login |

Délelőtti videók 3.: The Lying Game

2013. 01. 09. 11:55 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

(Ez tegnap került volna ki, csak éppen a leállás keresztbe tett a posztnak, de nem lenne fair nem kirakni, hisz a The Lying Game így is durván el van nyomva a blogon.) Jó hosszú szünet után kezdet a The Lying Game 2. évadja az ABC Family-n, a tovább mögött egy promó és 4 részlet a 2×01-ből – tudjátok, immáron Charisma Carpenter állandó szereplésével.

Annyira adja magát a sorozat a Pretty Little Liars mögé, mind alapanyagban, mind témában, mégsem tudja hozni magát, mondhatni már a premier óta. Oké, egy dolog, hogy nekem anno a pilot nem jött be és azóta is pihen, de nem biztos, hogy én vagyok a célközönség.

4 hozzászólás Ne habozz!

yeeeyha - 2013. 01. 09. 13:34

Csak a promot néztem meg, az is a szokásosat hozta. Egyelőre az érdekel a legjobban, hogy az első évadban a lehető legtöbb klisés cuccot megcsinálták, remélem nem viszik végig újra a kört. Emma meg Ethan meg legyenek már boldogok, mert lassan csak szenvedés van.

Kinga - 2013. 01. 09. 14:11

Nekem csalódás volt az új rész, pedig az első évadot szerettem nagyon, de ez már elég erőltetettnek tűnik igazából. Kíváncsi vagyok a folytatásra, ez egy gyenge nyitány volt, úgyhogy nem lesz nehéz túlszárnyalni, legalábbis remélem.

MaHolnap - 2013. 01. 11. 11:13

“hisz a The Lying Game így is durván el van nyomva a blogon.”

Mihez képest? ;)

pl az ABC Family-nél maradva a legfrissebb itteni TSLOTAT poszt dátuma: 2010.08.04.

A témához visszatérve, tényleg eléggé lapos lett az évadindító :(

Bár a végére bevittek egy kis csattanót mégis. Ha így halad tovább, a sorozat végére a gyermektelen Rebeccaról kiderül, hogy egy osztályra való gyereke van. :)

MaHolnap - 2013. 01. 24. 14:46

Elgondolkodtam, vajon Ted tud arról, hogy ikrek születtek, vagy csak egy lányról tud?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz