login |

Magyar con-ok 1.: VampiCon

2012. 12. 15. 21:35 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: magyar hírek, találkozó,

Ahogy nézem, jövőre több con is szerveződni fog idehaza. Ezek egyike a VampiCon lesz, mely 2013. 05.25-én és 05.26-án kerül megrendezésre a Hungexpo területén. Minden egyéb infót a honlapon olvashattok el, illetve az érdeklődőknek nyilván érdemes követni Facebook-on is a szervezőket.

Ahogy nézem, a meghívott vendégek között ott lesz Sam Trammel (Sam – True Blood). Remélhetőleg tényleg elindulhat valami a con-ok terén itthon is, mert eddig csak a scifiseknek adattak meg hasonló lehetőségek. Most már csak az a kérdés, hogy milyen a szervezői háttér, sikerül-e kigazdálkodni szükséges feltételeket. És persze, hogy lesz-e kereslet.

13 hozzászólás Ne habozz!

yeeeyha - 2012. 12. 15. 21:50

Én a Vámpírnaplósról tudok (vagy az ehhez kapcsolható)?

De mindegy is, csóró egyetemista vagyok, és mivel a Vámpírnaplós is elég lehúzós szerintem pénzügyileg, így gondolom ez is; és nem halok bele, hogy nem lehetek ott.

winnie - 2012. 12. 15. 21:54

az már a külföldieknél is kiderült, hogy nem olcsók az effélék – gondolom nem azért, hogy nyerészkedjenek, hanem mert nem kevés költséggel jár. ld. a linkelt con szervezői posztot.

Cyrill - 2012. 12. 15. 22:44

a honlapot megnézve szerintem ez jóval olcsóbb mint a charming-os con

Tibi - 2012. 12. 15. 22:49

A VampiCon árai egész barátiak, de a sztárvendégek a farkasok …. a CharmingVampires vendégei királyak, az áraik pedig undorítóan magasak…

Llew - 2012. 12. 15. 23:20

winnie
ezt sem olcsó, a másiknak viszont olyan árai vannak, amik verik a FedCon-ét

VampiCon - 2012. 12. 15. 23:23

Sziasztok!
Csak annyi kiegészítő info, hogy jelenleg több színésszel is kapcsolatban állunk, de hogy mikor tudjuk közzé tenni a nevüket, az nem rajtunk múlik, hosszú a folyamat. A farkasok meg csak egy a sok plusz közül, amit a sztárok jelenléte mellett nyújtani szeretnénk.
winnienek nagy-nagy köszönet, hogy ide felkerültünk, aktív Sorozatjunkie olvasóként, ez egy kicsit szürreális érzés :)

Andro - 2012. 12. 16. 08:19

Eddig itthon maximum animeconok, meg sci-fi conok voltak. Én mondjuk egy OUAT connak is örülnék. XD

Egyébként a külföldi hírességek meghívása szerintem nem lehet olcsó mulatság.

george - 2012. 12. 16. 09:50

@VampiCon

True Blood vendégekre még lehet számítani? Vagy más sorozatokból is lesznek?

trisshh - 2012. 12. 16. 10:02

@Andro- úú egy OUAT connak én is nagyon örülnék! :D
Ha már True Blood meg vámpírok én Alexander Skarsgard-nak örülnék, de nagyon nagyon *.* :DD

VampiCon - 2012. 12. 16. 10:55

@george
Más sorozatokból is lesznek vendégek. Twilight, Vampire Diaries és The Walking Dead irányban gondolkozunk.

Ha májusban minden jól megy, akkor további terveink is vannak, OUAT-tól sem zárkózunk el…

Évi - 2012. 12. 20. 14:17

Én feltétlen ott leszek! *-*

Annyi lenne még a kérdésem, hogy milyen öltözékben illik megjelenni? :) Mert én gondolkodtam már mindenben, de nem tudom pontosan mi a követelmény ezzel kapcsolatban. :)

Amy - 2013. 01. 13. 01:09

Lesz két vámpiros con, de Odaátos cont nem szervez senki… oké…

slythay - 2013. 01. 13. 20:03

Én érdeklődve várom mindkét vámpíros con kimenetelét, és remélem, hogy sikerrel zárnak vasárnap. A Charmingnak valóban jóval magasabbak az árai, de elhiheti mindenki, hogy megéri, még a legolcsóbb jeggyel is. Ha lehetne, akkor alacsonyabbak lennének a belépődíjak, de figyelembe kell venni, hogy a rendezvény mellett nem kevés összegbe kerül már csak a színészek repülővel való ide-és visszautaztatása, valamint elszállásolása. Szerintem inkább örüljünk annak, hogy hazánkban is megrendezésre kerülnek ilyen cnventionök, és persze, nem mindenki tud rajta részt venni, de attól, hogy a legtöbb helyen én is csak azt hallom vissza, hogy horribilis ára van a belépőnek, még nem lesz jobb, senkinek sem. Nem kioktatni akarok, vagy hasonló, mert megértem ezt az oldalt is. Én sem tudok részt venni a conon, egyiken sem.

@Amy
A probléma az, hogy már a Vámpírnaplók con árai miatt sokan elégedetlenkednek, az Odaát con hasonló árban lenne, csak ott veszélyben lenne maga a convention sikere is, mivel jóval kevesebb rajongója van itthon ennek a sorozatnak, és ha nincs elég résztvevő, nem vesznek elég belépőjegyet, akkor oda az egész szervezés, mert a kellő összeg nélkül megvalósíthatatlan a dolog.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz