login |

A CW következő nagy dobása?

2012. 12. 06. 13:10 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: 2012/13, kampány,

Remélhetőleg a CW 80-as években játszódó új tinisorozata, a The Carrie Diaries korrekt írógárdát kap és akkor kisülhet belőle valami jó. A startdátum a plakáton, eddigi előzetesek a poszt címkéjén. Mondjuk engem továbbra is meglep, hogy AnnaSophia Robb a sorozatozás mellett döntött, hiszen még tavaly is volt mozis főszerepe.

18 hozzászólás Ne habozz!

i'm_rick_james - 2012. 12. 06. 13:33

Remek, újabb generáció tinilányba sulykolják majd bele, hogy hülye k**vának kell lenni, mert úgy szép és jó minden.

winnie - 2012. 12. 06. 13:39

akkor most a nézőt kritizálod vagy a sorozatot? amikor megláttad anno a dexter plakátját, azt gondoltad, hogy azt sulykolja mindenkibe, hogy sorozatgyilkosnak kell lenni?:) látatlanban akkor ezerszer ez, mint az, nem? és mégis. (nem tudom, de nekem nagyon gáznak tűnik mindenféle prekoncepció. nem lehet mindig motoros bűnbandákról meg maffiózókról meg kábszert készítő gyilkosokról meg terroristákról szóló sorozatokat nézni. illetve…, miért ne lehetne?)

szerintem ez úgy működik, hogy van, akinek ez jön le és neki már mindegy (bár nem tudok róla, hogy lenne ilyen, de elhiszem, ha mondod), és van, akinek nem ez fog lejönni, hanem az, hogy egy sorozat. vagy az, hogy mi volt 30 évvel ezelőtt. vagy nem jön le belőle semmi, mert miután megnézi és cseveg egyet a haverjaival és lefekszik, másnap nem fog eszébe jutni a sorozat.

de eleve, ki feltételezi, hogy amit egy sorozatban lát, az “kell lenni”-szerű dolog? főleg, ha a nézővel van bajod:)

ha sugallás van, akkor szerintem csak annyi, hogy “légy az, aki lennie akarsz”. pföjj!

goodjohnwin - 2012. 12. 06. 14:23

borzasztó, legalábbis az első rész.
Egy skizo kiscsaj, aki egyszerre külvárosi tinilány (Á la Tessa) és NYC-ben gyakornok hipster felnőttek között.
Érzelmes apa-lány, és hugi-nővér kapcsolat, sok gyilkos ‘outfit’ és közhelyes mellékszereplő.
Ebből semmi jó nem sülhet ki, csak valami guilty pleasure junkfood sorozat 12 éves csajoknak.

qwertzuiop1 - 2012. 12. 06. 14:49

winnie!
Nem akarok a magánéletedben turkálni, ezért nem kérdezem: Szerintem neked nincs tini gyermeked.

kisame - 2012. 12. 06. 15:08

Akármekkora sikere is volt a SATC-nek, annak akkor és ott volt sikere, amikor a HBO még csak feszegette a határokat( most a GOT-ot vagy a True Blood-ot elnézve már jóval át is lépte azokat a határokat..). Az egész arról szólt, milyen egy nő(oké, nem épp átlagos) élete 30 felett férj és család nélkül, mert a 90’s évek végén ez még téma volt és nagy dilemma( család vs karrier, egyértelműen).

Épp ezért nem igazán tudom, hogy mit is akar ez a sorozat vagy milyen nézői réteget szeretne megcélozni, mert ha a tiniket, akkor a 80’as évek feelingel nagyon mellélőttek.

Szerintem hamar kaszálni fogják..

A legelső kommentre magyarázat: Ezt a kérdést rögtön a SATC első részében felteszik:”A férfiak bárkivel bárhol lefeküdhetnek,akit csak megkívánnak de ha mi nők viselkedünk így rögtön leribancoznak!Hol itt az igazság?”

Szerintem ezen gondolkodj el egy kicsit!

i'm_rick_james - 2012. 12. 06. 15:59

Nem gondolkodok el. Parasztbácsi is megmondta (a viccben), ha a csizmámmal belelépek a tehénlepénybe, csak lemosom a csizmát, és kész. De ha a tehén beleszarik a csizmámba, azt én még egyszer fel nem veszem. :D

Na jó, viccelődést félretéve:
winnie!
Annyiból nem feltétlenül húzható párhuzam, hogy annak sokkal kisebb a realitása, hogy egy 14-18 éves valaki megnézi a SoÁ-t, aztán maga köré gyűjt még 15 társat, Harley-kat vesznek, bőrszerkókat csináltatnak, és elkezdenek embereket ölni, meg drogot, fegyvereket csempészni, mint annak, hogy egy még “kiforratlan” jellemű kislány megnézi ezt, és hirtelen megvilágosodik, hogy jé, így is lehet viselkedni.

Nem azt mondom, hogy a nő nem egyenrangú ember a férfival, mert az. De az a vonal, amit ezek a SATC, meg a Cosmo, meg Joy képviselnek, az már a ló túloldala. Szinte arra neveli a nőket, hogy “még egyenlőbbnek” kell lenniük.

Theo - 2012. 12. 06. 16:31

Remélem gyors kasza, és Freema kap valami értelmes sorozatot.

winnie - 2012. 12. 06. 16:38

qwertzuiop1: ha lenne tinigyerekem, akkor a többi tinigyerek gondolkodása megváltozna? tudom, hogy divat lenézni a tiniket, de nem kell ahhoz idős gyerek, hogy én is ezt tegyem. és ahhoz sem, hogy az embernek legyenek tapasztalatai a tiniléttel kapcsolatban. rég rossz, ha valaki általánosít. és mint írtam, ez nem úgy működik, hogy van egy kiegyensúlyozott normális tini, megnéz egy sorozatepizódot és azt teszi, amit a kollega írt:) aki ezt teszi, az nem normális tini. ergó nem a sorozat árt neki.

Dalmayr - 2012. 12. 06. 16:43

nekem a sex és new york örökös kedvenc díszdobozos kiadásban.ezerszer láttam és imádom.de pl nekem a film nem hozta feelinget és attól tartok ez sem fogja…de azért 1-2 embernek ajánlom h ne csak részletekből ítéljen.ez a sorozat bőven több mint a cipők és samantha rengeteg pasija.

masterson - 2012. 12. 06. 17:47

AnnaSophia Robb miatt érdekelne, de a sex és new york nagyon nem az én világom…majd a kritikák segítenek a döntésben :D

De egyébként a héten valamelyik reggel a Mokkában is volt a sorozatról szó, mármint arról hogy januárban lesz sex és new xork előzménysorozat (gondolom már a tv2 bezsákolta azért).
A vendégek Dukai Regina, Iszak Eszter és Orosz Barbara voltak (ami már önmagában is garantálja az agyhalál bekövetkezését a nézőben), de nemcsak nekik, hanem Kárásznak és Tatár Csillának se volt lila fingja se hogy kik fognak benne szerepelni, sőt, Dukai tényként kezelte hogy Blake Lively lesz a főszereplő…:DDD

kisame - 2012. 12. 06. 17:51

“Szinte arra neveli a nőket, hogy “még egyenlőbbnek” kell lenniük.” – váó és ezt onnan tudod, mert rendszeresen olvasod? :o

Egyáltalán hogy lehetnek a nők “mégy egyenlőbbek”?Azt hittem ennél már nem juthatnak feljebb..:D Majd szólj, ha nő lesz az USA elnöke…

Én is voltam tinilány, mégis el tudtam dönteni, hogy nem lesz belőlem “ringyó”, voltak persze akik meg úgy döntöttek, hogy nekik ez tetszik, annak ellenére, hogy nem volt akkor még se joy, se cosmo, édzsbíó meg depláne nem.

Én egyébként kislányként macgyver akartam lenni, mégse tudok még ma se plasztikbombát csinálni a rágóból..

Most komolyan, van itt valakinek tinilánya?

jersey - 2012. 12. 06. 19:26

Előre is elnézést kérek Ms. Robb rajongóitól, de én ahogy hirtelen ránéztem a plakátra, azt hittem Lindsay Lohan az szépen tinire photoshoppolva :D

Nella - 2012. 12. 06. 22:44

Nem néztem a SATC sorozatot. Egy kezemen meg tudom számolni, mennyi részt láttam belőle a tévében. Valahogy nem szippantott be. Gondolom emiatt sem érdekel annyira az előzménysorozat, persze tudom, hogy független az egész egymástól. Ha pozitív kritikákat olvasok róla nagyobb részt, akkor valószínű megnézem, de így most első nekifutásra meghagyom másnak.

Egyébként egy sorozattól nem lesznek a tinik ribik, vagy züllöttek. Ehhez azért sokkal több kell.

NikoXXX - 2012. 12. 07. 00:15

Azt hittem hogy a Homelandos Carrierrol fog szolni,sajna nem :(

groove - 2012. 12. 07. 09:53

Engem az ilyennel vallatni lehetne…

cathy - 2012. 12. 08. 22:50

Na mintha nem tépném még elégszer a hajam a halálunalmas Bradshaw-jelenségtől..

kem - 2012. 12. 12. 20:32

A Viasat3-ra jön, már promozzák.

elliot - 2012. 12. 15. 10:07

Akartam is kérdezni, hogy ez az, ami a Viasaton van? mert ott barna hajú a promóban a lányka. De nem látom rendesen, hogy ez-e az a csaj,mert egyszerűen semmilyen karaktert nem tudok felfedezni az arcán, ami miatt meg tudnám ismerni:D

Az első válaszolónak ha van tinigyereke, tuti megtörténik vele, hogy ribi lesz, mert ilyen szülők mellett az az egyetlen menekülési út a családból, ha szül egy gyereket az ember:D:D

A Szex és New Yorkon “nőttem fel”, kb tinikorom óta néztem még az HBO-n, mégse vagyok ribi, csak normális fiatal lány. Lett férjem és lett állásom is, mert aki egy résznél többet látott ebből, az tudhatná, hogy vannak benne érzelmek, csalódások, szerelmek és igenis nemiségi kérdések is. A nők nem az új férfiak, csak ezek a nők már nem a konyhában rohadnak meg (ahogy az amcsi nők nagyrésze 5 gyerek után, mivel nincs gyes, ezért vagy otthon marad, vagy megy vissza dolgozni 6 hét után). Ők emberek, nem férfiak vagy nők, hanem csak emberek!!!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz