19:49

Azért ott eltelt nem kevés idő, volt egy pofon stb.
Amugyis az ezzel a sorozattal is a “baj” hogy mesterségesen és frusztráló érzést keltő idiótaságok vannak benne. Ez csak egy apróság a sok közül.

Hasonló mint mikor Miles menekül lőnek rájuk… aztán belefut Monroeba és percek alatt nem érik utol? Wtf? :D
Kb fél perc mulva ott kellett volna lenni az üldőzőknek és lelőni… vagy valami. Ehelyett 1vs1 párbaj meg időhúzás, csak a végére érnek oda.

Szóval rengeteg ilyen “nem életszerű” helyzet és szitu van ez a baj. Emiatt érződik ZS kategóriásnál is ZS kategóriásabbnak az egész, nem hogy majd még beleéljük magunkat.

winnie - 2012. 12. 08. 01:19

elég vicces lett volna, ha amikor megtörténik a “nagy találkozás”, akkor másképp reagál, mondjuk visszamegy a cuccért. csak nézett, nem hitt a szemének, persze, hogy nem azzal törődött. amikor magához tért a sokkból, utána meg késő volt.

ezért mondtam már a pilotnál is, hogy sokan abban, amit felfedeznek a hibát látják, nem azt, hogy ők gondolkodnak rosszul:)

az üldözés dettó. honnan tudták volna az üldözők, hogy merre menjenek? tízfelé elindulhattak miles-ék. tény, hogy volt némi lövöldözés, de ettől még az, hogy nem rögtön találják el, hogy melyik lépcsőn másztak le, vagy kanyarba fordultak be, teljesen életszerű lehet.

Landris - 2012. 12. 08. 23:13

Hali.

Ha valakinek van ötlete arra nézve, hogy miért nem öregedett senki, egy napot se 15 év alatt, kivéve a gyerekeket, az mondja már el! Vagy ez csak engem zavart ennyire?

winnie - 2012. 12. 09. 00:06

öregedtek. de a múltban játszódó részeket is idén vették fel, nem 15 éve. így természetes, hogy a színészek kora nem változott. (egyébként felnőtt emberekről van szó, egy 30-as és egy 40-es valakin nincsenek óriási különbségek. itt is minimális dolgokat adtak hozzájuk.)

jog-ász - 2012. 12. 20. 22:34

én utolag több részt egyben néztem meg..sztem meg tök jó..úgy látszik a többség elég flegma, uncsinak tartja, semmi nem mozgatja meg, lehet nekem van napközben tul sok gondolkodni valóm?engem kikapcsol és nem érdekelnek a sorozat hibái, logikai bukfencei stb stb..nem lehet csak hátradőlni és bámulni ki a fejünkből?:))

rhynn - 2013. 04. 10. 11:34

“This is so far beyond anything I could have imagined as possible….”

Hát ja, ilyen szar megoldást csak a Revolution készítői tudtak kitalálni…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz