login |

Ez volt az eredeti

2012. 12. 18. 13:10 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, dvd, video,

Mint azt tudja mindenki, a Netflix egyik új sorozata az Arrestd Development, a Hemlock Grove és az Orange Is The New Black mellett a House of Cards lesz (bővebben róla itt, a promót már láttátok). Ennek pedig, mint írtuk, volt egy eredetije. Az angol széria egy 4 részes minisorozat volt 1990-ből Ian Richardson főszereplésével. Miért ne most jöjjön DVD-n és BD-n?

Amit korábban nem írtunk, hogy a sztori alapja Michael Dobbs regénye, illetve regényei, hiszen mint látható a borítón, trilógiáról van szó. A House of Cards a To Play The King és a The Final Cut című minisorozatokkal folytatódott 1993-ban és 1995-ben.

A tovább mögött meg lehet nézni az eredeti sorozat “főcímét”, az 1×01 első pár percét és egy rajongói előzetest, ami nyilván spoileres.

1 hozzászólás Ne habozz!

RolloJuve - 2012. 12. 18. 14:37

Én ebbe bele is kezdtem, bár csak a pilotot néztem meg, mai szemmel nézve kicsit olyan, mint a régi BBC-s Galaxis útikalauz :D, de nem rossz. A trailer alapján a karakterek, a narráció és a cselekmény kezdeti főbb vonalai megegyeznek az eredetivel, csak mai köntösben. Jó lesz ez!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz