login |

Gossip Girl: vége a 6. évadnak. És a sorozatnak is. – írta: szucsitg

2012. 12. 23. 19:01 - Írta: vendegblogger

52 hozzászólás | kategória: 2012/13 finálék, kritika,

Well, I guess that means it’s all over now, that we can all grow up and move on.

Lezárult egy korszak. Manapság nem kedvez semmi sem a tinisorozatoknak, nem is igazán van már a tévében, ennek volt az utolsó emblematikus darabja, a Gossip Girl, ami sok változáson átment az évadok alatt, többször vett rossz irányt, de előbb-utóbb mindig visszatalált ahhoz a csapásirányhoz, amiért sikerült anno megszeretni. Ez pedig sosem volt más, mint az intrikák, a kis csavarok, a zseniális szkript és a rengeteg popkult utalás.

Nem lehet az utolsó évadra sem azt mondani, hogy hibátlan lett, sokan húzták is a szájukat folyamatosan évad közben, hogy hol van már a régi a minőség, de kicsit úgy érzem, hogy tévednek. Megragadtak annál, hogy milyen volt korábban, pedig a sorozat mindig változott. Az első évad, akármennyire is szerethető volt, de elég bugyuta, nálam továbbra is a második az etalon, ahol sikerült megtalálni a szórakoztató középutat a szappan és egy komolyabb dráma közt.

A 6, szezon semmi másról nem szólt, minthogy az előző évek történéseire végre pontot tegyünk és lezárjuk a szálakat, már amennyire le lehet. Nem ért véget a sorozat a karakterek számára, nem is akarták ezt sugallni, sőt még be is játszották a kicsit cheesy “a történelem ismétli önmagát”-fordulatot, de rendben volt ez így is. Nincs mit bánni, Josh Schwartz és Stephanie Savage közös gyermeke megkapta azt, ami járt neki.

Tovább után folytatom, kicsit spoileresebben.

Nem volt semmi váratlan a végén sem, kivéve az előző rész vége és Bart halála. Lehetett tudni, hogy Chuck és Blair szerelme be kell, hogy teljesüljön. Muszáj volt, hogy a magányos fiú és Serena újrakezdje, hogy happy end legyen. És muszáj volt, hogy kiderüljön ki is Gossip Girl. Lehet panaszkodni, hogy Dan lett, de teljesen szépen megindokolták, keretbe foglalták, és lezárták a dolgot. Sokkal olcsóbb húzás lett volna, ha a kicsi Jenny-t teszik meg vagy Eric-et, ezzel pedig a könyv is megkapta a lezárást, mehet az élet tovább úgy, ahogy kell neki.

Egy korszak tehát lezárult számunkra és a szereplők számára is. Nem maradt hiányérzet, se kérdés, sem kétely. És még Kristen Bellt is megkaptuk Rachel Bilsonnal és egy remek, negyedik falas kiszólással. Nem is nagyon tudok jobb megoldást elképzelni arra, hogy Gossip Girl hangját hogy máshogy lehetett volna beemelni ennél szebben, az pedig hogy Schwartz meggyőzte Bilsont, hogy a The OC után tartsanak egy kis reuniont

Egy biztos, a hatodik a legsötétebb évad volt, ahol szinte mindig rosszul sültek el a dolgok hőseink számára. Chuck megtapasztalhatta, hogy milyen, amikor egy tapasztaltabb játékossal kezd ki. Ez a harc egyébként fokozatosan építette le Bart karakterét, és a nézők iránta érzett szimpátiáját, ami valljuk be, sosem volt túl magas. Blair is a legkeményebben tanulta meg, hogy hogyan lehet úgy felnőni, hogy megmaradjon benne mindörökre a diáklány.

Serena felhagyott a címlapokkal, és a boldogságot kereste, Dan pedig a sikert. Visszahozták Georginát, akit minden húzása ellenére is szerettünk. Michelle Trachtenberg mindig is jól hozta a karaktert, és ebben az évadban is tökéletesen kiszolgálta az ellensúly szerepét; ha nem volt elég zűr, akkor csinált. Ivy karakterének megtartása szintén jó húzásnak tűnt, nem volt sokat az előtérben, de amikor igen, akkor vele játszották ki a kártyákat. Rufus sajnos nem nagyon tudott kilépni a szürkeségből, és most már annyi szerepe sem volt az egészben, mint korábban, de ettől függetlenül mindig találtak neki helyet a történet folyamában.

És persze ott voltak az intrikák, és a kiszólások. Kaptunk belőlük bőven a fináléban is, valószínűleg ezért sem éreztem rossznak. Ráadásul nem volt jelen a szokásos széttördeltség, mindössze egy történés volt, amire fókuszáltak, az pedig Az Esküvő. Megtörtént, lett is gyerek, boldogság, békesség, igazi love story. És persze S és D is egybekelt. A leleplezés meg maga volt a tökély a szememben, igazi írói remekmű volt ez az önvallomás. Nem is akarom a sztorit tovább cincálni, látta mindenki, inkább az érdekel, hogy ki hogy vélekedik az egészről.

Hiányozni fog a Gossip Girl, de ennyi volt a sorozatban, nem lett volna értelme nagyon tovább tolni. Eljutottunk a mélypontra, ahonnan csak a katarzis volt a kiút. Ezt pedig az évad dupla záróepizódja megadta. Lassan gyulladt be, nem is nagy lánggal, de olyan szépen és játszi könnyedséggel, hogy kár érte bármilyen kritika. Pontozni nem is szeretném, felesleges. Mindig is szerettem a sorozatot, és ezen a gyengébb évadok sem fognak változtatni. A finálé meg olyan volt, amilyet szerettem volna. Hű magához és a sorozathoz.

Köszönjük, Josh és Stephanie! És persze Kristen. Az ő hangja nélkül nem lett volna ugyanez az élmény. Mert egy élmény volt.

52 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2012. 12. 23. 18:48

minden mindegy alapon bepróbáltam az utolsó részt, miután meglepetésemre pár rész után kaszáltam (pedig anno nagyon vártam, lévén josh schwartz), de sajnos az összkép nekem ugyanolyan kínos volt, főleg pár színésznél. azonban pozitív, hogy egyesek tök jól kikupálódtak.

rachel bilson és kristen bell nagy poén volt, csillagos ötös, a többi visszatérőért, még lisa loebért is nagy pacsi, hogy sikerült lezsírozni, gondolom ez nagy plusz volt a rajongóknak.

Zirowe - 2012. 12. 23. 19:55

Nagyon örülök, hogy vége lett, nem sok értelme volt ennek az egésznek, főleg az utolsó évadnak.

Bubbax - 2012. 12. 23. 20:10

Kaszáltam a 3×04-ik epizódnál és erre nagyon büszke vagyok.

Lighter33 - 2012. 12. 23. 20:21

Valahol a 4. évad folyamán abbahagytam, azóta sem vitt rá a lélek, hogy újrakezdjem..

Miss Keamy - 2012. 12. 23. 20:21

Valahol a 4. évadnál hagytam abba. az utolsó részre kiváncsi vagyok, ez a dan= gossip girl jézusatyaúristen…muszáj megnéznem hogy magyarázzák meg:D és külön örülök Chuck és Blairnek. Az ő szerelmüket szenzációsan mutatták be.

daniel_007 - 2012. 12. 23. 20:22

teljesen egyetértek a kritikával! kihozták a lehető legtöbbet a fináléból, és bár sokszor szidtam a készítőket, elérték, hogy mindig mosolyogva gondoljak vissza a sorozatra.

polka - 2012. 12. 23. 20:30

Borzasztó, hogy Dan Gossip Girl. Értem én, hogy az volt a cél, hogy a legmegdöbbentőbb személy legyen a blogger, de azért.. Annyi olyan jelenet volt, amikor Dan egyedül nézte Gossip Girlt és hitetlenkedett. Meg a “xoxo you know you love me” annyira nem Danhez illő. Egyébként is mennyi fricskát kapott Jenny GG-től és a végén kiderül hogy a saját tesója. ÁÁá. Nekem nagyon nem logikus ez a lépés. De miért is lenne az,ez Gossip Girl.

d - 2012. 12. 23. 20:32

en a S01E03ig huztam, azota kritikakat olvastam csak.
ez a lett eskuvo, meg gyerek Blair-ekre vonatkozik?

Dorinanna - 2012. 12. 23. 20:38

@d
igen. de Serena és Dan is összeházasodtak :)

totem - 2012. 12. 23. 20:42

Ja, vállalható volt a finálé. A korrekt szintet egyedül a vendégszereplések, valamint Michelle Trachtenberg és Desmond Harrington jelenetei lépték át.
Úgy összességében a sorozat a miliőjén kívül engem teljesen hidegen hagyott, de legalább bűnös élvezetként működött. Azért remélem, hogy a Carrie diaries jobb lesz.

VanillaSky - 2012. 12. 23. 20:48

A GG kérdése teljesen lényegtelen, kb annyira mint a HIMYMben az anya kiléte. Viszont ez a “Megtörtént, lett is gyerek, boldogság, békesség, igazi love story.” kissé sántít nekem. Ahol egy esküvő indoka legfőképpen az, hogy a házastársak a tanúzási tilalom miatt mentesüljenek a felelősségre vonás alól valahogy nem az igazi “love storyt” juttatja eszembe, sőt ehhez az egész rokonság asszisztál (pedig köztük nem csak elkényeztetett fehérnépek, hanem komolyabb emberek is vannak elvileg). A Lily – Serena faterja (nem jut eszembe a neve) tandem is elég érdekes. Nate, mint polgármester jelölt is rettentően nevetséges:D A Chuck-Blair párosnál meg nem emlékszem irritálóbb hősszerelmesekre a tv történelméből, persze az általam látottakból. Az utolsó 3 évadból már csak részleteket láttam, nem bánom egy pillanatig sem. Bartot sajnáltam, ha kinyiffantja a fiát az meglepett volna:)

LoGi - 2012. 12. 23. 20:54

Még ledarálás előtt van az utolsó évad, szóval fogalmam sincs a történtekről, leszámítva azt, ami itt le volt írva a kritikában, de engedjétek meg, hogy ezt az elmentett tumblr posztot belinkeljem ide: http://ggmemes.tumblr.com/post/38293060260#notes

blueberry - 2012. 12. 23. 21:05

Az én pro-kontra listám a fináléval kapcsolatban (nagyon szubjektív)

+ pont, hogy Chuck és Blair végre összeházasodnak (sok-sok + pont Blair ruhájáért)
(- pont, hogy Blair nem Dannel jön össze)
+ pont GG kilétének a története, teljesen logikus, még kiforrottabbá teszi Dan karakterét
– pont, hogy soha nem kellett volna kiderülnie, hogy ki Gossip Girl – valahol elrontja az újranézéseket
– pont, hogy Dan és Serena ennek ellenére vagy ezért (?) összeházasodnak (itt is plusz pont a ruháért)
– pont a logikátlanságokért, mint: “megöltünk” egy embert, a megoldás, hogy házasodjunk össze (hol van bármilyen lelkiismeret?) illetve valaki szívatott éveken keresztül, talán csak azért jött össze velem többször is, hogy középpontban legyen, hozzámegyek!
– pont, hogy Lily és Rufus nem végzik együtt
+ pont, hogy nem lesz minden happy end (pl. Lily és Rufus)
+ pont, hogy Nate egyedül van a végén
+ pont Georgina és Jack minden jelenete
+ pont a cameok és különösen Rachel és Kristen (- Jenny, aki vendégszereplőként van kiírva és mindössze 3 szót mond az utolsó 5 percen belül)
+ pont a zene

… és azt hiszem ennyi :)

szucsitg - 2012. 12. 23. 21:14

nagyon büszke vagyok mindenkire, aki eljutott x részig a GG-ből, de ez egy sorozatzáró poszt, nem a mit néztem még és meddig topic.
elhiszem, h a “legelitebb” (lol) kommersz darabokra van csak időtök, attól még senki sem kiváncsi rá. ugyanitt: a 3. évad közepéig néztem a TBBT-t. még mindig ugyanolyan sz*r? jah, nem, még rosszabb.

passatgt - 2012. 12. 23. 21:28

“- pont, hogy Lily és Rufus nem végzik együtt”

a végét nem teljesen értem. Mindenhol azt írják, hogy Rufus Loeb-el van a végén, de szerintem csak simán egymás mellé ülnek mint barátok, mert előtte levő jelenetben meg éppen Lily-t csókolja meg szóval nem nagyon értem

egyébkét volt több jó részlet is az utolsó jelenetekben, pl Jenny táskáján a j by waldorf, az újság hátlapján Ivy filmet csinál stb…

Harlequin - 2012. 12. 23. 21:55

már csak megszokásból maradtam. Hiányozni fog, de könnyet nem ejtek. Nálam igazi guilty pleasure volt.

A duplarészt tetszett, ahhoz képest, a rengeteg utalás, kikacsintás különösen.
Picit sajnálom, hogy nem hallom többé, hogy “XOXO Gossip Girl” :)

JimmyL - 2012. 12. 23. 22:07

ennek a sorozatnak legnagyobb ertelme szamomra Blake Lively szep hosszu laba… jol fotozhato, erdems is nezni.. Ennyi. :P

Timi - 2012. 12. 23. 22:56

Én a harmadik évadban kaszáltam a sorozatot, mert nagyon csalódott voltam, hogy Dant és Serenat különvették. Utána jöttek azok a hírek, h Dant és Blarit egyberakják és meg is néztem úgy 1-2 részt újra, mert nekem baromira tetszett ez a párosítás. Onnantól kezdve már csak azt akartam, hogy Dan és Blair együtt legyen, nekem tetszett ez a páros, mondhat bárki bármit. Aztán egy idő után megint abbahagytam, és mivel olyan hírek is szárnyra keltek, hogy Dan és Blair nem marad együtt, nem is folytattam. most, hogy tudom a végét, hogy ki kivel… nem hiszem h valaha is folytatni fogom. Sajnálom, h így alakult, pedig anno imádtam Serenat és Dant együtt, de most konkrétan egy képen sem tudom őket elviselni. :D Az meg h Dan a GG… amikor ezt így olvastam…hááát nagyon meglepődtem. :OO

Tomasi - 2012. 12. 23. 23:18

4. évadban valahol kiszálltam, de az utolsó részt megnézem azért.
+ pont a készítőknek, hogy Kristen Bell-t berakták a végén.
Georgina karaktere nagyon jó volt. Chuck és Blair évődését már túlságosan is húzták, ezért is hagytam abba a 4. évadnál valahol.

Anthony - 2012. 12. 23. 23:24

@szucsitg, nem kell besértődni, de ahogy látom nem sokan nézték végig a sorozatot :) Vagy legalábbis nem sokan nyilatkoznak. Én is kaszáltam (ha szeretnétek pontosan tudom hol, elmondhatom :D), ha szabad leírom a véleméyem az utolsó részről.
Szerintem rendben volt azzal, hogy majdnem semmi meglepőt nem hozott. A ChuckBlair és a DanSerena páros együtt kellett maradjon a végén, ez már a pilotban is nyilvánvaló volt. Dan mint GG ez a rész alapján teljesen logikusnak tűnik, bár úgy veszem ki, hogy aki nyomon követte a teljes sorozatot, azok nem teljesen így gondolják.
Mindig érdekes, és kicsit szomorú, mikor vége egy sorozatnak. Nekem talán ez az első olyan, amit kaszáltam, és most megnéztem a végét, ez is egy érdekes tapasztalat. Azt kell mondjam, kár érte, hogy nem tudták számomra érdekfeszítőbbé tenni a sorozatot, mert voltak benne jó szereplők, meg volt egy jó kis atmoszférája.
xoxo

Tibi - 2012. 12. 24. 00:38

Becsülettel végig néztem, még akkor is, ha néhol fájt.

A finálé viszont nagyon tetszett, jól elvarrták a szálakat. És Dan, mint Gossip Girl … sorry, Boy, miért ne. Megvolt az indíték, és megadták a kiskaput is, mert Jenny mindenről tudott, ergó, amikor Dan meglepődött képeket vágott, mert GG üzent, akkor az simán lehetett Little J magánakciója is. Szóval, nekem bejött :)

thingol - 2012. 12. 24. 01:26

valahol a 4. és 5. évad között kiszálltam anno, de a sorozatzáróért visszajöttem és szerintem bőven megérte. onnan, hogy dan felfedi magát szerintem nagyon jó a rész (amikor a monológgal elmagyarázza az szerintem nagyon király + a kristen belles kikacsintás a világtörténelem legkirályabb cameoja volt)

Vera - 2012. 12. 24. 01:29

Sokmindent képes vagyok nézni (még a Drop Dead Divát is), mert rendszerint kevés a sorozat és túl sok a szabadidőm, de ezt a szappant valahol a harmadik évadnál abbahagytam. Addig is darálva ment, mert már előrébb járt, de még így is túl sok volt belőle. Valszeg tiniként jobban tetszett volna vagy nem tudom. Azt hiszem, onnan lett belőle kicsit sok, hogy más ötlet híján elkezdték a partnercseréket eljátszani.
Dan GG-szerepe elég furának tűnik (ha jól rémlik még, hogy melyik volt a Dan), kicsit gondolkozom rajta, hogy az évadzárót leszedjem, miképp magyarázzák ezt ki.

El Diablo - 2012. 12. 24. 01:39

Namármost nem volt olyan jelenet n-szer az eddigi évadok során, ahol Dan a Gossip Girl-t olvasva értesül valamilyen dologról?

winnie - 2012. 12. 24. 02:18

volt, de direkt nem is arra törekedtek, hogy rá lehessen jönni kizárásos alapon, ergó kell bele inkonzisztencia, amit persze ki lehet így-úgy magyarázni abban az esetben, ha a sorozat végén felfedik, hogy ki gg. mert ez sem volt biztos, hogy kiderül.

Vera - 2012. 12. 24. 02:56

winnie: gyanítom, a készítők is csak a végére találták ki, ki legyen GG.

daniel_007 - 2012. 12. 24. 08:58

apropó: nem tudja valaki, aki olvasta a könyveket, hogy ott ki GG (vagy kiderült-e egyáltalán?)

matt - 2012. 12. 24. 10:56

legertekelhetetlenebb lezaras a vilagon. (minusz kristen bell! az tenyleg jo pillanat volt)

szpojleres mókus - 2012. 12. 24. 11:16

harmadik évad után kasza volt, de hogy Dan a gossip girl hát nekem hatalmas WTF így. Hát nem mondott a gossip girl danról is sok negativumot? Minek beszélt volna magáról ilyeneket?

szpojleres mókus - 2012. 12. 24. 11:20

Ja meg ha valaki még megmondaná, hogy mi történt azzal a javítóintézetes csajjal, aki olyan jézusos volt miután kijött az jó lenne :D

jzr - 2012. 12. 24. 11:39

Olyan volt amilyen, a legdurvább guilty pleasure, gyönyörű képek new yorkból, lively és meester, kit érdekel a sztori? :) A zárás is egy vigyorgós hülyeség, pont ennyire kell komolyan venni, ahogy a szereplők arcán is látszott. Mondjuk a kancsal csaj nekem nem hiányzott volna bármennyire örvendeznek itt egyesek, de még azt is elnézem.

Gossip Boy here - 2012. 12. 24. 12:43

szpojleres mókus: az itt olvasható események után a 6. évadban ő lett Dan menedzsere, a végén pedig összejött Jack bácsival :)

xoxo

trisshh - 2012. 12. 24. 13:13

én végignéztem (és bár nyilván célközönség voltam amikor kezdték, de nagyon hamar átlépett kultsorozatba, az utalások, meg a ruhák meg minden miatt) és szerintem jó lezárást kapott. az előző évad nem volt a legjobb, de így a finálét látva ezt a félévadot szépen végigvitték. jack és georgina jó párosítás lett így a végére, a kedvenc jelenetem pedig az volt,amikor ültek Blairéknél és mindenki elmondta, hogy szerinte ki volt GG. :D hiányozni fog, de jobb így, hogy szépen lezárták. kb ezen/velük nőttem fel szóval egy korszak ért véget számomra. byebye GG.

andus - 2012. 12. 24. 16:44

Annyira próbáltam szeretni ezt a sorozatot, de sosem ment. Pár részt láttam belőle, de nekem az is sok volt. Viszont a sorozatzárót mindenképpen meg fogom nézni, főleg Bell és Bilson miatt. Sajnos a baráti köröm miatt, nagyjából tudom az egész sztorit :)

Kenny - 2012. 12. 24. 18:48

Egyébként azon senki nem ütközik meg, hogy mindenki volt mindenkivel és ennek ellenére jó barátok maradnak? Személyes tapasztaltból tudom, hogy akármennyire is nem akarsz valakire haragudni ilyen miatt, azért igen nehéz jó kapcsolatot fenntartani a jópofizáson túl…de lehet, hogy csak én vagyok korlátolt.

Dávid25 - 2012. 12. 24. 22:10

Vagy csaj nem élsz abban a környezetben amiben ők élnek. Ott az ilyen kb mindennapos, nekünk átlagembereknek az undorító nekik megszokott mint a mosakodás. :D Én nem is ezen akadtam ki mert ez már legelső évadban is jelen volt. Az a tény hogy Dan a GG kicsit hülyeség is meg nem is. De én láttam azért benne lehetőséget elvégre ki más tudna ennyit írni valakikről mint az aki ismeri a tagokat?! Ezt az 5 éves ugrást nem értem igazából csak. Egy jó lezáráshoz nem kell az hogy mindenki üljön Dan és Serena esküvőjén boldogan ráadásul egy 5 éves gyerekkel. Ez nekem túl sablonos egy ilyen sorozatba mint a GG. Az utolsó jelenet meg egyenesen borzalmas. Ugye Dan GG akkor mégis hogy a franca van az hogy megint ő köszön el ill. nem is köszön el hanem mondja hogy még hallunk róla. Nem tudom de én ennek nem láttam értelmét.

Ja még valami: A FEHÉR ESKÜVŐI RUHA MÁR OLYAN MINT A FEHÉR HOLLÓ???? De most komolyan!!! Nagyon csinatosak a ruhák meg minden de azért én nem támogatom az ilyet. Blair rucija még elment elvégre sietni is kellett de Serenájé????? Olyan mintha egy diszkó ribi ruháját felturbózták volna egy esküvői ruhával vagy pont fordítva.

Összességében kellemes csalódás volt az utolsó évad de a finálé akkor se jött át nekem. Azt nem értem csak ha ilyen évadot tudtak produkálni akkor a másik 4 évad miért lett pocsék. Ha legalább ilyen lett volna a másik 4 ami szar volt számomra akkor még most sem lenne elkaszálva a sori.

Összességében nézve a sori elment egynek néha szórakoztató volt néha nagyon az idegeimre ment de semmiképp sem érte el azt a hatást mint anno az OTH hogy hiányozzon kicsit is és hogy megnézzem 10x egymás után az összes évadot. :D

dragon1986 - 2012. 12. 25. 08:28

“szpojleres mókus – 2012. 12. 24. 11:16
harmadik évad után kasza volt, de hogy Dan a gossip girl hát nekem hatalmas WTF így. Hát nem mondott a gossip girl danról is sok negativumot? Minek beszélt volna magáról ilyeneket?”

gondolom hogy elterelje magáról a gyanút, érdekes lenne ha mindenkiről kitereget sötét titkokat csak magáról nem, mert akkor mindenki azzal jönne hogy “hé Dan rólad mért nincsenek pletykák, te vagy GG?” :D

julcsi - 2012. 12. 25. 11:01

az utolsó évad szenvedés volt majdnem végig, de szépen lezárták, én azt mondom. szép volt, jó volt, elég volt. thanks!

escada - 2012. 12. 25. 20:02

Volt egy olyan időszak amikor nem néztem a sorozatot, de pótoltam a hiányzó részeket és nem bántam meg! Nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid lesz az utolsó évad, de tényleg szép vége lett, és hiányozni fog! Szerettem nagyon!

trisztin - 2012. 12. 28. 14:31

Anno 4évad elején abbahgytam… azóta pótoltam… most 5évad közepén állok és várok, (valami isteni szikrára,hogy folytassam) de az évadzárót megnéztem :)

Imádtam a 29-perctől az egészet :)
Kristen és Rachel cameoja kegyetlen volt,nagyon örültem Rachelnek (úgy látszik Schwartz szereti :))
Jah és ahogy előttem mondták:
“+ a kristen belles kikacsintás a világtörténelem legkirályabb cameoja volt”

Jadelyn - 2012. 12. 29. 18:08

Sziasztok!

Én végig néztem a sorozatot,bár igazán a 3. évadtól csalódás volt,de valahogy mégsem tudtam kaszálni. A finálé szerintem szép volt, nem túl meglepő, de tetszett,hogy mennyi mindenkit vissza tudtak hívni egy- egy jelenetre. Viszont egy dolgot áruljatok el nekem? Ki az a Lisa Loeb,aki mellé rufus leül a végén? És miért örülnek neki nagyon a rajongók? Őt én sajnos nem tudom hova tenni.

winnie - 2012. 12. 29. 19:47

loeb énekes, anno már szerepelt tudtommal.

El Diablo - 2012. 12. 31. 13:09

winnie> “kell bele inkonzisztencia”

Nem, pont, hogy nem szabadna lennie benne. Persze ez csak a magánvéleményem, de így ultragagyiság, hogy Dan a GG!
Olyan, mintha feldobtak volna egy érmét, hogy akkor most ki legyen a GG. Felháborító! :)

Jikatumo - 2013. 01. 09. 14:36

bevallom elpityeredtem a lépcsős jeleneten az olyan megható volt meg persze sajnálom is nagyon hogy vége tért ez a korszak! sztem a GG a tini műfajban nagyon is színvonalas és értékelhető sorozat volt. úgy tudták kavarni a szálakat hogy nem tűnt szappanoperás húzásnak egyik sem. imádtam minden percét az egész világot amibe engedtek belecsöppenni sztem a top 3 tini sorozatba simán benne van és sztem a 2. helyen:)

p.o.p. - 2013. 01. 09. 22:20

Én imadtam,de onnan, hogy blair összejött dannal sztem eröltett volt az a egesz,a fordulatok unalmasak voltak,ismétlödtek és volt egy csomó gagyi megoldas, a vegere a kedvencem CHuck sem tudott már érdekelni. Jóval hamarabb le kellett vna ezt mar zárni…

Anna - 2013. 01. 12. 13:10

Nekem tetszett az évadzáró,nagyon is!Csak nyáron kezdtem el nézni a sorozatot,de gyorsan haladtam vele.Egyedül az 5.évad ment nehezen és bevallom volt olyan rész amit meg se néztem.Az első 4 évadot szerettem,különösen a 2.évadot,de az 5.évad tényleg borzalom volt..Blair és Dan együtt?Ennél mélyebbre nem hiszem hogy süllyedhetett volna a sorozat.Valaki írta előttem,hogy érdekes,hogy megmaradt a jó viszony mikor tényleg mindenki-mindenkivel volt már szinte.Mondjuk ez tényleg érdekes.
A 6.évad is tetszett, különösen az utolsó 4 rész.
Szóval én abszolút meg vagyok elégedve a fináléval.
Dan mint GG. Várható volt,mindig is egy kis sunyi-szürke karakter volt számomra.Nem lepődtem meg.
Végre a Chair páros is happy end-el zárta a sorozatot..:-))
Hiányozni fog a sori.

L.g - 2013. 01. 19. 18:21

Sziasztok Alison,Dan és Jenny anyukája hogyhogy nem volt jelen
Serena és Dan esküvőjén

winnie - 2013. 01. 19. 19:41

vagy nem mutatták őket, vagy a színészeket nem tudták megkapni akkor.

Bettty - 2013. 04. 10. 16:25

Az egyetlen negatívuma az egész évadzárásnak, hogy mindenki megtalálja a párját, boldog , minden szuper, csak Nate marad egyedül:( Össze kellett volna rakni Jennyvel :)

wiww - 2013. 05. 01. 16:26

én csak egy valamit nem értek.
csak én látom úgy az utolsó rész végén hogy Lilly megcsókolja Ruphust és végül William mellé ül? ez most hogy is van?

Nesquik - 2013. 06. 17. 00:14

Mindent egybevéve azért egy kicsit hiányozni fog :)

dodo - 2013. 09. 04. 00:57

Nekem is ezzel zárult le egy korszak. Voltak nagyon, nagyon mély hullámvölgyek és nagyon klisés húzások ebben a sorozatban, de mostanra ezek kicsit elhomályosodtak, és szerintem is jól sikerült a lezárás: szépen elvarrták a szálakat, és kész.
Az, hogy Dan legyen Gossip Girl, szükségszerű volt. Az erre alkalmas egyéb szereplőket már kiírták a sorozatból, és csak ő maradt meg az állandó karakterek közül, akire rá lehet ezt húzni. (Bár én is Dorotára szavaztam, az sokkal viccesebb lett volna.) Viszont a magyarázat az több helyen sántít: 14 évesen kitervelte, hogy a névtelen blogja által beépül a gimi elitjébe, így lehet esélye álmai nőjénél, amikor viszont mintegy véletlenül mégis felszedi ezt a csajt csupán “kisfiús sármjával”, egy év múlva dobja, mert “nem tudja elfogadni Serena világát”; meg mégis kit érdekelne egy post egy srácról a pályaudvaron, akit eddig senki sem ismert, de csorgatja a nyálát az It Girlre?
Amit én nagyon szerettem (egy darabig) ebben a sorozatban, az a bizonyos pár jó karakter volt. Valaki emlegette itt a Tuti Gimit, amibe én belekezdtem, de nagyon gyorsan meguntam, mert bármikor találkozok ilyen emberekkel az utcán,vagy egy másik filmben/sorozatban. Chuck Bass egy elkényeztetett, erőszakos ficsúr, aki egy darab fejjel nyomta végig az egész sorozatot (ahogy azt egy másik postban már meg is fogalmazták), de így is elérte, hogy tinilányok milliói csorgassák rá a nyálukat. Blair Waldorf, aki nyilvánvalóan a legrosszabb példakép lenne akárkinek a Földön, olyan szórakoztatóan kínzott meg embereket, és olyan elmés sértéseket vágott mindenki fejéhez a környezetében, hogy számomra ő lett A legjobb gonosz karakter. Ami teljesítmény. (Persze nem számítva azokat a részeket, ahol ezek ketten kitalálják, hogy “felnőnek”.)
Huh, de késő van, ilyenkor már nem kéne sehova írnom, mert az mindig veszélyesen unalmas és értelmetlen.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz